#mk

11 posts

TOP POSTS

ทำไมพี่ @mark_prin กับ พี่ @kimmy_kimberley ต้องตะมุตะมิขนาดเน้ๆๆๆๆ น่ารักจังอิอิ ฟินแตกฟินกระจายมีเช็ดเหงื่อให้กันด้วยตั้ลร้ากอ่ะ 😘😘😘😘📱 #ch3 #loveisintheairchannel3charityconcert #mark_prin #kimmy_kimberley #mk #markkim

##Mk_Events Team management with #Mk Events team ....@Evening at the LAST NIGHT AT THE OPENING OF #THE_ENJOY_CITY"
#MAHISAGAR RIVER FRONT ADVENTURE PARK THANKS TO all members today's nice work www.mkeventsvadodara.com

• 😽🍂 #mk

MOST RECENT

"Kak, saya nak beli pencuci muka sahaja, cukup kan?"
. "Kak, kalau pakai mary kay ni confirm kulit boleh sihat & cantik kan?"
.
Agak-agak la dik, awak kalau makan pn tak nak makan nasi sahaja kan? Mesti kena ada lauk2, sayur2an, buah2an. Kena seimbang lah kan kandungan protein, vitamin dan lain2. Makan nasi sahaja tak mampu beri diet yg seimbang utk badan. Sekadar nasi shj tak mampu nk beri segala khasiat yg ada dlm sayur & buah.
.
Samalah mcm skincare. Pencuci muka hanya membersih. Nak kulit lembap kena pakai pelembap, nak kulit anjal kena pakai mask, nak kulit gebu macam retis korea kena pakai serum. Kalau nak all in one, nak pakai 1 item shj tapi berangan2 nak kulit jelita macam neelofa, acano?
.

Fahamkan yeah. Ke antara faham xfaham? Ke saje2 buat xfaham? 😉
.
Berminat nak tahu lebih lanjut, Meh bisik2,
whatsapp .
Tirah 📲 017-5767954
Beauty consultant Mary Kay
.

#marykay #beautyconsultant #mk #timewise #skincare #sayajual #sayapakaisayajual #jomgunamarykay #marykaypuncakalam #ilovemarykay #lofattah #awetmuda #kulitcantik #beautyconsultant #cosmetic #marykaymalaysia #marykayipoh #marykayperak #ilovemarykay #bazaar #igshopmalaysia #bazaronlinemalaysia #translucentloosepowdermarykay #testimonimarykay #kulitjerawat #kulitkering #hilangkanjerawat #pencucimukaorganic #pencucitanpakimia #MaryKaySkinCare

// to sort through the cluttered shelves of your heart. \\

#Repost @nailsereshenko with @repostapp
・・・
На заметку 🗒📌Часто так случается, что ворс у тонких кистей на кончике начинает загибаться... рисовать такими кистями становится крайне неудобно🤷‍♀️ Но есть способ все исправить😊👆. (Только для искусственного ворса). Опускаем кисть в крутой кипяток, держим около 2-3минут, затем салфеткой лёгкими нажатиями выпрямляем ворс. Процедуру можно повторить несколько раз😌. И проблема-не проблема!!!🤗#нейлмастер #шиллак #шеллак #гельлак #шилак #mk_nailsereshenko #mk #nailsvideos #мкногти #нейлру #нейларт #нейлмастер #нейлдизайн #дизайнногти #дизайнногтей #рисункинаногтях #росписьнаногтях #рисунокгельлаком #nails #nailart #nailswag#мкнв_ремонт

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags