[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#muakahwin

1493 posts

TOP POSTS

Sebagai untuk tatapan mata pagi ni, kami keluarkan hasil pihak andaman kami untuk pengantin yang pernah mengambil pakej dari pihak katering lengkap kami!
.
.
Ingin mengambil pakej andaman kami? Boleh book :
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE DIOMAND RM15,000
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE GOLD RM13,500
-1000 pax
.
.
Untuk keterangan lanjut boleh whatsapp admin : NAQI 016-2532209 atau click link di bio
.
.
#pakejkatering #pakejkateringlengkap #pakejkateringexclusive #pakejkateringmurah #pakejkateringjimat #pakejkateringkl
#kateringkahwin #kateringlengkap #kateringmurah #kateringjimat #muakl #muamurah #muakahwin #muanikah #muabajet #andaman #pakejkahwin #ikahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide

PERSONAL CLASS ( Advance ) .. Mommy punya REAL version of @rubyrose !! Adore ini darling so much! Confirm list of FAV model mommy nie .. lafff @shalynzeita

LA GIRLS CORRECTOR hijau ๐ŸŒน
.
Menutup segala parut jerawat yang betapak kat muka.boleh cover semua parut2 hampa. .
๐Ÿ’ฏORIGINAL FROM OUTLET
.
LA GIRLS CORRECTOR OREN ๐ŸŒน
.
Menutup dark circle hampa. Mata panda takkan ada dah lepas ni. .
.
RM 25 EXCPOSTAGE
.
Any enquiry do WhatsApp at ๐Ÿ“ฒ 011-10367292 or DM .
#sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeup

So I'm gonna stay here until the end of this month, kot la ada sapa-sapa area sini berminat nak hire i jadi Mua uolls ka, atau mana kawan-kawan iolss tu ada area berdekatan sini nak belajaq makeup ka. Boleh la grab peluang ni. Bulan ni saja. Hiks โ™ฅ๏ธ .
#muakahwin #muautara #muakedah #muamurah #muakl #muaselangor #muaklmurah #muasanding #muaphotoshoot #muashahalammurah #muashahalam #muausj #muamurah #muacantik #makeupartist #makeupclass #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassshahalam

Alhamdulillah.. settle 1 job hari neh.. makeup pengantin di sungai Rambai Melaka.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Pengantin request nk very simple natural look tanpa bulu mata palsu.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Whatsapp me for further inquiries & booking
๐Ÿ‘‰ 0172016781 or click my link whatsapp at my bio ig
TQ!
#miracletouchbyputeri #makeupkahwinmelaka #makeupkahwin #muakampung #muamelaka #muamasjidtanah #muasungaiudang #muaalorgajah #mualenduย  #muakahwin #muapengantin #pengantin #makeupsungaiudang #makeupmasjidtanah #makeupalorgajah #makeupmelaka #makeupmurah #muamastanah #keningtakcukur #teknikgamkening

Sebagai untuk tatapan mata pagi ni, kami keluarkan hasil pihak andaman kami untuk pengantin yang pernah mengambil pakej dari pihak katering lengkap kami!
.
.
Ingin mengambil pakej andaman kami? Boleh book :
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE DIOMAND RM15,000
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE GOLD RM13,500
-1000 pax
.
.
Untuk keterangan lanjut boleh whatsapp admin : NAQI 016-2532209 atau click link di bio
.
.
#pakejkatering #pakejkateringlengkap #pakejkateringexclusive #pakejkateringmurah #pakejkateringjimat #pakejkateringkl
#kateringkahwin #kateringlengkap #kateringmurah #kateringjimat #muakl #muamurah #muakahwin #muanikah #muabajet #andaman #pakejkahwin #ikahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠYEAR END SALE ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
.
.
harga semua mampu milik. Kami bagi harga dropship. KAW KAW murah ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ. Cepat cepat whatsapp sebelum barang yang uolls lesap kat tangan orang lain. .
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .
ALL ITEM EXCPOSTAGE
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

MOST RECENT

Sebagai untuk tatapan mata pagi ni, kami keluarkan hasil pihak andaman kami untuk pengantin yang pernah mengambil pakej dari pihak katering lengkap kami!
.
.
Ingin mengambil pakej andaman kami? Boleh book :
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE DIOMAND RM15,000
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE GOLD RM13,500
-1000 pax
.
.
Untuk keterangan lanjut boleh whatsapp admin : NAQI 016-2532209 atau click link di bio
.
.
#pakejkatering #pakejkateringlengkap #pakejkateringexclusive #pakejkateringmurah #pakejkateringjimat #pakejkateringkl
#kateringkahwin #kateringlengkap #kateringmurah #kateringjimat #muakl #muamurah #muakahwin #muanikah #muabajet #andaman #pakejkahwin #ikahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide

Sebagai untuk tatapan mata pagi ni, kami keluarkan hasil pihak andaman kami untuk pengantin yang pernah mengambil pakej dari pihak katering lengkap kami!
.
.
Ingin mengambil pakej andaman kami? Boleh book :
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE DIOMAND RM15,000
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE GOLD RM13,500
-1000 pax
.
.
Untuk keterangan lanjut boleh whatsapp admin : NAQI 016-2532209 atau click link di bio
.
.
#pakejkatering #pakejkateringlengkap #pakejkateringexclusive #pakejkateringmurah #pakejkateringjimat #pakejkateringkl
#kateringkahwin #kateringlengkap #kateringmurah #kateringjimat #muakl #muamurah #muakahwin #muanikah #muabajet #andaman #pakejkahwin #ikahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide

Sebagai untuk tatapan mata pagi ni, kami keluarkan hasil pihak andaman kami untuk pengantin yang pernah mengambil pakej dari pihak katering lengkap kami!
.
.
Ingin mengambil pakej andaman kami? Boleh book :
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE DIOMAND RM15,000
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE GOLD RM13,500
-1000 pax
.
.
Untuk keterangan lanjut boleh whatsapp admin : NAQI 016-2532209 atau click link di bio
.
.
#pakejkatering #pakejkateringlengkap #pakejkateringexclusive #pakejkateringmurah #pakejkateringjimat #pakejkateringkl
#kateringkahwin #kateringlengkap #kateringmurah #kateringjimat #muakl #muamurah #muakahwin #muanikah #muabajet #andaman #pakejkahwin #ikahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide

Sebagai untuk tatapan mata pagi ni, kami keluarkan hasil pihak andaman kami untuk pengantin yang pernah mengambil pakej dari pihak katering lengkap kami!
.
.
Ingin mengambil pakej andaman kami? Boleh book :
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE DIOMAND RM15,000
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE GOLD RM13,500
-1000 pax
.
.
Untuk keterangan lanjut boleh whatsapp admin : NAQI 016-2532209 atau click link di bio
.
.
#pakejkatering #pakejkateringlengkap #pakejkateringexclusive #pakejkateringmurah #pakejkateringjimat #pakejkateringkl
#kateringkahwin #kateringlengkap #kateringmurah #kateringjimat #muakl #muamurah #muakahwin #muanikah #muabajet #andaman #pakejkahwin #ikahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide

Sebagai untuk tatapan mata pagi ni, kami keluarkan hasil pihak andaman kami untuk pengantin yang pernah mengambil pakej dari pihak katering lengkap kami!
.
.
Ingin mengambil pakej andaman kami? Boleh book :
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE DIOMAND RM15,000
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE GOLD RM13,500
-1000 pax
.
.
Untuk keterangan lanjut boleh whatsapp admin : NAQI 016-2532209 atau click link di bio
.
.
#pakejkatering #pakejkateringlengkap #pakejkateringexclusive #pakejkateringmurah #pakejkateringjimat #pakejkateringkl
#kateringkahwin #kateringlengkap #kateringmurah #kateringjimat #muakl #muamurah #muakahwin #muanikah #muabajet #andaman #pakejkahwin #ikahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide

Sebagai untuk tatapan mata pagi ni, kami keluarkan hasil pihak andaman kami untuk pengantin yang pernah mengambil pakej dari pihak katering lengkap kami!
.
.
Ingin mengambil pakej andaman kami? Boleh book :
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE DIOMAND RM15,000
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE GOLD RM13,500
-1000 pax
.
.
Untuk keterangan lanjut boleh whatsapp admin : NAQI 016-2532209 atau click link di bio
.
.
#pakejkatering #pakejkateringlengkap #pakejkateringexclusive #pakejkateringmurah #pakejkateringjimat #pakejkateringkl
#kateringkahwin #kateringlengkap #kateringmurah #kateringjimat #muakl #muamurah #muakahwin #muanikah #muabajet #andaman #pakejkahwin #ikahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide

Sebagai untuk tatapan mata pagi ni, kami keluarkan hasil pihak andaman kami untuk pengantin yang pernah mengambil pakej dari pihak katering lengkap kami!
.
.
Ingin mengambil pakej andaman kami? Boleh book :
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE DIOMAND RM15,000
โœ…PAKEJ LENGKAP EXCLUSIVE GOLD RM13,500
-1000 pax
.
.
Untuk keterangan lanjut boleh whatsapp admin : NAQI 016-2532209 atau click link di bio
.
.
#pakejkatering #pakejkateringlengkap #pakejkateringexclusive #pakejkateringmurah #pakejkateringjimat #pakejkateringkl
#kateringkahwin #kateringlengkap #kateringmurah #kateringjimat #muakl #muamurah #muakahwin #muanikah #muabajet #andaman #pakejkahwin #ikahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide

SWAROVSKI from WIDORA ๐Ÿ’Ž
.
.
Tak pernah jual tk ORI .semua barang ORIGINAL . .
Soalan yang org selalu tnya .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Ada orang tanya betul ke ORIGINAL ?
.
Macam mana nk tau original?
.
Kalau tipu macam mana?
.
Kenapa tak beli kat GM KLANG je ?lagi murah .
Ok meh sini nak terangkan. Awak awak semua swarovski ni bukan sama sekali fake.uolls beli 1 dulu tengok ori ke tak. Kalau tk ori kami pulang balik duit awak semua. Knp tk beli kat GM? Sayang sayang sekalian kalau beli kat GM kn dah fake tu. Lagi murah ?. Yee memang lagi murah kalau beli kat GM sbb tak ori sayang ku. Ok sekarang dah jelas kn ? Kalau ada nk tanya apa2 lagi boleh whatsapp laju laju ok ๐Ÿ˜™ .
.
.
Wajib ada satu untuk gegirls ๐Ÿ˜™
Siapa berminat boleh ๐Ÿ“ฒ WhatsApp 01110367292 or DM kita ok๐Ÿ˜™๐Ÿ‘Œ
.
#sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeup #naturallook #hotselling #makeupartist #swarovski #redvelvet #nelofahijab #widoraswarovski

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠYEAR END SALE ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
.
.
The porefessional by benefit.
The pore fessional matte resques by benefit. .
.
RM27 (PROMO PRICE)
RM33(NORMAL PRICE)
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
ALL ITEM EXCPOSTAGE
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

LA GIRLS CORRECTOR hijau ๐ŸŒน
.
Menutup segala parut jerawat yang betapak kat muka.boleh cover semua parut2 hampa. .
๐Ÿ’ฏORIGINAL FROM OUTLET
.
LA GIRLS CORRECTOR OREN ๐ŸŒน
.
Menutup dark circle hampa. Mata panda takkan ada dah lepas ni. .
.
RM 25 EXCPOSTAGE
.
Any enquiry do WhatsApp at ๐Ÿ“ฒ 011-10367292 or DM .
#sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeup

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠYEAR END SALE ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
.
.
harga semua mampu milik. Kami bagi harga dropship. KAW KAW murah ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ. Cepat cepat whatsapp sebelum barang yang uolls lesap kat tangan orang lain. .
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .
ALL ITEM EXCPOSTAGE
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

Alhamdulillah.. settle 1 job hari neh.. makeup pengantin di sungai Rambai Melaka.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Pengantin request nk very simple natural look tanpa bulu mata palsu.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Whatsapp me for further inquiries & booking
๐Ÿ‘‰ 0172016781 or click my link whatsapp at my bio ig
TQ!
#miracletouchbyputeri #makeupkahwinmelaka #makeupkahwin #muakampung #muamelaka #muamasjidtanah #muasungaiudang #muaalorgajah #mualenduย  #muakahwin #muapengantin #pengantin #makeupsungaiudang #makeupmasjidtanah #makeupalorgajah #makeupmelaka #makeupmurah #muamastanah #keningtakcukur #teknikgamkening

Alhamdulillah.. settle 1 job hari neh.. makeup pengantin di sungai Rambai Melaka.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Pengantin request nk very simple natural look tanpa bulu mata palsu.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Whatsapp me for further inquiries & booking
๐Ÿ‘‰ 0172016781 or click my link whatsapp at my bio ig
TQ!
#miracletouchbyputeri #makeupkahwinmelaka #makeupkahwin #muakampung #muamelaka #muamasjidtanah #muasungaiudang #muaalorgajah #mualenduย  #muakahwin #muapengantin #pengantin #makeupsungaiudang #makeupmasjidtanah #makeupalorgajah #makeupmelaka #makeupmurah #muamastanah #keningtakcukur #teknikgamkening

Alhamdulillah.. settle 1 job hari neh.. makeup pengantin di sungai Rambai Melaka.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Pengantin request nk very simple natural look tanpa bulu mata palsu.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Whatsapp me for further inquiries & booking
๐Ÿ‘‰ 0172016781 or click my link whatsapp at my bio ig
TQ!
#miracletouchbyputeri #makeupkahwinmelaka #makeupkahwin #muakampung #muamelaka #muamasjidtanah #muasungaiudang #muaalorgajah #mualenduย  #muakahwin #muapengantin #pengantin #makeupsungaiudang #makeupmasjidtanah #makeupalorgajah #makeupmelaka #makeupmurah #muamastanah #keningtakcukur #teknikgamkening

[HOT!] - FELOLES ABES SAMPAI PAKWE PUN TAK CAM TADI. TERKEJUT SAMPAI JULING MATA DIA. MEMANG BEST SET DYXY NI.

The shade of DYXY BCC cream FOUNDATION. Haaa nak amik aura sat! Nak cerita kat uolls sikit ni ๐Ÿ˜
.

BCC ni ada dua shade sahaja okey ๐Ÿ˜‰

Beige and natural. Konfius nak pilih mana satu? ๐Ÿ˜ฐ takpa takpa jangan risau meh sini nak tunjuk ๐Ÿ‘‡๐Ÿป BOTH SHADES sesuai untuk ALL skin colours. Tapi ada bezanya tau โœŒ๐Ÿป
.
NATURAL
- Untuk solekan ringkas tapi flawless. Nampak natural beauty gittew ๐Ÿ˜‰ sesuai untuk pergi kelas, office dan lain-lain
.
BEIGE
- Untuk orang yang suka bermakeup seperti pakai blusher , lipstick, mascara,eyeliner, contouring,highlighting , bronzing apa smua tu. Nanti makeup awak smua menonjol tau.
.
Tapi kalau kulit tak beberapa nak cerah dan tak bermakeup , mmg nampak putih sikit daripada biasa ๐Ÿ˜„

Mana satu pun pilihan awk, awak kena order cepat cepat tao. Ok saya tunggu!

Berminat? Wassap sis segera ๐Ÿ“ฒ 0197904825
#makeuptutorial #makeuppengantin #makeuphantaran #hantarankahwin #hantarantunang #muasenai #muakahwin #muajohor #muamelaka #muakedah #muaperlis #muaterengganu #muapuncakalam #muaputrajaya #muapahang #muadengkil #muadamansara #muakelanajaya

PERSONAL CLASS ( Advance ) .. Mommy punya REAL version of @rubyrose !! Adore ini darling so much! Confirm list of FAV model mommy nie .. lafff @shalynzeita

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠYEAR END SALE ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
.
.
LAURA MERCIER POWDER (intrial pack)
.
RM38(PROMO PRICE)
RM40(NORMAL PRICE)
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
ALL ITEM EXCPOSTAGE
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠYEAR END SALE ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
.
.
SETTING SPRAY UD (intrial pack)
.
RM23(PROMO PRICE)
RM28(NORMAL PRICE)
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
ALL ITEM EXCPOSTAGE
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠYEAR END SALE ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
.
.
SETTING SPRAY TARTE (intrial pack)
.
RM23(PROMO PRICE)
RM28(NORMAL PRICE)
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
ALL ITEM EXCPOSTAGE
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠYEAR END SALE ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
.
.
NYX CONCEALER (intrial pack)
.
RM17(PROMO PRICE)
RM20(NORMAL PRICE)
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
ALL ITEM EXCPOSTAGE
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠYEAR END SALE ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
.
.
FOUNDATION NARS(intrial pack)
Code .
โคDeauville.
โคFiji .
โคPunjab .
โคCeylan .
โคStromboli .
.
RM38(PROMO PRICE)
RM40(NORMAL PRICE)
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
ALL ITEM EXCPOSTAGE
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠYEAR END SALE ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
.
.
FOUNDATION MAC (intrial pack)
Code a27
.
RM38(PROMO PRICE)
RM40(NORMAL PRICE)
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
ALL ITEM EXCPOSTAGE
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

YEAR END SALE ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ
.
.
Simpan duit uolls .sbb kami akan buat sale gila gila. ๐ŸŽ‰
๐ŸŽ‰
.
TURN ON NOTIFICATION
TURN ON NOTIFICATION
TURN ON NOTIFICATION .
.
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

Meh bg hands up... Siapa suka pakai lipstick?
Siapa suka lipstick tahan lama?
Siapa suka lipstick x keringkan bibir? ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.

aauuchhh , pastinya dengan DYXY lipstick. Merecik ๐Ÿ’ฆbetul tona-tona Lipstik ๐Ÿ’„dari DYXY nie... cantik menarik memang the bommm ๐Ÿ˜

DYXY LIPSTICK : โ€ขSEXY NUDE
โ€ขFLIRTY ME โ€ขCHERRY RED ๐Ÿ’„Moistkan bibir walaupun matte
๐Ÿ’„Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
๐Ÿ’„Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
๐Ÿ’„ Bau fruity yang wangi ๐Ÿ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
confirm xtahan kan tngok color2 lipstik DYXY โ—โ—โ— Mana yg berminat untuk dapatkan dyxy
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Wassap segera 0197904825
Free gift
Free paperbag
Free pos

#lipstikmatte #makeupartis #muaarau #makeupmalaysia #muaputrajaya #muaselayang #muadungun #muakahwin #mualangkawi #muasenai #muakulai #muabangi #muabatangkali #muacameronhighland #muapahang #muatemerloh #muajalankebun #muashahalam #muaklang #muaijok

LIPSTICK MAC (trial pack)
โค๐Ÿ’„
Code available ๐Ÿ’–
.
SWIPE LEFT๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ .
๐Ÿ’„persistence .
๐Ÿ’„ ruby woo .
๐Ÿ’„ chili .
๐Ÿ’„tropic tonic .
๐Ÿ’„runway hit.
๐Ÿ’„ mehr .
๐Ÿ’„brave.
๐Ÿ’„ kinda sexy .
๐Ÿ’„please me.
๐Ÿ’„velvet teddy .
๐Ÿ’„chili.
.
Rm25EXCPOSTAGE
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

MARYLOU HIGHTLIGHTER๐Ÿ‘‡
.
bagi effect makeup nampak glowing. Boleh guna atas bibir juga tau. ๐Ÿ˜
Marylou manizer
.
.
โคPigmented, halus, silky & shimmery
โคBoleh digunakan pada bawah browbone untuk menonjolkan tulang pada bahagian tersebut
โคBoleh dipakai pada lower lashline (sebagai pengganti white pencil) untuk memberikan kesan bigger eyes
โคMenghasilkan kesan shimmery pada wajah dan tulang pipi, tulang hidung
.
.
RM20EXCPOSTAGE
.
cheaper price uolls dah boleh dapat semua ni๐Ÿ‘Œ .
โŒ SAY NO TO FAKE MAKEUP! โŒ
.
Siapa berminat boleh ๐Ÿ“ฒ WhatsApp 01110367292 or DM kita ok๐Ÿ˜™๐Ÿ‘Œ
.
#sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

LA GIRLS CORRECTOR hijau ๐ŸŒน
.
Menutup segala parut jerawat yang betapak kat muka.boleh cover semua parut2 hampa. .
๐Ÿ’ฏORIGINAL FROM OUTLET
.
LA GIRLS CORRECTOR OREN ๐ŸŒน
.
Menutup dark circle hampa. Mata panda takkan ada dah lepas ni. .
.
RM 25 EXCPOSTAGE
.
Any enquiry do WhatsApp at ๐Ÿ“ฒ 011-10367292 or DM .
#sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeup

Good morning cupcakes !

Gorgeous kan this make up tutorial by Zakirah Zainal ? Haa ! Of course la she use the Pretty Caked Foundation ! ๐Ÿ˜ Glowing sgt korang !

Ws 01116971510 or simply click link in bio ๐Ÿ˜˜

#makeuproutine #makeupcollection #makeup #makeuptutorial #makeupartist #muamalaysia #mua #muanikah #muakahwin

SEMUDAH SATU , DUA ,TIGA... APA YANG MUDAH SANGAT TUUUโ—โ— DYXY KOSMETIK LAAAA.. DAH LA CEPAT , RINGKAS , FLAWLESS , GLOWING , TAHAN LAMA...MEMANG TERBAIK LA DYXY NI..
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
BUKAN CALANG CALANG KOSMETIK TAW MAMPU MERAWAT KULIT LAGI UOLSSSSS... TAK PERCAYA JOMLA CUBA SET DYXY PASTI TAK MENYESAL.. WASSAP SIS 0197904825๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#makeupmalaysia #makeupkahwin #makeuplawa #makeupcantik #makeuptutorial #tutorialmakeup #muakajang #muakahwin #mualangkawi #muajohor #muadungun #muadamansara #muasabah #muasabakbernam #muaputrajaya #muapontian #muadamansara #muakualalumpur #mualabuan #muadungun #muasarawak

TOO FACED UNDER THE KISSLETOE MELTED LIPSTICK SET (limited edition). Combo long wear lipstick, latex & matte finish.
.
RM120EXCPOSTAGE
.
.
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

POREfessional full and trial pack pun ada . .
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

Ya Habibi @justynnstout .. Kalau preggy, sila tatap muka Justynn sbb nya , Puan Sri Justynn nie lawa amat.. ๐Ÿ’‹

"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" .
Semudah ABC jee nak pakai DYXY BC CREAM ni.. ๐Ÿ˜
.
Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap.
.
Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah pakai ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โŒCONCEALER
โŒSUNBLOCK
โŒDAY CREAM
โŒCOMPACT POWDER
.
Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ…JERAGAT
โœ…PARUT
โœ…DARK CIRCLE
โœ…SUNBURN
โœ…MERAH2 DI MUKA
.
Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 4-5 bulan. Jimat!
.
Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu..
.
Paling best, sambil cantik, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Wasssaappp๐Ÿ“ฒ0197904825
#makeuplawa #muacyberjaya #makeupmalaysia #makeuppengantin #muakangar #muakahwin #makeupartis #makeupcantik #muajohor #muadamansara #muakampar #muaipoh #muamelaka #muamerlimau #muajasin #muaklang #muakualalumpur #muacameronhighland #muaterengganu #makeuptahanlama #tutorialmakeup

Nyx lipstik matte cream .
.
Code yg ada ๐Ÿ’‹ cannes ๐Ÿ’‹ abu dhabi ๐Ÿ’‹ berlin ๐Ÿ’‹ houston ๐Ÿ’‹ cologne
RM33EXCPOSTAGE
.
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

Lembut kn .tk nak cakap panjang2. Tengok video pun dh tau lembut mana . ๐Ÿ’•
Senang nak blend dgn foundation. Tak rugi beli tau uolls. .
.
RM20EXCPOSTAGE
.
.
.
Wajib ada satu untuk gegirls ๐Ÿ˜™
Siapa berminat boleh ๐Ÿ“ฒ WhatsApp 01110367292 or DM kita ok๐Ÿ˜™๐Ÿ‘Œ
.
#sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeup #naturallook #hotselling #makeupartist

SEPHORA CREAM LIP STAIN SET .
.
.
RM80EXCPOSTAGE
(While stock lasts)
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

LIMITED TIME PROMOโ€ผ TARTE SET HIGHLIGHTER/CONTOUR, LIP PAINT, MASCARA
.
.
RM122EXCPOSTAGE
.
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

STILA STAY ALL DAY LIQUID LIPSTICK (WARM & FUZZY) (3pcs)
.
.
RM85EXCPOSTAGE
.
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

Yes! Chacha finally dapat jugak repeat Order Dyxy ni ๐Ÿ˜Š.
.
.
Chacha mmg favorite sgt Dyxy ni sbb bila chacha takde shooting mmg on the go bersiap dgn Dyxy. Worth it sgt sgt utk yang tak suka makeup tp u guys mesti xnk muka nmpak kusam kan? So pls pls Grab DYXY..Free gift pun special sangat .
.
๐Ÿ“ฒ WA 019-7904825 untuk order ๐Ÿค— confirm tak carik lain ๐Ÿ’•
.#tutorialmakeup #makeupmalaysia
#makeuppengantin #muajohor #muakedah #muasabah #muaselangor #muaselayang #muakahwin #muaputrajaya #muasetiaalam #muakualalumpur #muaputrajaya #muabangi #muakangar #muaperak #muabutterworth #muapulaupinang

Hai dearies...NAK CANTIK & FLOLESS ๐Ÿ˜Šโ˜บ TP NAK MAKE UP SOFT & NATURAL LOOKโค
.
BELI COMBO SET DGN HARGA LEBIH JIMAT๐Ÿ’•
.
NI HAA DYXY BCCREAM
VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA๐Ÿ˜˜
.
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Dalam kereta pun boleh nak makeup..
10 saat je dh boleh siap๐Ÿ˜ฑ
.
Untuk combo BASIC LADY, awak akan dapat :
.
1XBC CREAM
1XFACE MIST
1XBRUSH
.
Untuk bc cream, awak boleh pilih samaada nak code NATURAL atau BEIGE tau๐Ÿ˜‰
.
.
Selain tu, awak akan dapat FREE:
.
PAPERBAG ๐Ÿ’ผ
3XGIFTS ๐ŸŽ

Berbaloi baloi khennnnn? Sementara promo ni jangan lupa grab satu set untuk diri sendiri. Awak nak hadiahkan untuk yang tersayang pun boleh. Nak buat hantaran lagi cun, seriously ! ๐Ÿ˜
.
Jom semua๐Ÿ˜
Wassap๐Ÿ“ฒ0197904825
#makeupmalaysia #muatutorial #makeuptutorial #makeupmalaysia #makeupdinner #muapuncakalam #muakangar #muakahwin #mualangkawi #muajohor #muamelaka #muajalankebun

P E R S O N A L - C L A S S by mommy @herahelmi .. Okay mommy mmg open class personal weekdays and weekend( upon availability), so to those yang serius nak belajar / menambah pendapatan, boleh terus hello2 mommy okeh ..#Onzzz and #Lafff

LIPSTIK APA YANG DIA PAKAI? NAMPAK COMEL JE
.
.
Mestilah #lipstikmattedyxy. Pakai sekali terus melekat sampai esok pagi.. ceh tak adalah. .
.
Nak tau tak apa yang bestnya lipstik ninsampai ramai yang tergila-gila kan lipstik ni?? Hehe. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Ok antaranya ialah โค Dapat melembapkan bibir yang kering
โค Tahan lebih lama (lebih 8 jam)
โค Bila minum tu tak melekat kat cawan
โค Baunya sangat wangi ๐Ÿ˜
โค Sesuai dengan semua warna kulit.
โค boleh gabungkan warna antara 3 warna lipstik ni. .
.
Alamak aihh. Tergoda kalau pakai tau.. Wassap๐Ÿ“ฒ0197904825
#lipstikmatte #muamalaysia #muaartis #muakampar #muakedah #muaselangor #muamelaka #mualangkawi #muasarawak #muadamansara #muakahwin #muapengantin #muaperlis #muapulaupinang #mualabuan #muacantik #muacameronhighland

*MAULIDUR RASUL SALES START TONIGHT UNTIL TOMORROW ( 1 December 2017, 11:59 pm)* Cepat cepat promote!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jangan lepaskan peluang ni.
.
LIPSTICK MAC(TRIAL PACK) ๐Ÿ‘‡
.
warna yang sangat2 hot selling.lagi lagi masa promo memang kene grab cecepat. ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ(PROMO PRICE)๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
RM22EXCPOSTAGE .
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ(NORMAL PRICE)๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
RM25EXCPOSTAGE
.
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

*MAULIDUR RASUL SALES START TONIGHT UNTIL TOMORROW ( 1 December 2017, 11:59 pm)* Cepat cepat promote!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jangan lepaskan peluang ni.
.
TARTE EYEBROW(MEDIUM BROWN)๐Ÿ‘‡
.
warna tk terlalu pekat. Nampak natural uolls ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ(PROMO PRICE)๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
RM27EXCPOSTAGE .
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ(NORMAL PRICE)๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
RM30EXCPOSTAGE
.
.
โŒNO FAKE MAKEUP โŒ .
โœ”PRICE BELOW RM50 .
โœ”ALL ITEM EXCPOSTAGE
โœ”๐Ÿ’ฏORIGINAL
โœ”IN TRIAL PACK ALSO GOT FULL PACK .
โœ”READY STOCK
Any enquiry do Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01110367292 #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #malaysia #muakahwin #mua #makeupartist #sayajualoriginal #sephora #trialpackmakeuporiginal

Most Popular Instagram Hashtags