[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#morafeedback

13235 posts

TOP POSTS

My skincare routine: Cleanser, toner and @moraessential argan oil! ✨ #MORAfeedback

Yayy. Terima kasih kakak ku 😍
#Repost @fashasandha with @repostapp.
・・・
Khas buat adikku @molkhan ❤️ ☑️
Ada masalah ??? 🔧jerawat?
🔧jerawat batu?
🔧bekas jerawat?
🔧parut terkena minyak panas?
🔧eczema?
🔧rashes?
🔧alergik dengan skincare yg mengandungi bahan kimia?

Meh cuba pure Argan Oil @moraessential (High grade). Argan Oil paling laris di Malaysia. Produk kecantikan tanpa bahan kimia. Boleh juga dipakaikan pada kanak kanak. Boleh digunakan dalam jangka masa yang lama kerana tiada kesan sampingan yang buruk. Dan yang paling penting telah mendapat kelulusan KKM. Nak tau kebaikan pure Argan Oil @moraessential boleh lihat di #MORAfacts . Nak lihat testimoni para pengguna kami boleh lihat di #MORAfeedback . Boleh follow instagram kami untuk maklumat lanjut.
@moraessential
@moraessential
@moraessential

Thank youu @atitaharis sebab sudi guna pure Argan Oil @moraessential as makeup base. Makeup jadi lebih smooth katanya.yayy! 😊
.
#MORAfeedback
#arganoil
#purearganoil

Khas buat adikku @molkhan ❤️ ☑️
Ada masalah ??? 🔧jerawat?
🔧jerawat batu?
🔧bekas jerawat?
🔧parut terkena minyak panas?
🔧eczema?
🔧rashes?
🔧alergik dengan skincare yg mengandungi bahan kimia?

Meh cuba pure Argan Oil @moraessential (High grade). Argan Oil paling laris di Malaysia. Produk kecantikan tanpa bahan kimia. Boleh juga dipakaikan pada kanak kanak. Boleh digunakan dalam jangka masa yang lama kerana tiada kesan sampingan yang buruk. Dan yang paling penting telah mendapat kelulusan KKM. Nak tau kebaikan pure Argan Oil @moraessential boleh lihat di #MORAfacts . Nak lihat testimoni para pengguna kami boleh lihat di #MORAfeedback . Boleh follow instagram kami untuk maklumat lanjut.
@moraessential
@moraessential
@moraessential

From our founder, Mira Filzah 💚
・・・
Susah tak nak cari pencuci muka yg sesuai dgn kulit kita? Sama lah! Susah sgt Mira nk cari pencuci muka yg betul2 serasi dgn kulit, nasib baik kulit Mira tak ada masalah sgt Alhamdulillah. Disbbkan Mira rasa susah nk cari pencuci muka yg best, Mira keluarkan MORA Argan Cleanser .

Sukaaaaa sgt MORA Argan Cleanser ni! Mmg BEST!
Apa yang bestnya tentang Argan Facial Cleanser ni? .
.
Pertama sekali, cleanser ni best sebab ianya tidak mengandungi chemical. Lepas tu Mira gunakan Argan Oil sebagai base. Ada juga campuran organik yang lain seperti Sweet Almond Oil, Macadamia Oil, Witch Hazel, Vitamin E, Vitamin C dan Aloe Vera. Haa google shj! Banyak betul kebaikan utk kulit! Bila cuci muka guna Argan Facial Cleanser MORA ni, muka akan rasa lebih lembut dan segar. Lepas pakai Argan Facial Cleanser MORA, sapu pula signature Argan Oil MORA sebelum tidur. Perfect combo! 😘 Tak percaya? Tengok #MORAfeedback

MORA Pure Argan Oil & MORA Argan Cleanser by Mira Filzah ✨
.
🍃Mora Pure Argan Oil (15ml) - RM60
🍃Mora Pure Argan Oil (30ml) - RM100 *save RM20 😱
🍃Mora Argan Cleanser (50ml) - RM60 .
DM/Whatsapp +60196339625
.
Mora Agent Here : 🌷Kuala Terengganu/UMT / UNISZA
🌷Kedah / Alor Star /Yan/ Sg Petani
🌷UTM Skudai/Johor Bahru/Batu Pahat/UTHM
🌷Kota Bharu/Kelantan
🌷Uitm Shah Alam/Seksyen 7 🌷Kuantan
🌷Ampang,KL
🌷Melaka
.
🚗COD EVERYDAY
📮POSTAGE EVERYDAY
.
Atau boleh dapatkan di Vendor :
.
🌸 Butik Lola Vendor , Dataran Austin, Gong Badak, Kuala Terengganu @lolavendors (10am-6pm)
🌸Butik House of Nalyaa, Bandar Indera Mahkota, Kuantan @houseofnalyaa (11am - 7pm)
🌸 Butik Lala Lola, Kubang Kerian, Kota Bharu,Kelantan @lalalola_boutique (10am-6pm)
🌸 Butik SA Bloom, Bandar Baru Uda, Johor Bahru @sa_bloom (11am- 9pm)
🌸Butik Vendora, Sri Gading, Batu Pahat, Johor @vendora.boutique (11am - 9pm)
🌸Butik The Sisters Boutique, Bandar Baru Bangi, @thesistersboutique_ (11am-8pm)
🌸Butik The Lab Boutique, Seksyen 7, Shah Alam, @thelabboutique (11am-7pm)
🌸Butik Randa, Ampang, Kuala Lumpur @randa_official (10am-10pm)
🌸Butik Pop Donna & Cafe, Taman Bukit Beruang Utama, Melaka @pop_donna (1pm - 10pm)
.
#sayajual #moraessential #bazarpaknil #MOR

Bile besarkan tak nampak la lg musuh angry bird e2.🙊..dan yg paling penting baru la nampak bibir bekilat lepas taruk mora tu 😉😆✌🙊... @Regrann from @mfmirafilzah - Haaipp, siapa kata MORA Argan Oil ni utk kulit muka sahaja? 💁🏻Helloooo 📞 MORA Argan Oil bukan shj utk kulit, tp utk bibir juga tau! Boleh ganti lipbalm! Jimaaaat 😘 Nak lagi jimat boleh ganti losyen, moisturiser, minyak rambut, dan banyak lagi. Cer tengok sikit #MORAfeedback cemana 😍 .

Tutorial sikit utk sapu di bibir 💋 Selamat mencuba! 💖 @moraessential #Regrann

Semua dalam SATU! Magic betul MORA Argan Oil @moraessential ni 😍 .

Cuaca dkt Mekah mencecah 40C+. Panas tapi berangin dan pada masa yg sama berdebu. Utk apa Mira guna MORA Argan Oil? .

1. Kulit muka. Kulit jd sgt kering dan mengelupas. So Mira sapu MORA 2 titik utk sekali sapuan setiap kali keluar dpd bilik. #takpernahlupa 👶🏻 .

2. Bibir kering. Lupa nk mention dlm video. Mira ada bawa lip balm, tp bila guna MORA dkt bibir, bibir jd lebih lembap dan lebih tahan lama. Tak perlu sapu lip balm banyak kali sbb sekali sapuan MORA boleh tahan dpd pagi sampai ptg. 💋 .

3. Tumit kaki. Dkt sini mmg banyak sgt berjalan, tumit kaki kalau terlalu kering boleh merekah. Ha jd sapu MORA di tumit kaki sebelum keluar utk elak dpd terlalu kering. 👣 .

4. Losyen badan. Mira lupa bwk losyen ke sini, tiba2 teringat ada MORA. Mira sapu MORA mcm pakai losyen, dkt lengan, betis and etc. Jgn risau sbb MORA Argan Oil cpt meresap jd kulit tak rasa berminyak langsung! 🙅🏻 .

Akhir kata, jatuh cinta beribu kali dgn @moraessential 💖 Mak abah pun guna sama. 😘 #MiraFilzah #MORAfacts #MORAfeedback

Selain dari elok untuk kulit muka, pure Argan Oil MORA juga boleh digunakan pada rambut, kuku dan bibir. Ramai sebenarnya yang mempunyai masalah bibir kering. Dah pakai lip balm pun masih kering dan merekah. Kadang kadang ia berlaku kerana lip balm tersebut mengandungi bahan kimia. Dengan menyapukan sedikit pure Argan Oil MORA pada bibir, ia akan bertindak sebagai pelembap untuk bibir anda dan seterusnya menyelesaikan masalah bibir kering dan merekah anda. Insyaallah 😊
@moraessential pure Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
postage :
RM6 for semenanjung
RM10 for Sabah Sarawak
(5 bottle maximum per postage)

Untuk order boleh whatsapp
+6014 6211 280

untuk info serta feedback tentang Argan Oil @moraessential boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback

untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat di instagram @moraessential atau search hashtag #MORAagents
.
#arganoil #purearganoil

Baju raya dah beli cantik cantik, tapi bila tiba hari raya tu muka timbul jerawat, kulit muka kering kusam pun tak seronok juga kan sayangg. Masih sempat lagi tau nak cantik2 masa raya ni dengan @moraessential . Jaga kulit muka dari sekarang supaya masa raya nanti semua cantik berseriii 😍✨ #MiraFilzah #ilovemora .
Nak lihat lebih lagi testimoni @moraessential boleh lihat di #MORAfeedback

MOST RECENT

Selamat Hari Raya, maaf zahir & batin😊
.
🎁FREE GIFT SHAWL 🎀 FREE FACIAL TREATMENT MASK 📅 FREE SAMPUL RAYA
.
🌸 MORA Argan Oil 15ml RM60
🌸 MORA Argan Oil 30ml RM100
🌸 MORA Argan Cleanser 50ml RM60
🌸 MORA Milky Almond Scrub 150ml RM65
.
🚗 COD AVAILABLE
Kota Damansara, Subang, Damansara Utama
.
📪 POSTAGE EVERYDAY
.
Whatsapp
📲019-9992752
📲019-9992752
📲019-9992752
.
#moraargancleanser #moraarganoil #moraessential #moraselangor #arganoilmalaysia #purearganoil #jerawat #serum #serumrambut #rawattumitkaki #parut #kulitkering #eczema #moraserum #rawatkuku #mirafilzah #organicskincare #ubatparut #bebaskimia #skincaremalaysia #argancleanser #MORAfeedback #MORAfacts #moramilkyalmondscrub #morateamhanna #moraagent

Selamat hari raya diucapkan pada semua muslimin dan muslimat. Maaf zahir dan batin jika terdapat kekhilafan dari kami sepanjang melayani anda semua, customer kesayangan kami. Have a great Eid, and stay safe darlings!
.
#MORAfacts #MORAfeedback  #MORAstokistlist #openforagent #openfordropship
#moraessential #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub
#morateamselangorWZH #MoraTeamAsmah #wzhresources

Hi! selamat hari raya semua! haa time time raya ni la selalu sangatttt jerawat serta family singgah kat muka! berkampung pulak tu!! eeee mesti geramm kan!
.
Toksah susah susah ambil je setitik dua MORA Argan Oil by Mira Filzah ni terusss jerawat kecut uollsss! dah la cepat, muka kita pun flawless jeew gitew! Baru nak selfie penuh confident!
.
Janganlupa dapatkan Mora Argan Oil by Mira filzah sekarang! Cantik macam @mfmirafilzah nanti! 🤗♥️
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml) .
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml) .
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultansi, boleh whatsapp kami di
+60137831052 (rose)
+60197464636 (yaya)

#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #sayajual #skincare #mirafilzah #mf #moraagents

Alhamdulillah..feedback pengguna MORA 😊
.
. 🔹MORA Premium Argan oil (High grade formulated in Morocco) :
Rm60 (15ml) / Rm100 (30ml)
.
.
.
🔹MORA Argan Cleanser : Rm60 (50ml) .
.
.
. 🔹MORA Milky Almond Scrub : Rm65 (150ml)
.
🎁 FREE GIFT bagi setiap pembelian.
💌 FREE Sampul Raya selagi stock masih ada.
.

WhatsApp ⏩ +6014 9276453 .

Atau klik www.wasap.my/60149276453
.

#mylia_argan_oil #NaturalSkincare #PureArganOil #MORAdropship #MORAfeedback #MORAfeedback_Mylia #MoraEssential #MoraCleanser #MoraArganOil #MoraMilkyAlmondScrub #MiraFilzah #ArganOil #FacialCleanser #Cleanser #skincare #jerawat #jeragat #HilangParut #UbatParut #UbatJerawat #KulitKering #KulitSensitif #KulitBerminyak #KulitNormal #whitehead #blackhead #flawless #ScarTreatment #ParutJerawat #Eczema

Cleanser 〰Argan Oil〰Scrub
Mora Argan Oil- 15 ml RM 60

Mora Argan Oil- 30 ml RM 100

Mora Argan Facial Cleanser- 50 ml RM 60

Mora Milky Almond Scrub- 150ml RM 65

Postage fee: RM 8 SM / RM 12 SS

Available for COD & Post 📦

We also do COD at the nearest area
↘️ Meru/Kapar/Puncak Alam/Setia Alam/UITM Shah Alam/Klang/Rantau Panjang 📲 W/A: +60 17 993 5396
#sayajualmoraessential #moraessential #MORAAgents #MoraSelangorAgent #MoraJohor #MoraPerak #MoraPenang #MoraMelaka #MoraMeru #MoraSetiaAlam #setiacitymall #MoraPuchong #MoraCyber #MORAagents #sayajualarganoil #argancleanser #arganoil #MoraKapar #MoraSetiaAlam #MoraPuncakAlam #MoraMeru #MoraSelangor #MoraRantauPanjang #morameruklang #moraselangoragent #morafeedback

KESAN BARU 2 MINGGU GUNA ARGAN OIL MORA.
.
Alhamdulillah.Korang bila nak cuba Premium Argan Oil MORA ni? .
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 per bottle (150ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Untuk order, sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60193308297
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #moraessentialbangi #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #hilangparut #krimpemutih #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #arganaoilserum #rambutgugur #morafeedback #MORAteamHanna #MORAselangor #MORAdropship #MORAmilkyalmondscrub

Open COD area padang midin,pengadang baru,bukit payung kuala terengganu atau area yg berdekatan..
WhatsApp 013-3352259 to order..
.
.
💲cleanser 50ml rm60
💲argan oil 15ml rm60
💲argan oil 30ml rm100
. . . .
📮postage everyday
📅FREE calendar MORA
🎁FREE wet wipes/tisu kleenex
🎁FREE SAMPUL RAYA MORA
🚙FREE COD Kuala Terengganu
☎️whatsApp +6013-3352259 to order
.
#syjual#syjualonline#organicskincare #instamood#instagrammalaysia
#ubatjerawat#ubatjeragat#argan
#kulitkering#kulitberminyak
#hilangkanjerawat #mirafilzah
#MORAagents#morafacts#morafeedback #Haircare#instabeauty#NaturalBeuaty
#arganmorocco#facecare#skincare
#Essentialoil#Arganproduct#serum
#NaturalCosmetics#moraessential

Scrub Paling Best Di Abad Ini!
Yesss, MORA Milky Almond Scrub, dengan ekstrak kacang almond dan susu yg sangat baik untuk kulit, especially kulit muka. Dapat membersihkan, melembutkan dan mencerahkan kulit. Korang dah scrub muka tak minggu ni? 🙊
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #moraessentialbangi #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #hilangparut #krimpemutih #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #arganaoilserum #rambutgugur #morafeedback #MORAteamHanna #MORAselangor #MORAdropship #MORAmilkyalmondscrub

Masih ada lagi tak nak COD di Kelantan? 🙋
.
Tempat lain dah tak boleh COD sebab team Cikfa pun nak beraya. Jadi semua dah balik kampung 😂
.
Kalau nak COD lelaju whatapps Cikfa. Esok pun Cikfa akan cuba COD untuk korang walaupun jalan sana sini dah jem teruk. Tapi demi #MORAlovers, Cikfa relakan hati pergi COD 😃
.
✔FREE POSTAGE* ✔FREE LIMITED EDITION SAMPUL DUIT RAYA ✔FREE GIFT ✔FREE COD
.
🌿MORA Argan Oil (15ml) - RM60
🌿MORA Argan Oil (30ml) - RM100
🌿MORA Argan Cleanser (50ml) - RM60
🌿MORA Milky Almond Scrub (150ml) - RM65
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
COD Area :
.
🍃KELANTAN :
Kota Bharu / Kubang Kerian/ Pasir Tumboh / Bachok / Binjai dan kawasan sekitar
.
SELANGOR
🍃Gombak / Batu Caves / Selayang / Setapak / Wangsa Maju / Rawang dan kawasan sekitar
.
🍃NEGERI SEMBILAN :
Bandar Baru Nilai , Nilai 2, USIM
.
🍃JOHOR :
Politeknik Ibrahim Sultan, Pasir Gudang
.
PUTRAJAYA
🍃Presint 2, Presint 3, Presint 8, Presint 9, Presint 11, Institut Kanser Negara, Putrajaya Sental, Hospital Putrajaya dan kawasan sekitar
.
#moraessential #arganoil #purearganoil #moraarganoil #moraargancleanser #moramilkyalmondscrub #morascrub #bestselling #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #tumitmerekah #rambutkering #kulitkering #ubatparut #haircare #MORAagents #MORAfacts #MORAfeedback #MORAagent #MORAkelantan #MORAselangor #MORAkl #MORAJohor #MORAputrajaya #MORAnegerisembilan #MORAagentteamhanna #MORAstokisteamhanna

Alhamdulillah..feedback pengguna MORA 😊
.
. 🔹MORA Premium Argan oil (High grade formulated in Morocco) :
Rm60 (15ml) / Rm100 (30ml)
.
.
.
🔹MORA Argan Cleanser : Rm60 (50ml) .
.
.
. 🔹MORA Milky Almond Scrub : Rm65 (150ml)
.
🎁 FREE GIFT bagi setiap pembelian.
💌 FREE Sampul Raya selagi stock masih ada.
.

WhatsApp ⏩ +6014 9276453 .

Atau klik www.wasap.my/60149276453
.

#mylia_argan_oil #NaturalSkincare #PureArganOil #MORAdropship #MORAfeedback #MORAfeedback_Mylia #MoraEssential #MoraCleanser #MoraArganOil #MoraMilkyAlmondScrub #MiraFilzah #ArganOil #FacialCleanser #Cleanser #skincare #jerawat #jeragat #HilangParut #UbatParut #UbatJerawat #KulitKering #KulitSensitif #KulitBerminyak #KulitNormal #whitehead #blackhead #flawless #ScarTreatment #ParutJerawat #Eczema

MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
📍 RM60 per bottle 15ml
📍 RM100 per bottle 30ml
.
MORA Argan Facial Cleanser
📍 RM60 per bottle 50ml
.
MORA Milky Almond Scrub
📍 RM65 per tube 150ml
.
Postage :
📍 RM 7 Semenanjung
📍 RM12 Sabah & Sarawak
.
📍📍 Whatsapp #0133256165 COD #shahalam #jalankebun #telokpanglimagarang #bandarputera #bandarputeri #johansetia #kotakemuning #klang 📍📍
.
#moraarganoil #moraargancleanser #morascrub #MORAfeedback #MORAfacts #moraessential #moraagenshahalam #MoraTeamAsmah

Mora Argan Oil, premium high quality tau, alhamdulillah ramai yang bagi feedback positif argan oil MORA. Yang mana nak cuba, jangan takut2 tau sbb sesuai utk semua jenis skin, dan boleh pakai di muka, kaki, tangan, rambut dan badan yg tertentu sahaja. Jimat kan 1 botol blh pakai banyak tempat.☺️
.
🎁FREE GIFT SHAWL 🎀 FREE FACIAL TREATMENT MASK 📅 FREE SAMPUL RAYA
.
🌸 MORA Argan Oil 15ml RM60
🌸 MORA Argan Oil 30ml RM100
🌸 MORA Argan Cleanser 50ml RM60
🌸 MORA Milky Almond Scrub 150ml RM65
.
🚗 COD AVAILABLE
Kota Damansara, Subang, Damansara Utama
.
📪 POSTAGE EVERYDAY
.
Whatsapp
📲019-9992752
📲019-9992752
📲019-9992752
.
#moraargancleanser #moraarganoil #moraessential #moraselangor #arganoilmalaysia #purearganoil #jerawat #serum #serumrambut #rawattumitkaki #parut #kulitkering #eczema #moraserum #rawatkuku #mirafilzah #organicskincare #ubatparut #bebaskimia #skincaremalaysia #argancleanser #MORAfeedback #MORAfacts #moramilkyalmondscrub #morateamhanna #moraagent

Nak flawless dan cantik macam kak @mfmirafilzah juga 😁
.

MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in )
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser (50ml)
RM60 per bottle .
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 per tube
.
Postage :
RM7 for semenanjung
RM12 for Sabah Sarawak
.
Whatsapp je 0126673142

Jom jana pendapatan bersama kami, dengan menjadi agent (modal serendah rm380) .
.
#MORAfacts #MORAfeedback  #MORAstokistlist #openforagent #openfordropship
#moraessential #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub
#morateamselangorWZH #MoraTeamAsmah #wzhresources
.
.
Postage setiap hari bekerja+ free gift
COD sekitar Bukit Bintang/ Jalan Tun Razak/ Kg Baru/ Gombak/ Batu Caves/ Melawati / Wangsa Maju/ .
.
Atau  dapatkan di butik berikut;
PUTRAJAYA @muslimflava
KUANTAN @vendorbutik_awatif
KELANTAN @thedindaboutique

MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in )
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser (50ml)
RM60 per bottle .
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 per tube
.
Postage :
RM7 for semenanjung
RM12 for Sabah Sarawak
.
Whatsapp je 0126673142

Jom jana pendapatan bersama kami, dengan menjadi agent (modal serendah rm380) .
.
#MORAfacts #MORAfeedback  #MORAstokistlist #openforagent #openfordropship
#moraessential #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub
#morateamselangorWZH #MoraTeamAsmah #wzhresources
.
.
Postage setiap hari bekerja+ free gift
COD sekitar Bukit Bintang/ Jalan Tun Razak/ Kg Baru/ Gombak/ Batu Caves/ Melawati / Wangsa Maju/ .
.
Atau  dapatkan di butik berikut;
PUTRAJAYA @muslimflava
KUANTAN @vendorbutik_awatif
KELANTAN @thedindaboutique

Amboi ! Kemain #MiraFilzah ni haaa. Setia betul dengan si kecil cantik #MORAArganOil yang memang menjadi kesukaan ramai diabad ni.
.
Walaupun kecil tapi tahan lama sebab tu ramai yang suka. Kehebatan nya memang betul betul hebat. Jerawat , parut semua tak ingin melekat bila selalu sapu si kecil ni haaa.
.
Korang kalau belum ada si kecil yang comel, memang korang kena grab satu. Dan rasai sendiri kehebatan nya.
.
🌿MORA Argan Oil (15ml) - RM60
🌿MORA Argan Oil (30ml) - RM100
🌿MORA Argan Cleanser (50ml) - RM60
🌿MORA Milky Almond Scrub (150ml) - RM65
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
COD Area :
.
🍃KELANTAN :
Kota Bharu / Kubang Kerian/ Pasir Tumboh / Bachok / Binjai dan kawasan sekitar
.
SELANGOR
🍃Gombak / Batu Caves / Selayang / Setapak / Wangsa Maju / Rawang dan kawasan sekitar
.
🍃NEGERI SEMBILAN :
Bandar Baru Nilai , Nilai 2, USIM
.
🍃JOHOR :
Politeknik Ibrahim Sultan, Pasir Gudang
.
PUTRAJAYA
🍃Presint 2, Presint 3, Presint 8, Presint 9, Presint 11, Institut Kanser Negara, Putrajaya Sental, Hospital Putrajaya dan kawasan sekitar
.
#moraessential #arganoil #purearganoil #moraargancleanser #moramilkyalmondscrub #morascrub #bestselling #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #tumitmerekah #rambutkering #kulitkering #ubatparut #haircare #MORAagents #MORAfacts #MORAfeedback #MORAagent #MORAkelantan #MORAselangor #MORAkl #MORAJohor #MORAputrajaya #MORAnegerisembilan #MORAagentteamhanna #MORAstokisteamhanna

🎁 Free gift exclusive 🎁 Free cod
🎁 Free consultation 🎁Diskaun postage
.
📌 #MORAarganoil
.
🌼15ml RM60, 🌼 30ml RM100 (jimat RM20)
.
📌 #MORAargancleanser
.
🌼 50ml RM60
.
📌 #MORAmilkyalmondscrub
.
🌼 150ml RM65
.
📱+60145001190 cod, postage (everyday)
sm + RM5, ss +RM8
.
📌 #MORAfeedback #MORAcustomers #MORAlovers
.
📌 #MORAstokisteamHANNA #MORAagentteamHANNA
.
📌 #MORAagent #MORAagents #MORAjohor #MORAagentjohor #MORAagentsjohor #MORAbatupahat #MORAagentbatupahat #MORASelangor #MORAKL #MORAPetalingJaya #MORABangi #MORABandarBaruBangi
.
💐 COD BATU PAHAT :
Parit Yaani, Yong Peng, Ayer Hitam, Parit Raja, UTHM, Sri Gading, Rengit, Pura Kencana, BPMall, Semerah, Parit Sulong, Tongkang Pechah, Sri Medan, Taman Soga, HSNI
.
💐 COD SELANGOR/KL :
Bandar Pinggiran Subang, Kampung Melayu Subang, Subang Bestari, Subang Perdana, Citta Mall, Ara Damansara, Oasis Damansara, LRT Lembah Subang, UM, PPUM, Petaling Jaya, SS2, SS14, SS17, SS19, UIA, Kelana Jaya, IPGKBM, IPGKBA, Damansara Bistari, Pantai Dalam
.
💐VENDOR :
Bandar Baru Bangi @mate_empireboutique
.
#arganoil #purearganoil #argancleanser #facialcleanser #MORAvendor

RESTOCK!!!
.
MORA legacy ❤
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 per bottle (150ml)
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
#moraessentialjohor #morajb #morajohor #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub

🎁 Free gift exclusive 🎁 Free cod
🎁 Free consultation 🎁Diskaun postage
.
📌 #MORAarganoil
.
🌼15ml RM60, 🌼 30ml RM100 (jimat RM20)
.
📌 #MORAargancleanser
.
🌼 50ml RM60
.
📌 #MORAmilkyalmondscrub
.
🌼 150ml RM65
.
📱+60145001190 cod, postage (everyday)
sm + RM5, ss +RM8
.
📌 #MORAfeedback #MORAcustomers #MORAlovers
.
📌 #MORAstokisteamHANNA #MORAagentteamHANNA
.
📌 #MORAagent #MORAagents #MORAjohor #MORAagentjohor #MORAagentsjohor #MORAbatupahat #MORAagentbatupahat #MORASelangor #MORAKL #MORAPetalingJaya #MORABangi #MORABandarBaruBangi
.
💐 COD BATU PAHAT :
Parit Yaani, Yong Peng, Ayer Hitam, Parit Raja, UTHM, Sri Gading, Rengit, Pura Kencana, BPMall, Semerah, Parit Sulong, Tongkang Pechah, Sri Medan, Taman Soga, HSNI
.
💐 COD SELANGOR/KL :
Bandar Pinggiran Subang, Kampung Melayu Subang, Subang Bestari, Subang Perdana, Citta Mall, Ara Damansara, Oasis Damansara, LRT Lembah Subang, UM, PPUM, Petaling Jaya, SS2, SS14, SS17, SS19, UIA, Kelana Jaya, IPGKBM, IPGKBA, Damansara Bistari, Pantai Dalam
.
💐VENDOR :
Bandar Baru Bangi @mate_empireboutique
.
#arganoil #purearganoil #argancleanser #facialcleanser #MORAvendor

Most Popular Instagram Hashtags