#missvgelap

MOST RECENT

Sayang !! Kami sangat teliti dengan bahan2x yang terkandung dalam LOVER . .
.
Maka gabungan asli Sireh , Manjakani dan Pinang menjadi pilihan kerana bahan ini lah yang paling banyak khasiat utk Miss V yang sudah pun diguna pakai turun temurun. .
.
Tekstur pekat ni memang jimat tau . Boleh tahan dua bulan lebih utk 1 tiub . Yang penting LOVER ni ibarat vacum yg menyedut semua kotoran dalaman Miss V .

Dari pagi kekal bersih , segar sampai malam . Serius cakap , kalau Miss V tak buat hal kompom2x mood kita happy je satu hari . Kan ??
.
.
Tapi kalau rasa gatal2x miang , pastu melecet2x keputihan sampai basah . Allahu !! Susah nak gambarkan . .
.
Penat nak control macam takde apa2x berlaku . Tapi dalam hati ni Tuhan aje yg tahu ....
.
.
Ada pengalaman macam ni ke sayang ? Dari pagi kekal bersih , segar sampai malam . Serius cakap , kalau Miss V tak buat hal kompom2x mood kita happy je satu hari . Kan ??
.
.
Tapi kalau rasa gatal2x miang , pastu melecet2x keputihan sampai basah . Allahu !! Susah nak gambarkan . .
.
Penat nak control macam takde apa2x berlaku . Tapi dalam hati ni Tuhan aje yg tahu ....
.
.
Ada pengalaman macam ni ke sayang ?

Sape cakap Miss V ni hanya org yang dah kawen je kena jaga ? SAPE CAKAP ?? .
.
Mana ada sayang . Dari anak dara lagi kena jaga . Sebab masalah yang menyerang Miss V bukan kira siapa pun . .
.
Sebab banyak masalah seperti kegatalan / keputihan dan berbau selalu menyerang berpunca dari isu hormon , pemakanan dan penggunaan tuala wanita yang salah . .
.
Cuba sayang check , punca2x tersebut hanya orang yang dah kawen je ke ? .
.
Meh whatsapp , kite bantu 😊

Bibir MIS V PINK GITEWWW
.
Xperlu cream sapu bagai.
Belum tentu selamat utk cik bunga..
.
Jum apa Kata.
Scrub cik bunga slow² dengan #maskervagina .
Daki keluar..
.
Lama² yg lebam pun bleh pink. .
Ingat tau beli dengan stokis dan agen berdaftar sebab 👇
.
1) produk original
2) mereka akan guide cara guna. Boleh tanya mcm² soalan sekiranya tak faham
.
Jangan sebab nk murah anda dpt brg fake dan cara guna yg salah. .
Diri sendiri merana.
Pastikan dapat Dari agen Dan stokist SAH jsd baru beli.
.
Nak murah?
Ramai da dapatkan harga ahli jsd Di sini
.
Whsap kak ann 📲017 9032210
STOKIS SAH JSD

#maskervagina #keputihan #keputihandankegatalan #farajlonggar #ketatkanfaraj #missvkusam #missvgelap #cerahkanmissv #jamususukdara #sisjualjsd #posseluruhmalaysia #jsdselangor #stokisjsd #johor #perlis #terapinstagram

PENCUCI WANITA ANDA TERLALU BIASA? .
BAHAGIAN INTIM perlu dibelai, dijaga, dan dirawat dengan LUAR BIASA. Bukan muka je guna SKINCARE jenama MAHAL? Yang BAWAH guna BIASA-BIASA sahaja?
.
Jom TUKAR PENCUCI WANITA anda kepada CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH by SKIN STORIES. .
PENCUCI WANITA ber-SCRUB pertama di MALAYSIA.
Diperbuat KHAS untuk merawat masalah wanita.
Seperti KEGATALAN, BAU, KEPUTIHAN , MASALAH DATANG BULAN, LONGGAR .
dan yang paling istimewa dapat MENCERAHKAN dengan scrub-scrub halus yang terkandung di dalam FW ini.
.
Dirumus KHAS dari MAGNOLIA STEMCELL, MANJAKANI, SIREH, ALOE VERA, WITCH HAZEL dan bahan-bahan rahsia lain. 100% NATURAL dan SELAMAT. Yang penting LULUS KKM tau. .
Bau bunga MELUR yang menggoda pasti akan membuatkan bukan sahaja anda, malah CIK ABANG terpesona.
.
Jom DAPATKAN Celebrity Feminine Scrub Wash SEKARANG.
Pencuci Wanita ber-SCRUB PERTAMA di MALAYSIA.

Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

Ada masalah ni tak sayang ???
.
.
🔈 Miss V berbau .
🔉 Keputihan . .
🔉 Gatal dan miang . .
🔉 Period tidak teratur .
🔉 Miss V longgar . .
🔈 Kurang ransangan apabila bersama . .
.
Sayang ada masalah ni tak ?? Benda tu boleh repair syg !! Jangan susah hati . LOVER bantu 💋💋💋

Keputihan itu NORMAL . Tapi tak normal apabila dah jadi banyak , berbau dan tekstur warna kekuningan dan kehijauan . .
.
Masalah ni bukan takat buat masalah gatal dan miang je yunk . Tapi nak bersama suami pun rasa susah !! Sebb bau sangat kuat . Bahaya ni sayang kalau dibiarkan . .
.
.
Sayang whatsapp je , kita tolong sayang ya 💋💋

Dari pagi kekal bersih , segar sampai malam . Serius cakap , kalau Miss V tak buat hal kompom2x mood kita happy je satu hari . Kan ??
.
.
Tapi kalau rasa gatal2x miang , pastu melecet2x keputihan sampai basah . Allahu !! Susah nak gambarkan . .
.
Penat nak control macam takde apa2x berlaku . Tapi dalam hati ni Tuhan aje yg tahu ....
.
.
Ada pengalaman macam ni ke sayang ?

LOVER Hygine Feminine Wash dirumus khas dari bahan terpilih seperti Manjakani , Sireh & Pinang utk merawat masalah :- .
😭Keputihan .
😭Kegatalan . .
😭Kelonggaran . .
😭Berbau . .
😭Miss V berdaki . .
😭Kurang ransangan . .
😭Sakit ketika bersama . .
.
Tips istimewa akan diberikan untuk customer yang cuba LOVER ni untuk kesan yang lebih UMPHHHHHHHH .

LOVER FEMININE WASH

Mengandungi 3 formula organik, iaitu SIREH, PINANG dan MANJAKANI yang telah terbukti dapat merawat 95% masalah berkaitan rahim wanita
.
🌟 Menganjalkan kulit miss v
🌟 Bersifat anti bakteria dan fungus
🌟 Membantu melancarkan darah nifas
🌟 Menyelesaikan masalah kelonggaran
🌟 Merawat masalah keputihan dan kegatalan
🌟 Menstabilkan pH dan melembapkan miss v
🌟 Memberikan rasa selesa dan segar sepanjang hari
🌟 Menghilangkan bau tajam miss v akibat jangkitan bakteria
🌟 Mempercepatkan proses penyembuhan luka bagi ibu yang lepas bersalin
🌟 Sejuk dingin daripada formula Sireh akan mengurangkan kesakitan senggugut

HARGA 👉 Rm 65 (100ml) untuk penggunaan dua bulan

Whatsapp 📲 +6019 344 4248

Setiap satu tiub LOVER mengandungi 100ml yang korang boleh guna utk cik bunga sampai 2-3 bulan . .
.
Paling penting ianya 100% organic dari Sireh , Manjakani dan Pinang . .
.
Sooo kenapa korang kena cuba ? .
🌈 Rawat keputihan .
🌈 Hilangkan masalah kegatalan .
🌈 Rawat masalah bau hanyir .
🌈 Memberikan kesegaran dan keselesaan sepanjang hari .
🌈 Mengurangkan masalah senggugut .
🌈 Merawat masalah kelonggaran .
🌈 Memberi ransangan ketika bersama .
🌈 Membersihkan cik bunga dan merawat kehitaman . . .
.
Isk banyak lagi kebaikkan tau !! Cepat2x whatsapp kite sembang lagi panjang ya 💋

Dari zaman nenek moyang kita memang dah mengamalkan Sireh , Manjakani & Pinang sebagai salah satu alternatif penjagaan rapi Miss V .
.
.
Nah formulasinya diupgrade agar lebih praktikal utk korang 💕💕
.
.
Best tak kalau korang alami benda ni ?
.
.
❤️Keputihan hilang .
.
❤Miss V wangi satu hari .
.
❤️Gatal2 hilang sekelip mata .
.
❤Kulit Miss V jadi lembut dan rapi .
.
❤️Ketat mencengkam kalah "anak dara" .
. ❤Pelipat gelap beransur cerah .
.
Kata orang Miss V adalah mahkota berharga . Jaga baek2 ya ! Kitoranv dah ajar , jgn lupa follow pulak ✌🏻
.
.
Berapa korang kena invest ? Rm65 , 100ml utk penggunaan 2 bulan . Nak rapat mencengkam ? Wangi ? Segar dan berseri2 Miss V tu cepat grab ya . 📲+60193444248

Dari zaman nenek moyang kita memang dah mengamalkan Sireh , Manjakani & Pinang sebagai salah satu alternatif penjagaan rapi Miss V .
.
.
Nah formulasinya diupgrade agar lebih praktikal utk korang 💕💕
.
.
Best tak kalau korang alami benda ni ?
.
.
❤️Keputihan hilang .
.
❤Miss V wangi satu hari .
.
❤️Gatal2 hilang sekelip mata .
.
❤Kulit Miss V jadi lembut dan rapi .
.
❤️Ketat mencengkam kalah "anak dara" .
. ❤Pelipat gelap beransur cerah .
.
Kata orang Miss V adalah mahkota berharga . Jaga baek2 ya ! Kitoranv dah ajar , jgn lupa follow pulak ✌🏻
.
.
Berapa korang kena invest ? Rm65 , 100ml utk penggunaan 2 bulan . Nak rapat mencengkam ? Wangi ? Segar dan berseri2 Miss V tu cepat grab ya . 📲+60193444248

Dari zaman nenek moyang kita memang dah mengamalkan Sireh , Manjakani & Pinang sebagai salah satu alternatif penjagaan rapi Miss V .
.
.
Nah formulasinya diupgrade agar lebih praktikal utk korang 💕💕
.
.
Best tak kalau korang alami benda ni ?
.
.
❤️Keputihan hilang .
.
❤Miss V wangi satu hari .
.
❤️Gatal2 hilang sekelip mata .
.
❤Kulit Miss V jadi lembut dan rapi .
.
❤️Ketat mencengkam kalah "anak dara" .
. ❤Pelipat gelap beransur cerah .
.
Kata orang Miss V adalah mahkota berharga . Jaga baek2 ya ! Kitoranv dah ajar , jgn lupa follow pulak ✌🏻
.
.
Berapa korang kena invest ? Rm65 , 100ml utk penggunaan 2 bulan . Nak rapat mencengkam ? Wangi ? Segar dan berseri2 Miss V tu cepat grab ya . 📲+60193444248

Dari zaman nenek moyang kita memang dah mengamalkan Sireh , Manjakani & Pinang sebagai salah satu alternatif penjagaan rapi Miss V .
.
.
Nah formulasinya diupgrade agar lebih praktikal utk korang 💕💕
.
.
Best tak kalau korang alami benda ni ?
.
.
❤️Keputihan hilang .
.
❤Miss V wangi satu hari .
.
❤️Gatal2 hilang sekelip mata .
.
❤Kulit Miss V jadi lembut dan rapi .
.
❤️Ketat mencengkam kalah "anak dara" .
. ❤Pelipat gelap beransur cerah .
.
Kata orang Miss V adalah mahkota berharga . Jaga baek2 ya ! Kitoranv dah ajar , jgn lupa follow pulak ✌🏻
.
.
Berapa korang kena invest ? Rm65 , 100ml utk penggunaan 2 bulan . Nak rapat mencengkam ? Wangi ? Segar dan berseri2 Miss V tu cepat grab ya . 📲+60193444248

Dari zaman nenek moyang kita memang dah mengamalkan Sireh , Manjakani & Pinang sebagai salah satu alternatif penjagaan rapi Miss V .
.
.
Nah formulasinya diupgrade agar lebih praktikal utk korang 💕💕
.
.
Best tak kalau korang alami benda ni ?
.
.
❤️Keputihan hilang .
.
❤Miss V wangi satu hari .
.
❤️Gatal2 hilang sekelip mata .
.
❤Kulit Miss V jadi lembut dan rapi .
.
❤️Ketat mencengkam kalah "anak dara" .
. ❤Pelipat gelap beransur cerah .
.
Kata orang Miss V adalah mahkota berharga . Jaga baek2 ya ! Kitoranv dah ajar , jgn lupa follow pulak ✌🏻
.
.
Berapa korang kena invest ? Rm65 , 100ml utk penggunaan 2 bulan . Nak rapat mencengkam ? Wangi ? Segar dan berseri2 Miss V tu cepat grab ya . 📲+60193444248

Dari zaman nenek moyang kita memang dah mengamalkan Sireh , Manjakani & Pinang sebagai salah satu alternatif penjagaan rapi Miss V .
.
.
Nah formulasinya diupgrade agar lebih praktikal utk korang 💕💕
.
.
Best tak kalau korang alami benda ni ?
.
.
❤️Keputihan hilang .
.
❤Miss V wangi satu hari .
.
❤️Gatal2 hilang sekelip mata .
.
❤Kulit Miss V jadi lembut dan rapi .
.
❤️Ketat mencengkam kalah "anak dara" .
. ❤Pelipat gelap beransur cerah .
.
Kata orang Miss V adalah mahkota berharga . Jaga baek2 ya ! Kitoranv dah ajar , jgn lupa follow pulak ✌🏻
.
.
Berapa korang kena invest ? Rm65 , 100ml utk penggunaan 2 bulan . Nak rapat mencengkam ? Wangi ? Segar dan berseri2 Miss V tu cepat grab ya . 📲+60193444248

Dari zaman nenek moyang kita memang dah mengamalkan Sireh , Manjakani & Pinang sebagai salah satu alternatif penjagaan rapi Miss V .
.
.
Nah formulasinya diupgrade agar lebih praktikal utk korang 💕💕
.
.
Best tak kalau korang alami benda ni ?
.
.
❤️Keputihan hilang .
.
❤Miss V wangi satu hari .
.
❤️Gatal2 hilang sekelip mata .
.
❤Kulit Miss V jadi lembut dan rapi .
.
❤️Ketat mencengkam kalah "anak dara" .
. ❤Pelipat gelap beransur cerah .
.
Kata orang Miss V adalah mahkota berharga . Jaga baek2 ya ! Kitoranv dah ajar , jgn lupa follow pulak ✌🏻
.
.
Berapa korang kena invest ? Rm65 , 100ml utk penggunaan 2 bulan . Nak rapat mencengkam ? Wangi ? Segar dan berseri2 Miss V tu cepat grab ya . 📲+60193444248

Dari zaman nenek moyang kita memang dah mengamalkan Sireh , Manjakani & Pinang sebagai salah satu alternatif penjagaan rapi Miss V .
.
.
Nah formulasinya diupgrade agar lebih praktikal utk korang 💕💕
.
.
Best tak kalau korang alami benda ni ?
.
.
❤️Keputihan hilang .
.
❤Miss V wangi satu hari .
.
❤️Gatal2 hilang sekelip mata .
.
❤Kulit Miss V jadi lembut dan rapi .
.
❤️Ketat mencengkam kalah "anak dara" .
. ❤Pelipat gelap beransur cerah .
.
Kata orang Miss V adalah mahkota berharga . Jaga baek2 ya ! Kitoranv dah ajar , jgn lupa follow pulak ✌🏻
.
.
Berapa korang kena invest ? Rm65 , 100ml utk penggunaan 2 bulan . Nak rapat mencengkam ? Wangi ? Segar dan berseri2 Miss V tu cepat grab ya . 📲+60193444248

Dari zaman nenek moyang kita memang dah mengamalkan Sireh , Manjakani & Pinang sebagai salah satu alternatif penjagaan rapi Miss V .
.
.
Nah formulasinya diupgrade agar lebih praktikal utk korang 💕💕
.
.
Best tak kalau korang alami benda ni ?
.
.
❤️Keputihan hilang .
.
❤Miss V wangi satu hari .
.
❤️Gatal2 hilang sekelip mata .
.
❤Kulit Miss V jadi lembut dan rapi .
.
❤️Ketat mencengkam kalah "anak dara" .
. ❤Pelipat gelap beransur cerah .
.
Kata orang Miss V adalah mahkota berharga . Jaga baek2 ya ! Kitoranv dah ajar , jgn lupa follow pulak ✌🏻
.
.
Berapa korang kena invest ? Rm65 , 100ml utk penggunaan 2 bulan . Nak rapat mencengkam ? Wangi ? Segar dan berseri2 Miss V tu cepat grab ya . 📲+60193444248

Most Popular Instagram Hashtags