[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#missfazura

31170 posts

TOP POSTS

Kemaafan Dendam Yang Terindah

Nak tahu kisah selanjutnya mengenai pasangan ini serta pelbagai cerita menarik dunia hiburan, dapatkan #sisipan #bh esok.
#terimakasih @altelia_amani .
#missfazura #fattahamin #fattzura #fazbulouswarriors #myarticle #syawal2017 #beritaharian #myfavcouple #hsc #astroria

Waaahh cantikkk Belon 😄
#missfazura
#fattahaminz
#meletop

Bersemut tgok pic ni..❤
#Fattahrians
#fattahaminz
#missfazura
#Fattzura
#photoshoot
credit to @fahmeyburn 👍

Senyuman manis nie lah buat hidup #TengkuIan x keruan merindu.
.
.
@Regrann from @cikenwing - .
When you smile, the world smile with you
But when you cry, the world cry with you
~ Noah Farizzam
.
.
Dibalik awan hitam
Engkau cantik bulan malam
Indahmu melengkapi
Semesta sejuta bintang
(🎧: Ridho Rhoma ft Fazura)
.
.
Dah tersuka dengan lagu ni.. Dan juga dah tersuka dengan si pelantun suara kepada lagu ni.. Stay fazbulous, girl! 💗
.
.
.
#missfazura #nuramedina #heroseorangcinderella #hscmendoniaaaaa @missfazura - #regrann

#HeroSeorangCinderella
Tak sabar!! Jangan lupa dapatkan ok uols 😘
#NuraMedina @missfazura
#TengkuIanUzzam @fattahaminz
#fazura #fattahamin #FattZura
#hsc #hscmendoniaaaaa
.
Cc @thefa_team
.
#Repost @bobofahad
・・・
Kemaafan Dendam Yang Terindah

Nak tahu kisah selanjutnya mengenai pasangan ini serta pelbagai cerita menarik dunia hiburan, dapatkan #sisipan #bh esok.
#terimakasih @altelia_amani .
#missfazura #fattahamin #fattzura #fazbulouswarriors #myarticle #syawal2017 #beritaharian #myfavcouple #hsc #astroria

sedapnyee.. tag kwn2..
tuk kira brape kalori juadah dihari lebaran.... follow coach Din di bio ig @dinazmii utk tip diet sempoi dan mudah, sihat, nak ilangkan lemak keliling pinggang..
.
#CoachDin0197787478
#CoachNor0197587478
#slimfitissunnah #raya #melakau #heroseorangcinderella #fattzura #missfazura

RepostBy @_imani.imtiyaz_: "Senyuman manis nie lah buat hidup #TengkuIan x keruan merindu.
.
.
@Regrann from @cikenwing - .
When you smile, the world smile with you
But when you cry, the world cry with you
~ Noah Farizzam
.
.
Dibalik awan hitam
Engkau cantik bulan malam
Indahmu melengkapi
Semesta sejuta bintang
(🎧: Ridho Rhoma ft Fazura)
.
.
Dah tersuka dengan lagu ni.. Dan juga dah tersuka dengan si pelantun suara kepada lagu ni.. Stay fazbulous, girl! 💗
.
.
.
#missfazura #nuramedina #heroseorangcinderella #hscmendoniaaaaa @missfazura - #regrann" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Bugünki son eventten💫
Fattah Amin'in otururken ki baygınlığı temsili biz 99999 insta story izlerken...😂😂
#fattahaminz #fattahamin #fattzura #missfazura #fazura @missfazura @fattahaminz

Hari ni seharian Dee mengusik Tengku Ian dia hehe 🌹❤
.

#lotsoflove
#heroseorangcinderella 📹: #missfazura

MOST RECENT

Pain X ni perlu ada tau dalam handbag mak-mak.

Senang bila lengoh kaki masak untuk open house, boleh golek.
In Syaa Allah,berangin je, hilang la lengoh tu.
Siapa nak boleh DM, kalau nak cepat boleh Whatsapp terus Cik Ija. 📲 +601110707637

#painx #lengohkaki #sakitsendi #backpain #sendi #ronellaessentialoil #ajimura #inikamiajim #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #ronella #perak #pahang #temerloh #sakitlutut #sakitsendi #kakitravelmalaysia #kakishoppingonline #bazar #lemang #sayaorangkampung #missfazura #bajuraya2017 #openhouse #ajimura #ig_sokongan

Raya ke-4.
.
Sis dah start kerja 😿
.
Tempahan dibuka utk Hari Raya.
.
🍫Fudgy Moist Brownies Nutella🍫
.
🍫RM30/box
🍫RM15/half box
🍫9"x9" - 1 kg/half kg
.
🍫RM60/family box
🍫12"x12" - 1.5kg
.
11 toppings you can choose:
•Nutella - RM30
•Peanut Butter - RM30
•Nutella+Peanut Butter - RM30
•Nutella+Chocolate Chip - RM33
•Almond - RM35
•Walnut - RM35
•Marshmallow - RM35
•M&M - RM35
•Nips - RM35
•Chocolate Button - RM35
•Oreo - RM36
•Kitkat - RM42
•Kinder bueno - RM50
•Strawberry - RM50
.
🍫Max can mix 6 toppings.
🎂Order must be made a day before.
💸Min payment required for first time customer as confirmation.
🚗🛵Delivery made by runner.
.
To order please whatsapp +6012.69.13.788
•Name:
•Brownies:
•When:
•Self pickup/COD:
.
Special request:
✅Can request to write words/wish
✅Wish card
✅Candle
✅Ribbon
✅Surprise delivery
.
THANK YOU FROM OVENBYME.
.
IG: ovenbyme
FB: ovenbyme
.
🚗FREE DELIVERY AREA SEC 18 SHAH ALAM ONLY.
🚗OTHER THAN THAT DELI CHARGE+TOLL.
.
#brownieskedut #browniesmurah #brownieskedutnutella #fudgybrownies #brownies #nutella #mini pack #bajetpack #regularbox #familybox #shahalam #sek18 #cakechocmoistdadah #cake #keklapis #florentinecookies #delicharge #neelofa #fatttahaminz #lofattah #missfazura #noradanish #kingafiqq #elfiraloy

Cantik sgt dengan senyumman yg manihhh too🌹❤!
#missfazura
#fazbulous
#lotsoflove
#moreoflove
#leesofhate .
.
.
📹 " imanmohamedosman8

Eh apa tengku ian nak buat too.. taulaaa istri wangi semacam, tp punya hurmmm meminta sgt😂😂😂!
#heroseorangcinderella
#fattzura
#fattahamin
#missfazura
#tengkulanuuzzam
#nuramedina
#lotsoflove
#moreoflove
#leesofhate

I miss you, miss you too, sayang rindu. hm romantic betuiii couple ni💕🌹🌹💗!
#heroseorangcinderella
#fattzura
#fattahamin
#missfazura
#tengkulanuuzzam
#nuramedina
#lotsoflove
#moreoflove
#leesofhate

Most Popular Instagram Hashtags