#motivatetodominate

587 posts

TOP POSTS

Dah boleh bawak Uber da ni. Anyone want to ride with me? 😜😜 #siswalabahlabah #kltowerthon #azsyafinite #motivatetodominate #keepfit

This is for all the people I love especially my mom, and to all the mothers out there, happy mothers day!

#siswalabahlabah #kltowerthon #azsyafinite #motivatetodominate #keepfit

Di atas darat aku tetap biru merindui laut.
#siswalabahlabah #azsyafinite #motivatetodominate #musafirlautan

Aku jangkakan KL Towerthon ni start terus naik tangga, but I was wrong. πŸ˜‚

Kene mula dari bawah, walaupun tak sampai satu KM, tapi kene naik jalan bukit.

Silap aku buat 10 KM semalam, tangan kanan rasa berat dari biasa.

But above all, still a good one.

And thank you organizing committees for the event.

And thank you Daniel, one of the committee, yang teman aku tadi and Abang Sarip and the geng escort sampai atas.

Daniel is a chinese cameraman and Abang Sarip is a malay firefighter. I highlight their race not for nothing but to say, underneath the skins, they are both kind hearted people.

Good run, and more to add to my collections.

Yeay! Alhamdulillah.

#siswalabahlabah #kltowerthon #azsyafinite #motivatetodominate #keepfit

Layan My Little Pony jom, dengan Yaya comel.πŸ¦„ #siswalabahlabah #azsyafinite #mylittlepony #motivatetodominate #charitywebinitiative

MOST RECENT

Summit Bukit Batu Putih PD.
Another climb, another lesson. And each lesson, provide better perspective.
========================== Aku dah mendaki sejak tahun 2014. Satu pilihan yang tak kan pernah aku kesali.
Sepanjang aku mendaki, banyak perkara yang aku terpaksa harungi.
Merangkak selama 13 jam, tido dalam keadaan menjerit, bergayut di ketinggian melebihi 2000 meter sebab tangan aku takleh nak gerak lagi.
Lutut berlubang tak payah citer lah, sampai kan dah berpuluh seluar jeans da aku beli. Tangan kene hempap dengan batu, kene hypothermia sampai pengsan sebab terlalu sejok.
Kene pacat, kene nyamuk dengan agas. Berlumpur, berpasir, bertanah becak dan macam- macam lagi.
Kalau ditanya sama ada semua ni berbaloi atau tak, aku jawab, aku buat sesuatu yang aku pilih, biar susah mana sekalipun, ia adalah pilihan aku.
Itu adalah lebih baik dari aku bersusah payah dari membuat sesuatu yang bukan pilihan aku.
Aku tau, aku terpaksa buat 2-3 kali ganda dari orang biasa. Kalau orang buat 2 jam pendakian, aku kene buat dua kali ganda.
Sebab tu juga lah aku tak pernah berhenti dan mengalah. Aku nak jadi lebih baik dari aku yang sebelom ni. "It ain't about how hard you hit, it's about how hard you can get hit, and keep moving forward.. " - Rocky Balboa.
#siswalabahlabah #azsyafinite #araneaxhopes #charitywebinitiative #8legsportoutlet #motivatetodominate #qotd #FRAD #TAG #bukitbatuputih #portdickson #batuputihhill

Lets get fit, and run some more!
Thank you Mejar Kalam sebab bawa dan lari sekali, jadi pacer tak rasmi.
Larian sukan sea next!
Siapa join, say 'Saya'! (Acah business man punye post)
#siswalabahlabah #azsyafinite #charitywebinitiative #motivatetodominate #fitKL #araneaxhopes #8legsportoutlet

Diberkas kerana melebihi had laju.
Tapi itu semua propaganda untuk tarik aku ke arah kegelapan.
Aku takkan mudah jatuh! Fight against darth vader!
Keep fighting!
#siswalabahlabah
#azsyafinite
#fitkl #fitklrun2017 #saturun #charitywebinitiative #araneaxhopes #8legsportoutlet #motivatetodominate #starwars #stormtrooper

Maka lahirlah seorang lagi Engineer dalam keluarga kami.
Tahniah Awek. Proud of you. 😊

Teringat dulu, dia p tadika nangis- nangis takde bekal makanan jalan kaki sorang- sorang.
Dari badan gedempol bulat comey lotey masa kecik, sekarang badan dah sado.
Dia lah yang bawa abang dia ni naik tingkat dua surau sebab nak solat jemaah dan tadarus bulan puasa.

Nak pesan semoga bekerja keras dan pandai lah berhati-hati dalam mencapai kehidupan selepas belajar and all that crap, but I think he already good at that.
Cuma, aku doakan supaya sentiasa dirahmati Allah dalam apa jua yang dipilih. Amen.
Kalau nak hadiah, tunggu eh. 😁

Always be who you are Awek, influences but never be influenced. Keep that alpha attitude.
Again, tahniah and love you.
#siswalabahlabah #azsyafinite #araneaxhopes #8legsportoutlet #charitywebinitiative #motivatetodominate #graduation #family #anotherengineer

OKU yang sebenar.
Bagi aku OKU yang sebenar-benarnya adalah mereka yang ada tubuh badan fizikal yang cukup sifat tapi kufur terhadap nikmat tu.
Kufur bila salah guna, daripada buat sesuatu yang bermanfaat pada diri dan umat, dia pergi melakukan kerosakan.
Maka, mereka senang lenang dalam melakukan kejahatan, rogol anak sendiri, rompak kedai, pukul orang dan seumpamanya.
Mereka ini adalah penzalim, dan ke atas diri mereka sendiri lah, mereka zalimi. Mereka zalim terhadap nikmat yang Tuhan bagi.
Ingatlah, kita takde yang kekal.
Harini kita sihat, esok kita tak tahu.
Harini kita kaya, esok kita tak pasti.
Manfaatkan kelebihan diri yang ada seadilnya. Jangan kufur nikmat yang ada.
Ada yang tak boleh melihat, ada yang tak boleh berjalan secara normal, ada yang tak boleh mendengar tapi jika mereka bersyukur dan memanfaatkan kelebihan diri untuk diri sendiri dan umat, mereka ini bukan OKU.
Sebab hanya mereka yang 'cacat' je, tak dapat nak bermanfaat pada yang lain, walaupun cukup sifat.
#siswalabahlabah #azsyafinite #araneaxhopes #8legsportoutlet #TAG #FRAD #motivatetodominate #qotd #bersyukur #jangankufur #hidupsementara #akhiratselamanya #saynotocrime

Have faith in yourself and trust that God will put you right where you need to be. πŸ”…
β€’
β€’
β€’
Use code MPOWER for 10% off any fireline_strong nutrition products--> Link in bio!
β€’
β€’
β€’
#bodybuilding #bodypositivity @fireline_strong #befearless #powerlifting #girlswhopowerlift #fitness #fitforlife #fitspo #motivationmonday #motivatetodominate #shoulderworkout #strongwomen #positivevibes #seekglory #gainsbyfire #livefit #gymshark #proudbutneversatisfied #gymsharkwomen #fireline_strong

Back at it!!! Diet bet begins today and I am ready! Family events over the weekend got me and I ate everything! This morning my stomach was begging me to stop feeding it crap. I was too nauseous to have my shake even. I had my tea with aloe and the day turned around! For lunch I have 1/2 cup brown rice, Asian style veggies, and some ground chicken that I browned with thai peanut sauce. Feeling much better and ready to rock my work out! Good luck fellow diet betters! #weightlossjourney #ups&;downs #workday #motivatetodominate

I'm PUMPED to announce that I have started the BildYour Body fitness program with @blakethebilder...If there's anyone I trust 100% with my fitness journey, it's blake, this guy is a boss!! Been slacking so I'm excited for this program and motivation!! Stay tuned for massive 30-day results folks!!! #bildyourbody #motivatetodominate
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
#fitness #flagnorfail #motivated #girlswholift #inkedandfit #instagood #instafit #goals #betterthanyesterday #bestself #trainhard #fitchick #isabody

Beirut Bukit Saga (402 m). Another climb, another lesson.
and each lesson, provide better perspective. =======================
HEY PEEPS!
Siswa Labah Labah Tshirt is open for pre- order now for those whose been asking about it.
Just text me through 017 803 8067 for booking. I will update on the designs and sizes, stay tune!
Each purchases will go into my Charity Web Initiatives for me to make my next charity program, ensha Allah.
Buy and help! 😊

Also, follow me on my new Twitter account @siswalabah2. Catch you guys there. Thank you. *winks winks*

And follow my second IG account for updates on any of my charity project at @charitywebinitiative

Spidey Out!
#siswalabahlabah #sagahill #azsyafinite #charitywebinitiative #TAG #FRAD #motivatetodominate #hiking #climbing #outdoor #nature #keepfit #purchaseandhelp #spreadkindness #qotd

Going from being excited to hit a 300 hundred deadlift to now pulling over 500 when ever I feel like it. Man how time flies just under two years since I started powerlifting and I have made a lot of gains and I will continue to struggle and strive to be better. Nothing will stop me... maybe injury but I will try my best to prevent that lol and thanks to everyone who continues to support me through this you guys know who you are and are the best. #transformationtuesday #motivatetodominate #neversettle #dontfollowyourdreamsleadthem #dominatehumbly #persuitofstrength #thatlife #powerlifting #progressnotperfection

You realize how powerful you are, your mind is, one thought that you have can change someone who is suicidal to someone who is full of life, one thought can change someone who is full of hate and regret to someone who is full of happiness and satisfaction, one thought can change the way you view yourself as being ugly and useless, to someone who is beautiful and is so useful and powerful you could move mountains, you think there's a difference between you and extremely successful people, there's not 1 difference, you wanna know the difference, attitude, always have a good attitude and good thoughts, and you can move mountains #motivatetodominate #motivate #motivationalquotes #nevergiveup #motivation #keeppushing #attitude #fightthegoodfight

Stop worrying about the mistakes you did before even if it was yesterday, everyone makes mistakes Believe it or not someone else probably had that happen to, plenty of people did, if only you had a bigger picture of the people around you, I don't care how big the mistake is, everyone does them, but the different between mighty and the weak, the mighty learned and the weak didint, I don't care if you blew someone's car up, if you learned from it, suffer the consequences and move on. What lesson has life taught you #motivationalquotes #motivation #motivated #nevergiveup #motivatetodominate

Such a powerful quote, what are you going through, what is your attitude toward your situation, always remember if you quit I guarantee your gonna fail, but you don't know what could happen if you keep going, NEVER GIVE UP. What did you ask for #motivation #motivationalquotes #nevergiveup #motivatetodominate #motivated

Persembahan dari anak anak comel Rumah Kasih Harmoni. β€πŸ’ž #charitywebinitiative #spreadkindness #motivatetodominate

Most Popular Instagram Hashtags