[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mkmakeup

5362 posts

TOP POSTS

When you trying take a selfie and realize you look just like your mother 👀😏😜😘😂
@rosemary.beltran4
#motherlikedaughter #igetitftommymomma #happymonday #mkmakeup

E a sessão de make foi top! Elas amaram E ficaram mais lindas! #sessaodemake💄 #mkmakeup

Что, не ждали от меня такого ? 💕а я всегда готова к экспериментам 😍и ..
собираясь в отпуск, не забудьте сменить рабочий стиль на куражной!😋 #Voronovaalla #mkmakeup #makeupartist #красотакаконаесть
Спасибо мой волшебнице @larisapustoselova ,что никогда не отказывает мне в моих "hair "желаниях💕💕💕

И фильтры не нужны🤷🏻‍♀️. Маленькая волшебница @beauty_shimmer_ #mkalexeeva #mkmakeup

From helping to create a flawless face to sculpting and defining your features, learn basic to advanced foundation application and contouring tips in this video. Click the link in our bio to see the full video!
Cette vidéo vous aidera à créer un visage impeccable ou encore à sculpter et à définir vos traits. Vous apprendrez aussi comment appliquer le fond de teint et rehausser les contours de votre visage. Cliquez le lien dans notre bio pour voir la vidéo!
#MKColour #MKGlobalMakeupArtist #MKMakeup #MoreThanMakeup

Crea nuevos looks con Mary kay incluye: sombra coal, emerald, monstone y labial. Always apricot semi mate. #maquillate #mkmakeup #bellezamk #creatuestilo

MOST RECENT

Cc Cream Mary Kay READY STOCK 😍

P/S: harga special nak kasi 🙈cpat pmmm

Tak suka mekap?

Nak nampak natural jer tapi dalam masa yang sama nak lindungi kulit ?

Cukup pakai 1 ni jer untuk yang tak suka tepek mekap tapi dalam masa yang sama nak jaga wajah dari sinaran uv dan kulit sihat!

Buat anda yang tercari-cari foundation / cream yang mempunyai good coverage, flawless skin, tekstur ringan dan ada sun protector, Mary Kay CC Cream lah jawapannya!

Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream:

1. Melawan garis halus dan tanda penuaan.
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15)
4. Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
7. Mengurangkan kemerahan pada kulit.
8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.

4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda!

Apa kelebihkan CC Cream ini?
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit
✅ Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat dan Sensitif
✅ Bebas Minyak & wangi
✅ Diuji oleh pakar dermologi.
Memberi ruang kulit bernafas sebab kandungan yang selamat dan sihat.

#01110279696
#syakatmk#mkmalaysia#mkuser#sayajual#sayaguna#itsmyturntoshine2017#mkskincare#mkmakeup

Before and after of Mary kay make up😊
#simple
#MKMAKEup

💗Happy Holidays Everyone!
Come see me and other local vendors this Thursday Dec. 14th @fitnessevolution #manteca 💝Cute Holiday Gifts for everyone on your list! Thank You or Appreciation Gifts available for Teachers, Service Workers, Secret Santa, Company Gift Exchange...🛍
📲Taking Pre-Orders Now for faster service. Pick it up Thursday or Delivery. 💖Every order placed receives a gift from me! Hurry! While supplies last for limited edition items. 💝Private Message me for details! #linkinbio📲
See you soon! http://bit.ly/2zyZ9km
visit my website: www.marykay.com/emacisaac
#sharewithfriends #marykay
#satinhandspamperingset #satinlipsmarykay #atyourservice #giftcerticates #hoildayparty #promready2017 #mkmakeup #sierrahighschool #mantecahighschool #eastunion #semishinelipstick #semimattelipstick #freegiftwithpurchase #charcoalmask #shoplocal #thankyouforyoursupport 😘

SET MANJAKAN TANGAN?
Haaa! Mary kay bukan ade skincare je tauu.. dia ade set pnjagaan badan sekali tauuu.. Sekarang ni ade special gift set version MINI SATIN HAND SPA😍
Uolls kena tryy! Serious losyen dia, scrub dia semuaa besttt sngttt! Ade masalah kulit tgn kasar? Meh try guna satin handspa nihh🤗
#01110279696
#syakatmk#mkmalaysia#mkuser#sayajual#sayaguna#itsmyturntoshine2017#mkskincare#mkmakeup#mksatinhandspa

Ну и последний #smokyeyes от @lenamotinova в живую конечно ещё красивее! 💚🔥
#мкленамотиновановосибирск#smoke#makeup#mkmakeup#novosibirsk

MASALAH MUKA KERING BERMUSIM?? 🤦🏻‍♀️ Haaa.. ade pon penyelamat!! Lately ni kulit kering, bibir kering.. semua pon nak keringgg😅 badan ja tak kurus kering lgi😂🙈 #ehh
Selama jumpa dengan Mary Kay! Masalah kulit kering n bibir kering sekjap je boleh recover! Alhamdulillah.. Mask dengan 11 kebaikan? 😍 lpastu khusus utk lock kan kelembapan kulit🤗 barulah kulit berseri seri uollss! Takkan kulit nak kering smpai megelupasa baru nak cari solution😳 meh grab awal2 item ni! Konfem tak menyesal😘
Pape boleh roger iolls tauu
#01110279696
#syakatmk#mkmalaysia#mkuser#sayajual#sayaguna#itsmyturntoshine2017#mkskincare#mkmakeup#mkterbaik#mkbest#mktop5skincareintheworld

SET SATIN LIPS 😍
Terbaik sngt promo bulan nih 😍 takde lgi masalah bibir merekah dan keringgg 😘
Terlupaaa bawak ni uahhh.. stress kering nau 💋
#01110279696
#syakatmk#mkmalaysia#mkskincare#mkmakeup#itsmyturntoshine2017

I'm not a makeup artist but I do my best. Getting my cousin Ally ready for Napa's Christmas party.💕 Love me some Mary Kay Makeup🤗 👇Makeup 👇
>Eyebrows - Brunette >Eyes - Autumn Leaves, City Sophisticate, Metro Modern palettes, a bit of strawberry cream and Eyesicles eye color
Eyeliner - Pencil eyeliner Black
>Undereye Corrector >Perfecting Concealer
Foundation - CC Cream Medium to Deep & Deep >Blush - Giving Heart & Kind Heart >Cream Highlight - Gold
>Lips > Blaze >Makeup Finish Spray >Mary Kay Brushes

#makeup #holidays #perfumes #napa #Colors #mkmakeup #mymklife #marykaydreaming #teammarykay💋

Gothcha! 😂 the truely of being Mary kay user.
#MKMAKEup! 😍

E a sessão de make foi top! Elas amaram E ficaram mais lindas! #sessaodemake💄 #mkmakeup

When you do your makeup 💄 yourself! The feeling of being Elegant! Classy! Beauty lovers tag me favorite #mkmakeup. It’s Friday how’s your #pamperingday #pamperingourselves #pamperingnight #pamperingfeelsgood #pamperingwithapurpose #weekendvibes

I have oil-free makeup remover, ultimate mascara, foundation primer, and firming eye cream in stock! I can also order whatever you like!!!
Best sellers: charcoal mask, time wise miracle set, and the lash intensity mascara! #marykay #mkclearproof #mkcleanser #mkcccream #mkmakeup

Hai korang..lama ye ida x share Pasal MK skincare n make up..kat post ni ida tepek pic skin ida y semakin memberi kan kesan positif..lama ye ida tunggu hasil postif ni.hampir setahun baru dpt kembalikn kelembapan kulit.tu belum lagi proses lapisan2 kulit y tertanggal tu..gmbr ni no filter no make up..sape kata guna MK muka x glowing??Lg 1 ida dh x pakai dh cream2 y ada steroid tu..hehehe...i love MK..nak tau ida pakai set skincare y mana boleh chat dgn ida ye..😊😊😊
#mkskincare
#mkmakeup
#marykay
#marykayselangor
#marykayklang
#marykayshahalam
#mkbeautyconsultant
#mkuser
#timewise
#timewiseskincare

Christmas around the corner
choose the Mary Kay Product as your exchange gift.
wechat:cherish_lau
#marykay #mkmy #mkskincare #mkbodycare #mkmakeup #exchangegift #christmaspresent #giftideas #cherishMK

Christmas around the corner
choose the Mary Kay Product as your exchange gift.
wechat:cherish_lau
#marykay #mkmy #mkskincare #mkbodycare #mkmakeup #exchangegift #christmaspresent #giftideas #cherishMK

Hey y'all. Check out these color combinations for different color eyes!!!! Can we say GORGEOUS!!!!! Contact me today to get these beautiful looks!!!! ❤️💄😌 #mcbeauty #mkeyelooks #mkmakeup

🎄又到聖誕🎄又到聖誕🎄 仲唔快啲黎做個顏色襯托下

以免人多塞車⋯💨
記得提早booking啦☎️ 📍旺角西洋菜南街67號一樓(旺角MTR D3出口對面)
📞Tel:+852 29876499 🕰11:30am-11:00pm ⚠️ 只 此 旺 角 一 家 ⚠️ #page1hair #hongkong #hksalon #mksalon #saiyeungchoistreetsouth西洋菜南 #mkMTR #hkig #mkmakeup #hkboys #hkgirls #haircut #hairtrend #hairstyling #hairworks #hairstyledesign #髮型屋 #旺角髮型屋 #頭髮 #髮型設計

STOCK CLEARANCE & YEAR END SALE 😍😍 🔥🔥 Hamboihh.. dah nak penghujung dan tahun 2017 nihhh.. nak menuju tahun 2020 dahh! Mana kereta trbang nihh ??! #ehh 🙈

Iolls Ape lgi nak buatt SALE lah! Khas utk customer iolls dan new customer yg nak try Mary Kay 😍
Nnti iolls update yea item yg ready stock 😍
TOP 5 SKINCARE BRAND IN THE WORLD 💋

Ada makeup, ade skincare Tunggu tauuu🔥🔥 #syakatmk#mkmalaysia#mkuser#sayajual#sayaguna#itsmyturntoshine2017#mkskincare#mkmakeup#mkbest#mktop5skincarebrandintheworld

{ Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream }
TOP RATED REVIEW👍🏻 Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb:
✔Texture yg ringan,
✔Natural look, lembut,
✔Mudah untuk dicuci.
✔Tidak melekit.
✔Water based foundation.
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination.
✔Mengurangkan jeragat.
✔Mengurangkan cela atau jerawat.
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit. ✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat.
✔Tahan sehingga 8 bulan.

Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream ✔Melawan garis halus dan tanda penuaan.
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit.
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. 👍Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 yer.. 😘😘 Best buy ni girlsss.. #01110279696

#syakatmk#mkmalaysia#mkuser#mkskincare#mkmakeup#mkmalaysia#itsmyturntoshine2017😍😍😍😍😍😍😍😍😍#sayajual#sayaguna

{ Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream }
Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb:
✔Texture yg ringan,
✔Natural look, lembut,
✔Mudah untuk dicuci.
✔Tidak melekit.
✔Water based foundation.
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination.
✔Mengurangkan jeragat.
✔Mengurangkan cela atau jerawat.
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit. ✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat.
✔Tahan sehingga 8 bulan.

Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream ✔Melawan garis halus dan tanda penuaan.
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit.
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. 👍Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 yer.. 😘😘 #01110279696

#syakatmk#mkmalaysia#mkuser#sayajual#sayaguna#itsmyturntoshine2017#mkskincare#mkmakeup#mkccream#mkfoundation#mkflawlessface

Participa en el sorteo de un desmaquillante sin aceites #MaryKay por la compra de un set #Lovelylashes 🛍👌 #MustHave
#mkmakeup

When you trying take a selfie and realize you look just like your mother 👀😏😜😘😂
@rosemary.beltran4
#motherlikedaughter #igetitftommymomma #happymonday #mkmakeup

Crea nuevos looks con Mary kay incluye: sombra coal, emerald, monstone y labial. Always apricot semi mate. #maquillate #mkmakeup #bellezamk #creatuestilo

Самые актуальные оттенки модного сезона осень🍂-зима❄ 2017-2018 в коллекции декоративной косметики “Стильные акценты”!
Шикарная палитра теней с ее многогранными оттенками позволит вам создать нейтральный смоки-айз днем🌝 и выразительный макияж вечером🌛.
👑Глубина цвета и насыщенность текстуры – откройте для себя изысканные тона новой палитры теней для век.
Даже самый обычный день можно сделать запоминающимся☝️, если добавить ему стильных акцентов.
Многогранные оттенки позволят вам с легкостью создать модный дневной макияж.😀
И также легко превратить мягкий дневной смоки-айз в эффектный вечерний макияж💃.
Создавайте макияж с использованием одной палетки или комбинируйте палетки между собой.
Классический макияж глаз, цветные стрелки, созданные с помощью теней или смоки-айз – выбор за вами. Дополните образ другими средствами коллекции “Стильные акценты” и почувствуйте себя в тренде.😘 #mk #marykay #marykaypoltava
#mkmakeup #makeup #makeuppoltava #marykayстильныеакценты #mkмакияж

This Mary Kay CC Cream foundation gives me all the feels! My skin is so clean and fresh feeling! With SPF it’s perfect for the winter months when I sometimes forget my sunblock first. #marykay #mk #winterskin #winterglow #marykaymakeup #mkmakeup #spf #spffoundation #foundation #skincare #makeup

Makeup look of the day only because i can’t get over this not being full coverage foundation... it’s MK’s CC CREAM (Shade: Light to Medium). A CC Cream set with set powder & bronzer. SHUT THE FRONT DOOR 🚪 😱❤️😍 Happy girls are prettiest & i love feeling gorg in the skin the Lord gave me 💕😉 #mk #mkskincare #mkmakeup #marykay #marykaymakeup #messageforquestions #linkinbiotoorder #happygirlsareprettiest

Wednesday Night Live 😁🎁❤🎉 Loving these purple shades 😍 Iris and Sweet Plum #mkmineraleyecolor #mkmakeup #mymklife
#teamMK
#mkfragrances #holidayseason #countyourblessings

Вчера посетила увлекательную презентацию марки ”Manly Pro”.
Теперь планирую глобальные покупки 💜 Очень рада, что поближе познакомилась с маркой и новиночками 🤫
Спасибо @isredhead за организацию и вкусные пироженки 🍰😍
P.S. А ещё участникам МК дали пакетики с подарочками 🎁
⁉️Хотите узнать, что в них было? ✅Ставим ❤️ и пишем чего-нибудь в комментарии. Завтра выложу сториз 💃🏼(Мотивируем меня записывать интересные сториз, а то я совсем от рук отбилась 😂)#AbalenskayaMakeup #makeupartist #manlypro #mkmakeup #makeupekb #makeupartistekb #визажистекб #обучение #презентация

BASIC MAKE UP SET 😍
Mencari mekap yg mineral based? Tak mnyumbat pori? Susah tau nk cari mekap yg mcm ni, sbb sis muka sensitiffff☺️ asal paka mekap yg pelik skit mesti jerawat naik!😪 Tapi sekarang tak lgi! Sebab Mary Kay punya mekap mineral based! Dia tak sumbat pori dan pling best nipis jaaa kt mukaaa😍 tak beratt girlss! Make up no make up look gittuh☺️ Jom try set ni💘
Cc cream
Blusher
Lipstick 💄
Siapppp💋
Nakk jugakk?? Haa wassap jeeee iolls

#01110279696
#syakatmk#mkmalaysia#mkskincare#mkmakeup#itsmyturntoshine2017😍😍😍😍😍😍😍😍😍#sayajual#sayaguna

BASIC MAKE UP SET 😍
Mencari mekap yg mineral based? Tak mnyumbat pori? Susah tau nk cari mekap yg mcm ni, sbb sis muka sensitiffff☺️ asal paka mekap yg pelik skit mesti jerawat naik!😪 Tapi sekarang tak lgi! Sebab Mary Kay punya mekap mineral based! Dia tak sumbat pori dan pling best nipis jaaa kt mukaaa😍 tak beratt girlss! Make up no make up look gittuh☺️ Jom try set ni💘
Cc cream
Blusher
Lipstick 💄
Siapppp💋
Nakk jugakk?? Haa wassap jeeee iolls

#01110279696
#syakatmk#mkmalaysia#mkskincare#mkmakeup#itsmyturntoshine2017😍😍😍😍😍😍😍😍😍#sayajual#sayaguna

Had a fun afternoon experiencing different MK makeup with my mother-in-law. Here are the results: Smokey eyes and bright lips.
#nightmakeuplook#mkmakeup#afternoonfun

✨Queridas Clientes e amigas!!! ✨

Olha que lindooooo esse blush em formato de ♥️ para presentear quem vc ama ou a vc mesma né?
Parte do valor das vendas será revertido para uma causa nobre, para o Instituto Mary Kay que ajuda mulheres carentes. Lindo isso né?? Apenas um grupo seleto de consultoras da Mary Kay terá acesso a compra deles e claro que eu não deixaria minhas amigas clientes fora dessa... poucas clientes terão a oportunidade de ter esse exclusivo produto.
Peça o seu pois já estou fazendo a lista para minhas clientes VIPS!!! São lindos estojos com duas tonalidades lindas de Blush 😍😍😍❤️❤️❤️❤️ Informações inbox ou WhatsApp 😍💕🤗
#escolhimarykay #agenteamaexclusividade
#institutomarykay #fazerobem #makeup #marykaybr #modadobem #muitoamor #mkmakeup

Deixe seu olhar ainda mais sedutor e profundo com o delineador em Gel Black - Mary Kay, e arrase na melhor make! #mkmakeup #amomk❤️

Most Popular Instagram Hashtags