[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#missvgelap

3840 posts

TOP POSTS

MALU DENGAN SUAMI , CIK V BULU LEBAT ..
.
.
Kadang2 malu bila cik abang tegur miss v kita tu bulu lebat sangat ..dah la bulu lebat kulit area miss v tu pun gelap ..lepas tu bulu tajam2 bila lepas cukur ..Ermmm dah cukur tapi 2@3 hari lepas tu bulu tumbuh lagi ..kasar & tajam2 pulak tu .
.
Selagi mana akak2 masih bercukur kat miss v tu selagi tu la masalah tu tak akan selesai ..STOP bercukur jom tukar berwaxing untuk remove bulu2 tu semua ..sebab bila berwaxing bulu2 akan tercabut terus dari akar & area miss v lebih bersih & bulu tumbuh lebih lambat 2@3minggu lepas berwaxing ..Masalah kulit gelap area miss v pun makin berkurang . Baru la cik abang semangat sikit tengok miss v akak2 bersih je ..tersenyum lebar cik abang kita 💑..
.
Nak Cuba NORIN WAX whatsap 018 952 2968.
NORIN WAX RM25 sahaja.
.
.
#waxorganik #waxbulukaki #waxbuangbulu #waxingbulukaki #ketiakhitam #ketiakberbau #lakolah #bebasjerawat #bajukurungmurah #missvhitam #mentormelenia2017 #bagmurah #jomkawin #bajumurah #bajunikah #tudungmurah #gelangmurah #littleprincessaaisyah #missvgelap #bukanbesabesa #swapreviewforfree #loffatah #dexandra #hisaphisapteruscantik #putihgebu

BAU BUSUK HILANG, Miss v segar, pejal!
.
.
Bukan senang nak dpt result mcm nie.. lagi2 lovelyvwash ada KOLAGEN tau.. memang best👍🏻👍🏻
.
.
[KELEBIHAN LVW]:
🍬Menghilangkan Keputihan berbau busuk merawat
sehingga ke dalaman faraj. 🍬Atasi masalah kentut faraj
🍬Sebagai Antiseptik
🍬Mencerahkan Bahagian Intim
🍬Menganjalkan
🍬Mengetatkan dan beri kesan GRIP pada miss v
🍬Memberi keseimbangan PH Faraj
🍬Serai Wangi Yg terdapat dalam LVW mampu memberi kelegaan senggugut.
🍬Memberi Rasa sejuk Kpd Faraj agar Tetap segar. 🍬Merawat Luka2 kecil selepas Bersalin
🍬Memberikan nikmat semasa bersama. 🍬Memberikan kepuasan ketika bersama. 🍬Boleh digunakan pada bahagian ketiak utk hilangkan Bau dan mencerahkan. 🍬Atasi Bau badan (ketiak)
.
.
Ciri-Ciri Lovely V-Wash:
✅Bebas sabun (soap free)
✅Gel ✅Pekat (hanya 1 picit je diperlukan)
✅Jernih (tak Ada pewarna) ✅Bau fresh
✅Sebotol tahan 7-8 bln ikut Cara pakai.
.
🌸Kandungan Utama:
✅Sirih
✅serai Wangi
✅Kolagen ✅Witch Hazel
.
🌸Cara Pakai:
1- picit 1x je ke telapak tangan.
2-Basuh bahagian intim / payudara/ ketiak dan bagahian2 yg hitam Di bahagian tubuh anda.
3- Bilas sehingga bersih.
4- Rasailah kesegarannya.
.
.
PESANAN PANTAS⤵️
📲0198188385
.
FOLLOW >>> @lovelyvwash.hq .
.
.
.
.
#lovelyvwash
#femininewash #keputihan #missvbecak #missvberbau #missvgelap #kentutfaraj #pencucimissv #gelmissv #pencuci #putih #kolagen #sirih #seraiwangi #longgar #suamiisteri #isteri #wanita #sayajualpencuciwanita #tudung #blouse #jubah #muslimah

KENAPA PERLU MENJAGA KEBERSIHAN CIK BUNGA???
.
👀 mencegah bau yang mengakibatkan kurang selesa terutama kepada pasangan.
.
👀 mengelakkan jangkitan kuman/ kulat yang mengakibatkan kegatalan dan penyakit
.
👀 memperbaiki hubungan su.ami is.teri .
👀 mencegah rah.im long.ga r
.
👀 meng.etat dan mencegah kanser ra.him / ova.ri .
👀 mencegah masalah masalah berkaitan lain seperti ke.putihan,long.ga.r dan seumpamanya.
.
Masalah An.ak Da.ra:
*pan.ties selalu basah
*bau acem
*gatal-gatal
*cik bunga gelap
.
Masalah Mama / Isteri
*kat pan.ties ade
-putih
-kuning
-hijau
hitam
*long.gar
*bau acem
*bau susu basi
*gatal merenyam
*ken.cing kotor
*luka lepas garu
.
Mudahnya menjaga mahkota anda hanya dengan Celebrity Feminine Scrub Wash. ☺
Pembersih Wanita Scrub Pertama di MALAYSIA.
Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa.🌚
.
.

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

TAK PERLU NK ORANG KETIGA UNTUK HANCURKAN RUMAHTANGGA... .
Si KEPUTIHAN ni je pun da boleh jadi punca ROBOHNYA RUMAHTANGGA AWAK...
.
Plsssss... jgn biarkan ianya terjadi! .
Memang Ramai kami terima Whatsap nak dapatkan LOVELYVWASH FEMININE WASH nie sebab masalah2 spt⤵️
-KEPUTIHAN -KENTUT FARAJ
-BECAK
-GATAL
-LONGGAR
-BERBAU
.
.
Masalah2 ni memng boleh membunuh KEBAHGIAAN AWAK DAN SUAMI TERSAYANG... .
.
Jangan risau.... LOVELYVWASH MEMANG BOLE BANTU 👍🏻
.
.
DAPATKAN SEGERA⤵️
📲Whatsap ke 019.818.8385 skg!!

#endyearsale
.
Hye girlss!! Pernah tak anda rasa tak selesa dekat miss V kitaa. Rasa memang tak selesa nak buat kerja. Mesti rimas kan?? Time tu mula la hormon emosi jadi tak menentu ! hehee. ♥ Haaa, serius korang kene gak cuba MANJA SIREH ni !! Seriuss hilang segala masalah "TAK SELESA" korang.. Korang kena cuci miss V tuu guna manja sireh ni !
♥Kandungan MANJA SIREH ni dh complete dah. Ada manjakani, sireh, alovera , olive oil dan penambahan bahan iaitu kacip fatimah,serapat & daun bidara. ♥Semua peringkat umur boleh gunaa tauu. Sbb kuman yang hinggap di miss V kita tu xkira tua atau muda yaa. ♥Tak bazir pun beli sebab MANJA SIREH ni pekat. Guna sikit jer uolss. Boleh tahan dlam 3 bulan keatas ikot kekerapan kita guna.
Dan pastikan beli yang ORIGINAL sahaja dan ada hologram !
.
◆RM40SM/45SS
◆WS ~ 017 407 6912 .
.
#feedbackmanjasireh #sengugut #keputihan #masalahmissv #manjasirehpromosi #ketatkanmissv #pencucimissv #pencuciwanita #malampertama #firstnight #hantarankahwin #perfumemissv #setbersalin #pikathatisuami #missvberbau #mengandung #berpantang #missvgatal #missvberbau #missberlendir #moodrepublic #kl #missvgelap #femininewash #hygienetips #visitphg2017 #bahanasli #sukansea2017 #malaysia

Paling best pasal Celebrity Feminine Scrub Wash ni adalah, dah la ada scrub halus yang best.
Dia punya wangi tu Ya Allah !!!!!
Menggoda mcm spray minyak wangi HERMÈS.
.
Bau CFSW ni sangat wangi sampai satu toilet boleh bau.
Sbb kami nak merawat masalah bau Cik Bunga.
Those yang ada masalah Ke.puti.han & Bau di Bahagian Cik Flower wajib guna CFSW.
pH kami pH Cik Bunga. Selamat tau nak guna. Tak kering and takkan meradang kulit Cik Bunga nanti.
.
Pastu, kami punya Pembersih Cik Bunga pekat & berubat.
Perfectooooo lah ! .
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

💥💥 10 orang terawal ada gift yang menanti💥💥 Saya nak cari 10 orang ibu hamil yg megalami masalah Cik Bunga🌸  seperti ini 👇 😣 Keputihan
😣 Kegatalan
😣 Cik 🌸 berbau
😣 Cik 🌸 dan celahan peha gelap
Dan pelbagai lagi masalah yang berkaitan dengan cik 🌸 anda.. ✍✍ Tinggalkan no wsap anda untuk saya bantu.. #missv #keputihan #keputihanbautaksedap #keputihangatal #missvgatal #missvgelap #ibuhamil #celahpehagelap #skinstories #quputeh @aliffsyukriterlajaklaris

CONTEST BUY & WIN UFORA COLLAGENE .

Rebut peluang keemasan dengan setiap pembelian 3 box Ufora Collagene , anda akan dapat 1 kupon untuk berpeluang memenangi :-↩️ . ♨️ Wang Tunai
♨️ Cincin Emas
♨️ Produk Bernilai Ratusan Ringgit .

Wahhhhh meriah betul hadiah! 🎁🎉🎊 .

Rebate Pembelian dari 15 November 2017- 28 February 2018 😍 .

Jangan lepaskn peluang keemasan.
3 Pemenang akan diumumkan setiap bulan diinstagram 😎 .

Berminat untuk join contest beli & menang?.. Whatsapp k.ekin sekarang untuk belian & info lanjut 😊 . 📱 019-6635908 .

#teamellyyaney👭 #odarkie #odarkiewhiteningsoap #sabunputihkankulit #sabunviral #sabunhilangdaki #sabunputih #hilangkankerak #tiakhitam #missvgelap

Memang dah putus asa rasanye dari produk paling murah sampai yang paling mahal dah cuba masalah Cik Bunga berbau tidak jugak hilang-hilang. 😭
.
TAHUKAH ANDA di SKIN STORIES ade penyelesaiannya. Jom baca ni kejap percaya ke tak??
.
Pembersih Cik Bunga paling power di abad ni. Tak sampai sebotol keputihan dah hilang.
Tak sampai sebotol kegatalan dah kurang.
Tak sampai sebotol bau Cik Bunga dah wangi.
Tak sampai sebotol masalah datang bula.n dah normal kembali.
Tak sampai sebotol kegelapan Cik Bunga dah cerah berseri.
Tak sampai sebotol Cik Bunga dah bersih dan takde masalah lagi.
.
Betul ke? Yup ! 99% dari pelanggan Celebrity Feminine Scrub Wash memberi feedback positif tak sampai sebotol penggunaan tau. .
Tak percaya? Boleh baca feedback kami yang bersepah di wall kami.
Ataupun, tuan badan yang cuba sendiri. 😌
.
Jom. Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa.
Pembersih Cik Bunga Scrub Pertama di Malaysia. 😌
.
Hubungi kami segera
.
.
Whatsapp/pm:
Yati 012-7935494 .
.
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap

MOST RECENT

.
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! .
.
Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . .
.
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . .
.
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65 (EXCLUDE POS)
.
.
📲0145127751

.
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! .
.
Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . .
.
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . .
.
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65 (EXCLUDE POS)
.
.
📲0145127751

.
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! .
.
Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . .
.
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . .
.
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65 (EXCLUDE POS)
.
.
📲0145127751

.
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! .
.
Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . .
.
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . .
.
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65 (EXCLUDE POS)
.
.
📲0145127751

.
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! .
.
Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . .
.
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . .
.
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65 (EXCLUDE POS)
.
.
📲0145127751

.
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! .
.
Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . .
.
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . .
.
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65 (EXCLUDE POS)
.
.
📲0145127751

.
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! .
.
Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . .
.
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . .
.
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65 (EXCLUDE POS)
.
.
📲0145127751

.
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! .
.
Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . .
.
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . .
.
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65 (EXCLUDE POS)
.
.
📲0145127751

.
LOVER Hygine Feminine Wash . Ni bukan takat bagi bersihhhh dari segala antu dan alien . Tapi nak make sure zip tertutup rapat , takde lah masuk angin !! .
.
Tak kisahlah anak dara ke , janda berhias ke , ibu rugged ke . Yg penting kalau dah namanya perempuan mohon sedia satu LOVER . .
.
Kalau make up sanggup invest , apatah lagi Miss V ni kan . Barang baekkk nak pakai lama . .
.
Manjakani , Sireh & Pinang 💋
.
.
🌸RM65 (EXCLUDE POS)
.
.
📲0145127751

.
Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
🍀Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
🌹Dlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
🍀Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
🌹Masalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
☘️Sekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
🌹Pelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
🍀Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada ❤️
.
.
Harga Investment Miss V : Rm65 , 100ml utk 2 bulan .
.
.
📲0145127751

.
Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
🍀Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
🌹Dlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
🍀Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
🌹Masalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
☘️Sekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
🌹Pelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
🍀Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada ❤️
.
.
Harga Investment Miss V : Rm65 , 100ml utk 2 bulan .
.
.
📲0145127751

.
Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
🍀Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
🌹Dlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
🍀Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
🌹Masalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
☘️Sekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
🌹Pelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
🍀Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada ❤️
.
.
Harga Investment Miss V : Rm65 , 100ml utk 2 bulan .
.
.
📲0145127751

.
Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
🍀Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
🌹Dlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
🍀Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
🌹Masalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
☘️Sekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
🌹Pelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
🍀Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada ❤️
.
.
Harga Investment Miss V : Rm65 , 100ml utk 2 bulan .
.
.
📲0145127751

.
Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
🍀Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
🌹Dlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
🍀Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
🌹Masalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
☘️Sekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
🌹Pelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
🍀Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada ❤️
.
.
Harga Investment Miss V : Rm65 , 100ml utk 2 bulan .
.
.
📲0145127751

.
Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
🍀Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
🌹Dlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
🍀Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
🌹Masalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
☘️Sekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
🌹Pelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
🍀Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada ❤️
.
.
Harga Investment Miss V : Rm65 , 100ml utk 2 bulan .
.
.
📲0145127751

MISS V korang ada masalah seperti di bawah ni.
.
.
Keputihan
Kegatalan
Berbau
Kurang rangsangan
Gelap dan kusam
Kelonggaran
.
.
IN SHAA ALLAH semua ini akan hilang selepas korang gunakan LOVER HYGINE FEMININE WASH
.
.
Lepas guna LOVER miss v korang mesti bau WANGI sangat dan rasa SEJUK sangat
.
.
Harga Rm65/100ml ketahanan sehingga 2 bulan.wow sangat2 jimat Uols
.
.
Takyah fikir panjang dah.Kalau tak rawat nanti makin melarat

MISS V korang ada masalah seperti di bawah ni.
.
.
Keputihan
Kegatalan
Berbau
Kurang rangsangan
Gelap dan kusam
Kelonggaran
.
.
IN SHAA ALLAH semua ini akan hilang selepas korang gunakan LOVER HYGINE FEMININE WASH
.
.
Lepas guna LOVER miss v korang mesti bau WANGI sangat dan rasa SEJUK sangat
.
.
Harga Rm65/100ml ketahanan sehingga 2 bulan.wow sangat2 jimat Uols
.
.
Takyah fikir panjang dah.Kalau tak rawat nanti makin melarat

MISS V korang ada masalah seperti di bawah ni.
.
.
Keputihan
Kegatalan
Berbau
Kurang rangsangan
Gelap dan kusam
Kelonggaran
.
.
IN SHAA ALLAH semua ini akan hilang selepas korang gunakan LOVER HYGINE FEMININE WASH
.
.
Lepas guna LOVER miss v korang mesti bau WANGI sangat dan rasa SEJUK sangat
.
.
Harga Rm65/100ml ketahanan sehingga 2 bulan.wow sangat2 jimat Uols
.
.
Takyah fikir panjang dah.Kalau tak rawat nanti makin melarat

#endyearsale
.
Hye girlss!! Pernah tak anda rasa tak selesa dekat miss V kitaa. Rasa memang tak selesa nak buat kerja. Mesti rimas kan?? Time tu mula la hormon emosi jadi tak menentu ! hehee. ♥ Haaa, serius korang kene gak cuba MANJA SIREH ni !! Seriuss hilang segala masalah "TAK SELESA" korang.. Korang kena cuci miss V tuu guna manja sireh ni !
♥Kandungan MANJA SIREH ni dh complete dah. Ada manjakani, sireh, alovera , olive oil dan penambahan bahan iaitu kacip fatimah,serapat & daun bidara. ♥Semua peringkat umur boleh gunaa tauu. Sbb kuman yang hinggap di miss V kita tu xkira tua atau muda yaa. ♥Tak bazir pun beli sebab MANJA SIREH ni pekat. Guna sikit jer uolss. Boleh tahan dlam 3 bulan keatas ikot kekerapan kita guna.
Dan pastikan beli yang ORIGINAL sahaja dan ada hologram !
.
◆RM40SM/45SS
◆WS ~ 017 407 6912 .
.
#feedbackmanjasireh #sengugut #keputihan #masalahmissv #manjasirehpromosi #ketatkanmissv #pencucimissv #pencuciwanita #malampertama #firstnight #hantarankahwin #perfumemissv #setbersalin #pikathatisuami #missvberbau #mengandung #berpantang #missvgatal #missvberbau #missberlendir #moodrepublic #kl #missvgelap #femininewash #hygienetips #visitphg2017 #bahanasli #sukansea2017 #malaysia

MALU DENGAN SUAMI , CIK V BULU LEBAT ..
.
.
Kadang2 malu bila cik abang tegur miss v kita tu bulu lebat sangat ..dah la bulu lebat kulit area miss v tu pun gelap ..lepas tu bulu tajam2 bila lepas cukur ..Ermmm dah cukur tapi 2@3 hari lepas tu bulu tumbuh lagi ..kasar & tajam2 pulak tu .
.
Selagi mana akak2 masih bercukur kat miss v tu selagi tu la masalah tu tak akan selesai ..STOP bercukur jom tukar berwaxing untuk remove bulu2 tu semua ..sebab bila berwaxing bulu2 akan tercabut terus dari akar & area miss v lebih bersih & bulu tumbuh lebih lambat 2@3minggu lepas berwaxing ..Masalah kulit gelap area miss v pun makin berkurang . Baru la cik abang semangat sikit tengok miss v akak2 bersih je ..tersenyum lebar cik abang kita 💑..
.
Nak Cuba NORIN WAX whatsap 018 952 2968.
NORIN WAX RM25 sahaja.
.
.
#waxorganik #waxbulukaki #waxbuangbulu #waxingbulukaki #ketiakhitam #ketiakberbau #lakolah #bebasjerawat #bajukurungmurah #missvhitam #mentormelenia2017 #bagmurah #jomkawin #bajumurah #bajunikah #tudungmurah #gelangmurah #littleprincessaaisyah #missvgelap #bukanbesabesa #swapreviewforfree #loffatah #dexandra #hisaphisapteruscantik #putihgebu

CONTEST BUY & WIN UFORA COLLAGENE .

Rebut peluang keemasan dengan setiap pembelian 3 box Ufora Collagene , anda akan dapat 1 kupon untuk berpeluang memenangi :-↩️ . ♨️ Wang Tunai
♨️ Cincin Emas
♨️ Produk Bernilai Ratusan Ringgit .

Wahhhhh meriah betul hadiah! 🎁🎉🎊 .

Rebate Pembelian dari 15 November 2017- 28 February 2018 😍 .

Jangan lepaskn peluang keemasan.
3 Pemenang akan diumumkan setiap bulan diinstagram 😎 .

Berminat untuk join contest beli & menang?.. Whatsapp k.ekin sekarang untuk belian & info lanjut 😊 . 📱 019-6635908 .

#teamellyyaney👭 #odarkie #odarkiewhiteningsoap #sabunputihkankulit #sabunviral #sabunhilangdaki #sabunputih #hilangkankerak #tiakhitam #missvgelap

CONTEST BUY & WIN UFORA COLLAGENE .

Rebut peluang keemasan dengan setiap pembelian 3 box Ufora Collagene , anda akan dapat 1 kupon untuk berpeluang memenangi :-↩️ . ♨️ Wang Tunai
♨️ Cincin Emas
♨️ Produk Bernilai Ratusan Ringgit .

Wahhhhh meriah betul hadiah! 🎁🎉🎊 .

Rebate Pembelian dari 15 November 2017- 28 February 2018 😍 .

Jangan lepaskn peluang keemasan.
3 Pemenang akan diumumkan setiap bulan diinstagram 😎 .

Berminat untuk join contest beli & menang?.. Whatsapp k.ekin sekarang untuk belian & info lanjut 😊 . 📱 019-6635908 .

#teamellyyaney👭 #odarkie #odarkiewhiteningsoap #sabunputihkankulit #sabunviral #sabunhilangdaki #sabunputih #hilangkankerak #tiakhitam #missvgelap

CONTEST BUY & WIN UFORA COLLAGENE .

Rebut peluang keemasan dengan setiap pembelian 3 box Ufora Collagene , anda akan dapat 1 kupon untuk berpeluang memenangi :-↩️ . ♨️ Wang Tunai
♨️ Cincin Emas
♨️ Produk Bernilai Ratusan Ringgit .

Wahhhhh meriah betul hadiah! 🎁🎉🎊 .

Rebate Pembelian dari 15 November 2017- 28 February 2018 😍 .

Jangan lepaskn peluang keemasan.
3 Pemenang akan diumumkan setiap bulan diinstagram 😎 .

Berminat untuk join contest beli & menang?.. Whatsapp k.ekin sekarang untuk belian & info lanjut 😊 . 📱 019-6635908 .

#teamellyyaney👭 #odarkie #odarkiewhiteningsoap #sabunputihkankulit #sabunviral #sabunhilangdaki #sabunputih #hilangkankerak #tiakhitam #missvgelap

KENAPA PERLU MENJAGA KEBERSIHAN CIK BUNGA???
.
👀 mencegah bau yang mengakibatkan kurang selesa terutama kepada pasangan.
.
👀 mengelakkan jangkitan kuman/ kulat yang mengakibatkan kegatalan dan penyakit
.
👀 memperbaiki hubungan su.ami is.teri .
👀 mencegah rah.im long.ga r
.
👀 meng.etat dan mencegah kanser ra.him / ova.ri .
👀 mencegah masalah masalah berkaitan lain seperti ke.putihan,long.ga.r dan seumpamanya.
.
Masalah An.ak Da.ra:
*pan.ties selalu basah
*bau acem
*gatal-gatal
*cik bunga gelap
.
Masalah Mama / Isteri
*kat pan.ties ade
-putih
-kuning
-hijau
hitam
*long.gar
*bau acem
*bau susu basi
*gatal merenyam
*ken.cing kotor
*luka lepas garu
.
Mudahnya menjaga mahkota anda hanya dengan Celebrity Feminine Scrub Wash. ☺
Pembersih Wanita Scrub Pertama di MALAYSIA.
Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa.🌚
.
.

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

Apa fungsi SCRUB LEMBUT dalam Celebrity Feminine Scrub Wash??
.
Tujuannya utk mencerahkan Cik Bunga yang gelap akbiat kesan cukuran pada Cik Bunga utk tujuan pembersihan. Dalam masa yang sama SCRUB LEMBUT dalam Celebrity Feminine Scrub Wash membantu mencerahkan celah-celah peha dan pelipat gelap di celah peha yang berdaki dah hitam. Tak cantik kan?
.
Dalam masa yang sama SCRUB LEMBUT dalam Celebrity Feminine Scrub Wash membantu exfoliate sel-sel kulit mati, melembutkan kulit Cik Bunga & pinkishkan Cik Bunga supaya lebih gebu dan cantik. Psttt..Cik Bunga pun kena jaga kasi cantik. Bukan muke je awak. .
Jom Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa.
Hubungi Kami Sekarang ya.
Atau Hubungi Stokis/Agen terlatih di kawasan anda .😘
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM12

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

[KEISTIMEWAAN CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH?] .
Sudah semestinya pembersih Cik Bunga kami paling istimewa kerana kandungan Scrub Lembut yang terkandung dalam FW kami. Kami percaya ramai wanita mengalami masalah Cik Bunga yang gelap akibat kesan cukuran termasuklah di bahagian pelipat dan celah peha. Kan? Awak mengaku je la awak.🌚 Jadi Scrub yang terkandung akan membantu exfoliate bahgian gelap-gelap tu, daki-daki dan sel-sel kulit mati di Cik Bunga secara berterusan dan lembut.
.
Baunya sudah tentu sangat wangi dengan bauan Bunga Jasmine merawat bau Cik Bunga. Efek dingin dan cool menyegarkan Cik Bunga. Ianya pembersih berubat yang sesuai untuk kep.utihan.
Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh di celah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. .
Bahan-Bahan :
•Polyethylene Scrub •Magnolia Stemcell
•Manjakani
•Pudina
•Sireh
•Witch Hazel
•Aloe Vera
dan banyak lagi ramuan hebat.
.
❄Diperbuat dari bahan-bahan alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal Cik Bunga.
❄Tumbuhan dan herba digunakan untuk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan.
❄Selamat dan sangat lembut untuk kegunaan harian.
❄Kandungan herba dan bahan semula jadi membantu mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan Cik Bunga, Mencegah Kekeringan Melampau dan Membuat anda berasa selesa.
❄Tumbuhan istimewa yang digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot Cik Bunga.
❄Amat membantu di waktu kedatangan ha.id dari semua ketidakselesaan dan membantu mereka yang mengalami masalah datang bu.la.n.
❄Membersih, mewangi, mera.pat.kan dan merawat ke.putih.an.
.
Jom, RAWAT MASALAH CIK BUNGA SAMBIL CIK BUNGA BER-SPA 😎
.
.
Whatsapp/DM :
Nisha : 016-9329682
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM12

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

BAU BUSUK HILANG, Miss v segar, pejal!
.
.
Bukan senang nak dpt result mcm nie.. lagi2 lovelyvwash ada KOLAGEN tau.. memang best👍🏻👍🏻
.
.
[KELEBIHAN LVW]:
🍬Menghilangkan Keputihan berbau busuk merawat
sehingga ke dalaman faraj. 🍬Atasi masalah kentut faraj
🍬Sebagai Antiseptik
🍬Mencerahkan Bahagian Intim
🍬Menganjalkan
🍬Mengetatkan dan beri kesan GRIP pada miss v
🍬Memberi keseimbangan PH Faraj
🍬Serai Wangi Yg terdapat dalam LVW mampu memberi kelegaan senggugut.
🍬Memberi Rasa sejuk Kpd Faraj agar Tetap segar. 🍬Merawat Luka2 kecil selepas Bersalin
🍬Memberikan nikmat semasa bersama. 🍬Memberikan kepuasan ketika bersama. 🍬Boleh digunakan pada bahagian ketiak utk hilangkan Bau dan mencerahkan. 🍬Atasi Bau badan (ketiak)
.
.
Ciri-Ciri Lovely V-Wash:
✅Bebas sabun (soap free)
✅Gel ✅Pekat (hanya 1 picit je diperlukan)
✅Jernih (tak Ada pewarna) ✅Bau fresh
✅Sebotol tahan 7-8 bln ikut Cara pakai.
.
🌸Kandungan Utama:
✅Sirih
✅serai Wangi
✅Kolagen ✅Witch Hazel
.
🌸Cara Pakai:
1- picit 1x je ke telapak tangan.
2-Basuh bahagian intim / payudara/ ketiak dan bagahian2 yg hitam Di bahagian tubuh anda.
3- Bilas sehingga bersih.
4- Rasailah kesegarannya.
.
.
PESANAN PANTAS⤵️
📲01113308208
.
.
.
.
.
#lovelyvwash
#femininewash #keputihan #missvbecak #missvberbau #missvgelap #kentutfaraj #pencucimissv #gelmissv #pencuci #putih #kolagen #sirih #seraiwangi #longgar #suamiisteri #isteri #wanita #sayajualpencuciwanita #tudung #blouse #jubah #muslimah

#endyearsale
.
KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
.
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.
WS 017 407 6912 📲
.
1 BOTOL RM 40! (120ML)
2 BOTOL RM 70!
3 BOTOL RM90! .
FREE POST SM

#manjasireh #femininewash #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #sengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #hygienetips #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #hygienetips #travel #honeymoon #feedbackmanjasireh #promosimerdeka #promosibulan10 #awalmuharam1439 #pikathatisuami #clearancesale

KENAPA PERLU MENJAGA KEBERSIHAN CIK BUNGA???
.
👀 mencegah bau yang mengakibatkan kurang selesa terutama kepada pasangan.
.
👀 mengelakkan jangkitan kuman/ kulat yang mengakibatkan kegatalan dan penyakit
.
👀 memperbaiki hubungan su.ami is.teri .
👀 mencegah rah.im long.ga r
.
👀 meng.etat dan mencegah kanser ra.him / ova.ri .
👀 mencegah masalah masalah berkaitan lain seperti ke.putihan,long.ga.r dan seumpamanya.
.
Masalah An.ak Da.ra:
*pan.ties selalu basah
*bau acem
*gatal-gatal
*cik bunga gelap
.
Masalah Mama / Isteri
*kat pan.ties ade
-putih
-kuning
-hijau
hitam
*long.gar
*bau acem
*bau susu basi
*gatal merenyam
*ken.cing kotor
*luka lepas garu
.
Mudahnya menjaga mahkota anda hanya dengan Celebrity Feminine Scrub Wash. ☺
Pembersih Wanita Scrub Pertama di MALAYSIA.
Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa.🌚
.
.
Whatsapp/pm:
NISHA : 016-9329682
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

#endyearsale
.
Hye girlss!! Pernah tak anda rasa tak selesa dekat miss V kitaa. Rasa memang tak selesa nak buat kerja. Mesti rimas kan?? Time tu mula la hormon emosi jadi tak menentu ! hehee. ♥ Haaa, serius korang kene gak cuba MANJA SIREH ni !! Seriuss hilang segala masalah "TAK SELESA" korang.. Korang kena cuci miss V tuu guna manja sireh ni ♥Kandungan MANJA SIREH ni dh complete dah. Ada manjakani, sireh, alovera , olive oil dan penambahan bahan iaitu kacip fatimah,serapat & daun bidara. ♥Semua peringkat umur boleh gunaa tauu sbb kuman yang hinggap di miss V kita tu xkira tua atau muda yaa. ♥Tak bazir pun beli sebab MANJA SIREH ni pekat. Guna sikit jer uolss. Boleh tahan dlam 3 bulan keatas ikot kekerapan kita guna.
Dan pastikan beli yang ORIGINAL sahaja dan ada hologram !
.
◆ 1 BOTOL - RM40SM
◆ 2 BOTOL - RM70SM
◆ 3 BOTOL - RM90SM! ★ JIMAT SEHINGGA RM 50!!
.
#feedbackmanjasireh #sengugut #keputihan #masalahmissv #manjasirehpromosi #ketatkanmissv #pencucimissv #pencuciwanita #malampertama #firstnight #hantarankahwin #perfumemissv #setbersalin #pikathatisuami #missvberbau #mengandung #berpantang #missvgatal #missvberbau #missberlendir #moodrepublic #kl #missvgelap #femininewash #hygienetips #visitphg2017 #bahanasli #sukansea2017 #malaysia

[SENSASI COOL DINGIN & BERSCRUB]
.
Fuhhh...Fuhhhh.
Memang mengg.god.a betul pembersih Cik Bunga Celebrity Feminine Scrub Wash.
Sekali guna kesan sensasi dingin pada Cik Bunga memberi keselesaan sspanjang hari. Dari pagi sampai ke malam. .
Tambah dengan SCRUB HALUS & SUPER LEMBUT yang terkandung dalam Pembersih Cik Bunga Ber-Scrub kami. Sambil guna sambil rasakan diri anda ibarat di Spa.
Sejuk & Berscrub memang best semasa penggunaan terutama bagi para wanita yang kerap berpeluh di bahagian Cik Bunga . Ye lah, cuaca HOT HOT kan?
.
Bukan itu sahaja, Pembersih Cik Bunga kami bersifat MEDICATED iaitu MERAWAT. Masalah Cik Bunga, Pembersih Cik Bunga kami rawat sepantas kilat. Anda mengalami masalah KE.PUTI.HAN ? KE.GATALAN? BAU? GELAP? LONG.GAR? MASALAH DAT.ANG BUL.AN? CFSW bantu rawatkan untuk anda.
.
Mahukan kelainan dalam Pembersih Cik Bunga? Sejuk ? Merawat? Berscrub? All in one? Of cos Celebrity Feminine Scrub Wash pilihan anda.
.
Memang padan dengan matlamat kami, Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa.😎
.
.
Whatsapp/DM
NISHA : 0169329682 .
.
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

Apa bukti BAHAN-BAHAN dalam Celebrity Feminine Scrub Wash boleh rawat masalah Cik Bunga dari A-Z ? .
🌝Cik Bunga Keputihan,Berbau dan Gelap?
CFSW ada SIREH utk rawat masalah Keputihan,Gatal-Gatal dan Bau yang memang org dolu-dolu guna utk cuci Cik Bunga. .
🌝Cik Bunga Gelap Macam Belanga?
CFSW ada SCRUB LEMBUT & HALUS yang membantu exfoliate sel-sel kulit mati pada Cik Bunga di mana membantu pinkishkan, cerahkan dan lembutkan kulit Cik Bunga yg rosak dan gelap akibat menggaru dan mencukur. hihi
.
🌝Cik Bunga Long.g.ar?
CFSW ada MANJAKANI di mana membantu mengetatkan otot fara.j. Zaman dolu-dolu guna Manjakani lah untuk ketatkan Cik Bunga. huhu😅
.
🌝Cik Bunga kulit kering, meradang dan pH tidak stabil?
CFSW ada ALOE VERA di mana melembabkan kulit Cik Bunga yg kering dan meradang sampai gatal-gatal tu. .
🌝Cik Bunga Tumbuh Jerawat Mata Ikan Yang Menyakitkan?
CFSW ada WITCH HAZEL di mana org dolu-dolu guna utk kecutkan jerawat dan mematikan kuman jerawat yang kejam sangat sampai tumbuh pada Cik Bunga yg lembut dan nipis lagi sesitif tu. 😭
.
🌝Masalah Datang Bul.an Yang Tidak Normal.
CFSW ada MAGNOLIA STEMCELL di mana korang tak perlu nak telan PIL / JAMU yg tak bagus tu utk rawat masalah datang bul.an. Guna Pembersih Wanita pun dapat rawat dalaman sampai masalah datang bula.n kembali normal. Psttt, org dolu-dolu guna Magnolia Stemcell lah nak rawat Masalah Dtg Bula.n.
.
🌝Cik Bunga Kerap Berpeluh? Tak selesa?
CFSW ada PUDINA utk memberikan efek sensasi dingin yang menyegarkan dan sejuk mcm ais. Selesa dari pagi sampai malam. Tak runsing nak tukar pantyliner yang tak merawat dan pembaziran $$ pun berlaku. huhu. .
See? Package!
Lengkap ALL IN ONE !
Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia.
Of cosss.
CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH 😌
.
Whatsapp/DM:
NISHA : 0169329682 .
.
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produk

Apa fungsi SCRUB LEMBUT dalam Celebrity Feminine Scrub Wash??
.
Tujuannya utk mencerahkan Cik Bunga yang gelap akbiat kesan cukuran pada Cik Bunga utk tujuan pembersihan. Dalam masa yang sama SCRUB LEMBUT dalam Celebrity Feminine Scrub Wash membantu mencerahkan celah-celah peha dan pelipat gelap di celah peha yang berdaki dah hitam. Tak cantik kan?
.
Dalam masa yang sama SCRUB LEMBUT dalam Celebrity Feminine Scrub Wash membantu exfoliate sel-sel kulit mati, melembutkan kulit Cik Bunga & pinkishkan Cik Bunga supaya lebih gebu dan cantik. Psttt..Cik Bunga pun kena jaga kasi cantik. Bukan muke je awak. .
Jom Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa.
Hubungi Kami Sekarang ya.
Atau Hubungi Stokis/Agen terlatih di kawasan anda .😘
.
Whatsapp/DM .
NISHA : 0169329682 .
.
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

[SENSASI COOL DINGIN & BERSCRUB]
.
Fuhhh...Fuhhhh.
Memang mengg.god.a betul pembersih Cik Bunga Celebrity Feminine Scrub Wash.
Sekali guna kesan sensasi dingin pada Cik Bunga memberi keselesaan sspanjang hari. Dari pagi sampai ke malam. .
Tambah dengan SCRUB HALUS & SUPER LEMBUT yang terkandung dalam Pembersih Cik Bunga Ber-Scrub kami. Sambil guna sambil rasakan diri anda ibarat di Spa.
Sejuk & Berscrub memang best semasa penggunaan terutama bagi para wanita yang kerap berpeluh di bahagian Cik Bunga . Ye lah, cuaca HOT HOT kan?
.
Bukan itu sahaja, Pembersih Cik Bunga kami bersifat MEDICATED iaitu MERAWAT. Masalah Cik Bunga, Pembersih Cik Bunga kami rawat sepantas kilat. Anda mengalami masalah KE.PUTI.HAN ? KE.GATALAN? BAU? GELAP? LONG.GAR? MASALAH DAT.ANG BUL.AN? CFSW bantu rawatkan untuk anda.
.
Mahukan kelainan dalam Pembersih Cik Bunga? Sejuk ? Merawat? Berscrub? All in one? Of cos Celebrity Feminine Scrub Wash pilihan anda.
.
Memang padan dengan matlamat kami, Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa.😎
.
.
DM/Whatsapp :
NISHA : 0169329682
.
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

MISS V korang ada masalah seperti di bawah ni.
.
.
Keputihan
Kegatalan
Berbau
Kurang rangsangan
Gelap dan kusam
Kelonggaran
.
.
IN SHAA ALLAH semua ini akan hilang selepas korang gunakan LOVER HYGINE FEMININE WASH
.
.
Lepas guna LOVER miss v korang mesti bau WANGI sangat dan rasa SEJUK sangat
.
.
Harga Rm65/100ml ketahanan sehingga 2 bulan.wow sangat2 jimat Uols
.
.
Takyah fikir panjang dah.Kalau tak rawat nanti makin melarat

MISS V korang ada masalah seperti di bawah ni.
.
.
Keputihan
Kegatalan
Berbau
Kurang rangsangan
Gelap dan kusam
Kelonggaran
.
.
IN SHAA ALLAH semua ini akan hilang selepas korang gunakan LOVER HYGINE FEMININE WASH
.
.
Lepas guna LOVER miss v korang mesti bau WANGI sangat dan rasa SEJUK sangat
.
.
Harga Rm65/100ml ketahanan sehingga 2 bulan.wow sangat2 jimat Uols
.
.
Takyah fikir panjang dah.Kalau tak rawat nanti makin melarat

MISS V korang ada masalah seperti di bawah ni.
.
.
Keputihan
Kegatalan
Berbau
Kurang rangsangan
Gelap dan kusam
Kelonggaran
.
.
IN SHAA ALLAH semua ini akan hilang selepas korang gunakan LOVER HYGINE FEMININE WASH
.
.
Lepas guna LOVER miss v korang mesti bau WANGI sangat dan rasa SEJUK sangat
.
.
Harga Rm65/100ml ketahanan sehingga 2 bulan.wow sangat2 jimat Uols
.
.
Takyah fikir panjang dah.Kalau tak rawat nanti makin melarat

Memang dah putus asa rasanye dari produk paling murah sampai yang paling mahal dah cuba masalah Cik Bunga berbau tidak jugak hilang-hilang. 😭
.
TAHUKAH ANDA di SKIN STORIES ade penyelesaiannya. Jom baca ni kejap percaya ke tak??
.
Pembersih Cik Bunga paling power di abad ni. Tak sampai sebotol keputihan dah hilang.
Tak sampai sebotol kegatalan dah kurang.
Tak sampai sebotol bau Cik Bunga dah wangi.
Tak sampai sebotol masalah datang bula.n dah normal kembali.
Tak sampai sebotol kegelapan Cik Bunga dah cerah berseri.
Tak sampai sebotol Cik Bunga dah bersih dan takde masalah lagi.
.
Betul ke? Yup ! 99% dari pelanggan Celebrity Feminine Scrub Wash memberi feedback positif tak sampai sebotol penggunaan tau. .
Tak percaya? Boleh baca feedback kami yang bersepah di wall kami.
Ataupun, tuan badan yang cuba sendiri. 😌
.
Jom. Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa.
Pembersih Cik Bunga Scrub Pertama di Malaysia. 😌
.
Hubungi kami segera
.
.
Whatsapp/pm:
Yati 012-7935494 .
.
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap

Selain dari memutihkan satu badan, Fairy Kisses juga dapat membantu men-detox semua toksin dan bahan kimia dalam badan punca jerawat, kulit muka kusam, dan lambat cerah bila amalkan mana-mana collagen putih pun. .
Tahu tak mcm mana nak extra cepat putih?
Yes, detox toksin dalam badan dulu.
Punca lambat putih sbb toksin dalam badan masih berkeladak. .
Toksin dalam badan juga, punca tumbuh jerawat dan susah nak stop, selepas kecut satu, naik lagi dan lagi. Yes, dari dalam kotor. .
Fairy Kisses bantu rawat semua masalah ni dulu sekaligus mencerahkan kulit badan dari dalam. Wahhh putih-putih natural giteww. .
Muka pun makin glow glow tau. Best lah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. 😼
.
.
.
Whatsapp/pm: 
Maziah 014-2417191
. .
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #fairykisses#collagenputihdetoxkunyahpertamadimalaysia#kunyahkunyahgebu #keputihan #missvberbau#missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh#lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang#onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik#onlineshopping #moodrepublik #vendorbutik#produkkesihatan #produkkecantikan

Dari sibuk habiskan duit beli pantyliner setiap hari. Sbb keputihan asyik meleleh .
Sebulan dah berapa puluh duit utk pantyliner dah awak labur? Tak pun, boleh sampai ratus-ratus sbb keputihan kronik tahap gaban. 🌚
.
Ishhh. Tahukah anda ? Wanita normal pakai pantyliner/tuala wanita time dtg bulan je.
.
Wanita tidak normal je pakai pantyliner sebab keputihan😹.
.
Awak normal ke tidak? 😌
.
Bila keputihan, kena R A W A T . Rawat sampai akar umbi. Sampai pulih. Sampai kering & bersih. .
Jom PM kami, tanya mcm mana nak bersih dan bebas pantyliner sepantas 3 hari. .
Tak perlu labur banyak duit.
Cukup sekadar utk sebotol Celebrity Feminine Scrub Wash. 
ALL in ONE. .
If korang tak percaya, kami berjaya dapat lebih 500 testimoni KEPUTIHAN, KEGATALAN & BAU Cik Bunga CLEAR CLEAR CLEAR tak sampai CFSW tinggal separuh pun. Di wall kami pun bersepah feedback cust puas hati 100% puas hati.
.
Yup. Pilih pembersih wanita yang bersifat merawat mcm CFSW. .
CFSW rawat sampai akar umbi. Sampai keputihan yang bertukar hijau tu kering dan tak wujud lagi. 😋
Jom, Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa dgn Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia ni🤗
.
Whatsapp/pm: 
Maziah 0142417191
.
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash#celebrityfemininescrubwash #keputihan#missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz#quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub#uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping#vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik#bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi#onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan#produkkecantikan

Kalau rasa nak kulit elok dan nak cantik? The best way is dgn kunyah-kunyah Fairy Kisses setiap hari dgn consistant.
.
Ramai tanya mcm mana nak putih? Tp malas lah nak inject, banyak collagen yang merbahayakan kesihatan especially buah pinggang. Jgn nak putih tapi sanggup gadai nyawa.
.
Fairy Kisses bukan sekadar cerahkan kulit muka, tapi satu badan putih. Memang terbaik. Menyihatkan lagi. Tak ada kesan sampingan utk dalaman tau.
.
Dgn efek 2 dalam 1 putih + detox dgn sekadar kunyah-kunyah. Mmg mudah wehh nak putih. Letak Fairy Kisses dalam handbeg settle. .
Psttt, kalau kulit berjerawat dan berparut mmg wajib amalkan Fairy Kisses. Nnt terextra putih sekali. Toksin dalam badan pun Fairy Kisses tolong flush out kan okay.
.
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #fairykisses #collagenputihdetoxkunyahpertamadimalaysia #kunyahkunyahgebu #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

#FairyKisses memang best sebab .
✅ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
.
✅ Kulit lebih glowy dan berseri
.
✅ Mencantikkan kulit
.
✅ Melembapkan kulit
.
✅ Detox dan singkirkan semua toksin dalaman utk kesan putih berganda-ganda. .
✅ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
.
✅ Menghilangkan parut muka/badan
.
✅ Mengurangkan minyak pada kulit muka
.
✅ Mengurangkan ekzema
.
✅ Membantu menegangkan kulit
.
✅ Merawat kulit kusam
.
✅ Merawat tona kulit tidak sekata
.
✅ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
.
FAIRY KISSES Collagen Putih Detox sekadar Kunyah-Kunyah Pertama di Malaysia. All in one taw!
.
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #fairykisses #collagenputihdetoxkunyahpertamadimalaysia #kunyahkunyahgebu #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

Nak kulit putih 5x ganda dari warna kulit asal??? Bukan muka je putih, satu badan putih. .
Sekali gus dapat efek detox toksin dalam badan punca lambat putih walaupun dan berbotol-botol collagen dah telan dan punca jerawat tak pernah stop. .
Dapat pula efek kulit muka makin hari makin
👉glowing dan moist-moist 👉kulit putih natural pink-pink
👉parut di muka makin hari makin hilang
👉jerawat makin kecut dan malu-malu nak tumbuh.
.
Besttttt woooooo, kunyah-kunyah je putih, kunyah-kunyah je detox. Tak mahal pun tau collagen putih detox kunyah pertama di Malaysia ni. WhatsApp lah kami cepat.
.
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #fairykisses #collagenputihdetoxkunyahpertamadimalaysia #kunyahkunyahgebu #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

Nak kulit putih 5x ganda dari warna kulit asal??? Bukan muka je putih, satu badan putih. .
Sekali gus dapat efek detox toksin dalam badan punca lambat putih walaupun dan berbotol-botol collagen dah telan dan punca jerawat tak pernah stop. .
Dapat pula efek kulit muka makin hari makin
👉glowing dan moist-moist 👉kulit putih natural pink-pink
👉parut di muka makin hari makin hilang
👉jerawat makin kecut dan malu-malu nak tumbuh.
.
Besttttt woooooo, kunyah-kunyah je putih, kunyah-kunyah je detox. Tak mahal pun tau collagen putih detox kunyah pertama di Malaysia ni. WhatsApp lah kami cepat.
.
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #fairykisses #collagenputihdetoxkunyahpertamadimalaysia #kunyahkunyahgebu #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

#FairyKisses memang best sebab .
✅ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
.
✅ Kulit lebih glowy dan berseri
.
✅ Mencantikkan kulit
.
✅ Melembapkan kulit
.
✅ Detox dan singkirkan semua toksin dalaman utk kesan putih berganda-ganda. .
✅ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
.
✅ Menghilangkan parut muka/badan
.
✅ Mengurangkan minyak pada kulit muka
.
✅ Mengurangkan ekzema
.
✅ Membantu menegangkan kulit
.
✅ Merawat kulit kusam
.
✅ Merawat tona kulit tidak sekata
.
✅ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
.
FAIRY KISSES Collagen Putih Detox sekadar Kunyah-Kunyah Pertama di Malaysia. All in one taw!
.
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #fairykisses #collagenputihdetoxkunyahpertamadimalaysia #kunyahkunyahgebu #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

Paling best pasal Celebrity Feminine Scrub Wash ni adalah, dah la ada scrub halus yang best.
Dia punya wangi tu Ya Allah !!!!!
Menggoda mcm spray minyak wangi HERMÈS.
.
Bau CFSW ni sangat wangi sampai satu toilet boleh bau.
Sbb kami nak merawat masalah bau Cik Bunga.
Those yang ada masalah Ke.puti.han & Bau di Bahagian Cik Flower wajib guna CFSW.
pH kami pH Cik Bunga. Selamat tau nak guna. Tak kering and takkan meradang kulit Cik Bunga nanti.
.
Pastu, kami punya Pembersih Cik Bunga pekat & berubat.
Perfectooooo lah ! .
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

Most Popular Instagram Hashtags