[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mitsuioutletparkklia

1204 posts

TOP POSTS

👋🏼вarυ nĸ мĸn nѕ..lapaqq ѕangaттт 😋😋😋мenιĸмaтι ѕalмon тerιyanĸι вenтo, yg cik somi lupa daa nma mnu dye😂😂...ммg ѕedappp... #salmonteriyankibento #mitsuioutletparkklia #delicious #latelunch #japanese 👍🏼👍🏼

I got my stuff in just half an hour. That is an achievement!😅. #notsportykindofperson #ipunnakshowoffjugak #Sunday #mitsuioutletparkklia

1st time singgah 😎 #mitsuioutletparkklia #cucimataje

"challenge accepted"
@masitahnazir huhu
#mitsuioutletparkklia #sepang

Three idiots came here too early and it's not open yet 😂😂😂
三個白癡在這裡散步思考人生

#mitsuioutletparkklia

The Loaf NEW creation - Honey Blue Cheese & Walnut Danish, as a name spoke for itself, it's a must try of this month.

#theloafbakerycafe
#pavilionkl #nusentral #klsogo #empireshoppinggallery #avenuek #sunwaypyramid #dpulze #mitsuioutletparkklia #klia2 #cenangmall #theloaflangkawi #theloafkl #theloaf
#danish #bluecheese

MOST RECENT

👋🏼вarυ nĸ мĸn nѕ..lapaqq ѕangaттт 😋😋😋мenιĸмaтι ѕalмon тerιyanĸι вenтo, yg cik somi lupa daa nma mnu dye😂😂...ммg ѕedappp... #salmonteriyankibento #mitsuioutletparkklia #delicious #latelunch #japanese 👍🏼👍🏼

Bukan ku takut bercinta lagi..
Tapi ku takut menangis lagi..
Bukan ku takut bermain kasih..
Tapi ku takut jiwa kan merintih..lalala
#kukuncirindubuatmu #izzla #minniemouse #pink #levis #mitsui #mitsuioutletparkklia #AAZAuthenticPreloved

MOP is a factory outlet shopping mall located 60km from KL and 6km from KLIA and klia2 #mitsui #mitsuioutlet #mitsuioutletpark #mitsuipremiumoutlet #mitsuioutletparkkliasepang #mitsuioutletparkklia #mitsui

(SWIPE TO SEE) 😋🍴🍞🐷🍳🍯🍃 #Throwback to the very short trip to 'Korea'... for a taste of these toasts!!! 😄😜😘

@Regranned from @naqiahrahim - If korang nak serum yang helps utk repair cell yang mati dekat kulit muka, nak help un even skin tone, and also scarring, boleh cuba Vitamin C serum ni from @vcs_annona @vcs_annona @vcs_annona 🍊😍 Provide details :
.
.
Vitamin c serum by annona
Antara yang istimewanya,
.
🔻bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri ( *sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk*) . 🔻bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya ( *sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam*)
.
🔻bantu haluskan tekstur kulit ( *sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa*)

.
Harum sangat bauuuuu Shampoo Santan ni rasa cam nak makan 😂😍❤️ Nak rambut kurang gugur then cepat tumbuh, jom cuba set combo ni.

Wani pon pakai tauuu ! Sumpahhh tak tipu 🙏✌️️antara kelebihannya SHAMPOO SANTAN - membersihkan rambut daripada habuk dan minyak.

WONDER HAIR OIL - vitamin untuk rambut yang boleh menyuburkan rambut daripada akar.

@Regranned from @makeupbynadianordin - Hai uolss, malam ni sis nak belanja video sis makeupkan @beby_toratora yg viral makan ramen banyak gilaaaa tuu😂😂😂 hahaha
.
.
Yang penting sebelum makeup nak pastikan makeup tahan lama & kulit customer segar, sihat & cantik, sis pakaikan VITAMIN C SERUM dari @vcs_annona @vcs_annona @vcs_annona ! Memang hasil lepas makeup flawless lepas pakai ni❤️ sis love sgt!!
.
.
Antara kelebihan vitamin C ni
.
🔻bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri ( sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk)
.
🔻bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya ( sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam)
.
🔻bantu haluskan tekstur kulit ( sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa)
.
.
.
#makeupbynadianordin #serumvitaminc

#KapsulKulit

DOUBLE CLEANSING (DC)

Puan, saya 'confuse' lah. Apakah maksud 'double cleansing' ni sebenarnya? Kena cuci muka 2 kali ker? Perlu pakai 2 jenis pencuci muka atau 1 saja dah cukup? .

Sebenarnya,
Tidak ada garis panduan khusus yang ditetapkan untuk menyatakan apakah pembersih muka yang terbaik untuk anda buat kaedah DC. Namun yang paling biasa digunakan ialah, pertama sekali anda mencuci muka dengan menggunakan pembersih cecair berasaskan minyak, atau boleh juga guna minyak asli seperti minyak kelapa dara atau minyak zaitun. Kemudian,diikuti pula dengan pembersih muka yang sesuai untuk jenis kulit anda. .

Eh tapiiii, kenapa pakai minyak?
Tak jadi lagi berminyak ker muka nanti?
Tidak..jika kena dengan caranya. .

Salah satu prinsip kimia yang paling asas adalah "Like dissolves Like". Oil dissolves oil.
Minyak larut minyak.
Oleh itu, cara terbaik untuk melarutkan sebum / minyak atau mekap yang kalis air adalah dengan menggunakan :
MINYAK. .

Cara-cara melakukan 'oil-cleansing' :

Biarkan muka kering, jangan dibasahi dengan air lagi.
1) Titis beberapa titis minyak ke atas tapak tangan dan gosok perlahan-lahan ke seluruh wajah
2) Habuk, kotoran dan mekap tebal 3 inci akan 'terikat' pada minyak itu tadi.
3) Kemudian, baru tambah air dan teruskan massage wajah.
4) Tindakan ini akan mengemulsi minyak dan menjadikan ia 'watery cream' dan mula berbuih.
5) Bilas dengan air sampai bersih.
6) Boleh lanjutkan pula ke langkah seterusnya iaitu menggunakan pencuci muka biasa. .

Siapakah yang sesuai menggunakan kaedah DC ?

1) Mereka yang kulitnya sangat berminyak dan memerlukan extra cleansing.
2) Mereka yang selalu memakai mekap dan foundation tebal. .

Perlukah menggunakan 2 jenis pencuci atau 1 saja dah cukup?

Bergantung pada keadaan kulit anda.
Jika hari ni mekap tebal, pakai oil cleaser dulu diikuti guna pencuci muka biasa anda.
Jika untuk hari-hari biasa yang sekadar mekap tipis, guna pencuci muka biasa anda yang 1 itu pun dah mencukupi. Maksudnya, cuci muka tu buat 2 round. Namun tak semestinya setiap hari buat 2 round ya..Lihat pada keperluan kulit. .
#VCSAnnona #VCGC

The Loaf NEW creation! FUWA FUWA PAN TOAST
Try our new Japanese style French toast in extremely HOT cast iron skillet and served with maple syrup. Available at The Loaf @pavilionkualalumpur with 20% OFF introduction price.

#theloafbakerycafe
#pavilionkl #nusentral #klsogo #empireshoppinggallery #avenuek #sunwaypyramid #dpulze #mitsuioutletparkklia #klia2 #cenangmall #theloaflangkawi #theloafkl #theloaf #cafe #kualalumpur #afternoontea #hightea #coffeebreak #pastry #bakery #breakfast #frenchtoast
#coffee #breads #castironskillet

🇲🇾 Day, ☕️ Day
#malaysiaday2017 #mitsuioutletparkklia

.
MISI 28 HARI KE ARAH KULIT LEBIH SIHAT DAN 'GLOWING'
Maigad! .
Berita gembira buat #VCSLovers semua!! Ebook PERCUMA ini akan diberikan khas buat kalia yang sudah grab pencuci muka Vitamin C! .
Di dalamnya mengandungi nasihat, tips dan bimbingan hari demi hari mengenai penjagaan kulit muka dengan cara yang betul dan selamat dan cost-effective, InsyaAllah
.
.
Siapa yang berminat nak dapatkan Ebook ini? Rujuk ruangan komen
.
.

#VCSAnnonaN9 #vcsannona

Mitsui 一日游 - 第一次打卡不在名牌鞋,名牌包,名牌表。。却在这碗不错吃的拉面😂

#bariumaramen #mitsui #mitsuioutletparkklia #算空手而归 #不明白为什么大家可以一袋两袋满载而归 #frogzaieat

Menyelam minum air..nasib xlemas jah..nie la hasil dio..
#MitsuiOutletParkKLIA
#NikeFactoryStore

#mitsuioutletparkklia
Nothing special here

1st time singgah 😎 #mitsuioutletparkklia #cucimataje

Morning
#VCSAnnona

. .
APA YANG ISTIMEWA SANGAT VITAMIN C SERUM ANNONA NI?
==================
# kekuatan 10x vitamin C - pertama di pasaran
# mudah digunakan - hanya titis dan sapu pada kulit
# mampu milik - 1 botol tahan lebih sebulan
# boleh bawa solat
# tiada campuran alkohol - guna tanpa was was
# tiada pewarna tiruan & pewangi tambahan. Sesuai untuk kulit sensitif
# diluluskan KKM (NOT161004544K)
# dikilangkan di kilang berstatus GMP
# jenama Annona yang dipercayai ramai - 4 tahun dalam pasaran
.
.
INSYA ALLAH
VITAMIN C SERUM SESUAI UNTUK MASALAH :
===================
✔ Liang pori terbuka
✔ Parut pada kulit
✔ Jeragat
✔ Kulit rosak akibat salah guna kosmetik
✔ Tona kulit tak sekata
✔ Kulit kusam
✔ Penuaan kulit pramatang
.
.
Berminat? Whatsapp segera www.wasap.my/601128801721 .
.
#VCSAnnona
#10xVitaminC
#serumvitaminC
#vitcserum

Jerawat kecut lepas menggunakan Vitamin C Serum by Annona . . .
#VCSAnnona #10xVitaminC #kedaichantekk

. Surely, Allah is the best planner 💕

สบายใจไป💏 #mitsuioutletparkklia #cookiejourney

มาแล้วใจสั่น😗 #mitsuioutletparkklia #cookiejourney

กลับไปอยู่ภูเก็ตกะพี่น่ะค่ะ😊 #superdry #mitsuioutletparkklia #malaysia #shopingday

And now we are hereeee...!! 😃 I tell you, we went crazy at some outlets 😆 #nosurprisetherekan 🤑 #mitsuioutletpark #mitsuioutletparkklia

SAMPAI HARI NIKAH JERAWAT AKTIF TU DAH KECUT.
.
. " Saya start pakai VCS awal bulan 4, beberapa minggu sebelum kahwin. Dan masa tu ada jerawat aktif. Saya ada hantar gmbar kat akak rasanya.Saya jarang guna dermaroller tu. Tapi serum, HARI-HARI saya guna. . .
Sampai hari nikah, jerawat aktif tu dah kecut. Hehehe.
.
.
Even sekarang keluar rumah pun saya cuma pakai VCS dan mix dgn pelembap. Then pakai compact powder.
.
.
Kadang-kadang tak pakai pun compact powder sebab serum ni TAK MELEKIT, CEPAT KERING dan SANGAT SELESA.
.
.
Suami saya pun guna VCS. Dia pun perasan yang jerawat cepat kering.
.
.
We are looking forward nak beli promo super saver bulan ni. So far sangat puas hati and of course sangat berbaloi.
.
.
Eh, lupa. MUA yang make up kan saya pun cakap, even kulit saya oily sikit, tapi bersih. Senang nak make up kan
.
.
- Puan Norainina Ngamer
.

#VCSAnnona

HAPPY every HOUR!
Enjoy all day BUY 2 FREE 1 on all breads at The Loaf #greateastermall outlet.

Enjoy all day Buy 3 FREE 1 on all breads from Monday - Friday & from 7pm till closing on Sat & Sun) at The Loaf #dpulzecyberjaya & #mitsuioutletparkklia outlets.

#TheLoafBakeryCafe #happyhour #breads #bakery

Marshmallow Mille-Feuille or (A Thousand Layers) French classic with a marshmallow twist and layers of crispy pastry puff and cream cheese.

BUY 2 Slices @ Only RM12 (Actual @ RM17.60) Original, Chocolate, Caramelised & Raspberry Flavours.

#theloafbakerycafe
#pavilionkl #nusentral #klsogo #empireshoppinggallery #avenuek #sunwaypyramid #dpulze #mitsuioutletparkklia #klia2 #cenangmall #theloaflangkawi #theloafkl #theloaf
#cafe #kualalumpur #afternoontea #hightea #coffeebreak #pastry #bakery
#coffee #breads #millefeuille #frenchpastries #desssert #pastries

Most Popular Instagram Hashtags