[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mklipcolors

153 posts

TOP POSTS

My official Beauty Consultant attire today - lip wear always on my mind πŸ’‹πŸ’‹ #mklipcolors in #coralbliss #truedimensionslipcolor AND #sunblossoms #nourishinelipgloss #entrepreneur #linkinbio #puckerup #headlinerunit

Looking for a new lipstick to start off the new year πŸ’‹Check out MK new semi-matte lipstick, marykay.com/cjones1973
#MKlipcolors

#MKlipcolors marykay.com/cjones1973

It's rainy and dreary so let's have some fun! Today is #internationalkissday or something crazy 😜 and you can't have an amazing kids without the perfect pout! Guess how many lip products are in here and one lucky winner will receive her lip color of choice for FREE!!! Take a guess and also WIN! #marykay #mymklife #mklipcolors #howmanylipcolorsaretopmany #somanyoptions #givemeallthelipcolor

One of those natural gloss Bold liner daysπŸ’‹πŸ’„
#MkLipColors #InLove #SoManyToChooseFrom #EndlessPossibilities

Demam lipstick Mary Kay! πŸ’„πŸ’„πŸ’„ 2nd batch order da smpai. Yeayy! Warna paling WIN, always apricot & mauve movement. 😍 Iols Ada beli lebih, kalau nak contact cepat πŸ’‹πŸ’‹ Lagi best beli 2 lipsticks kite kasi free lipgloss. Nak ke nakkk?? 0197438489
Zulaiha
Independent Beauty Consultant

#semimatte #gellipstick #mklipcolors #marykaypontian #marykaybenut #marykaypekannanas #marykaybatupahat #marykayjohor #marykaymysg #makeuponlinestore #beautybox #girls #makeupclass #skincareclass #bazaronline

MOST RECENT

Uit...ada yang tengah mencari lipstick? Akak ade a few ready stocks lipstick spt dlm gambar ni. Uols yang lipstick dah kehabisan, nak try kaler baru or nak bagi hadiah ke..boleh try lipstick semi matte & lipsuede dlm gambar ni ye. Ahaaa..sugar scrub pon hado uols! Mai tanya2 akak dulu, nak warna macam ne..
.
.
Psssttt..nak kasi hadiah lipstick siap gift box cantik?Pon ado.. yang tu kalau nak nanti akk share satgi ye. Tak sabar nak tahu, Pm akak terus!😍
.
.
0197438489
Zulaiha
Your Trusted Beauty Consultant

#mklipstick #mklipcolors #ilovemk #ilovemakeup #beautiful #girl #beautyconsultantpontian #marykaymalaysia #marykaybest #marykaypontian #followback #likeback #onlinemakeupstore #bazarpaknil #hijab #mua #makeupartistmalaysia #onlinebisnes #peluangkerjayamarykay

Alhamdulilah..sampai sudah lipsticks my customer merangkap cousin 😍😍 Nak buat collection katanya, tu yg borong 3 batang terus! Uols yang nak dapatkan Mary Kay lipsticks meh lah halu haluu kakak! Wassap terus ye.
.
.
0197438489
Zulaiha
Your Trusted Beauty Consultant

#mklipstick #mklipcolors #lipsuede #novemberspecial #bestoffer #ilovemk #ilovemakeup #beautyconsultantpontian #followforfollow #like4like #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlineshopping

Be you! Be BOLD! Add a pop of color! Contact your Mary Kay Beauty Consultant for color options. Be Beautiful! #mksemigellipstick #mklipgloss #mkmidnightredmattelipstick #mkpoppyplease #mklipcolors #mymklifeπŸ’—πŸ’„πŸ’–πŸ’‹

It's rainy and dreary so let's have some fun! Today is #internationalkissday or something crazy 😜 and you can't have an amazing kids without the perfect pout! Guess how many lip products are in here and one lucky winner will receive her lip color of choice for FREE!!! Take a guess and also WIN! #marykay #mymklife #mklipcolors #howmanylipcolorsaretopmany #somanyoptions #givemeallthelipcolor

Ada yang minat ka kaler lips gini?? Cantik kann? My favorite mestilah Rose & Coral 😘😘..
Tapi ini bukan lipstick tau! Ini Mary Kay lip liner! .
.
Lip liner pon boleh dijadikan Lisptick. Kaler Dia merecikk Kan? Terang. Sapuan ia smooth je di bibir. Tapi lip liner ni haluih je uols! Kalu hari2 buat lipstick gini cepat lerr habis 😁😁 Baik pakai lipstick je. Bulan ni punya promo lipstick best gak tau! .
.
Meh PM/ Whatsapp Akk cecepat 😘
.
0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant

#lipliner #sexylipsπŸ’‹ #mklipcolors #mklipsticks #kkm #pinkevo #marykaypontian #marykayjohor #marykaymalaysia #marykaykl #bazaarpaknil #girl #hijab #beautyconsultantpontian #codpontian #f4f #followback #like4like #instashop #instalike #onlinebisnes #peluangkerjayamarykay #ilovemk #syjualmk #sypakaimk

Pilihan warna Mary Kay True Dimension Lipstik... Apa istimewa dan kelebihan True Dimensions Lipstick ini? .
πŸ’„Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yang berpanjangan.
.
πŸ’„Diperkaya dengan ramuan penjagaan bibir di mana formulanya meratakan dan mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi'. .
πŸ’„Memberikan warna yang asli dan berseri
Hanya tekan sahaja punat di atas untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yang 'ultrastylish'

Antara bahan-bahan penting lipstick ini ialah:- .
1. Ekstrak Portulaca Pilosa - sejenis tumbuhan bunga dari selatan Amerika dan Brazil yg memberi kontur dan dimensi kepada bibir untuk lebih berisi, sihat dan pejal.
2. Palmitoyl tripeptide-38 - gabungan bahan ini dengan ekstrak Portulaca Pilosa memberikan penampilan yg tampak lebih muda. Ekstrak tumbuhan dan peptida berkuasa ini biasa digunakan dalam produk penjagaan kulit.
3. Vitamin E - antioksidan yg membantu melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar
4. Sunflower Seed Oil, Jojoba dan Mango Butter - formula yg ringan, ultra berkrim mengandungi campuran minyak bunga matahari, jojoba dan mango butter yang terkenal dengan kelebihan pelembapannya.

PM/Whatsapp
0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant
#mkMakeUp #mklipcolors #tdlipstick #maybestoffer #marykaymakeup #onlinemakeupstore #beautyaddict #beautiful #girl #modelmuslimah #hijabista #style #pobling #poblingmurah #poblingberkualiti #beautyconsultantpontian #marykaymysg #marykaykl #MaryKay #marykaymalaysia #marykayjdt #marykayjohor #marykaypontian #makeuptutorial #mua #makeupartistmalaysia #f4f #follow4follow #like4like #likeback

Assalamualaikum and good morning! 😘😘😘 Pagi ni cuci2 mata yok dengan semi matte gel lipstick! .
.
Perempuan mesti nak ade lipstick lebih dari satu. Betul tak? Hehe...Sebab most of my customers, at least mesti ade dua kaler lipstick! Yg lebih pon hado! Nak2 kalau lipstick Tu kaler dia cantik & best di pakai! πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
.
Best dipakai mcm ne Tu?? Best Pakai mcm tekstur dia smooth, xmgeringkan bibir, tahan lama. Nak lg best Tak hitam kan bibir! Siap beri vitamin lg pada bibir si pemakai! Best ke best?? .
.
Kalau ade masalah Nak pakai lipstick yg mcm ne or Nak bibir sihat n cantik meh PM akak! Akak tolong. 😘😘😘 .
.
0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant

#bibirsihat #bibircantik #sexylips #xhitamkanbibir #semimatte #gellipstick #mklipcolors #trendinglipcolors #highend #marykaypontian #marykayjohor #marykaykl #marykaymalaysia #marykayjdt #marykaymysg #girl #beautiful #hijab #modelmuslimah #mua #makeupartismalaysia #nofilter #amazing #bazaarpaknil #f4f #follow4follow #likeback #like4like #zihamarykaylipsticks

Ready Stock. Semi Matte gel lipstick- Mauve Moment. Restock je Abess..Abess je restock 😁😁😁 Jom try jugak πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ».
.
0197438489
Zulaiha
Your Trusted Beauty Consultant

#semimatte #gellisptick #mauvemoment #hotcolors #mkbisnes #mklipcolors #mklipstick #noplumbum #nofilter #hijab #girl #fashion #marykayjohor #marykaypontian #marykaymakeup #pakcikhot #instashop #ilovemyjob #onlinemakeupstore #onlinebisnes #instahappy #f4f #followalways #followforlike #like4like #beautyconsultant #peluangkerjayamarykay #mkbisnes #careerpath #topunit #glamorousbee

Kadang2 mood nak pakai lipstick kaler natural je. Xmo merah2 sangat, xmo pinky2 sangat...heeee Sebab itu terjadinya warna lipstick spt dlm gambar 😊
.
.
Gambar kiri without lipstick, kanan pakai True Dimension Lipstick in Natural Beaute. Lipstick ni mmg best & sesuai sgt utk bibir kering. Kaler dia soft pink n natural, Bila pakai bibir rasa sgt moist means Tak perlu apply lipbalm before lipstick πŸ‘πŸ» Yang suka kaler natural gini boleh pm akak 😊
.
.
PM/Whatsapp
0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant
#mklipcolors #tdlipstick #cosmetics #bibircantik #bibirsihat #noplumbum #satinlips #safeingredients #marykaymakeup #beautyconsultantpontian #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #itsmyturntoshine2017 #peluangkerjayamarykay #instahappy #onlinemakeupstore #beautiful #girl #bazarpaknil #hijabista

Semi Matte Gel Lipstick- Rich Truffle
Kaler nude mcm ni pon ade penggemarnya. Uols yang Tak suka lipstick merah or terang sangat Boleh try kaler ni. Yang nak bermekap but tanak nampak macam pakai mekap pon boleh pilih kaler lipstick ni. Makeup Mary Kay, adalah mekap yang terbaik utk anda kelihatan cantik semulajadi 😍😍😍😍.
.
.
PM / Whatsapp for beauty consultation 😘
.
.

0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant
#mklipstick #mklipcolors #trendinglipstick #gellipstick #semimatte #longwearingmakeup #longlasting #marykaymakeup #marykaylover #beautygram #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #itsmyturntoshine2017 #instahappy #igshop #instashop #f4f #followalways #followback #likeback #like4like #peluangkerjayamarykay #bazarpaknil #enrichingwomenslife #ilovemk #style #girl #beautiful #amazing

Assalamualaikum and good morning😊😊😊 Harini kite ber Rich Truffle. Suka nude kaler macam ni?? Meh try order satu 😚

PM/Whatsapp
0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant

#richtruffle #gellipstick #semimatte #mklipstick #mklipcolors #safeproducts #nofilter #natural #marykaylover #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #itsmyturntoshine2017

Alhamdulilah selamat sampai brg MK ke tuan barunya. Tq kak @nurizdihar_85 beli ngn kita & always support my small business. Kakak sweet kite ni grab Offer kissable lip set tau! Best sbb dpt lip liner Free! Place ur order now 😊😊. .
PM/Whatsapp
0196438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant
#mklipstick #mklipcolors #ilovelipstick #februaryspecial #bestoffer #bestseller #highendproduct #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #marykaylover #beautygram #f4f #freshmakeup #followforlike #nofilter #noleads #peluangbisnes #peluangkerjayamarykay #nofilter #enrichingwomenslife

Ni dia ready stock MK Semi-Matte Lipstick akak! Yang tak sanggup tunggu 3-5 hari waktu bekerja lipstick ni sampai ke tangan anda, boleh PM kite cepat2. Esok kite boleh terus post or COD area Pontian. Nak tengok ready stocks yang lain bole klik sini #zihaatmkreadystocks #zihaatmkcatalogue
Pape roger k. Jangan malu, jangan segan kite chit chat dlu pon boleh πŸ˜„

0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant
#mklipstick #mklipcolors #ilovelipstick #beautiful #bestgifts #bestoffer #beautylover #beautyjunkie #beautyconsultant #marykaylover #marykaypontian #marykaybenut #marykaypekannanas #marykayjohor #marykaymysg #marykaymalaysia #followforlike #like4like #followalways #noleads #nofilter #safeingredients #xhitamkanbibir #peluangkerjayamarykay #peluangbisnes #itsmyturntoshine2017 #poblingberkualiti

February Best Offer πŸ’

Why so special OFFER bulan ni? Sebab ia set lengkap utk bibir anda tampil sihat, cantik lagi menawan 😍😍 Nak bibir cantik je bila pakai lipstick, Boleh try our satin lips set. Memang best utk hilangkan sel kulit mati pada bibir, bibir hitam Dan mslh bibir kering. So ia akn buat bibir anda nampak lebih cerah, no more kuping2 πŸ˜…

And then, utk lipstick yg tahan lama & full coverage with vibrant color, uols boleh cuba our MK gel lipstick & lip liner. InshaAllah, u won't regret πŸ˜‰

PM/Whatsapp

0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant

#kissableset #mklipstick #mklipcolors #ideaforgift #bestgifts #beautiful #girl #sypakaisyjual #instagood #onlinebisnes #igshop #instashop #bestproduct #noleads #peluangkerjayamarykay #empoweringwomen #itsmyturntoshine2017 #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #f4f #followforlike #like4like #likeforfollow #pobling #poblingberkualiti #beautiful #girl #stylista #hijabista

Still confuse taktau Nak pilih kaler yang mana? Meh tengok pic ni, or masih tak puas hati Nak kasi test Kat bibir jugak? Set our appointment k. Yang dok area Pontian, Johor sahaja lah ye πŸ˜‰
0197438489
Zulaiha πŸŽ€
Your Trusted Beauty Consultant
#beautyconsultantpontian #codpontian #skincareclass #makeupclass #lipsticksparty #ilovemk #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #marykaymalaysia #mua #makcikhot #pakcikhot #pobling #poblingberkualiti #mklipcolors #mklipstick #gelipstick #instagood #instashop #instahappy #tweegram #likeback #f4f #follow4follow #hijabista

Mary Kay Lip Liner boleh dijadikan lipstick! Kaler lebih terang & tahan lama. Woww! Menawan sungguh 😍😍😍
.
.
Uols da boleh pilih mana2 kaler yang berkenan ye. Next month trus grab. Nak dapatkan lip liner ni secara FREE?? Bolllehhh...Ada caranya. Bisik-bisik sama kite meh πŸ˜‰ Pre-order now is OPEN.
.
.
PM/Whatsapp
.
0197438489
Zulaiha πŸ’‹πŸ’‹
Your Trusted Beauty Consultant
#marykaylipliner #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #marykaymalaysia #marykaypekannanas #marykaybatupahat #ilovemk #mua #makeupartismalaysia #follow4follow #f4f #followback #ilovemk #peluangkerjayamarykay #onlinemakeupstore #mkbisnes #girl #beautiful #beautyconsultantpontian #codpontian #nofilter #amazing #mklipcolors

Mary Kay Creme Lipstick Toffee. See? Da kontot lipstick ni, maksudnya? My favorite color ni. Memang selalu pakai...Tu yg tinggal sikit...😁😁😁
.
Uols Klu suka kaler2 natural boleh test toffee ni. Sangat cantik and ramai yg suka. πŸ˜‰ Yang sebelah dia Tu kaler Apple Berry, mmg jarang pakai sbab pakai ikut mood. Rasa nak nampak lain dr yg lain skit haritu saya Akan pakai Apple Berry πŸ˜„
.
Wokeh, Jgn lupa tau dptkan kaler toffee yang cantik ni dr saya 😊

0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant
#mklipcolors #Mklipstick #toffee #nudecolors #onlinemakeupstore #igshop #makeupartistmalaysia #marykaymakeup #marykaypontian #marykaybenut #marykayjohor #marykaymysg #ilovemk #bazarpaknil #beautyconsultantpontian #iloofahyou #pakcikhot #pobling #f4f #likeback #follow4follow #itsmyturntoshine2017

Nak try lipstick hot ni Tak?? Kaler cantik lagi menarik. Tahan lama pulak Tu. And Tak mengeringkan bibir juga πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Suka kaler Crushed Berry? Jom dapatkan sekarang 😘😘😘 0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant
#Mklipstick #mklipcolors #safeingredients #highendproducts #marykaymakeup #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #marykaymalaysia #mua #makeupartistmalaysia #makcikhot #pakcikhot #nofilter #hotlipstick #itsmyturntoshine2017 #igshop #onlinemakeupstore #f4f #followforlike #followforfollow #like4follow #likeback #girls #beautiful #zihaatmkreadystocks

Nak try lipstick hot ni Tak?? Kaler cantik lagi menarik. Tahan lama pulak Tu. And Tak mengeringkan bibir juga πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Suka kaler Midnight Red? Jom dapatkan sekarang 😘😘😘 0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant
#Mklipstick #mklipcolors #safeingredients #highendproducts #marykaymakeup #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #marykaymalaysia #mua #makeupartistmalaysia #makcikhot #pakcikhot #nofilter #hotlipstick #itsmyturntoshine2017 #igshop #onlinemakeupstore #f4f #followforlike #followforfollow #like4follow #likeback #girls #beautiful #zihaatmkreadystocks #zihaatmkcatalogue

Nak try lipstick hot ni Tak?? Kaler cantik lagi menarik. Tahan lama pulak Tu. And Tak mengeringkan bibir juga πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Suka kaler Mauve Moment? Jom dapatkan sekarang 😘😘😘 0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant
#Mklipstick #mklipcolors #safeingredients #highendproducts #marykaymakeup #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #marykaymalaysia #mua #makeupartistmalaysia #makcikhot #pakcikhot #nofilter #hotlipstick #itsmyturntoshine2017 #igshop #onlinemakeupstore #f4f #followforlike #followforfollow #like4follow #likeback #girls #beautiful #zihaatmkreadystocks #zihaatmkcatalogue

Ade beran?? Memang cantik n teruja bila tengok org pakai lipstick merah ni. Why not cuba kn?? So, haruslah grab OFFER bulan ni tau! πŸ’‹πŸ’‹ .
. .
0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant
#sizzlingred #Mklipstick #mklipcolors #bestoffer #truedimension #makcikhot #pakcikhot #beautyconsultantpontian #marykaypontian #marykaybenut #marykaypekannenas #marykayjohor #marykaymakeup #mua #makeupartistmalaysia #follow4follow #followforlike #like4like #f4f #onlinemakeupstore #bazarpaknil #iloofahyou #ilovemk #itsmyturntoshine2017

Ready for RED-Y lips for this Chinese New Year?? 😍😍😍 Let's Grab this best OFFER .
.
. πŸ’„Bold Red Lips Set ( Set A)
πŸ’„Rock the Flamming Red Set (Set B)

Enjoy 😘😘😘 .
.
0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Beauty Consultant
#redlips #bestoffer #CNY #mklipcolors #mklipcolors #truedimension #tdlipstick #bold #beautiful #girls #hijabista #style #fashion #sexylips #onlinemakeupstore #bazarpaknil #beautyconsultantpontian #marykaypontian #marykaypekannenas #marykayjohor #peluangkerjayamarykay #sypakaimarykay #syjualmarykay #f4f #follow4follow #followforlike #likeback #like4follow #mua #makeupartistmalaysia #ilovemk

Ready for RED-Y lips for this Chinese New Year?? 😍😍😍 Let's Grab this best OFFER .
. πŸ’„Bold Red Lips Set ( Set A)
πŸ’„Rock the Flamming Red Set (Set B)

Enjoy 😘😘😘 .
.
0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Beauty Consultant
#redlips #bestoffer #CNY #mklipcolors #mklipcolors #truedimension #tdlipstick #bold #beautiful #girls #hijabista #style #fashion #sexylips #onlinemakeupstore #bazarpaknil #beautyconsultantpontian #marykaypontian #marykaypekannenas #marykayjohor #peluangkerjayamarykay #sypakaimarykay #syjualmarykay #f4f #follow4follow #followforlike #likeback #like4follow #mua #makeupartistmalaysia #ilovemk

#MKlipcolors marykay.com/cjones1973

Looking for a new lipstick to start off the new year πŸ’‹Check out MK new semi-matte lipstick, marykay.com/cjones1973
#MKlipcolors

Assalamualaikum n good morning uols! Kuar berjalan dgn anak2....bila mummy suh wefie nampakkan gigi. Mmy sensorang je buat iklan ubat gigi. Yg sorang Tu gigi da xde, Sorang lg tnjuk gigi bawah je, sbb gigi atas dia cantikkkkk sangat πŸ˜“πŸ˜“... Pape pon mmy X lupa calit lipstick kegemaran. Gel lipstick- mauve moment. Cantik kan kaler ni 😊

0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant
#marykaybeautyconsultant #mylifeasabeautyconsultant #lovelifeofzihaatmk #nofilter #nochemical #iloofahyou #ilovemk #instamood #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #mklipcolors

Assalamuaikum and good morning lovely ladies!! 😍

Which one is ur favorite type of lipstick? Ada yg suka lipstick tahan lama, lepas makan nak color lipstick masih maintain πŸ˜„ Ada yang jenis bibir kering, nak lipstick yg melembapkan πŸ˜„ Ada yg nak kaler terang, nude, pinkish n mcm2 lagi πŸ˜„
.
Mary Kay ade 3 jenis lipstick yg anda boleh pilih mengikut kesukaan anda! Pilih je mana yg anda rs sesuai dgn bibir. Yang penting ia sgt bagus utk bibir, tiada plumbum malah terdapat vitamin yg memelihara bibir πŸ˜„
.
Berminat? Jom dapatkannya sekarang 😘

0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant
#Mklipstick #mklipcolors #tdlipstick #cremelipstick #gellipstick #marykaymakeup #highendmakeup #MaryKay #marykaybeautyconsultant #marykaybenut #marykaypontian #marykayjohor #marykaymalaysia #marykaymysg #mua #makeupartistmalaysia #hijabista #girls #beautiful #followforlike #follow4follow #like4like #like4follow #amazing #fashion #amazing #pobling #peluangbisnes

Trending lipcolors from Mary Kay. Siapa yang kata bibir dia suka makan lipstick tu meh try semi matte gel lipstick ni. Mesti jatuh cinta punya. Tekstur smooth, tahan lama and 8 color yg cantik2. 😘

0137382737
@adyadyva πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant
#semimatelipstick #mklipcolors #longwearing #lipsticktahanlama #smoothtexture #highend #highquality #bibircantik #bibirsihat #onlinemakeupstore #onlinesbisnes #mklipstick #safeproducts #safeingredients #mineralmakeup #followforlike #follow4follow #bestproduct #mua #makeupartismalaysia #ilovemymk #itsmyturntoshine2017

True Dimension Lipstick- Sparkling Rose. πŸ’„Smoothen fine lines
πŸ’„Helps lips look fuller
πŸ’„Instantly drenches
πŸ’„Lips in moisture

PM/Whatsapp
0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant
#mklipcolors #mklipstick #bibirsihat #bibircantik #marykay #makeup #highendmakeup #beautyconsultantpontian #marykaypontian #marykayjohor #marykaymalaysia #marykaymysg #f4f #followforfollow #follow4follow #likeforlike #like4follow #amazing #style #smile #girls #pretty #pobling #women #beautiful #instahappy #iloofahyou #surihatimrpilot

True Dimension Lipstick- Wild About Pink. πŸ’„ Smoothen fine lines
πŸ’„Helps lips look fuller
πŸ’„Instantly drenches
πŸ’„Lips in moisture

PM/Whatsapp
0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant
#mklipcolors #mklipstick #bibirsihat #bibircantik #marykay #makeup #highendmakeup #beautyconsultantpontian #marykaypontian #marykayjohor #marykaymalaysia #marykaymysg #f4f #followforfollow #follow4follow #likeforlike #like4follow #amazing #style #smile #girls #pretty #pobling #women #beautiful #instahappy #iloofahyou #surihatimrpilot #zihaatmkreadystocks #zihaatmkcatalogue

Assalamualaikum and good morning! Saje pagi2 belanja lipstick hot. Sape dok area Pontian, Johor..nak test lipstick ni roger2 naa. Kat kedai2 takde tauu. 😁
.
.
0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant
#semimattelipstick #gellipstick #mklipcolors #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantpontian #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #marykaymalaysia #codareapontian #beautiful #bibircantik #safeingredients #natural #highendmakeup #f4f #follow4follow #like4follow #bazarpaknil #pretty #girls #nofilter #amazing #smile #fashion

Hai uols! Nak tak lipstick yang asal restock je out of stock je?? Apa yang bestnya? Nak tahu yg bestnye kenalah try satu! Try dua pon takpe...😁😁😁
.
.
Jom dapatkan semi matte lipstick Mauve Moment ni dgn special price! 😊 Siapa cepat dia dapat 😊
.
.
0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant
#semimatelipstick #novemberbestoffer #mklipstick #mklipcolors #gorgeous #beautiful #pretty #girls #highendmakeup #ilovemymk #beautyconsultantpontian #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #marykaybenut #likeback #longwearing #like4like #follow4follow #bazarpaknil #onlinemakeupstore #lipstickamyrarosli #lipstickwarda #bibirsihat #zihaatmkreadystocks #zihaatmkcatalogue

Assalamualaikum and good morning!! Pagi2 ni kite belanja gambar lipcolors yg hot ni. Crushed Berry & Always Apricot.
Sape nak?? πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»
Saya ade ready stock kaler ni sekarang. Cepat grab! Sebab kaler ni da oos buat sementara waktu.
Nak bibir cantik and menawan kena contact saya cepat, sebelum orang lain sambarr πŸ‘πŸ» .
.
0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant

#crushedberry #alwaysapricot #hotlipcolors #lipstickwarda #lipstickamyrarosli #ombrelips #mklipstick #mklipcolors #pobling #beautyconsultantpontian #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #like4like #follow4follow #sygunamarykay #syjualmarykay #onlinemakeupstore #nofilter #semimatelipstick #style #fashion #girls #women #pretty #f4f

Trending lipcolors from Mary Kay. Siapa yang kata bibir dia suka makan lipstick tu meh try semi matte gel lipstick ni. Mesti jatuh cinta punya. Tekstur smooth, tahan lama and 8 color yg cantik2. 😘

0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant
#semimatelipstick #mklipcolors #longwearing #lipsticktahanlama #smoothtexture #highend #highquality #bibircantik #bibirsihat #onlinemakeupstore #onlinesbisnes #mklipstick #safeproducts #safeingredients #mineralmakeup #followforlike #follow4follow #bestproduct #mua #makeupartismalaysia #ilovemymk #itsmyturntoshine2017

Testimoni customer;
Cantik sangat lah mm (read mauve moment) tu. 😍😍😍 Memang cantik lah mauve moment ni. Sebab tu oos je. But sekarang da ade stock tau! Meh try satu, mesti suka punya! 😊

Kalau suka lipstick pink mcm hakak pakai ni, wassap terus.
0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant
#gellipstick #semimatte #mklipstick #mklipcolors #mauvemoment #mkwithzulaiha #zihaatmk #mkbc #beautyconsultantpontian #marykaypontian #marykaybenut #marykaypekannanas #marykayjohor #marykaymysg #marykayjdt #marykaymalaysia #mua #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinemakeupstore #peluangkerjayamarykay #girl #ilovemk #itsmyturntoshine2017 #f4f #follow4follow #followback #likeback

Mary Kay Creme Lipstick - Pink Passion.

Sape suka kaler pink gini meh roger kite
Kite ada ready stock satu 🎈

0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Beauty Consultant

#mklipcolors #mklipstick #cremelipstick #pinkpassion #peluangkerjayamarykay #beautyconsultantpontian #marykaypontian #marykaybenut #marykayjohor #marykaypekannanas #marykaybatupahat #marykaymysg #marykaymalaysia #ilovemk #f4f #followback #likeback #longwearing #itsmyturntoshine2017

Jejommm!!! Mary Kay Semi Matte Gel Lipstick is back again!
Warna-warna yang HOT da in stock! Semua kaler pon hade! Place your order now 😍😍
Nyesal kalau lambat. πŸ˜…

0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Trusted Beauty Consultant

#gellipstick #semimatte #mklipcolors #mklipstick #beautyconsultantpontian #marykaywithzulaiha #marykaypontian #marykayjohor #marykaybenut #marykaypekannanas #marykaybatupahat #mua #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinemakeupstore #peluangkerjayamarykay #ilovemk #girl #beautiful #f4f #followback #likeback #longwearing #longlasting #bazarpaknil

Alhamdulilah...yeayyyy!! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Feedback from my beautiful friend yg suka kan semi matte gel lipstick ni. 😍

Dia suka sangat sebab first time x silap beli lipstick. Selalu tersalah beli lipstick n end up x abes pakai.hihi πŸ˜‰

Rich Truffle menjadi pilihan hati beliau.
Jom, buat anda yg masih tercari2 lipstick yg sesuai, tekstur smooth, cantik dipakai and tahan lama..meh cari akak. Boleh test2 dulu 8 pilihan warna gel lipstick ni di bibir πŸ‘„

0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Beauty Consultant

#gellipstick #mklipcolors #mklipstick #semimatte #bibircantik #lipsticktahanlama #longwearing #marykaywithzulaiha #beautyconsultantpontian #marykaypontian #marykaybenut #marykayjohor #marykaypekannanas #marykaymysg #marykaymalaysia #skincareclass #makeupclass #peluangkerjayamarykay #onlinebisnes #octoberbestoffer #bazarpaknilprodukkecantikkan #mua #followback #f4f #follow4follow #likeback #itsmyturntoshine2017 #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinemakeupstore #ilovemk

Kebanyakan kita wanita ni suka lipstick yang tahan lama. Betul tak? Me too! Dengan harapan bila makan kari kambing, asam pedas ikan pari, sup gear box, nasi kandar ke, laksa Johor ke,,lipstick pada bibir tak hilang πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Konon, pastu minum air bandung soda, air tembikai ke, kopi ke,lipstick tak melekat pada cawan or gelas..wow! 😬😬😬 πŸ’‘Tapi, tahukah anda lipstick actually klau ada banyak plumbum dia akn tahan lebih lama kat bibir? πŸ’‘Yg mana bila makan or minum xhilang2, pakai mekap remover pun xhilang2 tu lah lipstick yang paling byk plumbum! 😱😱 πŸ’‘And plumbum adalah bahan yg membuatkan bbir hitam & kering.😱😱 Disebabkan MK jaga kualiti dia xletak bahan2 ni. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Kalau rasa lepas makan lipstick hilang or pudar, cara penyelesaiannya ialah apply lah lipstick tu semula 😁😁😁 OR nak tips utk buat kan lipstick stay longer. πŸ™‹πŸ»
Wassap saya

0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Beauty Consultant

#mklipcolors #mklipstick #tdlipstick #cremelipstick #lipgloss #gellipstick #noleads #bibircantik #bibirsihat #lipspa #beautyconsultantpontian #marykaypontian #marykaybenut #marykayjohor #marykaypekannanas #penggunategar #girls #bisnesonline #bazarpaknil #ilovemk #f4f #follow4follow #follow4like #beautiful #MUA #makeupartismalaysia

Assalamualaikum and good morning... Sharing pagi ni tentanggg... { Mary Kay True Dimension Lipstick } .
Formula Anti-aging, moist dan tidak mengelapkan bibir! .
Apa keistimewaan Liptick ini :
🌸 membasahi bibir dengan lembapan dan " LOCK " lembapan tersebut utk keselesaan berpanjangan. 🌸diperkaya dengan ramuan penjagaan bibir dimana formulanya menyatankan dan mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir " PENUH " dan " BERISI "
🌸memberikan warna asli dan berseri
🌸hanya tekan sahaja punat diatas utk mengekuakan lipstick dari bekas yang " ULTRASTYLISH "
.
Antara bahan-bahan penting lipstick ini adalah :-
1- Estrak Portulaca Pilosa - sejenis tumbuhan bunga dari selatan Amerika dan Brazil yg memberi kontur dan dimensi kepada bibir utk lebih berisi sihat dan pejal.
2- Palmitory tripeptide -38- gabungan bahan ini dgn ekstrak Portulaca Pilosa memberikan penampilan yg tampak lebih muda. Ekstrak tumbuhan dan peptida berkuasa ini biasa digunakan dlm produk penjagaan kulit.
3- Vitamin E - antioksiden yg membantu melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar.
4- Sunflower Seed Oil , Jojoba dan Mango Butter - formula yg ringan, ultra berkrim mengandungi campuran minyak bunga matahari, jojoba dan mango butter yg terkenal dgn kelebihan pelembapannya. .
PM me for best offer & price today!

0197438489
ZulaihaπŸ’•
Your Beauty Consultant

#tdlipstick #mklipstick #mklipcolors #markaymysg #marykaypontian #marykayjohor #marykaybenut #marykaybatupahat #marykaypekannanas #marykaymalaysia #MUA #makeupartismalaysia #peluangbisnes #peluangkerjayamarykay #parcel #pobling #bazarpaknil #beautiful #f4f #follow4like #follow4follow #ilovemarykay

Mary Kay ni best lahhh.. Bulan lepas OFFER Semi-Matte Gel lipstick tu...bulan ni OFFER lipstick lagi. 😍😍😍 True Dimension Lipstick (Wild about pink & sparkling) + Creme Lipstick (Apple Berry) πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„ Rugi tau tak grab offer yang ni! Berbaloi-baloi. Jom PM saya utk dapatkan special price 😊 πŸ“±0197438489
Zulaiha
Your Beauty Consultant
#lusciouslipset #mklipcolors #mklipstick #marykaypontian #marykaybenut #marykayjohor #marykaymysg #marykaybatupahat #marykaypekannanas #ilovemarykay #ilovemyjob #f4f #follow4like #follow4follow #onlinemakeupstore #septemberoffer

Wowww kaler dia! 😍😍😍 Nak tak lipgloss pink luster ni secara percuma?? Yes, ada cara tau nak dapatkannya secara percuma!

Macam mana tu??? Meh PM kite cepat. Bulan ni sahaja tau best offer dpt lipgloss free ni 😁 **Sorry, Whatsapp saya tergendala smentara waktu.πŸ˜₯ Boleh direct message thru SMS, ig, Twitter or telegram. Kesulitan amat dikesali
0197438489
Zulaiha πŸ’•
Your Beauty Consultant

#lipgloss #pinkluster #lipstickmatte #mklipcolors #mklipstick #beautyconsultantpontian #marykaypontian #marykayjohor #marykaymysg #marykaymalaysia #f4f #pobling #newmarykaylipstick #facebrush #ilovemk #makeupclass #skincareclass #peluangkerjayamarykay #follow4follow #ilovemarykay #onlinemakeupstore

Most Popular Instagram Hashtags