#mrmslspr

MOST RECENT

Ganteng gak nih? Ya pasti ganteng lah! pake topi kece dari @calestyshop topi kece bahan super duper nyaman di kepala dijamin deh pake topi kuning yang ada difoto ini tingkat kegantengan naik berkali-kali lipat. 📷 : @dreams.people
@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training
#yangpolospolosaja

Terimakasih @calestyshop model yang simple dan warna yang netral membuatku tidak bingung harus memilih, karena cocok kesemua warna pakaian.
Ditambah lagi dengan bahannya yang lembut, dan ukurannya bisa disesuaikan pas di kepalaku, membuatku ingin pakai topi dari @calestyshop setiap hari ke kampus dan hangout bareng teman-teman. ◾

@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training
#yangpolospolosaja

wearing a baseball cap from @calestyshop.

i'm in love with the colour! So, if I wear it I can express my mood at the same time. ,
.
.
Comfortable to wear and fit with any style if you use it.,
.
.

go check and choose .. what color of your cap tht you want.
📸: @dreams.people @fixwonderful
@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_training #yangpolospolosaja

Hari kalian belum lengkap kalau belum pake topi yang ketje nan simple ini 😃... •
Nyaman, lembut juga bahanya! Cuman bisa didapetin di @calestyshop ! Makin berwarna ga tuh gayanya 😁

1st 📷: @jeremysianipar
2nd📷: @dreams.people
@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training
#yangpolospolosaja

“ How a hat makes you feel is what a hat is all about “ - Phillip Treacy
These cool and comfortable snapback that i got from @calestyshop
Check out their page and grab yours!

@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training
#yangpolospolosaja

Buat kalian yang suka banget pake topi, aku ada recommend topi yang simple dan tetep kece pastinya, topi @calestyshop bahannya raffel nyaman banget dipakenya, model belakang topinya juga bukan rel plastik jadi mempermudah kalian buat sesuaiin sama keinginan kalian sehingga nggak kebesaran dan kekecilan😉💓 📷 : @dreams.people @fixwonderful
@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training
#yangpolospolosaja

They are my support system, they are my strength, they are my weakness, and they are the most important thing for me in this journey. They are my Family @mrmslspr❤️ #MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training

Training days can be quite tiring, but the finalists of Mr & Ms LSPR 2018 never pass a day without a smile. They have made a lot of progress so get ready for them! #MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training

Last Friday, Mr. Aldo and Ms. Angeline attended The Final Night of Koko Cici Jakarta 2018. We would like to congratulate all the winners and goodluck on your duty!
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2017

Throwback when the finalists of Mr & Ms LSPR 2018 were about to be introduced to their partners. They will help each other hand in hand throughout the journey. Stay tuned for more updates on their training days!
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training

I am very happy to meet you, who always patience with me when I'm not focused, keep humble and do your best we can do it till the end @nandaprilia13 🤗

@mrmslspr
#mrmslspr
#mrmslspr2018
#mrmslspr2018_training

Lucky me to have someone like you who is funny and weird like me, to be my partner. Keep your spirit up because I know we can do it till the end @waiveandi 🙌🏻

@mrmslspr
#mrmslspr
#mrmslspr2018
#mrmslspr2018_training

Family is not an important thing, it is everything 💃🏼❤️
@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training

Family is like music, some high notes, some Low notes, but always a wonderful song

@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training

Pepatah pernah berkata, lebih baik berjalan bersama teman didalam gelap daripada berjalan sendirian di dalam terang.
Merekalah teman dan sekaligus keluargaku yang siap berjalan bersama dalam gelap untuk menemukan terang. •

@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training

Datang dengan warna yang berbeda bukan untuk menjadi salah satu yang kan jadi juara.
Tapi datang dengan warna yang berbeda untuk mendapatkan 1 nama untuk bersama.
Pelangi yang tak akan disapa jikalah kurang dari 1 warnanya.
Disini kami bersama, merubah warna yang berbeda menjadi satu sebutan saja!
Assalamualaikum sebut saja kami “KELUARGA”

@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training

Colours representing our personality, family representing our warmness. And this picture representing more than my caption ❤️. @mrmslspr
°
°
°
°
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_training

"You don't choose your family. They are God's gift to you, as you are to them." - Desmond Tutu
@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training

" Sticking with your family is what makes it a family".- Mitch Albom 💜
@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training

It’s not about having time, it’s about making time. 😊
.
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training
@mrmslspr

Most Popular Instagram Hashtags