[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#momandbabyshop

4801 posts

TOP POSTS

Dari Indonesia, netep di Bukit Jalil, lalu kemari ke kedai kami @kedaimomster . Untuk apa? Untuk Baby Wrap by Mak Yang yang semestinya mudah dipakailah! 😋 Terima kasih kerana sudi dapatkan @babywrapbymakyang serta barang-barang keperluan bayi yang lain di @kedaimomster
.
Smile😊! 💟
Momster
D2-1-20, Jalan 1/152
OUG Parklane,
off Jalan Puchong KL.
🚗 Waze 'momster'
.
fb @kedaimomster
ig @kedaimomster
.
Mon-Fri 10am-6pm
Sat Sun 10am-7pm
Accepting online orders
Whatsapp 011 3920 7747
#kedaimomster
#momandbabyshop
#ougparklane
#sayajualbarangbaby
#babywrapbymakyang

Waduuu~~ Stock semakin susut, kusut juga melihat background yang semakin kosong, kosong dan kosong.. 💆🏻 Tuan-tuan dan puan-puan, jom jadi sebahagian daripada mereka yang telah mengosongkan dinding ini! ❤️
.
Terima kasih Puan Rohainah kerana sudi dapatkan @babywrapbymakyang 🌹 di @kedaimomster . Jom dapatkan Baby Wrap by Mak Yang di kedai kami atau terus ke website kami www.kedaimomster.my untuk sebarang pembelian ya! 😭😜
.
Smile😊! 💟
Momster
D2-1-20, Jalan 1/152
OUG Parklane,
off Jalan Puchong KL.
🚗 Waze 'momster'
.
fb @kedaimomster
ig @kedaimomster
.
Mon-Fri 10am-6pm
Sat Sun 10am-7pm
Accepting online orders
Whatsapp 011 3920 7747
#kedaimomster
#momandbabyshop
#ougparklane
#sayajualbarangbaby
#babywrapbymakyang

SCROLL SCROLL SCROLL
.
"Hm hm hm, bosannyaaaa anak pakai baju sama sahaja 😩!". Luah seorang mommy yang suka shopping baju anak. 🙊 Jom, usha-usha baju bayi yang ada dijual di kedai kami.
.
Nota penting! Ambil nafasss~ fuh! Stok terhad untuk bayi berumur 12-24 bulan sahaja.
.
Smile😊! 💟
Momster
D2-1-20, Jalan 1/152
OUG Parklane,
off Jalan Puchong KL.
🚗 Waze 'momster'
.
fb @kedaimomster
ig @kedaimomster
.
Mon-Fri 10am-6pm
Sat Sun 10am-7pm
.
Accepting online orders
Whatsapp 011 3920 7747
#kedaimomster
#momandbabyshop
#ougparklane
#sayajualbarangbaby
#babywrapbymakyang

Terima kasih Puan Noreen kerana sudi dapatkan @babywrapbymakyang 🌹 dan barang baby di @kedaimomster . Jom dapatkan Baby Wrap by Mak Yang di kedai kami atau terus ke website kami www.kedaimomster.my untuk sebarang pembelian ya! Stok corak laku keras semakin sendu ni. 😭😜
.
Smile😊! 💟
Momster
D2-1-20, Jalan 1/152
OUG Parklane,
off Jalan Puchong KL.
🚗 Waze 'momster'
.
fb @kedaimomster
ig @kedaimomster
.
Mon-Fri 10am-6pm
Sat Sun 10am-7pm
Accepting online orders
Whatsapp 011 3920 7747
#kedaimomster
#momandbabyshop
#ougparklane
#sayajualbarangbaby
#babywrapbymakyang

Panas kan lewat minggu-minggu ni? Keep yourself & your kids well-hyrated ya! .
Smile😊! 💟
Momster
D2-1-20, Jalan 1/152
OUG Parklane,
off Jalan Puchong KL.
🚗 Waze/Google Maps > 'momster'
Landmark (from Mid Valley/Jln Klang Lama to Kinrara/ PPR Kg Muhibbah)
.
fb @kedaimomster
ig @kedaimomster
.
Mon-Fri 10am-6pm
Sat Sun 10am-7pm
.
click link below to order
www.wasap.my/601139207747

#kedaimomster
#momstercatalog
#momandbabyshop

Eh eh, cuba zoom in corak Baby Wrap by Mak Yang tu. Menarik juga tu! Corak yang masih mendapat sambutan sehinggaaalah sekarang. Corak pilihan anda? Jom cuci mata untuk pilihan corak lain di website kami www.kedaimomster.my
.
Terima kasih daun keladi kerana sudi dapatkan @babywrapbymakyang di @kedaimomster ! 🤗🌸❤️
.
Smile😊! 💟
Momster
D2-1-20, Jalan 1/152
OUG Parklane,
off Jalan Puchong KL.
🚗 Waze 'momster'
.
fb @kedaimomster
ig @kedaimomster
.
Mon-Fri 10am-6pm
Sat Sun 10am-7pm
Accepting online orders
Whatsapp 011 3920 7747
#kedaimomster
#momandbabyshop
#ougparklane
#sayajualbarangbaby
#babywrapbymakyang

May we gain something here, and rewards our customer in future. Thank you Lazada for the invitation

#everyonecansell
#kedaimomster
#babywrapbymakyang
#momandbabyshop

Terima kasih encik kerana sudi dapatkan @babywrapbymakyang 🌹di @kedaimomster . Jom dapatkan Baby Wrap by Mak Yang di kedai kami atau terus ke website kami www.kedaimomster.my untuk sebarang pembelian ya! Stok corak laku keras semakin sendu ni. 😭😜
.
Smile😊! 💟
Momster
D2-1-20, Jalan 1/152
OUG Parklane,
off Jalan Puchong KL.
🚗 Waze 'momster'
.
fb @kedaimomster
ig @kedaimomster
.
Mon-Fri 10am-6pm
Sat Sun 10am-7pm
Accepting online orders
Whatsapp 011 3920 7747
#kedaimomster
#momandbabyshop
#ougparklane
#sayajualbarangbaby
#babywrapbymakyang

Selain memberi kelegaan pernafasan, mengawal resdung, mencairkan kahak, dan menghilangkan panau atau masalah kulit, Happy Boo juga berkesan sebagai alternatif menghilangkan kegatalan akibat gigitan serangga.
.
Justeru sangatlah recommended bagi anda yang selalu masuk hutan untuk prepare siap-siap Happy Boo dalam backpackers ataupun Safety Aid Box. .
.
Maklumlah bila masuk hutan ni macam-macam serangga kita boleh jumpa. Kadang tu sampai tergaru-garu sana sini. .
.
Hanya semburkan Happy Boo pada kawasan gigitan dan biarkan ia meresap pada kulit. InsyaaAllah kegatalan akan hilang. .
.
Nak cuba Happy Boo? Jom DM Admin atau 📲 Whatsapp 017.218.3049 sekarang!
.
Rujuk laman web kami di http://www.naturesworldresources.com untuk maklumat lanjut.
.
.
#happyboo #naturesworldresources #happyboohq #agendiperlukan #flucure #coughcure #naturalbabyproduct #baranganbayi #kedaibaranganbayi #beauty #health #organic #tipskesihatan #happyboolovers #babyshop #momandbabyshop #natural #bazaarpaknil #bazaar #herbal #produkbaby #productnatural #viral #testimoniberkesan

MOST RECENT

Selain memberi kelegaan pernafasan, mengawal resdung, mencairkan kahak, dan menghilangkan panau atau masalah kulit, Happy Boo juga berkesan sebagai alternatif menghilangkan kegatalan akibat gigitan serangga.
.
Justeru sangatlah recommended bagi anda yang selalu masuk hutan untuk prepare siap-siap Happy Boo dalam backpackers ataupun Safety Aid Box. .
.
Maklumlah bila masuk hutan ni macam-macam serangga kita boleh jumpa. Kadang tu sampai tergaru-garu sana sini. .
.
Hanya semburkan Happy Boo pada kawasan gigitan dan biarkan ia meresap pada kulit. InsyaaAllah kegatalan akan hilang. .
.
Nak cuba Happy Boo? Jom DM Admin atau 📲 Whatsapp 017.218.3049 sekarang!
.
Rujuk laman web kami di http://www.naturesworldresources.com untuk maklumat lanjut.
.
.
#happyboo #naturesworldresources #happyboohq #agendiperlukan #flucure #coughcure #naturalbabyproduct #baranganbayi #kedaibaranganbayi #beauty #health #organic #tipskesihatan #happyboolovers #babyshop #momandbabyshop #natural #bazaarpaknil #bazaar #herbal #produkbaby #productnatural #viral #testimoniberkesan

Orang Malaysia ni memang peramah dan murah hati belaka. Betul tak? Kenapa sis cakap macam tu? .
.
Yela sampaikan tuala pon boleh berkongsi! .
.
Tahu tak ada barangan peribadi yang kita take boleh berkongsi terutama tuala mandi. Sekiranya tuala mandi tadi bersih belum digunakan tak mengapa. Tapi ni tuala dah digunakan.
.
Bakteria dan kulat mudah membiak dengan benda yang lembab, jadi fikir dua kali sebelum menggunakan tuala mandi orang lain. .
.
Perkongsian tuala lebih meningkatkan risiko jangkitan impetigo. Ia boleh berjangkit apatah lagi di kalangan kanak-kanak yang aktif berbanding dewasa. Jika kulit terluka atau berlaku rekahan pada kulit, bakteria akan lebih senang merebak.
.
Impetigo selalunya berukuran satu atau dua milimeter. Perubahannya daripada kutil kecil kepada luka yang bengkak dan berair agak cepat. .
.
Ia mengandungi air dan mungkin menyebabkan gatal atau bengkak.
.
Bermula dengan kutil-kutil kecil pada muka terutama mulut, hidung, tengkuk dan tangan. Bagi bayi, impetigo selalu terjadi di kawasan sulit kerana pemakaian lampin.
.
Impetigo boleh berjangkit dan dirawat dengan antibiotik. Dalam kes yang tidak teruk segera dapatkan rawatan doktor.
.
Akhir kata, jangan biarkan anak berkongsi tuala dengan sesiapa pon.
.
.
#happyboo #naturesworldresources #happyboohq #agendiperlukan #flucure #coughcure #naturalbabyproduct #baranganbayi #kedaibaranganbayi #beauty #health #organic #tipskesihatan #happyboolovers #babyshop #momandbabyshop #natural #bazaarpaknil #bazaar #herbal #produkbaby #productnatural #viral #testimoniberkesan

Selain memberi kelegaan pernafasan, mengawal resdung, mencairkan kahak, dan menghilangkan panau atau masalah kulit, Happy Boo juga berkesan sebagai alternatif menghilangkan kegatalan akibat gigitan serangga.
.
Justeru sangatlah recommended bagi anda yang selalu masuk hutan untuk prepare siap-siap Happy Boo dalam backpackers ataupun Safety Aid Box. .
Maklumlah bila masuk hutan ni macam-macam serangga kita boleh jumpa. Kadang tu sampai tergaru-garu sana sini. .
Hanya semburkan Happy Boo pada kawasan gigitan dan biarkan ia meresap pada kulit. InsyaaAllah kegatalan akan hilang. .
Nak cuba Happy Boo? Jom DM Admin atau 📲 Whatsapp 017.218.3049 sekarang!
.
Rujuk laman web kami di http://www.naturesworldresources.com untuk maklumat lanjut.
.
.
#happyboo #naturesworldresources #happyboohq #agendiperlukan #flucure #coughcure #naturalbabyproduct #baranganbayi #kedaibaranganbayi #beauty #health #organic #tipskesihatan #happyboolovers #babyshop #momandbabyshop #natural #bazaarpaknil #bazaar #herbal #produkbaby #productnatural #viral #testimoniberkesan

Musim cuti sekolah yang akan datang ni mesti ramai yang dah plan nak bawak anak-anak bercuti kan? Tak kisah la ke pulau peranginan ke, zoo negeri ke, taman tema air dan banyak lagi!
.
Anak-anak pasti teruja kalau dapat berenang di kolam, atau taman tema. Maklumlah berenang boleh jadi cara senaman yang menyeronokkan untuk anak-anak kan.Tapi kan banyak perkara perlu dititikberatkan ketika mandi kolam.Tambahan pula bagi anak-anak kecil.
.
JADI APA YANG PERLU DILAKUKAN?
.
1) Pastikan anak mandi dengan bersih terlebih dahulu sebelum dan selepas mandi kolam.Selepas mandi kolam, biasakan anak untuk mandi dengan bersih menggunakan sabun dan shampu.
.
2) Beri anak pakaian yang sesuai untuk mandi kolam.
.
3) Elakkan anak kecil memakai pampers ketika mandi kolam.
.
4) Sekiranya anak mengalami demam atau alahan kepada klorin, jangan biarkan anak mandi kolam.Pastikan kolam renang yang anak anda akan gunakan mempunyai standard kebersihan dan tahap klorin yang baik.Sebenarnya susah nak pastikan kolam tu tercemar atau tak sebab air kolam jernih.
.
5) Sekiranya anak mengalami kegatalan kulit akibat alahan bolehla menggunakan semburan Happy Boo. Kita tak tahu air kolam tu dah bercampur dengan peluh orang lain, atau air kencing yang boleh mendatangkan mudarat bagi kulit dan kesihatan.
.
.
#happyboo #naturesworldresources #happyboohq #agendiperlukan #flucure #coughcure #naturalbabyproduct #baranganbayi #kedaibaranganbayi #beauty #health #organic #tipskesihatan #happyboolovers #babyshop #momandbabyshop #natural #bazaarpaknil #bazaar #herbal #produkbaby #productnatural #viral #testimoniberkesan

Rp 245.000

Mainan anak berupa tenda berbahan parasut yang didesain menarik dengan gambar-gambar binatang,yang dapat melatih kemandirian serta membentuk imajinasi dan kreativitas buah hati Anda.

Tenda ini dirancang  mudah dibongkar pasang sehingga anak dapat membuat tendanya sendiri, kemudian merapikan lagi tendanya jika sudah tidak dimainkan. Tenda ini cocok untuk indoor ataupun outdoor.

Dimensi : 74 x 74 x 98 cm.
Volumetrik 1kg.

Sebelum order harap tanyakan stock terlebih dahulu.
Thanks.

Fast Response:
BBM.54499187
WA.08159489529

#mo #momzkylilshop #toysdayatmomzky #onlineshopindo #onlineshop #olshop #olshopindonesia #perlengkapananak #babystuff #babyshop #babyonlineshop #babyshoptangerang #tangerang #freeongkirshopee #stylist #kidsinsta #lovebaby #jualbajubayi #jualanonline #momandbabyshop #babywearing #babywear #pakaianbayi #pakaiananak #like4likes #ootd #trustedolshop #tenda #tent #playtent

Rp 135.000

Tenda kotak dengan karakter cars. Cocok untuk bermain mandi bola bersama ataupun ruang pribadi sikecil karena dapat dimainkan diluar maupun di dalam rumah. (bola dijual terpisah)

Tenda berbahan parasut dengan ukuran 89x69 cm.

Terdapat tas untuk tempat penyimpanan setelah selesai dimainkan agar tidak tercecer.

Volumetrik 1 kg.

Sebelum order harap tanyakan stock terlebih dahulu.
Thanks.

Fast Response:
BBM.54499187
WA.08159489529

#mo #momzkylilshop #toysdayatmomzky #onlineshopindo #onlineshop #olshop #olshopindonesia #perlengkapananak #babystuff #babyshop #babyonlineshop #babyshoptangerang #tangerang #freeongkirshopee #stylist #kidsinsta #lovebaby #jualbajubayi #jualanonline #momandbabyshop #babywearing #babywear #pakaianbayi #pakaiananak #like4likes #ootd #trustedolshop #tenda #tent #playtent

Rp 175.000

Mainan anak berupa tenda berbahan parasut yang didesain menarik yang dapat melatih kemandirian serta membentuk imajinasi dan kreativitas buah hati Anda.
Tenda ini dirancang  mudah dibongkar pasang sehingga anak dapat membuat tendanya sendiri, kemudian merapikan lagi tendanya jika sudah tidak dimainkan. Tenda ini cocok untuk indoor ataupun outdoor.

Dimensi : 103 x 103 x 92 cm.
Volumetrik 1kg.

Sebelum order harap tanyakan stock terlebih dahulu.
Thanks.

Fast Response:
BBM.54499187
WA.08159489529

#mo #momzkylilshop #toysdayatmomzky #onlineshopindo #onlineshop #olshop #olshopindonesia #perlengkapananak #babystuff #babyshop #babyonlineshop #babyshoptangerang #tangerang #freeongkirshopee #stylist #kidsinsta #lovebaby #jualbajubayi #jualanonline #momandbabyshop #babywearing #babywear #pakaianbayi #pakaiananak #like4likes #ootd #trustedolshop #tenda #tent #playtent

Mama Bears is so thankful for our customers & grateful that we can serve you and your little ones teething needs. 🤗
.
#teething #teethingbaby #teethingnecklace #teethingsucks #teethingtoy #happymama #happybaby #momandbabyshop #mamabearsbabybeads

Most Popular Instagram Hashtags