#morafeedback

12547 posts

TOP POSTS

Haaipp, siapa kata MORA Argan Oil ni utk kulit muka sahaja? 💁🏻Helloooo 📞 MORA Argan Oil bukan shj utk kulit, tp utk bibir juga tau! Boleh ganti lipbalm! Jimaaaat 😘 Nak lagi jimat boleh ganti losyen, moisturiser, minyak rambut, dan banyak lagi. Cer tengok sikit #MORAfeedback cemana 😍 .

Tutorial sikit utk sapu di bibir 💋 Selamat mencuba! 💖 @moraessential

Semua dalam SATU! Magic betul MORA Argan Oil @moraessential ni 😍 .

Cuaca dkt Mekah mencecah 40C+. Panas tapi berangin dan pada masa yg sama berdebu. Utk apa Mira guna MORA Argan Oil? .

1. Kulit muka. Kulit jd sgt kering dan mengelupas. So Mira sapu MORA 2 titik utk sekali sapuan setiap kali keluar dpd bilik. #takpernahlupa 👶🏻 .

2. Bibir kering. Lupa nk mention dlm video. Mira ada bawa lip balm, tp bila guna MORA dkt bibir, bibir jd lebih lembap dan lebih tahan lama. Tak perlu sapu lip balm banyak kali sbb sekali sapuan MORA boleh tahan dpd pagi sampai ptg. 💋 .

3. Tumit kaki. Dkt sini mmg banyak sgt berjalan, tumit kaki kalau terlalu kering boleh merekah. Ha jd sapu MORA di tumit kaki sebelum keluar utk elak dpd terlalu kering. 👣 .

4. Losyen badan. Mira lupa bwk losyen ke sini, tiba2 teringat ada MORA. Mira sapu MORA mcm pakai losyen, dkt lengan, betis and etc. Jgn risau sbb MORA Argan Oil cpt meresap jd kulit tak rasa berminyak langsung! 🙅🏻 .

Akhir kata, jatuh cinta beribu kali dgn @moraessential 💖 Mak abah pun guna sama. 😘 #MiraFilzah #MORAfacts #MORAfeedback

Good night from @moraessential ❤️ #MORAfacts #MORAfeedback

Ada org wssp tanya myra, "boleh tak kalau saya baru nak cuba MORA saya xnak beli secara set?"
:
Jawapannya:
Boleh awak,kalau baru nak kenal-kenal boleh cuba salah satu product MORA.Dah kenal dah tahu barulah boleh jatuh cinta dgn MORA kan😍😍.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Berminat,jom order dgn Myra.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
PRICE:
🍃MORA MILKY ALMOND SCRUB (150ml): RM65
🍃MORA ESSENTIAL ARGAN OIL (15ml): RM60
🍃MORA ESSENTIAL ARGAN OIL (30ml):RM100
🍃MORA ESSENTIAL FACIAL CLEANSER (50ml): RM60
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Price exclude postage
Postage everyday 📮
Free COD🚙
Free GIFT 🎁
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
To get more info:
#morafact
#morafeedback

To order and details:
📲+6011-16491970(emyra elias)

#moraarganoil
#moraargancleanser
#morascrub
#moraessential
#morabymirafilzah
#arganoil
#moraagent
#moraagentpenang
#moraagentpulaupinang
#morapulaupinang
#penang #pulaupinang
#uitm #melaka
#uitmmelaka
#uitmjasinmelaka
#usmpenang #politeknikmerlimau
#moraagentteamhanna
#morastokisteamhanna

From our founder, Mira Filzah 💚
・・・
Susah tak nak cari pencuci muka yg sesuai dgn kulit kita? Sama lah! Susah sgt Mira nk cari pencuci muka yg betul2 serasi dgn kulit, nasib baik kulit Mira tak ada masalah sgt Alhamdulillah. Disbbkan Mira rasa susah nk cari pencuci muka yg best, Mira keluarkan MORA Argan Cleanser .

Sukaaaaa sgt MORA Argan Cleanser ni! Mmg BEST!
Apa yang bestnya tentang Argan Facial Cleanser ni? .
.
Pertama sekali, cleanser ni best sebab ianya tidak mengandungi chemical. Lepas tu Mira gunakan Argan Oil sebagai base. Ada juga campuran organik yang lain seperti Sweet Almond Oil, Macadamia Oil, Witch Hazel, Vitamin E, Vitamin C dan Aloe Vera. Haa google shj! Banyak betul kebaikan utk kulit! Bila cuci muka guna Argan Facial Cleanser MORA ni, muka akan rasa lebih lembut dan segar. Lepas pakai Argan Facial Cleanser MORA, sapu pula signature Argan Oil MORA sebelum tidur. Perfect combo! 😘 Tak percaya? Tengok #MORAfeedback

MORA Pure Argan Oil & MORA Argan Cleanser by Mira Filzah ✨
.
🍃Mora Pure Argan Oil (15ml) - RM60
🍃Mora Pure Argan Oil (30ml) - RM100 *save RM20 😱
🍃Mora Argan Cleanser (50ml) - RM60 .
DM/Whatsapp +60196339625
.
Mora Agent Here : 🌷Kuala Terengganu/UMT / UNISZA
🌷Kedah / Alor Star /Yan/ Sg Petani
🌷UTM Skudai/Johor Bahru/Batu Pahat/UTHM
🌷Kota Bharu/Kelantan
🌷Uitm Shah Alam/Seksyen 7 🌷Kuantan
🌷Ampang,KL
🌷Melaka
.
🚗COD EVERYDAY
📮POSTAGE EVERYDAY
.
Atau boleh dapatkan di Vendor :
.
🌸 Butik Lola Vendor , Dataran Austin, Gong Badak, Kuala Terengganu @lolavendors (10am-6pm)
🌸Butik House of Nalyaa, Bandar Indera Mahkota, Kuantan @houseofnalyaa (11am - 7pm)
🌸 Butik Lala Lola, Kubang Kerian, Kota Bharu,Kelantan @lalalola_boutique (10am-6pm)
🌸 Butik SA Bloom, Bandar Baru Uda, Johor Bahru @sa_bloom (11am- 9pm)
🌸Butik Vendora, Sri Gading, Batu Pahat, Johor @vendora.boutique (11am - 9pm)
🌸Butik The Sisters Boutique, Bandar Baru Bangi, @thesistersboutique_ (11am-8pm)
🌸Butik The Lab Boutique, Seksyen 7, Shah Alam, @thelabboutique (11am-7pm)
🌸Butik Randa, Ampang, Kuala Lumpur @randa_official (10am-10pm)
🌸Butik Pop Donna & Cafe, Taman Bukit Beruang Utama, Melaka @pop_donna (1pm - 10pm)
.
#sayajual #moraessential #bazarpaknil #MOR

Dapat feedback ni dpd salah seorang Agent @moraessential. 💚 Alhamdulillah, rasa seronok sgt bila ramai yg puas hati! ☺️ Bila keluarkan produk penjagaan kulit ni, bukan setiap produk sesuai dgn semua orang. Tu salah satu cabarannya. Tp ramai yg berpuas hati dgn MORA Argan Oil 😍 Alhamdulillahhh, alhamdulillah. @moraessential #MORAfeedback

MORA legacy ❤
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 per bottle (150ml)
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Untuk order boleh hubungi stokis atau ejen kami yang berdekatan dengan anda, boleh lihat di #MORAagents .
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60146211280
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat hashtag #MORAagents & #MORAstokistlist
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub

Siapa yg ada masalah macam ni? stop satu2 produk lepas tu kulit jadi makin teruk? Kalau pakai MORA takkan ada kesan macam ni tau sayang sebab produk MORA tak mengandungi bahan kimia berbahaya, jadi selamat untuk guna dalam jangka masa panjang, kalau nak stop anytime pun boleh tak ada masalah. Hehe. Eh tengah ada promo ni awak awak semua taknak grab peluang harga promosi ni ke? Buat yang dh in love dengan MORA, jangan lupa ambil kesempatan #morayes ni untuk borong stok tauuu ❤️✨ #MiraFilzah
.
Promosi MORA sehingga 31 Disember 2016.
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM55 (15ml) PROMO!
RM95 (30ml) PROMO!
.
MORA Argan Facial cleanser
RM55 (50ml) PROMO!
.
postage :
RM7 untuk Semenanjung
RM11 untuk Sabah/Sarawak
FREE POSTAGE untuk yang beli 2 botol keatas
.
Untuk order boleh hubungi stokis atau ejen terdekat kami.
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60146211280
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat hashtag #MORAagents & #MORAstokistlist
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil

Jangan lupa untuk dapatkan MORA Argan Oil ni sbb argan oil ni one of the product from @moraessential yang sentiasa mendapat permintaan tinggi. Yelah mana taknya argan oil ni walaupun kecil tapi power sbb semua masalah kulit dari hujung rambut hingga hujung kaki dia dapat selesaikan. Satu botol (15ml) boleh tahan lebih dari sebulan. Mmg berbaloi sgt2 ☑️☑️
. .

Jangan tunggu lama2 untuk dapatkan produk MORA nanti menyesal sbb tak grab awal2. Tak perlu nak tunggu ada masalah dulu kadang tu dah teruk sgt baru nak tercari2 produk yang elok, pakai dari awal untuk penjagaan kulit kan bagus 😄😄. Sbb argan oil ni boleh pakai bila2 masa dan sesuai untuk semua jenis kulit😊😉 .

Boleh tengok testimoni di atau info di @moraessential atau #MORAfeedback

Untuk dapatkan,
DM/whatsapp: 01139273534 📲

MOST RECENT

Credit to @moraessential : Sapu dua titis MORA Argan Oil pada muka sebelum sapu foundation untuk dapatkan hasil yg lebih glowy dan tahan lama. Lagi lagi jenis yg muka kering macam customer kami ni, sangat lah berkesan. Lepas tu malam sapu dua titis MORA Argan Oil sebagai suppliment untuk kulit muka, untuk kecutkan jerawat hilangkan kesan jerawat, hilangkan jeragat, hilangkan kesan sunburn dan pelbagai lagi. ❤
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Aishah Ahmad Suhaili
MORA AUTHORIZED AGENT
012.585.2344
Cod Taman Melawati
Postage Selasa & Khamis
.
atau boleh klik terus link di bio
.
#bfng_moraessential #mirafilzah #moraessentialbymirafilzah #codmelawati #melawati #muslimproductisawesome #bfng_cod #jerawat #naturalproduct #skincare
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub

Cleanser 〰Argan Oil〰Scrub
Mora Argan Oil- 15 ml RM 60

Mora Argan Oil- 30 ml RM 100

Mora Argan Facial Cleanser- 50 ml RM 60

Mora Milky Almond Scrub- 150ml RM 65

Postage fee: RM 8 SM / RM 12 SS

Available for COD & Post 📦

We also do COD at the nearest area
↘️ Meru/Kapar/Puncak Alam/Setia Alam/UITM Shah Alam/Klang/Rantau Panjang 📲 W/A: +60 17 993 5396
#sayajualmoraessential #moraessential #MORAAgents #MoraSelangorAgent #MoraJohor #MoraPerak #MoraPenang #MoraMelaka #MoraMeru #MoraSetiaAlam #setiacitymall #MoraPuchong #MoraCyber #MORAagents #sayajualarganoil #argancleanser #arganoil #MoraKapar #MoraSetiaAlam #MoraPuncakAlam #MoraMeru #MoraSelangor #MoraRantauPanjang #morameruklang #moraselangoragent #morafeedback

Wahhh ARGAN OIL ada botol besar 30 ml tau!
.
Harga MORA Argan Oil yang sangat berpatutan dan berbaloii sgt! Hampir kesemua pengguna MORA Essential berpuas hati dengan kesan yang positif 😍
.
Argan Oil 15 ml tahan sehingga 2 bulan tau✨
.
Argan Oil 30 ml tahan sehingga 4 bulan✨
.
Berbaloi kan?😍
.

FREE GIFT untuk setiap pembelian🎁🎉
.
.
Whatsapp +6017-5254104
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #moraessentialbangi #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #hilangparut #krimpemutih #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #arganoilserum #rambutgugur #moraagents #morafeedback #MORAstokisteamHANNA #MORAteamHanna#bazarpaknil #malaysiaskincara#tipscantik#tipsflawless#tipsmakeup#projekraya2017 #raya2017#teampahang

Ada yang kulit bermasalah macam customer kami ni tak? Alhamdulillah dia sangat puas hati bila jerawat kecut, kesan jerawat lama hilang, buka dah kurang berminyak. Haa, korang bila nak cuba Premium Argan Oil MORA ni? 😍❤
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +6017-5254104
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts .
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub
#morafeedback#projekraya2017#raya2017

Ada yang kulit bermasalah macam customer kami ni tak? Alhamdulillah dia sangat puas hati bila jerawat kecut, kesan jerawat lama hilang, buka dah kurang berminyak. Haa, korang bila nak cuba Premium Argan Oil MORA ni? 😍❤
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Untuk order boleh hubungi stokis atau ejen kami yang berdekatan dengan anda, boleh lihat di #MORAagents .
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60146211280
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat hashtag #MORAagents & #MORAstokistlist
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub

Moraessential .
✔️boleh mengecutkan jerawat degil ✔️boleh menghilangkan parut jerawat ✔️mengimbangi minyak di wajah anda ✔️meratakan tona kulit yang tak sekata ✔️melembutkan dan melebatkan rambut . ✔️menghilangkan whiteheads/blackheads ✔️menghilangkan kesan regangan dibadan ✔️melembapkan kulit yang kering & kusam ✔️merawat kuku yang rosak agar jadi sihatt ✔️meLembapkan bibir yAng kering merEkah . .

Cleanser 50ml RM60
Argan oil 15ml RM60
Argan oil 30ml RM100(save RM20)
Milky AlmOnd ScrUb 150ml RM65
.
FREE GIFT🎁
FREE cod KL Maluri Ampang🚙
pos setiap hari bkerja isnin-ahad📮
whatsApp +6013-3352259 to purchase☎️
.

#morafeedback#moraarganoil
#syjualonline#organicskincare
#instamood#instagrammalaysia
#ubatjerawat#ubatjeragat#argan
#kulitkering#kulitberminyak
#hilangkanjerawat#mirafilzah
#MORAagent#MORAagentpandanjaya
#MORAagentampang#MORAagentKL
#Haircare#instabeauty#NaturalBeuaty
#arganmorocco#facecare#skincare
#Essentialoil#Arganproduct#serum
#NaturalCosmetics#moraessential
#MORAfacts

✔FREE POSTAGE* ✔FREE GIFT ✔FREE COD
.
🌿MORA Argan Oil (15ml) - RM60
🌿MORA Argan Oil (30ml) - RM100
🌿MORA Argan Cleanser (50ml) - RM60
🌿MORA Milky Almond Scrub (150ml) - RM65
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
COD Area :
.
🍃KELANTAN :
Kota Bharu / Kubang Kerian/ Pasir Tumboh / Bachok / Binjai dan kawasan sekitar
.
SELANGOR
🍃Gombak / Batu Caves / Selayang / Setapak / Wangsa Maju / Rawang dan kawasan sekitar
.
🍃NEGERI SEMBILAN :
Bandar Baru Nilai , Nilai 2, USIM
.
🍃JOHOR :
Politeknik Ibrahim Sultan, Pasir Gudang
.
KUALA LUMPUR
🍃Jalan Klang Lama dan kawasan sekitar
.
#moraessential #arganoil #purearganoil #moraarganoil #moraargancleanser #moramilkyalmondscrub #morascrub #bestselling #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #tumitmerekah #rambutkering #kulitkering #ubatparut #haircare #MORAagents #MORAfacts #MORAfeedback #MORAagent #MORAkelantan #MORAselangor #MORAkl #MORAJohor #MORAnegerisembilan #MORAagentteamhanna #MORAstokisteamhanna

Terima wssp dr customer,
"Muka sya terdedah dgn cuaca panas,pastu naik jerawat dan berminyak,time belajar dulu muka sya okey ja"
:
Takpe awak,jgn risau MORA ARGAN OIL ni mampu selesaikan semua masalah awak.jgn ingat kulit berminyak tak boleh pakai argan oil tau..bila kita pakai,pengeluaran minyak dr kulit muka kita akan terkawal,bila terkawal jerawat pun akan semakin kurang naik.😊
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Berminat,jom order dgn Myra.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
PRICE:
🍃MORA MILKY ALMOND SCRUB (150ml): RM65
🍃MORA ESSENTIAL ARGAN OIL (15ml): RM60
🍃MORA ESSENTIAL ARGAN OIL (30ml):RM100
🍃MORA ESSENTIAL FACIAL CLEANSER (50ml): RM60
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Price exclude postage
Postage everyday 📮
Free COD🚙
Free GIFT 🎁
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
To get more info:
#morafact
#morafeedback

To order and details:
📲+6011-16491970(emyra elias)

#moraarganoil
#moraargancleanser
#morascrub
#moraessential
#morabymirafilzah
#arganoil
#moraagent
#moraagentpenang
#moraagentpulaupinang
#morapulaupinang
#penang #pulaupinang
#uitm #melaka
#uitmmelaka
#uitmjasinmelaka
#usmpenang #politeknikmerlimau
#moraagentteamhanna
#morastokisteamhanna

.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 per bottle (150ml)
.
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk consultation, boleh whatsapp di +60102589885 .
.

untuk info/ feedback/ testimoni tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
🌹Selamat Ber-MORA!
.
.
#moraessential#agentmoraselangor
#arganoil
#argancleanser#moraKD#skincareKD
#milkyalmondscrub
#morakotadamansara#acnescar
#skincareroutine#Moroccoarganoil
#MORAAgents
#moraAgents
#arganoil #purearganoil #moraessential#argancleanser #arganfacialcleanser#facialcleanser #moraargancleanser#moraarganoil #moramilkyalmondscrub

Ada org wssp tanya myra, "boleh tak kalau saya baru nak cuba MORA saya xnak beli secara set?"
:
Jawapannya:
Boleh awak,kalau baru nak kenal-kenal boleh cuba salah satu product MORA.Dah kenal dah tahu barulah boleh jatuh cinta dgn MORA kan😍😍.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Berminat,jom order dgn Myra.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
PRICE:
🍃MORA MILKY ALMOND SCRUB (150ml): RM65
🍃MORA ESSENTIAL ARGAN OIL (15ml): RM60
🍃MORA ESSENTIAL ARGAN OIL (30ml):RM100
🍃MORA ESSENTIAL FACIAL CLEANSER (50ml): RM60
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Price exclude postage
Postage everyday 📮
Free COD🚙
Free GIFT 🎁
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
To get more info:
#morafact
#morafeedback

To order and details:
📲+6011-16491970(emyra elias)

#moraarganoil
#moraargancleanser
#morascrub
#moraessential
#morabymirafilzah
#arganoil
#moraagent
#moraagentpenang
#moraagentpulaupinang
#morapulaupinang
#penang #pulaupinang
#uitm #melaka
#uitmmelaka
#uitmjasinmelaka
#usmpenang #politeknikmerlimau
#moraagentteamhanna
#morastokisteamhanna

Alhamdulillah, terima kasih kerana memilih MORA Essential 😍 .
.
.
🔹MORA Premium Argan oil (High grade formulated in Morocco) :
Rm60 (15ml) / Rm100 (30ml)
.
.
.
🔹MORA Argan Cleanser : Rm60 (50ml) .
.
.
. 🔹MORA Milky Almond Scrub : Rm65 (150ml)
.
🎁 FREE GIFT bagi setiap pembelian.

WhatsApp ⏩ +6014 9276453 .

Atau klik www.wasap.my/60149276453
.

#mylia_argan_oil #NaturalSkincare #PureArganOil #MORAdropship #MORAfeedback #MORAfeedback_Mylia #MoraEssential #MoraCleanser #MoraArganOil #MoraMilkyAlmondScrub #MiraFilzah #ArganOil #FacialCleanser #Cleanser #skincare #jerawat #jeragat #HilangParut #UbatParut #UbatJerawat #KulitKering #KulitSensitif #KulitBerminyak #KulitNormal #whitehead #blackhead #flawless #ScarTreatment #ParutJerawat #Eczema

MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
📍 RM60 per bottle 15ml
📍 RM100 per bottle 30ml
.
MORA Argan Facial Cleanser
📍 RM60 per bottle 50ml
.
MORA Milky Almond Scrub
📍 RM65 per tube 150ml
.
Postage :
📍 RM 7 Semenanjung
📍 RM12 Sabah & Sarawak
.
📍📍 Whatsapp #0133256165 COD #shahalam #jalankebun #telokpanglimagarang #bandarputera #bandarputeri #johansetia #kotakemuning #klang 📍📍
.
#moraarganoil #moraargancleanser #morascrub #MORAfeedback #MORAfacts #moraessential #moraagenshahalam #MoraTeamAsmah

Ramai yang tanya Mira, selain dari guna Argan Oil @moraessential , apa lagi rutin utk jaga kulit muka Mira? Haa, setiap hari terutama waktu malam bila dah balik dari kerja, lepas mandi Mira akan guna Argan Cleanser @moraessential , lepas tu Mira akan sapu toner, toner ni pun sangattt lah penting tau. Dan Mira akan scrub muka guna MORA Milky Almond scrub 3 kali seminggu. Sebelum tidur Mira akan sapu Argan Oil @moraessential . Itu jelah. Senang kan? Hehe.✨
.
Pada yang nak tahu kenapa kita perlu scrub muka kita;
Selepas seharian bekerja, kulit wajah tu dah melekat habuk2 dan bakteria, tambah lagi dengan sinaran UV skrg yg dh kurang ditapis, jadi kulit wajah tu byk kumpul sel sel mati. Kalau dah banyak sel mati, korang pakai la serum apa pun, memang susah nak meresap dan berkesan. Antara kebaikan bila scrub muka ni;
❤ Membuang sel-sel kulit mati
❤ Menghaluskan kulit
❤ Mencerahkan kulit
❤ Menegangkan kembali kulit
Selain fungsi2 biasa scrub ni, macam Milky Almond Scrub MORA, ia juga dapat membantu melembabkan kulit, menyerap minyak berlebih pada kulit, dan membantu membentuk kontur kulit. So, jom try scrub muka @moraessential 😍✨ #MiraFilzah
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #moraessentialbangi #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #hilangparut #krimpemutih #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #arganaoilserum #rambutgugur #morafeedback #MORAteamHanna #MORAselangor #MORAdropship #MORAmilkyalmondscrub

🎁 Free gift exclusive 🎁 Free cod
🎁 Free consultation 🎁Diskaun postage
.
📌 #MORAarganoil
.
🌼15ml RM60, 🌼 30ml RM100 (jimat RM20)
.
📌 #MORAargancleanser
.
🌼 50ml RM60
.
📌 #MORAmilkyalmondscrub
.
🌼 150ml RM65
.
📱+60145001190 cod, postage (everyday)
sm + RM5, ss +RM8
.
📌 #MORAfeedback #MORAcustomers #MORAlovers
.
📌 #MORAstokisteamHANNA #MORAagentteamHANNA
.
📌 #MORAagent #MORAagents #MORAjohor #MORAagentjohor #MORAagentsjohor #MORAbatupahat #MORAagentbatupahat #MORASelangor #MORAKL #MORAPetalingJaya #MORABangi #MORABandarBaruBangi
.
💐 COD BATU PAHAT :
Parit Yaani, Yong Peng, Ayer Hitam, Parit Raja, UTHM, Sri Gading, Rengit, Pura Kencana, BPMall, Semerah, Parit Sulong, Tongkang Pechah, Sri Medan, Taman Soga, HSNI
.
💐 COD SELANGOR/KL :
Bandar Pinggiran Subang, Kampung Melayu Subang, Subang Bestari, Subang Perdana, Citta Mall, Ara Damansara, Oasis Damansara, LRT Lembah Subang, UM, PPUM, Petaling Jaya, SS2, SS14, SS17, SS19, UIA, Kelana Jaya, IPGKBM, IPGKBA, Damansara Bistari, Pantai Dalam
.
💐VENDOR :
Bandar Baru Bangi @mate_empire
.
#arganoil #purearganoil #argancleanser #facialcleanser #MORAvendor

MORA Milky Almond Scrub;
Scrub muka paling best di abad ini dengan ekstrak dan sensasi harum susu, membuatkan anda tersenyum setiap kali scrub muka anda. Sangat berkesan untuk menghilangkan segala kotoran dan sel sel kulit mati seterusnya menyegarkan kembali kulit muka anda.
.
MORA Argan Facial Cleanser;
Pencuci muka yg di formula kan khusus buat mereka2 yang mempunyai kulit muka yang sensitif. Menggunakan minyak Argan dan Kolagen sebagai asas. Sangat berkesan dalam membersihkan kulit muka anda dari sebarang kotoran, habuk dan bakteria. Seterusnya akan menganjalkan semula kulit wajah anda agar sentiasa tampak muda berseri.
.
MORA Premium Argan Oil;
Dan yang ini paling magik, dah sapu scrub, dah cuci muka dengan cleanser, barulah cecair magik ini dapat meresap dalam kulit anda dengan cantik seterusnya memberikan kesan yg efektif. Antaranya; mengecutkan jerawat, menghilangkan jeragat, sunburn, kedutan dan kulit kering. Mengecilkan liang pori. Dan pelbagai kegunaan ajaib lagi. .
.
🎁FREE GIFT SHAWL 🎀 FREE FACIAL TREATMENT MASK 📅 FREE MINI CALENDAR
.
🌸 MORA Argan Oil 15ml RM60
🌸 MORA Argan Oil 30ml RM100
🌸 MORA Argan Cleanser 50ml RM60
🌸 MORA Milky Almond Scrub 150ml RM65
.
🚗 COD AVAILABLE
Kota Damansara, Subang, Damansara Utama
.
📪 POSTAGE EVERYDAY
.
Whatsapp
📲019-9992752
📲019-9992752
📲019-9992752
.
#moraargancleanser #moraarganoil #moraessential #moraselangor #arganoilmalaysia #purearganoil #jerawat #serum #serumrambut #rawattumitkaki #parut #kulitkering #eczema #moraserum #rawatkuku #mirafilzah #organicskincare #ubatparut #bebaskimia #skincaremalaysia #argancleanser #MORAfeedback #MORAfacts #moramilkyalmondscrub #morateamhanna #moraagent

Kebaikan Mora Argan Oil. Ni baru sebahagian je tau, ✨
.
🎁FREE GIFT SHAWL 🎀 FREE FACIAL TREATMENT MASK 📅 FREE MINI CALENDAR
.
🌸 MORA Argan Oil 15ml RM60
🌸 MORA Argan Oil 30ml RM100
🌸 MORA Argan Cleanser 50ml RM60
🌸 MORA Milky Almond Scrub 150ml RM65
.
🚗 COD AVAILABLE
Kota Damansara, Subang, Damansara Utama
.
📪 POSTAGE EVERYDAY
.
Whatsapp
📲019-9992752
📲019-9992752
📲019-9992752
.
#moraargancleanser #moraarganoil #moraessential #moraselangor #arganoilmalaysia #purearganoil #jerawat #serum #serumrambut #rawattumitkaki #parut #kulitkering #eczema #moraserum #rawatkuku #mirafilzah #organicskincare #ubatparut #bebaskimia #skincaremalaysia #argancleanser #MORAfeedback #MORAfacts #moramilkyalmondscrub #morateamhanna #moraagent

MORA Milky Almond Scrub;
Scrub muka paling best di abad ini dengan ekstrak dan sensasi harum susu, membuatkan anda tersenyum setiap kali scrub muka anda. Sangat berkesan untuk menghilangkan segala kotoran dan sel sel kulit mati seterusnya menyegarkan kembali kulit muka anda.
.
MORA Argan Facial Cleanser;
Pencuci muka yg di formula kan khusus buat mereka2 yang mempunyai kulit muka yang sensitif. Menggunakan minyak Argan dan Kolagen sebagai asas. Sangat berkesan dalam membersihkan kulit muka anda dari sebarang kotoran, habuk dan bakteria. Seterusnya akan menganjalkan semula kulit wajah anda agar sentiasa tampak muda berseri.
.
MORA Premium Argan Oil;
Dan yang ini paling magik, dah sapu scrub, dah cuci muka dengan cleanser, barulah cecair magik ini dapat meresap dalam kulit anda dengan cantik seterusnya memberikan kesan yg efektif. Antaranya; mengecutkan jerawat, menghilangkan jeragat, sunburn, kedutan dan kulit kering. Mengecilkan liang pori. Dan pelbagai kegunaan ajaib lagi. ❤
.
Untuk order boleh hubungi di nombor 0126421640
.
#MORAfacts
#MORAfeedback #MORAagents
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #iiumgombak #iic #bangsar #klsentral #midvalley #uniklbmigombak #pantaidalam #angkasapuri #jalanipoh #batumudakl

🎁 Free gift exclusive 🎁 Free cod
🎁 Free consultation 🎁Diskaun postage
.
📌 #MORAarganoil
.
🌼15ml RM60, 🌼 30ml RM100 (jimat RM20)
.
📌 #MORAargancleanser
.
🌼 50ml RM60
.
📌 #MORAmilkyalmondscrub
.
🌼 150ml RM65
.
📱+60145001190 cod, postage (everyday)
sm + RM5, ss +RM8
.
📌 #MORAfeedback #MORAcustomers #MORAlovers
.
📌 #MORAstokisteamHANNA #MORAagentteamHANNA
.
📌 #MORAagent #MORAagents #MORAjohor #MORAagentjohor #MORAagentsjohor #MORAbatupahat #MORAagentbatupahat #MORASelangor #MORAKL #MORAPetalingJaya #MORABangi #MORABandarBaruBangi
.
💐 COD BATU PAHAT :
Parit Yaani, Yong Peng, Ayer Hitam, Parit Raja, UTHM, Sri Gading, Rengit, Pura Kencana, BPMall, Semerah, Parit Sulong, Tongkang Pechah, Sri Medan, Taman Soga, HSNI
.
💐 COD SELANGOR/KL :
Bandar Pinggiran Subang, Kampung Melayu Subang, Subang Bestari, Subang Perdana, Citta Mall, Ara Damansara, Oasis Damansara, LRT Lembah Subang, UM, PPUM, Petaling Jaya, SS2, SS14, SS17, SS19, UIA, Kelana Jaya, IPGKBM, IPGKBA, Damansara Bistari, Pantai Dalam
.
💐VENDOR :
Bandar Baru Bangi @mate_empire
.
#arganoil #purearganoil #argancleanser #facialcleanser #MORAvendor

MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser (50ml)
RM60 per bottle .
MORA Milky Almond Scrub
RM65 per tube
.
Postage :
RM7 for semenanjung
RM12 for Sabah Sarawak
.
Whatsapp je 0126673142

Jom jana pendapatan bersama kami, dengan menjadi agent (modal serendah rm380) .
.
#MORAfacts #MORAfeedback  #MORAstokistlist #openforagent #openfordropship
#moraessential #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub
#morateamselangorWZH #MoraTeamAsmah #wzhresources
.
.
Postage setiap hari bekerja+ free gift
COD sekitar Bukit Bintang/ Jalan Tun Razak/ Kg Baru/ Gombak/ Batu Caves/ Melawati / Wangsa Maju/ .
.
Atau  dapatkan di butik berikut;
PUTRAJAYA @muslimflava
KUANTAN @vendorbutik_awatif
KELANTAN @thedindaboutique

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags