[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#moderaya

1855 posts

TOP POSTS

Aip selfie dgn spa tu haaa?😏😏😏
Nak tau? Xpyh tau laa...hahaha
#moderaya
#ddpesem5
#myPA
#rayakansebulan

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN
daripada kami sekeluarga. .
Keluarga Pak Akob. .
Sedondon tahun ni...
#abamberaya #syawal2016 #moderaya #syukurselalu

Just coming back from 🇲🇴 rabak seharian tak tidoq
#callup #moderaya #homesick #macau #working

masih mode raya 🎊🎊🎊

#syawal2017 #moderaya #raya

Selamat hari raya...
Maaf zahir batin....
#teamblue #moderaya #acah² #eidekar

Sudahnya terbungkang
#moderaya

Selamat Hari Raya uollsss .. #moderaya

Teleng kepala tanda mood sedih. Mood happy. Mood packing barang. Mood cuti. Mood raya. Mood syukur Alhamdulillah. hehe.🙊
.
.
Bulan ramadhan kali ni, banyak hikmat Allah bagi. Dari diri sendiri, suami dan sampailah keluarga. Tahun ni rezeki kami balik Kk walaupun harga tiket bikin makan hati betol tapi finally inshaAllah tomorrow hehe. 🎈
.
.
Tahun ni masih berdua siapa tahu tahun depan bertiga please doakan hee. Walaupun apa yg berlaku sebelum ni, kami redha. Rezeki Allah atur.☺️
.
.
Bila berlaku sesuatu ke atas family, fikiran banyak runsing tapi syukur menerima perkhabaran yang baik-baik saja. Ini pun salah satu hikmah bagi kita supaya selalu waspada dan ingat selepas ujian Dia bagi pulak kesenangan. Kan. ❤️
.
.
Cuma nak cakap rezeki Allah ni Dia bagi dalam banyak bentuk. Double tripple Dia bagi cuma kadang2 kita tak sedar atau tak perasan. Dan doa di bulan puasa ni la Allah angkat dan kabulkan cuma kadang2 kita ni lupa nak berdoa sebab sibuk. 😌 Bila dapat rezeki yang tak dijangka, syukur sangat dan kita mintak kalau harini rezeki untuk kita mudah2an rezeki untuk orang lain jugak seterusnya.🌈
.
.
Kita permudah urusan Dia, Dia permudahkan urusan kita. Simple. Doa baik2 cakap baik2 hubungan dengan manusia pun buat baik2.
.
.
Selamat meneruskan baki puasa sehari lagi, selamat memandu ke destinasi dan selamat lah semua. Selamat Hari Raya dari insan yang tengah banyak mood ni huhuhu. 😅💕 #moderaya #ansjourney #balikkampung

MOST RECENT

Alhamdulillah
cs order pagi ani
Apam nutella
#moderaya #apam #apamnutella #apampolkadot #steamcakes #schoolraya

Habis chubek! Dgn kwn yg sorg ni... gila2 kjp. #moderaya #openhouseAzizah

Most Popular Instagram Hashtags