#miszct_signature

MOST RECENT

Promo Raya set #miszctbeautymist hanya RM40 sahaja (3 botol) Jimat RM5
.
Nak kulit cantik gebu meh whatsapp sekarang 0193706545
.
#miszct_signature #visitmyig #visitig #sayajual #isell #onlineshoppingmalaysia #cod #sunway #lembahklang #usj #subangjaya #selangor #kualalumpur

Kakak bukan pengemar tudung bawal tapi tudung ni buat kakak suka pakai tudung bawal 😍😍love teruxxx ❤️❤️❤️
.
Tudung bawal : @jovianhijab .
#miszct_signature #tb #rayakansebulan #lifemustgoon #visitmyig #visitig #hijab #tudungbawal #baginampakmuda #style #hijabstyle

Orang raya2 makan ketupat rendang, kakak teringin nak makan ni 😋😋😋
.
Cer teka apa ni 💃🏻💃🏻
.
#miszct_signature #rayake3 #noootd #lifemustgoon #styleblogger #visitmyig #visitig #makanmakan #foodhunting

#tb Raya ke 2 berjubah dan ber abaya 😘😘
.
Salam perantauan dari Arab Saudi 👻😂
.
#miszct_signature #visitmyig #visitig #lifemustgoon #siblings #cousin #rayakansebulan #fashion #styleblogger

Raya ke 2 - (Angsana - CS - JBCC )
.
Orang beraya kt rumah, kakak beraya kt Mall 😜 mampu cuci mata je sebab duit dh kuar bg org duit raya 👻👻
.
#miszct_signature #miszctbeautymist #visitmyig #visitig #lifemustgoon #jb #esokbalikdah

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin ❤️
.
#miszct_signature #miszctbeautymist #visitmyig #visitig #syawal #selamathariraya

Team Purple ❤️
.
Tiada yang lebih berharga bila dapat menyambut syawal dengan family tercinta ❤️
.
#mynyawa #mysyurga #myeverything #miszct_signature #visitmyig #visitig #teampurple #syawal2018 #fashion

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin ❤️
.
Tahun ini kakak simple, tudung bawal dgn sandal shj..xda heels 👻👻
.
#miszct_signature #visitmyig #visitig #lifemustgoon #style #styleblogger #ootd #ootdfashion #fashion #ohkaki #nampakmudakemuda

Selamat Hari Raya kenkawan ❤️
.
Kakak dah kat kampung 😉awak dah balik belum? 😘
.
#miszct_signature #visitmyig #visitig #lifemustgoon #ootd #lifestyleblogger #styleblogger #style #ootdfashion

Selfie with @bront_palarae ❤️
.
Semalam nak selfie lepastu bront cakap dah beli baju belum? I is panic terus ckp nak kena beli baju dulu ke? Than terus sorang lelaki tu cakap eh tak la, bront gurau je 😜 boleh je nak selfie 😂😂
.
#miszct_signature #visitmyig #visitig #selfie #moodrepublik #tb #semalampunyacerita

Pengumuman ❤️
.
Postage barang sis dh stop ye syg, order still amik macam biasa cuma pos after raya ke 4 ❤️
.
Yang nak COD area Subang Jaya & Sunway Piramid boleh whatsapp sis 0193706545
.
#miszctbeautymistcare #visitmyig #visitig #sayajual #miszct_signature #onlineshoppingmalaysia

Assalammualaikum jom grab promo raya set #miszctbeautymistcare 😍
.
Nak kulit cantik masa raya meh whatsapp sis 0193706545
.
#miszct_signature #miszctbeautymist #sayajual #isell #sayajualmurah #spray #facemist #cantik #kulit #visitmyig #visitig #beautywater #cleansingwater

SET MISZCT BEAUTY MIST CARE (CLEANSING WATER & STRONG ACID WATER & BEAUTY WATER) 💦😍😍😍
.
HANYA RM40 exclude pos (3 botol)👏🏻- FREE Travel Bag 💦 1 botol 100ml .
.
CLEANSING WATER ❤️
💦Khusus untuk Oily Skin & Open Pores
🌹Make Up Remover 🌹Menanggalkan kotoran di wajah
🌹Mengecilkan liang pori kulit
🌹Mengurangkan minyak
🌹Membersihkan wajah dari kotoran
🌹ANTI AGING 🌹Menghilangkan letih & pedih di mata
STRONG ACID WATER 🌷 bertindak sebagai antiseptik (pembunuh kuman)
🌷 Merawat kulit yang bermasalah seperti jerawat,eczema,gatal-gatal,ruam,luka dan banyak lagi.
🌷 Mengeringkan luka basah seperti kulit bernanah dan luka berdarah 🌷 Membersihkan dan mengatasi masalah kegatalan di daerah kewanitaan (feminine wash)
🌷 Boleh dibuat berkumur (seperti listerine)
🌷 Cepat mematikan dan keringkan jerawat
.
BEAUTY WATER (Extract Roses)
💐 Mencerahkan kulit
💐 Melembapkan kulit
💐 Melindungi kulit dengan menjaga pH normalnya
💐 bertindak sebagai penganti toner
💐 membuatkan makeup TAHAN LAMA
💐 Menyegarkan wajah
💐 Merawat masalah keguguran rambut
.
CARA PENGGUNAAN :-
1. Ambil kapas muka, kemudian spraykan di kapas tersebut, kemudia dap dap kan di wajah
2. Spray kan Acid Water pada wajah atau ditempat bermasalah dan biarkan kering
3. Selepas itu, spray kan Beauty Water pada wajah dan biarkan kering @ lembap
4. Boleh apply skincare @ bedak selepas itu
.
ORDER 📲📲📲📲📲📲📲📲📲
.
WHATSAPP hajar 0193706545
WHATSAPP hajar 0193706545
WHATSAPP hajar 0193706545
WHATSAPP hajar 0193706545
WHATSAPP hajar 0193706545
.
#miszct_signature #miszctbeautymistcare
#miszctbeautymist #visitmyig #beautywatermalaysia #visitig #isell #onlineshoppingmalaysia #testimonimiszctbeautymist #subangjaya #selangor #beautywater #strongacidwater

SET MISZCT BEAUTY MIST CARE (CLEANSING WATER & STRONG ACID WATER & BEAUTY WATER) 💦😍😍😍
.
HANYA RM40 exclude pos (3 botol)👏🏻- FREE Travel Bag 💦 1 botol 100ml .
.
CLEANSING WATER ❤️
💦Khusus untuk Oily Skin & Open Pores
🌹Make Up Remover 🌹Menanggalkan kotoran di wajah
🌹Mengecilkan liang pori kulit
🌹Mengurangkan minyak
🌹Membersihkan wajah dari kotoran
🌹ANTI AGING 🌹Menghilangkan letih & pedih di mata
STRONG ACID WATER 🌷 bertindak sebagai antiseptik (pembunuh kuman)
🌷 Merawat kulit yang bermasalah seperti jerawat,eczema,gatal-gatal,ruam,luka dan banyak lagi.
🌷 Mengeringkan luka basah seperti kulit bernanah dan luka berdarah 🌷 Membersihkan dan mengatasi masalah kegatalan di daerah kewanitaan (feminine wash)
🌷 Boleh dibuat berkumur (seperti listerine)
🌷 Cepat mematikan dan keringkan jerawat
.
BEAUTY WATER (Extract Roses)
💐 Mencerahkan kulit
💐 Melembapkan kulit
💐 Melindungi kulit dengan menjaga pH normalnya
💐 bertindak sebagai penganti toner
💐 membuatkan makeup TAHAN LAMA
💐 Menyegarkan wajah
💐 Merawat masalah keguguran rambut
.
CARA PENGGUNAAN :-
1. Ambil kapas muka, kemudian spraykan di kapas tersebut, kemudia dap dap kan di wajah
2. Spray kan Acid Water pada wajah atau ditempat bermasalah dan biarkan kering
3. Selepas itu, spray kan Beauty Water pada wajah dan biarkan kering @ lembap
4. Boleh apply skincare @ bedak selepas itu
.
ORDER 📲📲📲📲📲📲📲📲📲
.
WHATSAPP hajar 0193706545
WHATSAPP hajar 0193706545
WHATSAPP hajar 0193706545
WHATSAPP hajar 0193706545
WHATSAPP hajar 0193706545
.
#miszct_signature #miszctbeautymistcare
#miszctbeautymist #visitmyig #beautywatermalaysia #visitig #isell #onlineshoppingmalaysia #testimonimiszctbeautymist #subangjaya #selangor #beautywater #strongacidwater

SET MISZCT BEAUTY MIST CARE (CLEANSING WATER & STRONG ACID WATER & BEAUTY WATER) 💦😍😍😍
.
HANYA RM40 exclude pos (3 botol)👏🏻- FREE Travel Bag 💦 1 botol 100ml .
.
CLEANSING WATER ❤️
💦Khusus untuk Oily Skin & Open Pores
🌹Make Up Remover 🌹Menanggalkan kotoran di wajah
🌹Mengecilkan liang pori kulit
🌹Mengurangkan minyak
🌹Membersihkan wajah dari kotoran
🌹ANTI AGING 🌹Menghilangkan letih & pedih di mata
STRONG ACID WATER 🌷 bertindak sebagai antiseptik (pembunuh kuman)
🌷 Merawat kulit yang bermasalah seperti jerawat,eczema,gatal-gatal,ruam,luka dan banyak lagi.
🌷 Mengeringkan luka basah seperti kulit bernanah dan luka berdarah 🌷 Membersihkan dan mengatasi masalah kegatalan di daerah kewanitaan (feminine wash)
🌷 Boleh dibuat berkumur (seperti listerine)
🌷 Cepat mematikan dan keringkan jerawat
.
BEAUTY WATER (Extract Roses)
💐 Mencerahkan kulit
💐 Melembapkan kulit
💐 Melindungi kulit dengan menjaga pH normalnya
💐 bertindak sebagai penganti toner
💐 membuatkan makeup TAHAN LAMA
💐 Menyegarkan wajah
💐 Merawat masalah keguguran rambut
.
CARA PENGGUNAAN :-
1. Ambil kapas muka, kemudian spraykan di kapas tersebut, kemudia dap dap kan di wajah
2. Spray kan Acid Water pada wajah atau ditempat bermasalah dan biarkan kering
3. Selepas itu, spray kan Beauty Water pada wajah dan biarkan kering @ lembap
4. Boleh apply skincare @ bedak selepas itu
.
ORDER 📲📲📲📲📲📲📲📲📲
.
WHATSAPP hajar 0193706545
WHATSAPP hajar 0193706545
WHATSAPP hajar 0193706545
WHATSAPP hajar 0193706545
WHATSAPP hajar 0193706545
.
#miszct_signature #miszctbeautymistcare
#miszctbeautymist #visitmyig #beautywatermalaysia #visitig #isell #onlineshoppingmalaysia #testimonimiszctbeautymist #subangjaya #selangor #beautywater #strongacidwater

Selamat Berbuka Puasa ❤️
.
Betul ke orang kata pakai tudung bawal ni nampak muda? Jadi kakak nampak muda berapa tahun ye? 🤔👻
.
#miszct_signature #visitmyig #tudungbawal #visitig #selfie #selfieoftheday #miszctbeautymistcare #lifemustgoon

Most Popular Instagram Hashtags