#muajohor

MOST RECENT

πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ HOT SELLING πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Vitamin c rosehip 1000mg imported UK dibuka jualan borong. Kita ambil dari UK ok. United Kingdom. Bukan USA. So pls jangan tanya apa beza. Kita memang tak tahu and taknak tau πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Kebaikan Vitamin C Rosehip UK
πŸ’Š menghilangkan parut jerawat
πŸ’Š melicinkan kulit
πŸ’Š mengecutkan jerawat
πŸ’Š glowingkan kulit
πŸ’Š mencerahkan kulit
πŸ’Š mengatasi masalah kulit kering
πŸ’Š mengatasi masalah kulit
πŸ’Š melembapkan kulit
πŸ’Š menegangkan kulit
πŸ’Š anti penuaan
πŸ’Š membuang toksin dalam badan
πŸ’Š mencuci darah
πŸ’Š merawat jeragat
.
300 biji
500 biji
1000 biji
.
.
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah

πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ HOT SELLING πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Vitamin c rosehip 1000mg imported UK dibuka jualan borong. Kita ambil dari UK ok. United Kingdom. Bukan USA. So pls jangan tanya apa beza. Kita memang tak tahu and taknak tau πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Kebaikan Vitamin C Rosehip UK
πŸ’Š menghilangkan parut jerawat
πŸ’Š melicinkan kulit
πŸ’Š mengecutkan jerawat
πŸ’Š glowingkan kulit
πŸ’Š mencerahkan kulit
πŸ’Š mengatasi masalah kulit kering
πŸ’Š mengatasi masalah kulit
πŸ’Š melembapkan kulit
πŸ’Š menegangkan kulit
πŸ’Š anti penuaan
πŸ’Š membuang toksin dalam badan
πŸ’Š mencuci darah
πŸ’Š merawat jeragat
.
300 biji
500 biji
1000 biji
.
.
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah

πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ HOT SELLING πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Vitamin c rosehip 1000mg imported UK dibuka jualan borong. Kita ambil dari UK ok. United Kingdom. Bukan USA. So pls jangan tanya apa beza. Kita memang tak tahu and taknak tau πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Kebaikan Vitamin C Rosehip UK
πŸ’Š menghilangkan parut jerawat
πŸ’Š melicinkan kulit
πŸ’Š mengecutkan jerawat
πŸ’Š glowingkan kulit
πŸ’Š mencerahkan kulit
πŸ’Š mengatasi masalah kulit kering
πŸ’Š mengatasi masalah kulit
πŸ’Š melembapkan kulit
πŸ’Š menegangkan kulit
πŸ’Š anti penuaan
πŸ’Š membuang toksin dalam badan
πŸ’Š mencuci darah
πŸ’Š merawat jeragat
.
300 biji
500 biji
1000 biji
.
.
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah

πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ HOT SELLING πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Vitamin c rosehip 1000mg imported UK dibuka jualan borong. Kita ambil dari UK ok. United Kingdom. Bukan USA. So pls jangan tanya apa beza. Kita memang tak tahu and taknak tau πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Kebaikan Vitamin C Rosehip UK
πŸ’Š menghilangkan parut jerawat
πŸ’Š melicinkan kulit
πŸ’Š mengecutkan jerawat
πŸ’Š glowingkan kulit
πŸ’Š mencerahkan kulit
πŸ’Š mengatasi masalah kulit kering
πŸ’Š mengatasi masalah kulit
πŸ’Š melembapkan kulit
πŸ’Š menegangkan kulit
πŸ’Š anti penuaan
πŸ’Š membuang toksin dalam badan
πŸ’Š mencuci darah
πŸ’Š merawat jeragat
.
300 biji
500 biji
1000 biji
.
.
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah

Lipstik kadang sampai habis stok. Terima kasih tunggu...😘 .
.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. πŸ’
.
.
.
.
.
.
POSTAGE PERCUMA SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA.
SS TAMBAH RM5.

WHATSAPP :

011 3791 2865
011 3791 2865
011 3791 2865

#teamfl#bccreamfoundationmalaysia#muajohor#1month#dyxy#lipstikdyxy#jdt#kilangbateri#akusuka#usm#dyxyoriginal#mua#makeuptutorial #muajb#ukm#kuis#usm#wataniah#uniten#uitm#upm#pd#legoland#konvo#muabangi#dyxymars#jdt#reunion #sitiaafiyah #muakl #kuihraya #viral

πŸ‘‘ Q & A Mengenai DYXY BC CREAM Foundation πŸ‘‘

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) dari mana ?
A Branding Malaysia produk dari Korea
Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) packaging ?
A : Foundation + Span + cermin ( berat 8gram )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) tekstur ?
A : Tekstur Unik mousse cream yang mudah resap pada kulit dan tidak melekit

Q : :DYXY BC CREAM ( BCC ) bahan utama ?
A : Sheer butter , vitamin E, mineral , water based semua bahan anti radang ( sesuai utk kulit sensitif)

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) tahan berapa lama ?
A : Tahan lebih dari 8 jam xbercapuk walaupun berpeluh ( sgt sesuai untuk kulit berminyak)

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) boleh tahan berapa bulan ?
A : 2-3 bulan ( ikut rutin pemakaian )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) sesuai utk semua jenis kulit ?
A : YA sesuai utk semua jenis kulit 🌟 HIGH RECOMMENDED utk muka yg berminyak dan kuat berpeluh

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) ade SPF ?
A : SPF 50 ++ dan tak perlu pkai sunblock/ daycream

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) boleh menutup cela di muka ?
A : YA boleh menutup parut jerawat , jeragat , bintik2 hitam , dark circle , kulit kusam dll

Q : DYXG BC CREAM ( BCC ) boleh mencerahkan parut ?
A : YA sebab ade agen pemutih ARBUTIN ( berries )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) boleh atasi tona kulit tidak sekata ?
A : YA boleh meratakan tona kulit dengan sekali sapuan sahaja

Q : Cara pemakaian DYXY BC CREAM ( BCC ) ?
A : Sapu nipis2 dah memadai ikut rutin pemakaian ( sapukan pada kawasan cela/ parut dan ratakan keseluruh muka )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) waterproof ?
A : YA sebab BCC Matte Finish dan boleh dipakai lama utk outdoor aktiviti / berenang

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) Cara nak remove / cuci ?
A : Boleh cuci pakai wipe tissue/ makeup remover / sabun pencuci muka

DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. πŸ’
.
.
.
.
.
.
POSTAGE PERCUMA SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA.
SS TAMBAH RM5.

WHATSAPP :

011 3791 2865
011 3791 2865
011 3791 2865

#teamfl#bccreamfoundationmalaysia#muajohor#1month#dyxy#lipstikdyxy#jdt#kilangbateri#akusuka#usm#dyxyoriginal#mua#makeuptutorial #muajb#ukm#kuis#usm#wataniah#uniten#uitm#upm#pd#legoland#konvo#muabangi#dyxymars#jdt#reunion #sitiaafiyah #muakl #kuihraya #viral

Pengguna tegar Glucenta Premium UK biila mixkan dgn #whiteningbooster from UK WHITENING BOOSTER UK ni lah hasilnya.. Flawless tak??😘😘 Haa Hgn jelez okkk kulit tak kusan dah jerawat pun x berani nak naik.. Ada yang nak lagi tak set combo nie ?? haaa.. x nak lagi ❗❗ Apa tunggu lagi dgn miza quality import uolss hasil ?? 😍😍 meletup okk tgok jee customer semua happy sebab high quality produk comfrim result meletopppp πŸ‘πŸ‘ Ni bukan supplement cap ayam or asal boleh rebanding jalan... yg ni standard dr UK maliiii taw ❗❗
.
.
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah

Pengguna tegar Glucenta Premium UK biila mixkan dgn #whiteningbooster from UK WHITENING BOOSTER UK ni lah hasilnya.. Flawless tak??😘😘 Haa Hgn jelez okkk kulit tak kusan dah jerawat pun x berani nak naik.. Ada yang nak lagi tak set combo nie ?? haaa.. x nak lagi ❗❗ Apa tunggu lagi dgn miza quality import uolss hasil ?? 😍😍 meletup okk tgok jee customer semua happy sebab high quality produk comfrim result meletopppp πŸ‘πŸ‘ Ni bukan supplement cap ayam or asal boleh rebanding jalan... yg ni standard dr UK maliiii taw ❗❗
.
.
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah

Pengguna tegar Glucenta Premium UK biila mixkan dgn #whiteningbooster from UK WHITENING BOOSTER UK ni lah hasilnya.. Flawless tak??😘😘 Haa Hgn jelez okkk kulit tak kusan dah jerawat pun x berani nak naik.. Ada yang nak lagi tak set combo nie ?? haaa.. x nak lagi ❗❗ Apa tunggu lagi dgn miza quality import uolss hasil ?? 😍😍 meletup okk tgok jee customer semua happy sebab high quality produk comfrim result meletopppp πŸ‘πŸ‘ Ni bukan supplement cap ayam or asal boleh rebanding jalan... yg ni standard dr UK maliiii taw ❗❗
.
.
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah

Pengguna tegar Glucenta Premium UK biila mixkan dgn #whiteningbooster from UK WHITENING BOOSTER UK ni lah hasilnya.. Flawless tak??😘😘 Haa Hgn jelez okkk kulit tak kusan dah jerawat pun x berani nak naik.. Ada yang nak lagi tak set combo nie ?? haaa.. x nak lagi ❗❗ Apa tunggu lagi dgn miza quality import uolss hasil ?? 😍😍 meletup okk tgok jee customer semua happy sebab high quality produk comfrim result meletopppp πŸ‘πŸ‘ Ni bukan supplement cap ayam or asal boleh rebanding jalan... yg ni standard dr UK maliiii taw ❗❗
.
.
Mai siapa nak join pos whatsapp
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60174841403
.
πŸ’― Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick upπŸ‘‡

#combopinkskin #putih #putihpinkish #premiumglucenta #bustfirmingserum #botoxserum #maxxburn #vitcrosehip #vitcrosehipUK #vitcrosehip1500mg
#vitcrosehipborong #vitcrosehipfromuk #celebritysecret #complexionskin #jeragat #intensiveserum #miracleskinbotoxserum #botoxserum #muaselangor #freelancemakeupartist #muaperak #muabellaz #muakedah #muajohor #muapenang #singapore #sarawak #sabah

β™₯️β™₯️β™₯️
πŸ’„πŸ‘ πŸ‘›πŸ‘—
πŸ”Έ
πŸ’° RM5.50 x 24pcs
πŸ’° RM10 sm / RM15 ss
πŸ”Ή
⚠️ BORONG SAHAJA!
πŸ”½
πŸ’£ UNTUNG BESAR UNTUK BERNIAGA!
πŸ”½
πŸ“¬ POSTAGE SELURUH MALAYSIA
πŸ”½
KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE UNTUK ORDER. πŸ‘†πŸ‘†

β™₯️β™₯️β™₯️
πŸ’„πŸ‘ πŸ‘›πŸ‘—
πŸ”Έ
πŸ’° RM8.50 x 24pcs
πŸ’° RM10 sm / RM15 ss
πŸ”Ή
⚠️ BORONG SAHAJA!
πŸ”½
πŸ’£ UNTUNG BESAR UNTUK BERNIAGA!
πŸ”½
πŸ“¬ POSTAGE SELURUH MALAYSIA
πŸ”½
KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE UNTUK ORDER. πŸ‘†πŸ‘†

β™₯️β™₯️β™₯️
πŸ’„πŸ‘ πŸ‘›πŸ‘—
πŸ”Έ
πŸ’° RM4.00 x 24pcs
πŸ’° RM10 sm / RM15 ss
πŸ”Ή
⚠️ BORONG SAHAJA!
πŸ”½
πŸ’£ UNTUNG BESAR UNTUK BERNIAGA!
πŸ”½
πŸ“¬ POSTAGE SELURUH MALAYSIA
πŸ”½
KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE UNTUK ORDER. πŸ‘†πŸ‘†

Most Popular Instagram Hashtags