[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mkskincare

2978 posts

TOP POSTS

#mkproducts #discoverwhatyoulove mis amigas acá llegaron sus pedidos #mkskincare #mkmakeup #mkusa

After guarding all summer the Mary Kay sunscreen & after-sun replenishing gel have helped my face stay wrinkle free & helping me keep my tan skin without it peeling away! If you need anymore information head over to @shelsonthebeach 's insta page :) #MKskincare #investinyourskin

Killing it in the office today! Makeup on point! 🗡😍 #MaryKay #mymklife💗💄💖💋 #marykaymakeup #mkskincare

Assalamu'alaikum.
My first video :
BOTANICAL EFFECT SKINCARE.

#mkskincare #ohmyenglish
#botanicaleffect

Paling best dlm MK ialah bile mommy kite bg hadiah..i loooiiikkkeee..tq mommy..ni baru dr mommy.belum dr company lagi.. so sape2 y suka hadiah jom pm ida mcm ne nak dptkn hadiah bnyk2...😍😍😍
#mkbeautyconsultant
#marykay
#beautyconsultant
#mkskincare

Happy Mary Kay user! 🤗😉😘
#mkbeautyconsultant #mkskincare #mksuncare #mkphilippines

Well THAT was fast! Ordered on Wednesday here on Saturday! East coast= FAST DELIVERY!! Can't wait to try all the new products....#charcoalmask #highlighter #mkskincare #mymklike

love your skin with botanical effect
1.cleanse - membersihkan mekap dan bendasing dengan lembut
2.freshen - rumusan tidak mengeringkan ini bertindak lembut untuk menyingkirkan minyak berlebihan dan kotoran daripada kulit
3.hydrate - pelembapan siang malam yang meninggalkan kulit berasa seimbang
4.mask - membersihkan kotoran dengan lembut sambil menyegarkan dan mempermuda kulit
#mkbeauty #marykaybeauty #botanicaleffects #botanicaleffectmarykay #mkskincare

MOST RECENT

Bagaimana TimeWise® #Microdermabrasion Plus set ni membantu masalah teksture kulit anda ye??? Langkah pertama..
Dengan Microdermabrasion #Refine..
Transfomasi kulit bermula dgn pengelupasan yg lembut. Ia akan
mengurangkan penampilan garis halus,
kulit akan terasa lebih halus
membersihkan sel kulit mati pada permukaan kulit dan segala kotoran dalam pori2.

Langkah kedua....
NEW #Pore Minimizer
Iaitu langkah seterusnya bertindak sbg pemangkin keatas protein2 kulit supaya dpt 👉Mengetatkan penampilan kulit 👉Menentang penampilan pori2 yang ketara.
👉Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah.

Haa! Ramai dah guna n memang berkesan! Jom sama2 dptkn kulit sihat😍
#syakatmk#mkmalaysia#mkuser#sayajual#sayaguna#itsmyturntoshine#ilovemarykay#mkmalaysia#sayaguna#sayajual#mkmakeup#mkskincare

Saya sangat suka Mask Botanical Effect Formula 2.
Fungsi-fungsi mask : 🌷 Mengeluarkan kekotoran drpd dalam lapisan kulit yg tdak dpt dilakukan oleh cleanse .
🌷 menanggalkan sel kulit2 mati .

Jom bersihkan kulit anda.
.
#mkskincare #botanicaleffect #formula1 #formula2 #formula3 #bebaschemical #chemicalfree #nature #cleanser #fresner #hydrate #mask #good #best

[ KENALI JENIS KULIT MUKA ANDA ] 💋
.
Rangkaian skincare utk jenis kulit anda! .

Kulit terbahagi kepada 5 Jenis iaitu:-
. *Kulit Biasa (Normal Skin)*
👉 Kulit paling elok, dimana pengaliran sebum dan peluh (sweat glant) yang seimbang. Keadaan kulit yang halus, tiada blackhead dan masalah lain. .
. *Kulit Kering (Dry Skin)*
👉 Kulit kering selalunya nipis dan halus (fine textures) dibahagian eperdemis dan sensitif, terdapat tanda-tanda kedut-kedut halus dibahagian dahi, tepi mulut, tepi mata, dan di bahagian leher. .
. *Kulit Berminyak (oily Skin)*
👉 Selalunya kelihatan minyak di bahagian tengah muka iaitu dahi, hidung dan kawasan dagu. Keadaan kulit tebal (thick) dan course texture. Mudah tumbuh jerawat, blackhead, whitehead. JIKA TIDAK DIRAWAT, jerawat boleh membesar dan bernanah (acne) yang akan merosakkan kulit hingga ke leher dan muka kelihatan sembab. .
. *Kulit Campuran (Combination Skin)*
👉 Kulit yang bercampur di antara Kulit kering dan kulit yang berminyak. Kadang-kadang ianya bercampur dengan Kulit normal. .
. *Kulit Sensitif*
👉 Selalunya Kulit jenis ini nipis, halus dan selalunya alah kepada bahan kosmetik dan kimia. Mudah dikenali kerana urat-urat halus (varicous-vains) yang kelihatan dimuka.

Haa.. masih pening? Apekata kita chit chat skit pasal skin😍 sama sama dptkan kulit sihat jommm😊
#syakatmk#mkmalaysia#mkuser#mkskincare#mkmakeup#sayajual#sayaguna

Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product:
1. Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran.
2. Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap.
3. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv.

Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki:

Ciri2 kulit lelaki:
1. mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik.

2. lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit.
Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka.

3. lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita.
Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap.
Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat.

4. kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus.
Ini mungkin berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit.

Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay.
Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan.😄 Nak tya lbh lanjut meh wasap hakak
www.wasap.my/60123652897

NADIA
MARYKAY BEAUTY CONSULTANT

#marykaybeautyconsultant#marykay#mkmen#marykayshahalam#marykayklang#marykaybanting#marykayputrajaya#marykaycyberjaya#skincare#mkskincare#lipstickmarykay#truedimensionsheer#truedimension#gelsemimattelipstick#clearproof#melacep#serum#timewise#timewiserepair#botanicaleffects#makeupmarykay#bodycaremarykay#marykaybodycare#parfumemarykay#skinvigoratebrush#sayajualmarykay#marykayreadystock#marykay#sayajual#flawlessface

Panas nau cuaca sekarang..terik plak cahaya matahari.kenduri kawen byk plak tu.risau bedak bercapuk plak tu bile panas berpeluh2.tapi dengan #marykayprimerfoundation dah xperlu risau lg :-) :-) Foundation Primer
☂️Kebaikan
👉🏻Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pori-pori serta cela pada kulit.
👉🏻Melindung kulit daripada cahaya UV kerana mengandungi SPF 15.
👉🏻Mengekalkan bedak asas supaya tahan lebih lama.
.
✨Ramai yang mengakui✨
👉🏻87% mengatakan ia membantu menyempurnakan penampilan kulit
👉🏻90% mengatakan kulit kelihatan lebih licin
👉🏻98% mengatakan ia mudah disapukan secara licin dan rata
👉🏻85% mengatakan ia membantu mengurangkan keketaraan pori
👉🏻85% mengatakan ia melanjutkan hayat pemakaian mekap
👉🏻81% mengatakan kulit kelihatan lebih sihat dan membantu kulit kelihatan lebih tegang :-) :-) :-) www.wasap.my/601119440191
#mkindependentbeautyconsultant
#yourmarykaybeautyconsultant
#mkskincare
#mkcosmetics
#mkhealthyfaces

🌷 TimeWise Miracle Set.🌷 Set ini berupaya dan berfungsi untuk menentang tanda tanda awal penuaan dan garis-garis halus.

Fungsi setiap produk dalam set ni adalah ;
.
.
✔Cleanser
Manik pembersih lembut dalam TimeWise® cleansers menanggalkan sel kulit mati melalui pengelupasan. Kompleks berpaten * dalam TimeWise® mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit.
.
.
✔Moisturizer
Kompleks berpaten * dalam TimeWise® moisturizers mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit. Satu sebatian humektan impian dalam TimeWise® Age-Fighting Moisturizer memastikan kulit sentiasa lembap.
.
.
✔Day Solution
Bahan botani penuh khasiat dalam TimeWise® Day Solution Sunscreen SPF35, membantu mencergaskan sel kulit sementara penghalang matahari UVA dan UVB membantu melindungi kulit daripada ancaman matahari.
.
.
✔Night Solution
antipenuaan dalam TimeWise® Night Solution merangsang kolagen melicin dan menegangkan kulit.
.
.
So what are you waiting for? Let's fight the early signs of aging with TimeWise Miracle Set now!

meh wasap hakak utk lebih lanjut..
www.wasap.my/60123652897

NADIA
MARY KAY BEAUTY CONSULTANT

#MARYKAY#MARYKAYMALAYSIA#marykayshahalam#marykayklang#marykay banting#timewisemiracle#timewise#timewiseskincare#timewisemarykay#timewiseset#skincare#mkskincare#

#mkproducts #discoverwhatyoulove mis amigas acá llegaron sus pedidos #mkskincare #mkmakeup #mkusa

My #fmaily and i #mkicanparty #challenge
They're loves amazing this mask !! Thank you always support and love me 😻
.
.
#marykayausnz #charcoalcleansingmask #it #beautyconsultant #bestseller #love #yourskin #mkskincare

PROMO TERBAIK OCT 2017!
Hamboih! Set ni kalo beli satu-satu dah cecah RM2xx tapiiiii sbbkan terlajak best bulan ni.. Mary kay punya a set ni RM 1xx jeeee 😱😱
Kalo compare harga lama boleh tmbah foundation siapp!! Pastu dpt pulak set make up basic yang tahan 6-8 bulannn tauuu😭😭 jimatnyaaa!!! Siapa kata mary kay mahal and utk org kaya?? Salah sngtttt😙 org yg nak jimat lah yg akan pakai Mary Kay tauuu! Organic based skincare plus mineral based make up! THORBAIKKK😍
Pssttt.. cptt dptkan set ni before habissss🙈
#syakatmk#mkmalaysia#mkuser#sayajual#sayaguna#itsmyturntoshine#mkskincare#mkmakeup#mkbestsngt#mkpromo#mkterbaik

💐Serlahkan kejelitaan kulit wajah anda dan menyihatkannyq tanpa menggunakan produk2 yang mengandungi bahan yang berbahaya. .
.
.
.
💐Mungkin anda akan kelihatan putih dalam masa 3, 4 hari dengan produk2 demikian tapi tahukah anda ianya hanya luaran sahaja..dalaman kulit anda tidak seputih atay selicin kulit muka anda... .
.
.
💐Sebab tu bl anda bhneti gunakan produk tersebut..segala mak nenek jerawat, kusam, sembam akan kuar.. .
.
.
💐Di Mary Kay..kami bukan sahaja ingin anda kelihatan jelita tapi yg penting kulit wajah anda sihat tanpa bahan terlarang dan berbahaya.
.
.
.
💐Jika Mary Kay mempunyai rangkain produk yang dihasilkan menggunakan bahan2 organik dan melalui RnD yang sngt teliti untuk kesesuaian kulit wjah kita mengapa masih menggunakan produk yng berbahaya??? .
.
Nak tahu lebih lagi...meh wasap hakak
www.wasap.my/60123652897

Nadia @shanad nadia
Mary Kay beauty consultant

#marykaymalaysia#marykay#mkskincare#skincaremarykay#marykayshahalam#marykayklang#marybanting#marykayputrajaya#marykaycyberjaya#ilovewhatido#enrichwomenlives#timewiseskincare#timewiserepairs#botanicaleffects#clearproof#mkmen#lipstickmarykay#makeupmarykay

Masih cuci muka menggunakan tangan?jom beralih kepada Mary Kay® Skinvigorate™ Cleansing Brush 😍 KERANA :
.
😘 Menanggalkan 85% solekan lebih baik daripada dengan menggunakan tangan!
😘 Meningkatkan tahap penyerapan bagi langkah penjagaan kulit yang seterusnya!
😘 Menambahbaikkan penampilan kulit dengan segera!
.
😘 Fungsi HEBAT :
💕 Membersih hingga ke liang pori
💕 Pengupasan yang lembut
💕 Mengurut agar aliran darah lancar
.
SEMUANYA dlm 1 langkah yang MUDAH! SEPERTI DI SPA! 💆
.
😘 Menghaluskan kerosakan kulit & tona kulit kelihatan lebih sekata!
.
Tunggu apa lagi?? 😉
.
Belailah Kulit Anda!! 🌄🌃
.
Anda akan jatuh CINTA CINTA DAN CINTA dengan MARY KAY SKINVIGORATE NI 💝
.
Belum cuba, Belum tahu!
.
Nak cuba secara percuma? Ingin rasai & alami keseronokan & kepuasan membersih kulit dengan Skinvigorate cleansing Brush ni? Jom set temujanji dengan saya🙋
Atau boleh ws/dm ke no 📲011-32196898
Mary Kay Beauty Consultant "your beauty start here 💎✨" #marykay #marykaybrush #marykayskinvigorate #cleansingbrush #marykayskincare #kulitlicin #letscantik #drko #pakarjerawat #pakarkulit #dermatologist #kulitminyak #jeragat #mkskincare

Yeayyy! Order submitted 😍 apelagi cust iolls tunggu yeee😋
Nanti kita bagi trackinggg🤗
Tq berminat dgn Mary Kay 🤗
Berkualiti. Selamat. Organic. Berkesan🌸
Haa siapa tak try lgi! Pakat order skincare or make up mary kay ni.. konfem jatuh hatiii punyaaa😘

#syakatmk#mkmalaysia#mkuser#sayajual#sayaguna#itsmyturntoshine#ilovemarykay#mkmalaysia#sayaguna#sayajual#mkmakeup#mkskincare

Most Popular Instagram Hashtags