[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mklipcolors

136 posts

TOP POSTS

It's rainy and dreary so let's have some fun! Today is #internationalkissday or something crazy 😜 and you can't have an amazing kids without the perfect pout! Guess how many lip products are in here and one lucky winner will receive her lip color of choice for FREE!!! Take a guess and also WIN! #marykay #mymklife #mklipcolors #howmanylipcolorsaretopmany #somanyoptions #givemeallthelipcolor

Assalamualaikum and good morning!! Pagi2 ni kite belanja gambar lipcolors yg hot ni. Crushed Berry & Always Apricot.
Sape nak?? πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»
Saya ade ready stock kaler ni sekarang. Cepat grab! Sebab kaler ni da oos buat sementara waktu.
Nak bibir cantik and menawan kena contact saya cepat, sebelum orang lain sambarr πŸ‘πŸ» .
.
0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant

#crushedberry #alwaysapricot #hotlipcolors #lipstickwarda #lipstickamyrarosli #ombrelips #mklipstick #mklipcolors #pobling #beautyconsultantpontian #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #like4like #follow4follow #sygunamarykay #syjualmarykay #onlinemakeupstore #nofilter #semimatelipstick #style #fashion #girls #women #pretty #f4f

My official Beauty Consultant attire today - lip wear always on my mind πŸ’‹πŸ’‹ #mklipcolors in #coralbliss #truedimensionslipcolor AND #sunblossoms #nourishinelipgloss #entrepreneur #linkinbio #puckerup #headlinerunit

Looking for a new lipstick to start off the new year πŸ’‹Check out MK new semi-matte lipstick, marykay.com/cjones1973
#MKlipcolors

Ni dia ready stock MK Semi-Matte Lipstick akak! Yang tak sanggup tunggu 3-5 hari waktu bekerja lipstick ni sampai ke tangan anda, boleh PM kite cepat2. Esok kite boleh terus post or COD area Pontian. Nak tengok ready stocks yang lain bole klik sini #zihaatmkreadystocks #zihaatmkcatalogue
Pape roger k. Jangan malu, jangan segan kite chit chat dlu pon boleh πŸ˜„

0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant
#mklipstick #mklipcolors #ilovelipstick #beautiful #bestgifts #bestoffer #beautylover #beautyjunkie #beautyconsultant #marykaylover #marykaypontian #marykaybenut #marykaypekannanas #marykayjohor #marykaymysg #marykaymalaysia #followforlike #like4like #followalways #noleads #nofilter #safeingredients #xhitamkanbibir #peluangkerjayamarykay #peluangbisnes #itsmyturntoshine2017 #poblingberkualiti

Assalamualaikum and good morning😊😊😊 Harini kite ber Rich Truffle. Suka nude kaler macam ni?? Meh try order satu 😚

PM/Whatsapp
0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant

#richtruffle #gellipstick #semimatte #mklipstick #mklipcolors #safeproducts #nofilter #natural #marykaylover #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #itsmyturntoshine2017

Assalamualaikum n good morning uols! Kuar berjalan dgn anak2....bila mummy suh wefie nampakkan gigi. Mmy sensorang je buat iklan ubat gigi. Yg sorang Tu gigi da xde, Sorang lg tnjuk gigi bawah je, sbb gigi atas dia cantikkkkk sangat πŸ˜“πŸ˜“... Pape pon mmy X lupa calit lipstick kegemaran. Gel lipstick- mauve moment. Cantik kan kaler ni 😊

0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant
#marykaybeautyconsultant #mylifeasabeautyconsultant #lovelifeofzihaatmk #nofilter #nochemical #iloofahyou #ilovemk #instamood #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #mklipcolors

One of those natural gloss Bold liner daysπŸ’‹πŸ’„
#MkLipColors #InLove #SoManyToChooseFrom #EndlessPossibilities

Alhamdulilah selamat sampai brg MK ke tuan barunya. Tq kak @nurizdihar_85 beli ngn kita & always support my small business. Kakak sweet kite ni grab Offer kissable lip set tau! Best sbb dpt lip liner Free! Place ur order now 😊😊. .
PM/Whatsapp
0196438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant
#mklipstick #mklipcolors #ilovelipstick #februaryspecial #bestoffer #bestseller #highendproduct #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #marykaylover #beautygram #f4f #freshmakeup #followforlike #nofilter #noleads #peluangbisnes #peluangkerjayamarykay #nofilter #enrichingwomenslife

MOST RECENT

It's rainy and dreary so let's have some fun! Today is #internationalkissday or something crazy 😜 and you can't have an amazing kids without the perfect pout! Guess how many lip products are in here and one lucky winner will receive her lip color of choice for FREE!!! Take a guess and also WIN! #marykay #mymklife #mklipcolors #howmanylipcolorsaretopmany #somanyoptions #givemeallthelipcolor

Ada yang minat ka kaler lips gini?? Cantik kann? My favorite mestilah Rose & Coral 😘😘..
Tapi ini bukan lipstick tau! Ini Mary Kay lip liner! .
.
Lip liner pon boleh dijadikan Lisptick. Kaler Dia merecikk Kan? Terang. Sapuan ia smooth je di bibir. Tapi lip liner ni haluih je uols! Kalu hari2 buat lipstick gini cepat lerr habis 😁😁 Baik pakai lipstick je. Bulan ni punya promo lipstick best gak tau! .
.
Meh PM/ Whatsapp Akk cecepat 😘
.
0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant

#lipliner #sexylipsπŸ’‹ #mklipcolors #mklipsticks #kkm #pinkevo #marykaypontian #marykayjohor #marykaymalaysia #marykaykl #bazaarpaknil #girl #hijab #beautyconsultantpontian #codpontian #f4f #followback #like4like #instashop #instalike #onlinebisnes #peluangkerjayamarykay #ilovemk #syjualmk #sypakaimk

Pilihan warna Mary Kay True Dimension Lipstik... Apa istimewa dan kelebihan True Dimensions Lipstick ini? .
πŸ’„Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yang berpanjangan.
.
πŸ’„Diperkaya dengan ramuan penjagaan bibir di mana formulanya meratakan dan mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi'. .
πŸ’„Memberikan warna yang asli dan berseri
Hanya tekan sahaja punat di atas untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yang 'ultrastylish'

Antara bahan-bahan penting lipstick ini ialah:- .
1. Ekstrak Portulaca Pilosa - sejenis tumbuhan bunga dari selatan Amerika dan Brazil yg memberi kontur dan dimensi kepada bibir untuk lebih berisi, sihat dan pejal.
2. Palmitoyl tripeptide-38 - gabungan bahan ini dengan ekstrak Portulaca Pilosa memberikan penampilan yg tampak lebih muda. Ekstrak tumbuhan dan peptida berkuasa ini biasa digunakan dalam produk penjagaan kulit.
3. Vitamin E - antioksidan yg membantu melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar
4. Sunflower Seed Oil, Jojoba dan Mango Butter - formula yg ringan, ultra berkrim mengandungi campuran minyak bunga matahari, jojoba dan mango butter yang terkenal dengan kelebihan pelembapannya.

PM/Whatsapp
0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant
#mkMakeUp #mklipcolors #tdlipstick #maybestoffer #marykaymakeup #onlinemakeupstore #beautyaddict #beautiful #girl #modelmuslimah #hijabista #style #pobling #poblingmurah #poblingberkualiti #beautyconsultantpontian #marykaymysg #marykaykl #MaryKay #marykaymalaysia #marykayjdt #marykayjohor #marykaypontian #makeuptutorial #mua #makeupartistmalaysia #f4f #follow4follow #like4like #likeback

Assalamualaikum and good morning! 😘😘😘 Pagi ni cuci2 mata yok dengan semi matte gel lipstick! .
.
Perempuan mesti nak ade lipstick lebih dari satu. Betul tak? Hehe...Sebab most of my customers, at least mesti ade dua kaler lipstick! Yg lebih pon hado! Nak2 kalau lipstick Tu kaler dia cantik & best di pakai! πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
.
Best dipakai mcm ne Tu?? Best Pakai mcm tekstur dia smooth, xmgeringkan bibir, tahan lama. Nak lg best Tak hitam kan bibir! Siap beri vitamin lg pada bibir si pemakai! Best ke best?? .
.
Kalau ade masalah Nak pakai lipstick yg mcm ne or Nak bibir sihat n cantik meh PM akak! Akak tolong. 😘😘😘 .
.
0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant

#bibirsihat #bibircantik #sexylips #xhitamkanbibir #semimatte #gellipstick #mklipcolors #trendinglipcolors #highend #marykaypontian #marykayjohor #marykaykl #marykaymalaysia #marykayjdt #marykaymysg #girl #beautiful #hijab #modelmuslimah #mua #makeupartismalaysia #nofilter #amazing #bazaarpaknil #f4f #follow4follow #likeback #like4like #zihamarykaylipsticks

Ready Stock. Semi Matte gel lipstick- Mauve Moment. Restock je Abess..Abess je restock 😁😁😁 Jom try jugak πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ».
.
0197438489
Zulaiha
Your Trusted Beauty Consultant

#semimatte #gellisptick #mauvemoment #hotcolors #mkbisnes #mklipcolors #mklipstick #noplumbum #nofilter #hijab #girl #fashion #marykayjohor #marykaypontian #marykaymakeup #pakcikhot #instashop #ilovemyjob #onlinemakeupstore #onlinebisnes #instahappy #f4f #followalways #followforlike #like4like #beautyconsultant #peluangkerjayamarykay #mkbisnes #careerpath #topunit #glamorousbee

Kadang2 mood nak pakai lipstick kaler natural je. Xmo merah2 sangat, xmo pinky2 sangat...heeee Sebab itu terjadinya warna lipstick spt dlm gambar 😊
.
.
Gambar kiri without lipstick, kanan pakai True Dimension Lipstick in Natural Beaute. Lipstick ni mmg best & sesuai sgt utk bibir kering. Kaler dia soft pink n natural, Bila pakai bibir rasa sgt moist means Tak perlu apply lipbalm before lipstick πŸ‘πŸ» Yang suka kaler natural gini boleh pm akak 😊
.
.
PM/Whatsapp
0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant
#mklipcolors #tdlipstick #cosmetics #bibircantik #bibirsihat #noplumbum #satinlips #safeingredients #marykaymakeup #beautyconsultantpontian #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #itsmyturntoshine2017 #peluangkerjayamarykay #instahappy #onlinemakeupstore #beautiful #girl #bazarpaknil #hijabista

Semi Matte Gel Lipstick- Rich Truffle
Kaler nude mcm ni pon ade penggemarnya. Uols yang Tak suka lipstick merah or terang sangat Boleh try kaler ni. Yang nak bermekap but tanak nampak macam pakai mekap pon boleh pilih kaler lipstick ni. Makeup Mary Kay, adalah mekap yang terbaik utk anda kelihatan cantik semulajadi 😍😍😍😍.
.
.
PM / Whatsapp for beauty consultation 😘
.
.

0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant
#mklipstick #mklipcolors #trendinglipstick #gellipstick #semimatte #longwearingmakeup #longlasting #marykaymakeup #marykaylover #beautygram #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #itsmyturntoshine2017 #instahappy #igshop #instashop #f4f #followalways #followback #likeback #like4like #peluangkerjayamarykay #bazarpaknil #enrichingwomenslife #ilovemk #style #girl #beautiful #amazing

Assalamualaikum and good morning😊😊😊 Harini kite ber Rich Truffle. Suka nude kaler macam ni?? Meh try order satu 😚

PM/Whatsapp
0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant

#richtruffle #gellipstick #semimatte #mklipstick #mklipcolors #safeproducts #nofilter #natural #marykaylover #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #itsmyturntoshine2017

Alhamdulilah selamat sampai brg MK ke tuan barunya. Tq kak @nurizdihar_85 beli ngn kita & always support my small business. Kakak sweet kite ni grab Offer kissable lip set tau! Best sbb dpt lip liner Free! Place ur order now 😊😊. .
PM/Whatsapp
0196438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant
#mklipstick #mklipcolors #ilovelipstick #februaryspecial #bestoffer #bestseller #highendproduct #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #marykaylover #beautygram #f4f #freshmakeup #followforlike #nofilter #noleads #peluangbisnes #peluangkerjayamarykay #nofilter #enrichingwomenslife

Ni dia ready stock MK Semi-Matte Lipstick akak! Yang tak sanggup tunggu 3-5 hari waktu bekerja lipstick ni sampai ke tangan anda, boleh PM kite cepat2. Esok kite boleh terus post or COD area Pontian. Nak tengok ready stocks yang lain bole klik sini #zihaatmkreadystocks #zihaatmkcatalogue
Pape roger k. Jangan malu, jangan segan kite chit chat dlu pon boleh πŸ˜„

0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant
#mklipstick #mklipcolors #ilovelipstick #beautiful #bestgifts #bestoffer #beautylover #beautyjunkie #beautyconsultant #marykaylover #marykaypontian #marykaybenut #marykaypekannanas #marykayjohor #marykaymysg #marykaymalaysia #followforlike #like4like #followalways #noleads #nofilter #safeingredients #xhitamkanbibir #peluangkerjayamarykay #peluangbisnes #itsmyturntoshine2017 #poblingberkualiti

February Best Offer πŸ’

Why so special OFFER bulan ni? Sebab ia set lengkap utk bibir anda tampil sihat, cantik lagi menawan 😍😍 Nak bibir cantik je bila pakai lipstick, Boleh try our satin lips set. Memang best utk hilangkan sel kulit mati pada bibir, bibir hitam Dan mslh bibir kering. So ia akn buat bibir anda nampak lebih cerah, no more kuping2 πŸ˜…

And then, utk lipstick yg tahan lama & full coverage with vibrant color, uols boleh cuba our MK gel lipstick & lip liner. InshaAllah, u won't regret πŸ˜‰

PM/Whatsapp

0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant

#kissableset #mklipstick #mklipcolors #ideaforgift #bestgifts #beautiful #girl #sypakaisyjual #instagood #onlinebisnes #igshop #instashop #bestproduct #noleads #peluangkerjayamarykay #empoweringwomen #itsmyturntoshine2017 #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #f4f #followforlike #like4like #likeforfollow #pobling #poblingberkualiti #beautiful #girl #stylista #hijabista

Most Popular Instagram Hashtags