#misi45

MOST RECENT

always partner Vr46 ๐Ÿ’™๐Ÿ’›
#sepang2017 #motogp #valeyellow #vr46 #foryou #Misi45

Korang lunch apo?Hakak makan yg ni demi .
#misisihat
#misi45
#misikuyus
#misiseksi
#misicamchetaa
Wakakaka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜€

Azam baru lah kita.
Semangat pon kene baru.
Banyakkan perbaiki diri. .
.
.
.
.
#2018 #wajahbaru #alambaru #semuakenebaru #transform #misi45

cerita di Sepang dah habis tapi cerita kita takkan pernah habis๐Ÿ‘ฃ .
#MotoGp #Vr46 #Team46 #Misi45

Lesson learned ๐ŸคกโœŒ๐Ÿป (masehbajubuatakunampakgemokwalaupuntak) #misi45

Selepas naik tangga dari tingkat 1 sampai 7 nampak pulak poster ni terus rasa semangat !! Terus rasa tak nak makan dah, ehh?? #misi45 #jomsihatdenganshaklee #mamaorkedjualshaklee

NAK KURUS BELOW RM120?
.
Banyak tau wani dapat feedback bila amalkan dia supplement kurus ni. Mengadu macam-macam
.
" Buang air besar LANCAR je setiap hari.."
.
" Lepas start makan supplement ni, berat badan senang je turun! Memang camtu ke?.."
.
" Makan herblax buat PERUT aku kempis wehh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. Nanti nak order lagi!"
.
" Makan LECITHIN buat aku dapat control rasa lapar laa..jadi tak berselera sangat nak makan.."
.
Haa antara feedback yang selalu sangat Wani dapat dari customers dan SID lain๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Sebenarnya kalau nak kurus kita kena jadi sangat RAJIN & ISTIQAMAH.
.
Pengambilan supplement ni sebagai salah-satu cara untuk membantu MEMPERCEPATKAN proses penurunan berat badan.
.
Contohnya Herblax, membantu mencuci usus kita supaya bersih dan sihat.
.
Bila usus bersih tanpa TOKSIN and KEKOTORAN yang menghalang penyerapan nutrisi dalam badan, lagi mudah berat badan kita turun tau
.
And macam LECITHIN sangat membantu kita MENGAWAL NAFSU MAKAN kita dan bantu MEMBAKAR LEMAK.
.
Jadii secara tak langsung, membantu kita kurangkan kadar pengambilan makanan yang menyumbang kepada peningkatan berat badan.
.
Selain ambil supplement, kalau BETUL-BETUL NAK turunkan berat badan, kita memanggg kena rajin jaga..
.
โœ”๏ธ Ambil pemakanan yang sihat dan seimbang
โœ”๏ธ RAJIN EXERCISE
โœ”๏ธ Jalani lifestyle yang sihat (contoh : tidur awal)
.
Kalau takat makan supplement tapi tak jaga pemakanan dan tak buat perkara kat atas ni memang susah nak kurus.
.
Kena RAJIN & ISTIQAMAH !! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Nak order supplement boleh whatsapp wani ye ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Hazwani Salleh
012-6146497
.
#misi45
#setperutkempis #setdetoksshaklee #setkurus #sayajualshaklee #kurus #diet #sihatkurus #shakleemalaysia #shakleesingpore #meru #klang #setiaalam #shahalam #rawang #sungaibesar #singpore #uss #marinabay #sentosa #toapayoh #yishun #woodland

NAK KURUS BELOW RM120?
.
Banyak tau wani dapat feedback bila amalkan dia supplement kurus ni. Mengadu macam-macam
.
" Buang air besar LANCAR je setiap hari.."
.
" Lepas start makan supplement ni, berat badan senang je turun! Memang camtu ke?.."
.
" Makan herblax buat PERUT aku kempis wehh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. Nanti nak order lagi!"
.
" Makan LECITHIN buat aku dapat control rasa lapar laa..jadi tak berselera sangat nak makan.."
.
Haa antara feedback yang selalu sangat Wani dapat dari customers dan SID lain๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Sebenarnya kalau nak kurus kita kena jadi sangat RAJIN & ISTIQAMAH.
.
Pengambilan supplement ni sebagai salah-satu cara untuk membantu MEMPERCEPATKAN proses penurunan berat badan.
.
Contohnya Herblax, membantu mencuci usus kita supaya bersih dan sihat.
.
Bila usus bersih tanpa TOKSIN and KEKOTORAN yang menghalang penyerapan nutrisi dalam badan, lagi mudah berat badan kita turun tau
.
And macam LECITHIN sangat membantu kita MENGAWAL NAFSU MAKAN kita dan bantu MEMBAKAR LEMAK.
.
Jadii secara tak langsung, membantu kita kurangkan kadar pengambilan makanan yang menyumbang kepada peningkatan berat badan.
.
Selain ambil supplement, kalau BETUL-BETUL NAK turunkan berat badan, kita memanggg kena rajin jaga..
.
โœ”๏ธ Ambil pemakanan yang sihat dan seimbang
โœ”๏ธ RAJIN EXERCISE
โœ”๏ธ Jalani lifestyle yang sihat (contoh : tidur awal)
.
Kalau takat makan supplement tapi tak jaga pemakanan dan tak buat perkara kat atas ni memang susah nak kurus.
.
Kena RAJIN & ISTIQAMAH !! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Nak order supplement boleh whatsapp wani ye ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Hazwani Salleh
012-6146497
.
#misi45
#setperutkempis #setdetoksshaklee #setkurus #sayajualshaklee #kurus #diet #sihatkurus #shakleemalaysia #shakleesingpore #meru #klang #setiaalam #shahalam #rawang #sungaibesar #singpore #uss #marinabay #sentosa #toapayoh #yishun #woodland

NAK KURUS BELOW RM120?
.
Banyak tau wani dapat feedback bila amalkan dia supplement kurus ni. Mengadu macam-macam
.
" Buang air besar LANCAR je setiap hari.."
.
" Lepas start makan supplement ni, berat badan senang je turun! Memang camtu ke?.."
.
" Makan herblax buat PERUT aku kempis wehh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. Nanti nak order lagi!"
.
" Makan LECITHIN buat aku dapat control rasa lapar laa..jadi tak berselera sangat nak makan.."
.
Haa antara feedback yang selalu sangat Wani dapat dari customers dan SID lain๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Sebenarnya kalau nak kurus kita kena jadi sangat RAJIN & ISTIQAMAH.
.
Pengambilan supplement ni sebagai salah-satu cara untuk membantu MEMPERCEPATKAN proses penurunan berat badan.
.
Contohnya Herblax, membantu mencuci usus kita supaya bersih dan sihat.
.
Bila usus bersih tanpa TOKSIN and KEKOTORAN yang menghalang penyerapan nutrisi dalam badan, lagi mudah berat badan kita turun tau
.
And macam LECITHIN sangat membantu kita MENGAWAL NAFSU MAKAN kita dan bantu MEMBAKAR LEMAK.
.
Jadii secara tak langsung, membantu kita kurangkan kadar pengambilan makanan yang menyumbang kepada peningkatan berat badan.
.
Selain ambil supplement, kalau BETUL-BETUL NAK turunkan berat badan, kita memanggg kena rajin jaga..
.
โœ”๏ธ Ambil pemakanan yang sihat dan seimbang
โœ”๏ธ RAJIN EXERCISE
โœ”๏ธ Jalani lifestyle yang sihat (contoh : tidur awal)
.
Kalau takat makan supplement tapi tak jaga pemakanan dan tak buat perkara kat atas ni memang susah nak kurus.
.
Kena RAJIN & ISTIQAMAH !! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Nak order supplement boleh whatsapp wani ye ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Hazwani Salleh
012-6146497
.
#misi45
#setperutkempis #setdetoksshaklee #setkurus #sayajualshaklee #kurus #diet #sihatkurus #shakleemalaysia #shakleesingpore #meru #klang #setiaalam #shahalam #rawang #sungaibesar #singpore #uss #marinabay #sentosa #toapayoh #yishun #woodland

Kami sekarang dah insaf.. We choose active life.. Hehehehe #bolecayaker #misi56 #misi45

Tak bawak baju bukan alasan #misi45 #misi45diteruskan #janaworkout

NEVER SKIPPED MY MORNING PROTEIN.
.
Macam biasa la kan, setiap pagi sebelum start apa apa kerja Wani akan make sure Wani amek ESP.
.
Pertama sebab Wani memang malas nak keluar pergi beli nasi lemak, roti canai, kuih ke apa apa sarapan yang melibatkan kena keluar rumah.
.
Kedua Wani tak nak makan benda yang berat berat sebab nanti lemau. Weekend tu terkecuali la sometimes.
.
Ketiga Wani sangat memerlukan extra energy. Wani perlu bertenga untuk selesai kerja dengan cepat. Kang kalau lemau lemau kerja lambat siap. Tu semua dah effect masa nak buat benda lain.
.
โœ… DAPAT MENGENYANGKAN PERUT
โœ… DAPAT TENAGA BERLEBIHAN
โœ… DAPAT MENJIMATKAN MASA
.
Dan dapat lagi extra, .
โค CERAHKAN KULIT.
โค PARUTKAN PUDAR.
โค๏ธ TAK PERLU BERLAPAR #misi45
.
Sooo sebab tu la Wani takkan skipped ambil ESP ni, lagi lagi dah nak puasa kan, lagi la penting lepas ni.
.
Jom kita ber ESP ๐Ÿค—
.
http://ordershakleedenganHS.wasap.my
.
#esp #sarapan #breakfast #cantik #cerah #berseri #milkbooster #energybooster #bazaarpaknil #hot #hotitem #shopping #shaklee #shakleemalaysia #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleeselangor

Jana lapar #misi45 tidak gagal #misi45diteruskan

Most Popular Instagram Hashtags