#mixcoco

3950 posts

TOP POSTS

ISU SCAMMER Azrin Anas (fake Dato), bekas kepala besar skim penipu Peleburan Emas PEGASUS BULLION dan skim penipu Peleburan Forex GT NETWORK (Azrin Anas adalah tauke). -

Di fahamkan, awek yang dikenali sebagai Coco (19 tahun), tak tahu lah coco apa, mungkin Coco Krunch, Coco Chanel, Coco Pops, Coconut, Cocolano, Cocoboat, Yang semenjak akhir akhir ini viral, dan menjadi artis overnight (celebrity sekelip mata) telah berkahwin dengan kepala besar skim penipu Pegasus Bullion & Owner skim GT Network ini, iaitu Encik Azrin Anas.
Dilaporkan oleh unit Mi6 di London, Azrin Anas ini telah melarikan diri ke London dan menetap disitu semenjak skim Pegasus Bullion nya telah tutup sekitar tahun 2014-2015 yang lalu.
Azrin Anas ini kini telah kembali ke Malaysia untuk berkahwin dgn Coco ini. Atas tujuan... cheapskate... untuk mendapat publisiti murahan di atas kepopularan sekelip mata si coco batak ini. .

Kami merasakan, tujuan Azrin Anas ini berkahwin dengan Coco ini tidak lain dan tidak bukan untuk mendapatkan cheap publicity, atau marketing murahan untuk dia membuat atau melariskan jualan skim penipunya yg baru nanti. (sama seperti drama Safie Illiyas.). Dengar cerita sekarang ni dia tgh buat BTCPIPS (skim peleburan berasaskan Bitcoin). Jaga jaga semua.... Dan apa yang Azrin Anas itu cuba lakukan, telah hampir berjaya. Banyak plak bongok yg jadikan mereka couple itu sebagai viral. -

Gambar dibawah ialah Private Picture yang di hantar oleh Jebon... yang berbaju hitam semua tu, semuanya adalah bodyguard Azrin Anas itu, punyalah rasa insecure... orang jahat jer macam tu. kah kah kah

Azrin Anas ini bukan lagi Pilot yer... pilot itu kerja dulu dia, sekarang ini kepala besar skim penipu. Harap maklum... -
TOLONG VIRAL KAN POST INI... AGAR BOLEH COUNTER BALIK CHEAP PUBLICITY MEREKA... DAN SUPAYA ORANG TAHU KEBENARANNYA.

#si_budakkampung #mixcoco

Επιμήκυνση ακρυλικο ΧΩΡΊΣ ΦΌΡΜΑ σε νύχια με ονυχοφαγια με #mikasacademy #mixcoco

Monday Minute. Met een startersset van #Mixcoco doe je je #gelnagels gewoon zelf thuis! Mixcoco #gellak is heel eenvoudig in gebruik en blijft minimaal 14 dagen mooi op de #nagels zitten! No chippings, no fading! 💅🏻✨ #letsdonails

Xde keje lah ppuan2 nii ... Issssh...Mengade... #mixcoco .. Ape bende dlm Vitamin C + Collagen treatment tu sampai kite semua jadi high mcm tu ehk. #coco #kingcoco @lizaabdul @mimeeshafina @bellestrelle

Работа ученицы Алены
Модели сделан коми маникюр, выравнивание ногтевой пластины KODI, гель-лак #Mixcoco №124 синий с микроблеском, #Kodi 132 матовый розовый, топ Mixcoco без липкого слоя!

Sprint Test at Dataran Merdeka... made from klate.... sory sy xwempitxxx but sy mart more tore #mixcoco #jokie #ridermalaya #customride

Selamat Pengantin Baru CoCo... Gambar cdt : ShutterHolic Creative Works
#si_budakkampung #mixcoco

Sampai ke Europe, Japan, Singapore, Brunei, Indonesia. setanding material International GYM apparel . Lagi2 yang pakai org tgk mesti tertoleh 2-3x . Disebabkan material mencengkam bentuk badan sampai mcm tu sekali.. Baca sampai habis 👇! FREE .
.
.
Harga mampu milik? ! Haaaa! Cepat PM ! Laju2 ., rasa kesejukan material Microfiber jersey ni dan tak kedut2 😵...cepat kering kalau basah 😝😝 HOT ! "Pegi mana2 org ushaaaa je 😏.. abang tak nak cakap banyak2 kalau nak ? ? .
boleh PM laju2 harga mampu milik 😋stok limited.
.
(Microfiber Jersey slimfit BS ) Code No.1, No.2, No.3,No.4, No.5 NOW RELEASED !! .
SIZE = XS, S, M, L (FREE POST + GST abang bayar 😱)
"Kalau nak cakap" ☝️️😀
.
#kalaunakcakap #motivation #tipsbs #gymlife #mixcoco #microfiber #jersey #slimfit #army #police #bomba #pilot #celebrity #fitnessmalaysia #workout #training #adidas #maskulinmag #ilustration #maskulinlifestyle #bsapparels #workoutmotivation
#fitnessapparel #apparel #workout #shirt #training #bodygoals
.
Facebook page BS Dropship
Facebook User Badli Syah
Facebook page Badli Syah Motivate Trainer
Ukuran baju :👇
XS =shoulder 15",chest 36", short sleeve length 6.5",body 25"
S =shoulder 16", chest 38", short sleeve length 7", body 26"
M= shoulder 17", chest 40" short sleeve length 7.5",body 27"
L= shoulder 18", chest 42" short sleeve length 8",body 28"

MOST RECENT

WINACTIE
Ga creatief aan de slag, deel je foto met ons en maak kans op een Mixcoco gellak set t.w.v. €50!
Meedoen kan t/m 31 juli en is heel eenvoudig! Je hoeft enkel je foto te delen met ons via Facebook of Instagram + beschrijven welke gellak je hebt gebruikt voor je creatie.

Repost Mixcoco Manicure door @snoofdc ! Tag #Mixcoco voor een repost op onze #Instagram #page! Let's do #nails! 🦋 MIXCOCO #GELLAK 😍😍😍 bestel je via www.beautymillenium.nl | altijd 10% korting op je eerste bestelling! Vanaf nu afgeprijsd van €14,95 naar €12,95 p/stuk! 💅🏻💅🏽💅🏿 #nailart #gelpolish #gellac #gellish #gelnails #gelmanicure #manicure #nagels #beauty #beautymusthaves #beautycare #beautyshop #nailshop #beautyblogger #nagels #nailtech #nailsofinstagram #manipedi

BABYBOOM x GLITTERS ✨

BABYBOOM x GLITTERS ✨

WINACTIE
Ga creatief aan de slag, deel je foto met ons en maak kans op een Mixcoco gellak set t.w.v. €50!
Meedoen kan t/m 31 juli en is heel eenvoudig! Je hoeft enkel je foto te delen met ons via Facebook of Instagram + beschrijven welke gellak je hebt gebruikt voor je creatie.

WINACTIE
Ga creatief aan de slag, deel je foto met ons en maak kans op een Mixcoco gellak set t.w.v. €50!
Meedoen kan t/m 31 juli en is heel eenvoudig! Je hoeft enkel je foto te delen met ons via Facebook of Instagram + beschrijven welke gellak je hebt gebruikt voor je creatie.

Most Popular Instagram Hashtags