[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#muabellaz

61984 posts

TOP POSTS

Tidak ada yang dapat saya lakukan selain meminta, merajuk, dan menitipkan doa dalam setiap kata saya kepada Allah agar janin ini tumbuh sempurna dgn sebaik-baiknya.
.

Ya Allah... Hanya kepadaMu hamba meminta dan memohon. Berikanlah takdir yang terbaik untuk anak ini kelak. Semoga kami dapat menjalankan amanah ini dengan sebaik mungkin, menjadi orang tua yang penuh kasih dan sayang.
.

Terima kasih ya Allah 😭😭😭 Sujud syukur kami haturkan, hanya kepadaMu, sumber segala kehidupan 😭🙏🙏🙏🙏
---
#rumahklasik #furnitureklasik #furnituremodern #furnitureterbaru #jakartatimur #tips_keluarga_harmonis #jakartapusat #tokoemasceria #serpong #furnituremurah #onlinefurniture #tokomebel #bajumuslim #tangerang #reseproemahku #mobilmurah #rumahmewah@tips_keluarga_harmonis #jilbabpolos #hijabpolos #jilbabsquare #hijabsquare #jilbabrenda #hijabrenda #jilbabparis #hijabindonesia #iwearlocalbrand #jewel_ind #polos #plain #kulot

🌸 Perfect10 Eyeliner 🌸

Eyeliner No. 1 Pilihan Hijabista
Rahsia mata cantik dalam masa 60 saat! .
✅STAMP, GARIS & SIAP!
Eyeliner paling cepat & senang nak pakai. . .

Ramai cust kata depa p kenuri ramai puji kata cantiknyaaa cat eyes.. dok tnya pakai eyeliner apa cantik helokkk sgt cat eyes tuuu.. sharp and kemas ja.. cantik sgt.. hihihi.. @perfect10eyeliner mmg terbaikkkk! . .

Every one can do cat eyes with @perfect10eyeliner
Ehh ehh mcm iklan airasia pulak. Hehehe. .
WA 018 288 0709 utk order / yg berminat utk jd agent. .

#perfect10eyeliner #eyelinerstamp #stampeyeliner #stampeyelinermalaysia #eyeliner #stilamalaysia #colourpopmalaysia #tartemalaysia #narsmalaysia #leeyanarahman #asyallieebyshasyahabib #muabellaz #fattahfazura #makeupmalaysia #sayajualmakeup #muamalaysia

Kasi terobek sikit .. uihhh smpai sekarang mcm x percaya je dpt mekap dgn MUA utara yg tgh pemes amos nih @muabellaz huhu mcm dlm mimpi je dpt jumpa dia .. excited bak angg! orangnya segak.. peramah.. serupa mcm duk tgok dlm live mulut pot pet pot pet meriahh..! 😅😂 kalau Bella nk pkai model utk class mekap lg.. sudi2 lah ws kami lagi naa 😋 cek sukaa 😝 huhu okay lah sekian terima kasih. #merepekmeraban #sukahatilah #MUABellaz #trytockpUtara @muabellaz

Siaran langsung di page Harian Metro , MAKEUP BY BELLAZ semalam .. Sapa tengok ?? 😁😁 Bella calit2 code pilihan beliau ROSETYARA FOUNDATION CODE BELLAZ .
.
.
Lawa pom pom sangat kan! Makin calit makin awet muda tau hehe.. Code Bellaz ni ANTI AGING ! Boleh krg kan kedutan2 yg dimamah usia gitueww
#HarianMetro
#CODEBELLAZ
#MuaBellaz

Tq bellaz...tq sbb pakai bju bellazfc tu
.
Nt nany open oddr ye
.
#muabellaz
#bellazfansclub

Omg dapat jugak jumpa @muabellaz 😍😍😍 Dapat jugak peluk cium dia!!! Nasib baik tak balik lagi hehehe.. Friendly sangat dia! ❤️❤️
.
#duomastersmakeupclass #syedewa #shazreeyanashukri #muabellaz

Nak tau cara pakai Icecream Liptint macam mana tak?

1. Calitkan liptint di bibir (full lips atau half lips ikut suka nak macam mana)

2. Seeloknya sebelum calit, scrub bibir dulu untuk bersihkan sel kulit mati bibir supaya liptint nampak smooth

3. Dap dap sikit di pipi kiri dan kanan sebagai natural blusher

4. Hasilnya, naik seri wajah dan tiada lagi rupa yang kusam

Clink link di bio,
📱 whatsapp 01139738363
.

#selfiefoundation #pastiglowing #pastiflawless #foundationglowing #foundationhighcoverage #letsselfiefirst #beforeafterselfiefoundation #muabellaz #fattzura #tutorialmakeupmalaysia #muamalaysia #liptintorganik #liptintmurah #foundationviral #rezekiviral #liptintviral

MOST RECENT

@muabellaz live tadi, happy nya la admin tengok Bella yang segak ni setia dengan perfume kami ni. ❤
.
Perfume kami murah je, RM40 je sebotol. Syokkk, wangi tahan lama! 👍👍👍
.
📲Whatsapp kami 0143157080 untuk detail dan order.
.
.
#MuaBellaz #muamalaysia #perfumeviralmuabellaz #perfumemurahdanberkualiti #perfumeparadiseexclusive #perfumeparadise

MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang super magic!
.
.
Memberikan impak maksimum dengan melentikkan bulu mata, memanjangkan bulu mata & melebatkan bulu mata😘
.
LET'S MAKE THEM STARE!
.
WASAP UNTUK ORDER 📲 0164001807
.
#adoravel #adoravelmalaysia #foundationviral2017 #perfectcoveragefoundation #mascaraviral2017 #mascaraviralmalaysia #foundationviralmalaysia #wudhufriendly #glowingskin #sayajualonline #pipiglowing #bulumatalebat #mascarafiber #fotd #muabellaz #muamalaysia #makeupmalaysia #malaysianwedding #pengantin #tunang #uum #upm #uitm #uiam

MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang super magic!
.
.
Memberikan impak maksimum dengan melentikkan bulu mata, memanjangkan bulu mata & melebatkan bulu mata😘
.
LET'S MAKE THEM STARE!
.
WASAP UNTUK ORDER 📲 0164001807
.
#adoravel #adoravelmalaysia #foundationviral2017 #perfectcoveragefoundation #mascaraviral2017 #mascaraviralmalaysia #foundationviralmalaysia #wudhufriendly #glowingskin #sayajualonline #pipiglowing #bulumatalebat #mascarafiber #fotd #muabellaz #muamalaysia #makeupmalaysia #malaysianwedding #pengantin #tunang #uum #upm #uitm #uiam

@muabellaz live tadi, happy nya la admin tengok Bella yang segak ni setia dengan perfume kami ni. ❤
.
Perfume kami murah je, RM40 je sebotol. Syokkk, wangi tahan lama! 👍👍👍
.
📲Whatsapp kami 0143157080 untuk detail dan order.
.
.
#MuaBellaz #muamalaysia #perfumeviralmuabellaz #perfumemurahdanberkualiti #perfumeparadiseexclusive #perfumeparadise

MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang super magic!
.
.
Memberikan impak maksimum dengan melentikkan bulu mata, memanjangkan bulu mata & melebatkan bulu mata😘
.
LET'S MAKE THEM STARE!
.
WASAP UNTUK ORDER 📲 0164001807
.
#adoravel #adoravelmalaysia #foundationviral2017 #perfectcoveragefoundation #mascaraviral2017 #mascaraviralmalaysia #foundationviralmalaysia #wudhufriendly #glowingskin #sayajualonline #pipiglowing #bulumatalebat #mascarafiber #fotd #muabellaz #muamalaysia #makeupmalaysia #malaysianwedding #pengantin #tunang #uum #upm #uitm #uiam

.
AMBIL TAHU AMBIL KISAH .
gituuhhhh mcm gempak sgt je hahahahhaah
korang kne tahu ni yg eltuffah selaku team EDELWEISS telah mempelbagaikan produk!! wow!! kali ini yg terbaru dr kami adalahhhh spt yg dlm pic tuh haa..
.
iyeeeeee snowcap berhantu!!!!!!!!
ouh inner berhantu!! 🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️ sorry emoji dah upgrade kak suke zombie wakakkak..
.
so here are the details gaisss :
🌸Material viscose, kain lembut, serap peluh dan sejuk.
🌸 Free-size.
🌸 Original byCheFiza.
🌸 Terdapat banyak pilihan warna (akan bertambah dari masa ke masa)
.
.
mmg terbaik inner ni wei tak pcaya dok gi tanya merata ttg kualiti inner ni..
puji2an jela yg bakal kedengaran gitewwwww..
.
.
ok laa nak rembat 1?? aaajom wasap kak yeee... type HANTU ke 0176467808
or klu mls trus jela klik link wasap kt bio tuh.... susah2 jee ekekeke...
.
#snowcaphantu #snowcaphantubychefyza #innerhantu #tudunglabuhmalaysia #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #maxiskirt #maxiskirtmurah #muabellaz #anaktudunghantu #naelofarhijab #fattzura #tupperwaremalaysia #jubahmodern #telekungcotton #plannerviral #diaryplanner #alquranrainbow

.
AMBIL TAHU AMBIL KISAH .
gituuhhhh mcm gempak sgt je hahahahhaah
korang kne tahu ni yg eltuffah selaku team EDELWEISS telah mempelbagaikan produk!! wow!! kali ini yg terbaru dr kami adalahhhh spt yg dlm pic tuh haa..
.
iyeeeeee snowcap berhantu!!!!!!!!
ouh inner berhantu!! 🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️ sorry emoji dah upgrade kak suke zombie wakakkak..
.
so here are the details gaisss :
🌸Material viscose, kain lembut, serap peluh dan sejuk.
🌸 Free-size.
🌸 Original byCheFiza.
🌸 Terdapat banyak pilihan warna (akan bertambah dari masa ke masa)
.
.
mmg terbaik inner ni wei tak pcaya dok gi tanya merata ttg kualiti inner ni..
puji2an jela yg bakal kedengaran gitewwwww..
.
.
ok laa nak rembat 1?? aaajom wasap kak yeee... type HANTU ke 0176467808
or klu mls trus jela klik link wasap kt bio tuh.... susah2 jee ekekeke...
.
#snowcaphantu #snowcaphantubychefyza #innerhantu #tudunglabuhmalaysia #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #maxiskirt #maxiskirtmurah #muabellaz #anaktudunghantu #naelofarhijab #fattzura #tupperwaremalaysia #jubahmodern #telekungcotton #plannerviral #diaryplanner #alquranrainbow

HAI HAMPAAAA! 😍😍😂😝
.
Eh sajelah kita bergurau malam ni hehe. Takpela walau tak mampu nak makeup macam Bellaz, tapi tudung kita dah berjodoh dengan Bellaz. Hihi maaf ye Bellaz 🙏🏻😁😁
.
#santaisebelumtidur #mommycuba #simplelook #muabellaz

MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang super magic!
.
.
Memberikan impak maksimum dengan melentikkan bulu mata, memanjangkan bulu mata & melebatkan bulu mata😘
.
LET'S MAKE THEM JEALOUS!
.
WASAP UNTUK ORDER 📲 0164001807
.
#adoravel #adoravelmalaysia #foundationviral2017 #perfectcoveragefoundation #mascaraviral2017 #mascaraviralmalaysia #foundationviralmalaysia #wudhufriendly #glowingskin #sayajualonline #pipiglowing #bulumatalebat #mascarafiber #fotd #muabellaz #muamalaysia #makeupmalaysia #malaysianwedding #pengantin #tunang #uum #upm #uitm #uiam

MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang super magic!
.
.
Memberikan impak maksimum dengan melentikkan bulu mata, memanjangkan bulu mata & melebatkan bulu mata😘
.
LET'S MAKE THEM JEALOUS!
.
WASAP UNTUK ORDER 📲 0164001807
.
#adoravel #adoravelmalaysia #foundationviral2017 #perfectcoveragefoundation #mascaraviral2017 #mascaraviralmalaysia #foundationviralmalaysia #wudhufriendly #glowingskin #sayajualonline #pipiglowing #bulumatalebat #mascarafiber #fotd #muabellaz #muamalaysia #makeupmalaysia #malaysianwedding #pengantin #tunang #uum #upm #uitm #uiam

MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang super magic!
.
.
Memberikan impak maksimum dengan melentikkan bulu mata, memanjangkan bulu mata & melebatkan bulu mata😘
.
LET'S MAKE THEM JEALOUS!
.
WASAP UNTUK ORDER 📲 0164001807
.
#adoravel #adoravelmalaysia #foundationviral2017 #perfectcoveragefoundation #mascaraviral2017 #mascaraviralmalaysia #foundationviralmalaysia #wudhufriendly #glowingskin #sayajualonline #pipiglowing #bulumatalebat #mascarafiber #fotd #muabellaz #muamalaysia #makeupmalaysia #malaysianwedding #pengantin #tunang #uum #upm #uitm #uiam

MASCARA MAGIC NO 1 di Malaysia. Waterproof Maximizer Mascara yang super magic!
.
.
Memberikan impak maksimum dengan melentikkan bulu mata, memanjangkan bulu mata & melebatkan bulu mata😘
.
LET'S MAKE THEM JEALOUS!
.
WASAP UNTUK ORDER 📲 0164001807
.
#adoravel #adoravelmalaysia #foundationviral2017 #perfectcoveragefoundation #mascaraviral2017 #mascaraviralmalaysia #foundationviralmalaysia #wudhufriendly #glowingskin #sayajualonline #pipiglowing #bulumatalebat #mascarafiber #fotd #muabellaz #muamalaysia #makeupmalaysia #malaysianwedding #pengantin #tunang #uum #upm #uitm #uiam

Tunjuk bulu mata sikit! Hehehe. Cikfounder bergaya dengan Perfect Maximizer Waterproof Mascara by Adoravel.
.
Senang dipakai, tak comot, bulu mata lebih panjang & lebih lentik!
.
WASAP UNTUK ORDER 📲 016-4001807
.
#adoravel #adoravelmalaysia #foundationviral2017 #perfectcoveragefoundation #mascaraviral2017 #mascaraviralmalaysia #foundationviralmalaysia #wudhufriendly #glowingskin #sayajualonline #pipiglowing #bulumatalebat #mascarafiber #fotd #muabellaz #muamalaysia #makeupmalaysia

Dengan Aqua Eye Balm, gelap bawah mata hilang 😱

Aqua Eye Balm dirumus khas untuk masalah mata:-
.
💕Dark circle.
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging

Antara bahan bahan tiptop aqua eye balm:-
.
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes

Boleh juga dijadikan:-
.
💕Pelembab
💕Make Up Based
💕Anti Jerawat

Promosi rm40 sahaja
Pos sm rm8 ss rm12

Kuantiti 30gm, tahan 3bulan ke atas
WhatsApp 0107997046

Tunjuk pipi sikit. Pipi ni cikfounder pakai Perfect Coverage Foundation by Adoravel tau. Glowing mowing gitcheww.
.
Mata pulak pakai Perfect Maximizer Mascara Dari Adoravel. Letop uolss. .
Nak makeup glowing, cantik, simple & natural macam ni? Wajib dapatkan foundation & mascara Adoravel.
.
#adoravel #adoravelmalaysia #foundationviral2017 #perfectcoveragefoundation #mascaraviral2017 #mascaraviralmalaysia #foundationviralmalaysia #wudhufriendly #glowingskin #sayajualonline #pipiglowing #bulumatalebat #mascarafiber #fotd #muabellaz #muamalaysia #makeupmalaysia

Mary Kay Lip Gloss 💋
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
NouriShine plus Lip Gloss Set
.
Terdapat 5 warna menarik:
.
🌹Shock Tart
🌹Berry Dazzle
🌹Pink Wink
🌹Sparkle Berry
🌹Rock N Red
.
Mengapa perlu pilih Mary Kay NouriShine Plus Lip Gloss?
.
💋 ianya bersinar membuatkan bibir kelihatan menawan dan seksi.
💋 mengandungi rangsangan kelembapan segera supaya bibir dipelihara dan terhidrat.
.
Ianya mengandungi :
💓Pomegranate Sterol - Pelembap ini kaya dengan lipid yang meningkatkan penghidratan dan menguatkan penghalang kulit.
.
💓Kompleks Antioxidant-Kaya - Ia membantu melindungi, keadaan, menenangkan dan melicinkan bibir.
.
💓Ia dirumuskan dengan vitamin E dan derivatif vitamin C. Ia juga dibuat dengan mineral tumbuhan yang diperolehi. Campuran antioksidan yang kompleks ini melindungi bibir dari kerosakan. Selain itu, vitamin E dikenali untuk menenangkan dan melegakan kulit, sementara derivatif vitamin C menargetkan pengeluaran kolagen supaya bibir kelihatan muda.
.
💓Aloe Leaf Extract - Ekstrak botani ini membantu melembutkan dan menenangkan kulit.
.
Mimie maiza
016-6291326
Future Sales Director
.
#lipglossmarykay #marykraihanah #terapiinstagram#muabellaz #coduitmshahalam#coduitmpuncakalam #codshahalam#marykcoduitm #marykaycodshahalam #muabellaz#lipstickmarykaybest #lipstickbebaskimia #like4like#serumwajah #serumjerawat #pakaicantik

HARGA TOTALLY CLEAN (SS) :
.
🌻 1 pack RM 13 🌻
.
🌻 1 set (3 packets) RM 33 🌻
.
🌻 2 set (6 packets) RM 55 🌻
.
🌻 5 set (15 packets) RM 125 🌻
.
NEXT PURCHASE (untuk REPEAT ORDER) 🌻2 set (6 packs) RM 51 🌻5 set (15 packs) RM 118
.
Customer wajib dapatkan DISCOUNT untuk pembelian seterusnya *(NEXT PURCHASE)* tapi minimum 2 set dan ke atas 😊
.
Postage (SS) :
1 set - 2 set : RM 12
3 set - 10 set : RM 17
.
Whataps kami laju-laju na 019-3888619
.
#tiadalagimekaptertinggaldimuka
#TCjohorRanger
#TotallyCleanJohor #TotallyCleanWipes #WajibAdaDalamHandbag
#shakleesihat
#uitm
#muabellaz
#muajohorbahru
#muamurah
#muaklmurah
#usahawanita
#parttimejob
#ajimaura
#terapiinstagram
#handbegmurah
#bawalmagic
#bawalmurah
#tudunglabuh
#blousemuslimah
#lipmattefamecosmetics
#blushermurah
#eyeshadowtutorial
#makeuptutorial
#tutorialmakeup
#makeupsimple
#tutorialkening
#tutorialeyeshadow
#lemonex
#ubatkurus

HARGA TOTALLY CLEAN (SM) :
.
🌻 1 pack RM 12 🌻
.
🌻 1 set (3 packets) RM 30 🌻
.
🌻 2 set (6 packets) RM 49 🌻
.
🌻 5 set (15 packets) RM 112 🌻
.
NEXT PURCHASE (untuk REPEAT ORDER) 🌻2 set (6 packs) RM 45 🌻5 set (15 packs) RM 110
.
Customer wajib dapatkan DISCOUNT untuk pembelian seterusnya *(NEXT PURCHASE)* tapi minimum 2 set dan ke atas 😊
.
Postage (SM) :
1 set - 2 set : RM 8
3 set - 10 set : RM 11
.
Whataps kami laju-laju na 019-3888619
.
#tiadalagimekaptertinggaldimuka
#TCjohorRanger
#TotallyCleanJohor #TotallyCleanWipes #WajibAdaDalamHandbag
#shakleesihat
#uitm
#muabellaz
#muajohorbahru
#muamurah
#muaklmurah
#usahawanita
#parttimejob
#ajimaura
#terapiinstagram
#handbegmurah
#bawalmagic
#bawalmurah
#tudunglabuh
#blousemuslimah
#lipmattefamecosmetics
#blushermurah
#eyeshadowtutorial
#makeuptutorial
#tutorialmakeup
#makeupsimple
#tutorialkening
#tutorialeyeshadow
#lemonex
#ubatkurus

Aqua Eye Balm dirumus khas untuk masalah mata:-
.
💕Dark circle.
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging

Antara bahan bahan tiptop aqua eye balm:-
.
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes

Boleh juga dijadikan:-
.
💕Pelembab
💕Make Up Based
💕Anti Jerawat

Promosi rm40 sahaja
Pos sm rm8 ss rm12

Kuantiti 30gm, tahan 3bulan ke atas
WhatsApp 0107997046

Kan dah bagi tahu, nak hilangkan eyebag. Guna je aqua eye balm. Terus mata nampak berseri

Aqua Eye Balm dirumus khas untuk masalah mata:-
.
💕Dark circle.
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging

Antara bahan bahan tiptop aqua eye balm:-
.
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes

Boleh juga dijadikan:-
.
💕Pelembab
💕Make Up Based
💕Anti Jerawat

Promosi rm40 sahaja
Pos sm rm8 ss rm12

Kuantiti 30gm, tahan 3bulan ke atas
WhatsApp 0107997046

PENAT GILERR

Bayangkan bila balik rumah jer penat giler. Kepala mintak bantal jer tapi muka mintak bernafas sebab makeup tak tanggal lagi.

Adoii nak pergi bilik air satu hal. 😣

Memang taklah separuh badan dah dalam mimpi, mata pun dah rabak nasib baik memang ada letak tisu Totally Clean sebelah katil kalau tak aku memang tidur dengan makeup la macam sebelum-sebelum ni.
.
#tiadalagimekaptertinggaldimuka
#TCjohorRanger #TotallyCleanJohor #TotallyCleanWipes #WajibAdaDalamHandbag
#shakleesihat
#uitm
#muabellaz
#muajohorbahru
#muamurah
#muaklmurah
#usahawanita
#parttimejob
#ajimaura
#terapiinstagram
#handbegmurah
#bawalmagic
#bawalmurah
#tudunglabuh
#blousemuslimah
#lipmattefamecosmetics
#blushermurah
#eyeshadowtutorial
#makeuptutorial
#tutorialmakeup
#makeupsimple
#tutorialkening
#tutorialeyeshadow
#lemonex
#ubatkurus

PENAT GILERR

Bayangkan bila balik rumah jer penat giler. Kepala mintak bantal jer tapi muka mintak bernafas sebab makeup tak tanggal lagi.

Adoii nak pergi bilik air satu hal. 😣

Memang taklah separuh badan dah dalam mimpi, mata pun dah rabak nasib baik memang ada letak tisu Totally Clean sebelah katil kalau tak aku memang tidur dengan makeup la macam sebelum-sebelum ni.
.
#tiadalagimekaptertinggaldimuka
#TCjohorRanger #TotallyCleanJohor #TotallyCleanWipes #WajibAdaDalamHandbag
#shakleesihat
#uitm
#muabellaz
#muajohorbahru
#muamurah
#muaklmurah
#usahawanita
#parttimejob
#ajimaura
#terapiinstagram
#handbegmurah
#bawalmagic
#bawalmurah
#tudunglabuh
#blousemuslimah
#lipmattefamecosmetics
#blushermurah
#eyeshadowtutorial
#makeuptutorial
#tutorialmakeup
#makeupsimple
#tutorialkening
#tutorialeyeshadow
#lemonex
#ubatkurus

PENAT GILERR

Bayangkan bila balik rumah jer penat giler. Kepala mintak bantal jer tapi muka mintak bernafas sebab makeup tak tanggal lagi.

Adoii nak pergi bilik air satu hal. 😣

Memang taklah separuh badan dah dalam mimpi, mata pun dah rabak nasib baik memang ada letak tisu Totally Clean sebelah katil kalau tak aku memang tidur dengan makeup la macam sebelum-sebelum ni.
.
#tiadalagimekaptertinggaldimuka
#TCjohorRanger #TotallyCleanJohor #TotallyCleanWipes #WajibAdaDalamHandbag
#shakleesihat
#uitm
#muabellaz
#muajohorbahru
#muamurah
#muaklmurah
#usahawanita
#parttimejob
#ajimaura
#terapiinstagram
#handbegmurah
#bawalmagic
#bawalmurah
#tudunglabuh
#blousemuslimah
#lipmattefamecosmetics
#blushermurah
#eyeshadowtutorial
#makeuptutorial
#tutorialmakeup
#makeupsimple
#tutorialkening
#tutorialeyeshadow
#lemonex
#ubatkurus

SET COMBO PENURUNAN BERAT BADAN SECARA PANTAS👇
_
Ready Stock‼️
_
📮Add Postage
RM 8sm/ RM 12ss
_
☎️Whatsapp 010 8983551‼️
☎️Whatsapp 010 8983551‼️
☎️Whatsapp 010 8983551‼️
_

BODYDREAM & FIBERMAX (DETOX)

BODY DREAM COCO-S DRINK
➡ FORMULASI terkini minuman perisa hot coklat di campur dgn bahan2 yang hebat mampu membakar lemak degil dengan pantas. rasa sangat sedap dalam bentuk sachet senang di bawa ke mana2 sahaja.

FIBERMAX (DETOX)
➡ Merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus.

CARA PENGAMBILAN FIBERMAX DAN BODYDREAM COCO-S :
👉 Ambil Coco-s selepas sarapan pagi dan Fibermax selepas makan malam. Minum air 3 liter sehari untuk proses penyingkiran lemak dan toksin dalam badan dengan lebih cepat dan berkesan

JOM DAPATKAN COMBO SET SEKARANG!! #bodydream
#cocoslimmingdrink
#fibermaxx
#detox
#neelofa
#ctdk
#fattzura
#muabellaz
#muabella
#muabellazpakai
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#elyana

SET COMBO PENURUNAN BERAT BADAN SECARA PANTAS👇
_
Ready Stock‼️
_
📮Add Postage
RM 8sm/ RM 12ss
_
☎️Whatsapp 010 8983551‼️
☎️Whatsapp 010 8983551‼️
☎️Whatsapp 010 8983551‼️
_

BODYDREAM & FIBERMAX (DETOX)

BODY DREAM COCO-S DRINK
➡ FORMULASI terkini minuman perisa hot coklat di campur dgn bahan2 yang hebat mampu membakar lemak degil dengan pantas. rasa sangat sedap dalam bentuk sachet senang di bawa ke mana2 sahaja.

FIBERMAX (DETOX)
➡ Merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus.

CARA PENGAMBILAN FIBERMAX DAN BODYDREAM COCO-S :
👉 Ambil Coco-s selepas sarapan pagi dan Fibermax selepas makan malam. Minum air 3 liter sehari untuk proses penyingkiran lemak dan toksin dalam badan dengan lebih cepat dan berkesan

JOM DAPATKAN COMBO SET SEKARANG!! #bodydream
#cocoslimmingdrink
#fibermaxx
#detox
#neelofa
#ctdk
#fattzura
#muabellaz
#muabella
#muabellazpakai
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#elyana

SET COMBO PENURUNAN BERAT BADAN SECARA PANTAS👇
_
Ready Stock‼️
_
📮Add Postage
RM 8sm/ RM 12ss
_
☎️Whatsapp 010 8983551‼️
☎️Whatsapp 010 8983551‼️
☎️Whatsapp 010 8983551‼️
_

BODYDREAM & FIBERMAX (DETOX)

BODY DREAM COCO-S DRINK
➡ FORMULASI terkini minuman perisa hot coklat di campur dgn bahan2 yang hebat mampu membakar lemak degil dengan pantas. rasa sangat sedap dalam bentuk sachet senang di bawa ke mana2 sahaja.

FIBERMAX (DETOX)
➡ Merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus.

CARA PENGAMBILAN FIBERMAX DAN BODYDREAM COCO-S :
👉 Ambil Coco-s selepas sarapan pagi dan Fibermax selepas makan malam. Minum air 3 liter sehari untuk proses penyingkiran lemak dan toksin dalam badan dengan lebih cepat dan berkesan

JOM DAPATKAN COMBO SET SEKARANG!! #bodydream
#cocoslimmingdrink
#fibermaxx
#detox
#neelofa
#ctdk
#fattzura
#muabellaz
#muabella
#muabellazpakai
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#elyana

.
Pertama Di Malaysia, Eyeshadow berbentuk pen 😘
.
Kenalkan new baby Sobella, Majestic Mermaid Eyeshadow
Only 4 color sahaja tau dan Semestinye LIMitED Edition
.
Kelebihan Eyeshadow ketak ketak ni (bunyi picit pen) .
✔️Color sangat pigmented
✔️Tak perlu Primer
✔️Tak melekit, blend dengan jari je
✔️Dalam Bentuk Pen, mudah dibawa
✔️Jimat Masa, 2 minit je untuk mata Cantik 😘
.
.
Ready stok
Promosi Pengenalan only RM 39, harga kotak RM50,( jimat RM 11)
.
Whataps 0139103982
Whataps 0139103982

.
Pertama Di Malaysia, Eyeshadow berbentuk pen 😘
.
Kenalkan new baby Sobella, Majestic Mermaid Eyeshadow
Only 4 color sahaja tau dan Semestinye LIMitED Edition
.
Kelebihan Eyeshadow ketak ketak ni (bunyi picit pen) .
✔️Color sangat pigmented
✔️Tak perlu Primer
✔️Tak melekit, blend dengan jari je
✔️Dalam Bentuk Pen, mudah dibawa
✔️Jimat Masa, 2 minit je untuk mata Cantik 😘
.
.
Ready stok
Promosi Pengenalan only RM 39, harga kotak RM50,( jimat RM 11)
.
Whataps 0139103982
Whataps 0139103982

.
.
🌹OKAYA cream to powder🌹
.
🌸Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia di mana ianya adalah semulajadi tanpa paraben, alkohol dan bahan kimia merbahaya.
.
🌸Amat sesuai untuk kulit kering dan berminyak kerana tahan lama dan tidak bercapuk.
.
🌸Mengandungi SPF 30/PA+++ yang melindungi kulit anda dari sinaran UV-A dan UV-B.
.
🌸Bahan-bahan yang terkandung dalamnya merawat kulit wajah seperti: 🌈Caprylic Triglycerides - mengekalkan kelembapan kulit
🌈Copernicia Prunifera - Mengekalkan kelembapan dan tidak menyebabkan krim melekat
🌈Cera Alba (Seeswax) - Melembabkan kulit
🌈Vitamin E - Agen pelembab semulajadi, anti-oksidan dan anti-keradangan
🌈Minyak Tea Tree - Mengurangkan jerawat dan anti-bakteria
🌈Minyak Zaitun - Membantu mengekalkan kelembutan kulit, membekalkan nutrien pada kulit dan anti penuaan
🌈Pelindung daripada UV-A dan UV-B
.
Nak order okaya Foundation?
Ws hotline +60179406845
.
.
#muabellaz#muabellazmakeuplookcikgu
#okayafoundation #agenokayatanahmerah
#agenokayapenang #foundationartis #foundationviral2017
#foundationpalingbest #foundationpalinghot #foundationpalingtop
#okayaeyebrowbaru #eyebrowpalingbest
#eyebrowpilihanmua #eyebrowterbaik
#okayaeyebrowbertam #okayaeyebrowpenang
#okayaprimerbest #primerterbaik

Untuk mata. Besar dan tampak galak? Please pilih cod Coconut ni tau. .
.
Ready stok
Whataps 0139103982
Whataps 0139103982

.
👀#sweetyspataxgray
14.5mm
💲RM22SM / RM28SS
3 pairs RM50SM / RM55SS
6 pairs RM80SM / RM90SS
10 pairs RM100SM / RM115SS
📮 Include postage & case
.
.
👉Sila pilih lens yang anda ingin order
❗Beri nama lens & berapa pairs serta power (jika ada) & JANGAN SCREENSHOT❗
👉Whatsapp ke nombor #0137196029 atau lebih senang tekan di link bio
👉Tunggu pihak kami reply. JANGAN SPAM atau tanya kenapa LAMBAT REPLY. Kami pun ada family nak settlekan 😉
👉Selepas semua order confirm,bole buat payment dalam masa 24jam.Sekiranya tiada pembayaran maka order anda kami dahulukan pada customer lain.
👉Postage hanya dibuat pada hari AHAD & RABU sahaja.
.
.
❌NO BOOKING BEFORE PAYMENT
❌NO RESERVE
❌NO CALLS / WHATSAPP ONLY
.
Happy shopping 💞
.
#sayajual #sayajuallens #sayajualmurahmalaysia #contactlens #contactlensmurahmalaysia #contactlensmurah #lensmurahborong #lensmurahmalaysia #lensreadystock #lenskoreamalaysia #visitmyig #redvelvet #fattzura #lenskoreamurahmalaysia #mua #muabellaz #muamalaysia #malaysiakosmetik #malaysialens #lensbyiema #korealensmalaysia #freecase #lenscase #lenscasemalaysia #sweetyplusmalaysia #lensborongmalaysia #contactlensborong

.
👀#sweetyspataxbrown
14.5mm
💲RM22SM / RM28SS
3 pairs RM50SM / RM55SS
6 pairs RM80SM / RM90SS
10 pairs RM100SM / RM115SS
📮 Include postage & case
.
.
👉Sila pilih lens yang anda ingin order
❗Beri nama lens & berapa pairs serta power (jika ada) & JANGAN SCREENSHOT❗
👉Whatsapp ke nombor #0137196029 atau lebih senang tekan di link bio
👉Tunggu pihak kami reply. JANGAN SPAM atau tanya kenapa LAMBAT REPLY. Kami pun ada family nak settlekan 😉
👉Selepas semua order confirm,bole buat payment dalam masa 24jam.Sekiranya tiada pembayaran maka order anda kami dahulukan pada customer lain.
👉Postage hanya dibuat pada hari AHAD & RABU sahaja.
.
.
❌NO BOOKING BEFORE PAYMENT
❌NO RESERVE
❌NO CALLS / WHATSAPP ONLY
.
Happy shopping 💞
.
#sayajual #sayajuallens #sayajualmurahmalaysia #contactlens #contactlensmurahmalaysia #contactlensmurah #lensmurahborong #lensmurahmalaysia #lensreadystock #lenskoreamalaysia #visitmyig #redvelvet #fattzura #lenskoreamurahmalaysia #mua #muabellaz #muamalaysia #malaysiakosmetik #malaysialens #lensbyiema #korealensmalaysia #freecase #lenscase #lenscasemalaysia #sweetyplusmalaysia #lensborongmalaysia #contactlensborong

.
👀#brilliantgray
14.5mm
💲RM22SM / RM28SS
3 pairs RM50SM / RM55SS
6 pairs RM80SM / RM90SS
10 pairs RM100SM / RM115SS
📮 Include postage & case
.
.
👉Sila pilih lens yang anda ingin order
❗Beri nama lens & berapa pairs serta power (jika ada) & JANGAN SCREENSHOT❗
👉Whatsapp ke nombor #0137196029 atau lebih senang tekan di link bio
👉Tunggu pihak kami reply. JANGAN SPAM atau tanya kenapa LAMBAT REPLY. Kami pun ada family nak settlekan 😉
👉Selepas semua order confirm,bole buat payment dalam masa 24jam.Sekiranya tiada pembayaran maka order anda kami dahulukan pada customer lain.
👉Postage hanya dibuat pada hari AHAD & RABU sahaja.
.
.
❌NO BOOKING BEFORE PAYMENT
❌NO RESERVE
❌NO CALLS / WHATSAPP ONLY
.
Happy shopping 💞
.
#sayajual #sayajuallens #sayajualmurahmalaysia #contactlens #contactlensmurahmalaysia #contactlensmurah #lensmurahborong #lensmurahmalaysia #lensreadystock #lenskoreamalaysia #visitmyig #redvelvet #fattzura #lenskoreamurahmalaysia #mua #muabellaz #muamalaysia #malaysiakosmetik #malaysialens #lensbyiema #korealensmalaysia #freecase #lenscase #lenscasemalaysia #sweetyplusmalaysia #lensborongmalaysia #contactlensborong

.
👀#finalegray
14.5mm
💲RM22SM / RM28SS
3 pairs RM50SM / RM55SS
6 pairs RM80SM / RM90SS
10 pairs RM100SM / RM115SS
📮 Include postage & case
.
.
👉Sila pilih lens yang anda ingin order
❗Beri nama lens & berapa pairs serta power (jika ada) & JANGAN SCREENSHOT❗
👉Whatsapp ke nombor #0137196029 atau lebih senang tekan di link bio
👉Tunggu pihak kami reply. JANGAN SPAM atau tanya kenapa LAMBAT REPLY. Kami pun ada family nak settlekan 😉
👉Selepas semua order confirm,bole buat payment dalam masa 24jam.Sekiranya tiada pembayaran maka order anda kami dahulukan pada customer lain.
👉Postage hanya dibuat pada hari AHAD & RABU sahaja.
.
.
❌NO BOOKING BEFORE PAYMENT
❌NO RESERVE
❌NO CALLS / WHATSAPP ONLY
.
Happy shopping 💞
.
#sayajual #sayajuallens #sayajualmurahmalaysia #contactlens #contactlensmurahmalaysia #contactlensmurah #lensmurahborong #lensmurahmalaysia #lensreadystock #lenskoreamalaysia #visitmyig #redvelvet #fattzura #lenskoreamurahmalaysia #mua #muabellaz #muamalaysia #malaysiakosmetik #malaysialens #lensbyiema #korealensmalaysia #freecase #lenscase #lenscasemalaysia #sweetyplusmalaysia #lensborongmalaysia #contactlensborong

.
👀#vampireblue
14.5mm
💲RM22SM / RM28SS
3 pairs RM50SM / RM55SS
6 pairs RM80SM / RM90SS
10 pairs RM100SM / RM115SS
📮 Include postage & case
.
.
👉Sila pilih lens yang anda ingin order
❗Beri nama lens & berapa pairs serta power (jika ada) & JANGAN SCREENSHOT❗
👉Whatsapp ke nombor #0137196029 atau lebih senang tekan di link bio
👉Tunggu pihak kami reply. JANGAN SPAM atau tanya kenapa LAMBAT REPLY. Kami pun ada family nak settlekan 😉
👉Selepas semua order confirm,bole buat payment dalam masa 24jam.Sekiranya tiada pembayaran maka order anda kami dahulukan pada customer lain.
👉Postage hanya dibuat pada hari AHAD & RABU sahaja.
.
.
❌NO BOOKING BEFORE PAYMENT
❌NO RESERVE
❌NO CALLS / WHATSAPP ONLY
.
Happy shopping 💞
.
#sayajual #sayajuallens #sayajualmurahmalaysia #contactlens #contactlensmurahmalaysia #contactlensmurah #lensmurahborong #lensmurahmalaysia #lensreadystock #lenskoreamalaysia #visitmyig #redvelvet #fattzura #lenskoreamurahmalaysia #mua #muabellaz #muamalaysia #malaysiakosmetik #malaysialens #lensbyiema #korealensmalaysia #freecase #lenscase #lenscasemalaysia #sweetyplusmalaysia #lensborongmalaysia #contactlensborong

.
👀#soloticanatural
14.5mm
💲RM22SM / RM28SS
3 pairs RM50SM / RM55SS
6 pairs RM80SM / RM90SS
10 pairs RM100SM / RM115SS
📮 Include postage & case
.
.
👉Sila pilih lens yang anda ingin order
❗Beri nama lens & berapa pairs serta power (jika ada) & JANGAN SCREENSHOT❗
👉Whatsapp ke nombor #0137196029 atau lebih senang tekan di link bio
👉Tunggu pihak kami reply. JANGAN SPAM atau tanya kenapa LAMBAT REPLY. Kami pun ada family nak settlekan 😉
👉Selepas semua order confirm,bole buat payment dalam masa 24jam.Sekiranya tiada pembayaran maka order anda kami dahulukan pada customer lain.
👉Postage hanya dibuat pada hari AHAD & RABU sahaja.
.
.
❌NO BOOKING BEFORE PAYMENT
❌NO RESERVE
❌NO CALLS / WHATSAPP ONLY
.
Happy shopping 💞
.
#sayajual #sayajuallens #sayajualmurahmalaysia #contactlens #contactlensmurahmalaysia #contactlensmurah #lensmurahborong #lensmurahmalaysia #lensreadystock #lenskoreamalaysia #visitmyig #redvelvet #fattzura #lenskoreamurahmalaysia #mua #muabellaz #muamalaysia #malaysiakosmetik #malaysialens #lensbyiema #korealensmalaysia #freecase #lenscase #lenscasemalaysia #sweetyplusmalaysia #lensborongmalaysia #contactlensborong

.
👀#soloticanaturalbrown
14.5mm
💲RM22SM / RM28SS
3 pairs RM50SM / RM55SS
6 pairs RM80SM / RM90SS
10 pairs RM100SM / RM115SS
📮 Include postage & case
.
.
👉Sila pilih lens yang anda ingin order
❗Beri nama lens & berapa pairs serta power (jika ada) & JANGAN SCREENSHOT❗
👉Whatsapp ke nombor #0137196029 atau lebih senang tekan di link bio
👉Tunggu pihak kami reply. JANGAN SPAM atau tanya kenapa LAMBAT REPLY. Kami pun ada family nak settlekan 😉
👉Selepas semua order confirm,bole buat payment dalam masa 24jam.Sekiranya tiada pembayaran maka order anda kami dahulukan pada customer lain.
👉Postage hanya dibuat pada hari AHAD & RABU sahaja.
.
.
❌NO BOOKING BEFORE PAYMENT
❌NO RESERVE
❌NO CALLS / WHATSAPP ONLY
.
Happy shopping 💞
.
#sayajual #sayajuallens #sayajualmurahmalaysia #contactlens #contactlensmurahmalaysia #contactlensmurah #lensmurahborong #lensmurahmalaysia #lensreadystock #lenskoreamalaysia #visitmyig #redvelvet #fattzura #lenskoreamurahmalaysia #mua #muabellaz #muamalaysia #malaysiakosmetik #malaysialens #lensbyiema #korealensmalaysia #freecase #lenscase #lenscasemalaysia #sweetyplusmalaysia #lensborongmalaysia #contactlensborong

.
👀#sweetyhydrocorblue
14.5mm
💲RM22SM / RM28SS
3 pairs RM50SM / RM55SS
6 pairs RM80SM / RM90SS
10 pairs RM100SM / RM115SS
📮 Include postage & case
.
.
👉Sila pilih lens yang anda ingin order
❗Beri nama lens & berapa pairs serta power (jika ada) & JANGAN SCREENSHOT❗
👉Whatsapp ke nombor #0137196029 atau lebih senang tekan di link bio
👉Tunggu pihak kami reply. JANGAN SPAM atau tanya kenapa LAMBAT REPLY. Kami pun ada family nak settlekan 😉
👉Selepas semua order confirm,bole buat payment dalam masa 24jam.Sekiranya tiada pembayaran maka order anda kami dahulukan pada customer lain.
👉Postage hanya dibuat pada hari AHAD & RABU sahaja.
.
.
❌NO BOOKING BEFORE PAYMENT
❌NO RESERVE
❌NO CALLS / WHATSAPP ONLY
.
Happy shopping 💞
.
#sayajual #sayajuallens #sayajualmurahmalaysia #contactlens #contactlensmurahmalaysia #contactlensmurah #lensmurahborong #lensmurahmalaysia #lensreadystock #lenskoreamalaysia #visitmyig #redvelvet #fattzura #lenskoreamurahmalaysia #mua #muabellaz #muamalaysia #malaysiakosmetik #malaysialens #lensbyiema #korealensmalaysia #freecase #lenscase #lenscasemalaysia #sweetyplusmalaysia #lensborongmalaysia #contactlensborong

.
👀#kwanusagray
14.5mm
💲RM22SM / RM28SS
3 pairs RM50SM / RM55SS
6 pairs RM80SM / RM90SS
10 pairs RM100SM / RM115SS
📮 Include postage & case
.
.
👉Sila pilih lens yang anda ingin order
❗Beri nama lens & berapa pairs serta power (jika ada) & JANGAN SCREENSHOT❗
👉Whatsapp ke nombor #0137196029 atau lebih senang tekan di link bio
👉Tunggu pihak kami reply. JANGAN SPAM atau tanya kenapa LAMBAT REPLY. Kami pun ada family nak settlekan 😉
👉Selepas semua order confirm,bole buat payment dalam masa 24jam.Sekiranya tiada pembayaran maka order anda kami dahulukan pada customer lain.
👉Postage hanya dibuat pada hari AHAD & RABU sahaja.
.
.
❌NO BOOKING BEFORE PAYMENT
❌NO RESERVE
❌NO CALLS / WHATSAPP ONLY
.
Happy shopping 💞
.
#sayajual #sayajuallens #sayajualmurahmalaysia #contactlens #contactlensmurahmalaysia #contactlensmurah #lensmurahborong #lensmurahmalaysia #lensreadystock #lenskoreamalaysia #visitmyig #redvelvet #fattzura #lenskoreamurahmalaysia #mua #muabellaz #muamalaysia #malaysiakosmetik #malaysialens #lensbyiema #korealensmalaysia #freecase #lenscase #lenscasemalaysia #sweetyplusmalaysia #lensborongmalaysia #contactlensborong

EH TOLONG ERKKK..TU BUKAN MINYAKKK..TU GLOWINGGG GILA NAMANYAAA...
.
.
"Muka glowing GILA.that pic muka xberminyak yaa..tp effct #1minuteMiracleFoundation tu.."
.
"Pakai moisturizer dengn #1mmf je dh #glowing mcm ni..mcm cermin dh muka ".
.
.
Serius akak jeles dikk..sbb tu la 1mmf "secret of glowing overdose" .mmg overdose kaw kaw 😂😂😂
.
.
1minute Miracle Foundation #1mmf foundation HD berevolusi terkini dengn 30% kandungan ekstrak mutiara khas untuk wajah GLOWING dan agen PERAWAT yang berkesan..
.
Harga Cuma 😗😗😗RM35.00😘😘
.
.
DM/WHATSAPP SYAA SEKARANG :
.
014-502.3057
.
017-248.7607
.
.
#kosmetikmurah #muabellaz #nsismascara #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #cantik #kurus #produkkesihatan #produkkecantikan #dianzvitamin #makeup #produkmurah #original #produkkosmetik #lemonex #susumaaez #emmamembong #titiancinta #fattahamin #manjasireh #iflawlesstestimoni #minyakarganemas #yarramoisturizer #sutrabellafoundation #honeybee #okayamalaysia

DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
HAH GITU FEEDBACK NYA. KITA DAPAT LOVE BESAR SIAP BERDEBAR LAGI DARI CUST KITA TAU 😍
Meh grab satu cuba pasti tak nyesal. Bau pun wangi 🤗
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
Berminat boleh pm/whatsapp 📲📲📲 0168114282

#dyxycosmetic
#dyxymelaka
#teamfl
#teamIKAis
#bccreambydyana
#dyxymineralfacemist
#bccreamfoundation
#dyxycosmetic
#muabellaz
#uitmlendu #dyxyseremban
#muaseremban
#bccreambydyana
#dyxymineralfacemist
#bccreamfoundation
#uitmmelaka #codchengmelaka #hudabeautymalaysia #malimmelaka #sgudangmelaka #nyxoriginal #codklebang #Codbandarmelaka

Kegemaran MUA MALAYSIA 😙
.
ANDA BILA LAGI ? 😁 bkn MUA pun WAJIB ADA JIKA ANDA NK FOUNDATION ANDA TAHAN LAMA 😗
.
Loose powder utk setkan foundation ❤️
.
Jom grab ! Stock dah SUSUT ! 😢😢😢
.
WS +6012-6471795 UTK ORDER ❤
.
DROPSHIP WANTED !! 😍😍
=======================================
❄Product name : LOOSE POWDER ALYSA
.
❄Price : RM75 EXCL POS
.
❄Postage fee : RM 8 (SM) , RM11 (SS)
.
❄COD Location : SEC 7,9,13,16 SHAH ALAM,SUBANG BESTARI, DENAI ALAM, BUKIT JELUTONG & SUBANG AIRPORT
.
#translucentpowder #malaysia #loosepowder #agentalysa #bukitjelutong #bukitsubang #subangbestari #subangskypark #staravenue #shahalam #sayajual #sayajualonline #alamavenue #alamevenue2 #sayajualmakeupmurah #diatv3 #sayajualmakeup #aydajebat #fattahamin #neelofa #fazura #schawalara #schawal #gegarvaganza #haniszalikha #bazaarpaknil #muabellaz #mycoffeeprince #fattzura

SIS PERNAH DENGAR 'PEEL OF MASCARA' ???
.
1ST IN MALAYSIA DAN DAH MENDARAT DI MALAYSIA DENGAN JAYANYA..... 1ST COME 1ST SERVE.. STOK SANGT2LAH LIMITED. .
.
Susah kan nk cantik..susahkan nk melentik ke langitt...ehhhh...xsusah laaaa...
.
#1minuteMiracleMascara xsusah nk cuci pn..
.
❌perlu airr
❌perlu makeup removerr
❌perlu tisu basah
❌minyak zaiton
.
Habeh tu cuci mcm mana???
.
Mascara ni PEEL OFF laaa...tarik2 je dh bersihh...cnfrm xhitam bawah mataa kannn...
.
.
DM/WHATSAPP SYAA SEKARANG :
.
014-502.3057
.
017-248.7607
.
.
#kosmetikmurah #bella #muabellaz #nsismascara #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #cantik #kurus #produkkesihatan #produkkecantikan #dianzvitamin #makeup #produkmurah #original #produkkosmetik #lemonex #susumaaez #emmamembong #titiancinta #fattahamin #manjasireh #lidaslimming #iflawlesstestimoni #minyakarganemas #yarramoisturizer #sutrabellafoundation #honeybee #okayamalaysia #concealer

Nak tau cara nak pakai Selfie Foundation macam mana tak? 😊

1. Calitkan Selfie Foundation ke seluruh bahagian muka

2️. Sapu rata dengan menggunakan berus, sponge atau jari

3️. Selepas rata, calitkan Selfie Foundation sekali lagi tapi cuma di bahagian bercela sahaja

4️. Kemudian, cuma 'dap dap' sahaja di bahagian tersebut

5️. Tak sampai 5minit, dah siap! Semestinya flawless, gebu, dan glowing uolssss

Tak perlu nak pakai tebal2. Dah tak payah pakai bedak. Memang best kalau nak selfie bila dah pakai Selfie Foundation tauuu hehe 😉
.

Click link di bio,
📱 klik www.wasap.my/+60106627709/setselfie
.

#selfiefoundation #pastiglowing #pastiflawless #foundationglowing #foundationhighcoverage #letsselfiefirst #beforeafterselfiefoundation #muabellaz #fattzura #tutorialmakeupmalaysia #muamalaysia #liptintorganik #liptintmurah #foundationviral #rezekiviral #liptintviral

Panggilan untuk dropship / agent ❗️❗️🤑🤑
.
Buat secara online je. Agak2 dlam sehari berapa jam korang online? Browse FB? main IG, Tweet2 tu semua..
.
Kalau sebelom ni korang cuma online sana sini tanpa dapat apa2, apakata korang twist sikit benda tu semua buat jadi DUIT 😍😍
.
🌼Ingin tambah pendapatan? 🌼Minat berniaga?
🌼Tiada modal & tiada produk •

Sertai Myra menjadi dropship😘

👉 Tiada yuran dikenakan
👉 Tidak perlu simpan stok
👉 Hanya promosikan stok DYXY Cosmetics 👉 Komisen dan margin untung yang tinggi
👉 Produk permintaan tinggi
👉 Marketing tools disediakan

Paling penting ada hampir 1juta prospek customer untuk korang dapatkan. Boleh spam di IG Myrabeauty.my and IG Master Leader untuk korang dapatkan customer 😘

Jom whatsapp Myra sekaranggg 😘❤️
📲: +0133220545
📲: +0133220545
📲: +0133220545
#dyxy
#dyxybrush
#DyxyCosmetics
#dyxybccream
#dyxyteam
#dyxyteamfl
#dyxymeru
#dyxyklang
#dyxysetiaalam
#dyxyshahalam
#dyxyselangor
#dyxyterengganu
#dyxymelaka
#dyxyjohorbahru
#dyxykelantan
#muabellaz
#dyxykelantan
#dyxyjohorbahru
#dyxyperlis
#dyxypenang
#dyxypahang
#dyxycodklang
#dyxycodmeru
#dyxycodsetiaalam
#dyxycodshahalam
#fattzura
#dropshipwanted
#agentwanted
#dyxydropship
#dyxydropshipwanted
#agentwanted
#dyxyagent
#teammyratbe

UOLSS SELALU LUKIS KENING TAK MENJADI ?
.
KEMPUNAN “ EYEBROW ON POINT “ atau “EYEBROW ON FLEEK “ ??
.
Memperkenalkan EYEBROW GEL by OKAYA.
.
Di formulakan khas untuk make up loversss yang tak reti merias kening & tidak mempunyai masa yang lama untuk melukis kening yang cantik, tanpa perlu mencukur ! .
.
Eyebrow Gel ini di datangkan dengan hanya satu KOD iaitu BROWN. Jadi anda tak perlu runsing memilih warna untuk kening kerana warna ini memang sesuai untuk semua warna kulit wanita ASIA.
.
EYEBROW GEL by OKAYA best ; .
✅ Kering
✅ Mudah di apply
✅ Waterproof - tidak cair dengan peluh or kene hujan !
✅ Kualiti setanding jenama antarabangsa
✅ Harga sangat BERPATUTAN
✅ Mesra wudhu - senang di tanggalkan .
Setiap box mengandungi 1 Eyebrow Gel & 1 Eyebrow brush by OKAYA.
.
Jom dapatkan EYEBROW GEL by OKAYA sekarang sebelum uolls makan hati bila officemate dah daptkan dulu sebelum uolss..
.
.
DM/WHATSAPP SYAA SEKARANG :
.
014-502.3057
.
017-248.7607
.
.
#kosmetikmurah #bella #muabellaz #nsismascara #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #cantik #kurus #produkkesihatan #produkkecantikan #dianzvitamin #makeup #produkmurah #original #produkkosmetik #lemonex #susumaaez #emmamembong #fattzura #fattahamin #manjasireh #concealer #iflawlesstestimoni #minyakarganemas #yarramoisturizer #sutrabellafoundation #honeybee #okayamalaysia #noradanish

Ingin memiliki bibir semerah delima??
.
Jom dapat bibir semerah delima dengan SISTHO LIPMATTE code KISS LOVE anda pasti berpuas hati 💋
.
.
7 sebab WAJIB cuba #SisthoLipmatte:
.
👄 Tak Merekah
👄 Tahan Lama
👄 Tak Melekit Langsung
👄 Meresap Sempurna Di Bibir
👄 Senang Ditanggalkan (guna wipe tissue saja)
👄 Efek Gebuskan Bibir
👄 Harga Yang Sangat Berbaloi
.
Harga :
RM35 (add postage RM8 SM & RM12 SS)
COD : Selected Area in Malaysia
.
Nak order? Terus whatsapp no dibawah 📲
.
Www.wasap.my/+601110526442 (mimi)
.
#TeamSisturLinn #SisthoLipmatteKL #AgentSisthoAmpang
#Aifaazlan #Atenazlan #Makeupviral #Muabellaz #Muakl
#SisthoLipmatteShahAlam #SisthoLipmatteKedah #SisthoLipmattePerak #SisthoLipmatteKelantan #Sistho #SisthoLipmatteJohor #SisthoLipmatteMelaka #SisthoLipmatteSabah #SisthoLipmatteSarawak #SisthoLipmattePenang #SisthoLipmattePerlis #SisthoLipmatteAmpang #SisthoLipmattePahang #LipmatteMalaysia #SayaJualLipstik #SayaJualLipmatte

Dan aku belum pernah kecewa dalam berdoa kepada Engkau, ya Tuhanku (Qs.Maryam) .
.
.

Penantian 2,5th berahir sudah dg konsumsi "HERBAL BEE" slama 40hr yeeaay ,,😍 kisah nabi zakaria dlm surat Maryam

Ia berkata "Ya Tuhanku, sesungguhnya tulangku telah lemah dan kepalaku telah ditumbuhi uban, dan aku belum pernah kecewa dalam berdoa kpd Engkau, ya Tuhanku" "Dan sesungguhnya aku khawatir terhadap mawaliku sepeninggalku, sedang isteriku adalah seorang yang mandul, maka anugerahilah aku dari sisi Engkau seorang putera" .
.
.
Nabi pun di uji dan terus ikhtiar sm Allah.. aplg kita?
Ttp semangat calon bumil😚
Selagi ada Allah.. semua kan baik2 saja

Salam 2 garis merah ditespek..
#rumahklasik #furnitureklasik #furnituremodern #furnitureterbaru #jakartatimur #tips_keluarga_harmonis #jakartapusat #tokoemasceria #serpong #furnituremurah #onlinefurniture #tokomebel #bajumuslim #tangerang #reseproemahku #mobilmurah #rumahmewah@tips_keluarga_harmonis #jilbabpolos #hijabpolos #jilbabsquare #hijabsquare #jilbabrenda #hijabrenda #jilbabparis #hijabindonesia #iwearlocalbrand #jewel_ind #polos #plain #kulot

Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya.
آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ.
Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda
METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT

TAG TEMEN KALIAN SHARE INFORMASI JIKA ADA YANG MEMBUTUH KAN DAN LIKE COMENT

Add konsultasi gratis
Dengan solusi terbaik dan berkualitas
BBM: DD169CAC
WA: 081225962654 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk mendapatkan info program hamil,kesehatan,keluarga bahagia, & hiburan bayi. ..... "Terimakasih atas like,follow, & comment untuk istagram kami".....
---
#rumahklasik #furnitureklasik #furnituremodern #furnitureterbaru #jakartatimur #tips_keluarga_harmonis #jakartapusat #tokoemasceria #serpong #furnituremurah #onlinefurniture #tokomebel #bajumuslim #tangerang #reseproemahku #mobilmurah #rumahmewah@tips_keluarga_harmonis #jilbabpolos #hijabpolos #jilbabsquare #hijabsquare #jilbabrenda #hijabrenda #jilbabparis #hijabindonesia #iwearlocalbrand #jewel_ind #polos #plain #kulot

Most Popular Instagram Hashtags