[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#miworldmapsquare

1493 posts

TOP POSTS

Yakin dengan Allah, kawal emosi, dan terbanglah lebih tinggi ❤️ | #MIworldmapsquare #boldseries @bymawaddahizzati

For the minimalists, owl grey #MIworldmapsquare is just perfect for you. The design, the colour combination. Simple but looking so good. Proudly bring along #MIworldmapsquare as your travel partner. Get the look of my lady @izzatiabrahman ❤️ #hijab #widehijab #lifestyle

Hati itu amanah Allah. Ia bukan untuk dipermainkan, jauh sekali untuk disia-siakan.
zhrhs, 2017.
#saynovalentineday
wearing bawal exclusive #MIWorldMapSquare gift from @bymawaddahizzati, jzkk 😊

Geng otai duduk belakang dalam kelas. 😂😂😂 Tudung by @mawaddahizzati #MIworldmapsquare 😘😘😘

Safra belanja tutorial lagii🤗💕. Suka takkkk? Belanja safra komen 💕💕💕 ,boleh boleh?
-
Walaupun #MiWorldMapSquare ni tudung bawal taaapi macam-macam gaya kita boleh buat tauuu. Labuh depan belakang, tak jarang plak tuu. Nampak kemas dan ayu je kan kan?
-
#MiWorldMapSquare
#by_safra
#SafraEmperium

Business trip with my team. @mawaddahizzati ✈️ | All wearing #MIworldmapsquare pastel series. Di HQ dah sold out cuma boleh dapatkan dari @malvita.co sahaja. Limited stock! 😉

#MIworldmapsquare bidang 60" SOLD OUT!! Tahniah kepada yang bertuah & berjaya grab untuk memiliki koleksi limited edition @bymawaddahizzati kali ni 😍🙌🏻
.
Tapi, korang jangan sedih dulu ok? Hehe Bidang 50" masih AVAILABLE keempat2 warna. Siapa cepat dia dapat, siapa lambat dia melepasss. Stok dah tak banyak sistur 😘

Behind the scene ada dua apek cina tengah tengok #zaticubaootd 😂 #excusemeipemalu | wearing the #MIworldmapsquare @bymawaddahizzati in smokey pink, palazzo bell bottom @srpalazzo_ , baby basta bag @sometime_byasiandesigners

Pagi-pagi ni jangan termenung jauh mengingatkan orang jauh. Cewwah! 😋 selamat pagi, have a great wonderful day ahead! ❤️ #MIworldmapsquare

MOST RECENT

#MIWorldMapSquare masih ada lagi tau tapii tersangatlahh limited. Lepasni takkan restock ever after dahh. Korang dah grab belum yg latest punye ?

Kain kalini lebih ringan dan ofkos mudah bentuk 💕
Nak order boleh whatsapp Kak Baha +601152895304 atau tekan je LINK kat bio tu okayy 😉

#mawaddahizzati
#bahascarves
#worldmapsquare

#MIWorldMapSquare2.0
.
.
WORLD MAP SQUARE 2.0 SERIES
_____________
CIRI-CIRI :
✅Mudah bentuk dan tak gelembung!
✅Tak jarang - 200% jaminan tanpa perlu pakai inner!
✅Material soft cotton crepe yang telah di 'improve' kepada material yang LEBIH LEMBUT & TAK TEBAL
✅Tahan kedut dan tak renyuk!
✅Less ironing
✅Effect shining bila terkena natural light
✅Jahitan baby seam
✅Available bidang 50 & 60
Ukuran:
Bidang 50; 1.3m x 1.3m
Bidang 60; 1.5m x 1.5m
.
.
KENAPA PERLU GRAB
#MIWorldMapSquare2 ?
__________________________________
❗Koleksi TERAKHIR World Map Square Series Mawaddah Izzati
❗Satu-satunya koleksi yang mendapat perhatian ramai dan dinanti HAMPIR setiap bulan.
❗Corak bermotifkan PETA DUNIA version labuh dan mudah dipadankan dgn mana2 baju kerana warna pastelnya yang SANGAT CANTIK! - takkan ada kat memana.
❗Purdah juga available untuk setiap pembelian koleksi World Map Square 2.0
❗Hadir bersama
✅Exclusive box
✅Wrapping paper
.
.
Material kain sangat lembut dan best! Tak jarang, senang bentuk dan ada effect 'shining' bila terkena natural light. Sure kali ni korang suka habis! 😍
.
==========================
HARGA (tak termasuk postage)
==========================
RM79
Add on purdah RM10
.
.
Whatsapp 0178754292 (Nurul) sekarang 😉

Stock update :
Heaven Mint - bidang 50
Peach Perfect - bidang 50 & 60
Silver Cloud - bidang 50

#MawaddahIzzati #AgentMawaddahIzzati #MawaddahIzzatiAgent #MIWorldMap #MIWorldMapSquare #MIWorldMapSquare2.0 #WorldMapSquare #WorldMapSquare2.0

#MIWorldMapSquare2.0
.
.
WORLD MAP SQUARE 2.0 SERIES
_____________
CIRI-CIRI :
✅Mudah bentuk dan tak gelembung!
✅Tak jarang - 200% jaminan tanpa perlu pakai inner!
✅Material soft cotton crepe yang telah di 'improve' kepada material yang LEBIH LEMBUT & TAK TEBAL
✅Tahan kedut dan tak renyuk!
✅Less ironing
✅Effect shining bila terkena natural light
✅Jahitan baby seam
✅Available bidang 50 & 60
Ukuran:
Bidang 50; 1.3m x 1.3m
Bidang 60; 1.5m x 1.5m
.
.
KENAPA PERLU GRAB
#MIWorldMapSquare2 ?
__________________________________
❗Koleksi TERAKHIR World Map Square Series Mawaddah Izzati
❗Satu-satunya koleksi yang mendapat perhatian ramai dan dinanti HAMPIR setiap bulan.
❗Corak bermotifkan PETA DUNIA version labuh dan mudah dipadankan dgn mana2 baju kerana warna pastelnya yang SANGAT CANTIK! - takkan ada kat memana.
❗Purdah juga available untuk setiap pembelian koleksi World Map Square 2.0
❗Hadir bersama
✅Exclusive box
✅Wrapping paper
.
.
Material kain sangat lembut dan best! Tak jarang, senang bentuk dan ada effect 'shining' bila terkena natural light. Sure kali ni korang suka habis! 😍
.
==========================
HARGA (tak termasuk postage)
==========================
RM79
Add on purdah RM10
.
.
Whatsapp 0178754292 (Nurul) sekarang 😉

Stock update :
Heaven Mint - bidang 50
Peach Perfect - bidang 50 & 60
Silver Cloud - bidang 50

#MawaddahIzzati #AgentMawaddahIzzati #MawaddahIzzatiAgent #MIWorldMap #MIWorldMapSquare #MIWorldMapSquare2.0 #WorldMapSquare #WorldMapSquare2.0

#MIWorldMapSquare2.0
.
.
WORLD MAP SQUARE 2.0 SERIES
_____________
CIRI-CIRI :
✅Mudah bentuk dan tak gelembung!
✅Tak jarang - 200% jaminan tanpa perlu pakai inner!
✅Material soft cotton crepe yang telah di 'improve' kepada material yang LEBIH LEMBUT & TAK TEBAL
✅Tahan kedut dan tak renyuk!
✅Less ironing
✅Effect shining bila terkena natural light
✅Jahitan baby seam
✅Available bidang 50 & 60
Ukuran:
Bidang 50; 1.3m x 1.3m
Bidang 60; 1.5m x 1.5m
.
.
KENAPA PERLU GRAB
#MIWorldMapSquare2 ?
__________________________________
❗Koleksi TERAKHIR World Map Square Series Mawaddah Izzati
❗Satu-satunya koleksi yang mendapat perhatian ramai dan dinanti HAMPIR setiap bulan.
❗Corak bermotifkan PETA DUNIA version labuh dan mudah dipadankan dgn mana2 baju kerana warna pastelnya yang SANGAT CANTIK! - takkan ada kat memana.
❗Purdah juga available untuk setiap pembelian koleksi World Map Square 2.0
❗Hadir bersama
✅Exclusive box
✅Wrapping paper
.
.
Material kain sangat lembut dan best! Tak jarang, senang bentuk dan ada effect 'shining' bila terkena natural light. Sure kali ni korang suka habis! 😍
.
==========================
HARGA (tak termasuk postage)
==========================
RM79
Add on purdah RM10
.
.
Whatsapp 0178754292 (Nurul) sekarang 😉

Stock update :
Heaven Mint - bidang 50
Peach Perfect - bidang 50 & 60
Silver Cloud - bidang 50

#MawaddahIzzati #AgentMawaddahIzzati #MawaddahIzzatiAgent #MIWorldMap #MIWorldMapSquare #MIWorldMapSquare2.0 #WorldMapSquare #WorldMapSquare2.0

#MIworldmapsquare bold series
Colour plum
Bidang 60 : 1.5m x 1.5m
Material soft cotton crepe

Condition : New, never worn
With exclusive box

Harga RM55 inc.postage

Whatsapp to order 013-5955127.
❌ NO DM please!

#sayajual #sayajualpreloved #preloved #prelovedmalaysia #jubahpreloved #prelovedmurahmalaysia #bajupreloved #blousepreloved #visitmyig #bymawaddahizzati #mawaddahizzati #worldmapsquare #tudungpreloved #bawalpreloved #tudungbidang60 #bawalbidang60

#MIWorldMapSquare2.0
.
.
WORLD MAP SQUARE 2.0 SERIES
_____________
CIRI-CIRI :
✅Mudah bentuk dan tak gelembung!
✅Tak jarang - 200% jaminan tanpa perlu pakai inner!
✅Material soft cotton crepe yang telah di 'improve' kepada material yang LEBIH LEMBUT & TAK TEBAL
✅Tahan kedut dan tak renyuk!
✅Less ironing
✅Effect shining bila terkena natural light
✅Jahitan baby seam
✅Available bidang 50 & 60
Ukuran:
Bidang 50; 1.3m x 1.3m
Bidang 60; 1.5m x 1.5m
.
.
KENAPA PERLU GRAB
#MIWorldMapSquare2 ?
__________________________________
❗Koleksi TERAKHIR World Map Square Series Mawaddah Izzati
❗Satu-satunya koleksi yang mendapat perhatian ramai dan dinanti HAMPIR setiap bulan.
❗Corak bermotifkan PETA DUNIA version labuh dan mudah dipadankan dgn mana2 baju kerana warna pastelnya yang SANGAT CANTIK! - takkan ada kat memana.
❗Purdah juga available untuk setiap pembelian koleksi World Map Square 2.0
❗Hadir bersama
✅Exclusive box
✅Wrapping paper
.
.
Material kain sangat lembut dan best! Tak jarang, senang bentuk dan ada effect 'shining' bila terkena natural light. Sure kali ni korang suka habis! 😍
.
==========================
HARGA (tak termasuk postage)
==========================
RM79
Add on purdah RM10
.
.
Whatsapp 0178754292 (Nurul) sekarang 😉

#MawaddahIzzati #AgentMawaddahIzzati #MawaddahIzzatiAgent #MIWorldMap #MIWorldMapSquare #MIWorldMapSquare2.0 #WorldMapSquare #WorldMapSquare2.0

#MIWorldMapSquare2.0
.
.
WORLD MAP SQUARE 2.0 SERIES
_____________
CIRI-CIRI :
✅Mudah bentuk dan tak gelembung!
✅Tak jarang - 200% jaminan tanpa perlu pakai inner!
✅Material soft cotton crepe yang telah di 'improve' kepada material yang LEBIH LEMBUT & TAK TEBAL
✅Tahan kedut dan tak renyuk!
✅Less ironing
✅Effect shining bila terkena natural light
✅Jahitan baby seam
✅Available bidang 50 & 60
Ukuran:
Bidang 50; 1.3m x 1.3m
Bidang 60; 1.5m x 1.5m
.
.
KENAPA PERLU GRAB
#MIWorldMapSquare2 ?
__________________________________
❗Koleksi TERAKHIR World Map Square Series Mawaddah Izzati
❗Satu-satunya koleksi yang mendapat perhatian ramai dan dinanti HAMPIR setiap bulan.
❗Corak bermotifkan PETA DUNIA version labuh dan mudah dipadankan dgn mana2 baju kerana warna pastelnya yang SANGAT CANTIK! - takkan ada kat memana.
❗Purdah juga available untuk setiap pembelian koleksi World Map Square 2.0
❗Hadir bersama
✅Exclusive box
✅Wrapping paper
.
.
Material kain sangat lembut dan best! Tak jarang, senang bentuk dan ada effect 'shining' bila terkena natural light. Sure kali ni korang suka habis! 😍
.
==========================
HARGA (tak termasuk postage)
==========================
RM79
Add on purdah RM10
.
.
Whatsapp 0178754292 (Nurul) sekarang 😉

#MawaddahIzzati #AgentMawaddahIzzati #MawaddahIzzatiAgent #MIWorldMap #MIWorldMapSquare #MIWorldMapSquare2.0 #WorldMapSquare #WorldMapSquare2.0

#MIWorldMapSquare2.0
.
.
WORLD MAP SQUARE 2.0 SERIES
_____________
CIRI-CIRI :
✅Mudah bentuk dan tak gelembung!
✅Tak jarang - 200% jaminan tanpa perlu pakai inner!
✅Material soft cotton crepe yang telah di 'improve' kepada material yang LEBIH LEMBUT & TAK TEBAL
✅Tahan kedut dan tak renyuk!
✅Less ironing
✅Effect shining bila terkena natural light
✅Jahitan baby seam
✅Available bidang 50 & 60
Ukuran:
Bidang 50; 1.3m x 1.3m
Bidang 60; 1.5m x 1.5m
.
.
KENAPA PERLU GRAB
#MIWorldMapSquare2 ?
__________________________________
❗Koleksi TERAKHIR World Map Square Series Mawaddah Izzati
❗Satu-satunya koleksi yang mendapat perhatian ramai dan dinanti HAMPIR setiap bulan.
❗Corak bermotifkan PETA DUNIA version labuh dan mudah dipadankan dgn mana2 baju kerana warna pastelnya yang SANGAT CANTIK! - takkan ada kat memana.
❗Purdah juga available untuk setiap pembelian koleksi World Map Square 2.0
❗Hadir bersama
✅Exclusive box
✅Wrapping paper
.
.
Material kain sangat lembut dan best! Tak jarang, senang bentuk dan ada effect 'shining' bila terkena natural light. Sure kali ni korang suka habis! 😍
.
==========================
HARGA (tak termasuk postage)
==========================
RM79
Add on purdah RM10
.
.
Whatsapp 0178754292 (Nurul) sekarang 😉

#MawaddahIzzati #AgentMawaddahIzzati #MawaddahIzzatiAgent #MIWorldMap #MIWorldMapSquare #MIWorldMapSquare2.0 #WorldMapSquare #WorldMapSquare2.0

#MIWorldMapSquare2.0
.
.
WORLD MAP SQUARE 2.0 SERIES
_____________
CIRI-CIRI :
✅Mudah bentuk dan tak gelembung!
✅Tak jarang - 200% jaminan tanpa perlu pakai inner!
✅Material soft cotton crepe yang telah di 'improve' kepada material yang LEBIH LEMBUT & TAK TEBAL
✅Tahan kedut dan tak renyuk!
✅Less ironing
✅Effect shining bila terkena natural light
✅Jahitan baby seam
✅Available bidang 50 & 60
Ukuran:
Bidang 50; 1.3m x 1.3m
Bidang 60; 1.5m x 1.5m
.
.
KENAPA PERLU GRAB
#MIWorldMapSquare2 ?
__________________________________
❗Koleksi TERAKHIR World Map Square Series Mawaddah Izzati
❗Satu-satunya koleksi yang mendapat perhatian ramai dan dinanti HAMPIR setiap bulan.
❗Corak bermotifkan PETA DUNIA version labuh dan mudah dipadankan dgn mana2 baju kerana warna pastelnya yang SANGAT CANTIK! - takkan ada kat memana.
❗Purdah juga available untuk setiap pembelian koleksi World Map Square 2.0
❗Hadir bersama
✅Exclusive box
✅Wrapping paper
.
.
Material kain sangat lembut dan best! Tak jarang, senang bentuk dan ada effect 'shining' bila terkena natural light. Sure kali ni korang suka habis! 😍
.
==========================
HARGA (tak termasuk postage)
==========================
RM79
Add on purdah RM10
.
.
Whatsapp 0178754292 (Nurul) sekarang 😉

#MawaddahIzzati #AgentMawaddahIzzati #MawaddahIzzatiAgent #MIWorldMap #MIWorldMapSquare #MIWorldMapSquare2.0 #WorldMapSquare #WorldMapSquare2.0

#MIWorldMapSquare2.0
.
.
WORLD MAP SQUARE 2.0 SERIES
_____________
CIRI-CIRI :
✅Mudah bentuk dan tak gelembung!
✅Tak jarang - 200% jaminan tanpa perlu pakai inner!
✅Material soft cotton crepe yang telah di 'improve' kepada material yang LEBIH LEMBUT & TAK TEBAL
✅Tahan kedut dan tak renyuk!
✅Less ironing
✅Effect shining bila terkena natural light
✅Jahitan baby seam
✅Available bidang 50 & 60
Ukuran:
Bidang 50; 1.3m x 1.3m
Bidang 60; 1.5m x 1.5m
.
.
KENAPA PERLU GRAB
#MIWorldMapSquare2 ?
__________________________________
❗Koleksi TERAKHIR World Map Square Series Mawaddah Izzati
❗Satu-satunya koleksi yang mendapat perhatian ramai dan dinanti HAMPIR setiap bulan.
❗Corak bermotifkan PETA DUNIA version labuh dan mudah dipadankan dgn mana2 baju kerana warna pastelnya yang SANGAT CANTIK! - takkan ada kat memana.
❗Purdah juga available untuk setiap pembelian koleksi World Map Square 2.0
❗Hadir bersama
✅Exclusive box
✅Wrapping paper
.
.
Material kain sangat lembut dan best! Tak jarang, senang bentuk dan ada effect 'shining' bila terkena natural light. Sure kali ni korang suka habis! 😍
.
==========================
HARGA (tak termasuk postage)
==========================
RM79
Add on purdah RM10
.
.
Whatsapp 0178754292 (Nurul) sekarang 😉

#MawaddahIzzati #AgentMawaddahIzzati #MawaddahIzzatiAgent #MIWorldMap #MIWorldMapSquare #MIWorldMapSquare2.0 #WorldMapSquare #WorldMapSquare2.0

#MIWorldMapSquare2.0
.
.
WORLD MAP SQUARE 2.0 SERIES
_____________
CIRI-CIRI :
✅Mudah bentuk dan tak gelembung!
✅Tak jarang - 200% jaminan tanpa perlu pakai inner!
✅Material soft cotton crepe yang telah di 'improve' kepada material yang LEBIH LEMBUT & TAK TEBAL
✅Tahan kedut dan tak renyuk!
✅Less ironing
✅Effect shining bila terkena natural light
✅Jahitan baby seam
✅Available bidang 50 & 60
Ukuran:
Bidang 50; 1.3m x 1.3m
Bidang 60; 1.5m x 1.5m
.
.
KENAPA PERLU GRAB
#MIWorldMapSquare2 ?
__________________________________
❗Koleksi TERAKHIR World Map Square Series Mawaddah Izzati
❗Satu-satunya koleksi yang mendapat perhatian ramai dan dinanti HAMPIR setiap bulan.
❗Corak bermotifkan PETA DUNIA version labuh dan mudah dipadankan dgn mana2 baju kerana warna pastelnya yang SANGAT CANTIK! - takkan ada kat memana.
❗Purdah juga available untuk setiap pembelian koleksi World Map Square 2.0
❗Hadir bersama
✅Exclusive box
✅Wrapping paper
.
.
Material kain sangat lembut dan best! Tak jarang, senang bentuk dan ada effect 'shining' bila terkena natural light. Sure kali ni korang suka habis! 😍
.
==========================
HARGA (tak termasuk postage)
==========================
RM79
Add on purdah RM10
.
.
Whatsapp 0178754292 (Nurul) sekarang 😉

#MawaddahIzzati #AgentMawaddahIzzati #MawaddahIzzatiAgent #MIWorldMap #MIWorldMapSquare #MIWorldMapSquare2.0 #WorldMapSquare #WorldMapSquare2.0

[LETGO]
___
Item : WORLD MAP SQUARE
_
CIRI-CIRI:
✅Mudah bentuk - GERENTI JADI!
✅Tak jarang - 200% jaminan tak perlu pakai inner!
✅Material soft cotton crepe - lembut & selesa
✅Tahan kedut - tak mudah renyuk
✅Less ironing
✅Ukuran: Bidang 60; 1.5m x 1.5m
✅Jahitan baby seam
___
Sebab nak letgo : Beli tapi tak pakai pun 😅
Harga nak letgo : RM 50 termasuk postage
___
#MIworldmapsquare #mawaddahizzati #tudungbawal #mawaddahizzatipreloved

[LETGO]
___
Item : WORLD MAP SQUARE
_
CIRI-CIRI:
✅Mudah bentuk - GERENTI JADI!
✅Tak jarang - 200% jaminan tak perlu pakai inner!
✅Material soft cotton crepe - lembut & selesa
✅Tahan kedut - tak mudah renyuk
✅Less ironing
✅Ukuran: Bidang 60; 1.5m x 1.5m
✅Jahitan baby seam
___
Sebab nak letgo : Beli tapi tak pakai pun 😅
Harga nak letgo : RM 50 termasuk postage
___
#MIworldmapsquare #mawaddahizzati #tudungbawal #mawaddahizzatipreloved

[LETGO]
___
Item : WORLD MAP SQUARE
_
CIRI-CIRI:
✅Mudah bentuk - GERENTI JADI!
✅Tak jarang - 200% jaminan tak perlu pakai inner!
✅Material soft cotton crepe - lembut & selesa
✅Tahan kedut - tak mudah renyuk
✅Less ironing
✅Ukuran: Bidang 60; 1.5m x 1.5m
✅Jahitan baby seam
___
Sebab nak letgo : Beli tapi tak pakai pun 😅
Harga nak letgo : RM 50 termasuk postage
___
#MIworldmapsquare #mawaddahizzati #tudungbawal #mawaddahizzatipreloved

Renungan menusuk kalbu. Cair hati Sis Baha tengokk mata dia dengan #MIworldmapsquare yangg meletops tuu 😍
Fyi, #worldmapsquare in Classic Nude warna palinggg laku kerassss tauu 🔥🔥 Sape nak grab boleh wasap Sis Baha terus okayyy. Tekan je link kat bio tu 😉

#mawaddahizzati
#bahascarves
#bawalworldmap
#bawalprinted

#MIworldmapsquare in Classic Nude 😍
Warna paling laku keras dan warna pertama yang sold out sekelip mata jeee uolls. Haibat ke tidakkk 😆

Untung Sis @nooratiqahmohtar dapat grab semuaa warna. Jangan jd mcm Sis sebab tak smpat grab warna hotss nii sbb dah sold out 😅

Haa ade lagi 4 warna yang tinggal. Bancian telah dibuat dan Sis mendapati bilangan semakin menurun dengan mendadakk 😱

Cepatt order dgn Sis selagi masih bernyawa stoknyee 😘
Tekan je link dkt bio tu okayy 😉

#mawaddahizzati
#bahascarves
#worldmapsquare
#bawalprinted
#bahascarvesfeedback

Budak tak comel ni menggayakan MI World Map Square 2.0 colour Peach Perfect bidang 50 😉

Grab yours now sementara stok masih ada!

#nurulxyzcoscustomersfeedback #MawaddahIzzati #AgentMawaddahIzzati #MawaddahIzzatiAgent #MIWorldMap #MIWorldMapSquare #MIWorldMapSquare2.0 #WorldMapSquare #WorldMapSquare2.0

#MIWorldMapSquare2.0
.
.
WORLD MAP SQUARE 2.0 SERIES
_____________
CIRI-CIRI :
✅Mudah bentuk dan tak gelembung!
✅Tak jarang - 200% jaminan tanpa perlu pakai inner!
✅Material soft cotton crepe yang telah di 'improve' kepada material yang LEBIH LEMBUT & TAK TEBAL
✅Tahan kedut dan tak renyuk!
✅Less ironing
✅Effect shining bila terkena natural light
✅Jahitan baby seam
✅Available bidang 50 & 60
Ukuran:
Bidang 50; 1.3m x 1.3m
Bidang 60; 1.5m x 1.5m
.
.
KENAPA PERLU GRAB
#MIWorldMapSquare2 ?
__________________________________
❗Koleksi TERAKHIR World Map Square Series Mawaddah Izzati
❗Satu-satunya koleksi yang mendapat perhatian ramai dan dinanti HAMPIR setiap bulan.
❗Corak bermotifkan PETA DUNIA version labuh dan mudah dipadankan dgn mana2 baju kerana warna pastelnya yang SANGAT CANTIK! - takkan ada kat memana.
❗Purdah juga available untuk setiap pembelian koleksi World Map Square 2.0
❗Hadir bersama
✅Exclusive box
✅Wrapping paper
.
.
Material kain sangat lembut dan best! Tak jarang, senang bentuk dan ada effect 'shining' bila terkena natural light. Sure kali ni korang suka habis! 😍
.
==========================
HARGA (tak termasuk postage)
==========================
RM79
Add on purdah RM10
.
.
Whatsapp 0178754292 (Nurul) sekarang 😉

#MawaddahIzzati #AgentMawaddahIzzati #MawaddahIzzatiAgent #MIWorldMap #MIWorldMapSquare #MIWorldMapSquare2.0 #WorldMapSquare #WorldMapSquare2.0

Most Popular Instagram Hashtags