[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#missnones

11547 posts

TOP POSTS

Salam Weekend semua, Jemput datang ke butik Kaknon @tudungruffle di Bangi Sentral hari ni.
2-11-2, Jalan Medan Pusat Bandar 8, Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi
Waze: Tudungruffle Bangi
Operation: 10.30pagi- 6.30malam
.
Jom datang borong
Collection Available:
1) #chicnones RM49
2) #missnones RM42
3) #bawaleyelesh RM39
4) #bawaleyelesh swarovski RM59
5) #ParadiseSatin RM89
_
www.tudungruffle.com
atau whatsapp terus ke semua #trstokis KakNon di seluruh Malaysia Brunei Singapore
_
Stay tuned tudung untuk Nikah & Raya Collection tau!! Muachxx

KakNon buat 20 helai je tudung yang ni😱, siapa nak 🙋??
_
Selamat kembali bekerja setelah 3 hari cuti.
We're open today di Butik @tudungruffle Bangi Sentral

Location: Bangi Sentral(atas Calaqisya)
Operation Hour: 10am - 6.30pm
Call: 03 8912 0199
_
Collection Available:
1) #chicnones RM49
2) #missnones RM42
3) #missnonesdiament RM59
4) #chicnones Bloom RM59

Alhamdullilah selesai interview hari ni, kasi can sis ootd sikit sebab setahun sekali je nak pakai office attire macam ni 😜
Wearing #missnones in Nude by @tudungruffle

❤️❤️ #family #matasepetikutumi [umi wearing #missnones in Dusty Blue by @tudungruffle and @minaz.my]

Such a sweet and humble lady. Wish you a success future career ahead. Tak sabarnyaa nak tengok @tashamanshahar pakai @tudungruffle nanti. 😍

Me wearing #missnones in Apricot [coming soon]

Bila umi yang tolong tangkapkan gambar. 😆 [wearing #missnones in Dusty Pink by @tudungruffle and @calacara]

Malam ni sampai pukul 2am tau sesayang semua di Booth 86, @moodrepublik Kelantan.
_
Kalau tak tahu cara cari booth kitorang. Follow je video di post sebelum ni, nanti terus jumpa tau.
_
Collection Available:
1) #chicnones RM49
2) #missnones RM42
3) #missnonesdiament RM59
4) #chicnones Bloom RM59
5) #chicruffle RM45
_
Kak Non bersama Tok Wan memakai #chicruffle gold 😍

Hollaaa 🙆🙆 Wearing instant shawl anti tembam #missnones by @tudungruffle in Strawberry

Maaf @tashamanshahar tercucuk pipi 😂 [Tasha wearing #chicnonesdwi in Soft Grey, Me wearing #missnones @swarovski Collection in Dusty Blue, both by @tudungruffle]
MUA: @leeyaziz
Kurung: @by_anasri

MOST RECENT

Wahhh terkejut kaknon, ramainya serbu butik hari ini nak dapatkan BAWAL SHAWL #chicnones satin ni. Pada yang tak sempat nak datang butik, korang semua boleh order melalui WhatsApp kami tau. 😘
.
Type: Bawal Shawl
Material: Satin Silk
Size: 2m x 0.7m
Price: RM59
Color: 17 colors
.
Cara pembelian:
1) Walkin Butik @tudungruffle.kedah di Rumah AOR Jalan Stadium (@rumah.aor)
2) WhatAapp 0126783134
__
#tutorialbyTR #bawalsatin #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #tudungruffle #missnones #chicruffles #swarovski #rufflecrochet #eyelash #trteam #trstokis #tudungkedah #rumahaor #kedahdarulaman #alorsetar #kedah #kedahseratarata #darulaman #malaysia #indonesia #brunei #thailand #islamic #tudungbawal #hijabista

5 SEBAB PEMINAT BAWAL WAJIB ADA BAWAL EYELASH SWAROVSKI (kami ada BANYAK stok untuk Marvelous, Forest Green & Dark Grey pakat my order na)
----------
1️⃣ Ofkoslah sebab ada 55 biji @swarovski yang diimport khas dari Austria dan kualiti adalah mengikut standard yang ditetapkan oleh pihak Swarovski
2️⃣ Material Swiss Voile yang dikostum khas untuk kesayangan @tudungruffle semua.
Apa bestnya Swiss voile ni?
#takjarang
#takmudahberkedut
Lebih tebal dari Bawal No.1 tetapi lebih lembut dari Bawal no.2
3️⃣ Finishing EYELASH yang nampak mewah
4️⃣ Setiap tudung didatangkan khas dengan hard box exclusive
5️⃣ Ada 20 warna pastel dan bold yang konpem menawan hati!
----------
Material: Swiss Voile
Keistimewaan: mudah bentuk & tak mudah berkedut
Size: 45 x 45
Price: RM59 (comes with exclusive box)
----------
Dapatkan koleksi ini di
🏠 Butik Tudungruffle Kedah, Rumah AOR Jalan Stadium, 05604 Alor Setar Kedah

Whatsapp Order:
📱 +60 12 678 3134
📱 +60 12 678 3134
📱 +60 12 678 3134
-----------
#tutorialbyTR #bawalsatin #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #tudungruffle #chicnones #missnones #chicruffles #eyelash #trteam #trstokis #tudungkedah #rumahaor #aor #alorsetar #kedah #kedahseratarata #darulaman #malaysia #indonesia #brunei #thailand #islamic #tudungbawal #hijabista

Wahhh terkejut kaknon, ramainya serbu butik hari ini nak dapatkan BAWAL SHAWL #chicnones satin ni. Pada yang tak sempat nak datang butik, korang semua boleh order melalui WhatsApp kami tau. 😘
.
Type: Bawal Shawl
Material: Satin Silk
Size: 2m x 0.7m
Price: RM59
Color: 17 colors
.
Cara pembelian:
1) Walkin Butik @tudungruffle.kedah di Rumah AOR Jalan Stadium (@rumah.aor)
2) WhatAapp 0126783134
__
#tutorialbyTR #bawalsatin #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #tudungruffle #missnones #chicruffles #swarovski #rufflecrochet #eyelash #trteam #trstokis #tudungkedah #rumahaor #kedahdarulaman #alorsetar #kedah #kedahseratarata #darulaman #malaysia #indonesia #brunei #thailand #islamic #tudungbawal #hijabista

❄️CHICNONES RESTOCK❄️
.
Hai , Good morning #trprincess. 🤗 Kalau dearies suka pakai shawl tapi tak nak bagi muka nampak bulat, jom cuba Bawal Shawl Chicnones dari TudungRuffle😊 WARNA HOT SELLING Banyak msih available😁
.
Dijamin puas hati tau. Bila pakai, senang je terbentuk dekat muka & boleh digayakan mengikut minat anda😁 Harga pun berpatutan RM 49 sahaja.
.
Sesuai untuk dijadikan sebagai gift, kita boleh sediakan exclusive box (atas permintaan). Jangan lepaskan peluang ni tau, kita dah restock untuk Chicnones.
.
💕Type : Bawal Shawl
💕Material : Chiffon & Korean Voile
💕Price : RM 49 each
.
Untuk pembelian & order, boleh whatsapp terus ke 📲012-3645686
.
#tudungruffle #tudungrufflecheras #TR #trprincess #TRprincess
#chicnones #missnones
#bawalshawl #koleksiraya2017
#agentTR #agenttudungruffle
#stokisTR #stokistudungruffle
#psTR #personalshoppertudungruffle
#personalshopperTR #pstudungruffle #rufflefeather
#salona #tudungrufflesalona #chicnonessatin #nononess #rufflecrochet #rufflecrochetTR

Yummy yummy, mana satu warna pilihan hati 😍 chicnones satin. Ada 16 warna yang memikat hati. Sesuai dipakai dalam apa jua events, material yang ringan, mudah dibentuk dan tidak pekak. Sayang semua suka yang mana?
.
Cara pembelian:
1) Walkin Butik @tudungruffle.kedah di Rumah AOR Jalan Stadium (@rumah.aor)
2) WhatAapp 0126783134
__
#tutorialbyTR #bawalsatin #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #tudungruffle #missnones #chicruffles #swarovski #rufflecrochet #eyelash #trteam #trstokis #tudungkedah #rumahaor #kedahdarulaman #alorsetar #kedah #kedahseratarata #darulaman #malaysia #indonesia #brunei #thailand #islamic #tudungbawal #hijabista

Bosan dengan bawal potongan biasa anda?
Nak cari Bawal Jepun yang mudah dibentuk?
.
#rufflecrochet Collection untuk anda!
.
Sebab kenapa anda perlu ada koleksi #rufflecrochet daripada TUDUNGRUFFLE?
1) Sentuhan finishing tudung sulam crochet yang sangat cute dan juga moden.
2) Material bawal jepun yang confirm senang bentuk
3) Setiap koleksi didatangkan khas dengan packaging yang ekslusif.
4) Harga cuma RM39 sehelai. Sangat affordable!
.
Cara pembelian:
1) Walkin Butik @tudungruffle.kedah di Rumah AOR Jalan Stadium (@rumah.aor)
2) WhatAapp 0126783134
__
#tutorialbyTR #bawalsatin #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #tudungruffle #missnones #chicruffles #swarovski #rufflecrochet #eyelash #trteam #trstokis #tudungkedah #rumahaor #kedahdarulaman #alorsetar #kedah #kedahseratarata #darulaman #malaysia #indonesia #brunei #thailand #islamic #tudungbawal #hijabista

The only thing brighter than her smile is the ‘gold’ you bought her #pikatline #ciaciacia

Yeayy esok cuti. Selamat berhujung minggu semua! 😘

#tudungruffle #trprincess #trstokis #ootdbytudungruffle #tutorialbytr #rufflebasic #rufflejewel #rufflecrochet #bawalswarovski #bawaleyelash #chicnonessatin #missnones #tudungbawal #pickuplinemalaysia

Selamat petang #TRPrincess,
Hope you have a wonderful weekend. Pada yang free free tiada aktiviti di hujung minggu ni, jom singgah ke Rumah AOR langsung ke Butik @tudungruffle.kedah ye. Ada banyak design baru untuk anda semua. Thank you @faramyra for your beautiful ootd donning #chicruffle by Tudungruffle.
__
Cara pembelian:
1) Walkin Butik @tudungruffle.kedah di Rumah AOR Jalan Stadium (@rumah.aor)
2) WhatAapp 0126783134
__
#bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #tudungruffle #missnones #chicruffles #swarovski #rufflecrochet #eyelash #trteam #trstokis #rumahaor #kedahdarulaman #alorsetar #kedah #kedahseratarata #darulaman #malaysia #indonesia #brunei #thailand #islamic #tudungbawal #hijabista

BAWAL SHAWL #chicnones No 1 di Malaysia
__
Anda bakal menjadi raja sehari tak lama lagi?
Tengah cari tudung kahwin tapi tak jumpa lagi?
Tak kahwin, tapi nak cari tudung bawal shawl yang ada sentuhan glamour sikit?
Jom dapatkan chicnones sekarang di @rumah.aor
__
Type: Bawal Shawl
Material: Satin Silk
Size: 2m x 0.7m
Price: RM59
Color: 17 colors
__
Cara pembelian:
1) Walkin Butik @tudungruffle.kedah di Rumah AOR Jalan Stadium (@rumah.aor)
2) WhatAapp 0126783134
__
#tutorialbyTR #bawalsatin #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #tudungruffle #missnones #chicruffles #swarovski #rufflecrochet #eyelash #trteam #trstokis #tudungkedah #rumahaor #kedahdarulaman #alorsetar #kedah #kedahseratarata #darulaman #malaysia #indonesia #brunei #thailand #islamic #tudungbawal #hijabista

BAWAL SHAWL #chicnones No 1 di Malaysia
__
Anda bakal menjadi raja sehari tak lama lagi?
Tengah cari tudung kahwin tapi tak jumpa lagi?
Tak kahwin, tapi nak cari tudung bawal shawl yang ada sentuhan glamour sikit?
Jom dapatkan chicnones sekarang di @rumah.aor
__
Type: Bawal Shawl
Material: Satin Silk
Size: 2m x 0.7m
Price: RM59
Color: 17 colors
__
Cara pembelian:
1) Walkin Butik @tudungruffle.kedah di Rumah AOR Jalan Stadium (@rumah.aor)
2) WhatAapp 0126783134
__
#tutorialbyTR #bawalsatin #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #tudungruffle #missnones #chicruffles #swarovski #rufflecrochet #eyelash #trteam #trstokis #tudungkedah #rumahaor #kedahdarulaman #alorsetar #kedah #kedahseratarata #darulaman #malaysia #indonesia #brunei #thailand #islamic #tudungbawal #hijabista

Hi! Dengan setiap pembelian Tudungruffle dengan kami, dapat kotak sekali tau! Envelope pon ada sekali. Boleh request dengan kami nak yang mana satu :)
__
Cara pembelian:
1) Walkin Butik @tudungruffle.kedah di Rumah AOR Jalan Stadium (@rumah.aor)
2) WhatAapp 0126783134
__
#tutorialbyTR #bawalsatin #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #tudungruffle #missnones #chicruffles #swarovski #rufflecrochet #eyelash #trteam #trstokis #tudungkedah #rumahaor #kedahdarulaman #alorsetar #kedah #kedahseratarata #darulaman #malaysia #indonesia #brunei #thailand #islamic #tudungbawal #hijabista

One color only 😃
Normal price : RM42
Offer : RM29 (exc postage)
Color : Manggosteen

#tudungruffle
#missnones
#tudungantitembam
#instantshawl

PROMOSI PROMOSI PROMOSI!
.
Ruffle Crochet 3 helai RM100 sahaja! Exclusive hanya di Tudungruffle Kedah tau. Walkin terus ke butik kami di Rumah AOR (@rumah.aor), DM kami atau WhatsApp ke 0126783134. Untuk postage pun boleh! Postage hanya RM10 sahaja seluruh Malaysia 🇲🇾 termasuk Sabah & Sarawak!

Hai sesayang semua, dah ada ke collection #rufflecrochet kaknon? Kalau belum cecepat dapatkan ye, sebab tudung kaknon ni ada jahitan crochet yang sangat comel untuk dipakai.
__
Ruffle Crochet Plain

Size: 45" x 45"
Fabric: Japanese Voile (Bawal Jepun)
Finishing: Crochet Stiches
Price: RM39
__
Cara pembelian:
1) Walkin Butik @tudungruffle.kedah di Rumah AOR Jalan Stadium (@rumah.aor)
2) WhatAapp 0126783134
__
#tutorialbyTR #bawalsatin #bawal #scarves #hijabtutorial #hijab #hijabfashion #tudungruffle #missnones #chicruffles #swarovski #rufflecrochet #eyelash #trteam #trstokis #tudungkedah #rumahaor #kedahdarulaman #alorsetar #kedah #kedahseratarata #darulaman #malaysia #indonesia #brunei #thailand #islamic #tudungbawal #hijabista

🔥🔥GOOD NEWS 😍😍 HOT SELLING CHICNONES BABY BLUE READY STOCK 🌹
.
😍 Warna ni dah lama tauu Hq tak produce, sekali dia produce, kita order banyak2☺️ Jom order sekarang sebelum warna kegemaran awak habis.. .
💕Type : Chicnones (Bawal Shawl)
💕Material : Awning (Korean Voile), Shawl (Heavy Chiffon)
💕Price : RM 49
💕Colour : BABY BLUE
💕Ukuran : 2m x 0.7m
.
🎁FREE GIFT setiap pembelian
❄️TR BOX boleh disediakan atas permintaan SAHAJA
.
📲Whatsapp 012-3645686 for order & purchase😊
.
#chicruffle #rufflebasic #tudungrufflekualalumpur #bawalprinted #satinbawal #chicnones #missnones #tudungrufflecheras #tudungruffle #bawalshawl #chicnonesinstant #rufflebasic #bawaleyelash
#personalshopperTR #personalshoppertudungruffle
#agentTR #stokisTR #agenttudungruffle
#stokistudungruffle #rufflecrochet
#rufflecrochetswarovski

Keep calm and wear tudungruffle 👑

Ini koleksi #missnones ye. Instant shawl paling best. Hanya 2 kali sarung je terus dapat effect loose style. Tak perlu pin pun. Tagline simple je, ikat & sarung terus cantik! Hahaha

Ada 6 warna letop. Berminat terus whatsapp +60189029379 #trstokis

Photo credit: #tudungruffle #shafinazroshaizad

#missnones #instantshawlbertali #instantshawlantitembam #instantshawl #trstokis #TRPrincess #tudungruffle #ootd #ootdbytudungruffle #tutorialbytr

Most Popular Instagram Hashtags