#mirafilzah

220139 posts

TOP POSTS

Patience dear, patience. Remember, life is a journey. If you got everything you wanted all at once there'd be not point to living. Enjoy the ride, and in the end, you'll see these "setbacks" as giant leaps forward, only you couldn't see the bigger picture in the moment. Remain calm. All is within reach, all you have to do is show up everyday, stay true to your path and you will surely find the treasure you seek. ๐Ÿ’™ .

Coming soon, "Sea Creatures" by @mf.shawls. Something different. Something rare. A must have collection in your wardrobe. #mfshawls #MiraFilzah โœจ

Baby, baby can't you see... You and I are meant to be... Hanya kita berdua โค ๐Ÿ˜Ž korg mesti tahu ayt nie haha ๐Ÿ˜‚ #zizanrazak #mirafilzah #mirazizan #aurapositifmirazizan #fantasimirazizan #julajulibintangcintaraya

Eheh. Sama la. Nak pakai baju sesama tak cakap. Kena pegi @arianirtw cari yang ni jugak ni. Kalau pakai ni boleh cantik macam dua orang tu tak?
#aydajebat
#mirafilzah
#ariani
#kukirimcinta
#mehsandarpadaaku

Lagi brp hari je nak puasa kan. Nak dekat puasa ni tetiba rasa nak #throwback pulak drama #ketupatpalasmrhandsome yg dok tunggu2 tahun lepas. Tahun ni si kruz dah jadi anak raja pulak dalam #heroseorangcinderella. Ayu pulak jd duta bulan puasa #terimakasih Kat tv3 tu. Konpem muka dia byk kuar masa iklan nanti. Pssssttt @tv3malaysia x mau ke ulang drama ni masa sahur? Semangat sikit nak bersahur bersama #fattahfilzah. #ketupatpalasmrhandsome #mirafilzah #fattahamin #kruzayu

Good night kesayangan ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Semoga hari esok lebih baik dari hari ini, moga happy selalu... ๐Ÿญ๐Ÿœ #zizanrazak #mirafilzah #mirazizan #bukangosip #editsebabminat #fansofzrmf #staypositive #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #julajulibintangcintaraya #goodnight

Cantik pulak rasanya pic ni..mungkin sebab latar belakangnyatu juga cantik..
.
.
#throwback #mfshawlsraya2017
Tumpang regran from @qilsyrq
.
.
#MFSemutsFamily๐Ÿ’–MiraFilzah #MiraFilzah

[SALES SENDU?] Hati sedih pilu tak terkata. Dahlah sales takde , customer pulak dicuri orang ๐Ÿ˜ญ Buat habis Internet beli hari-hari tapi takjadi apa ๐Ÿ˜ข
.
Takpe. Sebab tu perlunya ada ilmu sebelum berniaga ? Ye dak? Dulu IG saya 5k , sebelum masuk kelas sifu @ajimaura ni. Dah masuk barulah ramai customer nampak ig handbag yang comei lote ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Terima kasih @insta.tutor.malaysia ๐Ÿ‘
.
Yang berminat nak dapatkan ebook Saka ni, mai WhatsApp +601127863896. Ramai dah berjaya ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

#TerimaKasih, tahun ini Mira dilantik sebagai Duta kempen #TerimaKasih Maaf Zahir & Batin untuk Media Prima Berhad @tv3malaysia & @tv9malaysia. .

JOM jumpa Mira dan rakan-rakan artis yang lain di lokasi-lokasi Bazar Terima Kasih & Jom Masjid nanti! ๐Ÿ˜

Kami juga akan buat aktiviti tanggungjawab sosial sepanjang bulan Ramadhan ini. Kalau nak tau apa, tungguu! ๐Ÿ™†๐Ÿป๐Ÿ˜˜๐Ÿ’š #TerimaKasih #SyukurSelalu #MaafZahirdanBatin #MiraFilzah โœจ

MOST RECENT

If Allah has written for your happiness, no one can steal that from you and if He has written your heart to break then no one can mend it but He, so always put trust in Allah. ๐Ÿ’– #MiraFilzah #Elehh
#Trowback #maligaicinta

[Feedback testimoni]

Alhamdulillah, lps pakai 2 set Wow Repairing Skincare kulit makin okay &halus ๐Ÿ˜Š
.
Anda sedang mencari Natural skincare utk rawat kulit wajah anda dgn selamat & bebas kimia?!! WowFlawless Repairing System Skincare la sedia bantu anda. Ia akn membantu rawat serta detox kulit anda yg rosak dr dalam.
.
Utk keterangan lanjut blh Ws fiqah tau, 0132362424

#wowflawless #wowskincare #wowflawlessfoundation #foundation #foundationskincare #mukacantikberseri #antiscar #antiacne #lofattah #longlasting #nokulitkusam #nosideeffect #nomerkuri #nofilter #bebaskimia #sajat #halal #uvprotect #tutupcela #kulitsensitif #kulitcantik #glowing #mirafilzah #klangvalley #setiaalamresident #agentwantedmalaysia #berseri #shahalamresident #produksemulajadi #produktanpakimia

Boleh lepak sepanjang hari, tanpa perlu touch up rambut setiap masa.
.
Hiking windmill perhentian kecil pun xde hal bro..rambut pun xserabut ๐Ÿ˜Š
.
Memang sangat memudahkan Hipster Pomade ni! Tak perlu dah nak risau untuk ke tandas setiap masa hanya untuk periksa rambut masih stail atau tidak. Sekali pakai, boleh tahan sepanjang hari! .
Pilih dari 3 jenis bau:
โ€ข Apple
โ€ข Vanilla
โ€ข Mix berries
โ€ข Grape
โ€ข Hero
.
Hanya RM35 & RM45 sahaja untuk setiap jar! Whatsapp kami di 013-2712521 untuk membuat order anda sekarang!
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
#hipsterpomadephotocontest .
Hipster Pomade โ€“ Just Be Yourself.
.
#hipsterpomade #pomadeseremban #hpcodjelebu #hpcodseremban #hpcodportdickson #hpcodbahau #hpcodpilah #pomademurah #ilofayou #fattahamin #surihatimrpilot #lofattah #mirafilzah #zizanrazak #supportlocal #tempatanfest #suavecito #suavecitopomade #pomade #malaysia #genyhm #gegarvaganza #gegarvaganza3 #teamzarul #pomadeseremban #hpcodnilai

uolss mesti grab hasya exclusive harini tau!! Ajak kakak, adik, makcik, kawan2 order same2

Pakat2 melaram raya ni dengan hasya exclusive ๐Ÿ˜

Promosi hasya exclusive harini sahaja sempena hari jadi dan anniversary big boss #aisyaliyana tau

Whatsapp sekarang 0148487103!! #JAJAFIF
#ALraya2017
#tudunglabuh
#aisyaliyanatudunglabuh
#shawllabuh
#wideshawl
#hijab
#hijabista
#mirafilzah
#scarves
#escarves
#scaft
#bawallovers
#ootd
#wideshawl
#makcun
#syutiloveu
#gemagegarvaganza
#malaysia
#pahang
#bazarpaknil
#shopping
#duckscarves
#chiachia
#shoppingonline
#followme
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9

Setiap sesuatu itu ada sebab dan tujuannya๐ŸŒน
.
.
#themermaid #teamroketinsta #terapiinstagram

TESTIMONI VCS ANNONA + DERMAROLLER
.
Apa Kata Pengguna ??
.
โœ”Nampak dah HILANG PARUT dekat dahi
โœ”BEST PAKAI
โœ”Nampak dah BURN KURANG kalau tak malap je muka
โœ”Takpe pelahan-lahan ASALKAN SELAMAT
.
Biar lambat asalkan selamat.. jangan nak cepat2 sangat.. nanti raya tak tahu dah rupa apa ๐Ÿ˜…
.
.
PS: Pada Bulan May kami mengadakan Promosi yang BEST-BEST !ย ๐Ÿ˜
Apa Yang BEST Sangat Tu ?ย ๐Ÿ˜ฎ
.
1- "Pakej Hero" diteruskan pada BULAN MAY
(Beli 2 VCS FREE 1 DermaRoller)
Harga ASAL RM235 ๐Ÿ˜Ž
Harga PROMO RM170 ๐Ÿ˜
Anda JIMAT RM65 ! ๐Ÿ˜ฑ
.
2- "Pakej Super Saver" KEMBALI LAGI !
(Beli 2 VCS FREE 1 VCMC)
Harga ASAL RM210 ๐Ÿ˜Ž
Harga PROMO RM150 ๐Ÿ˜
Anda JIMAT RM60 ! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
WAHH PROMOSI BEST GILERR NIH RUGI TAK GRAB ! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
CEPAT-CEPAT Whatsapp "VCS Promo May" ke 0136271140 SEKARANG !! ๐Ÿ”Š
*Tekan Link Whatsapp di Bio*
.
Agent Annona Yang Sah
MY ID - VCS99
๐Ÿ’ฏDirect HQ
โŒNo COD
๐Ÿ“ฆPostage Only

CC014 | lLily Frenee
-
Price : RM199
Postage : RM10 SM | RM11 SS
-
Material : Premium Poly mix crepe
-
Available in XS, S, M, L and XL
-
For 2017's Raya, we bringing you Calacara Raya Roma which is a perfect balance of glamorous and chic elements. Designed to give you a fresh and elegance look for this raya.
-
To Order Kindly Whatsapp 019.3159.589 ๐ŸŒป
.
#sayajual #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualbajukurung #bajuraya #bajunikah #bajumoden #bajutunang #bazaarpaknil #raya #raya2017 #lebaran2017 #noradanish #neelofa #shhiloveyou #menantifebruari #mirafilzah #meletop #heroseorangcinderella #fattzura #fazura

โ€ผ๏ธOFFERโ€ผ๏ธOFFERโ€ผ๏ธ
๐Ÿ”ฅLIMITED STOCK๐Ÿ”ฅ
.
๐ŸŒŸTOTE AND POUCH ๐ŸŒŸ
๐Ÿ“ Grade: A
๐Ÿ“ Price: RM 70 sm/ 80 ss
.
#sayajualmurah #kedaionline #hargamurah #bazaarpaknil #laraalana #mirafilzah #bagmurah #bagborong #begmurah #handbagmurah #handbagmalaysia #uitm #unimas #unimap #utm #uitmdihatiku #dropshipdiperlukan

โ€ผ๏ธOFFERโ€ผ๏ธOFFERโ€ผ๏ธ
๐Ÿ”ฅLIMITED STOCK๐Ÿ”ฅ
.
๐ŸŒŸTOTE AND POUCH ๐ŸŒŸ
๐Ÿ“ Grade: A
๐Ÿ“ Price: RM 70 sm/ 80 ss
.
#sayajualmurah #kedaionline #hargamurah #bazaarpaknil #laraalana #mirafilzah #bagmurah #bagborong #begmurah #handbagmurah #handbagmalaysia #uitm #unimas #unimap #utm #uitmdihatiku #dropshipdiperlukan

โ€ผ๏ธOFFERโ€ผ๏ธOFFERโ€ผ๏ธ
๐Ÿ”ฅLIMITED STOCK๐Ÿ”ฅ
.
๐ŸŒŸTOTE AND POUCH ๐ŸŒŸ
๐Ÿ“ Grade: A
๐Ÿ“ Price: RM 70 sm/ 80 ss
.
#sayajualmurah #kedaionline #hargamurah #bazaarpaknil #laraalana #mirafilzah #bagmurah #bagborong #begmurah #handbagmurah #handbagmalaysia #uitm #unimas #unimap #utm #uitmdihatiku #dropshipdiperlukan

โ€ผ๏ธOFFERโ€ผ๏ธOFFERโ€ผ๏ธ
๐Ÿ”ฅLIMITED STOCK๐Ÿ”ฅ
.
๐ŸŒŸTOTE AND POUCH ๐ŸŒŸ
๐Ÿ“ Grade: A
๐Ÿ“ Price: RM 70 sm/ 80 ss
.
#sayajualmurah #kedaionline #hargamurah #bazaarpaknil #laraalana #mirafilzah #bagmurah #bagborong #begmurah #handbagmurah #handbagmalaysia #uitm #unimas #unimap #utm #uitmdihatiku #dropshipdiperlukan

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ MINAZ INSPIRED SUPER HOTS!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ KOLEKSI TERBAIK MASA KINI DAH REALEASE !
.
.
Ada 9 warna untuk direbut !!! Boleh pilih koleksi warna terang dan juga warna gelap warna yang sangat2 menarik dan gojess .
.
semua saiz ada dari XS sehingga 3xL ..kak zie cuba penuh permintaan u all nak saiz yang besar - besar comey gitu .
.
๐ŸŒน apa keistimewaan baju kurung ini ialah ๐ŸŒน .
.
๐Ÿ‘‰ material HEAVY DULL SATIN 60' .
๐Ÿ‘‰ design mini kurung .
๐Ÿ‘‰ exclusive design inspired .
๐Ÿ‘‰ saiz XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL .
๐Ÿ‘‰ bercutting loose dan berdut belakang .
๐Ÿ‘‰ kain duyung .
๐Ÿ‘‰ bergetah kiri dan kanan .
๐Ÿ‘‰ zip seblah kiri .
ร— JARANG .
ร— KECUT .
ร— RENYUK .
โœ… MUDAH DIGOSOK .
โœ… SEJUK DAN SELESA DIPAKAI .
โœ… TAHAN LASAK DAN TAK MUDAH LUNTUR .

RM115SM/RM120SS

Berminat whatsapp 0173379176

#kurungtifanie #kurungsandra #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #busanaanggun #koleksiraya2017 #bajuraya2017 #bajusedondon #bajubridesmaid #bajukenduri #bajukurungcikgu #bajukurungonline #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #lofattah #surihatimrpilotraya #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ MINAZ INSPIRED SUPER HOTS!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ KOLEKSI TERBAIK MASA KINI DAH REALEASE !
.
.
Ada 9 warna untuk direbut !!! Boleh pilih koleksi warna terang dan juga warna gelap warna yang sangat2 menarik dan gojess .
.
semua saiz ada dari XS sehingga 3xL ..kak zie cuba penuh permintaan u all nak saiz yang besar - besar comey gitu .
.
๐ŸŒน apa keistimewaan baju kurung ini ialah ๐ŸŒน .
.
๐Ÿ‘‰ material HEAVY DULL SATIN 60' .
๐Ÿ‘‰ design mini kurung .
๐Ÿ‘‰ exclusive design inspired .
๐Ÿ‘‰ saiz XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL .
๐Ÿ‘‰ bercutting loose dan berdut belakang .
๐Ÿ‘‰ kain duyung .
๐Ÿ‘‰ bergetah kiri dan kanan .
๐Ÿ‘‰ zip seblah kiri .
ร— JARANG .
ร— KECUT .
ร— RENYUK .
โœ… MUDAH DIGOSOK .
โœ… SEJUK DAN SELESA DIPAKAI .
โœ… TAHAN LASAK DAN TAK MUDAH LUNTUR .

RM115SM/RM120SS

Berminat whatsapp 0173379176

#kurungtifanie #kurungsandra #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #busanaanggun #koleksiraya2017 #bajuraya2017 #bajusedondon #bajubridesmaid #bajukenduri #bajukurungcikgu #bajukurungonline #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #lofattah #surihatimrpilotraya #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ MINAZ INSPIRED SUPER HOTS!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ KOLEKSI TERBAIK MASA KINI DAH REALEASE !
.
.
Ada 9 warna untuk direbut !!! Boleh pilih koleksi warna terang dan juga warna gelap warna yang sangat2 menarik dan gojess .
.
semua saiz ada dari XS sehingga 3xL ..kak zie cuba penuh permintaan u all nak saiz yang besar - besar comey gitu .
.
๐ŸŒน apa keistimewaan baju kurung ini ialah ๐ŸŒน .
.
๐Ÿ‘‰ material HEAVY DULL SATIN 60' .
๐Ÿ‘‰ design mini kurung .
๐Ÿ‘‰ exclusive design inspired .
๐Ÿ‘‰ saiz XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL .
๐Ÿ‘‰ bercutting loose dan berdut belakang .
๐Ÿ‘‰ kain duyung .
๐Ÿ‘‰ bergetah kiri dan kanan .
๐Ÿ‘‰ zip seblah kiri .
ร— JARANG .
ร— KECUT .
ร— RENYUK .
โœ… MUDAH DIGOSOK .
โœ… SEJUK DAN SELESA DIPAKAI .
โœ… TAHAN LASAK DAN TAK MUDAH LUNTUR .

RM115SM/RM120SS

Berminat whatsapp 0173379176

#kurungtifanie #kurungsandra #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #busanaanggun #koleksiraya2017 #bajuraya2017 #bajusedondon #bajubridesmaid #bajukenduri #bajukurungcikgu #bajukurungonline #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #lofattah #surihatimrpilotraya #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ MINAZ INSPIRED SUPER HOTS!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ KOLEKSI TERBAIK MASA KINI DAH REALEASE !
.
.
Ada 9 warna untuk direbut !!! Boleh pilih koleksi warna terang dan juga warna gelap warna yang sangat2 menarik dan gojess .
.
semua saiz ada dari XS sehingga 3xL ..kak zie cuba penuh permintaan u all nak saiz yang besar - besar comey gitu .
.
๐ŸŒน apa keistimewaan baju kurung ini ialah ๐ŸŒน .
.
๐Ÿ‘‰ material HEAVY DULL SATIN 60' .
๐Ÿ‘‰ design mini kurung .
๐Ÿ‘‰ exclusive design inspired .
๐Ÿ‘‰ saiz XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL .
๐Ÿ‘‰ bercutting loose dan berdut belakang .
๐Ÿ‘‰ kain duyung .
๐Ÿ‘‰ bergetah kiri dan kanan .
๐Ÿ‘‰ zip seblah kiri .
ร— JARANG .
ร— KECUT .
ร— RENYUK .
โœ… MUDAH DIGOSOK .
โœ… SEJUK DAN SELESA DIPAKAI .
โœ… TAHAN LASAK DAN TAK MUDAH LUNTUR .

RM115SM/RM120SS

Berminat whatsapp 0173379176

#kurungtifanie #kurungsandra #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #busanaanggun #koleksiraya2017 #bajuraya2017 #bajusedondon #bajubridesmaid #bajukenduri #bajukurungcikgu #bajukurungonline #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #lofattah #surihatimrpilotraya #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ MINAZ INSPIRED SUPER HOTS!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ KOLEKSI TERBAIK MASA KINI DAH REALEASE !
.
.
Ada 9 warna untuk direbut !!! Boleh pilih koleksi warna terang dan juga warna gelap warna yang sangat2 menarik dan gojess .
.
semua saiz ada dari XS sehingga 3xL ..kak zie cuba penuh permintaan u all nak saiz yang besar - besar comey gitu .
.
๐ŸŒน apa keistimewaan baju kurung ini ialah ๐ŸŒน .
.
๐Ÿ‘‰ material HEAVY DULL SATIN 60' .
๐Ÿ‘‰ design mini kurung .
๐Ÿ‘‰ exclusive design inspired .
๐Ÿ‘‰ saiz XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL .
๐Ÿ‘‰ bercutting loose dan berdut belakang .
๐Ÿ‘‰ kain duyung .
๐Ÿ‘‰ bergetah kiri dan kanan .
๐Ÿ‘‰ zip seblah kiri .
ร— JARANG .
ร— KECUT .
ร— RENYUK .
โœ… MUDAH DIGOSOK .
โœ… SEJUK DAN SELESA DIPAKAI .
โœ… TAHAN LASAK DAN TAK MUDAH LUNTUR .

RM115SM/RM120SS

Berminat whatsapp 0173379176

#kurungtifanie #kurungsandra #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #busanaanggun #koleksiraya2017 #bajuraya2017 #bajusedondon #bajubridesmaid #bajukenduri #bajukurungcikgu #bajukurungonline #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #lofattah #surihatimrpilotraya #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ MINAZ INSPIRED SUPER HOTS!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ KOLEKSI TERBAIK MASA KINI DAH REALEASE !
.
.
Ada 9 warna untuk direbut !!! Boleh pilih koleksi warna terang dan juga warna gelap warna yang sangat2 menarik dan gojess .
.
semua saiz ada dari XS sehingga 3xL ..kak zie cuba penuh permintaan u all nak saiz yang besar - besar comey gitu .
.
๐ŸŒน apa keistimewaan baju kurung ini ialah ๐ŸŒน .
.
๐Ÿ‘‰ material HEAVY DULL SATIN 60' .
๐Ÿ‘‰ design mini kurung .
๐Ÿ‘‰ exclusive design inspired .
๐Ÿ‘‰ saiz XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL .
๐Ÿ‘‰ bercutting loose dan berdut belakang .
๐Ÿ‘‰ kain duyung .
๐Ÿ‘‰ bergetah kiri dan kanan .
๐Ÿ‘‰ zip seblah kiri .
ร— JARANG .
ร— KECUT .
ร— RENYUK .
โœ… MUDAH DIGOSOK .
โœ… SEJUK DAN SELESA DIPAKAI .
โœ… TAHAN LASAK DAN TAK MUDAH LUNTUR .

RM115SM/RM120SS

Berminat whatsapp 0173379176

#kurungtifanie #kurungsandra #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #busanaanggun #koleksiraya2017 #bajuraya2017 #bajusedondon #bajubridesmaid #bajukenduri #bajukurungcikgu #bajukurungonline #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #lofattah #surihatimrpilotraya #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ MINAZ INSPIRED SUPER HOTS!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ KOLEKSI TERBAIK MASA KINI DAH REALEASE !
.
.
Ada 9 warna untuk direbut !!! Boleh pilih koleksi warna terang dan juga warna gelap warna yang sangat2 menarik dan gojess .
.
semua saiz ada dari XS sehingga 3xL ..kak zie cuba penuh permintaan u all nak saiz yang besar - besar comey gitu .
.
๐ŸŒน apa keistimewaan baju kurung ini ialah ๐ŸŒน .
.
๐Ÿ‘‰ material HEAVY DULL SATIN 60' .
๐Ÿ‘‰ design mini kurung .
๐Ÿ‘‰ exclusive design inspired .
๐Ÿ‘‰ saiz XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL .
๐Ÿ‘‰ bercutting loose dan berdut belakang .
๐Ÿ‘‰ kain duyung .
๐Ÿ‘‰ bergetah kiri dan kanan .
๐Ÿ‘‰ zip seblah kiri .
ร— JARANG .
ร— KECUT .
ร— RENYUK .
โœ… MUDAH DIGOSOK .
โœ… SEJUK DAN SELESA DIPAKAI .
โœ… TAHAN LASAK DAN TAK MUDAH LUNTUR .

RM115SM/RM120SS

Berminat whatsapp 0173379176

#kurungtifanie #kurungsandra #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #busanaanggun #koleksiraya2017 #bajuraya2017 #bajusedondon #bajubridesmaid #bajukenduri #bajukurungcikgu #bajukurungonline #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #lofattah #surihatimrpilotraya #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags