#mjthechampion

160 posts

TOP POSTS

Bermula dengan 110 orang yang tinggal kini hanya 31 orang.

Itulah group #blossombelle
Mendapat bimbingan dari master stokis yang sangat komited dan tegas.

Guess what?

I am the person who still stay in this group. Dengan leader-leader hebat yang lain.

InsyaAllah saya akan berjuang dengan sehabis baik.
InsyaAllah segala ilmu yang saya dapat akan diperturunkan kepada agen-agen #mjthechampion

Want to joint my group?
Feel free to wassup 0129173942

#asmahrahman
#maryjardin
#skincareorganic
Trusted agent Mary Jardin

Ini yang sangat2 den nunggu selamo ni
#collagendrink by #maryjardin la
Bertukar arah ke minuman utk kesihatan dlmn kito?πŸ˜‚ Nak tau lebih lanjut wassup 0129173942

#mjthechampion #organic #produkkecantikan

Punyalah semangat CEO #maryjardin nak bagi FREE setahun #basicset ke korang.

Takkan korang tak excited dan tak semangat nak terima.

1 year supply basic set
Teristimewa untuk mereka yang bertindak pantas dan bijak.

Wassup saya 0129173942 saya bagitau caranya.😘 #asmahrahman
#blossombelle
#mjthechampion

Ok.. Mai berkenalan dengan full set Mary Jardin lavender garden pula... Diorang ada empat beradik.. Face soap, face oil, detox clay mask dan collagen serum.. Perrrggghhh... Penangan diorang tak boleh nak cakap, memang tip top.. Makcik pun boleh jadi muda semula tau... Haa... Kena try sendiri sebab ramai yang dah cuba, dan diorang sekarang dah pun flawless peloles meloles.. Haa.. Kau.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ secara semulajadi tau.. Jangan asyik tunggu.. Tunggu.. Tunggu.. Makin tunggu, makin la lambat.. Bertindak segera!! Ambil fon tekan je no ni
0199809762 (DM, WA, Tele)

#skincareorganik
#merawatjerawatjeragatkulitkusam
#mjthechampion

Assalamualaikum wa rahmatullahi wa barakatuh dan selamat pagi

Dalam tiga detik beroleh pahala melakukan kebajikan sebanyak tiga puluh kali

Diriwayatkan dari Imran bin Hushain berkata, bahawa seorang lelaki datang kepada Rasulullah SAW dan berkata 'Assalamualaikum.' Maka baginda menjawab salam orang itu, lalu berkata "bagimu sepuluh kebaikan". Lalu ada orang lain datang dan mengucap " Assalamualaikum wa rahmatullah". Maka baginda menjawab dan bersabda "bagimu dua puluh kebaikan". Kemudian orang lain datang dengan menambah salamnya "Assalamualaikum wa rahmatullahi wa barakatuh". Maka baginda pun menjawab dan bersabda " bagimu tiga puluh kebaikan". Lalu berapakah waktu yang kita perlukan untuk mengucap salam secara sempurna itu? Insya Allah tidak lebih dari tiga detik. Jadi tiga detik = 30 kebaikan.

Semoga Allah memberikan keberkatan kepada kita semua dalam setiap aktiviti yang kita lakukan. Aamiin

Just One Minute. Setiap minit bernilai syurga

#asmahrahman
#maryjardin
#mjthechampion
#tulislah

Assalamualaikum wa rahmatullahi wa barakatuh. Selamat pagi. Selamat berpuasa. Jgn lupa dapatkan set mary jardin anda semntara masih dlm harga promosi.😍 InsyaAllah aamiin..
#maryjardin
#mjthechampion #mjfeminine #maryjardinagent

Last call!! Hari ni dah last dah untuk dapatkan free lipbalm ni.. Lepas ni dah kena beli dah la, xde dah free².. 😁😁😁 Meh pm laju² meh.. 😘😘
0199809762

#mjthechampion
#skincareorganik
#merawatjerawatjeragatkulitkusam

Belanja testimoni sikit πŸ˜„πŸ˜„ Nak tahu lebih? Pm me 0199809762

#mjthechampion
#skincareorganik

MOST RECENT

Punyalah semangat CEO #maryjardin nak bagi FREE setahun #basicset ke korang.

Takkan korang tak excited dan tak semangat nak terima.

1 year supply basic set
Teristimewa untuk mereka yang bertindak pantas dan bijak.

Wassup saya 0129173942 saya bagitau caranya.😘 #asmahrahman
#blossombelle
#mjthechampion

Bermula dengan 110 orang yang tinggal kini hanya 31 orang.

Itulah group #blossombelle
Mendapat bimbingan dari master stokis yang sangat komited dan tegas.

Guess what?

I am the person who still stay in this group. Dengan leader-leader hebat yang lain.

InsyaAllah saya akan berjuang dengan sehabis baik.
InsyaAllah segala ilmu yang saya dapat akan diperturunkan kepada agen-agen #mjthechampion

Want to joint my group?
Feel free to wassup 0129173942

#asmahrahman
#maryjardin
#skincareorganic
Trusted agent Mary Jardin

Walaupun group sale dh capai RM20k

Walaupun orang dah kenal dia sebagai agen #maryjardin

Walaupun agennya dah ramai

Tapi dia masih follow task leader-leader hebat yang lain.

Dia masih follow task yang diberi oleh master stokis.

Dan dia juga adalah salah seorang yang masih fighting ngan saya (budak-budak baru nak up ni) dalam group #blossombelle. Group ni tak semua mampu bertahan tau. Tak dapat buat task tersingkir la jawabnya.

Dari 110 peserta, yang tinggal sekarang hanya lebih kurang 35 orang.

Siapakah dia?

Dialah yang bakal menggegarkan kelas malam ni di #mjbelle dengan sharingnya Personal Branding. "How to build creadibility as successfull lady preneur"

Walau ada creadibility sendiri namun dia sentiasa ingin mencari ilmu baru

Itu yang seharusnya dicontohi
Bukan kata dah berjaya, nama dah kukuh tak nak ambil kira pandangan dan pendapat orang lain.

Kami di #maryjardin sentiasa bersama-sama berkongsi semangat, berkongsi ilmu, berkongsi pengalaman. Anda masih baru atau dah lama tak ada bezanya.

Nak rasa aura kelainan dalam MJ?

Jom joint sharing malam ni.

Opss...saya cuma buka untuk 3 seat sahaja.

Lambat bertindak
Sangat rugi

#asmahrahman
#blossombelle
#mjthechampion
0129173942
#skincareorganic

HOW I STARTED MY BUSINESS WITH NO MONEY!!! Camno la ea nak start bisnes with no money?
Pernah terfikir?

Nanti saya bgtau lanjut ye😘

Tapi kalau korang dah tak sabar nak tunggu post saya seterusnya

Cepatttt!!! Komen NAK kt bawah, nanti saya akan add anda ke group rahsia.😍😍😍 Bisnes with no money..
Wassup 0129173942

#asmahrahman
#blossombelle
#mjthechampion

Dah cuba ke buat face steaming dengan #maryjardin yang saya bagitau dalam video sejam yang lepas?

Cubalah.
Confirm lepas tu muka jadi lembut.

Pelanggan saya yang beli MJ dgn saya, semua bg feedbacks yang positif lps buat face steaming ni.

Jimat duit, jimat masa diorg kata. Sebab buat kat rumah je.

Apa?
Belum ada MJ?
Mai la wassup segera 0129173942

Baru lps buat ni
Sbb lepas ni nak g beraya lagi.
Rayakan sebulan.

#asmahrahman
#mjthechampion

Ini yang sangat2 den nunggu selamo ni
#collagendrink by #maryjardin la
Bertukar arah ke minuman utk kesihatan dlmn kito?πŸ˜‚ Nak tau lebih lanjut wassup 0129173942

#mjthechampion #organic #produkkecantikan

PRODUK YANG EKSKLUSIF SEMESTINYA UNTUK ORANG YANG EKSKLUSIF

Dan semestinya
Saya mencari seseorang yang betul-betul ikhlas.
Sebab ikhlas itu akan membawa anda jauh ke arah kejayaan. InsyaAllah

Syaratnya mudah saja

1) Like page Anis Anas Aqil
2) Tag 5 orang rakan anda di post ini.

3) Share post ini di fb anda

Contest berakhir 21 Julai 217

Hadiah untuk keikhlasan anda?
Biarlah rahsia..
Tapi InsyaAllah memang sesuatu yang sangat berharga untuk anda yang benar-benar ikhlas buat tiga langkah di atas.
Like, komen dan share
Good luck!😘 #asmahrahman
#mjthechampion
#blossombelle

Saya suka dukung baby
Suka sangat tak tau kenapa
Mungkin sebab bau baby tu
Bau suci orang kata.
Bau yang takkan dapat dekat mana-mana perfume

Huhu, bukan nak cerita bab bau sebenarnya.
Ni nak cerita sebab suka sangat sentuh kulit baby. Bila belai kulit baby tu, kita yang suka sangat eeyyy geram betul kan? Mesti ramai yang suka belai kulit baby kan?

Cuba bayangkan jap kulit muka kita selembut kulit baby tuπŸ˜‰
Mesti cik suami suka belai-belai kan? 😍
Best ke best?

Nak try #serummaryjardin?
Untuk dapat kulit selembut bayi.
Suami suka lepas tu mesti ramai yang akan tanya awak pakai apa ye?

Tak nak cerita lagilah
Cubalah wasap 0129173942 namanya puan Asmah Rahman
Janji tau. Wassup ye😍

#asmahrahman
#mjthechampion
#blossombellegiveaway

Alhamdulillah
Pilihan yang tepat dengan #maryjardin
Berguru dengan orang yang betul. InsyaAllah dia membawa kita ke jalan yang benar.

Sebelum ini saya pernah buat jugakla bisnes online tapi bukan rezeki nak maju dalam bisnes tu

Kurang bimbingan
Kurang dorongan
Kurang sokongan dari kawan-kawan

Yang paling penting
Tidak ada didedahkan dengan ilmu baru macam tips dan tricks dalam bisnes online dan buat blog.

Dalam MJ semua dapat tau.

Bercerita pasal blog malam ni online class tentang bagaimana nak buat blog. Cara nak hasilkan blog sendiri. Free sahaja.

Semestinyalah kelas by my leader sendiri dalam MJ ni.
Katanya blog ni penting tau untuk bisnes jangka masa panjang.

Nak tahu lebih lanjut tentang kelas ini
Wassup saya segera
0129173942
Sebelum 9.30 malam ni tau

Cepat!!!!
Saya nak 3 orang sahaja

Supaya saya dapat polish berjaya jugak mcmana leader saya polish saya sampailah saya pun turut jadi leader group yang saya tubuhkan sendiri #mjthechampion.

#asmahrahman
#blossombelle
#produkkecantikan #madebydoctor

😫😫
JERAGAT MAKIN BANYAK!!! Haish!! Bior betul
Macam makin banyak jeragat kek muko ni haa

Kalau jumpo orang mesti dikata tua. Eii..tak nak lah

Dah cubo macam-macam produk hilang jeragat bagai nak rak, tapi takdo yang serasi dan sesuai pun..πŸ˜”πŸ˜” Haa...mai nak khoba skit ni
Pakai sehari sekali pun takpo ea..dalam 2 minggu ke sebulan InsyaAllah cukup ea kalau nak hilangkan jeragat atau parut-parut jerawat kat muka tu.. Penyelesaian mudah dan berbaloi
#MaryJardin memang ajaib.
Macam kena sihir jeragat boleh hilang..
Jangan nak terkejut sangat ea... Inbox segera 0129173942..senang nanti den nak pos terus lepas korang order noh... #mjthechampion
#mjfeminine #mjbelle
#asmahrahman
#skincareproduct
#produkkecantikan #organik

CUSTOMER AVATAR
Rahsia lagi nak dipecahkan ni

Mula-mula dengar memang tak tau apa bendala yang dimaksudkan ngan customer avatar.

Leader saya yang ajar buat blog tu lah kenalkan saya ngan term ni. Dari customer avatar ni lah katanya kita nak dapat pelanggan untuk beli produk kita jual.

Bla..bla..bla..
Dia terangkan macamana nak cari customer avatar untuk #maryjardin.

Weii...jangan tak cayo
Customer saya ramai dari golongan ni tau.
Kenalan sendiri pun tak seramai customer avatar ni.

Betapa pentingnya cari customer avatar dalam bisnes kita ni.

Nak tahu macamana
Kenalah joint #mjthechampion dulu
Pm #asmahrahman ye.

Nak tau tips lain kena joint dulu.

Dengarnya malam ni leader saya tu, yang sale dia dapat ribu riban dari blog je, nak ajar cara buat blog lagi sekali.😍 Free tau. Rugi tak follow ilmu free ni.

Nanti saya bagitau lebih lanjut tentang class blog ni. Jom solat dulu

#blossombelle
#asmahrahman

Cakkk!πŸ™ˆπŸ™ˆ
Tengah sibuk packing barang ke tu?
Nak balik raya dah ke?

Jangan lupa bawa balik kuih raya viral tahun ni ye.

Belum ada?

Wassup je nombor di bawah ye.😘 Hati-hati di jalan raya.
Semoga selamat sampai.
Selamat hari raya.

Eh! Janji tau.
Wassup ye.

#asmahrahman
#mjthechampion #skincare #organic #produkkecantikanmurah
#mjfeminine #mjbelle

Macam bangunan ini #MaryJardin yang punya...hahah

Yg berminat nak beli #MJ walk in pun dh blh. Korang hanya perlu dapatkan my id number. Senangkan? Nak tahu my id number? Wsp 0129173942 yer

Ataupun nak lagi senang korang joint la MJ dapat id number sendiri. Wsp juga nombor tu untuk daftar keahlian

#mjthechampion #mjfeminine #mj #mjbelle #asmahrahman

😱😱😱😱😱😱
Sales semalam sahaja dalam #MJBelle menghampiri RM10k.

Sale untuk sehari sahaja tau..kalaula MJ ada buat sale happy hour cam Jakel tu..boleh kalah sale Jakel ni..😜😜 Ramaikan yang berminat dengan #MaryJardin ni... Walau sibuk dengan persiapan raya yang lain, permintaan terhadap MJ pun tak kurang hebatnya.

Siapa kata produk tempatan takde permintaan?
Siapa kata MaryJardin mahal?

Siapa kata MaryJardin best?
Siapa kata MaryJardin eksklusif?

Maka dengan ini den nak khoba..den bangga jadi sebahagian #maryjardinagent

Jom..nak joint khoba yo
0129173942..
Janji tau😘
Khoba ke den yo... #asmahrahman
#mjthechampion
#mjfeminine #mjbelle
#skincare #organic #produkkecantikan

Bermula lebih baik dari menunggu.. "Dalam 10 bulan #MaryJardin sampai ke tahap ini. Dulu bertatih, Alhamdulillah sekarang dah boleh berjalan sendiri.

Tapi ni sebenarnya langkah permulaan. Sebab visi syarikat sebenarnya sasarkan hingga ke peringkat antarabangsa.

Jadi, rebutlah peluang ni. Pelan-pelan takpe. Bermula lebih baik dari menunggu.

Tapi ada yang untung, sebab kita semua adalah 1st line up leader".
0129173942

#asmahrahman #skincare
#organic #produkkecantikan #mjthechampion
#mjfeminine #mjbelle

Semalam ada LIVE bersama CEO. Banyak betul berita gembira yang Dr. Maryam bagitahu.

Tapi tengok sekerat jalan je. Dah ngantuk. Tertido.

Buka telegram pg ni penuh dgn berita-berita gembira hasil live smlm. Maklumat sentiasa senang dapat dalam #Maryjadin ni.
Sistem agen akan diperkemaskan, sebab bila kita nak kekal lama dalam bisnes kenalah perkemaskan sistem asas. Itulah keterujaan yang paling best untuk semalam.

MJ juga akan launch outlet yang pertama di star avenue. Punyalah nak bagi MJ ni sangat ekslusif siap ada signboard besar nampak dari trafik light dan ianya terletak di tepi jalan utama.

Doktor kata kt bwh tu ada pos opis..dh borong MJ blh trus pos ke customer. Kat tingkat atas pulak ada tempat kalau agen2 nak berjumpa atau buat coaching offline.

Pandai kan doktor cari tempat. Sangat memudahkan agen-agennya.😍😍 Walaupun skrg ni tempat tu macam tak berpenghuni, dah ada MJ nanti percayalah mesti ramai punya.

Jom jadi sebahagian team #maryjardinagent
0129173942
#maryjardin #skincare #organic #produkkecantikan
#asmahrahman
#mjthechampion
#mjbelle #mjfeminine

Assalamualaikum wa rah matullahi wa barakatuh
Salam Jumaat
Selamat pagi

Seronok! Best! Semangat!
Banyak perubahan dalam #MaryJardin bermula Julai. Ada ke kawan-kawan yang joint me?

InsyaAllah confirm tak menyesal punya.
Kalau nak wassup segera ye 0129173942

Sempena seronok MJ bakal rebirth in July...jom kita membaking lagi.

#asmahrahman
#maryjardinagent
#mjthechampion
#mjbelle #mjfeminine #ubatjerawat #ubatjeragat #arganoil #serum #organic #produkkecantikan

Assalamualaikum wa rahmatullahi wa barakatuh. Selamat pagi. Selamat berpuasa. Jgn lupa dapatkan set mary jardin anda semntara masih dlm harga promosi.😍 InsyaAllah aamiin..
#maryjardin
#mjthechampion #mjfeminine #maryjardinagent

Ok.. Mai berkenalan dengan full set Mary Jardin lavender garden pula... Diorang ada empat beradik.. Face soap, face oil, detox clay mask dan collagen serum.. Perrrggghhh... Penangan diorang tak boleh nak cakap, memang tip top.. Makcik pun boleh jadi muda semula tau... Haa... Kena try sendiri sebab ramai yang dah cuba, dan diorang sekarang dah pun flawless peloles meloles.. Haa.. Kau.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ secara semulajadi tau.. Jangan asyik tunggu.. Tunggu.. Tunggu.. Makin tunggu, makin la lambat.. Bertindak segera!! Ambil fon tekan je no ni
0199809762 (DM, WA, Tele)

#skincareorganik
#merawatjerawatjeragatkulitkusam
#mjthechampion

Most Popular Instagram Hashtags