#morafeedback

14261 posts

TOP POSTS

Jeng jeng jeng!
Khas untuk semua pelanggan dan followers MORA tersayang.
Kami adakan Merdeka Raya SALE!! 😍😍
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat borong!
.
Boleh juga beli dari agent dan stokis kami sebab mereka juga terlibat dengan sale Merdeka Raya ini.
.
Boleh order terus dengan kami di;
+60146211280
+60146211280
+60146211280
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit

My skincare routine: Cleanser, toner and @moraessential argan oil! ✨ #MORAfeedback

Bile besarkan tak nampak la lg musuh angry bird e2.🙊..dan yg paling penting baru la nampak bibir bekilat lepas taruk mora tu 😉😆✌🙊... @Regrann from @mfmirafilzah - Haaipp, siapa kata MORA Argan Oil ni utk kulit muka sahaja? 💁🏻Helloooo 📞 MORA Argan Oil bukan shj utk kulit, tp utk bibir juga tau! Boleh ganti lipbalm! Jimaaaat 😘 Nak lagi jimat boleh ganti losyen, moisturiser, minyak rambut, dan banyak lagi. Cer tengok sikit #MORAfeedback cemana 😍 .

Tutorial sikit utk sapu di bibir 💋 Selamat mencuba! 💖 @moraessential #Regrann

From our founder, Mira Filzah 💚
・・・
Susah tak nak cari pencuci muka yg sesuai dgn kulit kita? Sama lah! Susah sgt Mira nk cari pencuci muka yg betul2 serasi dgn kulit, nasib baik kulit Mira tak ada masalah sgt Alhamdulillah. Disbbkan Mira rasa susah nk cari pencuci muka yg best, Mira keluarkan MORA Argan Cleanser .

Sukaaaaa sgt MORA Argan Cleanser ni! Mmg BEST!
Apa yang bestnya tentang Argan Facial Cleanser ni? .
.
Pertama sekali, cleanser ni best sebab ianya tidak mengandungi chemical. Lepas tu Mira gunakan Argan Oil sebagai base. Ada juga campuran organik yang lain seperti Sweet Almond Oil, Macadamia Oil, Witch Hazel, Vitamin E, Vitamin C dan Aloe Vera. Haa google shj! Banyak betul kebaikan utk kulit! Bila cuci muka guna Argan Facial Cleanser MORA ni, muka akan rasa lebih lembut dan segar. Lepas pakai Argan Facial Cleanser MORA, sapu pula signature Argan Oil MORA sebelum tidur. Perfect combo! 😘 Tak percaya? Tengok #MORAfeedback

MORA Pure Argan Oil & MORA Argan Cleanser by Mira Filzah ✨
.
🍃Mora Pure Argan Oil (15ml) - RM60
🍃Mora Pure Argan Oil (30ml) - RM100 *save RM20 😱
🍃Mora Argan Cleanser (50ml) - RM60 .
DM/Whatsapp +60196339625
.
Mora Agent Here : 🌷Kuala Terengganu/UMT / UNISZA
🌷Kedah / Alor Star /Yan/ Sg Petani
🌷UTM Skudai/Johor Bahru/Batu Pahat/UTHM
🌷Kota Bharu/Kelantan
🌷Uitm Shah Alam/Seksyen 7 🌷Kuantan
🌷Ampang,KL
🌷Melaka
.
🚗COD EVERYDAY
📮POSTAGE EVERYDAY
.
Atau boleh dapatkan di Vendor :
.
🌸 Butik Lola Vendor , Dataran Austin, Gong Badak, Kuala Terengganu @lolavendors (10am-6pm)
🌸Butik House of Nalyaa, Bandar Indera Mahkota, Kuantan @houseofnalyaa (11am - 7pm)
🌸 Butik Lala Lola, Kubang Kerian, Kota Bharu,Kelantan @lalalola_boutique (10am-6pm)
🌸 Butik SA Bloom, Bandar Baru Uda, Johor Bahru @sa_bloom (11am- 9pm)
🌸Butik Vendora, Sri Gading, Batu Pahat, Johor @vendora.boutique (11am - 9pm)
🌸Butik The Sisters Boutique, Bandar Baru Bangi, @thesistersboutique_ (11am-8pm)
🌸Butik The Lab Boutique, Seksyen 7, Shah Alam, @thelabboutique (11am-7pm)
🌸Butik Randa, Ampang, Kuala Lumpur @randa_official (10am-10pm)
🌸Butik Pop Donna & Cafe, Taman Bukit Beruang Utama, Melaka @pop_donna (1pm - 10pm)
.
#sayajual #moraessential #bazarpaknil #MOR

Siapa yang belum cuba lagi Scrub Chocolate ni! Memang best sangat 😍😍😍 BERAPA? RM 45 je tau dan tahan lama! 💕
.
.
Jom cuba! Whatsapp ke 019-4322472 💃
#codpenang #moraessentialpenang #bymirafilzah #moraessential #morafeedback

Yayy. Terima kasih kakak ku 😍
#Repost @fashasandha with @repostapp.
・・・
Khas buat adikku @molkhan ❤️ ☑️
Ada masalah ??? 🔧jerawat?
🔧jerawat batu?
🔧bekas jerawat?
🔧parut terkena minyak panas?
🔧eczema?
🔧rashes?
🔧alergik dengan skincare yg mengandungi bahan kimia?

Meh cuba pure Argan Oil @moraessential (High grade). Argan Oil paling laris di Malaysia. Produk kecantikan tanpa bahan kimia. Boleh juga dipakaikan pada kanak kanak. Boleh digunakan dalam jangka masa yang lama kerana tiada kesan sampingan yang buruk. Dan yang paling penting telah mendapat kelulusan KKM. Nak tau kebaikan pure Argan Oil @moraessential boleh lihat di #MORAfacts . Nak lihat testimoni para pengguna kami boleh lihat di #MORAfeedback . Boleh follow instagram kami untuk maklumat lanjut.
@moraessential
@moraessential
@moraessential

Semua dalam SATU! Magic betul MORA Argan Oil @moraessential ni 😍 .

Cuaca dkt Mekah mencecah 40C+. Panas tapi berangin dan pada masa yg sama berdebu. Utk apa Mira guna MORA Argan Oil? .

1. Kulit muka. Kulit jd sgt kering dan mengelupas. So Mira sapu MORA 2 titik utk sekali sapuan setiap kali keluar dpd bilik. #takpernahlupa 👶🏻 .

2. Bibir kering. Lupa nk mention dlm video. Mira ada bawa lip balm, tp bila guna MORA dkt bibir, bibir jd lebih lembap dan lebih tahan lama. Tak perlu sapu lip balm banyak kali sbb sekali sapuan MORA boleh tahan dpd pagi sampai ptg. 💋 .

3. Tumit kaki. Dkt sini mmg banyak sgt berjalan, tumit kaki kalau terlalu kering boleh merekah. Ha jd sapu MORA di tumit kaki sebelum keluar utk elak dpd terlalu kering. 👣 .

4. Losyen badan. Mira lupa bwk losyen ke sini, tiba2 teringat ada MORA. Mira sapu MORA mcm pakai losyen, dkt lengan, betis and etc. Jgn risau sbb MORA Argan Oil cpt meresap jd kulit tak rasa berminyak langsung! 🙅🏻 .

Akhir kata, jatuh cinta beribu kali dgn @moraessential 💖 Mak abah pun guna sama. 😘 #MiraFilzah #MORAfacts #MORAfeedback

MORA chocolate scrub
Bau nya wangi. Bau chocolate. Sambil scrub muka sambil makan. Ehh. Tak boleh di makan tau hee
.
Sesuai utk kulit normal. Chocolate scrub ni akan tanggalkan segala kekotoran di muka
.
Harga nya RM45 sahaja 😉😉
.
Whatsapp kami tau 01119654515
Dm pon boleh tp lambat la sis nak mereply 😆😆 #moraagents #morafeedback #morachocolatescrub #moraessential

Selain dari elok untuk kulit muka, pure Argan Oil MORA juga boleh digunakan pada rambut, kuku dan bibir. Ramai sebenarnya yang mempunyai masalah bibir kering. Dah pakai lip balm pun masih kering dan merekah. Kadang kadang ia berlaku kerana lip balm tersebut mengandungi bahan kimia. Dengan menyapukan sedikit pure Argan Oil MORA pada bibir, ia akan bertindak sebagai pelembap untuk bibir anda dan seterusnya menyelesaikan masalah bibir kering dan merekah anda. Insyaallah 😊
@moraessential pure Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
postage :
RM6 for semenanjung
RM10 for Sabah Sarawak
(5 bottle maximum per postage)

Untuk order boleh whatsapp
+6014 6211 280

untuk info serta feedback tentang Argan Oil @moraessential boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback

untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat di instagram @moraessential atau search hashtag #MORAagents
.
#arganoil #purearganoil

MOST RECENT

MORA Beauty Kit 1 (RM170) - Argan Oil 15ml - Argan Cleanser - Milky Almond Scrub
.
(Harga sebenar untuk 3 produk ini: RM185 Anda jimat RM15!
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150) - Argan Oil 15ml - Argan Cleanser - Chocolate Scrub
.
(Harga sebenar untuk 3 produk ini: RM165 Anda jimat RM15!

untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback

#arganoil#purearganoil#moraessential#argancleanser#arganfacialcleanser#facialcleanser#moraargancleanser#moraarganoil#productkecantikan#cantik#skincaremurah#skincare#jerawat#kulitsehat#kulitcantik#kulitputih#kulit#makeup#nakcantik#jerawat#jeragat#kulitkusam#kulitberminyak#kulitcerah#parutjerawat

MORA MERDEKA RAYA SALE ! Wah dengaq SALE je buat Cikfa tak senang duduk! Korang senang duduk ke dengan SALE MORA ke teww? 😝
.
Kalau tak senang duduk pergi ambik phone korang tu, whatapps Cikfa now okay😉
.
Cikfa selalu ready je untuk reply semua whatapps korang 😍
.
LIMITED STOCK okay! HQ pun dah kehabisan stock. Kang stock Cikfa pun habis, menangis tak berlagu lah korang😂
.
🌸MORA Argan Oil (15ml) - RM 55 (Harga Asal : RM60)
🌸MORA Argan Oil (30ml) - RM95 ( Harga Asal : RM100)
🌸MORA Argan Cleanser (50ml) - RM55 (Harga Asal : RM60)
🌸MORA Milky Almond Scrub (150ml) - RM60 (Harga Asal : RM65)
🌸MORA Chocolate Scrub - RM40 (Harga Asal : RM45)
.
🌸MORA Beauty Kit (Set A) - RM165 (Harga Asal : RM170)
- MORA Argan Oil (15ml)
- MORA Argan Cleanser (50ml)
- MORA Milky Almond Scrub (150ml)
.
🌸MORA Beauty Kit (Set B) - RM145 (Harga Asal : RM150)
- MORA Argan Oil (15ml)
- MORA Argan Cleanser (50ml)
- MORA Chocolate Scrub (150g)
.
COD Area :
.
🍃KELANTAN :
Kota Bharu / Kubang Kerian/ Pasir Tumboh / Bachok / Binjai dan kawasan sekitar
.
SELANGOR
🍃Gombak / Batu Caves / Selayang / Setapak / Wangsa Maju / Rawang dan kawasan sekitar
.
🍃NEGERI SEMBILAN :
Bandar Baru Nilai , Nilai 2, USIM
.
PUTRAJAYA
🍃Presint 2, Presint 3, Presint 8, Presint 9, Presint 11, Institut Kanser Negara, Putrajaya Sental, Hospital Putrajaya dan kawasan sekitar
.
#moraessential #arganoil #purearganoil #moraarganoil #moraargancleanser #moramilkyalmondscrub #chocolatescrub #morascrub #facescrub #bodyscrub #bestselling #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #julajulibintangputuscinta #MORAagents #MORAfacts #MORAfeedback #MORAagent #MORAkelantan #MORAselangor #MORAkl #MORAputrajaya #MORAnegerisembilan #MORAagentteamhanna #MORAstokisteamhanna

🎁 Free gift exclusive 🎁 Free cod
🎁 Free consultation 🎁Free postage for 2 item and above
.
📌 #MORAarganoil
.
🌼15ml RM60, 🌼 30ml RM100 (jimat RM20)
.
📌 #MORAargancleanser
.
🌼 50ml RM60
.
📌 #MORAmilkyalmondscrub
.
🌼 150ml RM65
.
📌 #MORAchocolatescrub
.
🌼 150ml RM45
.
📌 #MORAbeautykit
.
🌼 Beauty Kit 1 : RM170 (jimat RM15)
📎 Mora argan oil 15ml : RM60
📎 Mora argan cleanser 50ml : RM60
📎 Mora milky almond scrub 150ml : RM65
.
🌼 Beauty Kit 2 : RM150 (jimat RM15)
📎 Mora argan oil 15ml: RM60
📎 Mora argan cleanser 50ml : RM60
📎 Mora chocolate scrub 150ml : RM45
.
📱+60145001190 cod, postage (everyday)
sm + RM5, ss +RM8
.
📌 #MORAfeedback #MORAcustomers #MORAlovers
.
📌 #MORAstokisteamHANNA #MORAagentteamHANNA
.
📌 #MORAagent #MORAagents #MORAjohor #MORAagentjohor #MORAagentsjohor #MORAbatupahat #MORAagentbatupahat #MORASelangor #MORAKL #MORAPetalingJaya #MORABangi #MORABandarBaruBangi
.
💐 COD BATU PAHAT :
Parit Yaani, Yong Peng, Ayer Hitam, Parit Raja, UTHM, Sri Gading, Rengit, Pura Kencana, BPMall, Semerah, Parit Sulong, Tongkang Pechah, Sri Medan, Taman Soga, HSNI
.
💐 COD SELANGOR/KL :
Bandar Pinggiran Subang, Kampung Melayu Subang, Subang Bestari, Subang Perdana, Citta Mall, Ara Damansara, Oasis Damansara, LRT Lembah Subang, UM, PPUM, Petaling Jaya, SS2, SS14, SS17, SS19, UIA, Kelana Jaya, IPGKBM, IPGKBA, Damansara Bistari, Pantai Dalam
.
#arganoil #purearganoil #argancleanser #facialcleanser

Banyak feedback dari lovely customer tentang MORA ESSENTIAL ni😍 so ape tunggu lagi jom order dengan Sya 😘
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat beli sementara adan SALE MERDEKA RAYA 😍 Jangan lepaskan peluang anda 😘
.
🎈Price 🎈
✨MORA Argan Oil 15 ml - RM 60
✨MORA Argan Oil 30 ml - RM 100
✨MORA Argan Cleanser 50 ml - RM 60
✨MORA Almond Milky Scrub 150ml - RM 65
✨MORA Chocolate Scrub 150g - RM 45
📦POSTAGE : RM7 SM / RM11 SS .
.
For details n order ✨
📲Whatsapp : 017 4297097
.
#moraessential #MORAdropship #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #moralover #moraessentialkuantan #arganoilmalaysia #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #hilangparut #krimpemutih #krimjerawat #krimjeragat #minyakargan #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #arganoilserum #rambutgugur
#morafeedback #feedbackcustomers #MORAfeedback

Banyak feedback dari lovely customer tentang MORA ESSENTIAL ni😍 so ape tunggu lagi jom order dengan Sya 😘
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat beli sementara adan SALE MERDEKA RAYA 😍 Jangan lepaskan peluang anda 😘
.
🎈Price 🎈
✨MORA Argan Oil 15 ml - RM 60
✨MORA Argan Oil 30 ml - RM 100
✨MORA Argan Cleanser 50 ml - RM 60
✨MORA Almond Milky Scrub 150ml - RM 65
✨MORA Chocolate Scrub 150g - RM 45
📦POSTAGE : RM7 SM / RM11 SS .
.
For details n order ✨
📲Whatsapp : 017 4297097
.
#moraessential #MORAdropship #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #moralover #moraessentialkuantan #arganoilmalaysia #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #hilangparut #krimpemutih #krimjerawat #krimjeragat #minyakargan #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #arganoilserum #rambutgugur
#morafeedback #feedbackcustomers #MORAfeedback

Banyak feedback dari lovely customer tentang MORA ESSENTIAL ni😍 so ape tunggu lagi jom order dengan Sya 😘
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat beli sementara adan SALE MERDEKA RAYA 😍 Jangan lepaskan peluang anda 😘
.
🎈Price 🎈
✨MORA Argan Oil 15 ml - RM 60
✨MORA Argan Oil 30 ml - RM 100
✨MORA Argan Cleanser 50 ml - RM 60
✨MORA Almond Milky Scrub 150ml - RM 65
✨MORA Chocolate Scrub 150g - RM 45
📦POSTAGE : RM7 SM / RM11 SS .
.
For details n order ✨
📲Whatsapp : 017 4297097
.
#moraessential #MORAdropship #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #moralover #moraessentialkuantan #arganoilmalaysia #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #hilangparut #krimpemutih #krimjerawat #krimjeragat #minyakargan #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #arganoilserum #rambutgugur
#morafeedback #feedbackcustomers #MORAfeedback

🌸MORA CHOCOLATE SCRUB🌸
_____________________________________________
FUNGSI MORA MILKY ALMOND SCRUB
🎀Membuang sel kulit mati
🎀Membina sel kulit baru
🎀Menegangkan kulit yang berkedut
🎀Menjaga kulit dari sinaran UV matahari
🎀Sesuai untuk semua peringkat umur, dari kanak-kanak hingga warga emas
🎀Sesuai untuk semua jenis kulit muka
.
.
🌰 MILKY ALMOND SCRUB (cara pakai)
🔅Digunakan sebelum pencuci muka.
🔅Basahkan sedikit kulit muka.
🔅Sapu dan ratakan scrub diseluruh kulit muka selama 2-3 minit sehingga pasir scrub hilang. 🔅Kemudian bilas dengan air bersih.
.
🌀Chocolate scrub pun lebih kurang milky almond scrub cuma tekstur dia kasar sikit
🎈Price 🎈
✨MORA Argan Oil 15 ml - RM 60
✨MORA Argan Oil 30 ml - RM 100
✨MORA Argan Cleanser 50 ml - RM 60
✨MORA Almond Milky Scrub 150ml - RM 65
✨MORA Chocolate Scrub 150g - RM 45
📦POSTAGE : RM7 SM / RM11 SS .
.
For details n order ✨
📲Whatsapp : 017 4297097
.
#moraessential #MORAdropship #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #morascrub #moraalmondmilkyscrub #morachocolatescrub #morakuantan #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #hilangparut #krimpemutih #krimjerawat #krimjeragat #minyakargan #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #arganoilserum #rambutgugur
#MORAfeedback #feedbackcustomers

🌸MORA MILKY ALMOND🌸
_____________________________________________
FUNGSI MORA MILKY ALMOND SCRUB
🎀Membuang sel kulit mati
🎀Membina sel kulit baru
🎀Menegangkan kulit yang berkedut
🎀Menjaga kulit dari sinaran UV matahari
🎀Sesuai untuk semua peringkat umur, dari kanak-kanak hingga warga emas
🎀Sesuai untuk semua jenis kulit muka
.
.
🌰 MILKY ALMOND SCRUB (cara pakai)
🔅Digunakan sebelum pencuci muka.
🔅Basahkan sedikit kulit muka.
🔅Sapu dan ratakan scrub diseluruh kulit muka selama 2-3 minit sehingga pasir scrub hilang. 🔅Kemudian bilas dengan air bersih.
.
🌀Chocolate scrub pun lebih kurang milky almond scrub cuma tekstur dia kasar sikit
🎈Price 🎈
✨MORA Argan Oil 15 ml - RM 60
✨MORA Argan Oil 30 ml - RM 100
✨MORA Argan Cleanser 50 ml - RM 60
✨MORA Almond Milky Scrub 150ml - RM 65
✨MORA Chocolate Scrub 150g - RM 45
📦POSTAGE : RM7 SM / RM11 SS .
.
For details n order ✨
📲Whatsapp : 017 4297097
.
#moraessential #MORAdropship #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #morascrub #moraalmondmilkyscrub #morachocolatescrub #morakuantan #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #hilangparut #krimpemutih #krimjerawat #krimjeragat #minyakargan #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #arganoilserum #rambutgugur
#MORAfeedback #feedbackcustomers

Ada chocolate lovers ke kat sini??
.
🍫🍫🍫
.
Jom cuba produk MORA yang terbaru ni!!!
.
MORA Chocolate Scrub, the best body/face scrub with cocoa sensation.
.
Macam mana nak beli?
Boleh order terus dengan kami di;
+6012.585.2344
+6012.585.2344
+6012.585.2344
.
Atau boleh terus walk in ke butik @callista.kafe.butik di Bukit Rahman Putra, Sg Buloh
@fateemacouture di Dataran Wangsa Melawati .
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +6012.585.2344
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
MORA Agent since July 2015
Aishah Ahmad Suhaili
012.585.2344
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moraessentialbymirafilzah #sapotlokal #mirafilzah #codmelawati #melawati #keramat #scrub #cleanser

Korang dah guna belum #morachocolatescrub ni??kalau belum rugi sgt.sbb ramai yg dh guna.best je lepas guna diorang bgtau siap ada yg rasa 😋😋sbb tak tahan bau koko tu🤗..
🙌🏻tapi ingat tau benda ni xbole mkn.hehe.
:
Merdeka Raya SALE 🇲🇾 ❤️
RM40(NP:RM45)
:
Order & details:
📲+6011-16491970(myra)
📲+6011-16491970(myra)
#morafact #MORAfeedback #moraagent #moraessential #morascrub #moraessentialpenang #moraessentialpulaupinang #moraessential #moraarganoil #moraargancleanser #morachocolatescrub #moraalmondmilkyscrub #morabeautykit #morabymirafilzah #morakepalabatas #morapenang #morapulaupinang #moraagentteammyra #moraagentteamhanna #morastokisteamhanna #usm #uitm #kmpp

PARUT MAKIN PUDAR, JERAWAT DAH JARANG NAIK. SEPATUTNYA DAPAT AWARD THE BEST LOCAL SKINCARE BRAND! 😍
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Argan Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Argan Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Boleh order terus dengan kami di;
+6012.585.2344
+6012.585.2344
+6012.585.2344
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +6012.585.2344
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
MORA Agent since July 2015
Aishah Ahmad Suhaili
012.585.2344
.
#moraessentialbymirafilzah
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #sapotlokal #mirafilzah #codmelawati #melawati #skincare #cleanser #scrub #vendor@callista.kafe.butik #vendor@fateemacouture #MORAagentteamHanna
.

Jeng jeng jeng!
Khas untuk semua pelanggan dan followers MORA tersayang.
Kami adakan Merdeka Raya SALE!! 😍😍
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat borong!
.
Boleh order terus dengan kami di
014-3215302 .
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil#argnanoilmurah #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub#moramelaka#morasabah#morasarawak#promosimerdeka#merdeka #morachocolatescrub #morabeautykit

SALE! SALE! SALE!
Khas untuk semua pelanggan dan followers MORA tersayang.
Kami adakan Merdeka Raya SALE!! 😍😍
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat borong!
.
Nak cantik cantik di hari raya Haji nanti kennn♥️
.
Untuk beli boleh whatsapp .
.
+6013 3352259
+6013 3352259
+6013 3352259 .
.
.

untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag

#MORAfacts
#MORAfeedback .
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit

Jeng jeng jeng!
Khas untuk semua pelanggan dan followers MORA tersayang.
Kami adakan Merdeka Raya SALE!! 😍😍
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat borong!
.
Boleh order terus dengan kami di
014-3215302 .
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil#argnanoilmurah #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub#moramelaka#morasabah#morasarawak#promosimerdeka#merdeka #morachocolatescrub #morabeautykit

🎁 Free gift exclusive 🎁 Free cod
🎁 Free consultation 🎁Free postage for 2 item and above
.
📌 #MORAarganoil
.
🌼15ml RM60, 🌼 30ml RM100 (jimat RM20)
.
📌 #MORAargancleanser
.
🌼 50ml RM60
.
📌 #MORAmilkyalmondscrub
.
🌼 150ml RM65
.
📌 #MORAchocolatescrub
.
🌼 150ml RM45
.
📌 #MORAbeautykit
.
🌼 Beauty Kit 1 : RM170 (jimat RM15)
📎 Mora argan oil 15ml : RM60
📎 Mora argan cleanser 50ml : RM60
📎 Mora milky almond scrub 150ml : RM65
.
🌼 Beauty Kit 2 : RM150 (jimat RM15)
📎 Mora argan oil 15ml: RM60
📎 Mora argan cleanser 50ml : RM60
📎 Mora chocolate scrub 150ml : RM45
.
📱+60145001190 cod, postage (everyday)
sm + RM5, ss +RM8
.
📌 #MORAfeedback #MORAcustomers #MORAlovers
.
📌 #MORAstokisteamHANNA #MORAagentteamHANNA
.
📌 #MORAagent #MORAagents #MORAjohor #MORAagentjohor #MORAagentsjohor #MORAbatupahat #MORAagentbatupahat #MORASelangor #MORAKL #MORAPetalingJaya #MORABangi #MORABandarBaruBangi
.
💐 COD BATU PAHAT :
Parit Yaani, Yong Peng, Ayer Hitam, Parit Raja, UTHM, Sri Gading, Rengit, Pura Kencana, BPMall, Semerah, Parit Sulong, Tongkang Pechah, Sri Medan, Taman Soga, HSNI
.
💐 COD SELANGOR/KL :
Bandar Pinggiran Subang, Kampung Melayu Subang, Subang Bestari, Subang Perdana, Citta Mall, Ara Damansara, Oasis Damansara, LRT Lembah Subang, UM, PPUM, Petaling Jaya, SS2, SS14, SS17, SS19, UIA, Kelana Jaya, IPGKBM, IPGKBA, Damansara Bistari, Pantai Dalam
.
#arganoil #purearganoil #argancleanser #facialcleanser

SALE! SALE! SALE!
Khas untuk semua pelanggan dan followers MORA tersayang.
Kami adakan Merdeka Raya SALE!! 😍😍
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat borong!
.
Nak cantik cantik di hari raya Haji nanti kennn♥️
.
Untuk beli boleh whatsapp .
.
+6013 3352259
+6013 3352259
+6013 3352259 .
.
.

untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag

#MORAfacts
#MORAfeedback .
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit

Khas untuk semua pelanggan dan followers MORA tersayang.
MORA adakan Merdeka Raya SALE!! 😍😍
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat borong!
.
🍃MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
✔RM55 (15ml) ✔RM95 (30ml)
.
🍃MORA Argan Facial cleanser
✔RM55 (50ml)
.
🌰MORA Almond Scrub
✔RM60 (150ml)
.
🍫MORA Chocolate Scrub ✔RM40
.
🌸MORA Beauty Kit 1 (RM165)
- Argan Oil 15ml
- Argan Cleanser
- Milky Almond Scrub
(Harga sebenar untuk 3 produk ini: RM185
Anda jimat RM20! 😍)
.
🌸MORA Beauty Kit 2 (RM145)
- Argan Oil 15ml
- Argan Cleanser - Chocolate Scrub
(Harga sebenar untuk 3 produk ini: RM165
Anda jimat RM20! 😍)
.
📌*HARGA 👆 SELEPAS DISKAUN*
.
Boleh order terus dengan
📲 +60172468758
📲 +60172468758
📲 +60172468758
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit
#moraklang #moraagentklang #moraselangor

Jeng jeng jeng!
Khas untuk semua pelanggan dan followers MORA tersayang.
Kami adakan Merdeka Raya SALE!! 😍😍
.
Untuk sale Merdeka Raya ini, kami akan berikan diskaun RM5 untuk semua produk MORA. YES, RM5!! Banyak tauuu.
.
Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat borong!
.
Boleh order terus dengan kami di
(017 - 942 9931) .
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramerdekarayasale #sukansea #morapenang #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit

🎁 Free gift exclusive 🎁 Free cod
🎁 Free consultation 🎁Free postage for 2 item and above
.
📌 #MORAarganoil
.
🌼15ml RM60, 🌼 30ml RM100 (jimat RM20)
.
📌 #MORAargancleanser
.
🌼 50ml RM60
.
📌 #MORAmilkyalmondscrub
.
🌼 150ml RM65
.
📌 #MORAchocolatescrub
.
🌼 150ml RM45
.
📌 #MORAbeautykit
.
🌼 Beauty Kit 1 : RM170 (jimat RM15)
📎 Mora argan oil 15ml : RM60
📎 Mora argan cleanser 50ml : RM60
📎 Mora milky almond scrub 150ml : RM65
.
🌼 Beauty Kit 2 : RM150 (jimat RM15)
📎 Mora argan oil 15ml: RM60
📎 Mora argan cleanser 50ml : RM60
📎 Mora chocolate scrub 150ml : RM45
.
📱+60145001190 cod, postage (everyday)
sm + RM5, ss +RM8
.
📌 #MORAfeedback #MORAcustomers #MORAlovers
.
📌 #MORAstokisteamHANNA #MORAagentteamHANNA
.
📌 #MORAagent #MORAagents #MORAjohor #MORAagentjohor #MORAagentsjohor #MORAbatupahat #MORAagentbatupahat #MORASelangor #MORAKL #MORAPetalingJaya #MORABangi #MORABandarBaruBangi
.
💐 COD BATU PAHAT :
Parit Yaani, Yong Peng, Ayer Hitam, Parit Raja, UTHM, Sri Gading, Rengit, Pura Kencana, BPMall, Semerah, Parit Sulong, Tongkang Pechah, Sri Medan, Taman Soga, HSNI
.
💐 COD SELANGOR/KL :
Bandar Pinggiran Subang, Kampung Melayu Subang, Subang Bestari, Subang Perdana, Citta Mall, Ara Damansara, Oasis Damansara, LRT Lembah Subang, UM, PPUM, Petaling Jaya, SS2, SS14, SS17, SS19, UIA, Kelana Jaya, IPGKBM, IPGKBA, Damansara Bistari, Pantai Dalam
.
#arganoil #purearganoil #argancleanser #facialcleanser

Most Popular Instagram Hashtags