[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mrtkajang

618 posts

TOP POSTS

Betul2 lepas klua stesen mrt muzium... #mrtkajang #mrtmuziumnegara #lemeridiankl

Keanggunan wanita di hasilkan dari membaca buku"
Kerohanian wanita di hasilkan dari lagu yg di dengarka
Kebijaksanaan wanita di hasilkan dari lingkungan
Kecantikan seorang wanita dihasilkan dari waktu dan uang yg merawatnya
#happyworking
#lastkerja
Nanyi malem tak tunggu.in naek MRT lagi kaka @andy_balcon5
#kajang
#MRTKAJANG
#MALAYSIA

Syok nyee dok blkg...anak2 kayuhkan....
#mrtkajang

Squad security in action #escortpm #mrtkajang #grandopening

First time nek MRT ni..tes tgok mcm f1 x.. #mrt #mrtkajang #otakaart #supportlocal #malaysia2017

Hmmm... Knp dh x de jalan MRT dah? Adakah MRT tu akan terbang ke arah selatan? 😱😱😱 #curious #mrtkajang #ktmkajang

Jalan jalan KL kalini nak merasa naik MRT . so kita layankan jela ✌🏻️ #secondfamilytrip πŸ’• #MRTKajang 🚈

Mencuba MRT katanya... #mrtkajang

Bawa si kecik naik chuchu.. #mrtkajang

MOST RECENT

Bertabahlah untuk hati ini, kali ini

#mrtkajang #beautifulskies #tuesdaymorning #beagoodperson

Orang kata jauh perjalanan, banyak pengalaman . Betul ke ? Ya betul dengan syarat kita tak β€˜membuta’ sepanjang perjalanan dan memanfaatkan setiap masa untuk memerhati, menilai dan meneliti setiap kejadian di atas muka bumi ini .

Salam KEWANGIAN dari Cappadocia, Turki . 🌹

LET PASSION LEAD YOU

http://www.wasap.my/60122791940 πŸ“²0122791940
πŸ“²0122791940
πŸ“²0122791940

#perfumedexandra #ilovedexandra #dexandrakajang #dexandrabangi #dexandraukm #dexandaramajujunction #majujunction #mrtkajang #jalantarkl #quillcitymall #wangi

Job done...satria neo en ali.
Abam jalan sampai semenyih hari ni.
Anda Ada masalah bateri..
Call/Wsul : 010-9345343
#semenyih #kajang #bandarbarubangi #bangi #putrajaya #ukm #upm #kpjkajang #hospitalkajang #metropoint #metrokajang #ktmkajang #mrtkajang

YES YES YES YES
All RM 45! RM45! RM 45!
Semua botol lama turun harga taw! Boleh lah beli lebih sikit.. Semua wangiiii 🌸🌸 baq hang

Kalau pening² tak reti nak pilih,, meh kakak tolong guide.. 😘
Whatsapp πŸ“± 0122791940 . πŸš— COD area UKM, Kajang & Jalan Tar, KL sekitarnya. Postage available (with charge)

#perfumedexandra #ilovedexandra #dexandrakajang dexandrabangi #dexandraukm #dexandaramajujunction #majujunction #mrtkajang #jalantarkl #quilcitymall #wangi #perfume

Cantik ahh rapid kl buat laluan feeder bus mrt ↔ ukm bangi . Lepas ni senang nak g mrt terus , kekerapan 10-15 minit . Hahahahaa bahagia aku , x yah tunggu ktm lelama dah πŸ’•πŸ’• . Harini launch laluan baru(1 dec), harini gak aku naik .

#rapidkl #mrtkajang #feederbus #ukmbangi #mrt
#ktm #kajang-sungaibuloh
#kkm #ukm #jomnaikmrt

Tukar bateri sini pulak..berhampiran bangunan tinggi ni.trus balik kajang..sapa2 ada masalah bateri di kajang malam ni..boleh Call/Wsup 010-9345343
#kajangsemenyihbangi #metropoint #hospitalkajang #kpjkajang #mrtkajang #ktmkajang #sataykajang #metrokajang

Kene settle job pantas...
Motor berkhidmat utk abam dikala waktu kemuncak.
(Cerita petang tadi)
Boleh Call/Wsup 010-9345343
#mrtkajang #ktmkajang #kpjkajang #kajangsemenyihbangi #kajangkomuniti #protoniriz

Happy Birthday ,wish you all the Best Sir.. .. from all of us at SDS Florist...we tried our best to accommodate your wish and needs... Looking for customisation bouquet? Whatsapp us at 0193908262
#sdsflorist #customer #bouquets #flowerslovers #surprisedeliverykajang #kajangutama #birthday #happybirthday #enjoylife #mrtkajang #balloons #gift

Hi dear customers.. We have more varieties items and choices to accommodate your specific needs.... Please whatsapp us at 0193908262.
#cakes #eaton #needs #axnasia #actvotes #sdsflorist #kajang2 #kajang #bangi #tasty #kpjkajang #venice #flowerslovers #instacake #instagood #instagram #mrtkajang #cafe #birthday #surprisedeliverykajang #surprise #wholesale #cheap

Hari ni kita buat 2 keje pun xpe laaa, dari tunggu berjam2 utk 1 kerja buat sakit kepala, kita ubah angin kejap.... #PutraLRTBankRakyatBangsar to #PutraLRTKLSentral Γ— #MRTPasarSeni to #MRTKajang + #GrabCar = #BBBangi πŸ’™πŸ’™πŸ’™

Bawa si kecik naik chuchu.. #mrtkajang

Dexandra ada segalanya!! YEAR END SALE DATANG LAGI πŸŽ‰πŸŽ‰ Dapatkan Dexandra 35ml Dgn Harga RM 45/botol semenanjung Malaysia
Harga RM 50/botol Sabah/Sarawak

Sementara stok masih ada

Hubungi sis sekarang πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²0122791940
πŸ“²0122791940
πŸ“²0122791940

#perfumedexandra #ilovedexandra #dexandrakajang dexandrabangi #dexandraukm #dexandaramajujunction #majujunction #mrtkajang #jalantarkl #quilcitymall #wangi #perfume

Salam Jumaat yg penuh berkah..selamat pagi.
Selamat berwangia-wangian

YEAR END SALE DATANG LAGI πŸŽ‰πŸŽ‰ Dapatkan Dexandra 35ml Dgn Harga RM 45/botol semenanjung Malaysia
Harga RM 50/botol Sabah/Sarawak

Sementara stok masih ada

Hubungi sis sekarang πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²0122791940
πŸ“²0122791940
πŸ“²0122791940

#perfumedexandra #ilovedexandra #dexandrakajang dexandrabangi #dexandraukm #dexandaramajujunction #majujunction #mrtkajang #jalantarkl #quilcitymall #wangi #perfume

Assalammualaikum...semoga sahabat semua dalam keadaan sht semuanya... Sis nak share GOODNEWS tuk u ols semua terutamanya peminatΒ² wangian DeXandra.. Mulai hari ini,kami melancarkan Y.E.S utk all brand inspired perfume by DeXandra...harga hanya rm45/btl (biasa rm65) jimat rm20 tau..😍😍😍 so...awak yg bace msg nih..yer awak lah😁 cecepat reply tau kalau nak order or nk tau info lanjut...😍 pssstt...stok limited tau! πŸ“²0122791940
πŸ“²0122791940
πŸ“²0122791940

#perfumedexandra #ilovedexandra #dexandrakajang dexandrabangi #dexandraukm #dexandaramajujunction #majujunction #mrtkajang #jalantarkl #quilcitymall #wangi #perfume

Siap utk tempahan harini 😘😘😘alhamdulilah dan tenkiu utk support #popiaeja :
Hadiah istimewa dgn setiap Pembelian 10box ke atas , :
:
#popiaeja #popiacheezycarb #popiacheese #popiasedap #popiagoreng #popiarangup #popiamurah :
:
Whatapps saya utk lebih lanjut
Cod serta pos #klcc #jlnampang #pavillion #ampangpoint #ampangpark #masjidjamek #sogo #kotadamansara #ttdi #oneutama #curve #thestrand #kelanajaya #selayang #kepong #subang #sgbuloh #subangbistari #like4like #mrtkotadamansara #mrtkajang
#0195482991
#0195482991
#0195482991
#0195482991
:
:
β˜‘οΈMin 3 bekas , :
:
β˜‘οΈcod jauh dari kota damansara dikenakan charge delivery , :
:
β˜‘οΈtiada charge delivery sekiranya pembelian melebihi 5 bekas :
:
β˜‘οΈ tiada minimun box jika pickup di shell berhampiran MRT Stesyen Kota damansara

Menyusuri lorong kehidupan yang berliku, kita tidak akan lari dari merempuh suka duka tinggalan orang yang telah maju ke hadapan. Kutiplah ia sebagai pengajaran hidup untuk bekalan merempuh takdir hebat yang tidak terjangka nanti.

#mrtkajang #beautifulday #niceskyview #gambarlamani #rindunakberdirisini #dengarbunyisungai #bunyimrt #adanakjualrumahtak

Tempahan makin menderu2 , alhamdulilah dan tenkiu utk support #popiaeja :
Hadiah istimewa dgn setiap Pembelian 10box ke atas , :
:
#popiaeja #popiacheezycarb #popiacheese #popiasedap #popiagoreng #popiarangup #popiamurah :
:
Whatapps saya utk lebih lanjut
Cod serta pos #klcc #jlnampang #pavillion #ampangpoint #ampangpark #masjidjamek #sogo #kotadamansara #ttdi #oneutama #curve #thestrand #kelanajaya #selayang #kepong #subang #sgbuloh #subangbistari #like4like #mrtkotadamansara #mrtkajang
#0195482991
#0195482991
#0195482991
#0195482991
:
:
β˜‘οΈMin 3 bekas , β˜‘οΈcod jauh dari kota damansara dikenakan charge delivery , β˜‘οΈtiada charge delivery sekiranya pembelian melebihi 5 bekas β˜‘οΈ tiada minimun box jika pickup di shell berhampiran MRT Stesyen Kota damansara

My morning view 😘
As requested.
Selfmade Chewy gooeyy brownies a.k.a brownies keduttt πŸ˜‚

#coffeeprincemy
#fattahamin
#pembekaltehbunga
#redrosebud
#syafiqkyle
#bangi
#kajang
#mrtkajang
#sukansea
#bukitjalil
#titiancinta
#bangicentral
#cybersalemalaysia
#cybersale

Kita COD malam2 demi customer tersayang..3 kali repeat order for this week 😘😘😘 terima kasih ya..cikmas jual.

#coffeeprincemy
#fattahamin
#pembekaltehbunga
#redrosebud
#syafiqkyle
#bangi
#kajang
#mrtkajang
#sukansea
#bukitjalil
#titiancinta
#bangicentral
#cybersalemalaysia
#cybersale

Makan nasi pun boleh kurus....nasi x bersalah...yg salah diri kita sendiri yg x pndai nk amik portion dgn betul...
.
Alhamdulilah program #youcanloseweightfromhome dah hari ke 2..
.
Saya percaya ramai yg kat luar sana nk kurus...xp x taw cara yg betul utk nk kurus....kan...kann...
Terus follow utk menu sihat... .
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
Coach Mai +0123012783
Coach Zainol +0105416001 .
#nakkurus#eatclean#dietibc#azamkurus2017#zawara#jubahbesar#nakkahwin#naktunang#mudahnyekurus#makeupartis#cincinkahwindahtakmuat#kebya#makansedap#motifviral#mrtkajang#jalanmakantido#slim#fit#coachonline#bangifitness#gym#fitness

Syok nyee dok blkg...anak2 kayuhkan....
#mrtkajang

BAWAL BERLIAN KARSA
Awak semua boleh pilih warna selagi warna ada stok.. Design pun sama... Cantik-cantik warna dan design... Bidang 45
Bawal cotton-miyuki
Pre order

Whatsapp akak
017-2476247 Kak Ima

#teamairin
#bawalberlianflowerrain
#bawalberliankarsa #bawalcotton #ajimaura #terapiinstagram #dia #lelakiitupemilikhatiku #bawalberlianrapatbatuputih #bawalberlian #jomshoppingonline #jomnaikmrt #mrtkajang

Kadang aku mencuba untuk menjadi sepertimana diri aku yang dulu. Yang penuh peka dan peduli pada orang lain. Tetapi aku senantiasa dibayangi rasa luka dan sakit kerana menjadi manusia yang terlalu peduli pada hari kelmarin
#akudankalam #mrtkajang #shadow #iamsorry

NEMESIS - DYNAMIS SERIES M haruman sama dengan DUNHILL DESIRE BLUE di botol lama. Note bauan SOFT.
Citrus-Marine-Aromatic-Fruity-Tropical-Sweet
Laku keras jugak dikalangan jejaka...... romantik? πŸ˜‰πŸ˜ Wasap sis,,kite sembangΒ² perfume wangi ni.. AwakΒ² boleh pilih sama ada nak botol baru yg smart atau botol lama yg lebih jimat.. PM sis utk tahu harga kasih sayang 😊 πŸ“²0122791940
πŸ“²0122791940
πŸ“²0122791940

#perfumedexandra #ilovedexandra #dexandrakajang dexandrabangi #dexandraukm #dexandaramajujunction #majujunction #mrtkajang #jalantarkl #quilcitymall #wangi #perfume

Most Popular Instagram Hashtags