#miracleserum

MOST RECENT

💐Kebaikan MIRACLE SERUM💐
.
.
1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.
.
2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
.
3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
.
4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
.
5⃣ Merawat jerawat serta jeragat
.

6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.
.
.
🌟🌟MIRACLE SERUM by ELIN 🌟🌟
Ingredient: Argireline15 Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract)
.
.
019-6028351. .
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum #foundationserum
#kosmetikmurah #collagenmurah
#collagen
#miracleserum
#serumdanielin
#miracleserumdanielin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco :

💐Kebaikan MIRACLE SERUM💐
.
.
1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.
.
2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
.
3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
.
4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
.
5⃣ Merawat jerawat serta jeragat
.

6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.
.
.
🌟🌟MIRACLE SERUM by ELIN 🌟🌟
Ingredient: Argireline15 Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract)
.
.
019-6028351. .
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum #foundationserum
#kosmetikmurah #collagenmurah
#collagen
#miracleserum
#serumdanielin
#miracleserumdanielin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco :

💐Kebaikan MIRACLE SERUM💐
.
.
1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.
.
2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
.
3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
.
4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
.
5⃣ Merawat jerawat serta jeragat
.

6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.
.
.
🌟🌟MIRACLE SERUM by ELIN 🌟🌟
Ingredient: Argireline15 Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract)
.
.
019-6028351. .
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum #foundationserum
#kosmetikmurah #collagenmurah
#collagen
#miracleserum
#serumdanielin
#miracleserumdanielin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco :

Alhamdulillah customer terus repeat 2 botol tau 💃🏻 Kulit muka makin lembut jerawat pun cepat jeh hilang 🙈 Yg ada parut pun boleh hilang jugak tau tapi kene selalu konsisten pakai ☺️
.
RM38 (SM) RM46 (SS)
Postage & cod area Kuantan
.
📲 Whatsapp eyna 010.456.4417
.
#danielinbeauty
#danielinserum
#danielinserumkuantan
#danielinbeautykuantan
#danielinbeautyresources
#danielinbeautyskincare
#serummurah
#miracleserum
#miracleserumbyelin
#miracleserumdanielin
#miracleserumkuantan
#miracleserumbydanielin
#miracleserumpahang
#fattahamin
#fattahaminz
#fattzura
#missfazura
#neelofa
#naelofar
#lofattah
#meletop
#kingcoco
#izreenazminda
#kptmkuantan
#umpgambang
#widadcollege
#uiakuantan
#kpmkuantan
#kuipsaskuantan

💐Kebaikan MIRACLE SERUM💐
.
.
1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.
.
2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
.
3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
.
4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
.
5⃣ Merawat jerawat serta jeragat
.

6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.
.
.
🌟🌟MIRACLE SERUM by ELIN 🌟🌟
Ingredient: Argireline15 Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract)
.
.
019-6028351. .
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum #foundationserum
#kosmetikmurah #collagenmurah
#collagen
#miracleserum
#serumdanielin
#miracleserumdanielin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco :

💐Kebaikan MIRACLE SERUM💐
.
.
1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.
.
2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
.
3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
.
4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
.
5⃣ Merawat jerawat serta jeragat
.

6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.
.
.
🌟🌟MIRACLE SERUM by ELIN 🌟🌟
Ingredient: Argireline15 Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract)
.
.
019-6028351. .
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum #foundationserum
#kosmetikmurah #collagenmurah
#collagen
#miracleserum
#serumdanielin
#miracleserumdanielin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco :

💐Kebaikan MIRACLE SERUM💐
.
.
1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.
.
2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
.
3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
.
4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
.
5⃣ Merawat jerawat serta jeragat
.

6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.
.
.
🌟🌟MIRACLE SERUM by ELIN 🌟🌟
Ingredient: Argireline15 Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract)
.
.
019-6028351. .
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum #foundationserum
#kosmetikmurah #collagenmurah
#collagen
#miracleserum
#serumdanielin
#miracleserumdanielin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco :

Ready stok Miracle Serum Aloevera, nak makeup nampak flawless tak??
.
Apa kata korang cuba dulu 1 botol miracle serum nie, inshaa Allah asbab Miracle serum nie dapat merawat masalah kulit muka korang 😍
.
Berminat boleh whatsapp sara ; 019-6028351
#miracleserum #kulitbebasjerawat #kulitbebascela #kulitcantik

Ready stok Miracle Serum Aloevera, nak makeup nampak flawless tak??
.
Apa kata korang cuba dulu 1 botol miracle serum nie, inshaa Allah asbab Miracle serum nie dapat merawat masalah kulit muka korang 😍
.
Berminat boleh whatsapp sara ; 019-6028351
#miracleserum #kulitbebasjerawat #kulitbebascela #kulitcantik

Ready stok Miracle Serum Aloevera, nak makeup nampak flawless tak??
.
Apa kata korang cuba dulu 1 botol miracle serum nie, inshaa Allah asbab Miracle serum nie dapat merawat masalah kulit muka korang 😍
.
Berminat boleh whatsapp sara ; 019-6028351
#miracleserum #kulitbebasjerawat #kulitbebascela #kulitcantik

SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka
.
GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM
.
Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar.
.
Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab.
.
Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut.
.
WA 019-2233573/ 014-3859731
.
#terlajaklaris #fattzura #missfazura #fattahamin #serumwajah #serummuka #serumjerawat #serumantikedut #serumrawatmuka #goldserum #miracleserum #serumputih #serummurah #neelofa #serummalaysia #pembekalskincare #abangnaktegur #kosmetikjenamasendiri #kosmetikmurah #kosmetikjenamaanda #produkjenamasendiri #produkjenamaanda #produkjenamasendirihalal #produkmalaysia #malaysiabrand #lokalah #sayajualonline

SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka
.
GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM
.
Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar.
.
Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab.
.
Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut.
.
WA 019-2233573/ 014-3859731
.
#terlajaklaris #fattzura #missfazura #fattahamin #serumwajah #serummuka #serumjerawat #serumantikedut #serumrawatmuka #goldserum #miracleserum #serumputih #serummurah #neelofa #serummalaysia #pembekalskincare #abangnaktegur #kosmetikjenamasendiri #kosmetikmurah #kosmetikjenamaanda #produkjenamasendiri #produkjenamaanda #produkjenamasendirihalal #produkmalaysia #malaysiabrand #lokalah #sayajualonline

SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka
.
GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM
.
Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar.
.
Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab.
.
Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut.
.
WA 019-2233573/ 014-3859731
.
#terlajaklaris #fattzura #missfazura #fattahamin #serumwajah #serummuka #serumjerawat #serumantikedut #serumrawatmuka #goldserum #miracleserum #serumputih #serummurah #neelofa #serummalaysia #pembekalskincare #abangnaktegur #kosmetikjenamasendiri #kosmetikmurah #kosmetikjenamaanda #produkjenamasendiri #produkjenamaanda #produkjenamasendirihalal #produkmalaysia #malaysiabrand #lokalah #sayajualonline

SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka
.
GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM
.
Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar.
.
Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab.
.
Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut.
.
WA 019-2233573/ 014-3859731
.
#terlajaklaris #fattzura #missfazura #fattahamin #serumwajah #serummuka #serumjerawat #serumantikedut #serumrawatmuka #goldserum #miracleserum #serumputih #serummurah #neelofa #serummalaysia #pembekalskincare #abangnaktegur #kosmetikjenamasendiri #kosmetikmurah #kosmetikjenamaanda #produkjenamasendiri #produkjenamaanda #produkjenamasendirihalal #produkmalaysia #malaysiabrand #lokalah #sayajualonline

SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka
.
GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM
.
Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar.
.
Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab.
.
Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut.
.
WA 019-2233573/ 014-3859731
.
#terlajaklaris #fattzura #missfazura #fattahamin #serumwajah #serummuka #serumjerawat #serumantikedut #serumrawatmuka #goldserum #miracleserum #serumputih #serummurah #neelofa #serummalaysia #pembekalskincare #abangnaktegur #kosmetikjenamasendiri #kosmetikmurah #kosmetikjenamaanda #produkjenamasendiri #produkjenamaanda #produkjenamasendirihalal #produkmalaysia #malaysiabrand #lokalah #sayajualonline

SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka
.
GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM
.
Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar.
.
Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab.
.
Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut.
.
WA 019-2233573/ 014-3859731
.
#terlajaklaris #fattzura #missfazura #fattahamin #serumwajah #serummuka #serumjerawat #serumantikedut #serumrawatmuka #goldserum #miracleserum #serumputih #serummurah #neelofa #serummalaysia #pembekalskincare #abangnaktegur #kosmetikjenamasendiri #kosmetikmurah #kosmetikjenamaanda #produkjenamasendiri #produkjenamaanda #produkjenamasendirihalal #produkmalaysia #malaysiabrand #lokalah #sayajualonline

feedback cust 😍 cepat cepat join postage sebelum pos laju cuti raya okay 😊 dm atau wasap saya 😘 .
.
#nourainskincare #fairydustserum #fairydust #thejunni #dnars #serumviral #serummurah #miracleserum

Kawan pun tegur kulit makin glowing. Kembang dia. 🤣 alaa kalau kulit glowing nie maksudnya kulit tu otw sihat. 🤓

Miracle Serum yang mengandungi Aloevera Extract🌿 untuk melembapkan & mencerahkan kukit secara semulajadi, Argan Oil🌱mengencangkan kukit wajah, 24k Gold✨menaikkan seri wajah, vitamin C & E 💊mampu menglengkap nutrisi kulit. Paling best, BAHAN SEMULAJADI CHAMOMILE 🍀. Apa fungsinya? Melawan kuman dan merawat keradangan jerawat, sunburn, echzema, etc. Bila semua nie b'gabung, xkan xglowing kulit tu dik? 🤠

Okay berminat wasap yui cepat ya. Boleh klik link di atas 😘
#gerabicantik #miracleserum #miracleserumtawau #miracleserumdanielin #miracleserumsabah #miracleserumlahaddatu #miracleserumsandakan #miracleserumkotakinabalu #tawau #tawauonlineshop #lahaddatu #lahaddatutown #sandakan #sandakanonlineshop #kotakinabalu #kotakinabaluonlineshop #sabah #jerawat #jeragat #poriporiterbuka #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitif #sunburn #sayajualsayapakai #trustedagent #bestselling

SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka
.
GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM
.
Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar.
.
Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab.
.
Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut.
.
WA 019-2233573/ 014-3859731
.
#terlajaklaris #fattzura #missfazura #fattahamin #serumwajah #serummuka #serumjerawat #serumantikedut #serumrawatmuka #goldserum #miracleserum #serumputih #serummurah #neelofa #serummalaysia #pembekalskincare #abangnaktegur #kosmetikjenamasendiri #kosmetikmurah #kosmetikjenamaanda #produkjenamasendiri #produkjenamaanda #produkjenamasendirihalal #produkmalaysia #malaysiabrand #lokalah #sayajualonline

SERUM untuk produk jenama sendiri. Kami membekalkan  dalam pelbagai bentuk packaging mengikut pilihan customer. #serummuka
.
GLOW PLUS SERUM • VITAMIN C WHITENING SERUM • PERFECT GOLD SERUM • ADVANCE BEAUTY SERUM
.
Serum boleh lembapkan kulit.  Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar.
.
Serum boleh didapati pelbagai jenis  seperti serum anti-penuaan, serum pencerahan kulit dan serum rawatan pencegahan jerawat. Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab.
.
Hubungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut.
.
WA 019-2233573/ 014-3859731
.
#terlajaklaris #fattzura #missfazura #fattahamin #serumwajah #serummuka #serumjerawat #serumantikedut #serumrawatmuka #goldserum #miracleserum #serumputih #serummurah #neelofa #serummalaysia #pembekalskincare #abangnaktegur #kosmetikjenamasendiri #kosmetikmurah #kosmetikjenamaanda #produkjenamasendiri #produkjenamaanda #produkjenamasendirihalal #produkmalaysia #malaysiabrand #lokalah #sayajualonline

Most Popular Instagram Hashtags