[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#momsharing

MOST RECENT

Sebenernya masih galau kalo bahas masalah gadget. Ada yg bilang itu masalah, ada yg bilang itu bukan masalah. Bian termasuk anak yg bisa anteng kalo liat youtube. Engga anteng yg diem gitu sih, dia ttep ikutan nyanyi ikutan joged niruin yg dia liat. Tp ya jd anteng engga lari sana lari sini. Berantakin ini itu. Ini yg mau share ttg youtube utk Bian :
.
Bian jd pinter ngomong. Ceriwis nya ngalahin anak yg ada di video di youtube. Kalo mau tidur dia pasti dongengin aku.. Dan akhirnya aku yg ngantuk duluan 😂
.
Bian lebih pinter dari anak sebayanya (menurutku) dia sudah bisa bedain mana bis mana mobil mana truk mana gajah mana macan dll hampir semua dia sudah paham. Pas jalan2 aku kaget dia bilang “maa itu bis wed” maksudnya dia bilang maa itu bis warna red. Lhooh aku ngajarin dia bahasa indonesia, merah. Pasti gara2 youtube.
.
Dia engga takut sama hal-hal baru yg pertama kalo dia lihat langsung. Kayak badut misalnya. Dlu dia takut sama badut. Gara2 srg lihat video ultah anak ada badutnya, dia jd ngga takut waktu ketemu badut. Kalo lihat badut dia pasti lgsg bilang “dadut taun” badut ulangtahun maksudnya.
.
Bian sudah hampir menguasai semua kosakata yg dia gunakan sehari-hari. Pipis dan pup dia sudah bilang. Jd Bian pake pampers cm kalo dia tidur aja. Dia laper pun udah bisa blg minta makan ato minta susu. Bisa marahin mama ato papa kalo dirasa Bian salah.
.
Bian liat youtube 1hr aku kasih waktu 1jam. Dan dipantau. Krn Bian sudah bisa milih video sendiri. Pilih. Pause. Play. Sampe Skip Add dia bisa sendiri. Dan nangis kalo buffering ato kuota habis. (ini jg yg bkin mama nangis 😭)
Bukan berarti Bian full gadget ya.. Ada waktu juga buat Bian main diluar, main bola depan rumah, ato main truck dan mobil2an di dalam rumah.
.
Yaa.. Semua kembali ke pribadi masing-masing ya..
Kalo aku sih bukan type mama yg nentang bgt Bian gadget terus. Yg jelas ada waktunya. Semua ada masanya.
Skg ini Bian 2 tahun. TIDAK AKU SEKOLAHKAN. Krn menurutku kasian, belum waktunya. Biar skg ini belajar dulu sama org rumah, keluarganya.. Sekolah nanti aja kalo udah 4 tahun 😊😊
.
#gadgets #gadgetforkids #mainhp #nogadget #kids #balitaindonesia #momsharing #ceritabunda

Reminder that I still got this, a bad weekend does not mean we need to go back to our old unhealthy ways and I do not regret one moment of my enjoyment since I was celebrating my girls this weekend #mommaOZ #momoftwingirlsplusaboy #bergencountymom #weightwatchers #freestyle #weightloss #momsharing #momblogging #coastguardwife #coastguardfamily #momsharing #momblogging #followmyjourney #backontrack #healthyeating #0pointbreakfast @weightwatchers

Fell off the wagon this weekend because it was OZ’s b-day weekend and the Lover was in town but I am back and stronger than ever, reboot Monday here I come #mommaOZ #momoftwingirlsplusaboy #bergencountymom #weightwatchers #freestyle #weightlossjourney #momsharing #momblogging #followmyjourney #healthyeating #2pointbreakfast

OZ and their favorite gals, they had an amazing time and that made the lover and I so happy #OZ #twinsisters #unicornparty #theyturned5 #mommaOZ #momoftwingirlsplusaboy #njmom #bergencountymom #momsharing #momblogging #kidsparties

She had a blast until she had a little injury, she had a meltdown and then back to the ballpit she went, Im that horrid mom that unless she sees blood or a child that can’t walk I just let them be and they get right back up and go back at it #Olivia #OZ #twinsisters #unicornparty #theyturned5 #mommaOZ #momoftwingirlsplusaboy #njmom #bergencountymom #momsharing #momblogging #kidsparties

These beauties were favors for OZ’ guests and were made by @bonbonierahandmade in Greece, the shop-owner was amazing from start to finish, a pleasure working with her #OZ #twinsisters #theyturned5 #unicornbirthdayparty #mommaOZ #momoftwingirlsplusaboy #njmom #bergencountymom #momsharing #momblogging #kidsparties

Another great picture by @fullnfitnyc I have loved everything @sugarsuckle has done for us over the past 5 years but I think this one is taking over first place, the unicorn cake pops and the number 5 cookies are simply and let’s not mention the individual cakes for OZ beautiful #OZ #twinsisters #unicornparty #theyturned5 #mommaOZ #momsharing #momblogging #kidsparties

The sis-in-law @fullnfitnyc did an amazing of capturing great details of OZ’s 5th birthday party, thanks so much, we owe you Doll #OZ #twinsister #unicornparty #theyturned5 #mommaOZ #momsharing #momblogging #kidsparties

The little nugget enjoying his big sisters birthday party #X #OZ #twinsisters #mommaOZ #momoftwingirlsplusaboy #njmom #bergencountymom #momsharing #momblogging

#Repost @coastiewifey with @get_repost
・・・
Thank you @lilyandliam for an amazing birthday party for our girls they had an amazing time and so did their guests. Wonderful, clean playspace in Bergen County with great attention to detail. Wonderful experience from start to finish. #OZ #twinsisters #unicornbirthdayparty #theyturned5 #mommaOZ #momoftwingirlsplusaboy #bergencountymom #njmom #momsharing #momblogging

Our girls and their guests had an amazing time, so now like my adopted daughter @vivalefab just reminded me the party was a success now go kick up your feet and enjoy time with your lover 😂😂😘😘❤️❤️ she’s the best #OZ #twinsisters #unicornbirthdayparty #theyturned5 #mommaOZ #momoftwingirlsplusaboy #njmom #bergencountymom #momsharing #momblogging #kidsparties

Most Popular Instagram Hashtags