#muabellaz

MOST RECENT

Kebanyakan yang cuba Kod nude ni mesti cakap 'nak beli lagi satu lah' walaupun dia baru je beli 2,3 hari lepas and lipmatte tu tak luak pun lagi isinya. -
-
Hehee ni semua kerana kod ni memang penyelamat untuk wajah yang kusam, tak sempat mekap and sesuai sangat walau awak hanya nak ke pasar malam. Eh dengan nude kale pun dah nampak berseri tau. Kena cuba! 😉
-
-
Whatsapp untuk order (NURUL)
-
-
0122869489
0122869489
0122869489
-
-
#tipscantik #bolehorder #makeup #sisthotelukintan #kampar #sisthofoundation #sayajualmurah #original #jombeli #bazaarpaknil #sisthocosmetic #ratusistho #kekasihpaksarela #wedding #youcanduit #agentsistho #trustedseller #gincu #lipstik #langkap #mekap #sistholipmatte #muabellaz #bazarpaknil #sistho #sayajual #telukintan #tapah #beautybynurul #narabeautyco

.
DYXY IS ANYTIME N ANYWEHERE!!
.
PANAS² KT SET TU, SEKALI SEMBUR JEK #dyxymineralfacemist DH REFRESH N CARAGAS BALIK TAW.. TERIMA KASIH ABAM SADOoooo😉😘
.
Jom grab 1 set uolss..rugii sangat la klo xbeli taw. SPECIAL free gift untuk customer yg terawal 💕
.
🚘FREE COD KL & SELANGOR AREA🚘
.
💨BDR.TASIK SELATAN
💨TBS
💨CHERAS
💨SG.BESI
💨B.JALIL
💨UPM 💨KAJANG
💨SERDANG
💨BANGI
💨PUCHONG
💨DAMANSARA
💨KLANG
💨SHAH ALAM 💨AMPANG
💨KLCC
💨SETAPAK
💨GOMBAK
💨SELAYANG
💨BATU CAVES
.
.
.
.
.
.
. 📲 016.728.5060
(Tekan link wasap kt ptofile utk FAST RESPONSE)
.
#usahawanDYXY
#dyxybccream
#mineralfacemist
#mattelipstick
#dyxycosmetics
#trustedagendyxy
#teamserasera
#teammysarah
#dyxykl
#dyxyselangor
#tiktokmalaysia
#muabellaz
#dyxyampang
#dyxypuchong
#dyxycheras
#dyxyklcc
#dyxybangi
#dyxygombak
#ctdk
#neelofa
#jannanick
#eyrahazali
#uqashasenrose
#fendybakry
#DramaMrGrey
#kahwinkahwin
#testimonidyxy
#feedbackdyxy

selamat berhujung minggu.. jum baca dulu apa perbezaan dua Loose Powder #cubremi ✔Translucent : • Untuk code translucent sesuai untuk semua jenis warna kulit, negro, jepun, asia semua boleh.
Code Translucent ni tiada colour. Pakai lah berapa ratus layer pun, still tiada colour. Takkan mengkelabukan muka korang. Just bantu lock foundation korang, supaya tak ke laut china selatan 🤭
Of coz, lepas pakai jadi gebus gebas. Cayalah. ✔Pink haze : • Untuk pink haze pulak, warnanya memang colour soft pink. Boleh pkai 1 muka, @ boleh dijadikan as baking. Sesuai untuk yang sukakan, makeup finishing fresh. • Sangat padan untuk kulit tanned & kusam bagi muka gebus gebass

Both : 💗 Bersifat matte finishing. 💗 Texture ringan & lembut
💗 Approve KKM 💗 Spf 25
💗 Kalis air 💗 Tahan sehingga 8jam

Mampu milik dan setanding kualiti luar Negara. 👇👇👇
http://www.wassap.my/60103772459
Mana 1 pilihan hati... ??? Ahhhh tak perlu pilih la, rembat je dua2 code.. 🤭🤩 dua2 code saicantik😍

#cubremi #cubremicreamfoundation #cubremimalaysia #cubremifeedback #flawless #fullcoverage #malaysiaonlineshop #cubremifighter #cubremiloosepowder #baking #matte #glowingskin #muamalaysia #muabellaz #cubremilovers #instagood #iklaninstagram #produkkecantikanmurah #tokokecantikan #visitmyig #visitmyigshop #brandmalaysia #kkmapproved #selamatdigunakan

Apa snacking korang ptg ni....
.
Cuba komen sebab apa jadi👇.
.
Pasti kurus kenapa?
.
Pasti gemuk kenapa?.
.
Siapa komen dengan jawapan yang betul ada gift menarik drp saya😊.
.
Sila tag kawan-kawan anda ya.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. .
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#getfitnowonline.

#tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kuruscepat #batucaves #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #jjcm #eatcleankl #sayasukamakan #kurussebelumkahwin #bhonline #neelofa #teamcoacheyfa #dietnasi #teamsyaiaizat #muabellaz #misimengecil #kevinzahri

Bila kakak cakap mulut, tak ada bukti awak tak percaya yang Fever Glam ni adalah pengganti untuk banyakkk kaler lipstik brand omputeh!
.
Beli yang branded mampu beli 1 kaler. Dah lah pakai hari hari kaler sama. Lepas tuu terpaksa pakai sehingga ke titis terakhir. Piluuuu je setiap hari.
.
Tapi, kalau guna Fever Glam keluar duit sikit dah boleh fefeeling pakai lipstik berjenama. Warna dan kualiti pastiiii seakan sama!
.
Hari-hari awak pun akan jadi lebih ceria dengan pelbagai warna boleh ikut apa sahaja tema!
.
Hahhh..sekarang ada promo. Budak darjah lima dengan darjah tiga pun boleh beli. 🤤
.
🦄 Harga : RM36 .
Siap ada pree gift lagiii! DM atau wasep kakak 0194735223 lelaju! Nanti kakak reply tawww 🦄
.

Tak sempat sis nak update apa yang ready stock malam tadi. Ha, nie sis bagitahu apa yang ready stock. Boleh cepat2 dm sis mana yg nak cod tu ok. 👌

#perfumeparadisemuar #penperfume #perfumemurah #MuaBellaz #codmuar #forher #forhim #readystock #perfumebellaz #perfumeviral #fyqamarketing #perfumehot #anakanakmuar #perfumeparadise

Tak sempat sis nak update apa yang ready stock malam tadi. Ha, nie sis bagitahu apa yang ready stock. Boleh cepat2 dm sis mana yg nak cod tu ok. 👌

#perfumeparadisemuar #penperfume #perfumemurah #MuaBellaz #codmuar #forher #forhim #readystock #perfumebellaz #perfumeviral #fyqamarketing #perfumehot #anakanakmuar #perfumeparadise

“BANYAK DAH GUNAKAN PRODUK UTK KULIT, TAPI BILA MAKAN TAK MENJADI SANGAT”
.
Susahnya nak cari produk yg betul2 menjadi sekarang. Semua indah khabar dari rupa😔 Rawatan kulit SUNBURN, GELAP, KUSAM
Boleh cerahkan dalam MASA 5 HARI ”
KULIT HITAM GELAP & TAK SEKATA !!! XPERLU NAK CUCUXSz BAGAI..KULITT GELAPP??
COLLA RICH COLLAGEN BOLEH BANTU!!!! KELEBIHAN COLLA RICH COLLAGEN ++Memutihkan Kulit 12x ganda
. ++Kulit sekata skin bersih/sihat .
++Memudarkan Jera. wat
. ++Putih melepak dan pinkish seawal 5hari
. ++Nampak urat hijau
. ++Mencerahkan bahagian celah2
. ++ Menghilangkan parut2 lama
. ++ Mengecilkan liang roma terbuka . ++ Merawat kulit dari dalam
. ++ Mengecutkan je-ra-wats
. ++ Menyinkirkan toksin dlm badan
. ++ Kulit flawless gebu, lembap & pink .
++ Menghilangkan pigmentasi hitam dan kantong mata
. ++Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
++ Menlancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
. ++ Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
++ Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
.

1 botol ada 60 tablets
.
.

http://www.wasap.my/60145461564/saya+nak+order+collarich+collagen
.
.

#collarichcollagen #collarichoriginal #collarichmalaysia #putihmelepak #hilangjerawat #hilangjeragat #cintabukankristal #nrccosmetic #collarichcollagenmalaysia #dermacol #foundation #muabellaz #makeup #hudabeauty #jamu #jamuputih #jamucantik #muabellaz #makeup #jerawat #jeragat #putih #klfw2018

“BANYAK DAH GUNAKAN PRODUK UTK KULIT, TAPI BILA MAKAN TAK MENJADI SANGAT”
.
Susahnya nak cari produk yg betul2 menjadi sekarang. Semua indah khabar dari rupa😔 Rawatan kulit SUNBURN, GELAP, KUSAM
Boleh cerahkan dalam MASA 5 HARI ”
KULIT HITAM GELAP & TAK SEKATA !!! XPERLU NAK CUCUXSz BAGAI..KULITT GELAPP??
COLLA RICH COLLAGEN BOLEH BANTU!!!! KELEBIHAN COLLA RICH COLLAGEN ++Memutihkan Kulit 12x ganda
. ++Kulit sekata skin bersih/sihat .
++Memudarkan Jera. wat
. ++Putih melepak dan pinkish seawal 5hari
. ++Nampak urat hijau
. ++Mencerahkan bahagian celah2
. ++ Menghilangkan parut2 lama
. ++ Mengecilkan liang roma terbuka . ++ Merawat kulit dari dalam
. ++ Mengecutkan je-ra-wats
. ++ Menyinkirkan toksin dlm badan
. ++ Kulit flawless gebu, lembap & pink .
++ Menghilangkan pigmentasi hitam dan kantong mata
. ++Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
++ Menlancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
. ++ Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
++ Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
.

1 botol ada 60 tablets
.
.

http://www.wasap.my/60145461564/saya+nak+order+collarich+collagen
.
.

#collarichcollagen #collarichoriginal #collarichmalaysia #putihmelepak #hilangjerawat #hilangjeragat #cintabukankristal #nrccosmetic #collarichcollagenmalaysia #dermacol #foundation #muabellaz #makeup #hudabeauty #jamu #jamuputih #jamucantik #muabellaz #makeup #jerawat #jeragat #putih #klfw2018

SET SIMPLE KOREAN LOOK
.
Trial foundation (boleh pilih nak kod warna apa; bellaz, snowdrop, rose, violet @ cc cream)
.
Lipbalm Rosetyara
.
Liptint Rosetyara
.
Harga RM86 termasuk FREE POSTAGE
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
#rosetyara
#instaboomakademi
#trialrosetyara
#makeupbymuabellaz
#muabellaz
#terapiinstagram

SET ANNYEONG HASEYO
.
Trial foundation (boleh pilih nak kod warna apa; bellaz, snowdrop, rose, violet @ cc cream)
.
Trial radiance powder
.
Lipbalm Rosetyara
.
Liptint Rosetyara
.
Harga RM114 termasuk FREE POSTAGE
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
#rosetyara
#instaboomakademi
#trialrosetyara
#makeupbymuabellaz
#muabellaz
#terapiinstagram

SET KOREAN LETOP
.
Trial foundation (boleh pilih nak kod warna apa; bellaz, snowdrop, rose, violet @ cc cream)
.
Trial radiance powder
.
Trial BBW
.
Trial BBS
.
Lipbalm Rosetyara
.
Liptint Rosetyara
.
Harga RM169 termasuk FREE POSTAGE
.
Ready stock, fast payment, fast postage
.
WhatsApp Aina 019-3351899 for fast response
.
#rosetyara
#instaboomakademi
#trialrosetyara
#makeupbymuabellaz
#muabellaz
#terapiinstagram

🌸 GEL ERAT RAPAT 🌸
YG GRAB Stok SKRG UNTUNG
SBB EXTRA 10ml
.
Harga Rm59.00 +
pos sem rm8/ss rm11
40ml (4bulan pengunaan ikut cara penggunaan )
☎️ 014-9419201
.
✅Formula KHAS untuk Wanita..
Kesan Serta Merta...
👍 - hasil gabungan herba2 Asli terpilih yg telah di permoden kan utk memudahkan si pemakai ...
.
Kelebihan :
🦋 miss V menjadi ketat & padat
🦋 bibir miss V berubah pinkish
🦋 menambah deria ransangan @ sensitive
🦋 menambah kelembapan
🦋 menambahkan keanjalan
🦋 kesihatan & kebersihan miss V terjaga
🦋 masalah keputihan , becak , loggar terus hilang
🦋 Cepat & mudah digunakan
🦋 miss V terasa nyaman dgn effect Sejuk dan berangin
🦋 Bau yang Sgt wangi sepanjang hari hingga mampu menggoda pasangan
🦋 menghilangkan masalah kegatalan & ketidakselesaan
🦋 mencegah bau yang kurang enak
🦋 mempercepatkan baik luka bersalin
🦋 membunuh bakteria dan kulat
Tidak perlu di cuci @ di bilas
.
🌷Bahan2 utama : manjakani, kacip fatimah , gajah beranak, mas cotek dan sireh
.
🌹Cara guna:
*picit 2 titik dihujung jari.
*kemudian insert jari yg ada gel tadi tu sapu rata kedalam miss v 1 anggaran Dalam 1inci .
* biarkan selama 10 -20 saat..
* lihat kesan serta merta akan terasa 'grip'
* digalakkan mnggunakan gel ini setiap hari jika mahukan miss v sentiasa berada pada prestasi yang terbaik
.
#sayajual #igshop #geleratrapat #geleratrapat💋 #ketat #sendat #padat #grip #montok #dara #igshopping #bazarinsta #bazaar #bazarpaknil #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #fashasandha #samtilla #meletop2018 #neelofa #nealofa #muabellaz #bella #muabella #igshopmurah

Assalamualaikum... Selamat ptg u alls.. Ofkos ler bila dapat feedback cenggini.. 👇
Mereka semua dah tak perlukan masa berjam-jam untuk bersiap! Seharusnya ada #bbf lerrr...... 😉
. . "LO'RICH Bb Cream Foundation ni sene pakai,cepat siap,sene cuci,ringan and x berminyak langsung dap2 terus glowing tok sapa 1 minit pon...
Shantik sangat tekstur dia yang lembut pastu ringan di kulit kite untuk harian boleh sangat untuk wat g kijo tu..doh la tahan 2/3 bulan😍 suka sangat jenis jimat camni kan...nampak natural tapi sweet"- Sis Syima Snowhite . . ❤️ Apa Keistimewaan LO'RICH BB CREAM FOUNDATION? 🍃Tak berminyak & tidak bercapuk
🍃Ada spf 25/pa++ untuk lindungi kulit
dari sinaran Uv
🍃 Senang pakai dan dicuci
🍃 Lembut & Ringan dipakai
🍃 Tahan sehingga 3bulan (bergantung pada penggunaan) 🍃Instant Glow & Flawless in 1 Minutes! 🍃Sesuai untuk semua jenis kulit
🍃Tak perlu bedak, sebab dalam ni dah ada bedak. .
Harga Berapa ni? Haaa. Meh Baca ni.. 👇
Harga RM45vuntuk 15gram! Jimat sehingga 3 bulan penggunaan tau.. Jom Grab Sekarang! . . ❤️Untuk Pembelian dan Maklumat Lanjut;

Klik sini:
www.wasap.my/60172443548
www.wasap.my/60172443548
www.wasap.my/60172443548
www.wasap.my/60172443548

Testimoni Pengguna kami yang berpuas hati klik sini ;
t.me/testimoniLRbbfoundation
t.me/testimoniLRbbfoundation ❤️Setiap belian #bbf akan dapat free gift LIPMATTE HUDA BEAUTY DAN EYEBROW CONCEALER PENCIL VIRAL!
Terhad untuk 10 yang terawal sahaja!
Jom Grab Sekarang! ️💓 LO'RICH INSTANT GLOW & FLAWLESS IN 1 MINUTES 😘
#foundationmurah #lorichbbfoundation #jerteh #mekapmurah #mirafilzah #aydajebatlovers #sayangketatsendatpadat #jannanick #muabellaz #retis #mukaberminyak #mukacantik #jerawatpasir #besut #pasirputeh #nienabaharun #Fattzura #cintahatibatu #syurgayangkedua #foundationviral #mukakusam #fattahamin #tonataksekata #dramasangat #DIA #jampi #masauntukdrama

KENAPA PERLU OLES FARAALIPBUTTER❓

Sebabnya kulit bibir kita adalah bahagian sensitif taw. Seeloknya elakkan memakai lipstick/lipmatte/lipgloss dan seangkatannya dengan kerap.

Bukan apa ia akan membuatkan bibir kita kering & mengelupas.
.
.
Iols nasihatkan kalau korang nak pakai lipstick/lipmatte juga, why not oleskan Faraalipbutter dulu as primer supaya dapat lindungi bibir dari gelap, kering & mengelupas.
.
.
Yang mana tak suka pakai apa2 kat bibir pun tak boleh juga taw sebab bibir pun kena ada pelindungan UV juga.
.
.
Kalau nak tampil simple, korang pakai Faraalipbutter je pun dah nampak so natural, cantik & paling penting confirm berseri seri muka korang tu.
.
.
Nak order cepat2 ya, takut stock surut dengan jayanya. Hot demand tau Faraalipbutter ni 😘
.
.
Whatsapp jer hokey.
+6011.15069785 (Hana)
+6011.15069785 (Hana)
+6011.15069785 (Hana)

#faaralipbuttershahalam
#faraalipbuttersquad
#BibirCantikDanSihat
#BibirMungil
#faraalipbutterteammoon
#muabellaz #MUAMalaysia #CODShahAlam
#CTDK #shahalam #farahanimrazak
#aurainsta #babyctdk
#bazaarpaknilkosmetikMalaysia
#kosmetikhalal #fattzura
#neelofa #promotion #localbrand #ajimaura
#lipbalm #fashasandha
#cintabukankristal #uitm #noradanish #kosmetikMalaysia #uitmshahalam

Most Popular Instagram Hashtags