[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mirafilzah

MOST RECENT

Its a boomeerang! Cantik tak kesayangan kita ni semalam? 😍
Happy luncheon semua. Happy Monday. Happy Working 💖
.
.
.
🎥 : @nazlivingastyle
#MiraFilzah #Miraclegacy #TogetherWeStrong

.
🌸ALESSANDRA BLOUSE🌸
.
fast selling item -
.
.
.
(+)vintage concept - alessandra tunic berkonsepkan “vintages” yang bakal buat korang kelihatan berfashion ala English style tapi versi muslimah, bukan tu jerr cutting 2 layer tu bakal buat korang lebih tinggi.. haa! Sesuai la nak pakai pergi travel or ke pejabat.. Nampak sgt up to date , lain dari yang lain..
.
(+) luxury dubai como crepe - material yang sgt “mudah iron” dah kelihatan “eksklusif”, material yang terbukti berkualiti
.
(+) Adjustable ribbon – FREE adjustable ribbon , yang mana korang boleh pilih nak pakai or tak , tapi kalau nak kelihatan lebih cute boleh pakai dekat pinggang .. best kan boleh pakai 2 cara…
.
(+)hidden pocket - hidden pocket di bahagian kiri dan kanan baju, so mudah lah korang nak letak hp ke duit syiling ke or whatever.. yang pasti sgt sesuai untuk sis2 gojes yang malas nak bawa handbag.. hehe
.
(+) bf and wudhu friendly
.
BLOUSE SAHAJA‼️
.
.
.
.
🌷 Rm80 (Free postage) 🌷
.
Start postages 1/3/18 - 2-3 haRi keRja
.
.
.
.
#anggunstore #womenwardrobe #bajukurung #peplum #rayasedondon #lawa #gloomy #kebarung #kebarungcantik #kebarungmurah #kurungmurah #kurungmoden #raya #raya2018collection #raya2018 #selamathariraya #promosiraya2018 #cepat #cantikmacam #zulofa #mirafilzah #jannanick #grabitnow #promo #murah2 #beli #melayuayu#bridesmaid #pengantin #malaysia

.
🌸ALESSANDRA BLOUSE🌸
.
fast selling item -
.
.
.
(+)vintage concept - alessandra tunic berkonsepkan “vintages” yang bakal buat korang kelihatan berfashion ala English style tapi versi muslimah, bukan tu jerr cutting 2 layer tu bakal buat korang lebih tinggi.. haa! Sesuai la nak pakai pergi travel or ke pejabat.. Nampak sgt up to date , lain dari yang lain..
.
(+) luxury dubai como crepe - material yang sgt “mudah iron” dah kelihatan “eksklusif”, material yang terbukti berkualiti
.
(+) Adjustable ribbon – FREE adjustable ribbon , yang mana korang boleh pilih nak pakai or tak , tapi kalau nak kelihatan lebih cute boleh pakai dekat pinggang .. best kan boleh pakai 2 cara…
.
(+)hidden pocket - hidden pocket di bahagian kiri dan kanan baju, so mudah lah korang nak letak hp ke duit syiling ke or whatever.. yang pasti sgt sesuai untuk sis2 gojes yang malas nak bawa handbag.. hehe
.
(+) bf and wudhu friendly
.
BLOUSE SAHAJA‼️
.
.
.
.
🌷 Rm80 (Free postage) 🌷
.
Start postages 1/3/18 - 2-3 haRi keRja
. .
. .

#anggunstore #womenwardrobe #bajukurung #peplum #rayasedondon #lawa #gloomy #kebarung #kebarungcantik #kebarungmurah #kurungmurah #kurungmoden #raya #raya2018collection #raya2018 #selamathariraya #promosiraya2018 #cepat #cantikmacam #zulofa #mirafilzah #jannanick #grabitnow #promo #murah2 #beli #melayuayu#bridesmaid #pengantin #malaysia

NEW ITEM VCS ANNONA👇👇
.
*Vitamin C Beauty Mist by Annona*
.
*Keistimewaan:⤵⤵
.
Vitamin C Beauty Mist ini di hasilkan dengan buah buahan citrus yang menyegarkan dan bee venom yang membantu meningkatkan seri wajah. Hanya dengan sekali semburan, kulit wajah akan kelihatan bersinar dan kekal lembap. Vitamin C Beauty Mist ini juga membantu menyegarkan kulit yang letih dan kusam. Dengan penggunaan berterusan, Vitamin C Beauty Mist akan membantu meningkatkan keanjalan kulit, anda akan merasakan kulit lebih lembut, licin dan sihat. Sesuai digunakan sepanjang hari, walaupun selepas memakai solekan. . .
.
*Cara penggunaan* :⤵⤵
.
.
Pegang botol dalam jarak 15cm dari muka, tutupkan mata anda dan semburkan ke seluruh muka. Biarkan seketika sehingga Vitamin C Beauty Mist menyerap ke kulit muka.
.
Open for pre order until 4/3/2018
.
Whatsapp 0136709912

NEW ITEM VCS ANNONA👇👇
.
*Vitamin C Beauty Mist by Annona*
.
*Keistimewaan:⤵⤵
.
Vitamin C Beauty Mist ini di hasilkan dengan buah buahan citrus yang menyegarkan dan bee venom yang membantu meningkatkan seri wajah. Hanya dengan sekali semburan, kulit wajah akan kelihatan bersinar dan kekal lembap. Vitamin C Beauty Mist ini juga membantu menyegarkan kulit yang letih dan kusam. Dengan penggunaan berterusan, Vitamin C Beauty Mist akan membantu meningkatkan keanjalan kulit, anda akan merasakan kulit lebih lembut, licin dan sihat. Sesuai digunakan sepanjang hari, walaupun selepas memakai solekan. . .
.
*Cara penggunaan* :⤵⤵ .
.
Pegang botol dalam jarak 15cm dari muka, tutupkan mata anda dan semburkan ke seluruh muka. Biarkan seketika sehingga Vitamin C Beauty Mist menyerap ke kulit muka.
.
Open for pre order until 4/3/2018
.
Whatsapp 0136709912

PROMOSI Iphone 5 sdg berlansung! @wizz.gadget bg harga murah kaw-kaw pny!
-
NORMAL Price 720++ taw! TERHAD untuk 5 terawal je! tp harga ni untuk seminggu je. bila ckup 5 org kita trus ttup promo ni.
-
so jgn lepaskn peluang yg ada 😉 lepasni mmg tak dapat laa harga mcm ni dh!
-
klau korg nk booking dlu pon boleh, cuma RM 50 jee untuk book harga ni. cepat2 whatsapp min!
-
whatsapp 017-8797848 atau tekan je link kt bio!
-
#iphonemurah #giveaway #megasale #iphone #iphonemalaysia #jualiphone #iphonelelong #sayajual #bazarpaknil #igshop #mirafilzah #awek #hargaruntuh

Jangan lupa cuci muka dengan MORA ARGAN CLEANSER 2 kali sehari tau😍
.
FREE GIFT & DISKAUN POSTAGE untuk setiap pembelian🎁
.

MORA Premium Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM 60 (15 ml)
RM 30 (5 ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Almond Milky Scrub
RM 65 per bottle (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per jar (150g)
.
Beauty kit 1 RM170 -MORA Oil 15ml
-MORA Argan Cleanser
-MORA Milky Almond Scrub
.
Beauty Kit 2 RM150 -MORA Oil 15ml
-MORA Argan Cleanser
-MORA Chocolate Scrub
.
postage :
RM7 for semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak
.
Whatsapp +6011-37428078
.
COD Area Bangi, Bandar Seri Putra, dan Bukit Mahkota
.
#moraessential #MORAAlmondMilkyScrub #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #moraessentialbangi #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #MORAChocolateScrub #hilangparut #chocolatescrub #MORAEssentialBangi #MORABerryMist #MORAFaceMist #krimjeragat #argancleanser #morabeautykit #moraargancleanser #arganaoilserum #rambutgugur #morafeedback #MORAstokis #MORAcalissaoil #MORAselangor #MORAagents

🎉Hipster Pomade 2k18 Promotion🎉
.
🔥Original Line Combo Pack🔥
*2pcs = RM50 SAHAJA!!!*
Pilih 2 Hipster Pomade Original Line
🔘Apple
🔘Mix Berries
🔘Vanilla
🔘Grape
🔘Caramel
🔘Honeydew
*1 pcs = RM29*
.
🔥Premium Line Combo Pack🔥
*2pcs = RM70 SAHAJA!!!*
Pilih 2 Hipster Pomade Premium Line
🔘HERO
🔘XTREME
*1 pcs = RM39*
.
Bukan itu sahaja, setiap pembelian kami akan beri freegift PERCUMA!!
.
🎁Hipster Pomade Keychain
🎁Hipster Pomade Wristband
🎁Hipster Pomade Sticker
.
Promo terhad kpd 100 pembeli terawal sahaja, dptkan SEKARANG!
.
Be Awesome with Hipster Pomade
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself.
.
Cepat wassap kami ke 0132712521 untuk order!!
.
#hipsterpomade #pomadeseremban #hpcodjelebu #hpcodseremban #hpcodportdickson #hpcodbahau #hpcodpilah #pomademurah #moodrepublik #bazarpaknil #fattzura #mirafilzah #zizanrazak #supportlocal #tempatanfest #suavecito #suavecitopomade #pomade #malaysia #pomadeseremban #hpcodnilai

Wahhh sis model cantik kita @adiela_safiyyani pn percaya dan ambk #seriummi masa pregnant tau.. Bestnya #seriummi banyak membantu ibu-ibu hamil 😍
________
RM49 sahaja
________
📞📞0105706862
📞📞0105706862
__________
🚕 Um
🚕kbmall
🚕tesco/aeon
🚕tumpat
🚕wakaf bharu
🚕sg pinang-p.pekan
🚕area kelantan
__________
Pos seluruh malaysia
__________
AGENT/DROPSHIP DIALU-ALUKN
__________
#seribella #seribellafeedback #codseribella #seribellakelantan #bellaammaralovers #bellaammara #seribellahq #sihatcantik #petuacantikbelle #supliments #sayajual #kurungcotton #sayabeli #suplimentmurah #kedaikasutmurah #viralmalaysia #conversemurah #mirafilzah #durianruntuh #sugarbellecosmetic #adidasmurah #rockaway2016 #igkelantan #leeyanaraya2018 #minazlovers #bellaraya2018 #prelovedbellaammara #kurungcotton #belleootd

CS 86243 Joint Color Trumpet Tunic

Price : RM 48
Postage : RM 6 SM / RM 10 SS

Size S: Length: 100cm Bust: 90cm Waist: 86cm Shoulder: 37cm Sleeve: 58cm
Size M: Length: 101cm Bust: 95cm Waist: 91cm Shoulder: 38cm Sleeve: 58.5cm
Size L: Length: 102cm Bust: 100cm Waist: 96cm Shoulder: 39cm Sleeve: 59cm
Size XL: Length: 103cm Bust: 105cm Waist: 101cm Shoulder: 40cm Sleeve: 59.5cm
Size XXL: Length: 104cm Bust: 110cm Waist: 106cm Shoulder: 41cm Sleeve: 60cm
Material : Soft Crepe
Description: Front Zip for BF , Side Hidden Pockets.

#linanashifashion769
#eurofashion #koreanfashion #blouse #blousecantik #malaysia #tops #murahcantikberbaloi #shirt #koreandramastyle #kpop #bts #koreandrama #goblin #kpop #exo #snsd #bts #bazaarbaju #neelofa #noradanish #jannanick #aydajebat #fattah #fattzura #mirafilzah #makeup #makeuptutorial #ctdk #ootd #muslimahstyle

Nak bgambar dgn pengantin beratur pjg sgt, so kite bgambar dgn @mfmirafilzah je la.. Cantik mcm princess.. Hehe.. ❤️🌹 #fattzurafairytale #mirafilzah #miraclegacy #nonatv3 #weddingreception #mandarinoriental #klcc

🚀⬆👥DELIVERED REAL TARGETED FOLLOWERS MALAYSIA
.
Anda bisnes☺ tapi hasilnya krik.. krik..😥 Pelanggan x dtg kedai😢, kedai online ke kedai fizikal ke semuanya perlukan customer💰.
.
Buat iklan kos besar tapi hasilnya kurang 😖memuaskan. Dah setting baik punya iklan pening😭😵 nak bayar itu ini tapi sama juga hasilnya.
.
💁Apa kata anda cuba servis kami yang telah digunakan oleh ramai usahawan 👔Offline/Online yang sekarang ni tersenyum😁 gembiro😉 dengan hasil keuntungan 💰💰💰mereka perolehi sekarang🙆.
.
👨👩👱Mereka ni biasa je macam anda ada yg tak taw pasal instagram pun tapi bila langgan servis kami mereka nak 😘lagi dan lagi😘.
.
Mereka perlu duduk sambil jaga anak pergi 🏇🏄👪bercuti cuma layan 💬💌Dm/📞📲wasap jek. Duit berkepuk💸💸💸💲.
.
Ok bagi 💁instafamous, dorang sekarang acah acah 😎Famous gitew uolss sebab mmg dorang dah Followers ramai so leh influence orang lain, pandai pulak tu buat Gift Review, IG paid review. Silap silap nanti viral masuk TV pulak😂.
.
Layari laman web 🌐my.instafamouza.com untuk Details dan buat 💳💵belian sekarang.
.
#servisfollowermalaysia #followersmalaysia #followermalaysia #servislikemalaysia #servislikesmalaysia #likemalaysia #likesmalaysia #malaysiafollowers #tambahfollowersmalaysia #naikkanfollower #drazizanosman #azizanosman #profmuhaya #irfankhairi #sifufbads #instafamouza #instafamousmalaysia #roketinstafamouza #meroket2018 #imkk #roketbisnes #neelofa #mirafilzah #wakdoyok #usahawanonline #usahawanmalaysia #entrepreneurmalaysia #igshopmalaysia

CS 86239 Casual Trumpet Blouse

PRICE : RM 38
Postage : RM 6 SM / RM 10 SS

Measurement:
Size S: Length: 73cm Bust: 89cm Waist: 85cm Shoulder: 36cm Sleeve: 58cm
Size M: Length: 74cm Bust: 94cm Waist: 90cm Shoulder: 37cm Sleeve: 58.5cm
Size L: Length: 75cm Bust: 99cm Waist: 95cm Shoulder: 38cm Sleeve: 59cm
Size XL: Length: 76cm Bust: 104cm Waist: 100cm Shoulder: 39cm Sleeve: 59.5cm
Size XXL: Length: 77cm Bust: 109cm Waist: 105cm Shoulder: 40cm Sleeve: 60cm
Material : Crepe
Description: Back Zip

#linanashifashion769 #muslimahstyle
#eurofashion #koreanfashion #blouse #blousecantik #malaysia #tops #murahcantikberbaloi #shirt #koreandramastyle #kpop #bts #koreandrama #goblin #kpop #exo #snsd #bts #bazaarbaju #neelofa #noradanish #jannanick #aydajebat #fattah #fattzura #mirafilzah #makeup #makeuptutorial #ctdk #ootd

💛 SONGKET NURANY💛 .
💛Material Top Platinum Pearl Skin
.
💛Digabungkan Dengan Material Kain Songket Printed Royal silk
.
💛Design mini kurung kembang
.
💛Cutting Loose Berdutt Belakang
.
HARGA : RM100SM/RM105SS
.
📱📱WHATAPPS ➡➡ 0173045970 .
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #mirafilzah #zulariffin #neelofa #fattahamin #lofattah #fattzura #bajukurungmurah #dressraya #kurungraya #kebarung #kurtalelakimurah #blousemuslimah #bajumelayu #bajurayaperempuan #bajunikah #bajukurungmoden #bajuraya #kebayamoden #sayajualbaju

💛 SONGKET NURANY💛 .
💛Material Top Platinum Pearl Skin
.
💛Digabungkan Dengan Material Kain Songket Printed Royal silk
.
💛Design mini kurung kembang
.
💛Cutting Loose Berdutt Belakang
.
HARGA : RM100SM/RM105SS
.
📱📱WHATAPPS ➡➡ 0173045970 .
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #mirafilzah #zulariffin #neelofa #fattahamin #lofattah #fattzura #bajukurungmurah #dressraya #kurungraya #kebarung #kurtalelakimurah #blousemuslimah #bajumelayu #bajurayaperempuan #bajunikah #bajukurungmoden #bajuraya #kebayamoden #sayajualbaju

💛 SONGKET NURANY💛 .
💛Material Top Platinum Pearl Skin
.
💛Digabungkan Dengan Material Kain Songket Printed Royal silk
.
💛Design mini kurung kembang
.
💛Cutting Loose Berdutt Belakang
.
HARGA : RM100SM/RM105SS
.
📱📱WHATAPPS ➡➡ 0173045970 .
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #mirafilzah #zulariffin #neelofa #fattahamin #lofattah #fattzura #bajukurungmurah #dressraya #kurungraya #kebarung #kurtalelakimurah #blousemuslimah #bajumelayu #bajurayaperempuan #bajunikah #bajukurungmoden #bajuraya #kebayamoden #sayajualbaju

Most Popular Instagram Hashtags