#msam2017

1894 posts

TOP POSTS

kami x ramai tp kami ade #msam2017

Manoi ni ? πŸ˜‚πŸ’“
#msam2017

Test lg sekali syg plk kalau simpan sorg2
.
Part 1 x blh post sbb bunyi teruk sgt mcm ada robot jd backup singer πŸ˜‚πŸ˜‚.
.
Bayang @khaibahar94 .
#khaibahar
#khaibahar94
#minggusahamamanahmalaysia
#msam2017
#datarantemerloh

Terima kasih org2 temerloh.koi suke koi suke hehehe #MSAM2017

The soul that can speak through the eyes can also kiss with a gaze. πŸ˜‰
#pardonmydoublechin #MSAM2017

Kita punn nk buat pelaburan jugakk... :-) #msam2017
#terbaekkkkkk
#MohKitaMelabur
#temerlohpahang

#msam2017 , Temerloh pahang.

Lai lai datang ke booth MNRB berjumpa dgn neelopak dan fazuwa untuk dapatkan cop dan hadiah yg menarik! #msam2017 #mnrb

MOST RECENT

Cer teka keta siapakah itu.siapa dpt teka dia hebat la #msam2017

Rindu 1.0 ❀ #msam2017

We earn every step of the way, , all the goodness we make each n everyday . .
Together we all work as one. .
Strong n solid in everyone. .
Comitted to serve the people.. #tb #MSAM2017 #TEMERLOH #teamjuarakelantan #WeCareWeShare #0172659486 #MDiT #YeUMK #teamwork #H2O #BussConsultant #TiConsultant

#Repost @indahruhaila with @repostapp
・・・
ready to perform #msam2017 #PNB

Alhamdulillah.. Penat2 dpt jugak hasilnya.. No.2 Gerai Pameran TERBAIK MSAM 2017. Tahniah I&P jadi Juara Gerai Pameran Terbaik.. Jom tegok Sejarah sy jaga Gerai Pameran MSAM.
Sejarah Gerai Pameran Terbaik.
MELAKA 2008 -No.2
JOHOR 2009 -No.1 Juara
KUCHING 2010 - No.2
IPOH 2011- No.1 Juara
PERLIS 2013 -No.3
TEMERLOH 2017- No.2.
cubaan buat Hatrik utk diri gagal..
Terima Kasih @raihan_rr dan @aziejelitas serta abam @hasrihamidan kerana beri tunjuk ajar.. dari tak tahu apa mengenai design booth sampai lah dah master.. hehehe.. Ilmu diberikan akan digunakan sebaiknya.. Terima Kasih yg penah bkerjasama nampak dan xnampak.. Lihat lah dunia.. over tak.. #geraipameranmsam #msam2017booth #msam2017 #naibjuarageraiterbaik #bangga #mnrb #kumpulanmnrb

Most Popular Instagram Hashtags