[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#morafeedback

15630 posts

TOP POSTS

Baju raya dah beli cantik cantik, tapi bila tiba hari raya tu muka timbul jerawat, kulit muka kering kusam pun tak seronok juga kan sayangg. Masih sempat lagi tau nak cantik2 masa raya ni dengan @moraessential . Jaga kulit muka dari sekarang supaya masa raya nanti semua cantik berseriii 😍✨ #MiraFilzah #ilovemora .
Nak lihat lebih lagi testimoni @moraessential boleh lihat di #MORAfeedback

Calissa Oil Phenomenal sangat..senang meresap dan sangat baik untuk kulit..Jom dapatkan Calissa Oil sekarang ..✨✨Nak lihat lebih lagi tentang testimoni boleh lihat di
#MORAfeedback

“INSPIRASI : BAGAIMANA MORA Calissa Oil BERJAYA BANTU GADIS INI PULIHKAN KEYAKINAN DIRI BILA BERDEPAN DENGAN ORANG RAMAI? ”
.
Kenapa perlu bayar beratus ringgit untuk nmpk cantik sedangkan ada produk organik yang harganya mampu milik tapi selamat?
.
Haa.. nak cerita sikit pasal customer MORA yg teruja nak share testimoni power iaitu Siti (bukan nama sebenar).
.
Siti ni antara customer yang pernah cuba Calissa Oil dan dapat hasil yang memberangsangkan. Berikut perkongsian Siti setelah guna selama sebulan :
.
✅ Siti ada masalah wajah bermyk dan berjrawat yang agak truk. Masalah ni dah lama dan dia tak berani nak cuba sebarang produk sebab takut ada side effect.
.
✅ Confident level Siti jugak menurun smpi kan jumpa orang pun jalan tunduk ke bawah sbb malu orang pandang wajah dia.
.
✅ Satu hari tu tengah sedap main fb ternampak iklan MORA lalu dekat wall dia. Tertarik dgn kisah customer lain yang berpuas hati, Siti bernekad untuk cuba. .
✅ Bila Calissa Oil sampai, Siti terus pakai ikut panduan yang diberi. 2-3 titis waktu pagi dan malam. Salah satu sebab dia berani cuba Calissa Oil kerana produk ini menggunakan PURE Argan Oil yang terbukti selamat.
.
✅ Alhamdulillah hasil konsistensi pakai Calissa Oil, masalah wajah bermyk dan jrawat makin berkurang. Keyakinan diri Siti pun makin pulih. Dah konfiden nak jumpa orang rmai. Kini dia tahu kecantikan itu hak milik semua wanita. . ✅ Sekarang pergi kerja pun makin konfiden. tak perlu lagi nak jawab soalan mcm, "eh Siti awat muka hang truk sgt?".
.
Kami nak bagi OFFER menarik yg akan buatkan sis rasa rugi gila kalau tak cuba Calissa Oil by MORA.
=================================== ❤ Pakai Dulu Calissa Oil Selama 2Minggu & Kalau Jrawat Di Wajah Anda Langsung Tak Kecut, Whatsapp Kami Semula Untuk REFUND Duit Anda 100% ❤ ===================================
.
Menarik tak? sebab kami percaya Calissa Oil boleh bantu sis semua dengan berkesan dan selamat. So cpt whatsapp nombor di bawah untuk terus order.
.
>> 014 621 1280 (Shira)
>> 014 621 1280 (Shira)
>> 014 621 1280 (Shira)
.
NOTA : Calissa Oil by MORA ada sijil KKM dan terbukti selamat. Boleh whatsapp kami untuk dapatkan bukti.
.
#moracalissaoil #moraessential #morafeedback

Khas buat adikku @molkhan ❤️ ☑️
Ada masalah ??? 🔧jerawat?
🔧jerawat batu?
🔧bekas jerawat?
🔧parut terkena minyak panas?
🔧eczema?
🔧rashes?
🔧alergik dengan skincare yg mengandungi bahan kimia?

Meh cuba pure Argan Oil @moraessential (High grade). Argan Oil paling laris di Malaysia. Produk kecantikan tanpa bahan kimia. Boleh juga dipakaikan pada kanak kanak. Boleh digunakan dalam jangka masa yang lama kerana tiada kesan sampingan yang buruk. Dan yang paling penting telah mendapat kelulusan KKM. Nak tau kebaikan pure Argan Oil @moraessential boleh lihat di #MORAfacts . Nak lihat testimoni para pengguna kami boleh lihat di #MORAfeedback . Boleh follow instagram kami untuk maklumat lanjut.
@moraessential
@moraessential
@moraessential

Yayy. Terima kasih kakak ku 😍
#Repost @fashasandha with @repostapp.
・・・
Khas buat adikku @molkhan ❤️ ☑️
Ada masalah ??? 🔧jerawat?
🔧jerawat batu?
🔧bekas jerawat?
🔧parut terkena minyak panas?
🔧eczema?
🔧rashes?
🔧alergik dengan skincare yg mengandungi bahan kimia?

Meh cuba pure Argan Oil @moraessential (High grade). Argan Oil paling laris di Malaysia. Produk kecantikan tanpa bahan kimia. Boleh juga dipakaikan pada kanak kanak. Boleh digunakan dalam jangka masa yang lama kerana tiada kesan sampingan yang buruk. Dan yang paling penting telah mendapat kelulusan KKM. Nak tau kebaikan pure Argan Oil @moraessential boleh lihat di #MORAfacts . Nak lihat testimoni para pengguna kami boleh lihat di #MORAfeedback . Boleh follow instagram kami untuk maklumat lanjut.
@moraessential
@moraessential
@moraessential

Bile besarkan tak nampak la lg musuh angry bird e2.🙊..dan yg paling penting baru la nampak bibir bekilat lepas taruk mora tu 😉😆✌🙊... @Regrann from @mfmirafilzah - Haaipp, siapa kata MORA Argan Oil ni utk kulit muka sahaja? 💁🏻Helloooo 📞 MORA Argan Oil bukan shj utk kulit, tp utk bibir juga tau! Boleh ganti lipbalm! Jimaaaat 😘 Nak lagi jimat boleh ganti losyen, moisturiser, minyak rambut, dan banyak lagi. Cer tengok sikit #MORAfeedback cemana 😍 .

Tutorial sikit utk sapu di bibir 💋 Selamat mencuba! 💖 @moraessential #Regrann

Semua dalam SATU! Magic betul MORA Argan Oil @moraessential ni 😍 .

Cuaca dkt Mekah mencecah 40C+. Panas tapi berangin dan pada masa yg sama berdebu. Utk apa Mira guna MORA Argan Oil? .

1. Kulit muka. Kulit jd sgt kering dan mengelupas. So Mira sapu MORA 2 titik utk sekali sapuan setiap kali keluar dpd bilik. #takpernahlupa 👶🏻 .

2. Bibir kering. Lupa nk mention dlm video. Mira ada bawa lip balm, tp bila guna MORA dkt bibir, bibir jd lebih lembap dan lebih tahan lama. Tak perlu sapu lip balm banyak kali sbb sekali sapuan MORA boleh tahan dpd pagi sampai ptg. 💋 .

3. Tumit kaki. Dkt sini mmg banyak sgt berjalan, tumit kaki kalau terlalu kering boleh merekah. Ha jd sapu MORA di tumit kaki sebelum keluar utk elak dpd terlalu kering. 👣 .

4. Losyen badan. Mira lupa bwk losyen ke sini, tiba2 teringat ada MORA. Mira sapu MORA mcm pakai losyen, dkt lengan, betis and etc. Jgn risau sbb MORA Argan Oil cpt meresap jd kulit tak rasa berminyak langsung! 🙅🏻 .

Akhir kata, jatuh cinta beribu kali dgn @moraessential 💖 Mak abah pun guna sama. 😘 #MiraFilzah #MORAfacts #MORAfeedback

“INSPIRASI : BAGAIMANA MORA Calissa Oil BERJAYA BANTU GADIS INI PULIHKAN KEYAKINAN DIRI BILA BERDEPAN DENGAN ORANG RAMAI? ”
.
Kenapa perlu bayar beratus ringgit untuk nmpk cantik sedangkan ada produk organik yang harganya mampu milik tapi selamat?
.
Haa.. nak cerita sikit pasal customer MORA yg teruja nak share testimoni power iaitu Siti (bukan nama sebenar).
.
Siti ni antara customer yang pernah cuba Calissa Oil dan dapat hasil yang memberangsangkan. Berikut perkongsian Siti setelah guna selama sebulan :
.
✅ Siti ada masalah wajah bermyk dan berjrawat yang agak truk. Masalah ni dah lama dan dia tak berani nak cuba sebarang produk sebab takut ada side effect.
.
✅ Confident level Siti jugak menurun smpi kan jumpa orang pun jalan tunduk ke bawah sbb malu orang pandang wajah dia.
.
✅ Satu hari tu tengah sedap main fb ternampak iklan MORA lalu dekat wall dia. Tertarik dgn kisah customer lain yang berpuas hati, Siti bernekad untuk cuba. .
✅ Bila Calissa Oil sampai, Siti terus pakai ikut panduan yang diberi. 2-3 titis waktu pagi dan malam. Salah satu sebab dia berani cuba Calissa Oil kerana produk ini menggunakan PURE Argan Oil yang terbukti selamat.
.
✅ Alhamdulillah hasil konsistensi pakai Calissa Oil, masalah wajah bermyk dan jrawat makin berkurang. Keyakinan diri Siti pun makin pulih. Dah konfiden nak jumpa orang rmai. Kini dia tahu kecantikan itu hak milik semua wanita. . ✅ Sekarang pergi kerja pun makin konfiden. tak perlu lagi nak jawab soalan mcm, "eh Siti awat muka hang truk sgt?".
.
Kami nak bagi OFFER menarik yg akan buatkan sis rasa rugi gila kalau tak cuba Calissa Oil by MORA.
=================================== ❤ Pakai Dulu Calissa Oil Selama 2Minggu & Kalau Jrawat Di Wajah Anda Langsung Tak Kecut, Whatsapp Kami Semula Untuk REFUND Duit Anda 100% ❤ ===================================
.
Menarik tak? sebab kami percaya Calissa Oil boleh bantu sis semua dengan berkesan dan selamat. So cpt whatsapp nombor di bawah untuk terus order.
.
>> 014 621 1280 (Shira)
>> 014 621 1280 (Shira)
>> 014 621 1280 (Shira)
.
NOTA : Calissa Oil by MORA ada sijil KKM dan terbukti selamat. Boleh whatsapp kami untuk dapatkan bukti.
.
#moracalissaoil #moraessential #morafeedback

My skincare routine: Cleanser, toner and @moraessential argan oil! ✨ #MORAfeedback

MOST RECENT

INSPIRASI: BAGAIMANA MORA Calissa Oil BERJAYA BANTU RAMAI GADIS INI PULIHKAN KEYAKINAN DIRI BILA BERDEPAN DENGAN ORANG RAMAI ?.. Kenapa perlu bayar beratus ringgit untuk nampak cantik sedangkan ada produk organik yang harganya mampu milik tapi selamat?

Banyak testimoni yang boleh dilihat di #morafeedback
#moraessential
#morafacts
#moracalissaoil

"ALHAMDULILLAH LEPAS DUA HARI GUNA CALISSA OIL PADA MUKA BABY AKAK, HILANG DAH RASHES PADA MUKA DIA, HAPPYY SANGATTT. THANK YOU MORA! 😍" -Kak Ija, pengguna MORA-
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco)
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Boleh order terus dengan kami di;
+60127013924
+60127013924
+60127013924
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat hashtag #MORAagents & #MORAstokistlist
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #MoraJohor

"BARU GUNA SEMINGGU DAH KECUT JERARAWAT YANG BESARR ❤" -Pengguna MORA
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco)
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Boleh order terus dengan kami di;
+6017-5254104
.
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +6017-5254104
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil

Eheemmm ! MORA chocolate scrub dah tambat ramai hati wanita ! MORA Chocolate ada keistimewaan tersendiri . Siapa yang dah cuba, mesti jatuh cinta dengan MORA chocolate scrub.
.
1⃣ Tekstur
Tak telalu kasar. Yang paling best boleh guna untuk badan sekali. So, jimat tak jimat?
2⃣ Harga
Of course lah mampu milik! Hanya RM45 sahaja.
3⃣Bau
MasyaAllah, bau dia memang best sangat ! Nasib tak makan je Chocolate Scrub.
4⃣Tahan lama
Satu bekas ni boleh tahan 5-6 bulan. Sebab just guna 2 atau 3 kali seminggu je okay! Jangan scrub tiap tiap hari pulakkkk😅
.
📲 WHATAPPS : +60145120898
.
COD Area :
.
🍃KELANTAN :
Kota Bharu / Kubang Kerian/ Pasir Tumboh / Bachok / Binjai dan kawasan sekitar
.
SELANGOR
🍃Gombak / Batu Caves / Selayang / Setapak / Wangsa Maju / Rawang dan kawasan sekitar
.
🍃NEGERI SEMBILAN :
Bandar Baru Nilai , Nilai 2, USIM
.
PUTRAJAYA
🍃Presint 2, Presint 3, Presint 8, Presint 9, Presint 11, Institut Kanser Negara, Putrajaya Sental, Hospital Putrajaya dan kawasan sekitar
.
#moraessential #arganoil #purearganoil #moracalissaoil #calissaoil #moraargancleanser #moramilkyalmondscrub #chocolatescrub #scrubmuka #scrubmurahmalaysia #bestselling #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #MORAagents #MORAfacts #MORAfeedback #MORAagent #MORAkelantan #MORAselangor #MORAkl #moragombak #moranilai #moraselayang #MORAputrajaya #MORAnegerisembilan #MORAagentteamhanna #MORAstokisteamhanna

Alhamdulillah. Arini ibu busy sikit mak long paklong harraz dtg rumah. Haa mestilah busy melayan org dtg 😍 sambil2 tu sempat lagi haa akak ipar hani, kak mai ni borong beli segala adik beradik Mora ni. Haha, kak mai beli cleanser Argan Mora, beli Mora Calissa Oil & Mora Lipstick code Eirene. Meriah sangat k mai borong Mora tau. Thank you kak mai. Hehe😍❤ Lipstick Mora tu abg hani kasi hadiah lah ke kak mai isteri tercinta. So, siapa yg nk beli lipstick Mora untuk kasi as hadiah ke, pada isteri,mak adik kakak pun boleh tau. Haa siapa nak tu pm lelaju lah hani. Stok mmg hani pegang xlama sebab laju sgt habis. ALHAMDULILLAH 😍❤ ooh yaa lipstick 1stick rm49, mora calissa oil 15ml rm60, cleanser rm60.. ramai dm tanya harga juga..nanti hani update terus harga setiap barangan mora yee..insyaAllah ❤

pm hani lelaju jom 0109107433

#sayapakai #moracalissaoil
#sayajual
#moraessential #moraarganoil #moraargancleanser #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit
#MORAagents
#MORAfeedback
#penjagaanmukabadansaya
#andabilalagi
#jadikanmoraessentialantarakoleksipenjagaandirianda

SAPU PADA JERAWAT MALAM NI ESOK DAH KECUT? MEH BACA FEEDBACK DARI CUSTOMER KAMI 😍
.
Boleh order terus di;
+60162210243
+60162210243
+60162210243
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit

MORA Milky Almond Scrub mempunyai banyak kebaikan seperti membantu mengurangkan kulit kusam dan jerawat. Okay, M nak share tips penggunaan MORA Milky Almond Scrub 😉

Pastikan muka sudah dibersih dengan MORA Argan Facial Cleanser. Basahkan muka sedikit dan ambil MORA Milky Almond Scrub sebesar 20sen. Gunakan hujung jari untuk scrub muka dalam 'circular motion'. Pastikan anda scrub lembut-lembut sahaja selama 1minit. Kemudian, basuh muka dengan air suam dan lap muka dengan tuala. Sesudah selesai, anda boleh pakai MORA Premium Argan Oil ataupun anda boleh memakai masker pilihan anda sebelum MORA Premium Argan Oil.
Jadi, yang paling penting ketika scrub adalah, anda harus scrub dengan lembut 😉 - M

jom sape nak cepat pm hani 0109107433😘
#sayapakai #moracalissaoil
#sayajual
#MORAessential #moraarganoil #moraargancleanser #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit
#MalaysiaProdukSkincare
#MORAagents
#moraessential
#MORAfeedback
#penjagaanmukabadansaya
#andabilalagi?
#jadikanmoraessentialantarakoleksipenjagaandirianda
#moraessential #moramilkyalmondscrub

The powerful cleansing combination ❤️❤️.
.
🙌🏻nak bgtau sikit ni,kalau korang dah pakai #moracalissaoil atau any serum tp takda effect korang kena cuba #moraargancleanser dan #morachocolatescrub okey😘.Dua produk ni akan sental segala kekotoran,buang sel-sel kulit mati yg ada kt muka korang tu then lepas ni bila pakai calissa oil atau any serum baru la kesannya mantoppp.☺️
.
MORA Chocolate Scrub (RM45)
MORA Argan Facial Cleanser (RM60)
.
Order & details:
📞+6011-16491970(Myra)
#moraagent #morafacts #morafeedback #moraessential #moraessentialpulaupinang #morakepalabatas #organicskincare #naturalskincare #usm #uitm #kmpp #naturalskincare #organicskincare #moraagentteamhanna #morastokisteamhanna #moraagentteammyra

INSPIRASI: BAGAIMANA MORA Calissa Oil BERJAYA BANTU RAMAI GADIS INI PULIHKAN KEYAKINAN DIRI BILA BERDEPAN DENGAN ORANG RAMAI ?.. Kenapa perlu bayar beratus ringgit untuk nampak cantik sedangkan ada produk organik yang harganya mampu milik tapi selamat?

Banyak testimoni yang boleh dilihat di #morafeedback
#moraessential
#morafacts
#moracalissaoil

Banyaknya khasiat MORA Argan Cleanser!😍
.
Paling tertarik dengan Sweet Almond Oil dengan Collagen tu hihi. Sebab mmg nakk sgt cleanser yg boleh rawat sel kulit and jadikan kulit lembut, sihat and tak kusam!
.
Tapi yang lagi best adalah sebab Mora Cleanser ni menggunakan bahan natural dan less chemical. Semestinya selamat utk kulit kite! Takutlaa dengan macam2 kandungan bahaya dlm skincare yg ada kat pasaran sekarang😖 Tak pasal je kulit rosak nnt huhu.
.
Okay so takyah pikir2 lagi, meh tuka pencuci muka anda dengan cleanser MORA, insyaAllah puas hati😍
.
Whatsapp for FAST RESPOND +6017-5254104 📲 .
.
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #moraessentialbangi #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #hilangparut #krimpemutih #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #arganaoilserum #rambutgugur #morabymirafilzah #morafeedback

Selamat pagi you alls just nak share tentang MORA Argan Cleanser bukan sahaja pencuci muka tetapi ia bertindak sebagai 2 in 1 kerana boleh juga digunakan sebagai makeup remover. Cara-cara pengunaanya adalah pam MORA Argan Cleanser ke atas tangan yang kering dan gosok perlahan-lahan ke atas muka yang basah. Ini dapat membantu membuang makeup dan kotoran-kotoran di muka


RM 60 untuk MORA Argan Cleanser! Untuk order whatsapp 📲 016-9471585 SEKARANG!! Untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback


#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil#moraagent #morakualalumpur#morashahalam#moraessentialshahalam #moraessentialjohor #moraessentialbangi #moraessentialmirafilzah

Always remember to stay hydrate! Ini penting untuk mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan badan. Boleh juga letak buah-buahan dalam air kosong untuk dijadikan air detox .
#MORAfacts #MORAfeedback #MORAstokistlist #openforagent
#moraessential #moraargancleanser #moracalissaoil #moramilkyalmondscrub
#morachocscrub #mirafilzah
#morateamselangorWZH #MoraTeamAsmah #wzhresources

Apakah kebaikan MORA Calissa Oil? Calissa Oil diperbuat daripada bahan-bahan natural yang baik untuk kulit kerana bebas daripada bahan chemical. Bukan untuk muka sahaja, Calissa Oil juga boleh digunakan di tempat-tempat kering seperti siku dan lutut.



MORA Calissa Oil
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml) .
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.

Postage :
RM7 for semenanjung
RM12 for Sabah Sarawak
.
Whatsapp je 0126673142

Jom jana pendapatan bersama kami, dengan menjadi agent (modal serendah rm350) .
.
#MORAfacts #MORAfeedback #MORAstokistlist #openforagent
#moraessential #moraargancleanser #moracalissaoil #moramilkyalmondscrub
#morachocscrub #mirafilzah
#morateamselangorWZH #MoraTeamAsmah #wzhresources
.
.
Postage setiap hari bekerja+ free gift
COD sekitar Bukit Bintang/ Jalan Tun Razak/ Kg Baru/ Gombak/ Batu Caves/ Melawati / Wangsa Maju/ .
.
Atau dapatkan di butik berikut;
PUTRAJAYA @muslimflava
KELANTAN @thedindaboutique

MORA Argan Cleanser bukan sahaja pencuci muka tetapi ia bertindak sebagai 2 in 1 kerana boleh juga digunakan sebagai makeup remover. Cara-cara pengunaanya adalah pam MORA Argan Cleanser ke atas tangan yang kering dan gosok perlahan-lahan ke atas muka yang basah. Ini dapat membantu membuang makeup dan kotoran-kotoran di muka.
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #moraessentialbangi #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #hilangparut #krimpemutih #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #arganaoilserum #rambutgugur #morafeedback #MORAteamHanna #MORAselangor #MORAdropship #MORAmilkyalmondscrub #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil

@Regranned from @moraessential - CALISSA OIL PHENOMENAL SANGAT! SENANG MERESAP DAN SANGAT BEST!
Jom dapatkan CALISSA OIL sekarang, sebelum OUT OF STOCK! .
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco)
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Boleh order terus dengan kami di;
01114376070
.
Atau boleh hubungi stokis atau ejen kami yang berdekatan dengan anda, boleh lihat di #MORAagents .
.
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat hashtag #MORAagents & #MORAstokistlist
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil - #regrann

"ALHAMDULILLAH LEPAS DUA HARI GUNA CALISSA OIL PADA MUKA BABY AKAK, HILANG DAH RASHES PADA MUKA DIA, HAPPYY SANGATTT. THANK YOU MORA! 😍" -Kak Ija, pengguna MORA-
.
.

MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco)
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm

WhatsApp ⏩ +6014 9276453 . .

#mylia_argan_oil #PureArganOil #MORAdropship #MORAfeedback #MORAfeedback_Mylia #MoraEssential #MoraCleanser #MoraArganOil #MoraMilkyAlmondScrub #MiraFilzah #ArganOil #FacialCleanser #Cleanser #skincare #jerawat #jeragat #HilangParut #UbatParut #UbatJerawat #KulitKering #KulitSensitif #KulitBerminyak #KulitNormal #whitehead #blackhead #flawless #ScarTreatment #ParutJerawat #Eczema

Calissa Oil Phenomenal sangat..senang meresap dan sangat baik untuk kulit..Jom dapatkan Calissa Oil sekarang ..✨✨Nak lihat lebih lagi tentang testimoni boleh lihat di
#MORAfeedback

Most Popular Instagram Hashtags