[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#motifviral

65288 posts

TOP POSTS

[ Awesome ]
Unsung hero 🀧β™₯️
Wira yg tak didengdang,
Hanya Allah yang dapat membalas kebaikkan mu bro. 😒

#lawakfans Post ini disponsor oleh :
@teamimportchina - RAHSIA MEMBELI BARANG TANPA PERLU KE CHINA, SESUAI UNTUK BUAT BISNES)
.
@misai.iphone - IPHONE ORIGINAL TERMURAH DI INSTAGRAM)
.
@ TEAM PAID REVIEW @lawak_fans - MINGGU NI ADA HARGA PROMO, BOLEH DM NOW)
.
@sajekongsi - PAGE KATA-KATA SANTAI)
.
.
#dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #malaysiaviners #vinemalaysia #malayvines #mudahterhibur #igersmalaya #ikutcarakita #atukpesan #lawakan #smulemalaysian #lippmalaysia #dubsmashmalaysiaterbaik #lawakkampus #igreviewmalaysia #lawakgram #lawak #lawakfans #lawakhambar #lawakkerder #lawakke #instavines #funnyvideo #funnymeme #viralogymedia #motifviral #siakapkeli

Jangan lupa tonton malam ini #motifviral, 11.00 malam Astro Ria dan Ria HD! #hlive

"LELAKI JENIS LUPA MEMBER" [ARIFF SOMBONG - TEAMBUATHAL]

Video ni menjelaskan kenapa Ariff sering tiada dalam video.

Mohon TAG member korang yg macam ni.

@a_syafiq_ahmad
@ariff_jalil
@akmalazwar
@amnazhan
@imainulhkm

#teambuathal #tbh #asaproduction #awek #uniten #uitm #uitmpp #unikl #mfi #gmi #ukm #upm #upnm #sombong #kajang #bangi #upten #ootd #friendzone #kucing #akmalazwar #positivevibes #kacakbolehlah #instaseleb #motifviral

"Bila orang kata dekat kita be like.."
.
Jom Tag sahabat2 kita. Sampaikan walaupun satu ayat. Moga2 kita mendapat pahala InsyaAllah.
.
@hadi_fayyadh Penulis Best Seller 'SEMUSIM DI BARZAKH & KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA.. Dan buku terbaru yg bertajuk SEMUSIM DI MAHSYAR.. Haa.. Kami pun jual buku tu.. Berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004
.
W/
@alifteega
@irmanbahrudden
@dhirarzainal
X
@imammudahassan
.
Ilmu Tambahan.
.
1) Bila ada yang maki, hina, caci kita. Jangan sesekali kita membalasnya dengan perbuatan keji atau kata-kata yang kesat. Sebaliknya, bersabar dantabah serta beri kemaafan kerana itulah sebenarnya ciri-ciri orang yang beriman. Sekiranya kita membalas, jadi apa beza kita dan mereka yang mengkeji kita. Sabar sahabat!
.
2) Bila kita ditegur, terima walau dari sesiapa pun. Jangan lihat siapa yang tegur tapi lihat apa yang ditegur. Nabi saw pesan, "terima lah teguran dari sesiapa pun walau dari orang yang berkulit hitam" pada zaman jahiliyah orang yang kulit hitam dianggap keji dan hina, apa yang dimaksudkan disi ialah, sehina mana pun yang menegur kita, ambillah buat bekalan dan pedoman. Kerana kita tidak boleh tahu kesalahan kita dimata kita tapi di mata orang lain banyak kesalahan yang perlu di tegur.
.
3) Jom sama2 kita pelajari Al-Quran. Usaha sikit2 moga2 dengan usaha kita mendapat berkat dan rahmat Allah. Moga Quran menjadi sahabat dan Syafaat untuk kita.
.
4) Bila mana kita pelajari Al-Quran, bukan setakat baca ya, tapi juga tadabur iaitu faham, amal dan manfaatkan. InsyaAllah. Itu sahaja yang nabi tggl iaitu Quran dan hadith. Sekiranya kita beramal tidak akan sesat selamanya. InsyaAllah .
Akhir sekali Do not lose faith in Allah❗
.
FOLLOW DAN LIKE @teega.my :
Ali Sado(@irmanbahrudden) / Alep(@alifteega) / Dhirar(@dhirarzainal)
.
In Sya Allah
βœ… Usaha Kearah Kebaikan
βœ… Sentiasa Istiqamah
βœ… Tagkan Rakan Anda
.
#SharingIlmuBersamaTeega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #mannequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm

Yg mana 1 yg ada dikalangan anda..
.
βœ”βœ”Tag kwn2 korang
.
Nak Ps4 free?
follow πŸ‘‰ @bonanzagiveaways
.
❌❌jaga pertuturan atau anda akan diblock
.
Jgn lupa follow ‡‡
.
@cellplanexx
@otakpishang
@lawak4x4
@ohemgis
.
#hidupmestiluarbiasa #selfie #awek
#jangankecamjin #viral #aydajebat #jintaksalah #world #bukansekadarlawak #malaysia #bonanzagiveaways #awesome #motifviral #best #chill #bazaar #throwback #lawakjintoncit #lawak #superspontan

MOST RECENT

SELALU DI PERLI PASAL KULIT GELAP DAN KUSAM??
.
SERING DI EJEK PASAL BERAT BADAN BERLEBIHAN??
.
Masih tercari2 produk 2 in 1 yang boleh membantu uolls kembali ramping bak kerengga dan kulit menjadi putih gebusss??
.
Ada ker produk macam tu?
Ada... Semestinya CGS
Segalanya pasti berubah!!
Kurus dan Putih dalam 1 botol!!
.
KELEBIHAN CGS
βœ” Mudah diamalkan, kunyah2 jer
βœ” Menurunkan berat badan
βœ” Memutihkan kulit sekaligus
βœ” Berkesan mengempiskan perut
βœ” Hapuskan lemak di perut
βœ” Memberi tenaga
βœ” Detox
βœ” Melawaskan pembuangan
βœ” Cergas dan bertenaga sepanjang hari
βœ” Tidak lagi penat dan mengantuk
βœ” Tidak rasa lapar
βœ” Selamat diamalkan
βœ” Tiada kesan sampingan
βœ” Sesuai untuk lelaki dan wanita
.
BONUS TAMBAHAN
βœ”οΈ Mampu memantapkan aset
βœ”οΈ Bertindak sebagai Milk Booster
βœ”οΈ Melancarkan period
βœ”οΈ Menyuburkan rahim
.
CGS JUGA SESUAI UNTUK
βœ” Darah tinggi
βœ” Migrain
βœ” Kencing manis
βœ” Gastrik
βœ” Gout
βœ” Kolestrol
.
πŸ‘‰πŸΌ1 Botol 30 Tablet Untuk Penggunaan Sebulan, Jimat Sangat2 😍
.
Dan yang penting sangat berkesan dan tanpa pantang larang.
.
Cinderella sudah memasuki pasaran antarabangsa seperti Indonesia, Singapore, Brunei, Hong Kong, Australia dan Ireland..
Wah terbaik kan😍
.
Bukan tu jer.. Cinderella juga dah mula dipromosikan di kaca tv dan surat khabar. Benda yg baik kita harus berkongsi bersama.. tak gituuu..
.
Nak SeCantik Cinderella
Whtsapp terusπŸ‘‡πŸ»
πŸ“²0123921978
πŸ“²0123921978
.
Jom SeCantik Cinderella πŸ‘°πŸ»
#cinderellaglowslim
#cinderellamagicalcreamscrub
#cinderellamagicalsoap
#CikJahCinderella
#hannahdelisha #syafiqkyle
#fattzura #jannanick #mirafilzah
#terapiinstagram #produkkecantikan
#motifviral #viral #motifsosial #sosial
#kuruscepat #putih

Perfect πŸ‘‰πŸ‘ˆ
.
Gentle Monster Love Punch Silver... Warna Paling Lawa Kegilaan Ramai. ALL TIME FAV!!
.
.
.
Design Terbaru yg memukau banyak mata.Nampak Fresh dan Trendy!! Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Case die pun Eksklusif sesuai untuk bg gift yg tersayang, Buat Hantaran pun lawa gilerrr!!
.
.
Untuk Pembelian Harga PROMO Untuk 20 Terawal SAHAJA.
.
Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg

Whatsapp 011-14735960 Untuk Harga Promo 20 TERAWAL!! #sispayung #hitam #cantik #cun #kakijalan #sukamakan #hadiah #ayahibu #sicomel #jamtangan #bajubaru#jubah#ootdmalaysia #motifviral #igmalaysia

Kalori adalah perkara pertama yg masuk dlm kita bila kita mula mkn... Sarapan hingga lah ke dinner semua nya ada kalori... .
Dlm program cut calories adalah apa yg kita mkn kalori mesti rendah dari kalori yg keluar... Sblm ni kita mkn banyak kalori dari pg hingga mlm dan kalori yg di guna kan amat sedikit... .
Bila mkn makanan yg kalori kurang tetapi Kita guna kan lebih dari apa yg kit mkn maka flow penurunan berat bdn akan berlaku dgn cantik... In sya Allah kita buat proses ini selama 21 hari kita lihat hasil nya... Tabarakallah Amazing... Sy sudah lalui nya... Enjoy.. .
PENDAFTARAN DI BUKA SEKARANG UTK EDISI 26. Tahniah pada yg sudah mendaftar... .
#youcanloseweightfromhome .
Coach Zainol - 0105416001 .
#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #synkkurus #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #rob #neelofar #ariani #jakel #alikhsan #nanotron #apacerita #motifviral #rtm #kosmo #harianmetro #kakihiking #kosmo #harianmetro #kakihiking

Jom tengok #seribellafeedback kalau masih ragu ragu nak ambil #seribella sebagai additional supplement. Nampak perubahan kulit sis ni bila ambil seribella. Nak kulit cantik macam sis ni? Jom order seribella dengan sis.
.
Cara order? Tekan je link kat atas😘 atau ws sis ke 013 931 2874
.
#serihariniseriselamanya #teamtomato #nofilterneededwithseribella #seribellamurah #seritoks #serigroup #bellealyahya #carlsamsudin #vitamincantik #motifviral #mukacerah #mukacantik #jomsihat #seribella #tabletuntukcantik #kunyah2cantik #serihariiniseriselamanya #vitaminc #bazaaronline #bazaarpaknil #khasiattomato #ubatjeragat #maskertomato #terapiinstagram

Most Popular Instagram Hashtags