[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mjthechampion

188 posts

TOP POSTS

Bermula dengan 110 orang yang tinggal kini hanya 31 orang.

Itulah group #blossombelle
Mendapat bimbingan dari master stokis yang sangat komited dan tegas.

Guess what?

I am the person who still stay in this group. Dengan leader-leader hebat yang lain.

InsyaAllah saya akan berjuang dengan sehabis baik.
InsyaAllah segala ilmu yang saya dapat akan diperturunkan kepada agen-agen #mjthechampion

Want to joint my group?
Feel free to wassup 0129173942

#asmahrahman
#maryjardin
#skincareorganic
Trusted agent Mary Jardin

Hari ini bermulanya 3 bulan training intensive secara percuma kepada agen #MaryJardin yang terpilih. Kebanyakkannya surirumah yang berjaya.

Bertuahnya siapa yang dapat join program training intensif selama 3 bulan secara #percuma oleh #sifu2 hebat.

Tak pernah lagi ada founder produk yang offer training macam ni pada agent2 dia yang commited.

Syabas pada semua peserta training yang berjaya.

Anda surirumah yang ingin memulakan bisnes online?

InsyaAllah #maryjardin pilihan terbaik.
0129173942
#asmahrahman
#mjthechampion

Seminggu kerja, dengan suka pakai makeup lagi, boleh menyebabkan liang pori kulit muka tersumbat. Jika dibiarkan lama-lama utk bersihkan pori tu, makanya, macam-macamla yang akan bersarang dan jerawat pun menyinggah...lelama jadi jeragat.

Rutin mencuci dengan pencuci dan guna penyegar setiap malam belum cukup untuk menyingkirkan debu kotoran yang tersembunyi di bahagian bawah kulit. Rutin itu hanya membersihkan bahagian atas lapisan kulit sahaja.

Sebab itu lah rutin mendetox kulit dengan #detoxclaymask menjadi amalan wajib setiap minggu bagi pengguna #maryjardin

Kepada sesiapa yang suka pakai foundation ke, compact powder ke, dan selalu terdedah dgn asap kenderaan amatlah disarankan untuk jadikan amalan mendetox ni sebagai rutin mingguan

Percayalah
Memang best. Lepas pakai rasa segar dan berseri je sebab die sedut semua kotoran tersembunyi dari dalam kulit. ๐Ÿ˜

#asmahrahman
Trusted Agent Mary Jardin
000508
#mjthechampion
0129173942

Assalamualaikum wa rahmatullahi wa barakatuh dan selamat pagi

Dalam tiga detik beroleh pahala melakukan kebajikan sebanyak tiga puluh kali

Diriwayatkan dari Imran bin Hushain berkata, bahawa seorang lelaki datang kepada Rasulullah SAW dan berkata 'Assalamualaikum.' Maka baginda menjawab salam orang itu, lalu berkata "bagimu sepuluh kebaikan". Lalu ada orang lain datang dan mengucap " Assalamualaikum wa rahmatullah". Maka baginda menjawab dan bersabda "bagimu dua puluh kebaikan". Kemudian orang lain datang dengan menambah salamnya "Assalamualaikum wa rahmatullahi wa barakatuh". Maka baginda pun menjawab dan bersabda " bagimu tiga puluh kebaikan". Lalu berapakah waktu yang kita perlukan untuk mengucap salam secara sempurna itu? Insya Allah tidak lebih dari tiga detik. Jadi tiga detik = 30 kebaikan.

Semoga Allah memberikan keberkatan kepada kita semua dalam setiap aktiviti yang kita lakukan. Aamiin

Just One Minute. Setiap minit bernilai syurga

#asmahrahman
#maryjardin
#mjthechampion
#tulislah

Ini yang sangat2 den nunggu selamo ni
#collagendrink by #maryjardin la
Bertukar arah ke minuman utk kesihatan dlmn kito?๐Ÿ˜‚ Nak tau lebih lanjut wassup 0129173942

#mjthechampion #organic #produkkecantikan

Last call!! Hari ni dah last dah untuk dapatkan free lipbalm ni.. Lepas ni dah kena beli dah la, xde dah freeยฒ.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Meh pm lajuยฒ meh.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
0199809762

#mjthechampion
#skincareorganik
#merawatjerawatjeragatkulitkusam

Belanja testimoni sikit ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Nak tahu lebih? Pm me 0199809762

#mjthechampion
#skincareorganik

Ok.. Mai berkenalan dengan full set Mary Jardin lavender garden pula... Diorang ada empat beradik.. Face soap, face oil, detox clay mask dan collagen serum.. Perrrggghhh... Penangan diorang tak boleh nak cakap, memang tip top.. Makcik pun boleh jadi muda semula tau... Haa... Kena try sendiri sebab ramai yang dah cuba, dan diorang sekarang dah pun flawless peloles meloles.. Haa.. Kau.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ secara semulajadi tau.. Jangan asyik tunggu.. Tunggu.. Tunggu.. Makin tunggu, makin la lambat.. Bertindak segera!! Ambil fon tekan je no ni
0199809762 (DM, WA, Tele)

#skincareorganik
#merawatjerawatjeragatkulitkusam
#mjthechampion

MOST RECENT

#MaryJardin di Tasmania Australia

0129173942
100% Pure Premium Organic Lavender Essential Oil directly from farms and stills, bringing in high quality, fresh and sparkling just for our lovely Jardinian.

#asmahrahman
#mjthechampion
#maryjardinagent #organics #skincareroutine #produkkecantikan #obatjerawat #obatjerawat #kl2107 #kitajuara #seagames #arganoil #lavenderoil

Minuman astacera-col yang penuh khasiat beries dan strawberry yang berwarna red purple ni ada sedikit lagi kuota yg tinggal.

Masih belum terlambat.
Klu dah abis stok ni nanti RM160 sekotak.

Nak ke mahal?
Mesti taknak kan?๐Ÿ˜‰ Ok sekarang kita bagi awak RM120 sekotak.
Jom pinang hantaran saya dengan Bismillah ๐Ÿ˜

#asmahrahman
#blossombelle
#mjthechampion
#maryjardin
#collogen #minumankolagen #kl2017 #kitajuara #madebydoctor #seagames

100% Pure Premium Organic Lavender Essential Oil directly from farms and stills, bringing in high quality, fresh and sparkling just for our lovely Jardinian.

#asmahrahman
#mjthechampion
#maryjardin #skincare #kecantikanmelaluikesihatan #arganoil #obatjerawat #obatjeragat #kulitbersih #organic #produkkecantikan #seagames #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar

Alhamdulillah
Tak pernah menyangka perjalanan #maryjardin saya sejauh ini

Sebelum ni dengar nama Ibu Hanim pun tak pernah
Tapi sekarang hampir setiap hari ada je dengar nama beliau.
Yang paling tak disangka bila dapat memiliki sebuah buku hasil tulisan beliau.

Terima kasih my nourriciere Khadijah Lukman sudi hadiahkan buku ni๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Semalam dah sampai, baru malam ni berkesempatan nak buka.
Kalau ada yang nak tahu rahsia dalamnya jomlah join saya dalam MJ
0129173942

#asmahrahman
#blossombelle
#mjthechampion
#maryjardin #mjagent #produkkecantikan #organik #bodyscrub #bodyspa #obatjerawat #arganoil #skincare

Penggunaan tidak konsistent. Kadang 2 minggu sekali, kadang 3 minggu. Tapi

Bila tgkยฒ, wahh.. Lekukยฒ kat muka dah hilang,

Blackhead yg dulu byk, skg dah tiada.

Kena konsistent dh lepas ni, nak muka licin

#detoxclaymask
#maryjardin
#organic #skincare
#mjthechampion
0129173942

Pakai #maryjardin bukan sebab nak cantik atau handsome..
Tapi kalau bertambah cantik atau handsome, Alhamdulillah.

Tapi sebagai support bisnes orang Melayu
Barang baik, produk bermutu

Kalau bukan kita Melayu nak bantu siapa lagi yang diharapkan.
Jangan banyak komplen sahaja
Ambil tindakan buat sesuatu.

Kalau tak nak guna boleh promote pada kawan yang ada masalah kulit. Dengan sebab itu kulitnya jadi sihat. Secara tak langsung anda dah pun menyumbang sokongan anda walaupun tak nak guna.
Senang kan nak cari pahala.

#asmahrahman
#mjthechampion
#blossombelle
#obatjerawat
#ubatjeragat

Most Popular Instagram Hashtags