#mkskincare

2733 posts

TOP POSTS

After guarding all summer the Mary Kay sunscreen & after-sun replenishing gel have helped my face stay wrinkle free & helping me keep my tan skin without it peeling away! If you need anymore information head over to @shelsonthebeach 's insta page :) #MKskincare #investinyourskin

Alltid efter trädgårdsarbete! Din mor kommer att älska denna gåva på söndag! 💝#satinhandsset #ericadesign #aftergardening🌺 #mkskincare

I just cannot wait till the weather cools down. I love the Fall 🍁🍂🎃 season! Especially because its my birthday soon!!! 🎁🎉🎉 #marykay #mymklife #mkskincare #mkmakeup

Antara 4 rutin harian wajib saya di waktu pagi...walaupun bergegas ke tempat kerja n uruskan anak2 ke sekolah...tak lama pun...x sampai 5 minit pun... mencuci - menyegar - melembap - melindung

Kalau nak kulit yg sihat, jangan cuai amalkan 4 perkara asas penjagaan muka ini... #koleksiaishah #tipskecantikankulit #mkskincare

Well THAT was fast! Ordered on Wednesday here on Saturday! East coast= FAST DELIVERY!! Can't wait to try all the new products....#charcoalmask #highlighter #mkskincare #mymklike

Thanks to my loyal customers I sold over $55,000 this Seminar year. That's a lot of Mary Kay!! Thanks for allowing me to do what I ❤️ to do for almost 29 years!! #ilovemymarykay #mkseminar2017 #mkskincare 💋💄🐝👏🎉😍

💖Charcoal Mask Mary Kay ! 💖
.
🌹 Kelebihan :
▪ Menghidrat Kulit Anda
▪ Menghilangkan minyak berlebihan
▪ Menarik kekotoran
▪ bersih ke dalam mnarik keluar minyak daripada pembersih
▪ Membuat kulit lebih cerah dan glowing
▪ Mengurangkan penampilan liang-liang pori
.
🌹Ciri ciri KHAS MENGENAI MK CHARCOAL MASK?
▪ Arang diaktifkan mengikat kepada kotoran, toksin, kekotoran, dan bakteria membolehkan proses yang dikenali sebagai penjerapan (tidak menyerap) untuk mengambil tempat dengan membawa segala-galanya ke permukaan.
.
▪Liang pori menjadi kurang kelihatan kerana kotoran dan minyak menjadikan mereka kelihatan lebih besar.
.
▪Ia tidak mengandungi gam, supaya anda bilas mask untuk mengelakkan merosakkan kulit.
.
👍Sesuai bagi yg menghidap jerawat kronik bernanah,jerawat merah2, jerawat pasir,jerawat batu dan juga yg ada sedikit sahaja jerawat.
.
Ayoo PM saya utk ketahui lebih lanjut
.
#charcoalmask#maskmarykay#marykaymasker#antijerawat#jerawat#blackhead#whitehead#kulitkusam#mkskincare#marykayskincare#marykayskinvigorate

Trying a new look with my hair...
Loving the poppy please lipstick,
#naturalhair #mkskincare #poppyplease #mattelipstick

MOST RECENT

Trying a new look with my hair...
Loving the poppy please lipstick,
#naturalhair #mkskincare #poppyplease #mattelipstick

💖Charcoal Mask Mary Kay ! 💖
.
🌹 Kelebihan :
▪ Menghidrat Kulit Anda
▪ Menghilangkan minyak berlebihan
▪ Menarik kekotoran
▪ bersih ke dalam mnarik keluar minyak daripada pembersih
▪ Membuat kulit lebih cerah dan glowing
▪ Mengurangkan penampilan liang-liang pori
.
🌹Ciri ciri KHAS MENGENAI MK CHARCOAL MASK?
▪ Arang diaktifkan mengikat kepada kotoran, toksin, kekotoran, dan bakteria membolehkan proses yang dikenali sebagai penjerapan (tidak menyerap) untuk mengambil tempat dengan membawa segala-galanya ke permukaan.
.
▪Liang pori menjadi kurang kelihatan kerana kotoran dan minyak menjadikan mereka kelihatan lebih besar.
.
▪Ia tidak mengandungi gam, supaya anda bilas mask untuk mengelakkan merosakkan kulit.
.
👍Sesuai bagi yg menghidap jerawat kronik bernanah,jerawat merah2, jerawat pasir,jerawat batu dan juga yg ada sedikit sahaja jerawat.
.
Ayoo PM saya utk ketahui lebih lanjut
.
#charcoalmask#maskmarykay#marykaymasker#antijerawat#jerawat#blackhead#whitehead#kulitkusam#mkskincare#marykayskincare#marykayskinvigorate

Jomm malam ni kita buat spa mata 👀! Buat kt rumah je..🤗 INDULGE SOOTHING EYE GEL
cara nak pakai senang jekk 👇👇👇 💢ambil soothing eye gel guna cotton bud dan sapu bawah mata 💢kapas bhagikan 2 biar nipis lepas tu potong 2 jadi kecil 💢basahkan kapas dgn air mineral lg bagus sbb xde klorin n letak bawah mata. 💢lepas 10 minit jgn basuh just buang kapas je n gosok dgn jari biar meresap... taraaa dah siap... 💢pakai suppliment skin pulak pastu dah blh tido.. nite uolss

Kalau nak apply sampai pagi pon boleh tapi for sure kalau pagi mesti dah hilang 😂

Penggunaan berterusan tahan 4-5bln.

Berminat? Free postage, free sample.

Dm or Pm whatsapp 0138748785 for any inquiry or details.

Shidah,
Independent Beauty Consultant,
Mary Kay Malaysia.

#marykaymalaysia #marykaypuchong #mkskincare #indulgesoothingeyegelmarykay
#laraalana #sayanakcantik #independentbeautyconsultant

🌷🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌷
BOTANICAL EFFECTS SKINCARE NEW EVOLUTION
🌷🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌷
.
Sangat2 sesuai untuk anak remaja yang pentingkan kesihatan dan kebersihan kulit.Cadangan umur pengguna start dari suda baligh to 24 tahun.
.
GEL PEMBERSIHAN
🌸Mencuci setiap hari,pagi dan malam untuk bersihan yang mendalam.
.
SCRUB MENYEGARKAN
🌸Pengelupasan yang tidak menyakitkan untuk membuang kulit mati dan kusam serta membersih sehingga ke liang pori.
.
TONER MENYEGARKAN
🌸Membersihkan kesan kotoran
🌸Menutup liang pori
🌸Menanggalkan sel2 kulit mati
🌸Untuk pembersihan yang lengkap
.
GEL PELEMBAP
🌸Penyerapan gel yang cepat,tidak rasa berminyak,namun ia melembapkan kulit untuk 12jam.
.
LOSYEN PELEMBAP SPF30 PERLINDUNGAN MATAHARI
🌸Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan kelembapan selama 12jam dalam satu langkah mudah.
.
Untuk mendapatkan consultation boleh terus inbox sis ok.
.
#marykaymalaysia#ilovemarykay#teammk#beautyconsultant#mkskincare#skincare#botanicalevoskincare#botanicalevolution#skincareremaja#iamme#majalahremaja

Kulit berminyak tak payah pakai pelembap sebab nanti bertambah berminyak muka.

Betul ke mitos kepercayaan ni?

Salah tu... Salah.. salah.. salah... Ini salah faham yang besar.

Kulit berminyak dengan pelembap bukan benda yang sama.

Kulit berminyak jugak boleh jadi kering sekering kulit kering.. Untuk maintain kulit uols sentiasa soft, smooth & muda remaja... Haruslah ada pelembap to feed your skin.. dengan kata lainnya makanan untuk kulit.. Benda purple dalam gambar ni namanya MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL... Gel yang tak berminyak, ringan & cepat menyerap ke dalam kulit supaya kulit fefeeling cool & refreshed selama 10jam.

Ciri lain lagi? .
🔹Diuji secara klinikal untuk kulit iritasi & alergi
🔹Sesuai untuk kulit sensitif
🔹Hypoallergenic
🔹oil free and fragrance free
🔹non comegdonic (will not clog pores)

Kulit kering, berminyak harus ada krim purple aka Oil Free Hydrating Gel 😊

Jom dapatkan free skin consultation dari saya.

0197438489
Zulaiha 🎀
Your Trusted Beauty Consultant

#OFHG #purplecream #skincareselamat #treatment #kkm #safeingredients #mkutm #mkSkincare #marykaymysg #marykaymakeup #marykayskudai #marykayjohor #marykaypontian #f4f #flawless #followback #followforlike #joinmyteamtoday #peluangkerjayamarykay #poblingmurah #pobling

Mary Kay Clear Proof.
Your on the spot Skin Care Solutions.
* Clarifying Cleaser * Charcoal Mask
* Spot Solution
* Oil Free Moisturiser
* Blemish Control Toner
* Pure Purifying Serum

These on-the-spot skin care solutions are the Acne System you love. In just three days, people using the three piece Acne System had a significant reduction in overall acne severity.
#MKmen #MKwomen #MKbeautyconsultant #MKJDT #MKforlife #SupportMK #MKProduct #MKskincare #MKmakeup #MKclearlysmart

MASK ARANG AKTIFFF😍😍 Lepas pakai mmg rasa fresh weiii! Dia tarik minyak berlebihan kulit rasa selesa dan segar😍
Pggunaan setiap 2-3x je smggu, boleh tahan up to 6 months tau satu tube nih.. huntunglahh oihh.. ni mmg highly recommended utk acne prone skin yea.. jom grab uolls 😍
#syakatmk#mkmalaysia#mkuser#mkskincare#onlinemakeupstore#sayajual#itsmyturntoshine#onelove#onewomancan#onlinebisnes

Mary Kay Mini Compact. Fill in with your favourite eyecolors! The most favorite earth colors. Natural look. Always be my choice. How about u? .
.
0197438489
Zulaiha 🎀
Your Trusted Beauty Consultant
#marykaymakeup #mklifestyle #makeupclass #mkbisnes #motd💋 #modelmuslimah #mkSkincare #mkMakeUp #ilovemk #marykaymysg #marykayjohor #marykaypontian #beautiful #bestoffer #beautygram #beautyconsultantpontian #itsmyturntoshine2017 #peluangkerjayamarykay #f4f #like4like #onlinemakeupstore

MASK MACAM MACAM JENIS IKUT SKIN🤔
Awoks dah ade ke belum?
Mask utk acne prone skin😱
Mask utk hydrate kan skin n merawat sunburn🤤
Jom grab jom! Nnti iolls share kelebihan both mask😋😋 #syakatmk#mkmalaysia#mkuser#sayaguna#sayajual#itsmyturntoshine#mkskincare#onlinemakeupstore#onelove#onewomancan#onlinebisnes#onlineshopping

Fakta [ Baca Info Pasal Mary Kay ni Dulu sebelum Anda Beli🤗 ]
.
Ramai yang ingat Mary Kay ni MAHAL?
.
Tapi... Sebenarnya TIDAK!! Why??? jom baca info ni dulu sebelum kawan² Nak Beli produk Mary Kay. Confirm sis akan Beli🤗
.
- Produk Mary Kay adalah produk international - Produk MK 100% menggunakan bahan Botanical - Produk MK adalah top 10 antara skincare terbaik didunia.. - Produk MK tahan lama (lambat habis) cleanser bertahan 7 hingga 8 bulan, moisturizer bertahan 10 bulan, mask bertahan 1 tahun, jadi berbaloi dengan harga yang mahal tu. Sebab ia tahan berbulan-bulan untuk sekali beli. - Ada Beauty Consultant yg akan guide customer/client, dari cara cuci muka dengan betul hingga ke kuantiti produk, kami akan ajar banyak mana yg perlu diambil. - Produk MK tidak boleh dapat dimana-mana pasaran atau dimana-mana website kecuali pada Beauty Consultant sahaja, jika ada jual dimana-mana ia tidak terjamin keselamatannya kerana produk MK cuma tahan 2 hingga 3 tahun sahaja kerana ia bahan botanical, tidak tahan lama dan tidak boleh terdedah pada panas matahari. - Ada jaminan pulangan wang semula dalam masa 90 hari jika kulit anda tidak bersesuaian dengan Produk MK tersebut, dengan syarat barang tersebut tidak dipakai melebihi 70% dari kuantiti sesuatu produk tersebut. ============================
🌹 UNTUK YG BARU NAK BERKENALAN DAN NAK CUBA PRODUK MARYKAY, BOLEH BACA FAKTA MENARIK INI 📑 ============================ 1. Mary Kay ni dinobatkan Top 5 Global Skin Care Brand oleh Euromonitor International, 2015.

2. Antara top international beauty brand and direct selling product di lebih daripada 35 buah negara.

3. Mempunyai set skincare utk penjagaan kulit dan juga cosmetic kecantikan. Setiap skincare set khusus utk jenis kulit berbeza dan masalah berbeza2.

4. Mary Kay develop, uji, keluarkan, dan packaging majoriti produknya di state-of-the-art kilang di Dallas.

5. Scientist Mary Kay sentiasa berbincang dan merujuk kepada independent dermatologists (pakar kulit) dan pakar perubatan di seluruh dunia mengenai setiap produk yg dihasilkan. ~~Sekian perkongsian hari Ni ☺ .

#marykayuser#mkskincare #syakatmk#loveyourskin #augustbestdeal#itsmyturntoshine

MelaCEP Plus+™ Ultimate Serum💋
.
Secara keseluruhannya menambahbaikan tampilan kulit secara dramatik,meninggalkan kulit berasa lebih licin,lebih sihat & lebih jernih.
.
Antara Kelebihannya:
.
👒Ekstrak bunga edelweiss menyerlahkan kecantikan kulit jernih.
.
👒Menambahbaikan tampilan kulit lebih cerah,tekstur & bintik-bintik hitam secara ketara.
.
👒Generasi baru bagi kecerahan & kejernihan yang di cipta khas untuk menggantikan kedua-dua produk MelaCEP® Essence & Dark spot serum.
.
💞MelaCEP Plus+™ Ultimate Serum bukan sahaja menyasarkan melanin,tetapi juga menghindarkan bendasing yang merosakkan kulit serta menyebabkan kulit tampak kusam.Ia memberikan manfaat-manfaat pencerahan dengan segera serta untuk jangka panjang.
.
More Info / Inquiries
Ayu📲 0195302635
.
.
#mkskincare #mktimewise #mkbotanicaleffects #marykayskinvigorate #melacep

MAKE UP PROMO RAYA😍
Get your favourite Mary Kay items especially make up with this great deals specially for MerdekaRaya🎊
Cepatt cepattt pm iolls utk order your favourite item😍 I'm soo excited to share how awesome the make up was💕💕 Jom dptkan make up mineral based yg merawat dan melindungi kulit anda👍🏻 011-10279696

P/S: peluang tak dtg selalu🙊 cepatt pm iollss😌

#syakatmk#mkmalaysia#mkmakeup#onlineshopping#mkskincare#sayajual#itsmyturntoshine#onlinemakeupstore

Flawless skin DOESNT happen over night ! A lot of skin care makes claims in "just 3 day", "instant" but to actually get a flawless skin it takes more than 24 hours. Do you know what ingredience are used for that instant look ? What chemicals are involved ? The long term effects ? This picture shows that with a consistent routine, patience & determination, the skin will improve naturally and will lead to a flawless healthy skin. So which skin care suits you ? What ingredience are used ?? How to know what type of skin @ what problems your skin is facing ? Join me in a Skin Care Class. Book an appointment with me. I'll share what you need to know about your skin #mkeyezsza #mkbeautyconsultant #mkmakeup #mkskincare #skincareroutine #itsmyturntoshine2017 #futurenational100directorinthemaking #skincareterbaik

How gorgeous is Mary Kay New Fall line!!! Can't wait to create new looks!!! You can order yours at www.marykay.com/marlenainthepink
#marykay #mkskincare #mkmakeup #mymklife

Most Popular Instagram Hashtags