#mklipcolors

MOST RECENT

Lips πŸ‘„ to blow kisses with πŸ’‹πŸ’„#mklipcolors #matte #shine #puckerpersonality #kissology

One of those NATURAL gloss BOLD liner daysπŸ’‹πŸ’„
HAPPY SUNDAY Y'ALL
#MyMklifeπŸ’—πŸ’„πŸ’–πŸ’‹
#MkLipColors #InLove #SoManyToChooseFrom #EndlessPossibilities

Assalamualaikum and good morning! Semi shine lipstick this month memang sangat2 laku keras uols! Out of stock, da restock, out of stock lagi.Adui ai..πŸ˜‚πŸ˜‚ So, 4 je kaler tinggal pd akk ni. Yg belakang2 tu pon da ade yg cop dik! Uols yg berminat nk test kaler lipsetip jom roger2 akak ye. 😍
.
.
0197438489
Zulaiha ❀️
Your Trusted Beauty Consultant
.
.
#semishinelipstick #mklipstick #mklipcolors #ilovemymk #beautiful #bestseller #marchpromo #itsmyturntoshine #marykaymalaysia #marykaypontian #beautyconsultantpontian #codpontian #bazaarpaknil #onlinemakeupstore #fattzura #f4f #limitededition #like4like #igshopmalaysiamurah #igshop #instalike #makeupartist #makeuplooks #hijabista #pobling #marykayjohor #marykaypekannanas #marykaybatupahat

Be BOLD with these two colors! Mary Kay Gel Semi-Shine Lipstick. Kaler2 merah mcm ni ada penggemar nya sendiri tau! Buktinya? Cepat je out of stock Red Smolder haritu. 😘 Swipe kanan cuci2 mata 😍😍
.
.
0197438489
Zulaiha ❀️
Your Trusted Beauty Consultant
.
.

#semishinelipstick #mklipstick #mklipcolors #ilovemymk #beautiful #bestseller #marchpromo #itsmyturntoshine #marykaymalaysia #marykaypontian #beautyconsultantpontian #codpontian #bazaarpaknil #onlinemakeupstore #fattzura #f4f #limitededition #like4like #igshopmalaysiamurah #igshop #instalike #makeupartist #makeuplooks #hijabista #pobling #marykayjohor #marykaypekannanas #marykaybatupahat

Assalamualaikum and good morninggg😍😍😍 Anyone interested nak lipstick kaler yg tengah in trend ni?? πŸ™‹πŸ™‹ Ccepat grab tau. Rugiii x jadi org yang terawal memilikinya 😘😘
.
.
0197438489
Zulaiha 🌼
Your Trusted Beauty Consultant
.
.

#semishinelipstick #mklipstick #mklipcolors #ilovemymk #beautiful #bestseller #marchpromo #itsmyturntoshine #marykaymalaysia #marykaypontian #beautyconsultantpontian #codpontian #bazaarpaknil #onlinemakeupstore #fattzura #f4f #limitededition #like4like #igshopmalaysiamurah #igshop #instalike #makeupartist #makeuplooks #hijabista #pobling #marykayjohor #marykaypekannanas #marykaybatupahat

Throwback semalam kite main2 testing2 lipstick & ber lipspa. Ewahhh.. nampak tak tuuu..ade tgn si cilik comel pon cuba lipsetip MK yang baru ni tau. Don't worry selamat je utk kanak2 yg kulit nya sensitive. .
.
Btw, semalam selain borak2 ttg lipsetip & MK, Kami pon berbincang ttg masalah anak2 murid Kami. Haha Cikgu Bi macam hakak juga..share2 tips mcm ne nak meningkatkan prestasi BI UPSR..acewahh..cgu2 ni klu da jumpa mmg cmni..selalu berbincang tips n Cara mengajar yg berkesan.semuanya utk meningkatkan prestasi murid Kami. Seronok bersembang semalam smpi pkul6 baru balik..🀣🀣 TQ kak for having me. .
.
Ape lagi...ajommm uols test lipsetip Mary Kay juga.Sambil kite borak2 Mary Kay. Bila lagi Kan..tak Cuba tak tau..tak kenal maka tak cinta..😘😘😘
.
.
0197438489
Zulaiha 😍
Your Trusted Beauty Consultant
.
.
#semishinelipstick #mklipstick #mklipcolors #ilovemymk #beautiful #bestseller #marchpromo #itsmyturntoshine #marykaymalaysia #marykaypontian #beautyconsultantpontian #codpontian #bazaarpaknil #onlinemakeupstore #fattzura #f4f #limitededition #like4like #igshopmalaysiamurah #igshop #instalike #makeupartist #makeuplooks #hijabista #pobling #marykayjohor #marykaypekannanas #marykaybatupahat

OMG! 😭 5 colours buat masa ni, da out of stock. But a few colors masih ade lg dlm simpanan akk. Kot Uols ade berminat ngn kaler yg da Out of Stock Tu..Meh bisik2 ngan akk..mana tahu, masih belum bertuan lagi. Cepat tau.
.
.
0197438489
Zulaiha 🌼
Your Trusted Beauty Consultant
.
.

#semishinelipstick #mklipstick #mklipcolors #ilovemymk #beautiful #bestseller #marchpromo #itsmyturntoshine #marykaymalaysia #marykaypontian #beautyconsultantpontian #codpontian #bazaarpaknil #onlinemakeupstore #fattzura #f4f #limitededition #like4like #igshopmalaysiamurah #igshop #instalike #makeupartist #makeuplooks #hijabista #pobling #marykayjohor #marykaypekannanas #marykaybatupahat

Tolong lahhh...hakak tak kuat tengok kamu2..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Please be mine cepat2!! 1hb Mac je akk terus pinang kamu. Uols tak kuat juga ke?? Cepat bg tahu akk awal2..boleh order kan sekali..kuikui.
.

Bersiap sedia hadapi fenomena luar biasa lipstick baru bulan depan. Mary Kay ni sentiasa buat dada akak berdebar2..mcm CNY promo bulan ni..🀣🀣🀣
.
0197438489
Zulaiha
Your Trusted Beauty Consultant .
#semishinelipstick #mklipstick #mklipcolors #ilovemymk #beautiful #bestseller #marchpromo #itsmyturntoshine #marykaymalaysia #marykaypontian #beautyconsultantpontian #codpontian #bazaarpaknil #onlinemakeupstore #fattzura #f4f #limitededition #like4like #igshopmalaysiamurah #igshop #instalike #makeupartist #makeuplooks #hijabista #pobling #marykayjohor #marykaypekannanas #marykaybatupahat

Nah, akk belanja gambar lipstick semi shine lagi..nanti lipstick akk da sampai kite set time testing2 lipstick baru ni. Free je test.Nak x?πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
.
.
0197438489
Zulaiha🌼
Your Trusted Beauty Consultant .
#semishinelipstick #mklipstick #mklipcolors #ilovemymk #beautiful #bestseller #marchpromo #itsmyturntoshine #marykaymalaysia #marykaypontian #beautyconsultantpontian #codpontian #bazaarpaknil #onlinemakeupstore #fattzura #f4f #limitededition #like4like #igshopmalaysiamurah #igshop #instalike #makeupartist #makeuplooks #hijabista #pobling #marykayjohor #marykaypekannanas #marykaybatupahat

Me in Mod Pink today! Menguruskan segala urusan cod, bank, klinik, lhdn dll....semuanya sepantas kilat buat. Alhamdulilah before 1p.m. da balik semula ke uma. Now I'm free for skin consultation, MK products and appointment. Boleh set date dgn saya for skincare class or lipstick testing. Yang penting FREE je. Promise 🀞
.
.
PM/WhatsApp
0197438489
Zulaiha 🌼
Your Trusted Beauty Consultant
.
.
#semishinelipstick #mklipstick #mklipcolors #ilovemymk #beautiful #bestseller #marchpromo #itsmyturntoshine #marykaymalaysia #marykaypontian #beautyconsultantpontian #codpontian #bazaarpaknil #onlinemakeupstore #fattzura #f4f #limitededition #like4like #igshopmalaysiamurah #igshop #instalike #makeupartist #makeuplooks #hijabista #pobling #marykayjohor #marykaypekannanas #marykaybatupahat

Alamakk! Macam ne nak cakap ek?? πŸ‘‰πŸ‘ˆ warna lipstick Raspberry Ice ni pon cantikk tau. Pink lembut, sweet jerr...haha itulah ayat akk dok ulang kan. Sweet pink, soft pink....tapi yang ni betul2 menguji iman..haha walaupun uols da ade lipsetip pink2 coror...nt mesti jatuh cinta dgn Raspberry Ice ni 😍😍
.
.
Ada 9 colors tau. Semua nya trending colour n memang tgh in now. Rugi tak grab time tengah Offer ni..meh ler contact akak. 😘
.
.
0197438489
Zulaiha 🌼
Your Trusted Beauty Consultant
.
.
#gelsemishine #mklipstick #mklipcolors #ilovemk #ilovemymarykay #itsmyturntoshine #onlinemakeupstore #beautyconsultantpontian #marykaymalaysia #marykaypontian

NEW Mary Kay Semi Shine Lipstick. Lipstick baru Mary Kay yang anda perlu grab! Jangan lepaskan peluang untuk miliki lipstick ni dgn OFFER yg menarik. Meh bisik2.... something special for you.
.
.
0197438489
Zulaiha🌼
Your Trusted Beauty Consultant

#mklipcolors #mklipstick #semishinelipstick #makeupjunkie #swatches #beautiful #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaybangi #marykayjohor #marykaypontian #beautyconsultantpontian #codpontian #followforfollow #f4f #like4like #likeback #bazarpaknil #onlinemakeupstore #pobling #makeupartist #muamalaysia #hijabista #muslimahfashion #stailista

Assalamualaikum and good morninggg...
Lama x belanja selfie😁😁 nah, amik seketul! .
.
Welcome March! Sekejap je da March. kejap je da nak tua. sebab bulan ni birthday hakak yang ke......😚 .
.
So excited juga bulan ni. Sebab apa? Offer bulan ni sangat2 best! New lipstick launch this month😘😘😘 Skinvigorate Brush purple is back!! Mask pon ada offer! Uols jangan lepaskan peluang ni tau!
.
.
So pagi ni, selain dari belanja gambar selfie hakak 🀣🀣 nk belanja gambar lipstick Gel Semi Shine baru from Mary Kay. Berkenan?? WASSAP terus k. .
.
0197438489
Zulaiha πŸ’„
Your Trusted Beauty Consultant

#gelsemishine #mklipstick #mklipcolors #ilovemymarykay #beautiful #beautyconsultantpontian #marykaymalaysia #mariberhuhu #marykaypontian

Most Popular Instagram Hashtags