#mrmslspr

MOST RECENT

#Repost @rakapr with @get_repost
・・・
Buat pencinta ayam,wajib cobain @ayampanggangmerah ,dijamin bakal jadi menu makan favorit kalian!
@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_TRAINING

Bahagia itu sederhana. Bisa menghabiskan waktu bersama sama keluarga. Di @tamanbudaya_id aku dan keluarga @mrmslspr bisa outbound bareng, nikmatin view yang bagus di sini, dan ngehabisin waktu weekend bareng2!❤️ #funtasticadventure #outbound #tamanbudaya #mrmssquadattb #weekendactivities #weekendvibes #mrmslspr #mrmslspr2018 #mrmslspr2018_training

#Repost @jeremysianipar with @get_repost
・・・
Sekarang ga perlu bingung lagi kalo laper. @ayampanggangmerah solusinya!! Rasanya nikmat bikin nagih ..
-
-
-
@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training

Talent Night Mr Ms UMN 2018 🎉
it was a really great talent show!
Wishing all the candidates tons of luck for the awarding night 👑
.
and also found new friends💕! See you on another events guys! @firsto_crl @kristinadevii @nandaprilia13 @romakrstn
.
#mrmspresuniv #mrmsumn2018 #mrmslspr #mrmsubmambassadoratmanzone

Life is either a daring adventure or nothing at all! 🧗🏻‍♀️
.
.
A day well spent in @tamanbudaya_id, the place is very clean and well managed! It’s a perfect place for you to be adventurous ❤️
.
.
#funtasticadventure #outbound #tamanbudaya #MrMsSquadatTB #Weekendactivities #Weekendvibes @mrmslspr #mrmslspr #mrmslspr2018 #mrmslspr2018_training

#Repost @izdiharadiba with @get_repost
・・・
Pas lagi sakit gini, pengennya makan ayam dari @ayampanggangmerah . Ayamnya enak😭👌🏻
.
.
@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training

Taman Budaya Sentul ini cocok banget buat bounding sama keluarga, teman, atau mungkin sama pacar juga nih hehe, tempatnya bagus banget, asik dan dijamin bikin nagih! #funtasticadventure #Outbound #TamanBudaya #MrMsSquadatTB #WeekendActivities #WeekendVibes @tamanbudaya_id @mrmslspr #MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training

liburan kali ini berkesempatan menikmati serunya outbond di tengah keasrian alam kota bogor,yang berlokasi di taman budaya sentul city
#FuntasticAdventure #Outbound #TamanBudaya #MrMsSquadatTB #WeekendActivities #WeekendVibes
@Tamanbudaya_id
@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_TRAINING

Info from Mr & Ms LSPR:
Dear Londoners,
Awareness Week Festival 2018 nearly comes to an end. To celebrate the week, Mr & Ms LSPR will throw a charity concert carrying the theme: "Empathy in Solidarity" 🌱🌎
.
We are very excited to announce our special performers for the night: MARCELLO TAHITOE (Singer), AGUNG JUNA (YouTuber), ELVAN SARAGIH (Top 20 Indonesian Idol 2018), KESHA RATULIU ft. ADHI PERMANA (Singer), LSPR Dance, LSPR Band, LSBA, and also our very own LSPR 4C Ambassadors
.
Mark the date and secure your seats!
Day, date: Sunday, 22 April 2018
Time: 18.00 - ends
Place: Prof. Dr. Djajusman Auditorium and Performance Hall, Campus B, LSPR Jakarta
Ticket: 50K / person
.
For more information, please contact:

Ms. Angeline
LINE: angelinetjoeaa
Whatsapp/Phone: +6287805393874
.
Instagram: MrMsLSPR
Twitter: MrMsLSPR
Facebook: Mr & Ms LSPR
#MrMsLSPR #AWF2018
.
Cc: Deputy Director III
LSPR Student League

"Dan hanya semangat kebangsaan, yang dipikul oleh perasaan keadilan dan kemanusiaan, yang dapat mengantar kita maju dalam sejarah dunia." -Sutan Sjahrir

Selamat Hari Kemerdekaan Republik Indonesia ke-73!
Dirgahayu Indonesia-ku, mari kita bangkit bersama membangun negeri tercinta!

#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018

"Kita tunjukkan bahwa kita adalah benar-benar orang yang ingin merdeka. Lebih baik kita hancur lebur daripada tidak merdeka" - Bung Tomo

Selamat Hari Kemerdekaan Republik Indonesia ke-73!
Dirgahayu Indonesia-ku, mari kita bangkit bersama membangun negeri tercinta!

#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018

"Rasa syukur yang paling tepat adalah dengan jalan mempertahankan kemurnian cita-cita kemerdekaan dan bekerja keras membangun bangsa ini sebagai pengisian kemerdekaan" - Soeharto

Selamat Hari Kemerdekaan Republik Indonesia ke-73!
Dirgahayu Indonesia-ku, mari kita bangkit bersama membangun negeri tercinta!

#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018

The best foundation you can wear is glowing healthy skin!!@purelaserclinicindonesia
@mrmslspr
#MrMsLSPR
#MrMsLSPR2018
#MrMsLSPR2018_Training

Life is beautiful, just like these flowers💐
.
.
Being able to win another title as “Ms. Best In Traditional Costume” made me realize that life is filled with new beautiful surprises everyday. And receiving flowers from @outerbloom is the best way to mark how beautiful the night was❤
.
.
@Mrmslspr
#mrmslspr
#mrmslspr2018 #mrmslspr2018_training

I will make you believe that you are lovely just like this flowers from @outerbloom .
.
.
@mrmslspr
#mrmslspr
#mrmslspr2018
#mrmslspr2018_training

Most Popular Instagram Hashtags