#moongeunyoung

MOST RECENT

.
. . .
Beautiful sunshine 🌞 .
#MSOAN#jangkeunsuk#moongeunyoung

Phim chiếu được 10 năm thì mới coi !
Trong khi hầu hết đều thích cặp nữ- nữ thì tui lại thích cặp thầy-trò này chết mất. Làm sao mà không fall in love được một người lúc nào cũng ủng hộ mình, hiểu rõ mình, đốt cả bàn tay để cứu mình và từ bỏ tất cả để theo mình. Trời ơi, làm sao có thể ??? Kết thúc hơi buồn, à lộn , buồn thấy con mẹ luôn ! Nhưng thôi, trong tâm tưởng tự cho rằng nó là kết thúc mở, rồi họ sẽ gặp lại nhau. Nhất định !
Park Shin Yang có thể không quá đẹp, lại còn gắn râu giả ( huhuh bố mày ghét râu), nhưng không phải là Park Shin Yang thì còn ai có thể chinh phục được nhân vật này?Cười này, khóc này, tức giận này, bất cần này, kìm lòng này!!! Loveline ít cực mà cái nào cái đó đẹp muốn khóc :(
- Em là gì của thầy?
- Là học trò ta... là thầy ta...là bạn ta...là người ta muốn bảo vệ tới tận cùng...là người ta vô cùng yêu thương ... :'(
#parkshinyang #moongeunyoung #painterofthewind

KOREAN COSMETICS BRANDS 3. INNISFREE

SPOKESPERSON & MODELS

Innisfree has been endorsed by numerous South Korean celebrities since its launch in 2002. The brand's first model was Han Chae-young. Actresses Kim Tae-hee and Nam Sang-mi have also endorsed the brand.

Since 2006, its notable spokespersons include actress Song Hye-kyo, actressMoon Geun-young, Girls' Generationmember Yoona, actor Lee Min-ho,Twice, LOONA and Wanna One.
.
.
.
(P.S. sorry if pictures aren't clear.)
.
.
.
#Glow #kbeauty #asianbeauty #koreanbeauty #skincare #beauty #glowingskin
#Hanchaeyoung #kimtaehee #namsangmi #songhyekyo #moongeunyoung #girlsgeneration #leeminho #twice #loon #wannaone

Wi Mae Ri's quotes
🎬: Mary Stayed Out All Night
📆: 2010
🎥: KBS
👥: Moon Geun-young, Jang Keun-suk, etc.
.
.
.
Synopsis:
Wi Mae-ri (Moon Geun-young) is a stubborn young woman with no dating experience. She looks like her late mother, but her hot temper comes straight from her deadbeat father (Park Sang-myun). Her father's business failures always make trouble, but Mae-ri still loves him. Because she can't afford college tuition, she temporarily stops attending college, and without any special skills, starts to work odd jobs. One day, driving friends around as one of those jobs, she accidentally hits musician Kang Mu-gyul (Jang Keun-suk) and over a series of events, they become friends.
.
#kdramaquotes #kdrama #quotes #quotesoftheday #dailyquotes #marystayedoutallnight #jangkeunsuk #janggeunsuk #moongeunyoung #prettynoonawhobuysmefood #apoemaday #whysecretarykim #wokoflove #lawlesslawyer #richman #youdrivemecrazy #busted #suits #abouttime #asdal #seeyouagain #oppa #wamil #sbs #kbs #mbc #tvn #jtbc

💞💞 #moongeunyoung

I know everyone is excited for yoon upcoming project (😆 meee) and a total new role. However the most talk is his leading lady (I don’t mind if there’s none too) but who? I swear I will knock down #sbs tower if they cast siyoon a damn newbie or idol wannabe actress. 😡 the two actress 😍❤️ I would die for yoon to work with is #moongeunyoung #문근영 & #parkboyoung #박보영 it would be 👍... anybody have an actress in mind? #yoonshiyoon #yoonsiyoon #윤시윤 #1night2days #1n2d #1박2일 #윤동구 #dearjudge


.
8 Actors Who Started Their Careers Through Adorable Child Roles :
1. #parkboyoung
2. #yooseungho
3. #parkshinhye
4. #kimyoojung
5. #moongeunyoung
6. #yeojingoo
7. #kimsaeron
8. #kimsohyun

Source : https://www.soompi.com/2018/05/13/8-actors-started-careers-adorable-child-roles/
.
.
.
.
#김유정 #金裕贞 #金裕貞 #KimYooJung #キムユジョン #you_r_love#sidushq#fairy#휠라#일단뜨겁게청소하라#cleanwithpassion#라네즈와

Yuhu kangen drakor ini 😂
.
.
Regrann from @kdramakita - Siapakah disini yang udah nonton Cinderella's Step Sister?
Yaampunn drama lejen buatan KBS ini sukses membuat penonton setia ikan terbang menangis tersedot sedot (?) 😢😢😭😭😭
BAPER ELAAHH!!! 😭😭😭
Drama ini menceritakan Eun Jo (Moon Geun Young) yang gak terima emaknya nikah lagi
Dia juga gak peduli bokk meskipun bapak tirinya adalah tipikal orang yang luar biasa baik
Beliao dan anaknya, Hyo Seon (Seo Woo) sayang banget sama Eun Jo
Karena sifatnya yang tertutup, doi gak menerima kasih sayang yang diberikan bapak dan adek tirinya
Tapii doi merubah sifat dinginnya setelah bertemu dengan Hong Ki Hoon (Chun Jung Myung)
Cinta segitiga pun dimulai karena Hyo Seon naksir sama Ki Hoon
Nah kebetulan Ki Hoon akan meninggalkan kedua gadis itu untuk mengurus masalah pribadi
Karena gak terima kakak tirinya naksir Ki Hoon, Hyo Seon bilang ke Eun Jo kalo Ki Hoon meninggalkannya akhirnya tu cewek yang awalnya berubah kembali jadi judes 😥😥
Ketiganya kembali ketemu 8 tahun kemudian dan kedatangan Han Jung Woo (Taecyeon) yang ikut meramaikan (?) suasana
Jadi yang awalnya cinta segitiga, berubah jadi segi empat hweww 😥😭
Drama ini menguras emosi banget bokk
Jujur Eun Jo adalah karakter yang paling banyak mendapat simpati dari gue karena diliat dari sorot matanya, ni cewek menahan rasa sakit yang luar biasa 😭😭
Kebaperan semakin berasa ketika mendengar OST drama ini yang lejen banget dinyanyikan oleh Bang Yesung 😢😢
Gue apal banget elah dari awal mpe akhir lagu tanpa baca lirik hangeul 😭😭😭
Lagunya bikin hati terkrenyes krenyes (?) 😢😢
Kuy kalo menurut lo gimana??
Cr video: by owner
Song on video: It Has To Be You by Yesung OST Cinderella's Step Sister . .

#MoonGeunYoung #ChunJungMyung #SeoWoo #Taecyeon #CinderellaStepSister #weekendbaperkdramakita #koreanactors #koreanactrees #kdramakita #like4likes #likeforfollow - #regrann

[8 Aktor dan Aktris Ini Memulai Debut di Usia Muda]
.
[⏩GESER⏩]
.
Adakah Artis favoritmu?
Source: Soompi
Translate&Re-Write: KVIBES📍 -Soo Ah
-----------
#KimSaeRon #KimSoHyun #KimYooJung #MoonGeunYoung #ParkBoYoung #ParkShinHye #YeoJinGoo #YooSeungHo

Most Popular Instagram Hashtags