[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#morakotabharu

1031 posts

TOP POSTS

RESTOCK RESTOCK 📢📢📢
.
Setiap pembelian akan disertakan dengan FREE GIFTS 🎁🛍🎉
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM10 for Sabah Sarawak
.
Whatapp for order +60148248445 📲
.
#moraessential #moraarganoil #mora #mirafilzah #surihatimrpilot #neelofa #morakelantan #moramelaka #morakualakrai #moramachang #morakotabharu #mitc #melaka #arganoil #organic #moraargancleanser

MORA Pure Argan Oil & MORA Argan Cleanser by Mira Filzah ✨
.
🍃Mora Pure Argan Oil (15ml) - RM60
🍃Mora Pure Argan Oil (30ml) - RM100 *save RM20 😱
🍃Mora Argan Cleanser (50ml) - RM60
.
DM/Whatsapp +60196339625
.
📮POSTAGE EVERYDAY
.
Walk in at .
🌸 Butik Lala Lola, Kubang Kerian, Kota Bharu,Kelantan @lalalola_boutique (10am-6pm) .
#sayajual #moraessential #bazarpaknil #MORAfeedback #arganoil #cod #moraagents #mirafilzah #readystock #moraterengganu #bestselling #glowing #organic #morakuantan #haircare #skincare #purearganoil #postageeveryday #morakotabharu #morajohorbharu #moraskudai #morashahalam #morabatupahat #freepostage #morakedah #moraampang #moraKL #masalahkulit #kulitsensitif

produk #moraarganoilbymirafilzah had landed at our boutique ni gais..apa kelebihan produk ni?
.
Antara khasiat MINYAK ARGAN ASLI : ❤Anti-penuaan yang amat berkesan
Menyelesaikan masalah kulit berjerawat
❤Menghilangkan masalah parut dan kesan jerawat
❤Melindungi kulit daripada kedutan akibat penuaan pra-matang
❤Mengurangkan kedutan dibawah mata
❤Bertindak sebagai pelembap terbaik untuk kulit. ❤Ia menyegar dan melembut kulit lebih mudah daripada penggunaan krim atau minyak yang lain
❤Kaya dengan protein yang sangat baik untuk keanjalan kulit yang berfungsi untuk menegangkan kulit dan menjadikan ia kelihatan lebih segar
❤Mampu mengurangkan kegatalan kulit dan cepat menyembuhkan tanda-tanda yang disebabkan oleh menggaru pada kulit
❤Sesuai untuk semua jenis kulit
❤Mampu mencegah stretchmark pada kulit akibat proses kehamilan
.
Harga
Mora Argan Oil 15 ml : RM60
Mora Argan Oil 30 ml : RM100
Mora Argan cleanser 50 ml : RM60
.
by @annarcloset
.
#moraessential #morabymirafilzah #mirafilzah #moraarganoil #arganoil #moraargancleanser #facialcleanser #morakotabharu #morakelantan

Esok postage seperti biasa #moralovers 💞
Payment before 12pm i'll post out esok. Last postage for this week 🙆🏻 So hit my #whatsapp now babes +60148248445 📲
What is #Argan #Oil ?
A lightweight oil that can be used as daily #moisturizer treatment for skin. #Pure Argan Oil is legendary oil that's rich in #VitaminE and essential fatty acids, and grown organically in #Morocco . Argan Oil easily absorbs into skin to give you a youthful, dewy glow and has astoninshing healing, conditioning and antiaging propreties to keep your skin nourished and revitalized.
#moraessential #mora #moraagents #morakelantan #morafacts #arganoil #mirafilzah #morakualakrai #moramachang #morakotabharu #codutem #moramelaka #codmalacca #codmelaka #ketupatpalasmrhandsome #arganoilmoraessential #uitmmachang #uitmpretty #organic #uitm #facialcleanser #moraarganoil

Ladyboss, MF. ----------------------------
Apa beza #MORAessential dengan produk Argan Oil lain?

Kebanyakan produk Argan Oil lain mempunyai kualiti yang lebih rendah disebabkan pengguaannya adalah untuk kulinari, melembapkan rambut, melicinkan tumit kaki merekah. Oleh kerana itu harganya lebih murah di pasaran.

Manakala MORA Essential adalah 100% #PureArganOil yang tidak dicampur sebarang bahan kimia menjadikannya sangat sesuai untuk dijadikan produk kosmetik muka kerana sifatnya yang berkualiti tinggi.

#moraessential #morakelantan #moramelaka #morakotabharu #mirafilzah #miracle #moraarganoil

from @moraessential - Lepas mandi jangan lupa cuci muka dengan Argan Cleanser MORA yang paling best di alam semesta ni, lepas tu sebelum tidur sapu pula Argan Oil MORA ok? Barulah esok pagi bangun flawlesss je muka. Haa gitewww

Signature Pure Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)

Argan Facial Cleanser
RM60 per bottle (50ml)

Whatsapp : +6014-5110295 to place your orders

COD : KOTA BHARU / KUBANG KERIAN / BANGI / UKM Bangi

#MORAessential #MORAagents #MORAkotabharu #MORAkubangkerian #MORAkelantan #MORAbangi #MORAukmbangi #MORAarganoil #MORAcleanser #MORAargancleanser #MORAfeedback #MORAfacts

MOST RECENT

DISKAUN RM5 UNTUK SEMUA PRODUK MORA 😍
Cepattt, tawaran ni sampai 31 Ogos ni sahaja tau sayangg
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat borong!
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 📲
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

SALE‼️ SALE‼️ SALE‼️
Khas untuk semua pelanggan dan followers MORA tersayang.
Kami adakan Merdeka Raya SALE!! 😍😍
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat borong!
.
Mora Milky Scrub Rm60
( Np Rm65 )
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 📲
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

SALE‼️ SALE‼️ SALE‼️
Khas untuk semua pelanggan dan followers MORA tersayang.
Kami adakan Merdeka Raya SALE!! 😍😍
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat borong! .
Mora Argan Oil 15ml Rm55
Mora Argan Oil 30ml Rm95
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 📲
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

SALE‼️ SALE‼️ SALE‼️
Khas untuk semua pelanggan dan followers MORA tersayang.
Kami adakan Merdeka Raya SALE!! 😍😍
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat borong!
.
Beli through shopee dapat diskaun postage 😇
Search : precioussite 📢
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 📲
.
Argan Oil 15ml - Rm55
Argan Oil 30ml - Rm95
Argan Cleanser - Rm55
Milky Scrub - Rm55
Chocolate Scrub - Rm40
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

SALE‼️ SALE‼️ SALE‼️
Khas untuk semua pelanggan dan followers MORA tersayang.
Kami adakan Merdeka Raya SALE!! 😍😍
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat borong!
.
Beli through shopee dapat diskaun postage 😇
Search : precioussite 📢
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 📲
.
Argan Oil 15ml - Rm55
Argan Oil 30ml - Rm95
Argan Cleanser - Rm55
Milky Scrub - Rm55
Chocolate Scrub - Rm40
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

SALE‼️ SALE‼️ SALE‼️
Khas untuk semua pelanggan dan followers MORA tersayang.
Kami adakan Merdeka Raya SALE!! 😍😍
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat borong!
.
Beli through shopee dapat diskaun postage 😇
Search : precioussite 📢
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 📲
.
Argan Oil 15ml - Rm55
Argan Oil 30ml - Rm95
Argan Cleanser - Rm55
Milky Scrub - Rm55
Chocolate Scrub - Rm40
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

SALE‼️ SALE‼️ SALE‼️
Khas untuk semua pelanggan dan followers MORA tersayang.
Kami adakan Merdeka Raya SALE!! 😍😍
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat borong!
.
Beli through shopee dapat diskaun postage 😇
Search : precioussite 📢
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 📲
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Milky Almond scrub moraessential ni menggunakan ekstrak susu dan kacang almond sebagai base.
.
Apa kebaikan almond dan susu ni untuk kulit muka dan badan?
🥛🥛🥛Ok, khasiat susu untuk kulit adalah, dapat menghaluskan kulit, hilangkan lingkaran gelap area mata, mencerahkan wajah, mengatasi kulit berminyak dan menyegarkan kulit.
🌰🌰🌰Manakala khasiat almond utk kulit pula adalah sebagai ejen pembersih wajah untuk semua jenis kulit termasuklah kulit berminyak. Almond juga ialah ejen pelembap. Sesudah kulit di scrub dengan beauty sand yg terdapat dapat Milky Almond Scrub moraessential , kulit akan menjadi kering. Kandungan almond ini lah yg akan melembapkan semula kulit kita yang kering tu. Mayra taip panjang lagi pun tak guna juga, baik awk semua cuba sendiri kennn. .
Untuk beli,
Whatsapp je 0105095543  #MORAfacts
#moraessential #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub
#morachocscrub #mirafilzah .
.
Postage setiap hari bekerja+ free gift
COD sekitar Kota Bharu/Ketereh/melor #morakotabharu #morakelantan #codkotabharu

Milky Almond scrub moraessential ni menggunakan ekstrak susu dan kacang almond sebagai base.
.
Apa kebaikan almond dan susu ni untuk kulit muka dan badan?
🥛🥛🥛Ok, khasiat susu untuk kulit adalah, dapat menghaluskan kulit, hilangkan lingkaran gelap area mata, mencerahkan wajah, mengatasi kulit berminyak dan menyegarkan kulit.
🌰🌰🌰Manakala khasiat almond utk kulit pula adalah sebagai ejen pembersih wajah untuk semua jenis kulit termasuklah kulit berminyak. Almond juga ialah ejen pelembap. Sesudah kulit di scrub dengan beauty sand yg terdapat dapat Milky Almond Scrub moraessential , kulit akan menjadi kering. Kandungan almond ini lah yg akan melembapkan semula kulit kita yang kering tu. Mira taip panjang lagi pun tak guna juga, baik awk semua cuba sendiri kennn. .
Untuk beli,
Whatsapp je 0105095543  #MORAfacts
#moraessential #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub
#morachocscrub #mirafilzah .
.
Postage setiap hari bekerja+ free gift
COD sekitar Kota Bharu/Ketereh/melor #morakotabharu #morakelantan #codkotabharu

PERCUMA SAMPUL RAYA MORA dengan setiap pembelian mana-mana produk Mora Essential
,
Order satu botol produk mora akan dapat satu paket sampul raya. 1 paket = 5 keping sampul raya. Stock terhad ye, siapa cepat dia dapat 😍❤️
,
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage 😇
Search : precioussite 📢
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 📲
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
P/s : Sampul raya limited, siapa cepat dia dapat ❤️
,
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Haa ni la yang best nya bila guna produk MORA, bila anda stop guna, takkan ada kesan sampingan tau, tetap akan cantik. Tapi kalau nak lagi cantik dan terus cantik, kenalah terus guna. Hehe ❤. Haa, korang bila nak cuba Premium Argan Oil MORA ni? 😍❤
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 📲
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

"Yang paling tak boleh berenggang dengan Mira, ni lah dia, MORA Premium Argan Oil. Mana mana Mira pergi mesti bawa dia. Mira guna as makeup base, guna untuk kulit kering dan malam Mira sapu sebelum tidur sebagai suppliment kulit untuk elakkan jerawat naik, hilangkan kesan2 jerawat, kurangkan minyak muka dan banyak lagi tau khasiat nya Premium Argan Oil MORA ni ❤" -Mira Filzah-
.
PERCUMA SAMPUL RAYA MORA dengan setiap pembelian mana-mana produk Mora Essential
,
Order satu botol produk mora akan dapat satu paket sampul raya. 1 paket = 5 keping sampul raya. Stock terhad ye, siapa cepat dia dapat 😍❤️
,
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage 😇
Search : precioussite 📢
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 📲
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
P/s : Sampul raya limited, siapa cepat dia dapat ❤️
,
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

PERCUMA SAMPUL RAYA MORA dengan setiap pembelian mana-mana produk Mora Essential
,
Order satu botol produk mora akan dapat satu paket sampul raya. 1 paket = 5 keping sampul raya. Stock terhad ye, siapa cepat dia dapat 😍❤️
,
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage 😇
Search : precioussite 📢
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 📲
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
P/s : Sampul raya limited, siapa cepat dia dapat ❤️
,
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Most Popular Instagram Hashtags