[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#missvgelap

3111 posts

TOP POSTS

#promosimanjasireh
.
KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
.
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.
Whatsapp 017 407 6912 untuk order. 📲
.
RM40SM/45SS (120ML)
.
#manjasireh #femininewash #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #masalahsengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #hygienetips #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #hygienetips #travel #visitphg2017 #honeymoon #merdeka60 #negarakusehatisejiwa #feedbackmanjasireh #promosimerdeka #promosibulan9

"KETIAK BERSIH TANPA BULU ".
.
NORIN WAX mencabut bulu hingga ke AKAR!!! Tiada lagi masalah bulu yg terlalu cepat tumbuh dan kasar .
.
.
KELEBIHAN NORIN WAX .
👉 100% organik .
👉 Mencabut bulu hingga ke AKAR .
👉 Menjadikan bulu tumbuh lambat berbanding shaving .
👉 Bulu tumbuh lebih halus .
👉 Sesuai digunakan di semua bahagian .
✔ miss v
✔ ketiak ✔ kaki
✔ tangan ✔ upperlips
Dan lain lain .
Dengan hanya RM25 sahaja anda boleh dapat ⤵ .
🍯 satu set NORIN WAX .
__________________________..
🍯 10 catton strip .
🍯 2 pcs wooden stick .
🍯 manual cara penggunaan .
.
Jom cuba norin wax !.
Whatsap 📱 018 9522968 📱untuk order dan info lanjut 😊.
.
.
#waxingketiak #waxbulukaki #waxingmalaysia #waxingbuluketiak #bulukakilebat #cabutbulu #bajutunang #bajumurah #loffatah #lakolah #littleprincessaaisyah #missvgelap #mentormilenia2017 #zizanrazak #emmamaembong #kingcoco #jomkawin #mukaglowing #hisaphisapteruscantik #takpernahtakcantik #kulitlicin

Fairy Kisses ni sesuai untuk 🙋Perempuan
🙋‍♂️Lelaki tau. .
Macam mana nak kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni?
.
Senang je.
Kunyah 1 Biji Pagi dan Malam. Untuk kesan maksima Kunyah 2 Biji Pagi dan Malam sebelum makan.
.
Rasa sedap ke tak?
.
Rasa buah-buahan yang sangat sedap.Plus, FK senang larut bila kunyah. Sesetengah produk kunyah suka lekat celah gigi. 😆.
.
Ada pantang larang pape tak?
.
Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari untuk kesan yang terbaik.Kurangkan minuman kafein, alkohol, rokok, makanan berminyak untuk kesan yang maksima tau. .
Cepat Kunyah-Kunyah Cantik & Detox dengan F A I R Y K I S S E S
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

Khasiat 7 Bahan Hebat dalam 1 Botol CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH menyembuhkan 7 MASALAH UTAMA.
.
Polyethylene Scrub (Scrub Lembut & Halus)
Magnolia Stemcell
Manjakani
Pudina
Sireh
Witch Hazel
Aloe Vera
.
Rawat Keputihan Cik Bunga.
Rawat Kegatalan Cik Bunga.
Rawat Bau Cik Bunga.
Rawat Kelongga.ran Cik Bunga.
Rawat Kekeringan Cik Bunga kerana pH tidak stabil.
Rawat Masalah Datang Bul.an.
Pinkishkan Cik Bunga.
.
Sesuai untuk wanita belum berkahwin, sudah berkahwin, wanita hamil dan dalam pantang. Anda nak cuba? Jom hubungi kami atau hubungi Stokis & Agen TERLATIH kami seluruh Malaysia sekarang. .
.
WhATSAPP/PM/TELEGRAM :
Lin 018-355 5392
.
.
🚚Postage:
📫Rm 8 SEMENANJUNG
📫Rm 11 SABAH SARAWAK
.
.
#skinstories #skinstoriesbeautycare #femininewash #scrub #femininescrubwash #hygienwash #celebrityfemininescrubwash #cfsw #keputihan #missvgelap #missvkusam #rawatkeputihan #rawatmissvgelap #rawatmissvkusam #sayajualonline #sayaguna #sayajual #sapotlokal #bazaarpaknil #igers #igreviewmalaysia

Rungsing tahap maximum nak guna pembersih wanita apa ? Semua tak bagus? Lepas guna jadi sensitif? Jadi gatal-gatal? Kulit Cik Bunga mula meradang, kering dan kusam? Huwaaaaaaaa..
.
Nak pilih pembersih wanita kena yang sesuai dgn kulit Cik Bunga yang nipis dan sensitif. Macam CFSW ni pH yang digunakan pH tetap Cik Bunga. pH lembut dan sangat sesuai digunakan kerap-kerap. .
Nak pilih pembersih wanita kena yang bersifat merawat sampai akar umbi. Bukan sekadar mencuci je. Mcm CFSW ni merawat semua all in one masalah Cik Bunga mcm Keputihan, Kegatalan, Bau even Cik Bunga yg gelap sebab ada scrub lembut halus dalam pembersih Cik Bunga CFSW. hikhik.
.
For sure sangat wangi lah sampai satu toilet boleh bau. Andddd sejukkkkkk mcm letak ais batu berkilo-kilo. Let's lah! Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-spa dgn Celebrity Feminine Scrub Wash. Ngeeeee~
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

Ada masalah mcam ni ? Dah buntu makan pill ?
Cubalah gunakan produk viral ni. Beribu pengguna sgat sgat puas hati ❤ jatuh hati ❤ Asyik nak repeat order je. Siap ada suami yg belikan untk isteri 😍 Sweet kan ? Suami pun ambik peduli tntang cik 🌸 📲0169929289

#celebrityfemininescrubwash #fairykisses #missvgelap #berbau #gelap #hanyir #busuk
#keputihan #lendir #kegatalan #longgar #datangbulan #kuantan #pahang #suamijatuhhati

#promosimanjasireh
.
KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
.
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.
Whatsapp 017 407 6912 untuk order. 📲
.
RM40SM/45SS (120ML)
.
#manjasireh #femininewash #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #sengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #hygienetips #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #hygienetips #travel #visitphg2017 #honeymoon #merdeka60 #negarakusehatisejiwa #feedbackmanjasireh #promosimerdeka #promosibulan9

#promosimerdeka
.
KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
.
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.
Whatsapp 017 407 6912 untuk order. 📲
.
RM40SM/45SS (120ML)
.
#manjasireh #femininewash #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #masalahsengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #hygienetips #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #hygienetips #travel #visitphg2017 #honeymoon #promosibulanogos017 #merdeka60 #negarakusehatisejiwa #feedbackmanjasireh

MOST RECENT

#promosimanjasireh
.
KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
.
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.
Whatsapp 017 407 6912 untuk order. 📲
.
RM40SM/45SS (120ML)
.
#manjasireh #femininewash #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #sengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #hygienetips #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #hygienetips #travel #visitphg2017 #honeymoon #merdeka60 #negarakusehatisejiwa #feedbackmanjasireh #promosimerdeka #promosibulan9

Lover pencetus kebahagiaan rumahtangga..😍😍
.
📲0139659331

#promosimanjasireh
.
KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
.
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.
Whatsapp 017 407 6912 untuk order. 📲
.
RM40SM/45SS (120ML)
.
#manjasireh #femininewash #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #masalahsengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #hygienetips #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #hygienetips #travel #visitphg2017 #honeymoon #merdeka60 #negarakusehatisejiwa #feedbackmanjasireh #promosimerdeka #promosibulan9

#promosimanjasireh
.
🔥IMPROVED FORMULA🔥
.
Tak nak cuba yang besar, jom cuba yang kecik ni jom...kecik kecik cili padi...berbisa ni oiiiiii !!🔥🔥 Hanya setitik ja utk sekli guna dan anda akn segar sepanjang hari !
.
Whatsapp +60174076912 untuk detail dan order.

30ML = RM15 exc post (RM8sm/11ss)
.
#manjasireh #travelpackmanjasireh #femininewash #missvlonggar #travel #visitphg2017 #missvgatal #missvgelap #honeymoon #hantarankawin #hantarantunang #berpantang #mengandung #keputihan #selulit #sengugut #produkterbaik #pencuciwanita #hygienetips #femininewash #missvberbau #missvberlendir #setbersalin #produkterbaik #kanserahim #sukansea2017 #promosimerdeka #klsukansea2017 #manjasirehpromosi #kitajuara #sukanparaasean

#promosiadvancewhitecream
.
💗KRIM PUTIH YG PALING BERKESAN !!! 💗
.
★ KULIT AREA MISSV MAKIN CERAH !
.
.
ADVANCED WHITE CREAM:
👉Berat 15 gm
👉Memudarkan, mencerahkan, serta memutihkan bahagian yang gelap/ hitam
👉Bau sangat wangi
👉Halal dan selamat digunakan, mendapat kelulusan KKM
👉Sesuai digunakan di celah Miss V, ketiak dan kawasan gelap/ hitam
👉Digunakan sebelum tidur kerana waktu tidur penyerapan kandungan lebih senang berlaku dan individu kurang bergerak/ berpeluh
.===========
💕 Anda berminat???
================
📲 Whatsapp 017 4076912 untuk order
.
RM 35SM/40SS
.
#feedbackmanjasireh #missvgelap #krimputih #ketiakgelap #baubadan #ketiakhitam #missvgelap #sikuhitam #bahanasli #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #hantarankahwin #malampertama #keputihan #advancedwhitecream #masalahsengugut #masalahkeputihan #masalahmissv #ketatkanmissv #produkhalal #mengandung #berpantang #pencuciwanita #celahpehagelap #hygienetips #honeymoon #feedbackadvancedwhitecream #femininewash #mentormilenia2017

[KEISTIMEWAAN CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH?] .
Sudah semestinya pembersih Cik Bunga kami paling istimewa kerana kandungan Scrub Lembut yang terkandung dalam FW kami. Kami percaya ramai wanita mengalami masalah Cik Bunga yang gelap akibat kesan cukuran termasuklah di bahagian pelipat dan celah peha. Kan? Awak mengaku je la awak.🌚 Jadi Scrub yang terkandung akan membantu exfoliate bahgian gelap-gelap tu, daki-daki dan sel-sel kulit mati di Cik Bunga secara berterusan dan lembut.
.
Baunya sudah tentu sangat wangi dengan bauan Bunga Jasmine merawat bau Cik Bunga. Efek dingin dan cool menyegarkan Cik Bunga. Ianya pembersih berubat yang sesuai untuk kep.utihan.
Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh di celah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. .
Bahan-Bahan :
•Polyethylene Scrub •Magnolia Stemcell
•Manjakani
•Pudina
•Sireh
•Witch Hazel
•Aloe Vera
dan banyak lagi ramuan hebat.
.
❄Diperbuat dari bahan-bahan alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal Cik Bunga.
❄Tumbuhan dan herba digunakan untuk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan.
❄Selamat dan sangat lembut untuk kegunaan harian.
❄Kandungan herba dan bahan semula jadi membantu mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan Cik Bunga, Mencegah Kekeringan Melampau dan Membuat anda berasa selesa.
❄Tumbuhan istimewa yang digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot Cik Bunga.
❄Amat membantu di waktu kedatangan ha.id dari semua ketidakselesaan dan membantu mereka yang mengalami masalah datang bu.la.n.
❄Membersih, mewangi, mera.pat.kan dan merawat ke.putih.an.
.
Jom, RAWAT MASALAH CIK BUNGA SAMBIL CIK BUNGA BER-SPA 😎
.
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

Fairy Kisses ni sesuai untuk 🙋Perempuan
🙋‍♂️Lelaki tau. .
Macam mana nak kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni?
.
Senang je.
Kunyah 1 Biji Pagi dan Malam. Untuk kesan maksima Kunyah 2 Biji Pagi dan Malam sebelum makan.
.
Rasa sedap ke tak?
.
Rasa buah-buahan yang sangat sedap.Plus, FK senang larut bila kunyah. Sesetengah produk kunyah suka lekat celah gigi. 😆.
.
Ada pantang larang pape tak?
.
Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari untuk kesan yang terbaik.Kurangkan minuman kafein, alkohol, rokok, makanan berminyak untuk kesan yang maksima tau. .
Cepat Kunyah-Kunyah Cantik & Detox dengan F A I R Y K I S S E S
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

Siapa yg boleh amalkan Fairy Kisses ni?
👉Lelaki & Wanita bermula remaja sehingga tua. Siapa rasa kulit gelap, kusam, penuh jerawat, jeragat dan parut wajib amalkan Fairy Kisses.
.
Kenapa kena pilih Fairy Kisses berbanding collagen lain? 👉Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia. Sekadar kunyah boleh dapat kesan putih + detox dalam sebotol Fairy Kisses.
.
Kenapa detox putih?
👉Punca amalkan banyak collagen tapi tidak berkesan adalah kerana toksin yg banyak di dalam badan. Fairy Kisses akan detox semua toksin sekaligus memberi kesan putih supaya kesan lebih cepat beganda-ganda.
.
Halal? Lulus KKM? Produk Muslim?
👉YA, Fairy Kisses adalah produk Muslim, 100% halal dan Lulus KKM taw. .
Berapa lama kesan utk cerah selepas amalkan Fairy Kisses?
👉Depends pada metabolisme tubuh badan masing-masing. Ada yang cepat ada yang lambat. Paling cepat 3 hari, paling lambat 3 bulan. So jangan baru makan sebulan dah give up kerana Fairy Kisses akan detox toksin supaya kesan putih lebih turbo.
.
Boleh campur supplement lain tak jika amalkan Fairy Kisses.
👉Boleh, cuma jarakkan masa pengambilan 2-3 jam. Tetapi, Fairy Kisses mengandungi Vitamin & Mineral Premix dimana semua jenis vitamin dan mineral digabungkan dalam Fairy Kisses dimana tidak perlu supplement tambahan lain. Semua? YA, semua jenis. .
Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil Fairy Kisses tak? 👉Tidak digalakkan kerana mengandungi Collagen yang sangat tinggi. .
Berpantang boleh amalkan?
👉Boleh, tapi digalakkan selepas pantang. .
Datang bulan boleh amalkan?
👉Berhenti seketika ketikan dtg bulan dan sambung selepas datang bulan habis.
.
Darah tinggi, kencing manis dan sakit jantung boleh amalkan tak?
👉Boleh, tapi maksimum 2 biji sehari sahaja. Utk lebih baik sila refer doktor anda.
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

[DINGIN , MENGGODA & BERSCRUB]
Ini kelebihan Pembersih Cik Bunga Celebrity Feminine Scrub Wash SKIN STORIES.
.
❄Cik Bunga segar ketika HAMIL.
❄Cik Bunga sentiasa harum dengan bau bunga Jasmine.
❄Cik Bunga sihat & bersih selalu.
❄Cik Bunga bebas bakteria.
.
Celebrity Feminine Scrub Wash ni Pekat & Berubat.
Merawat masalah yang selalu dihadapi Cik Bunga tau.🌝
🌚KE.PU.TI.HAN
🌚KE.GA.TA.LAN
🌚BAU
🌚GELAP .
Malu lah awaaa dengan org sekeliling & bahaya untuk kesejahteraan rumah tangga tau.
.
Ehhh, apa special PEMBERSIH WANITA kami? Pembersih Cik Bunga kami adalah Pembersih Wanita ber-SCRUB Pertama di MALAYSIA. Matlamat kami, Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa.😎 .
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

#promosiawalmuharam
.
KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
.
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.
Whatsapp 017 407 6912 untuk order. 📲
.
RM40SM/45SS (120ML)
.
#manjasireh #femininewash #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #masalahsengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #hygienetips #travel #visitphg2017 #honeymoon #merdeka60 #negarakusehatisejiwa #feedbackmanjasireh #promosiharimalaysia2017 #awalmuharam1439

"Jenama lain tak best lah sis.Confirm akan repeat order"
.
.
"Jenama XXX tu tak merawat macam CFSW lah dear."
.
.
"Menyesal tak jumpa CFSW sebelum ni super best. OMG, menyesal tak guna CFSW sebelum ni"
.
.
"CFSW lah Feminine Wash paling best saya pernah guna dear.Confirm takkan tukar jenama lain"
.
.
"Takde Feminine Wash boleh lawan kepantasan CFSW rawat masalah Cik Bunga"
.
.
Yup ! Ini antara kata-kata pengguna CFSW lepas sekali penggunaan. Ramai dah obsess dgn CFSW. .
Guna dulu CFSW lepastu nilai. Mmg superbbbbb. Bukan kami cakap, tapi pengguna yang cakap. Mmg mcm-mcm lagi lah kata mereka nak list tak muat di ruang caption ni. Korang sendiri cuba Pembersih Wanita Scrub Lembut & Halus Pertama di Malaysia ni. 😄
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

Collagen 2 IN 1 Dengan KUNYAH-KUNYAH je tau.
Buat apa nak beli supplement detox buang toksin dan keladak-keladak kotor dalam badan tu kalau boleh dapat dgn MIX Collagen Putih sekali dalam satu botol Fairy Kisses. .
Susah ke nak dapat effect mcm ni?
Dgn Fairy Kisses tak susah pun nak cantik cukup dengan kunyah-kunyah sehari dua biji untuk cantik atau sehari 4 biji untuk extra cantik dan bersih dalaman. .
Nak putih detox dgn sekadar kunyah-kunyah? Cepatlah kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia yang super awesome ni taww taww !
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

#promosiawalmuharam
.
KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
.
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.
Whatsapp 017 407 6912 untuk order. 📲
.
RM40SM/45SS (120ML)
.
#manjasireh #femininewash #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #masalahsengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #hygienetips #travel #visitphg2017 #honeymoon #merdeka60 #negarakusehatisejiwa #feedbackmanjasireh #promosiharimalaysia2017 #awalmuharam1439

Rungsing tahap maximum nak guna pembersih wanita apa ? Semua tak bagus? Lepas guna jadi sensitif? Jadi gatal-gatal? Kulit Cik Bunga mula meradang, kering dan kusam? Huwaaaaaaaa..
.
Nak pilih pembersih wanita kena yang sesuai dgn kulit Cik Bunga yang nipis dan sensitif. Macam CFSW ni pH yang digunakan pH tetap Cik Bunga. pH lembut dan sangat sesuai digunakan kerap-kerap. .
Nak pilih pembersih wanita kena yang bersifat merawat sampai akar umbi. Bukan sekadar mencuci je. Mcm CFSW ni merawat semua all in one masalah Cik Bunga mcm Keputihan, Kegatalan, Bau even Cik Bunga yg gelap sebab ada scrub lembut halus dalam pembersih Cik Bunga CFSW. hikhik.
.
For sure sangat wangi lah sampai satu toilet boleh bau. Andddd sejukkkkkk mcm letak ais batu berkilo-kilo. Let's lah! Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-spa dgn Celebrity Feminine Scrub Wash. Ngeeeee~
.
"FAST ACTION,FAST RESULT"
.
.
Whatsapp/SMS:
Ika 017-4055815
.
.
#cfsw#missvgelap#missvberbau#celebrityfemininescrubwash#kakishopping#belionline#terlajaklaris#produkkecantikkan#produkkesihatan#skinstories#moodrepublik#fairykisses#detoxbadandenganfairykisses#onlineshopping#femininescrub#penang#hygienewash#keputihan#masalahwanita#uitm#perda#cfswviral#

Feedback customers #CFSW lagi lagi dan lagi. Ishhhh banyak betul feedback positif tak sampai sebotol customer CFSW. Tak bagus, org tak puji. Tak bagus org tak cakap nak repeat order mcm ni. 😇
.
Ishhh once dah try ramai cakap tak nak tukar pembersih Cik Bunga jenama lain dah. Haha.
Ishh terlajak best. Paling best masalah Keputihan, Gatal, Bau semua hilangggg tak sampai sebotol.
.
Dah lah ada scrub lembut halus yg superbbbb lain dari yang lain. Dgn efek sejuk. Freshhhhh mcm kat Korea nokkk. .
Malas type panjang. Kena grab at least sebotol. Cuba dan jangan terkejut kalau rasa hari tak langkap kalau tak guna Celebrity Feminine Scrub Wash even sehari.
.
"FAST ACTION,FAST RESULT"
.
.
Whatsapp/SMS:
Ika 017-4055815
.
.
#cfsw#missvgelap#missvberbau#celebrityfemininescrubwash#kakishopping#belionline#terlajaklaris#produkkecantikkan#produkkesihatan#skinstories#moodrepublik#fairykisses#detoxbadandenganfairykisses#onlineshopping#femininescrub#penang#hygienewash#keputihan#masalahwanita#uitm#perda#cfswviral#

Testimoni fiira:
LONGGAR... cik kak Kemut abg dah rasa??
KEPUTIHAN... Sampai berkulat dah gatal2??
MISS V BAU PEKASAM... Dah macam ikan busuk??
KENTUT FARAJ...prett...preettt depan belakang?? HAID TAK TERATUR... 2@3 bulan baru maii ??
NAFSU HILANG .. abg cuit dah tak rasa apa?? Wahhh masalah besar sgt ni.. jgn di biar tau... Maii kita rawat sebelum ada pipah yg ajak cik abg kita pi karaoke.. ...100% herba2 terpilih yg telah di permoden kan.. rsa sejuk verangin ja.. bersihh sampai pantyliner pun putih berseri 😍😍 TEKAN LINK UTK ORDER@PERTANYAAN⤵⤵ http://www.wasap.my/60179857629/gelperapat

#geleratrapatfeedback
#geleratrapat #testimonigeleratrapat  #geleratrapatshahalam #FIIRA #keputihangatal #vaginalonggar #keputihanbau #missvgelap #produkherbal #produksuamiisteri #produkkecantikan #produkoriginal #produkkeputihan

Testimoni fiira:
LONGGAR... cik kak Kemut abg dah rasa??
KEPUTIHAN... Sampai berkulat dah gatal2??
MISS V BAU PEKASAM... Dah macam ikan busuk??
KENTUT FARAJ...prett...preettt depan belakang?? HAID TAK TERATUR... 2@3 bulan baru maii ??
NAFSU HILANG .. abg cuit dah tak rasa apa?? Wahhh masalah besar sgt ni.. jgn di biar tau... Maii kita rawat sebelum ada pipah yg ajak cik abg kita pi karaoke.. ...100% herba2 terpilih yg telah di permoden kan.. rsa sejuk verangin ja.. bersihh sampai pantyliner pun putih berseri 😍😍 TEKAN LINK UTK ORDER@PERTANYAAN⤵⤵ http://www.wasap.my/60179857629/gelperapat

#geleratrapatfeedback
#geleratrapat #testimonigeleratrapat  #geleratrapatshahalam #FIIRA #keputihangatal #vaginalonggar #keputihanbau #missvgelap #produkherbal #produksuamiisteri #produkkecantikan #produkoriginal #produkkeputihan

Testimoni fiira:
LONGGAR... cik kak Kemut abg dah rasa??
KEPUTIHAN... Sampai berkulat dah gatal2??
MISS V BAU PEKASAM... Dah macam ikan busuk??
KENTUT FARAJ...prett...preettt depan belakang?? HAID TAK TERATUR... 2@3 bulan baru maii ??
NAFSU HILANG .. abg cuit dah tak rasa apa?? Wahhh masalah besar sgt ni.. jgn di biar tau... Maii kita rawat sebelum ada pipah yg ajak cik abg kita pi karaoke.. ...100% herba2 terpilih yg telah di permoden kan.. rsa sejuk verangin ja.. bersihh sampai pantyliner pun putih berseri 😍😍 TEKAN LINK UTK ORDER@PERTANYAAN⤵⤵ http://www.wasap.my/60179857629/gelperapat

#geleratrapatfeedback
#geleratrapat #testimonigeleratrapat  #geleratrapatshahalam #FIIRA #keputihangatal #vaginalonggar #keputihanbau #missvgelap #produkherbal #produksuamiisteri #produkkecantikan #produkoriginal #produkkeputihan

Most Popular Instagram Hashtags