#mjthechampion

MOST RECENT

My boy knows his food, veggies included ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜†๐Ÿ˜€ Mj and I Eat the world!!!! Tune into our new show next time!! #mjandieattheworld #mjtheculinarykid #mjthechampion #goodeats #worldcuisine #travelchannel #foodnetwork #mjtheexplorer #mjlikesit

Check out our 1st pilot episode of Mj and I Eat the World!!!! We will be visiting restaurants with cuisine from various counties around the world that Mj has never tried ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃPlease tune in next time!! #mjandieattheworld #mjthechampion #mjtheculinarykid #checkoutournewshow

Tajaan secara percuma dari HQ ke SEMINAR TERBANG TINGGI oleh #broku

HQ #MaryJardin dengan bermurah hati akan menaja 50 orang agen-agennya ke seminar tersebut. "Dalam seminar ni juga saya akan kongsikan bersama anda teknik teknik VISUAL CONTENT MARKETING. Saya akan curahkan ilmu kat anda bagaimana nak buat video untuk iklankan produk bisnes kita supaya memberi kesan kepada netizen. Saya sure anda akan buat sales gilos gilos punya lepas ni !
.
Anda kena tau 2018 adalah tahun kebangkitan VISUAL CONTENT MARKETING. Lagi kreatif anda berfikir melahirkan sebuah video iklan yg menarik, peluang anda buat sales semakin cerah.
.
Oleh itu saya akan pastikan anda akan bawa balik ILMU yg saya nak bagi ni dengan muka penuh senyuman !" -BroKu

Banyak sangat seminar yang telah ditaja oleh HQ Mary Jardin kepada agen-agennya.

Sekiranya ingn merasa seminar secara percuma, MaryJardin la tempatnya

Bagaimana caranya?

Hubungi
0129173942 untuk maklumat lanjut

#asmahrahman
#mjthechampion
#blossombelle3
#maryjardinmurah

Saya tak minat pun perfume

Saya tak minat pun minyak wangi

Perfume yang encik suami belikan banyak-banyak kat rumah ni pakai sekali dua je
Lepas tu biar je gitu

Bila dia tanya baru kalut pakai..
Huhu

Tapi bila my nourricier Khadijah Lukman buat cabaran dalam #mjbelle

Katanya
"Ddy nak hadiahkan pada seorang wonderbelle yang post paling bessssttttttt pasal #promooktober iaitu promo #essentialset dan #lavenderrosecollection ni di socmed masing2

Pemenang dikira berdasarkan kreativiti dan #copywriting yang awesome"

Nak tau dia nak hadiahkan apa?
Tu perfume kat bawah tu lah

Takla rasa teruja sangat nak dapat
Tapi rasa teruja n semangat nak buat #cw yang awesome.

Bila melibatkan #maryjardin semua rasa nak buat.
Berkobar-kobar semangat memikir idea #cw kreatif..
Hihi

Perfume tu dapat ke tak dapat tak kisah.. Eh! Korang teringin tak nak perfume ni?
Mai tolong den buat #cw la๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ Tak pun korang mai la daftar #maryjardinagent..lepas tu buat cw..
Mana tau rezeki korang

Ada masa lagi tau
Sampai hujung bulan ni cabaran ni tau.. Daftar kat sini 0129173942๐Ÿ˜‰

#asmahrahman
#mjthechampion
#mjbellechanel
#skincareorganik

Sharing lagi malam ni
Berminat nak join wassup segera 0129173942
#maryjardinian #maryjardin
#skincarehalal #skincare #organik
#asmahrahman #mjthechampion

Ponn! Ponn! Ponnn!
Reminder lagi! ๐Ÿ“œ๐Ÿ“œ Esok dah last #promo99 tau. Lusa dah start harga asal jangan menyesal.
Jom rembat selagi menyempat!
Call now! Call now! Call now!
#blossombelle
#maryjardin
#mjfeminine
#mjthechampion
#mjbelle

#MaryJardin di Tasmania Australia

0129173942
100% Pure Premium Organic Lavender Essential Oil directly from farms and stills, bringing in high quality, fresh and sparkling just for our lovely Jardinian.

#asmahrahman
#mjthechampion
#maryjardinagent #organics #skincareroutine #produkkecantikan #obatjerawat #obatjerawat #kl2107 #kitajuara #seagames #arganoil #lavenderoil

Minuman astacera-col yang penuh khasiat beries dan strawberry yang berwarna red purple ni ada sedikit lagi kuota yg tinggal.

Masih belum terlambat.
Klu dah abis stok ni nanti RM160 sekotak.

Nak ke mahal?
Mesti taknak kan?๐Ÿ˜‰ Ok sekarang kita bagi awak RM120 sekotak.
Jom pinang hantaran saya dengan Bismillah ๐Ÿ˜

#asmahrahman
#blossombelle
#mjthechampion
#maryjardin
#collogen #minumankolagen #kl2017 #kitajuara #madebydoctor #seagames

100% Pure Premium Organic Lavender Essential Oil directly from farms and stills, bringing in high quality, fresh and sparkling just for our lovely Jardinian.

#asmahrahman
#mjthechampion
#maryjardin #skincare #kecantikanmelaluikesihatan #arganoil #obatjerawat #obatjeragat #kulitbersih #organic #produkkecantikan #seagames #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar

Alhamdulillah
Tak pernah menyangka perjalanan #maryjardin saya sejauh ini

Sebelum ni dengar nama Ibu Hanim pun tak pernah
Tapi sekarang hampir setiap hari ada je dengar nama beliau.
Yang paling tak disangka bila dapat memiliki sebuah buku hasil tulisan beliau.

Terima kasih my nourriciere Khadijah Lukman sudi hadiahkan buku ni๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Semalam dah sampai, baru malam ni berkesempatan nak buka.
Kalau ada yang nak tahu rahsia dalamnya jomlah join saya dalam MJ
0129173942

#asmahrahman
#blossombelle
#mjthechampion
#maryjardin #mjagent #produkkecantikan #organik #bodyscrub #bodyspa #obatjerawat #arganoil #skincare

Penggunaan tidak konsistent. Kadang 2 minggu sekali, kadang 3 minggu. Tapi

Bila tgkยฒ, wahh.. Lekukยฒ kat muka dah hilang,

Blackhead yg dulu byk, skg dah tiada.

Kena konsistent dh lepas ni, nak muka licin

#detoxclaymask
#maryjardin
#organic #skincare
#mjthechampion
0129173942

Pakai #maryjardin bukan sebab nak cantik atau handsome..
Tapi kalau bertambah cantik atau handsome, Alhamdulillah.

Tapi sebagai support bisnes orang Melayu
Barang baik, produk bermutu

Kalau bukan kita Melayu nak bantu siapa lagi yang diharapkan.
Jangan banyak komplen sahaja
Ambil tindakan buat sesuatu.

Kalau tak nak guna boleh promote pada kawan yang ada masalah kulit. Dengan sebab itu kulitnya jadi sihat. Secara tak langsung anda dah pun menyumbang sokongan anda walaupun tak nak guna.
Senang kan nak cari pahala.

#asmahrahman
#mjthechampion
#blossombelle
#obatjerawat
#ubatjeragat

Seminggu kerja, dengan suka pakai makeup lagi, boleh menyebabkan liang pori kulit muka tersumbat. Jika dibiarkan lama-lama utk bersihkan pori tu, makanya, macam-macamla yang akan bersarang dan jerawat pun menyinggah...lelama jadi jeragat.

Rutin mencuci dengan pencuci dan guna penyegar setiap malam belum cukup untuk menyingkirkan debu kotoran yang tersembunyi di bahagian bawah kulit. Rutin itu hanya membersihkan bahagian atas lapisan kulit sahaja.

Sebab itu lah rutin mendetox kulit dengan #detoxclaymask menjadi amalan wajib setiap minggu bagi pengguna #maryjardin

Kepada sesiapa yang suka pakai foundation ke, compact powder ke, dan selalu terdedah dgn asap kenderaan amatlah disarankan untuk jadikan amalan mendetox ni sebagai rutin mingguan

Percayalah
Memang best. Lepas pakai rasa segar dan berseri je sebab die sedut semua kotoran tersembunyi dari dalam kulit. ๐Ÿ˜

#asmahrahman
Trusted Agent Mary Jardin
000508
#mjthechampion
0129173942

Hari ini bermulanya 3 bulan training intensive secara percuma kepada agen #MaryJardin yang terpilih. Kebanyakkannya surirumah yang berjaya.

Bertuahnya siapa yang dapat join program training intensif selama 3 bulan secara #percuma oleh #sifu2 hebat.

Tak pernah lagi ada founder produk yang offer training macam ni pada agent2 dia yang commited.

Syabas pada semua peserta training yang berjaya.

Anda surirumah yang ingin memulakan bisnes online?

InsyaAllah #maryjardin pilihan terbaik.
0129173942
#asmahrahman
#mjthechampion

Most Popular Instagram Hashtags