[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#moroccanlavaclay

4890 posts

TOP POSTS

Lalla Nour Argan Oil - 100% Pure & Organic adalah jawapan untuk segala masalah keperluan kulit dan rambut anda. Kaya dengan vitamin E dan Fatty acids, Lalla Nour Argan Oil membaiki rambut rosak/gugur/gatal dan kulit kering/berminyak/eczema. Mudah meresap dan tidak berminyak. Natural dan asli, ianya selamat digunakan untuk semua orang. Katakan selamat tinggal kepada segala produk rambut dan rawatan kulit anda yang mengandungi pelbagai bahan pengawet, pewangi dan pelarut sintetik yang bahaya. Cuba lah Lalla Nour Pure Argan Oil hari ini dengan harga hanya πŸ‘‰ Pure Argan Oil 60ml RM70 πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50 πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50 πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50 COMBO SET PROMO πŸ‘‰ Pure Argan Oil 60ml + Rhassoul Clay 200g RM110 πŸ‘‰ Pure Argan Oil 60ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM150 Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak.
DM @ Whatsapp admin 0192806249 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut #sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Argan Oil Lalla Nour Adalah produk semula jadi dari biji argan di maghribi. Digunakan secara tradisional oleh masyarakat Berber di gurun Sahara untuk menjaga kulit dan rambut dari keadaan kering dan panas.
-
Apabila warga Eropah menemui rahsia ini sekitar 10 lepas, argan oil mencipta suatu revolusi dalam dunia kosmetik barat atas sifat semula jadinya untuk menjaga awet muda dan merawat pelbagai masalah kulit/rambut seperti rambut gugur, Eczema, kulit kusam, jerawat, parut, tumit merekah dan sebagainya.
-
Kaedah asas menggunakannya sangat mudah. Dengan beberapa titis argan oil, sapu pada kulit kepala selepas Shampoo dan sapu lagi beberapa titis pada muka sebelum tidur. Esok paginya rambut anda akan rasa lembut dan volume, manakala muka gebu dan berseri.
-
Segala kesan merah/parut akan beransur surut dengan mengamalkannya setiap hari.
-
DM @ Whatsapp admin 01136623427 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewateryajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Pure Argan Oil bukan sahaja untuk kegunaan wanita. Lelaki, baik tua mahupun muda, boleh mendapat manfaat daripada argan oil. Gunakannya sebagai minyak rambut atau #hairserum untuk kekalkan rambut sihat dan rapi, tidak mudah gugur dan segak menawan

Untuk masalah jerawat, gunakan argan oil bersama rhassoul clay sebagai naturalpore cleansing masker

PRICE LIST
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak. Free shipping untuk pembelian melalui Shopee: http://www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Me time @ home 😬✌🏻#moroccanlavaclay

NEW to #KiehlsAustralia! #AgeDefender Dual-Action Exfoliating Cleanser is a 2-in-1 face wash. Deeply cleanse to remove excess dirt and oil, or use as a 5-minute mask for deeper exfoliation power! Tap link in bio to grab yours.
.
.
.
#KiehlsAustralia #MaskMoments #FaceMask #ClayMask #unisex #skincareforhim #moroccanlavaclay #claycleanser

I'm really digging this lovely, fine-grained scrub from @rachelsplanbee ! In addition to the standard sugar and oils, this polish has #sheabutter and #moroccanlavaclay and #kaolinclay ! Plus it smells awesome! I can't get enough!! #organicingredients #naturalbeauty #cleanbeauty #greenbeauty #beautywriter #productjunkie #bodyscrub #bodypolish

"Kulit lembut lembap. Tak berminyak langsung. Dulu kulit kat hidung mesti mcm kering bersisik." #lallanourtestimoni

PRICE LIST
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 60ml RM70
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 60ml + Rhassoul Clay 200g RM110
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 60ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM150

Shipping RM8 SM, RM12 Sabah Sarawak

Order melalui Shopee untuk dapatkan Free shipping: www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater #organicmalaysia #facialcare

Hai gais! Balik kerja, jangan lupa lumur #rhassoulclay kat muka. Segala kotoran boleh tertarik taww. Kita sendiri boleh rasa kulit tu mcm tertarik je. Mcm magnet gituu.
Berminat klik link terus ok πŸ™Œ
www.wasap.my/60173537880

PRICE LIST
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135 .
#arganoilmorocco #sayajualarganoil #sayajualminyakargan #minyakarganmurah #purearganoil #naturalbeautyproduct#sayajualarganoil #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #lallanour #rhassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #rosewater #airmawar #sayajualrosewater #facialcare

MOST RECENT

Pure Argan Oil bukan sahaja untuk kegunaan wanita. Lelaki, baik tua mahupun muda, boleh mendapat manfaat daripada argan oil. Gunakannya sebagai minyak rambut atau #hairserum untuk kekalkan rambut sihat dan rapi, tidak mudah gugur dan segak menawan

Untuk masalah jerawat, gunakan argan oil bersama rhassoul clay sebagai naturalpore cleansing masker

PRICE LIST
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak. Free shipping untuk pembelian melalui Shopee: http://www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Pure Argan Oil bukan sahaja untuk kegunaan wanita. Lelaki, baik tua mahupun muda, boleh mendapat manfaat daripada argan oil. Gunakannya sebagai minyak rambut atau #hairserum untuk kekalkan rambut sihat dan rapi, tidak mudah gugur dan segak menawan

Untuk masalah jerawat, gunakan argan oil bersama rhassoul clay sebagai naturalpore cleansing masker

PRICE LIST
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak. Free shipping untuk pembelian melalui Shopee: http://www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Nak tahu cara untuk flawless bila jalan2 sambil selfie weekend ni seperti @nienamhatta? Cuba guna face mask Lalla Nour Rhassoul Clay. Muka bersih licin tanpa jerawat, whitehead dan blackhead

PRICE LIST
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak. Free shipping jika anda beli melalui app/laman Shopee: http://www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Nak tahu cara untuk flawless bila jalan2 sambil selfie weekend ni seperti @nienamhatta? Cuba guna face mask Lalla Nour Rhassoul Clay. Muka bersih licin tanpa jerawat, whitehead dan blackhead

PRICE LIST
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak. Free shipping jika anda beli melalui app/laman Shopee: http://www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Argan Oil Lalla Nour Adalah produk semula jadi dari biji argan di maghribi. Digunakan secara tradisional oleh masyarakat Berber di gurun Sahara untuk menjaga kulit dan rambut dari keadaan kering dan panas.
-
Apabila warga Eropah menemui rahsia ini sekitar 10 lepas, argan oil mencipta suatu revolusi dalam dunia kosmetik barat atas sifat semula jadinya untuk menjaga awet muda dan merawat pelbagai masalah kulit/rambut seperti rambut gugur, Eczema, kulit kusam, jerawat, parut, tumit merekah dan sebagainya.
-
Kaedah asas menggunakannya sangat mudah. Dengan beberapa titis argan oil, sapu pada kulit kepala selepas Shampoo dan sapu lagi beberapa titis pada muka sebelum tidur. Esok paginya rambut anda akan rasa lembut dan volume, manakala muka gebu dan berseri.
-
Segala kesan merah/parut akan beransur surut dengan mengamalkannya setiap hari.
-
DM @ Whatsapp admin 01136623427 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewateryajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

I'm really digging this lovely, fine-grained scrub from @rachelsplanbee ! In addition to the standard sugar and oils, this polish has #sheabutter and #moroccanlavaclay and #kaolinclay ! Plus it smells awesome! I can't get enough!! #organicingredients #naturalbeauty #cleanbeauty #greenbeauty #beautywriter #productjunkie #bodyscrub #bodypolish

Perfect for all skin and hair types with multiple benefits and purposes

For Face & Body: To restore the natural freshness and glow to skin, use daily on clean skin. This is pure 100% Argan Oil and only takes a few drops gently massaged into the skin to achieve outstanding benefits

For Hair: Apply to hair any time or after shampoo as a leave-in treatment or use as pre-wash treatment applying it 30 minutes before shampooing. Massage scalp and brush through hair will give added benefits.

For Nails: Apply to nails and cuticles for a longer, stronger and healthier fingernails. Works for toenails too

Ideal for all skin and hair types: Non-greasy, fast absorbing, long lasting moisturizer. Eliminates frizz and adds shine to hair. Strengthen soft and brittle nails

Ingredients: 100% Pure Cold Pressed Organic Argan oil from Morocco

PRICE LIST
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak. Free shipping untuk pembelian melalui app Shopee atau laman web Shopee: http://www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Perfect for all skin and hair types with multiple benefits and purposes

For Face & Body: To restore the natural freshness and glow to skin, use daily on clean skin. This is pure 100% Argan Oil and only takes a few drops gently massaged into the skin to achieve outstanding benefits

For Hair: Apply to hair any time or after shampoo as a leave-in treatment or use as pre-wash treatment applying it 30 minutes before shampooing. Massage scalp and brush through hair will give added benefits.

For Nails: Apply to nails and cuticles for a longer, stronger and healthier fingernails. Works for toenails too

Ideal for all skin and hair types: Non-greasy, fast absorbing, long lasting moisturizer. Eliminates frizz and adds shine to hair. Strengthen soft and brittle nails

Ingredients: 100% Pure Cold Pressed Organic Argan oil from Morocco

PRICE LIST
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak. Free shipping untuk pembelian melalui app Shopee atau laman web Shopee: http://www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

"Rambut gugur dah berkurang!" Lalla Nour Pure Argan Oil. Produk dari morocco, 100% semulajadi, tulen dan organik. Tiada campuran bahan kimia. Efektif, serbaguna dan selamat untuk semua

PRICE LIST
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak. Free shipping untuk pembelian melalui app Shopee atau laman web Shopee: http://www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

"Rambut gugur dah berkurang!" Lalla Nour Pure Argan Oil. Produk dari morocco, 100% semulajadi, tulen dan organik. Tiada campuran bahan kimia. Efektif, serbaguna dan selamat untuk semua

PRICE LIST
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak. Free shipping untuk pembelian melalui app Shopee atau laman web Shopee: http://www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Umum sudah mengetahui bahawa Argan Oil lah rahsia kejelitaan para wanita maghribi. Tapi siapa tahu mereka dapat inspirasi tersebut dari mana? Kambing! Dulu pokok argan yang tumbuh liar ini hanyalah pokok yang tiada manfaat melainkan untuk kambing. Rupanya macam pokok zaitun tapi buahnya tak boleh dimakan. Yang makan buahnya hanyalah kambing. Tapi bijinya tak dihadam oleh kambing, lalu mereka mengutipnya untuk diperah menjadi minyak. Cuba punya cuba, rupanya sangat baik untuk kulit mereka. Lantas terbuka rahsia minyak argan

PRICE LIST
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak. Free shipping untuk pembelian melalui app Shopee atau laman web Shopee ini: http://www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Umum sudah mengetahui bahawa Argan Oil lah rahsia kejelitaan para wanita maghribi. Tapi siapa tahu mereka dapat inspirasi tersebut dari mana? Kambing! Dulu pokok argan yang tumbuh liar ini hanyalah pokok yang tiada manfaat melainkan untuk kambing. Rupanya macam pokok zaitun tapi buahnya tak boleh dimakan. Yang makan buahnya hanyalah kambing. Tapi bijinya tak dihadam oleh kambing, lalu mereka mengutipnya untuk diperah menjadi minyak. Cuba punya cuba, rupanya sangat baik untuk kulit mereka. Lantas terbuka rahsia minyak argan

PRICE LIST
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM50
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM50

COMBO SET PROMO
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM135

Shipping rm8 SM, RM12 Sabah Sarawak. Free shipping untuk pembelian melalui app Shopee atau laman web Shopee ini: http://www.shopee.com.my/lallanour

DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut

#sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Most Popular Instagram Hashtags