[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mjthechampion

198 posts

TOP POSTS

Bermula dengan 110 orang yang tinggal kini hanya 31 orang.

Itulah group #blossombelle
Mendapat bimbingan dari master stokis yang sangat komited dan tegas.

Guess what?

I am the person who still stay in this group. Dengan leader-leader hebat yang lain.

InsyaAllah saya akan berjuang dengan sehabis baik.
InsyaAllah segala ilmu yang saya dapat akan diperturunkan kepada agen-agen #mjthechampion

Want to joint my group?
Feel free to wassup 0129173942

#asmahrahman
#maryjardin
#skincareorganic
Trusted agent Mary Jardin

Assalamualaikum wa rahmatullahi wa barakatuh dan selamat pagi

Dalam tiga detik beroleh pahala melakukan kebajikan sebanyak tiga puluh kali

Diriwayatkan dari Imran bin Hushain berkata, bahawa seorang lelaki datang kepada Rasulullah SAW dan berkata 'Assalamualaikum.' Maka baginda menjawab salam orang itu, lalu berkata "bagimu sepuluh kebaikan". Lalu ada orang lain datang dan mengucap " Assalamualaikum wa rahmatullah". Maka baginda menjawab dan bersabda "bagimu dua puluh kebaikan". Kemudian orang lain datang dengan menambah salamnya "Assalamualaikum wa rahmatullahi wa barakatuh". Maka baginda pun menjawab dan bersabda " bagimu tiga puluh kebaikan". Lalu berapakah waktu yang kita perlukan untuk mengucap salam secara sempurna itu? Insya Allah tidak lebih dari tiga detik. Jadi tiga detik = 30 kebaikan.

Semoga Allah memberikan keberkatan kepada kita semua dalam setiap aktiviti yang kita lakukan. Aamiin

Just One Minute. Setiap minit bernilai syurga

#asmahrahman
#maryjardin
#mjthechampion
#tulislah

Ini yang sangat2 den nunggu selamo ni
#collagendrink by #maryjardin la
Bertukar arah ke minuman utk kesihatan dlmn kito?πŸ˜‚ Nak tau lebih lanjut wassup 0129173942

#mjthechampion #organic #produkkecantikan

Hari ini bermulanya 3 bulan training intensive secara percuma kepada agen #MaryJardin yang terpilih. Kebanyakkannya surirumah yang berjaya.

Bertuahnya siapa yang dapat join program training intensif selama 3 bulan secara #percuma oleh #sifu2 hebat.

Tak pernah lagi ada founder produk yang offer training macam ni pada agent2 dia yang commited.

Syabas pada semua peserta training yang berjaya.

Anda surirumah yang ingin memulakan bisnes online?

InsyaAllah #maryjardin pilihan terbaik.
0129173942
#asmahrahman
#mjthechampion

Last call!! Hari ni dah last dah untuk dapatkan free lipbalm ni.. Lepas ni dah kena beli dah la, xde dah free².. 😁😁😁 Meh pm laju² meh.. 😘😘
0199809762

#mjthechampion
#skincareorganik
#merawatjerawatjeragatkulitkusam

Belanja testimoni sikit πŸ˜„πŸ˜„ Nak tahu lebih? Pm me 0199809762

#mjthechampion
#skincareorganik

Ok.. Mai berkenalan dengan full set Mary Jardin lavender garden pula... Diorang ada empat beradik.. Face soap, face oil, detox clay mask dan collagen serum.. Perrrggghhh... Penangan diorang tak boleh nak cakap, memang tip top.. Makcik pun boleh jadi muda semula tau... Haa... Kena try sendiri sebab ramai yang dah cuba, dan diorang sekarang dah pun flawless peloles meloles.. Haa.. Kau.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ secara semulajadi tau.. Jangan asyik tunggu.. Tunggu.. Tunggu.. Makin tunggu, makin la lambat.. Bertindak segera!! Ambil fon tekan je no ni
0199809762 (DM, WA, Tele)

#skincareorganik
#merawatjerawatjeragatkulitkusam
#mjthechampion

Seminggu kerja, dengan suka pakai makeup lagi, boleh menyebabkan liang pori kulit muka tersumbat. Jika dibiarkan lama-lama utk bersihkan pori tu, makanya, macam-macamla yang akan bersarang dan jerawat pun menyinggah...lelama jadi jeragat.

Rutin mencuci dengan pencuci dan guna penyegar setiap malam belum cukup untuk menyingkirkan debu kotoran yang tersembunyi di bahagian bawah kulit. Rutin itu hanya membersihkan bahagian atas lapisan kulit sahaja.

Sebab itu lah rutin mendetox kulit dengan #detoxclaymask menjadi amalan wajib setiap minggu bagi pengguna #maryjardin

Kepada sesiapa yang suka pakai foundation ke, compact powder ke, dan selalu terdedah dgn asap kenderaan amatlah disarankan untuk jadikan amalan mendetox ni sebagai rutin mingguan

Percayalah
Memang best. Lepas pakai rasa segar dan berseri je sebab die sedut semua kotoran tersembunyi dari dalam kulit. 😍

#asmahrahman
Trusted Agent Mary Jardin
000508
#mjthechampion
0129173942

MOST RECENT

Ponn! Ponn! Ponnn!
Reminder lagi! πŸ“œπŸ“œ Esok dah last #promo99 tau. Lusa dah start harga asal jangan menyesal.
Jom rembat selagi menyempat!
Call now! Call now! Call now!
#blossombelle
#maryjardin
#mjfeminine
#mjthechampion
#mjbelle

Ok.. Mai berkenalan dengan full set Mary Jardin lavender garden pula... Diorang ada empat beradik.. Face soap, face oil, detox clay mask dan collagen serum.. Perrrggghhh... Penangan diorang tak boleh nak cakap, memang tip top.. Makcik pun boleh jadi muda semula tau... Haa... Kena try sendiri sebab ramai yang dah cuba, dan diorang sekarang dah pun flawless peloles meloles.. Haa.. Kau.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ secara semulajadi tau.. Jangan asyik tunggu.. Tunggu.. Tunggu.. Makin tunggu, makin la lambat.. Bertindak segera!! Ambil fon tekan je no ni
0199809762 (DM, WA, Tele)

#skincareorganik
#merawatjerawatjeragatkulitkusam
#mjthechampion

Ada tak siapaΒ² yang belum kenal dengan Mary Jardin basic set lavender garden?
Haa... Inilah tiga beradik dalam set basic.. Face soap, face oil dan detox clay mask.. Ada tigaΒ² ni kulit akan sihat semulajadi.. InshaaAllah.. Ramai yang sudah menikmatinya.. Anda?? Bila lagi? Semakin lama tunggu semakin lambat proses kulit nak jadi cantik & mulus tau.. Bertindak segera!! πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Pm me 0199809762
#mjthechampion
#mjfeminine
#mjbelle
#MJAgent
#skincareorganik
#merawatjerawatjeragatkulitkusam

These premium ingredients in collagen serum Mary Jardin will turn you younger than your age now!! Isn't that awesome enough for you to have one?πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Pm me 0199809762
#mjthechampion
#skincareorganik
#merawatjerawatjeragatkulitkusam

Bila makeup nampak wow 😲!!!!
Cer buang makeup tu..huurmm 😣..
Walaupun kita ni suka makeup kena make sure jgk kulit sihat dan bersih. Tak guna makeup kalau kulit tak sihat. Bagi makanan untuk kulit bersih licin dulu. Barula sempurna penampilan.
Makeup tak salah tapi yang salah adalah tak jaga kulit muka..
Nak kulit bersih harus dengan #maryjardin?
Bila kulit dah sihat dan cantik bila makeup lagi bertambah cantikkk...jommm cantik cantik
Tak cuba tak nampak kesannya.
Wsp segera 'nak cantik' ke 0134524148

#promojune
#produkkecantikan #organic #skincare #Maryjardin #madebydoctor
#obatjeragat #obatjerawat #homemade #mjthechampion #mjbelle #mjfeminine #serum #kulitsehat #kulitberminyakdanberjerawat
#maryjardinbukitmerah
#mysweetlavender #andainyatakdir

Last call!! Hari ni dah last dah untuk dapatkan free lipbalm ni.. Lepas ni dah kena beli dah la, xde dah free².. 😁😁😁 Meh pm laju² meh.. 😘😘
0199809762

#mjthechampion
#skincareorganik
#merawatjerawatjeragatkulitkusam

Keempat2 beradik yang saling melengkapi😍😍
.
Jom dapatkn full set ni utk kulit cantik sihat semulajadi ❀❀❀❀
.
Skrg tengah promo tau.beli 4 beradik ni dpt lipbalm 2 ketul.

#maryjardin #mjthechampion
#maryjardinbukitmerah
#bazarpaknil #heroseorangcinderella
#kukirimcinta

Kulit dah sekata... Hoooyeaaahh!
Jom order selagi promo may masih ada.. Pm 0199809762
#mjthechampion
#skincareorganik
#merawatjerawatjeragatkulitkusam

Cantik sihat bersama Skincare Mary Jardinβ€ΌοΈπŸ‘πŸ» #maryjardinbukitmerah #maryjardin #maryjardinpromotion #mjthechampion #lofattah
#hikayatcintasipematahhati
Wasap 0134524148

Testimoni full set Mary Jardin.. Semakin muda dah akak ni😍😍😍 I'm impressed!! Nak tahu lebih?
Sila pm 0199809762
#mjthechampion
#skincareorganik
#merawatjerawatjeragatkulitkusam

May Promo Mary Jardin
Siapa nak cuba basic set MJ?
Dapat free sample lipbalm tau.. Special sgt sbb agent pn belum rasa lagi new produk tu.. 😘😘 Pm me 0199809762
#mjthechampion
#mjfeminine
#skincareorganik
#merawatjerawatjeragatkulitkusam

Dapatkan microfiber towel by Mary Jardin❀❀ Pm me 0199809762
#mjthechampion
#cleansbetter

- 5 AKIBAT TAK DETOX DAN SCRUB MUKA DENGAN BETUL!!! Apa terjadi kalau anda tak detox dan scrub
kulit muka) tapi tak pakai mekap pun.... 1)Kulit muka jadi kering.

2)Lapisan sel kulit mati menebal.

3)sampai sapu krim pelembap pun kulit tetap kering. Sebab pelembap tak lepas lapisan sel kulit mati.

4)Kulit jadi kasar dan menggerutu.

5)Kulit kusam dan berkedut.

Ini adalah 5 KESALAHAN BESAR WANITA PADA MUKA MEREKA!!! Ramaikan buat macam ni?? Ingat cuci muka dah cukup tapi tak pernah sibuk nak detox dan scrub kulit mati tu.

Mulakan menjaga kulit anda dengan bijak dari sekarang.... Sebelum terlambat.

Cuba set terbaik untuk detox dan scrub secara lembut.
InsyaAllah
#maryjardin #skincareorganik #bebaskimia #bebasjerawatjeragatkulitkusam #arganoil #serumspf30 #detoxclaymask #removeblackhead #whitehead #kulitsensitif
#mjthechampion
#mjfeminine
#mjbelle #hikayatcintasipematahhati #jannanick #neelofa #lofattah #shhhiloveyou
Wasap 0134524148

Beauty pack!
Siapa² nak cuba Mary Jardin, boleh try dengan pack ni dulu😊😊 Pm me 0199809762
#mjthechampion
#skincareorganik
#merawatjerawatjeragatkulitkusam

The beauty of Luxury Handcrafted Facial Soap by Mary Jardin

pm me 0199809762

#mjthechampion
#skincareorganik

The best of Luxury Handcrafted Face Oil Mary Jardin

Pm me 0199809762
#mjthechampion
#skincareorganik

Belanja testimoni sikit πŸ˜„πŸ˜„ Nak tahu lebih? Pm me 0199809762

#mjthechampion
#skincareorganik

The best in Mary Jardin Luxury Handcrafted Facial Soap

Pm me 0199809762
#mjthechampion

Keistimewaan facial soap:
🌼membuang kulit sel mati
🌼memberikan kelembapan semulajadi kepada kulit
🌼memberi keseimbangan minyak pada kulit wajah
🌼merawat jerawat
🌼meredakan ruam dan anti radang

Keistimewaan face oil:
🌸a great moisturizer
🌸mengurangi kerutan pada wajah
🌸melindungi kulit daripada radikal bebas
🌸menyusutkan pori
🌸anti jerawat
🌸sebagai make up primer
🌸sebagai pembersih wajah

#maryjardin #mjthechampion #bazarpaknil #jannanick #lofattah
#zarazya #hikayatcintasipematahhati #shhhiloveyou #maryjardinbukitmerah

Oil Cleansing Method (OCM).
Kaedah buang blackhead dan sel sel kylit mati untuk melicinkan kulit muka menggunakan Face Oil.

#MaryJardin #skincare #NaturalOrganik #bebasbahankimiaberbahaya #founderMedicalDoctor #oilCleansingMethod #OCM
#mjthechampion #hikayatcintasipematahhati #lofattah #jannanick #maryjardinbukitmerah
Wasap 0134524148

Sebenarnya tak kisah produk apa pun yang awak pakai asalkan selamat dan sesuai dengan kulit. Cara pakai, cara simpan dan kebersihan perkara utama yang mesti dijaga.
Beberapa kecuaian remeh temeh semasa menggunakan #MaryJardin:

1) Sabun tak boleh dibiarkan lama dan kering di muka, bilas terus lepas seketika sebab kalau biarkan ia kering, tak semua jenis kulit dapat tahan kekeringan.

2) Pastikan tangan di basuh bersih sebelum guna Face Oil untuk elak kemasukan kuman.

3) Elakkan mucung kaca penyedut Face Oil tu bersentuhan dengan kulit sama ada kulit muka atau kulit tapak tangan. Sebab nak elak contamination (kemasukan kuman). 4) Detox Clay Mask jangan disimpan di dalam bilik air atau tempat lembap untuk elak pertumbuhan kulat/fungi.

5) Boleh bancuh Detox Clay Mask dengan air biasa, susu, madu, yoghurt, cuka epal dan macam-macam bahan yang berkhasiat. Tapi kalau dah letak cuka epal tu terlebih banyak, memang pedih dan merah la muka. Tambah pulak kalau kulit memang jenis sensitif. Jadi, pilihlah campuran yang sesuai dengan kulit kita sendiri. Lain orang lain juga kulitnya. β˜†β˜†β˜† Pesanan dibawa oleh Tuan CEO #MJ. πŸ€“

#MaryJardinPromo
#Mjfeminine #mjbelle
#Mjthechampion
#agentwanted
#shhhiloveyou #menantifebuari
#jadikanakuyangkedua #arluna
#hipster #hikayatcintasipematahhati
#lofattah #zarazya #jannanick
#akasia#neelofa #maryjardinbukitmerah
Wasap 0134524148

Mei memang istimewa kan?? Istimewa untuk ibu semestinya wanita

Istimewa untuk para guru wanita termasuk juga lelaki... Sempena hari-hari istimewa ni, #MaryJardin celebrating women's day, Dr Maryam kesayangan kami ada sesuatu istimewa utk semua...
Promo-promo yang sangat berbaloi untuk dimiliki....InsyaAllah
Jom dapatkan sekarang

#bebasjerawatjeragatkulitkusamberminyak #arganoil #lavenderoil #naturalprodukkecantikan #homemade #maryjardin
#skincareorganikbebaskimia
#mjthechampion
#mjfeminine #mjbelle #minazlovers #shhhiloveyou #menantifebruari #lofattah #fattahamin #adijumalovers #bazarpaknil #bazarmalaysia #maryjardinbukitmerah
Wasap 0134524148

Bulan Mei adalah bulan untuk meraikan wanita "Akhirnya Maryam dapat idea utk buat sesuatu. Something really special. And I start with this body scrub. (This is only 1 item from the complete set) The smell is soooo lovely and relaxing. The exact feel when you go to a world class spa and given a royal treatment! This is purely homemade with loveπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ" Doktor Maryam Aziz. Founder Mary Jardin

#MaryJardin #bodyspa #naturalsemulajadi #homemade
#selamathalal #produkkecantikanbebaskimia
#bebasmerkuri
#mjthechampion #mjfeminine #mjbelle #agentwantedsingapore #bazarpaknil #bazarmalaysia #shhhiloveyou #lofattah
#minazlover #adijumalover #tulislah - #regrann

Handcrafted Luxury Facial Soap
100% natural & organik
Free from chemical
Pm me 0199809762

#mjthechampion

Kenapa ramai pengguna MJ memilih basic set?

Kerana dalam basic set ada 3 serangkai yang dapat menyelesaikan masalah kulit😊😊 Jom kita lihat ape keistimewaan sabun, face oil dan clay mask😍😍😍 🌸 FACIAL SOAP
- Menanggalkan sel kulit mati
- 2 in 1 boleh digunakan sebagai scrub muka
- Hilangkan jerawat dan eczema
- Melembutkan kulit muka 🌸 FACE OIL
- Kawal kelembapan kulit
- Hilangkan whitehead, blackhead
- Mencegah jerawat
- Merawat kulit kusam tidak sekata
- Mengurangkan eyebag bawah mata 🌸 DETOX CLAY MASK
- Antibakteria dan menyerap toksin kulit
- Hilangkan whitehead, blackhead
- Melembutkan kulit muka

#mjthechampion
#mjfeminine
#mjbelle
#maryjardinagent
#organicskincare #bazarpaknil #lofattah #skincarebebaskimia
#bebasjerawat #kulitkusam
#maryjardinbukitmerah
0134524148

PROMOSI !! PROMOSI !! JADIKAN ANDA ANTARA YANG TERAWAL MEMAKAI LIP BALM KELUARAN MARYJARDIN

#mjthechampion
#maryjardin #maryjardinmurah
#shhhiloveyou #hikayatcintasipematahhati #menantifebuari #lofattah
Wasap 0134524148

Assalamualaikum.... PROMO May bermula!! #mjthechampion
#maryjardin

Kebaikan Serum Mary Jardin yang semua orang wajib tahu !

#maryjardin #mjthechampion
#maryjardinmurah #menantifebruari
#hikayatcintasipematahhati #shhhiloveyou
Wasap 0134524148

Cara pakai Facial Soap dan Face Oil Mary Jardin.

Uniknya Mary Jardin ni adalah.

Jenama skincare terunggul diasaskan oleh seorang doktor perubatan! Produk Handmade dengan kualiti premium! Dijamin Organik dan Semulajadi! Halal dan berkelulusan KKM! Yang pertama seumpamanya di Malaysia!

#maryjardin #mjthechampion
#maryjardinmurah #bazarpaknil
Wasap 0134524148

Facial Soap dari |Mary Jardin| βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
. βœ” Lebih soft dari sabun biasa kerana diperbuat daripada susu kambing sepenuhnya tanpa air
. βœ” Life shelf : 6 bulan dari manufacturing date.
. βœ” pH sabun yang beralkali tidak sesuai untuk pembiakan bakteria.
.

Antara 10 bahan terkandung dalam FS;
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.

1. Bentonite Clay: kaya dengan mineral, bersifat anti bakteria & bagus untuk mencuci pori. Bentonite clay membantu menyingkirkan toksin merbahaya daripada kulit wajah.
.

2. Oat: bertindak sebagai scrub/lulur yang menanggalkan sel kulit mati. Oat juga melembutkan kulit.
.

3. Zinc Oxide: merawat jerawat & inflammation.
.

4. Goat milk: mampu menggantikan sel kulit baru serta melembapkan kulit.
.

5. Lavender oil: Wangian aromaterapi semulajadi tanpa pertambahan pewangi sintetik dalam sabun. Lavender oil bersifat antibakteria. Ia juga merawat jerawat & eczema
.

6. Honey: menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru, memudarkan parut & mengelakkan kedutan pada wajah. Madu mampu mencegah jerawat, eczema & psoariasis.
.

7. 4 jenis minyak tambahan yang mudah meresap ke dalam wajah untuk keseimbangan natural oil pada lapisan kulit serta melembapkan wajah.
πŸ“Œpalm oil
πŸ“Œcoconut oil
πŸ“Œcastor oil
πŸ“Œolive oil
.

Apa FS buat ke atas wajah kita?
1. Mencuci pori
2. Menghilangkan radang
3. Melembapkan kulit
. πŸ‘† Sabun ini sesuai untuk pengguna yang mengalami masalah kulit kering, eczema, psoariasis,kulit sensitif & wajah berjerawat merah menyala. . ❌ Tanpa paraben: boleh mengurangkan risiko kanser.
.

Alami perubahan kulit sihat & halus bak kulit bayi dengan Facial Soap dari Mary Jardin.
. πŸ‘‘ Penggunaan facial soap adalah 2 kali sehari. Untuk hasil yang lebih power guna mask clay 1 kali seminggu.
.
.
#maryjardin
#facialsoapmaryjardin
#mjthechampion #maryjardinmurah
#bazaarpaknil #bazarpaknil #lofattah
#shhhiloveyou
Wasap 0134524148

Tips untuk face oil.. Face oil ni kalau kulit biasaΒ² cukuplah dengan hanya pakai 2 titis sahaja 2x sehari.. Sebotol mampu bertahan sehingga 3 bulan

#mjthechampion
Pm 0199809762

Tips jimat
Cedok satu sudu kecil (sudu kfc) sahaja bagi satu penggunaan.. Kalau kulit biasa, sapuan hendaklah nipis sahaja bagi mengelakkan kulit menjadi kering.. Satu botol boleh tahan sehingga 6 bulan.. #mjthechampion
Pm 0199809762

Kenapa ramai pengguna MJ memilih basic set?

Kerana dalam basic set ada 3 serangkai yang dapat menyelesaikan masalah kulit😊😊 Jom kita lihat ape keistimewaan sabun, face oil dan clay mask😍😍😍 🌸 FACIAL SOAP
- Menanggalkan sel kulit mati
- 2 in 1 boleh digunakan sebagai scrub muka
- Hilangkan jerawat dan eczema
- Melembutkan kulit muka 🌸 FACE OIL
- Kawal kelembapan kulit
- Hilangkan whitehead, blackhead
- Mencegah jerawat
- Merawat kulit kusam tidak sekata
- Mengurangkan eyebag bawah mata 🌸 DETOX CLAY MASK
- Antibakteria dan menyerap toksin kulit
- Hilangkan whitehead, blackhead
- Melembutkan kulit muka

#mjthechampion
#mjfeminine
#mjbelle
#maryjardinagent
#organicskincare
#lofattah #shhhiloveyou #bazarpaknil
#maryjardinmurah

Tips jimat
Facial soap dipotong kepada lapan bahagian.. Setiap bahagian boleh tahan untuk satu minggu.. Jadi sebiji sabun boleh tahan lebih kurang 2 bulan ❀❀❀ Pm 0199809762
#mjthechampion

CARA PENGGUNAAN CLAY MASK 🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍 Face Mask merupakan regim penjagaan kulit muka yang sihat secara mingguan .

Kita boleh menggunakannya seminggu sekali atau lebih bergantung kepada keadaan kulit masing-masing . πŸ‘ Dengan menggunakan sudu dan bekas plastik, ambil satu sudu kecil mask πŸ‘ Campurkan dengan bahan2 seperti air, yogurt, madu, myk zaitun, putih telur, susu, cuka apple. Campurkan bahan ini mengikut kepekatan yang sesuai..jika terlalu pekat tambah air sikit πŸ‘ Sapu rata ke seluruh muka πŸ‘ Biarkan selama 13-15 minit πŸ‘ Bilas dengan air suam πŸ‘ Cuci muka dgn cleanser atau face soap utk hilangkan sisa charcoal dimuka

Promosi April tinggal 4 hari sahaja lagi

#mjthechampion
#agentwanted
#maryjardin#maryjardinmurah
#lofattah
Wasap 0134524148

Jerawat dan parut jerawat semakin berkurang.

Jom cantik dengan sihat.

Penggunaan basic set mary jardin selama 2 bulan 😍

#maryjardin #bazarpaknil
#mjthechampion #maryjardinmurah
#maryjardinperak#lofattah #shhhiloveyou

Most Popular Instagram Hashtags