#missfazura

27933 posts

TOP POSTS

Yang bagi present 'favlova' tu lagi lovelovelove kan? πŸ™ˆπŸ™ˆ #roadtopekan #missfazura .
πŸ“½ @missfazura πŸ’‹

Dedua cunz. Dedua lembut. Dedua sopan. Dedua heroin #fattahamin. Dedua buat dek je bila kene kecam. Dedua penah komen kat ig ai πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰. Dedua ai sayang. Sikit je nak puji kat fans #fattzura yg ramai tu. Suka tgk korang yg cool n jenis x bash2 org. Kalau tak, dulu bila up je gambar patahpijah berbondong-bondong fans lopatah dtg kecam πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’. Sabar je la waktu. Now dah aman dah πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— #mirafilzah #fazura #missfazura #fattahfilzah #fattzura #heroseorangcinderella #MehSandarPadaAkuRaya

Suka lakonan @missfazura dlm hero seorang cinderella.. nampak natural jer.. love love ... #love
#missfazura
#fazura
#heroseorangcinderella

Alhamdulillah dah sampai Dubai ✈
Cinderella nak icecream lah Hero 😜
.
.
πŸ“Ή: #missfazura

*SWIPE FOR FULL CATALOGUE AND MEASUREMENT *

Nak bergaya macam Nura Medina ni di pagi raya? Jom dapatkan Kurung Anabelle dengan sis. Ada harga promo sekarang rugi kalau tak grab awal2 😍😍 ALTELIA AMANI X ELRAH EXCLUSIVE
.
ANABELLE
RM40 OFF
SIZE : XS S M L XL XXL
PRICE : RM179 ( NORMAL PRICE RM219 )
MATERIAL : ITALIAN SILK

DETAILING : WUDUK FRIENDLY / NO BF
.
Altelia Amani x Elrahexclusive ? Apa yg special? Macam macam design yang cantik cantik & warna warna dia sangat memukau !! 😍😍😍 πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» Rugila siapa yang tak grab !! Open order now.
WA 0122442767 free service charge πŸ‘Œ

#fattzura #fattahamin #fattahaminz #missfazura #fazura #tengkuianuzzam #nuramedina #hsc #hscmendoniaaaaa #bajumelayu #bajukurung #bajuraya #bajuraya2017 #sayajual #sayajualbajumelayu #sayajualbajumuslimah #sayajualbajumelayumurah #lofattah #elrahexclusive #officialpselrah #officialpsprimavalet #primavalet #sayajualbajukurung
#elrahexclusive #nuramedina #alteliaamanixelrahexclusive #elrahrayastokisbaizura . #elrahexclusive #anabelle #alteliaamanixelrahexclusive #nuramedina #primavalet #elrahrayastokisbaizura

@Regrann from @_.inai38cari._ - @Regrann from @fattah_add1ct - Tidak dinafikan gaun yang dipakai oleh pelakon jelita Nur Fazura sewaktu malam Anugerah Bintang Popular Berita Barian ABPBH memang memukau mata yang memandang.
.
Gaun biru langit yang disulami batu permata itu kelihatan begitu sempurna tatkala Fazura melangkah ke atas pentas untuk menerima anugerah Pelakon Filem Wanita Popular.
.
Pujian demi pujian terus diterima oleh pereka yang mereka busana indah itu siapa lagi kalau bukan pereka duo terkenal tanah air Rizman Ruzaini.
.
Menurut pereka kegemaran Nur Fazura ini, mereka tidak menyangka gaun itu akan menjadi tular di media sosial sehinggakan gambar Fazura memakai gaun itu telah dimuat naik oleh pencinta fesyen serta blogger-blogger di seluruh dunia.
.
β€œRizman Ruzaini juga telah mencipta rekod peribadi apabila mendapat komen paling banyak di Instagram lebih dari 500 komen dan semuanya memuji gaun itu.”
.
Inspirasi untuk gaun pada malam itu diilhamkan menerusi karektor Cinderella yang sedang dilakonkan oleh Fazura dalam drama Hero Seorang Cinderella.
.
β€œFazura mahukan sesuatu yang β€˜simple’ untuk dipakainya kerana pada mulanya beliau tidak merancang untuk menghadiri majlis tersebut, jadi kami mencadangkan supaya beliau mengambil inspirasi Cinderella versi moden”.
.
Rizman dan Ruzaini ditemui sewaktu makan malam serta pertunjukan istimewa yang dianjurkan demi menghargai pelanggan yang setia bersama mereka selama 12 tahun berkhidmat dalam industri fesyen negara.
.
Baca lanjut di www.suria.my
#nuramedina #missfazura #heroseorangcinderella #hscmendoniaaa - #regrann

Video ini lah yg tah gelak besar tengok
.
Hahaha
.
#fattzura
#fattahaminz .
Ig story
#missfazura

Haritu Mat Rock, pastu Mat Bunga.. Sekarang Atok Rock hahahaha.
Why #fantaxfanti kita ni cute sangat 😜🌹
.
.
πŸ“Ή: #missfazura

MOST RECENT

Menyaksikan sendiri dpn Mata...bertapa bahagia melihat 2 keluarga nie. 2 2 belah sgt lah humble.
.
.
@Regrann from @_.inai38cari._ - Family #Fattzura - MAJLIS KESYUKURAN DAN DOA SELAMAT | SEMPENA KEDATANGAN BULAN RAMADHAN
LIVE UPDATE
.
Anjuran #fattahaminz #puterizarith #missfazura #royalepalace . - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags