#mtdm

MOST RECENT

πŸ”ΆπŸ”· BAJU TAQWA BURDAH COLLECTIONS

IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : UNGU MANGGIS
IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : MAROON
IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : VIOLET PURPLE

HARGA :
I➑️ RM65 (14 - XL)
I➑️ RM70 (2XL & 3XL)

Saiz : 14, 15, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Dah ada baju untuk Raya Haji? Jemput la intai - intai baju taqwa Burdah Collections ni. Kain sedap pakai, jahitan kemas. Pakai nampak simple & smart. Juga sangat sesuai buat pakai ke majlis-majlis ilmu dan lain-lain program.
I

Ada pelbagai koleksi warna untuk pilihan anda. Customer yang dah biasa pakai mesti nak repeat order tambah koleksi warna lain pula. Kalau dah ada warna yang berkenan di hati cepat-cepatlah sambar ya. Warna yang sama keluar sekali sahaja. Next batch warna lain pula.

Berminat, kindly whatsapp
πŸ“±+6017-7213627
πŸ“±+6017-7213627
πŸ“±+6017-7213627

#bajutaqwa #bajukoko #kemejalelaki ##bajulelaki #kurtalelaki#kurtamalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #mtdm #brunei #malaysiacintarasul #sayajual #tvalhijrah #aurainsta #aurainstabatch6 #instashopmalaysia #busanasunnah #cintasunnah #melestariWarisanBusanaSunnah #muslimfashion #sunnahclothing #jubah #ridak #kurta #bazarpaknil #igshopmalaysia

πŸ”ΆπŸ”· BAJU TAQWA BURDAH COLLECTIONS

IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : UNGU MANGGIS
IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : MAROON
IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : VIOLET PURPLE

HARGA :
I➑️ RM65 (14 - XL)
I➑️ RM70 (2XL & 3XL)

Saiz : 14, 15, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Dah ada baju untuk Raya Haji? Jemput la intai - intai baju taqwa Burdah Collections ni. Kain sedap pakai, jahitan kemas. Pakai nampak simple & smart. Juga sangat sesuai buat pakai ke majlis-majlis ilmu dan lain-lain program.
I

Ada pelbagai koleksi warna untuk pilihan anda. Customer yang dah biasa pakai mesti nak repeat order tambah koleksi warna lain pula. Kalau dah ada warna yang berkenan di hati cepat-cepatlah sambar ya. Warna yang sama keluar sekali sahaja. Next batch warna lain pula.

Berminat, kindly whatsapp
πŸ“±+6017-7213627
πŸ“±+6017-7213627
πŸ“±+6017-7213627

#bajutaqwa #bajukoko #kemejalelaki ##bajulelaki #kurtalelaki#kurtamalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #mtdm #brunei #malaysiacintarasul #sayajual #tvalhijrah #aurainsta #aurainstabatch6 #instashopmalaysia #busanasunnah #cintasunnah #melestariWarisanBusanaSunnah #muslimfashion #sunnahclothing #jubah #ridak #kurta #bazarpaknil #igshopmalaysia

APA ITU PIN CAPAL? 😍
.

Banyak cara untuk mengingati junjungan Nabi Muhammad Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω…. Pin capal berbentuk replika capal yang pernah dipakai oleh Rasulullah Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω… salah satu usaha untuk mengingatkan dan menerbitkan rasa cinta kepada Baginda Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω….
.
.
Ia sesuai digunakan sama ada lelaki atau wanita sebagai aksesori tambahan.
.
.
Wanita boleh menggunakan pin capal ini untuk dijadikan hiasan tudung atau selendang yang dikenakan.
.
.
Lelaki pula boleh menjadikannya aksesori tambahan pada songkok, poket, baju dan butang baju.
.
.
Dikeluarkan dalam pelbagai warna menarik, pin capal ini menambahkan nilai eksklusif kepada pemakai.
.
.
Semoga dengan usaha kecil ini akan menguatkan lagi kesungguhan kita untuk mencintai Rasulullah Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω… dan memperbanyakkan selawat kepada Baginda.
.
.
πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½
.
.
πŸ“ŒHarga 1 pin: RM 15
πŸ“ŒPoslaju Semenanjung: RM 10
πŸ“ŒPoslaju Sabah & Sarawak: RM 15.
.
.
. ❗️❗️❗️STOCK PIN CAPAL dan POUCH BAG MASIH BANYAK LAGI. WHATSAPP CEPAT SEBELUM HABIS atau TINGGALKAN NOMBOR DI RUANGAN KOMEN NANTI ADMIN HUBUNGIπŸ’₯πŸ’₯.
.
.
.
Nak order?πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
Whatsapp +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu .
.
.
.
Jazakallahu khair ✨

πŸ”ΆπŸ”· BAJU TAQWA BURDAH COLLECTIONS

IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : PINE GREEN
IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : ROYAL BLUE
IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : LATTE

HARGA :
I➑️ RM65 (14 - XL)
I➑️ RM70 (2XL & 3XL)

Saiz : 14, 15, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Dah ada baju untuk Raya Haji? Jemput la intai - intai baju taqwa Burdah Collections ni. Kain sedap pakai, jahitan kemas. Pakai nampak simple & smart. Juga sangat sesuai buat pakai ke majlis-majlis ilmu dan lain-lain program.
I

Ada pelbagai koleksi warna untuk pilihan anda. Customer yang dah biasa pakai mesti nak repeat order tambah koleksi warna lain pula. Kalau dah ada warna yang berkenan di hati cepat-cepatlah sambar ya. Warna yang sama keluar sekali sahaja. Next batch warna lain pula.

Berminat, kindly whatsapp
πŸ“±+6017-7213627
πŸ“±+6017-7213627
πŸ“±+6017-7213627

#bajutaqwa #bajukoko #kemejalelaki ##bajulelaki #kurtalelaki#kurtamalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #mtdm #brunei #malaysiacintarasul #sayajual #tvalhijrah #aurainsta #aurainstabatch6 #instashopmalaysia #busanasunnah #cintasunnah #melestariWarisanBusanaSunnah #muslimfashion #sunnahclothing #jubah #ridak #kurta #bazarpaknil #igshopmalaysia

πŸ”ΆπŸ”· BAJU TAQWA BURDAH COLLECTIONS

IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : PINE GREEN
IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : ROYAL BLUE
IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : LATTE

HARGA :
I➑️ RM65 (14 - XL)
I➑️ RM70 (2XL & 3XL)

Saiz : 14, 15, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Dah ada baju untuk Raya Haji? Jemput la intai - intai baju taqwa Burdah Collections ni. Kain sedap pakai, jahitan kemas. Pakai nampak simple & smart. Juga sangat sesuai buat pakai ke majlis-majlis ilmu dan lain-lain program.
I

Ada pelbagai koleksi warna untuk pilihan anda. Customer yang dah biasa pakai mesti nak repeat order tambah koleksi warna lain pula. Kalau dah ada warna yang berkenan di hati cepat-cepatlah sambar ya. Warna yang sama keluar sekali sahaja. Next batch warna lain pula.

Berminat, kindly whatsapp
πŸ“±+6017-7213627
πŸ“±+6017-7213627
πŸ“±+6017-7213627

#bajutaqwa #bajukoko #kemejalelaki ##bajulelaki #kurtalelaki#kurtamalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #mtdm #brunei #malaysiacintarasul #sayajual #tvalhijrah #aurainsta #aurainstabatch6 #instashopmalaysia #busanasunnah #cintasunnah #melestariWarisanBusanaSunnah #muslimfashion #sunnahclothing #jubah #ridak #kurta #bazarpaknil #igshopmalaysia

πŸ”ΆπŸ”· BAJU TAQWA BURDAH COLLECTIONS

IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : APPLE GREEN
IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : TEAL BLUE
IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : CRANBERRY RED

HARGA :
I➑️ RM65 (14 - XL)
I➑️ RM70 (2XL & 3XL)

Saiz : 14, 15, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Dah ada baju untuk Raya Haji? Jemput la intai - intai baju taqwa Burdah Collections ni. Kain sedap pakai, jahitan kemas. Pakai nampak simple & smart. Juga sangat sesuai buat pakai ke majlis-majlis ilmu dan lain-lain program.
I

Ada pelbagai koleksi warna untuk pilihan anda. Customer yang dah biasa pakai mesti nak repeat order tambah koleksi warna lain pula. Kalau dah ada warna yang berkenan di hati cepat-cepatlah sambar ya. Warna yang sama keluar sekali sahaja. Next batch warna lain pula.

Berminat, kindly whatsapp
πŸ“±+6017-7213627
πŸ“±+6017-7213627
πŸ“±+6017-7213627

#bajutaqwa #bajukoko #kemejalelaki ##bajulelaki #kurtalelaki#kurtamalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #mtdm #brunei #malaysiacintarasul #sayajual #tvalhijrah #aurainsta #aurainstabatch6 #instashopmalaysia #busanasunnah #cintasunnah #melestariWarisanBusanaSunnah #muslimfashion #sunnahclothing #jubah #ridak #kurta #bazarpaknil #igshopmalaysia

πŸ”ΆπŸ”· BAJU TAQWA BURDAH COLLECTIONS

IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : APPLE GREEN
IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : TEAL BLUE
IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : CRANBERRY RED

HARGA :
I➑️ RM65 (14 - XL)
I➑️ RM70 (2XL & 3XL)

Saiz : 14, 15, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Dah ada baju untuk Raya Haji? Jemput la intai - intai baju taqwa Burdah Collections ni. Kain sedap pakai, jahitan kemas. Pakai nampak simple & smart. Juga sangat sesuai buat pakai ke majlis-majlis ilmu dan lain-lain program.
I

Ada pelbagai koleksi warna untuk pilihan anda. Customer yang dah biasa pakai mesti nak repeat order tambah koleksi warna lain pula. Kalau dah ada warna yang berkenan di hati cepat-cepatlah sambar ya. Warna yang sama keluar sekali sahaja. Next batch warna lain pula.

Berminat, kindly whatsapp
πŸ“±+6017-7213627
πŸ“±+6017-7213627
πŸ“±+6017-7213627

#bajutaqwa #bajukoko #kemejalelaki ##bajulelaki #kurtalelaki#kurtamalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #mtdm #brunei #malaysiacintarasul #sayajual #tvalhijrah #aurainsta #aurainstabatch6 #instashopmalaysia #busanasunnah #cintasunnah #melestariWarisanBusanaSunnah #muslimfashion #sunnahclothing #jubah #ridak #kurta #bazarpaknil #igshopmalaysia

Alhamdulillah, Student KUIS pun beli pin capal daripada kami. Tq bro ✨πŸ’ͺ🏻
.
.
.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- ❗️Ready stock untuk semua design pin capal πŸ”₯
❗️Tote bag tinggal SIKIT JE😭
❗️Pouch bag pun TINGGAL BEBERAPA JE lagi 😭
.
.
Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL mai whatsapp kami cepat di talian +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu .
.
.
πŸ›΅πŸ’¨

πŸ”ΆπŸ”· BAJU TAQWA BURDAH COLLECTIONS

IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : MUSTARD
IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : HIJAU TUA
IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : BIRU TURQUOISE

HARGA :
I➑️ RM65 (14 - XL)
I➑️ RM70 (2XL & 3XL)

Saiz : 14, 15, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Dah ada baju untuk Raya Haji? Jemput la intai - intai baju taqwa Burdah Collections ni. Kain sedap pakai, jahitan kemas. Pakai nampak simple & smart. Juga sangat sesuai buat pakai ke majlis-majlis ilmu dan lain-lain program.
I

Ada pelbagai koleksi warna untuk pilihan anda. Customer yang dah biasa pakai mesti nak repeat order tambah koleksi warna lain pula. Kalau dah ada warna yang berkenan di hati cepat-cepatlah sambar ya. Warna yang sama keluar sekali sahaja. Next batch warna lain pula.

Berminat, kindly whatsapp
πŸ“±+6017-7213627
πŸ“±+6017-7213627
πŸ“±+6017-7213627

#bajutaqwa #bajukoko #kemejalelaki ##bajulelaki #kurtalelaki#kurtamalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #mtdm #brunei #malaysiacintarasul #sayajual #tvalhijrah #aurainsta #aurainstabatch6 #instashopmalaysia #busanasunnah #cintasunnah #melestariWarisanBusanaSunnah #muslimfashion #sunnahclothing #jubah #ridak #kurta #bazarpaknil #igshopmalaysia

πŸ”ΆπŸ”· BAJU TAQWA BURDAH COLLECTIONS

IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : MUSTARD
IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : HIJAU TUA
IπŸ”·πŸ”Ά WARNA : BIRU TURQUOISE

HARGA :
I➑️ RM65 (14 - XL)
I➑️ RM70 (2XL & 3XL)

Saiz : 14, 15, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Dah ada baju untuk Raya Haji? Jemput la intai - intai baju taqwa Burdah Collections ni. Kain sedap pakai, jahitan kemas. Pakai nampak simple & smart. Juga sangat sesuai buat pakai ke majlis-majlis ilmu dan lain-lain program.
I

Ada pelbagai koleksi warna untuk pilihan anda. Customer yang dah biasa pakai mesti nak repeat order tambah koleksi warna lain pula. Kalau dah ada warna yang berkenan di hati cepat-cepatlah sambar ya. Warna yang sama keluar sekali sahaja. Next batch warna lain pula.

Berminat, kindly whatsapp
πŸ“±+6017-7213627
πŸ“±+6017-7213627
πŸ“±+6017-7213627

#bajutaqwa #bajukoko #kemejalelaki ##bajulelaki #kurtalelaki#kurtamalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #mtdm #brunei #malaysiacintarasul #sayajual #tvalhijrah #aurainsta #aurainstabatch6 #instashopmalaysia #busanasunnah #cintasunnah #melestariWarisanBusanaSunnah #muslimfashion #sunnahclothing #jubah #ridak #kurta #bazarpaknil #igshopmalaysia

Assalamualaikum, selamat pagi the capal lovers 😍.
.
.
.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- ❗️Ready stock untuk semua design pin capal πŸ”₯
❗️Tote bag tinggal SIKIT JE😭
❗️Pouch bag pun TINGGAL BEBERAPA JE lagi 😭
.
.
Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL mai whatsapp kami cepat di talian +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu .
.
.
πŸ›΅πŸ’¨

APA ITU PIN CAPAL? 😍
.

Banyak cara untuk mengingati junjungan Nabi Muhammad Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω…. Pin capal berbentuk replika capal yang pernah dipakai oleh Rasulullah Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω… salah satu usaha untuk mengingatkan dan menerbitkan rasa cinta kepada Baginda Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω….
.
.
Ia sesuai digunakan sama ada lelaki atau wanita sebagai aksesori tambahan.
.
.
Wanita boleh menggunakan pin capal ini untuk dijadikan hiasan tudung atau selendang yang dikenakan.
.
.
Lelaki pula boleh menjadikannya aksesori tambahan pada songkok, poket, baju dan butang baju.
.
.
Dikeluarkan dalam pelbagai warna menarik, pin capal ini menambahkan nilai eksklusif kepada pemakai.
.
.
Semoga dengan usaha kecil ini akan menguatkan lagi kesungguhan kita untuk mencintai Rasulullah Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω… dan memperbanyakkan selawat kepada Baginda.
.
.
πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½
.
.
πŸ“ŒHarga 1 pin: RM 15
πŸ“ŒPoslaju Semenanjung: RM 10
πŸ“ŒPoslaju Sabah & Sarawak: RM 15.
.
.
. ❗️❗️❗️STOCK PIN CAPAL dan POUCH BAG MASIH BANYAK LAGI. WHATSAPP CEPAT SEBELUM HABIS atau TINGGALKAN NOMBOR DI RUANGAN KOMEN NANTI ADMIN HUBUNGIπŸ’₯πŸ’₯.
.
.
.
Nak order?πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
Whatsapp +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu .
.
.
.
Jazakallahu khair ✨

πŸ˜‡
1) Apa Salahnya Fanatik & Taksub Kepada Insan Yang Dimuliakan Oleh Allah SWT?
2) Maulid Sayyidina Abbas Bin Abdul Muttalib Untuk Baginda Rasulullah SAW
Oleh: @habibalizaenalalhamid
.
#MTDM #DarulMurtadza #MasjidMuadzBinJabal #MasjidMuadz #HabibAliZaenalAbidinAlHamid

Lapel pin capal untuk special customer 😱😱😱 .
.
.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- ❗️Ready stock untuk semua design pin capal πŸ”₯
❗️Tote bag tinggal SIKIT JE😭
❗️Pouch bag pun TINGGAL BEBERAPA JE lagi 😭
.
.
Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL jom whatsapp kami cepat di talian +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu .
.
.
πŸ›΅πŸ’¨

Assalamualaikum, selamat tengah hari. .
.

Packing pin capal untuk special customer 😱😱😱 .
.
.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- ❗️Ready stock untuk semua design pin capal πŸ”₯
❗️Tote bag tinggal SIKIT JE😭
❗️Pouch bag pun TINGGAL BEBERAPA JE lagi 😭
.
.
Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL jom whatsapp kami cepat di talian +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu .
.
.
πŸ›΅πŸ’¨

APA ITU PIN CAPAL? 😍
.

Banyak cara untuk mengingati junjungan Nabi Muhammad Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω…. Pin capal berbentuk replika capal yang pernah dipakai oleh Rasulullah Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω… salah satu usaha untuk mengingatkan dan menerbitkan rasa cinta kepada Baginda Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω….
.
.
Ia sesuai digunakan sama ada lelaki atau wanita sebagai aksesori tambahan.
.
.
Wanita boleh menggunakan pin capal ini untuk dijadikan hiasan tudung atau selendang yang dikenakan.
.
.
Lelaki pula boleh menjadikannya aksesori tambahan pada songkok, poket, baju dan butang baju.
.
.
Dikeluarkan dalam pelbagai warna menarik, pin capal ini menambahkan nilai eksklusif kepada pemakai.
.
.
Semoga dengan usaha kecil ini akan menguatkan lagi kesungguhan kita untuk mencintai Rasulullah Ψ΅Ω„Ω‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ΨΉΩ„ΩŠΩ‡ ΩˆΨ³Ω„Ω… dan memperbanyakkan selawat kepada Baginda.
.
.
πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½
.
.
πŸ“ŒHarga 1 pin: RM 15
πŸ“ŒPoslaju Semenanjung: RM 10
πŸ“ŒPoslaju Sabah & Sarawak: RM 15.
.
.
. ❗️❗️❗️STOCK PIN CAPAL dan POUCH BAG MASIH BANYAK LAGI. WHATSAPP CEPAT SEBELUM HABIS atau TINGGALKAN NOMBOR DI RUANGAN KOMEN NANTI ADMIN HUBUNGIπŸ’₯πŸ’₯.
.
.
.
Nak order?πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
Whatsapp +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu .
.
.
.
Jazakallahu khair ✨

Assalamualaikum, selamat malam.
Alhamdulillah, COD dengan customer yang sangat ceria.
.
.
Item:
Pin + pouch bag + tote bag😍
.
.
.
COD πŸšΆπŸ»β€β™‚οΈ:
Seksyen 13, Shah Alam.
.
.
.
Terima kasih kepada yang beli pin, pouch bag dan tote bag di @kios_pencintamajlisilmu πŸŒŸπŸŒŸβœ¨πŸ’«
Jazakallahu khair..
.
.
.
.
.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- ❗️Ready stock untuk semua design pin capal πŸ”₯
❗️Tote bag tinggal SIKIT JE😭
❗️Pouch bag pun TINGGAL BEBERAPA JE lagi 😭
.
.
Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL jom whatsapp kami cepat di talian +6011-26844462 atau tekan link di bio @kios_pencintamajlisilmu .
.
.
πŸ›΅πŸ’¨

COD di petang hari πŸ›΅πŸ’¨ .
.
.
Item:
Pouch bag noble (2)
Tote bag borealis (2)
Golden black
Borealis
.
.

Lokasi COD :

Seksyen 13, Shah Alam.
Thank you customer πŸ‘πŸ»βœ…

Gelang Kids PROMOTION🌷 berbaki 2hari sahaja lagi!
.
πŸ”₯Beli 3 FREE 1.
Boleh campur dengan gelang yang lainπŸ’
.
Grab Awal ya! Stok tak banyak. Nak clear stok yang ada.. Bila bila masa promo akan di tutup sebab gelang the nalayns time promo memang laku kerasss!😁πŸ”₯🌷
.
Berminat tekan link di Bio
Atau save no ni
018.3260.584
.
.
#ahliarizuandropship #dropshipbyaliman #tasbihcantik #tasbihcomel #tasbihnaal #tasbihcapal #thenalaynskidsbracelet #thenalayn #totebag #gelangcomel #gelangnaal #majliscintarasul #majlismuslimat #majlistalimdarulmurtadza #mtdm #majlistaalimdarulmujtaba #selawat #sollualannabi

Gelang Kids PROMOTION🌷 berbaki 2hari sahaja lagi!
.
πŸ”₯Beli 3 FREE 1.
Boleh campur dengan gelang yang lain.
.
.
Grab Awal ya! Stok tak banyak. Nak clear stok yang ada.. Bila bila masa promo akan di tutup sebab gelang the nalayns time promo memang laku kerasss!😁πŸ”₯🌷
.
Berminat tekan link di Bio
Atau save no ni
018.3260.584
.
.
#ahliarizuandropship #dropshipbyaliman #tasbihcantik #tasbihcomel #tasbihnaal #tasbihcapal #thenalaynskidsbracelet #thenalayn #totebag #gelangcomel #gelangnaal #majliscintarasul #majlismuslimat #majlistalimdarulmurtadza #mtdm #majlistaalimdarulmujtaba #selawat #sollualannabi

Most Popular Instagram Hashtags