#minyaksafecare

MOST RECENT

Safe care aromatherapy 😊

Kegunaan :-
1) melegakan sakit kepala
2) meredakan perut kembung, masuk angin dan mabuk perjalanan
3) mengurangkan kegatalan dari gigitan nyamuk
4) mengandungi bau limau kasturi yang mampu menyegarkan minda (aromatherapy)

Minyak angin safe care aromatherapy ini berbau tenang dan damai.. rehatkan minda kita. tiada bau yang kurang menyenangkan.. Berminat?
Whatapps
014-7750084

#minyaksafecare #safecare #safecaremalaysia #minyakangin
#aromatherapy #minyakaromatherapy

Minyak angin aromatherapy Safecare
Sesuai digunakan untuk kegunaan berikut :-
 ✅Melegakan Sakit Kepala
 ✅Meredakan Perut Kembung dan Masuk Angin
 ✅Mabuk Perjalanan
 ✅Mengurangkan Gejala Selsema
 ✅Mengurangkan Kegatalan Dari Gigitan Nyamuk

Berminat? Whatsapp 0129048097

#minyakangin #minyaksafecareborong #safecaremalaysia #safecareborong #safecaremurah #minyakaromatherapysafecare #minyakaromaterapisafecare #freshcaremalaysia #freshcare #minyaksafecare #minyaksafecaremurah #posseluruhmalaysia #sakitkepala

Safe care aromatherapy 😊

Kegunaan :-
1) melegakan sakit kepala
2) meredakan perut kembung, masuk angin dan mabuk perjalanan
3) mengurangkan kegatalan dari gigitan nyamuk
4) mengandungi bau limau kasturi yang mampu menyegarkan minda (aromatherapy)

Minyak angin safe care aromatherapy ini berbau tenang dan damai.. rehatkan minda kita. tiada bau yang kurang menyenangkan.. Berminat?
Whatapps
014-7750084

#minyaksafecare #safecare #safecaremalaysia #minyakangin

Safe care aromatherapy 😊

Kegunaan :-
1) melegakan sakit kepala
2) meredakan perut kembung, masuk angin dan mabuk perjalanan
3) mengurangkan kegatalan dari gigitan nyamuk
4) mengandungi bau limau kasturi yang mampu menyegarkan minda (aromatherapy)

Minyak angin safe care aromatherapy ini berbau tenang dan damai.. relaxkan minda kt..xde bau yang kurang menyenangkan.. Berminat?
Whatapps
0172562674
0172562674
0172562674

#minyaksafecare #safecare #safecarenalaysia #minyakangin

Berita baik..biasanya sy jual min sedozen minyak safecare..tp skrg sy buka jualan min 6 botol..esok byk nk pos ni..sbb cuti 2hari x ke pejabat pos..sape2 nk selit pos esok..meh order skrg..jap lg nk packing2..😊😊
www.wasap.my/60129048097

#minyakangin #aromatherapysafecare #aromatherapy #minyaksafecareborong #minyaksafecaremurah #minyaksafecare #minyakaromatherapysafecare #minyakaromaterapisafecare #safecaremalaysia #freshcareborong #freshcare #sakitkepala #safecaremurahmalaysia #safecaremurah

Mesti ada yg mengantuk kan dekat tempat kerja pagi2 mcm ni? 😂 Dengan tempat aircond sejuk.. perghhh nikmat kalau boleh tido waktu macam ni tau! Hiks
.
Ape susah, sapu je Safecare Aromatheraphy dekat belakang leher, biar dia rasa fresh gitu. Rasa berangin je jadi kita pun tak mengantuk nak buat kerja. 😉
.
RM12 sahaja.
Postage RM8 sm, RM11 ss
.
📞 Wassap 01120700414
.
#safecare #aromatheraphy #safecaremalaysia #safecarearomatheraphy #minyakangin #safecaremurah #aromatheraphymalaysia #migraine #safecareborong #minyaksafecare #freshcare #kekasihpaksarela #tv3 #remyishak #vivyyusof #faridkamil #dianadanielle #iamhomegrown

Minyak angin aromatherapy Safecare
Sesuai digunakan untuk kegunaan berikut :-
 ✅Melegakan Sakit Kepala
 ✅Meredakan Perut Kembung dan Masuk Angin
 ✅Mabuk Perjalanan
 ✅Mengurangkan Gejala Selsema
 ✅Mengurangkan Kegatalan Dari Gigitan Nyamuk

Berminat? Whatsapp 0129048097

#minyakangin #minyaksafecareborong #safecaremalaysia #safecareborong #safecaremurah #minyakaromatherapysafecare #minyakaromaterapisafecare #freshcaremalaysia #freshcare #minyaksafecare #minyaksafecaremurah #posseluruhmalaysia

Assalamualaikum.
Memandangkan perkara ni sedang hangat diperkatakan, dan saya telah ditanya oleh beberapa orang pelanggan tetap tentang kesahihannya, saya tampilkan disini untuk kebaikan kita bersama. Ini kerana bukan saya sebagai penjual produk Minyak Aromatheraphy Safe Care, tetapi sebagai sesama pengguna.
.
.
Kita sendiri sedia maklum produk tersebut datangnya dari Indonesia. Sebagai pengguna dan penjual, saya sendiri terus membuat laporan perkara tersebut kepada pihak Safe Care untuk penjelasan dan maklumat lanjut.
.
.
Seterusnya saya menyemak tentang status produk tersebut apakah ia dilulusakan atau tidak oleh Badan Pengawas Obat dan Makanan - Republik Indonesia. .
.
Syukur alhamdulillah produk tersebut berdaftar dan diluluskan oleh Badan POM atas kandungan yang dibenarkan mengikut peraturan, regulasi dan standard negara tersebut.
.
.
Tiada istilah terlebih kandungan kerana standard yang diletakkan setiap negara adalah berbeza mengikut kajian dan pakar masing2.
Malaysia ada KKM. Indonesia ada Badan POM. Adakah kita nak perlu semak produk ni di KKM sedangkan ia keluaran Indonesia? 😊
.
.
Pada pendapat saya, soal ini juga lebih kurang isu makanan halal.
Adakah kalau kita berjalan di negara luar, kita nak cari makanan yang ada cop JAKIM saja, halal negara lain kita was-was. Hakikatnya procedure mendapat halal negara luar lagi ketat berbanding negara kita.. 🤔😉
#aromatherapy #safecarearomatherapy #minyakangin #minyakwangi #kesihatan #safecare #borongmurah #aromaterapi #safecaremalaysia #minyakterapi #minyaksakitkepala #peningkepala #minyakanginaromatherapy #minyakanginsafecare #freshmind #minyakanginaromaterapi #minyaksafecare #minyakaromaterapi #minyakanginaromaterapimalaysia #minyakaromaterapirollonsafecare #minyakmurah #migrain #senggugut #minyakaromateraphy #jb #codjb #johorbahru #radiancesignature #dms360

Walaupun lama xbersiaran bkn bermakna dh stop jualan ye..masih beroperasi lg..boleh whatapp ye utk pertanyaan/order 👇👇👇 http://www.wasap.my/+60129048097 😉😉 #safecaremalaysia #minyakangin #minyaksafecare #minyakaromatherapysafecare #minyakaromaterapisafecare #safecareborong #safecare #freshcare #minyakanginfreshcare #sakitkepala #safecareborong #safecaremurah

seronok beraya tahun ni..tp sis dh blk dr kampung..huhu..jadi dh open order balik..sape nk order safecare,cepat2 whatsapp ye. 0129048097..ready stok tau..dh boleh pos harini..
#safecaremurah #safecare #freshcareborong #freshcareminyakanginaromatherapy #freshcare #minyakangin #minyakanginsafecare #safecaremalaysia #safecareborong #aromatherapysafecare #aromatherapy #minyakaromaterapisafecare #minyakaromatherapysafecare #minyaksafecare

semalam last pos utk bulan ramadan ni..bkn apa,boleh je pos cumenya risau brg lama2 kt pej pos n cust dh start blk kg..jd smbung pas raya la ye..minyak ready stok ada..jgn risau..hehe..😊😊.. ok..korang buka apa..harini kite masak nasi ayam je..🍗🍗🍗 #safecaremurah
#safecare
#aromatherapysafecare
#minyakangin
#minyaksafecare
#minyakaromatherapysafecare
#minyakaromatherapysafecare
#safecareborong

Most Popular Instagram Hashtags