[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#morakotabharu

1048 posts

TOP POSTS

SALE SALE SALE!!!! gaisss..promo untuk argan oil 30ML masih ON lagi..cepat cepat ws sekarang 0199042515/ 0145122403..lepas ni dah takde jangan menyesal ye.. #moraagent #uitmshahalam #pknsshahalam #saccmallshahalam #sacc #aeonmallshahalam #morakotabharu #morashahalam #arganoil #sayajualmurah #morapromo

RESTOCK RESTOCK ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
Setiap pembelian akan disertakan dengan FREE GIFTS ๐ŸŽ๐Ÿ›๐ŸŽ‰
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM10 for Sabah Sarawak
.
Whatapp for order +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
#moraessential #moraarganoil #mora #mirafilzah #surihatimrpilot #neelofa #morakelantan #moramelaka #morakualakrai #moramachang #morakotabharu #mitc #melaka #arganoil #organic #moraargancleanser

MORA Pure Argan Oil & MORA Argan Cleanser by Mira Filzah โœจ
.
๐ŸƒMora Pure Argan Oil (15ml) - RM60
๐ŸƒMora Pure Argan Oil (30ml) - RM100 *save RM20 ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸƒMora Argan Cleanser (50ml) - RM60
.
DM/Whatsapp +60196339625
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY
.
Walk in at .
๐ŸŒธ Butik Lala Lola, Kubang Kerian, Kota Bharu,Kelantan @lalalola_boutique (10am-6pm) .
#sayajual #moraessential #bazarpaknil #MORAfeedback #arganoil #cod #moraagents #mirafilzah #readystock #moraterengganu #bestselling #glowing #organic #morakuantan #haircare #skincare #purearganoil #postageeveryday #morakotabharu #morajohorbharu #moraskudai #morashahalam #morabatupahat #freepostage #morakedah #moraampang #moraKL #masalahkulit #kulitsensitif

produk #moraarganoilbymirafilzah had landed at our boutique ni gais..apa kelebihan produk ni?
.
Antara khasiat MINYAK ARGAN ASLI : โคAnti-penuaan yang amat berkesan
Menyelesaikan masalah kulit berjerawat
โคMenghilangkan masalah parut dan kesan jerawat
โคMelindungi kulit daripada kedutan akibat penuaan pra-matang
โคMengurangkan kedutan dibawah mata
โคBertindak sebagai pelembap terbaik untuk kulit. โคIa menyegar dan melembut kulit lebih mudah daripada penggunaan krim atau minyak yang lain
โคKaya dengan protein yang sangat baik untuk keanjalan kulit yang berfungsi untuk menegangkan kulit dan menjadikan ia kelihatan lebih segar
โคMampu mengurangkan kegatalan kulit dan cepat menyembuhkan tanda-tanda yang disebabkan oleh menggaru pada kulit
โคSesuai untuk semua jenis kulit
โคMampu mencegah stretchmark pada kulit akibat proses kehamilan
.
Harga
Mora Argan Oil 15 ml : RM60
Mora Argan Oil 30 ml : RM100
Mora Argan cleanser 50 ml : RM60
.
by @annarcloset
.
#moraessential #morabymirafilzah #mirafilzah #moraarganoil #arganoil #moraargancleanser #facialcleanser #morakotabharu #morakelantan

Esok postage seperti biasa #moralovers ๐Ÿ’ž
Payment before 12pm i'll post out esok. Last postage for this week ๐Ÿ™†๐Ÿป So hit my #whatsapp now babes +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
What is #Argan #Oil ?
A lightweight oil that can be used as daily #moisturizer treatment for skin. #Pure Argan Oil is legendary oil that's rich in #VitaminE and essential fatty acids, and grown organically in #Morocco . Argan Oil easily absorbs into skin to give you a youthful, dewy glow and has astoninshing healing, conditioning and antiaging propreties to keep your skin nourished and revitalized.
#moraessential #mora #moraagents #morakelantan #morafacts #arganoil #mirafilzah #morakualakrai #moramachang #morakotabharu #codutem #moramelaka #codmalacca #codmelaka #ketupatpalasmrhandsome #arganoilmoraessential #uitmmachang #uitmpretty #organic #uitm #facialcleanser #moraarganoil

Ladyboss, MF. ----------------------------
Apa beza #MORAessential dengan produk Argan Oil lain?

Kebanyakan produk Argan Oil lain mempunyai kualiti yang lebih rendah disebabkan pengguaannya adalah untuk kulinari, melembapkan rambut, melicinkan tumit kaki merekah. Oleh kerana itu harganya lebih murah di pasaran.

Manakala MORA Essential adalah 100% #PureArganOil yang tidak dicampur sebarang bahan kimia menjadikannya sangat sesuai untuk dijadikan produk kosmetik muka kerana sifatnya yang berkualiti tinggi.

#moraessential #morakelantan #moramelaka #morakotabharu #mirafilzah #miracle #moraarganoil

MOST RECENT

MORA Chocolate Scrub
Ingredient โ€“ Cocoa Bean, Collagen, Witch Hazel, Almond Oil, Sugar

Benefits of MORA Chocolate Scrub
- Gently exfoliates dead skin
- Deeply moisturizes skin
- Protects the skin from UV Radiation damages
- Lessen wrinkles
.
Kuantiti : 150ml (Sangat berbaloi)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150) Jimat Rm15 โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
.
Boleh order terus di;
+60148248445
+60148248445
+60148248445
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialmelaka #moraessentialbyprecioussite #moracalissaoilmelaka #jerawat #serum #melaka

SALE SALE SALE!!!! gaisss..promo untuk argan oil 30ML masih ON lagi..cepat cepat ws sekarang 0199042515/ 0145122403..lepas ni dah takde jangan menyesal ye.. #moraagent #uitmshahalam #pknsshahalam #saccmallshahalam #sacc #aeonmallshahalam #morakotabharu #morashahalam #arganoil #sayajualmurah #morapromo

MORA Chocolate Scrub
Ingredient โ€“ Cocoa Bean, Collagen, Witch Hazel, Almond Oil, Sugar

Benefits of MORA Chocolate Scrub
- Gently exfoliates dead skin
- Deeply moisturizes skin
- Protects the skin from UV Radiation damages
- Lessen wrinkles
.
Kuantiti : 150ml (Sangat berbaloi)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150) Jimat Rm15 โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
.
Boleh order terus di;
+60148248445
+60148248445
+60148248445
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialmelaka #moraessentialbyprecioussite #moracalissaoilmelaka #jerawat #serum #melaka

โ€œ Mora Calissa Oil ni lagi cepat meresap ke dalam kulit โ€œ
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco)
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
.
Boleh order terus di;
+60148248445
+60148248445
+60148248445
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialmelaka #moraessentialbyprecioussite #moracalissaoilmelaka

Ramai yang tanya Cikfa ape perbezaan MORA Milky Almond Scrub & MORA Chocolate Scrub
.
So korang baca sharing Cikfa nanti korang decide samada korang nak guna Milky Almond Scrub atau Chocolate Scrub
.
Fungsi utama both scrub adalah menanggalkan sel kulit mati. Korang tahu tak apabila korang pakai macam macam produk tapi korang rasa takda ape ape effect. Faktor utama ada lah korang tak sental segala sel kulit mati pada wajah korang
.
Perbezaan MORA Scrub :
โค MORA Milky Almond Scrub
- Tekstur tak terlalu kasar
- Bau sesedap susu
- Mengekalkan kelembapan kulit
- Sesuai untuk yang berkulit sensitive , berjerawat & terlalu kering.
.
โค MORA Chocolate Scrub
- Tekstur lebih kasar berbanding Milky Almond Scrub
- Bau sesedap coklat
- Sesuai digunakan untuk scrub badan
- Sesuai untuk yang berkulit normal, berminyak & kombinasi

Faham tak faham? Untuk consultation, boleh terus whatapps Cikfa okay๐Ÿ˜…
.
๐Ÿ“ฒ WHATAPPS : +60145120898
.
COD Area :
.
๐ŸƒKELANTAN :
Kota Bharu / Kubang Kerian/ Pasir Tumboh / Bachok / Binjai dan kawasan sekitar
.
SELANGOR
๐ŸƒGombak / Batu Caves / Selayang / Sungai Buloh / Setapak / Wangsa Maju / Rawang dan kawasan sekitar
.
๐ŸƒNEGERI SEMBILAN :
Bandar Baru Nilai , Nilai 2, USIM
.
PUTRAJAYA
๐ŸƒPresint 2, Presint 3, Presint 8, Presint 9, Presint 11, Institut Kanser Negara, Putrajaya Sental, Hospital Putrajaya dan kawasan sekitar

#moraessential #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #chocolatescrub #milkscrub #bodyscrub #facescrub #MORAputrajaya #MORAselangor #MORAgombak #MORAselayang #MORAbatucaves #Morasetapak #moradanaukota #MORAnegerisembilan #MORANilai #MORAkelantan #MORAkotabharu #morasungaibuloh #MORAagents #MORAagent #MORAfacts

MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco)
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
.
Boleh order terus di;
+60148248445
+60148248445
+60148248445
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialmelaka #moraessentialbyprecioussite #moracalissaoilmelaka

โ€œ Help minimising your pores and prevent acne breakouts โ€œ
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco)
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
.
Boleh order terus di;
+60148248445
+60148248445
+60148248445
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialmelaka #moraessentialbyprecioussite #moracalissaoilmelaka

Antara Fungsi Mora Calissa Oil ialah : .
MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco)
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
.
Boleh order terus di;
+60148248445
+60148248445
+60148248445
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialmelaka #moraessentialbyprecioussite #moracalissaoilmelaka

MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco)
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
.
Boleh order terus di;
+60148248445
+60148248445
+60148248445
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialmelaka #moraessentialbyprecioussite #moracalissaoilmelaka

โ€œ Help minimising your pores and prevent acne breakouts โ€œ
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco)
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
.
Boleh order terus di;
+60148248445
+60148248445
+60148248445
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialmelaka #moraessentialbyprecioussite #moracalissaoilmelaka

Apa yg ada dalam Calissa Oil?
Ok meh baca bawah ni:
๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐ŸƒArganic Spinosa(Argan) Kernel Oil
.
๐ŸƒHelianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil :
- Sangat berkesan dalam merawat acne, eczema dan rashes.
- Kaya dengan vitamin E yg mana dapat menghalang rosaknya sel kulit yg disebabkan oleh sinaran UV.
- Melembutkan kulit dan mengurangkan kedutan di muka.
.
๐ŸƒOlea Europaea (Olive) Fruit Oil :
- Mengelakkan jerawat tumbuh
- Membersihkan pores yg tersumbat
- Anti penuaan
- Memperbaharui sel2 kulit
- Melembapkan bibir
- Mengurangkan stretch marks
.
๐ŸƒVitis Vinifera (Grape) Seed Oil :
- Mengurangkan parut dan kedutan
- Menegangkan kulit
- MERAWAT MASALAH BREAKOUTS! YES!
.
๐ŸƒSimmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil :
- Untuk mengawal kulit berminyak
- Sebagai ejen acne control
- Merawat kulit dan tumit kaki yg merekah
.
Boleh order terus di;
+60148248445
+60148248445
+60148248445
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

#morabeautykit dengan Chocolate Scrub yang sesuai untuk kulit anda. Set lengkap ini dapat membantu keperluan harian skin care anda โค๏ธ๐Ÿ˜
.
.
MORA Calissa Oil (High grade reformulated)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Anda dah jimat Rm15โ€ผ๏ธ
.
Boleh order terus di;
+60148248445
+60148248445
+60148248445
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

โ€œ Multi-function sebenarnya Mora ni, bukan sahaja boleh sapu dekat muka tapi kat rambut pon boleh. Untuk kurangkan rambut gugur ๐Ÿ’‡๐Ÿป โ€œ
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco)
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
.
Boleh order terus dengan kami di;
+60148248445
+60148248445
+60148248445
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialmelaka #moraessentialbyprecioussite #moracalissaoilmelaka

#morabeautykit dengan Almond Milky Scrub yang sesuai untuk kulit anda. Set lengkap ini dapat membantu keperluan harian skin care anda โค๏ธ๐Ÿ˜
.
.
MORA Calissa Oil (High grade reformulated)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Argan Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
Anda dah jimat Rm15โ€ผ๏ธ
.
Boleh order terus di;
+60148248445
+60148248445
+60148248445
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

"SKIN MAKIN BAIK WALAUPUN ADA LAGI DARK SPOTS, TAPIII JERAWAT DAH TAK NAIK. ALHAMDULILLAH. CONFIDENT NAK PAKAI SEBAB LESS CHEMICAL ON SKIN โค" -Liyza, pengguna MORA
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco)
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
.
Boleh order terus dengan kami di;
+60148248445
+60148248445
+60148248445
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialmelaka #moraessentialbyprecioussite #moracalissaoilmelaka

โ€œ Tahukah anda MORA Milky Almond Scrub mengandungi Sweet Almond Oil yang mempunyai banyak kebaikan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
Almond Oil mengandungi โ€˜Anti-Ageing Oxidantโ€ yang dapat membantu kulit kelihatan segar dan glowing. Jadi, rajinkan diri untuk menggunakan scrub ye semua - M โ€œ

#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialmelaka #moraessentialbyprecioussite #moracalissaoilmelaka

Most Popular Instagram Hashtags