#motivatetodominate

493 posts

TOP POSTS

Di atas darat aku tetap biru merindui laut.
#siswalabahlabah #azsyafinite #motivatetodominate #musafirlautan

Dah boleh bawak Uber da ni. Anyone want to ride with me? 😜😜 #siswalabahlabah #kltowerthon #azsyafinite #motivatetodominate #keepfit

This is for all the people I love especially my mom, and to all the mothers out there, happy mothers day!

#siswalabahlabah #kltowerthon #azsyafinite #motivatetodominate #keepfit

Aku jangkakan KL Towerthon ni start terus naik tangga, but I was wrong. πŸ˜‚

Kene mula dari bawah, walaupun tak sampai satu KM, tapi kene naik jalan bukit.

Silap aku buat 10 KM semalam, tangan kanan rasa berat dari biasa.

But above all, still a good one.

And thank you organizing committees for the event.

And thank you Daniel, one of the committee, yang teman aku tadi and Abang Sarip and the geng escort sampai atas.

Daniel is a chinese cameraman and Abang Sarip is a malay firefighter. I highlight their race not for nothing but to say, underneath the skins, they are both kind hearted people.

Good run, and more to add to my collections.

Yeay! Alhamdulillah.

#siswalabahlabah #kltowerthon #azsyafinite #motivatetodominate #keepfit

Kerna hidup itu sesingkat terbit dan terbenamnya suria. πŸŒ…

#siswalabahlabah #azsyafinite #motivatetodominate #musafirlautan

MOST RECENT

Never give up on your dreams, i dont care how hard it gets, but dont just think because the bible says trust in him, and he will give you the desires of your heart, thats not saying that god is Santa clause, its saying that he will make you WANT IT, he will put people and situations in your life that make you crave it more and more, hes not saying if you trust jesus turn around 3 times and you got it, no, see that's what separates the men from the boys, thats how God pushes the weak people out, buy WAITING, HARDSHIPS, WORKING HARD ALL NIGHT ALL DAY, if you want it, go and get it, that could be a dream job, a dream house, a dream guy or girl, now obviously if the dream girl or guy doesn't find you attractive then you cant, but you know what i mean, never give up #motocross #motoboy #moto #pro #progress #chasingdreams #jesusanddirtbikes #roadtolorrettas #250C #250B #pro #progress #promotocrossbound #nevergiveup #keepgrinding #keepthefaith #godsnotdead #wisdom #motivatetodominate #nodaysoff #youwantitgogetit #dontbenormal #liveauniquelife

Throwback KL Towerthon.

Yesterday, saw a lot of people posting their run especially Standard Chartered KL Marathon 2017. Congrats guys!

A bit of jealous and teruja gak tengok yang join tu, ensha Allah someday nak join.

Oh ye, about the 100km I intended to do, selepas receiving few advices about it, I think I will be finishing the distances within 3 days starting from 24 - 26 May 2017.

The purposes of the run is to raise funds for majlis berbuka puasa bersama anak yatim (will update on the orphanage yang terlibat), and for Charity Web Initiative (CWI) yang akan digunakan untuk program- program kebajikan yang lain. Ensha Allah.

Dan juga sebagai training untuk Everest Base Camp tahun depan.

Menyelam sambil minum air tapi jangan sampai tercekik, training sambil buat kebajikan, tak dapat buat banyak pun xpe. Ensha Allah.

Jadi, kepada sesiapa yang nak membantu atau menyumbang ke dalam CWI boleh hubungi saya secara peribadi di nombor 014 564 4041 atau DM di IG @siswalabahlabah atau PM di facebook azrulkhan hasrullah.

Sokongan anda amat lah dihargai. Terima kasih. Semoga kebaikan yang kita lakukan diterima Allah lebih- lebih lagi di bulan Ramadhan. Ensha Allah. Amin.

#siswalabahlabah #azsyafinite #charitywebinitiative #cwi #motivatetodominate #countdownforramadhan

Mengembara membuka minda.
Kadang tersempit fikiran kita dalam memilih apa yang terbaik untuk sebuah kehidupan.

Keputusan di tangan sendiri dan sebuah tanggungjawab yang harus dipikul.

Newton's Third Law, you can't escape from the consequences of your action.

But, fear of the consequences will get you nowhere. Maka, pilih lah risiko mana yang lebih berbaloi untuk ditanggung.

Berbuat baik atau jahat, kedua -duanya punya kesan dan risiko. Hence, choose what best for you to bear.

Walk the miles of your own actions.
#siswalabahlabah #azsyafinite #motivatetodominate #qotd #musafirlautan #seatraveller #travel #traveler #fingerrich

Di atas darat aku tetap biru merindui laut.
#siswalabahlabah #azsyafinite #motivatetodominate #musafirlautan

Kerna hidup itu sesingkat terbit dan terbenamnya suria. πŸŒ…

#siswalabahlabah #azsyafinite #motivatetodominate #musafirlautan

Practicing technique on the bike in my garage to charge into a corner slam on both brakes and brake slide the corner, or lean into the rut, standing almost the whole time #motocross #motoboy #moto #pro #progress #chasingdreams #jesusanddirtbikes #jesusfreak #motivatetodominate #nevergiveup #nodaysoff #youwantitgogetit #probound #dontbenormal #liveauniquelife #promotocrossbound #huckit

Sekadar jenaka tengah hari. πŸ˜‚
Siapa yang faham, kita geng. Haha.

Tag kawan korang yang selalu cakap sikit lagi!πŸ˜‘ #siswalabahlabah #sikitlagi #azsyafinite #motivatetodominate #keepfit #hiking #climbing

Dah boleh bawak Uber da ni. Anyone want to ride with me? 😜😜 #siswalabahlabah #kltowerthon #azsyafinite #motivatetodominate #keepfit

Most Popular Instagram Hashtags