[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#morakotabharu

1021 posts

TOP POSTS

RESTOCK RESTOCK ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
Setiap pembelian akan disertakan dengan FREE GIFTS ๐ŸŽ๐Ÿ›๐ŸŽ‰
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM10 for Sabah Sarawak
.
Whatapp for order +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
#moraessential #moraarganoil #mora #mirafilzah #surihatimrpilot #neelofa #morakelantan #moramelaka #morakualakrai #moramachang #morakotabharu #mitc #melaka #arganoil #organic #moraargancleanser

MORA Pure Argan Oil & MORA Argan Cleanser by Mira Filzah โœจ
.
๐ŸƒMora Pure Argan Oil (15ml) - RM60
๐ŸƒMora Pure Argan Oil (30ml) - RM100 *save RM20 ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸƒMora Argan Cleanser (50ml) - RM60
.
DM/Whatsapp +60196339625
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY
.
Walk in at .
๐ŸŒธ Butik Lala Lola, Kubang Kerian, Kota Bharu,Kelantan @lalalola_boutique (10am-6pm) .
#sayajual #moraessential #bazarpaknil #MORAfeedback #arganoil #cod #moraagents #mirafilzah #readystock #moraterengganu #bestselling #glowing #organic #morakuantan #haircare #skincare #purearganoil #postageeveryday #morakotabharu #morajohorbharu #moraskudai #morashahalam #morabatupahat #freepostage #morakedah #moraampang #moraKL #masalahkulit #kulitsensitif

produk #moraarganoilbymirafilzah had landed at our boutique ni gais..apa kelebihan produk ni?
.
Antara khasiat MINYAK ARGAN ASLI : โคAnti-penuaan yang amat berkesan
Menyelesaikan masalah kulit berjerawat
โคMenghilangkan masalah parut dan kesan jerawat
โคMelindungi kulit daripada kedutan akibat penuaan pra-matang
โคMengurangkan kedutan dibawah mata
โคBertindak sebagai pelembap terbaik untuk kulit. โคIa menyegar dan melembut kulit lebih mudah daripada penggunaan krim atau minyak yang lain
โคKaya dengan protein yang sangat baik untuk keanjalan kulit yang berfungsi untuk menegangkan kulit dan menjadikan ia kelihatan lebih segar
โคMampu mengurangkan kegatalan kulit dan cepat menyembuhkan tanda-tanda yang disebabkan oleh menggaru pada kulit
โคSesuai untuk semua jenis kulit
โคMampu mencegah stretchmark pada kulit akibat proses kehamilan
.
Harga
Mora Argan Oil 15 ml : RM60
Mora Argan Oil 30 ml : RM100
Mora Argan cleanser 50 ml : RM60
.
by @annarcloset
.
#moraessential #morabymirafilzah #mirafilzah #moraarganoil #arganoil #moraargancleanser #facialcleanser #morakotabharu #morakelantan

Esok postage seperti biasa #moralovers ๐Ÿ’ž
Payment before 12pm i'll post out esok. Last postage for this week ๐Ÿ™†๐Ÿป So hit my #whatsapp now babes +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
What is #Argan #Oil ?
A lightweight oil that can be used as daily #moisturizer treatment for skin. #Pure Argan Oil is legendary oil that's rich in #VitaminE and essential fatty acids, and grown organically in #Morocco . Argan Oil easily absorbs into skin to give you a youthful, dewy glow and has astoninshing healing, conditioning and antiaging propreties to keep your skin nourished and revitalized.
#moraessential #mora #moraagents #morakelantan #morafacts #arganoil #mirafilzah #morakualakrai #moramachang #morakotabharu #codutem #moramelaka #codmalacca #codmelaka #ketupatpalasmrhandsome #arganoilmoraessential #uitmmachang #uitmpretty #organic #uitm #facialcleanser #moraarganoil

Ladyboss, MF. ----------------------------
Apa beza #MORAessential dengan produk Argan Oil lain?

Kebanyakan produk Argan Oil lain mempunyai kualiti yang lebih rendah disebabkan pengguaannya adalah untuk kulinari, melembapkan rambut, melicinkan tumit kaki merekah. Oleh kerana itu harganya lebih murah di pasaran.

Manakala MORA Essential adalah 100% #PureArganOil yang tidak dicampur sebarang bahan kimia menjadikannya sangat sesuai untuk dijadikan produk kosmetik muka kerana sifatnya yang berkualiti tinggi.

#moraessential #morakelantan #moramelaka #morakotabharu #mirafilzah #miracle #moraarganoil

MOST RECENT

PERCUMA SAMPUL RAYA MORA dengan setiap pembelian mana-mana produk Mora Essential
,
Order satu botol produk mora akan dapat satu paket sampul raya. 1 paket = 5 keping sampul raya. Stock terhad ye, siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜โค๏ธ
,
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
P/s : Sampul raya limited, siapa cepat dia dapat โค๏ธ
,
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Haa ni la yang best nya bila guna produk MORA, bila anda stop guna, takkan ada kesan sampingan tau, tetap akan cantik. Tapi kalau nak lagi cantik dan terus cantik, kenalah terus guna. Hehe โค. Haa, korang bila nak cuba Premium Argan Oil MORA ni? ๐Ÿ˜โค
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

"Yang paling tak boleh berenggang dengan Mira, ni lah dia, MORA Premium Argan Oil. Mana mana Mira pergi mesti bawa dia. Mira guna as makeup base, guna untuk kulit kering dan malam Mira sapu sebelum tidur sebagai suppliment kulit untuk elakkan jerawat naik, hilangkan kesan2 jerawat, kurangkan minyak muka dan banyak lagi tau khasiat nya Premium Argan Oil MORA ni โค" -Mira Filzah-
.
PERCUMA SAMPUL RAYA MORA dengan setiap pembelian mana-mana produk Mora Essential
,
Order satu botol produk mora akan dapat satu paket sampul raya. 1 paket = 5 keping sampul raya. Stock terhad ye, siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜โค๏ธ
,
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
P/s : Sampul raya limited, siapa cepat dia dapat โค๏ธ
,
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

PERCUMA SAMPUL RAYA MORA dengan setiap pembelian mana-mana produk Mora Essential
,
Order satu botol produk mora akan dapat satu paket sampul raya. 1 paket = 5 keping sampul raya. Stock terhad ye, siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜โค๏ธ
,
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
P/s : Sampul raya limited, siapa cepat dia dapat โค๏ธ
,
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Ada yang kulit bermasalah macam customer kami ni tak? Alhamdulillah dia sangat puas hati bila jerawat kecut, kesan jerawat lama hilang, buka dah kurang berminyak. Haa, korang bila nak cuba Premium Argan Oil MORA ni? ๐Ÿ˜โค
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak .
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

"Yang paling tak boleh berenggang dengan Mira, ni lah dia, MORA Premium Argan Oil. Mana mana Mira pergi mesti bawa dia. Mira guna as makeup base, guna untuk kulit kering dan malam Mira sapu sebelum tidur sebagai suppliment kulit untuk elakkan jerawat naik, hilangkan kesan2 jerawat, kurangkan minyak muka dan banyak lagi tau khasiat nya Premium Argan Oil MORA ni โค" -Mira Filzah-
.
Order satu botol produk mora akan dapat satu paket sampul raya. 1 paket = 5 keping sampul raya. Stock terhad ye, siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜โค๏ธ
,
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

All items ready stock ๐Ÿ˜‡โค๏ธ
,
MORA Milky Almond Scrub;
Scrub muka paling best di abad ini dengan ekstrak dan sensasi harum susu, membuatkan anda tersenyum setiap kali scrub muka anda. Sangat berkesan untuk menghilangkan segala kotoran dan sel sel kulit mati seterusnya menyegarkan kembali kulit muka anda.
.
MORA Argan Facial Cleanser;
Pencuci muka yg di formula kan khusus buat mereka2 yang mempunyai kulit muka yang sensitif. Menggunakan minyak Argan dan Kolagen sebagai asas. Sangat berkesan dalam membersihkan kulit muka anda dari sebarang kotoran, habuk dan bakteria. Seterusnya akan menganjalkan semula kulit wajah anda agar sentiasa tampak muda berseri.
.
MORA Premium Argan Oil;
Dan yang ini paling magik, dah sapu scrub, dah cuci muka dengan cleanser, barulah cecair magik ini dapat meresap dalam kulit anda dengan cantik seterusnya memberikan kesan yg efektif. Antaranya; mengecutkan jerawat, menghilangkan jeragat, sunburn, kedutan dan kulit kering. Mengecilkan liang pori. Dan pelbagai kegunaan ajaib lagi. โค
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Sapu dua titis MORA Argan Oil pada muka sebelum sapu foundation untuk dapatkan hasil yg lebih glowy dan tahan lama. Lagi lagi jenis yg muka kering macam customer kami ni, sangat lah berkesan. Lepas tu malam sapu dua titis MORA Argan Oil sebagai supplement untuk kulit muka, untuk kecutkan jerawat hilangkan kesan jerawat, hilangkan jeragat, hilangkan kesan sunburn dan pelbagai lagi. โค
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
#MORAagents & #MORAstokistlist
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Kami akan bagi sampul raya @moraessential ini secara percuma kepada semua customer mora.
,
Order satu botol produk mora akan dapat satu paket sampul raya. 1 paket = 5 keping sampul raya. Stock terhad ye, siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜โค๏ธ
,
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

All items ready stock ๐Ÿ˜‡โค๏ธ
,
MORA Milky Almond Scrub;
Scrub muka paling best di abad ini dengan ekstrak dan sensasi harum susu, membuatkan anda tersenyum setiap kali scrub muka anda. Sangat berkesan untuk menghilangkan segala kotoran dan sel sel kulit mati seterusnya menyegarkan kembali kulit muka anda.
.
MORA Argan Facial Cleanser;
Pencuci muka yg di formula kan khusus buat mereka2 yang mempunyai kulit muka yang sensitif. Menggunakan minyak Argan dan Kolagen sebagai asas. Sangat berkesan dalam membersihkan kulit muka anda dari sebarang kotoran, habuk dan bakteria. Seterusnya akan menganjalkan semula kulit wajah anda agar sentiasa tampak muda berseri.
.
MORA Premium Argan Oil;
Dan yang ini paling magik, dah sapu scrub, dah cuci muka dengan cleanser, barulah cecair magik ini dapat meresap dalam kulit anda dengan cantik seterusnya memberikan kesan yg efektif. Antaranya; mengecutkan jerawat, menghilangkan jeragat, sunburn, kedutan dan kulit kering. Mengecilkan liang pori. Dan pelbagai kegunaan ajaib lagi. โค
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Ramai yang tanya, kalau muka jenis berminyak sesuai ke pakai Argan Oil MORA ni ye? Yelah sebab sejenis oil kan. Jawapan nya, sesuai sayang. Sebab Argan Oil MORA ada fungsi untuk mengawal sebum yg mengeluarkan minyak pada muka tu agar tak keluarkan minyak berlebihan. Hasilnya macam customer kami ni, sebelum ni muka asyik berminyak, sekarang dah normal semula dan kulit muka pun dh semakin lembut. Yay! ๐Ÿ˜
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Kami akan bagi sampul raya @moraessential ini secara percuma kepada semua customer mora.
,
Order satu botol produk mora akan dapat satu paket sampul raya. 1 paket = 5 keping sampul raya. Stock terhad ye, siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜โค๏ธ
,
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Alhamdulillah so far feedback yang kami terima semua terbaik, sayang2 semua boleh baca sendiri di #MORAfeedback tauu. Macam mana nak beli MORA Argan Oil ni?
,
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

READYSTOCK ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #uitmmachang #moraessentialbyprecioussite

MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Cod : MITC, Melaka.
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #uitmmachang #moraessentialbyprecioussite

Alhamdulillah so far feedback yang kami terima semua terbaik, sayang2 semua boleh baca sendiri di #MORAfeedback tauu. Macam mana nak beli MORA Argan Oil ni?
,
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

.
๐Ÿ‘‰๐ŸปWhitehead dan blackhead dah berkurang
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp di +6017-5254104๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

READYSTOCK ITEMS ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
,
MORA Legacy โค
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Kesian customer kami ni, muka break out lepas stop guna satu produk ni. Tapi alhamdulillah lepas 2 minggu pakai MORA, jerawat dah mula susut. Yang penting kene guna secara berterusan ya sayangg, jangan skipโคโœจ
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #uitmmachang #moraessentialbyprecioussite

Most Popular Instagram Hashtags