#mrlongbeard

11655 posts

TOP POSTS

10 org customer terawal untuk hari ni kami kasi harga meletop atau free gift meletop.. anda pilih.. #jambang #mrlongbeard #arronaziz #zulariffin #neelofa

鬍鬚快高長大 #留鬚 #mrlongbeard

Antara rider yg berpuas hati dng kami.. dia sudah anda bila ? Jngn risau kami buat promosi kaw2 skrg. .
#jambang #mrlongbeard #wakdoyok #jambangmurah

Mr. Longbeard Beard Growth Cream is a soft cream that is clinically formulated with herbs and other selected ingredients that are proven to help activate cells to accelerate facial hair growth.
The aroma produced when applying the cream reduces stress and activates the male hormones to promote facial hair growth.
Yes, it is available at Marco's Chopshop.
#MarcosChopshop #Barbershop #Reflexology #MrLongBeard #BeardCream

ADMIN POSTAGE DULU YER KEPADA MEREKA YG DAH PAYMENT TU..
.
NK JAMBANG? NK RAMBUT LEBAT?..
.
WHATSAPP 0102547701
#mrlongbeard #broadsidepomade #pomade #maskulin #

.
New arrivals
Thrasher Flam Pullover Hooded Sweatshirt
.
Size: S/M/L/XL
盛惠$598‼️‼️‼️
.
門市有十多款thrasher hoodie 😍
可以郵寄
有空就上黎睇啦~
門市:旺角百寶利商業大廈19/F 08室
營業時間:2:00-10:00
任何疑問歡迎 whatsapp我哋查詢
📲96854933
#hkpyrex#supremehk#hkairjordan#852sell #852shop #hkiger #hkseller #hkonlineshop #lok666 #hkhoodbyair #852onlinestore #supremehk #Dickieshk #hksupreme#supremenyc #shawnyue #lok666 #twig #代購 #thrasherhk #offwhitehk #palaceskateboardshk #noahhk #留鬚 #mrlongbeard

Kejam krim Mrlongbeard ni hm dah ramai dah krim ni buat orang berbulu dalam masa 1-4 minggu je 🔥 Mengarut betul cepat nak mati nampak hasil 😂 Lagipun raya pun dah tak lama kan bila lagi nak tukar imej baru kasi nampak lebih gentleman & nampak lebih menarik untuk beraya rumah member-member kan ❓ Sambil tu boleh lah kita ikut sunnah Nabi inshaallah 😊 Follow @mrlongbeard4all untuk order dan untuk tengok testimoni dari customer mereka atau nak tahu tips untuk lagi cepat untuk menumbuhkan jambang ❗Follow @mrlongbeard4all @ 📲 whatsapp 0162614575
#mrlongbeard #beardoil #sunnah #bearded

MOST RECENT

Makin lama makin menjadi jadi Mrlongbeard ni 😡 Produk ni dah ramai buat orang berjambang dalam masa 1-3 MINGGU 🔥 Biar betul ❓❗️ Tak percaya juga sebenarnya, tapi lepas tengok feedback memang padu terukkkk 💯 Sesiapa yang takda baka jambang pun keluar berjambang, produk yang dipercayai sejak 2012 sehingga kini ‼️
📲 Nak order ?
Whatsapp 0162614575 atau just tekan link kat bio sekarang ‼️ Siapa buat payment awal kami pos awal 👍🔥
#bearded #hairtonicmalaysia #mrlongbeard #beardmen #hairtreatment #beardtonicmalaysia #beardtonic #beardmalaysia #malaysia #mrlongbeard #longbeard #lokalah #hairtreatment #hairtonicmalaysia #beardtonic #beardmen #beardmalaysia #rambutgugur #hairtonicmalaysia #hairtreatmentmalaysia #wakdoyok #fattahamin #regrowth #broadsidepomade

Mr.Longbeard™ Regrowth
~Hair regrowth & hair loss treatment~

For Men & Women ( EXTRA STRENGH )

200ML

Indikasi/Kegunaan:
*Menumbuhkan Kembali Rambut
*Mengelakkan rambut dari gugur
*Menyuburkan & menyihatkan rambut
*Mencegah dari botak
*Membekalkan Nutrisi rambut yang lengkap

Cara Penggunaan:
*Ambil secukupnya minyak Mr.LongBeard Regrowth secukupnya
*Sapukan pada rambut sehingga kena kulit kepala
*Guna 2 kali setiap hari untuk hasil yang memuaskan

Pm/Whatsapp +601125534969
#hairregrowth #hairregrowthtreatment #mrlongbeard #pelebatrambut #rawatanrambut #grow #growell #hairloss #rambutgugur #Sedagher #BeardedGentlemen #stylerambut #krimwakuban #krimrambut #rambutsihat #beardoil #beardlife #AkuYangPakaikoYangPanas #jiwakacau #kitaridertiadabeza

Krim untuk menumbuhkan jambang kini di pasaran!! Mr.Longbeard dapat realisasikan impian anda untuk memiliki jambang impian.

Mr.Longbeard "For Real Man"

1. Mr.longbeard adalah sejenis krim lembut yg diformulasi secara klinikal utk memberi penyerapan yg tinggi kedalam kulit dan ruang roma.
2. Bahan2 yg terdapat didalam Mr.longbeard dapat membantu mengaktifkan sel-sel roma sekaligus mempercepat pertumbuhan bulu terutama dibahagian muka. Antara bahan kandungannya adalah :
>Vaseline
>Aluerites Moluccana
>Andropogon Nardus
>Cocus Nucefera oil
>Herba-herba dan bahan-bahan terpilih lain yg terbukti sejak berkurun utk menumbuhkan misai, janggut dan jambang

3. Sejenis bau yg dihasilkan oleh Mr.longbeard mempunyai "aromatherapy" yg dpt mengurangkan stress serta membangkitkan hormon lelaki yg dpt membantu mempercepatkan proses penumbuhan misai, janggut dan jambang.

4. Mr.LongBeard™ selamat digunakan serta mempunyai kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan dikilangkan di kilang yang mempunyai pengiktirafan GMP (Good Manufacturing Practices). Mr.LongBeard is your trusted brand
--------------------------------------
📲 Call / DM / Whatsapp 0162614575

#mrlongbeard #beard #bearded #beardgang #facialhair #fashion #jambang #janggut #sideburns #moustage #style #stylish

Tiada jambang, janggut, misai, sideburn, kening nipis dan payah nak tumbuh?
.

Selesaikan masalah anda dengan FACIAL HAIR CREAM dari MrLongBeard
.

Produk yg mendapat kelulusan KKM dan kilang diiktiraf GMP
.

Harga RM80/50gram
Postage +RM5 SM | +RM10 SS
.

AGENT DAN SELLER DIPERLUKAN
.

WhatsApp/SMS: 019-6073136 .
WeChat ID : PomadeMY_
.

#style #mrlongbeard #hot #vintage #rare #hairstyle #classic #beard #bearded #man #moustache #growth #fashion #wakdoyok #jambang #janggut #maskulin #lelaki #hairloss #hair #hairtreatment #rambutgugur #rawatanrambut #hipstermalaya #baldhead #hairproblem #beardissunnah #uitm #mrlongbeardputrajaya #mrlongbeardkualalumpur

Berminat nak jadi macam abang ni tak? Hensem ja jambang dia 🙀 Mrlongbeard dapat membantu anda dengan menumbuhkan serta melebatkan jambang anda dalam masa 1-3 minggu 😎 pastu? Peluang dah ada takkan nak biar je? Lekas whatsapp 0162614575 atau click je link di bio ❗️
#bearded #hairtonicmalaysia #mrlongbeard #beardmen #hairtreatment #beardtonicmalaysia #beardtonic #beardmalaysia #malaysia #mrlongbeard #longbeard #lokalah #hairtreatment #hairtonicmalaysia #beardtonic #beardmen #beardmalaysia #rambutgugur #hairtonicmalaysia #hairtreatmentmalaysia #wakdoyok #fattahamin #regrowth #broadsidepomade

📢📢📢📢📢
🐷REUZEL🐷 clay matte pomade
零光澤髮油,水溶性配方方便易清洗,泥狀手感,高造型力,高黏性,持久性高,針對短髮造型
4oz
💵HKD$138💵
---------------------------------------
來自荷蘭鹿特丹男士理髮廳所推出的
🐽REUZEL🐽finer pomade 纖維低光澤髮蠟!加入纖維後大大提高造型力,保持造型持久度⋯
強黏性、低光澤、淡淡薄荷香味,水溶性配方方便易清洗
4oz
💵HKD$138💵
---------------------------------------✨✨旺角寄賣店同步✨✨
✨✨✨地址✨✨✨
旺角信和中心2樓215號舖
(上三層電梯直望)
🌟🌟🌟店名🌟🌟🌟
👉👉👉👉Holyfab👈👈👈👈
👉👉👉💥查詢💥👈👈👈
Whatsapp 📲+852-55385482

=============
KRIM WAK UBAN
=============
.
(✔) Berfungsi merawat hingga ke akar rambut
.
(✔) Mengawal dan mencegah pertumbuhan uban
.
(✔) Menghaluskan & melembutkan struktur rambut
.
(✔) Merawat masalah kegatalan kulit kepala & kelemumur
.
(✔) Merangsangkan pertumbuhan rambut
.
(✔) Uban akan beransur kurang & hilang secara perlahan selepas 3 minggu penggunaan
.
(✔) Tidak berminyak & melekit
.
(✔) Merawat dgn lembut & berkesan tanpa kesan sampingan

Berminat Pm/Whatsapp +6011-25534969

#krimwakuban
#krimjambangwakdoyok
#krimrambut #krimjambang #krim #hairloss #hairtreatment #uban #pomade #broadsidepomade #jojoshizuopomade #vvippomade #royalpomade #hipsterpomade #zoodpomade #magnumpomade #maskulin #mrlongbeard

Keistimewaan Mensive Hair Tonic :
.
Membantu merawat masalah rambut sepantas 14 HARI! Kaya dgn Apple Stemcell dan Ekstrak Ginseng yg terbukti berkesan utk merawat masalah rambut dan kulit kepala!
.
✔ Waterbase
✔ 100% organic
✔ Boleh dibawa solat
✔ Bau Apple yg wangi .
KESAN-KESAN PENGGUNAAN MENSIVE HAIR TONIC
.
✔ 3-7 hari rambut KURANG GUGUR & kulit kepala TAK BERMINYAK
✔ 7-14 hari rambut BERHENTI GUGUR & KURANG KELEMUMUR
✔ 14-30 hari anak rambut mula TUMBUH
.
FB page: Mensive Store
Wechat id: GentlemanCove
.
WhatsApp/call 📲 : 016-5158071
.
#mensive #mensivepomade #mensivebeardoil #mensivehairtonic #mbo #barber #facialhair #gugur #pomade #mensfashion #men #azrelismail #azrelnizers #pompadour #mrlongbeard #caripomade #hairstyle #hairtonic #pomadelokal #pomademalaysia #lokalah #tempatanfest

RAWATAN RESDUNG DENGAN KAPSUL HERBA !!
TERBUKTI BERKESAN !!! Di bawah ini antara tanda2 anda ada resdung ;
> Gatal2 pada hidung dan muka
> Muka berjerawat
> Hidung bengkak/berair/sakit/pedih/berbau
> Pernafasan bau busuk
> Mata menjadi gatal/pedih
> Selalu mengalami sakit kepala
> Selalu bersin/hidung berair apabila keadaan persekitaran berhabuk,sejuk ataupun apabila terkena embun pagi dan malam.. P/S: No.Pendaftaran KKM:
MAL11055016TC

Nak dapatkan lebih info?
Tinggalkan no whatsapp di ruangan komen..atau terus whatsapp no di bawah :
+6011-25534969
+6011-25534969
+6011-25534969

#nksinus #resdung #ubatresdung #ubatresdungmujarab #rawatanjerawat #rawatanresdung #terapi #terapiresdung #terapiresdungherbanika #mrlongbeard

📢📢🎉🎉🎉📢📢
✨✨MR.Longbeard ✨✨
👉👉👉💥育鬚膏💥👈👈👈
🔸🔹產品介紹🔹🔸
專為天生鬚鬢過幼,稀疏,鬚角參差不齊,毛髮健康不佳人士而設,
全天然成份(夏威夷果油,香茅提煉精油,棷子油等…)
由專門生產針對亞洲人使用鬚鬢用品的馬來西亞廠商,FZ&GH Trading研發,因效果顯著,推出短短日子已風行亞洲,現在歐美等地亦慢慢卷起一股MR.Longbeard熱潮。 ✨使用方法✨:
1.將臉部及需要使用部位清洗乾淨
2.於目標部位,薄薄塗上一層,慢慢打轉,直至毛孔充分吸收
3.早晚各用一次

容量:50g(每天使用,可用2個多月)

香味:清淡綠茶味
定價HKD:💰$248💰 ✨注意✨:使用後如感不適,請立即停止❌使用
---------------------------------------
✨✨旺角寄賣店同步✨✨
✨✨✨地址✨✨✨
旺角信和中心2樓215號舖
(上三層電梯直望)
🌟🌟🌟店名🌟🌟🌟
👉👉👉👉Holyfab👈👈👈👈
👉👉👉💥查詢💥👈👈👈
Whatsapp 📲+852-55385482

Makin lama makin menjadi jadi Mrlongbeard ni 😡 Produk ni dah ramai buat orang berjambang dalam masa 1-3 MINGGU 🔥 Biar betul ❓❗️ Tak percaya juga sebenarnya, tapi lepas tengok feedback memang padu terukkkk 💯 Sesiapa yang takda baka jambang pun keluar berjambang, produk yang dipercayai sejak 2012 sehingga kini ‼️
📲 Nak order ?
Whatsapp 0162614575 atau just tekan link kat bio sekarang ‼️ Siapa buat payment awal kami pos awal 👍🔥
#bearded #hairtonicmalaysia #mrlongbeard #beardmen #hairtreatment #beardtonicmalaysia #beardtonic #beardmalaysia #malaysia #mrlongbeard #longbeard #lokalah #hairtreatment #hairtonicmalaysia #beardtonic #beardmen #beardmalaysia #rambutgugur #hairtonicmalaysia #hairtreatmentmalaysia #wakdoyok #fattahamin #regrowth #broadsidepomade

Mr.Longbeard生鬚膏 來自馬來西亞廠商FZ &GH Trading 係專門研製鬍鬚商品
含夏威夷果油 香茅精油及天然椰油等草本素材
使用方法:先將臉部清潔乾淨,然後適量塗抹於想要生長毛髪的區塊,按摩至吸收 -----------------------------------------
門市地址:
🏡亞㫮老街98號7B地下舖(富都大廈) 📱6650 0034
🏡旺角好景商業中心1樓47號舖 📱9349 6274
🏡將軍澳慧安商場A115 G/F 📱6879 1515

PROMOSI RAYA HAJI!
jom dptkan Mr.LongBeard dgn harga PROMOSI KAW-KAW!
.
Cara order boleh click link WhatsApp @ terus DM.
http://www.wasap.my/+60137793426
.
Lebatkan RAMBUT dan JAMBANG anda bersama Mr.LongBeard..
#mrlongbeard
#longbeard #rambutgugur #botaktengah #botaklicin #beardmalaysia #jambanglebat #janggut #style #stylo #bergaya #maskulin #lelaki #sejati #gayarambut #gayajanggut

Kan dah ckp jgn pakai mr.longbeard ni,xpasal2 dah berjambang..hehe..
#mrlongbeard #jambang #style #malaysia #lelaki #sejati

Most Popular Instagram Hashtags