#morakotabharu

1021 posts

TOP POSTS

RESTOCK RESTOCK ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
Setiap pembelian akan disertakan dengan FREE GIFTS ๐ŸŽ๐Ÿ›๐ŸŽ‰
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM10 for Sabah Sarawak
.
Whatapp for order +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
#moraessential #moraarganoil #mora #mirafilzah #surihatimrpilot #neelofa #morakelantan #moramelaka #morakualakrai #moramachang #morakotabharu #mitc #melaka #arganoil #organic #moraargancleanser

MORA Pure Argan Oil & MORA Argan Cleanser by Mira Filzah โœจ
.
๐ŸƒMora Pure Argan Oil (15ml) - RM60
๐ŸƒMora Pure Argan Oil (30ml) - RM100 *save RM20 ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸƒMora Argan Cleanser (50ml) - RM60
.
DM/Whatsapp +60196339625
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY
.
Walk in at .
๐ŸŒธ Butik Lala Lola, Kubang Kerian, Kota Bharu,Kelantan @lalalola_boutique (10am-6pm) .
#sayajual #moraessential #bazarpaknil #MORAfeedback #arganoil #cod #moraagents #mirafilzah #readystock #moraterengganu #bestselling #glowing #organic #morakuantan #haircare #skincare #purearganoil #postageeveryday #morakotabharu #morajohorbharu #moraskudai #morashahalam #morabatupahat #freepostage #morakedah #moraampang #moraKL #masalahkulit #kulitsensitif

produk #moraarganoilbymirafilzah had landed at our boutique ni gais..apa kelebihan produk ni?
.
Antara khasiat MINYAK ARGAN ASLI : โคAnti-penuaan yang amat berkesan
Menyelesaikan masalah kulit berjerawat
โคMenghilangkan masalah parut dan kesan jerawat
โคMelindungi kulit daripada kedutan akibat penuaan pra-matang
โคMengurangkan kedutan dibawah mata
โคBertindak sebagai pelembap terbaik untuk kulit. โคIa menyegar dan melembut kulit lebih mudah daripada penggunaan krim atau minyak yang lain
โคKaya dengan protein yang sangat baik untuk keanjalan kulit yang berfungsi untuk menegangkan kulit dan menjadikan ia kelihatan lebih segar
โคMampu mengurangkan kegatalan kulit dan cepat menyembuhkan tanda-tanda yang disebabkan oleh menggaru pada kulit
โคSesuai untuk semua jenis kulit
โคMampu mencegah stretchmark pada kulit akibat proses kehamilan
.
Harga
Mora Argan Oil 15 ml : RM60
Mora Argan Oil 30 ml : RM100
Mora Argan cleanser 50 ml : RM60
.
by @annarcloset
.
#moraessential #morabymirafilzah #mirafilzah #moraarganoil #arganoil #moraargancleanser #facialcleanser #morakotabharu #morakelantan

Esok postage seperti biasa #moralovers ๐Ÿ’ž
Payment before 12pm i'll post out esok. Last postage for this week ๐Ÿ™†๐Ÿป So hit my #whatsapp now babes +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
What is #Argan #Oil ?
A lightweight oil that can be used as daily #moisturizer treatment for skin. #Pure Argan Oil is legendary oil that's rich in #VitaminE and essential fatty acids, and grown organically in #Morocco . Argan Oil easily absorbs into skin to give you a youthful, dewy glow and has astoninshing healing, conditioning and antiaging propreties to keep your skin nourished and revitalized.
#moraessential #mora #moraagents #morakelantan #morafacts #arganoil #mirafilzah #morakualakrai #moramachang #morakotabharu #codutem #moramelaka #codmalacca #codmelaka #ketupatpalasmrhandsome #arganoilmoraessential #uitmmachang #uitmpretty #organic #uitm #facialcleanser #moraarganoil

Mora Argan Cleanser ๐ŸŽ—
Directions :

Dispense into dry hands, then massage onto wet face to dissolve make up, dirt and other impurities. Rinse thoroughly.
p/s : if cleanser gets into your eyes, rinse thoroughly with water.
To purchase please kindly #whatsapp +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
#moraessential #mora #moraagents #morakelantan #moraagentkelantan #morafacts #arganoil #mirafilzah #morakualakrai #moramachang #morakotabharu #codutem #moramelaka #arganoilbyps #codmalacca #codmelaka #cintasiweddingplanner #arganoilmoraessential #uitmmachang #uitmpretty #moraargancleanser #organic #argancleanser #uitm #facialcleanser #haircare #skincare

MOST RECENT

All items ready stock ๐Ÿ˜‡โค๏ธ
,
MORA Milky Almond Scrub;
Scrub muka paling best di abad ini dengan ekstrak dan sensasi harum susu, membuatkan anda tersenyum setiap kali scrub muka anda. Sangat berkesan untuk menghilangkan segala kotoran dan sel sel kulit mati seterusnya menyegarkan kembali kulit muka anda.
.
MORA Argan Facial Cleanser;
Pencuci muka yg di formula kan khusus buat mereka2 yang mempunyai kulit muka yang sensitif. Menggunakan minyak Argan dan Kolagen sebagai asas. Sangat berkesan dalam membersihkan kulit muka anda dari sebarang kotoran, habuk dan bakteria. Seterusnya akan menganjalkan semula kulit wajah anda agar sentiasa tampak muda berseri.
.
MORA Premium Argan Oil;
Dan yang ini paling magik, dah sapu scrub, dah cuci muka dengan cleanser, barulah cecair magik ini dapat meresap dalam kulit anda dengan cantik seterusnya memberikan kesan yg efektif. Antaranya; mengecutkan jerawat, menghilangkan jeragat, sunburn, kedutan dan kulit kering. Mengecilkan liang pori. Dan pelbagai kegunaan ajaib lagi. โค
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Sapu dua titis MORA Argan Oil pada muka sebelum sapu foundation untuk dapatkan hasil yg lebih glowy dan tahan lama. Lagi lagi jenis yg muka kering macam customer kami ni, sangat lah berkesan. Lepas tu malam sapu dua titis MORA Argan Oil sebagai supplement untuk kulit muka, untuk kecutkan jerawat hilangkan kesan jerawat, hilangkan jeragat, hilangkan kesan sunburn dan pelbagai lagi. โค
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
#MORAagents & #MORAstokistlist
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Kami akan bagi sampul raya @moraessential ini secara percuma kepada semua customer mora.
,
Order satu botol produk mora akan dapat satu paket sampul raya. 1 paket = 5 keping sampul raya. Stock terhad ye, siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜โค๏ธ
,
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

All items ready stock ๐Ÿ˜‡โค๏ธ
,
MORA Milky Almond Scrub;
Scrub muka paling best di abad ini dengan ekstrak dan sensasi harum susu, membuatkan anda tersenyum setiap kali scrub muka anda. Sangat berkesan untuk menghilangkan segala kotoran dan sel sel kulit mati seterusnya menyegarkan kembali kulit muka anda.
.
MORA Argan Facial Cleanser;
Pencuci muka yg di formula kan khusus buat mereka2 yang mempunyai kulit muka yang sensitif. Menggunakan minyak Argan dan Kolagen sebagai asas. Sangat berkesan dalam membersihkan kulit muka anda dari sebarang kotoran, habuk dan bakteria. Seterusnya akan menganjalkan semula kulit wajah anda agar sentiasa tampak muda berseri.
.
MORA Premium Argan Oil;
Dan yang ini paling magik, dah sapu scrub, dah cuci muka dengan cleanser, barulah cecair magik ini dapat meresap dalam kulit anda dengan cantik seterusnya memberikan kesan yg efektif. Antaranya; mengecutkan jerawat, menghilangkan jeragat, sunburn, kedutan dan kulit kering. Mengecilkan liang pori. Dan pelbagai kegunaan ajaib lagi. โค
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Ramai yang tanya, kalau muka jenis berminyak sesuai ke pakai Argan Oil MORA ni ye? Yelah sebab sejenis oil kan. Jawapan nya, sesuai sayang. Sebab Argan Oil MORA ada fungsi untuk mengawal sebum yg mengeluarkan minyak pada muka tu agar tak keluarkan minyak berlebihan. Hasilnya macam customer kami ni, sebelum ni muka asyik berminyak, sekarang dah normal semula dan kulit muka pun dh semakin lembut. Yay! ๐Ÿ˜
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Kami akan bagi sampul raya @moraessential ini secara percuma kepada semua customer mora.
,
Order satu botol produk mora akan dapat satu paket sampul raya. 1 paket = 5 keping sampul raya. Stock terhad ye, siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜โค๏ธ
,
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Alhamdulillah so far feedback yang kami terima semua terbaik, sayang2 semua boleh baca sendiri di #MORAfeedback tauu. Macam mana nak beli MORA Argan Oil ni?
,
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

READYSTOCK ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #uitmmachang #moraessentialbyprecioussite

MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Cod : MITC, Melaka.
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #uitmmachang #moraessentialbyprecioussite

Alhamdulillah so far feedback yang kami terima semua terbaik, sayang2 semua boleh baca sendiri di #MORAfeedback tauu. Macam mana nak beli MORA Argan Oil ni?
,
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

.
๐Ÿ‘‰๐ŸปWhitehead dan blackhead dah berkurang
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp di +6017-5254104๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

READYSTOCK ITEMS ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
,
MORA Legacy โค
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Kesian customer kami ni, muka break out lepas stop guna satu produk ni. Tapi alhamdulillah lepas 2 minggu pakai MORA, jerawat dah mula susut. Yang penting kene guna secara berterusan ya sayangg, jangan skipโคโœจ
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #uitmmachang #moraessentialbyprecioussite

MORA Argan Cleanser.
Kebaikan :
1. Sweet Almond Oil: Kaya dengan Vitamin A&B yang mampu menghilangkan tanda tanda penuaan.
2. Macadamia Oil: Khasiat Omega 7 pada Macadamia Oil menjaga kulit agar terus tegang seterusnya melembapkan kulit.
3. Collagen: Membantu memperbaiki sel kulit seterusnya melembutkan tekstur kulit muka.
4. Witch Hazel: Menyegarkan kulit dan meredakan kulit yang bermasalah.
5. Aloe Vera Extract: Mematikan pigmen hitam pada kulit seterusnya melicinkan kulit.
6. Citric Acid: Membersihkan wajah dari segala kotoran yang melekat.
.
Cara Penggunaan
1. Cuci muka dengan air bersih.
2. Goncang botol terlebih dahulu.
3.Picitkan dua titik MORA Argan Cleanser pada tapak tangan, ratakan, dan sapukan pada wajah.
4.Urutkan perlahan lahan di seluruh wajah anda. Biarkan 1-2 minit.
5. Cuci muka dengan air bersih.
.
Notis : Untuk kesan yang lebih magis, sila sapukan MORA Argan Oil selepas anda menggunakan MORA Argan Cleanser. ๐Ÿ˜˜
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #uitmmachang #moraessentialbyprecioussite

READYSTOCK ITEMS ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
,
MORA Legacy โค
.
MORA Milky Almond Scrub;
RM65 (150ml)
.
MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
.
MORA Argan Facial Cleanser;
RM60 (50ml)
.
Cod : MITC, Melaka.
Beli through shopee dapat diskaun postage ๐Ÿ˜‡
Search : precioussite ๐Ÿ“ข
,
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

After a week pakai MORA katanya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Ada jerawat kat muka, sapu MORA terus kecut jerawat tu. Yayy! โค
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
Free gifts ๐ŸŽ
Free sticker mora ๐Ÿ˜
Free mini calendar ๐Ÿ“…
.
COD MITC AYER KEROH, MELAKA.
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60146211280
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
#MORAagents & #MORAstokistlist
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

MORA Premium Argan Oil;
RM60 (15ml) / RM100 (30ml)
,
Mora Essential Functions Argan Oil ๐ŸŽ—
,
Mora Argan Oil by @mfmirafilzah ,
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Anti Aging - can reduce wrinkles on the face
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Protecting & Caring - skin of all kinds of skin problems like acne, dry skin and allergic rashes on the skin
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Shrink & Eliminate - the effects of acne
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Skin - clean and beautiful
,
p / s: Argan oil #mora take approximately 2 weeks to show results as argan oil does not contain the active ingredient to accelerate the process of skin treatment.
The content is natural and safe for the skin

For any inquiries do whatsapp at +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
,
Cod Mitc, Ayer Keroh
,

#moraessential #mora #moraagents #morakelantan #moraagentkelantan #morafacts #arganoil #mirafilzah #morakualakrai #moramachang #morakotabharu #codutem #moramelaka #arganoilbyps #codmalacca #codmelaka #arganoilmoraessential #uitmmachang #uitmpretty #moraargancleanser #organic #argancleanser #uitm #facialcleanser #haircare #skincare #moraarganoil

Tak sampai dua minggu pakai MORA dah hilang jerawat?? Magic sangat niiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Haa ni feedback dari customer kami yang guna MORA Cleanser dan MORA Argan Oil. Alhamdulillah, yay! Korang bila nak try? ๐Ÿ˜.
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
#MORAagents .
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 ๐Ÿ“ฒ
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
#MORAagents & #MORAstokistlist
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

Most Popular Instagram Hashtags