[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#minyaksafecare

104 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah, salah satu hajat untuk UKHUWWAHSTORE telah tercapai.
..
Moga segala urusan jual beli selepas ini lebih mudah dan diyakini.
..
Terima kasih 😘

MINYAK ANGIN AROMATHERAPY SAFE CARE

Minyak Angin Safe Care berkhasiat sebagai aromatherapy yang memberikan rasa d perut kembung, masuk angin, mabuk perjalanan dan mencegah gejala flu.
Komposisi minyak angin yang terdiri dari MENTHOL, CAMPHOR & ESSENTIAL OIL, menghasilkan aroma unik dan segar yang berbeza dari ubat-ubatan biasa.

KEGUNAAN

1.Melegakan sakit kepala

2.Meredakan perut kembung, masuk angin, mabuk perjalanan;

3.Mengurangkan gejala selesema (mudah dihidu dengan kemasan roll-on); 4.Mengurangkan kegatalan dari gigitan nyamuk;

5.Mengandungi bauan limau kasturi yang harum serta berupaya menyegarkan minda
betindak sebagai aromatherapy

KANDUNGAN

Mentol 20%

Base Add 100%

Essential Oil 5%

Champor 4%

CARA PENGGUNAAN

Gosokkan secukupnya pada bahagian yang sakit. Minyak Angin Aromatherapy Mind & Spirit Safe Care ini adalah berbeza daripada minyak yang lain kerana bau wangi mentholnya. Bagi mereka yang tidak menyukai aroma minyak angin yang berada di pasaran, minyak angin Aromatherapy Mind & Spirit Safe.

Whatsapp 01120192810

#jomborongkosmetik #minyakanginaromaterapi #minyaksafecare

Assalamualaikum📢📢
.
.
Berita baik untuk semua..
Saya adakan percuma penghantaran bagi sedozen keatas tau. Sampai 10dozen pun free postage hehe. Best kan?
.
.
So tunggu apa lagi?
Ambil peluang ni cepat hehe 🤗
☎️017-7413751
☎️017-7413751
☎️017-7413751
#aromatherapy #safecarearomatherapy #minyakangin #minyakwangi #kesihatan #safecare #borongmurah #aromaterapi #safecaremalaysia #minyakterapi #minyaksakitkepala #peningkepala #minyakanginaromatherapy #minyakanginsafecare #freshmind #safecaremurah #minyakaromatherapymurah #minyakanginmurah #safecarearomatheraphy #safecarearomaterapi #minyaksafecare #minyakaromaterapi

Minyak safe care aromatheraphy
Berfungsi untuk
✔melegakan senggugut ✔melegakan angin dalam badan
✔melegakan sakit kepala
✔melegakan masalah mabuk perjalanan
✔melegakan masalah selesema&hidung tersumbat
Kesegaran haruman limau kasturi berfungsi sebagai aromatheraphy dan sesuai bagi anda yang mengalami gejala stress
✔isi kandungan 10ml sesuai dibawa kemana sahaja
✔selesa dan sesuai digunakan dimana sahaja kerana haruman yang menyegarkan
💙boleh digunakan seisi keluarga

RM12
#minyaksafecare #safecaremalaysia #minyaksafecaremalaysia #minyaksafecaremurah

Seperti yg dikatakan..stok sampai harini..alhamdulillah..jom whatsapp saya 0129048097 untuk order..ready stok tau..jangan risau.. #safecaremalaysia #safecare #freshcare #safecaremurahmalaysia #safecaremurah #safecareborong #minyakangin #aromatherapy #minyakanginsafecare #minyakaromaterapisafecare #minyakaromatherapysafecare #minyaksafecare

Sewaktu disini beberapa minggu lepas, aktiviti dune bashing ni adalah salah satu aktiviti yang buatkan saya rasa loya dan pening kepala sebab saya alah naik jenis kereta pick up 4X4 ni semua, gegarannya kuat betul haha. Naik dekat jalan tar biasa je dah pening apatah lagi di fadang fasir 😆
.
.
Jadinya semestinya #minyaksafecare yang sentiasa dalam handbag menjadi pengubat segala pening loya tu 😎
.
.
Alhamdulillah sangat membantu. Letak di kepala sikit dan cium bau haruman dia pun dah dapat legakan loya hehe. Sampai ke malam lah saya berdampingan dengan minyak tu sepanjang di Desert Safari ni 😁😊
#sayajual #sayajualminyakangin #sayajualminyaksafecare #aromatherapy #safecarearomatherapy #minyakangin #minyakwangi #kesihatan #safecare #borongmurah #aromaterapi #safecaremalaysia #minyakterapi #minyaksakitkepala #peningkepala #minyakanginaromatherapy #minyakanginsafecare #freshmind #safecaremurah #minyakaromatherapymurah #minyakanginmurah #minyakaromaterapi #isterituanihsan #yearendsale #minyakmurah

MOST RECENT

seronok beraya tahun ni..tp sis dh blk dr kampung..huhu..jadi dh open order balik..sape nk order safecare,cepat2 whatsapp ye. 0129048097..ready stok tau..dh boleh pos harini..
#safecaremurah #safecare #freshcareborong #freshcareminyakanginaromatherapy #freshcare #minyakangin #minyakanginsafecare #safecaremalaysia #safecareborong #aromatherapysafecare #aromatherapy #minyakaromaterapisafecare #minyakaromatherapysafecare #minyaksafecare

semalam last pos utk bulan ramadan ni..bkn apa,boleh je pos cumenya risau brg lama2 kt pej pos n cust dh start blk kg..jd smbung pas raya la ye..minyak ready stok ada..jgn risau..hehe..😊😊.. ok..korang buka apa..harini kite masak nasi ayam je..🍗🍗🍗 #safecaremurah
#safecare
#aromatherapysafecare
#minyakangin
#minyaksafecare
#minyakaromatherapysafecare
#minyakaromatherapysafecare
#safecareborong

Brg yg telah dipos harini..alhamdulillah..yg satu tu xsmpat bungkus dh terus ambik gmbr 😄😄😄..promosi masih berjalan..boleh whatsapp 0129048097..ready stok tau.. #safecaremurah #safecare #safecarearomatherapy #aromatherapy #aromatherapysafecare #minyakangin #minyaksafecare #safecaremalaysia #safecareborong #sayajual #freshcare #minyakanginaromatherapysafecare #minyakanginaromaterapisafecare

Sempena harijadi anak pd bulan 4 ni,sis rasa mcm nak bg diskaun pd pembeli safecare..😁😁😁😁..wah..best kan..jom grab cepat2..promosi adalah sehingga 16 april 2017 SAHAJA TAU!!!..Hanya tambah rm2 SAHAJA utk pos bg pembelian sedozen...whatapps 0129048097 untuk order.. #safecare #safecaremurah #safecaremalaysia #safecareborong #minyakangin #minyakaromatherapysafecare #minyakanginsafecare #minyakaromaterapisafecare #freshcare #sakitkepala #aromatherapy #minyaksafecare #diskaun #promosi

Selamat petang :)
Bagi yang baru balik kerja, selamat beristirehat.
.
.
Mesti penat kan?
Tapi penat kita berbaloi bila setiap kerja kita ni dinilai sebagai ibadah.
Setiap hari kita kena perbaiki niat kita dalam mencari rezeki, supaya setiap satunya kerja kita dapat pahala. Salah niat je mesti ada yang tak kena dengan rezeki kita.
.
.
Penat tu jangan lupa sapu bahagian yang lenguh-lenguh dengan minyak safe care tau.
.
.
Nak order whatsapp je 017-7413751 ✌🏻️
#aromatherapy #safecarearomatherapy #minyakangin #minyakwangi #kesihatan #safecare #borongmurah #aromaterapi #safecaremalaysia #minyakterapi #minyaksakitkepala #peningkepala #minyakanginaromatherapy #minyakanginsafecare #freshmind #minyakanginaromaterapi #minyaksafecare #minyakaromaterapi #minyakanginaromaterapimalaysia #minyakaromaterapirollonsafecare #minyakmurah #migrain #senggugut #minyakaromateraphy #jb #codjb #johorbahru #radiancesignature #dms360

Alhamdulillah..minyak dh smpai..safecare dh restock..sape2 nk selit utk pos esk,boleh whatapps 0129048097

#safecare #safecaremurah #safecareborong #minyakangin #minyakaromatherapysafecare #minyaksafecare #safecaremalaysia #sakitkepala #aromatherapy

BELUM PERNAH GUNA SAFE CARE? 🤔
.
.
Assalamualaikum,
Bagi yang belum pernah bau dan cuba safe care ni, jom lah pakat beli.
Insya Allah bila dah cuba dan rasa bestnya minyak ni, mesti nak order lagi tau..
Insya Allah tak menyesal.
Tak mahal pun, rm10 je per botol.
Beli lagi banyak lagi murah 😍
.
.
Whatsapp 017-7413751 untuk order ok? 😎
☎️ 017-7413751
#aromatherapy #safecarearomatherapy #minyakangin #minyakwangi #kesihatan #safecare #borongmurah #aromaterapi #safecaremalaysia #minyakterapi #minyaksakitkepala #peningkepala #minyakanginaromatherapy #minyakanginsafecare #freshmind #minyakanginaromaterapi #minyaksafecare #minyakaromaterapi #minyakanginaromaterapimalaysia #minyakaromaterapirollonsafecare #minyakmurah #migrain #senggugut #minyakaromateraphy #jb #codjb #johorbahru #radiancesignature #dms360

Alhamdulillah Rezeki Hari Jumaat..
Esok Aimie Post Ya Last Batch Ni..
Minyak Aromatheropy Safe Care Aimie SOLD OUT!!
Stay Tune Aimie Restock Ya...
Memang Cepat HABIS...
.
RM10 Sahaja Sebotoi...
Beli Banyak Diskaun Pun Banyak :D..
Bole Borong Juga Taw!!
.
Mai DM/WA Aimie +6011-2102 0139..
Kasi Booking Dulu, Sampai Ja Aimie Post Or COD Teruih ;)...
.
#minyakanginaromatherapy #minyaksafecare #minyakanginaromatherapysafecare #safecare #aromatherapy #safecarearomatherapy #minyakangin #minyakwangi #kesihatan #safecare #diskaunborong #aromaterapi #safecaremalaysia #minyakterapi #minyaksakitkepala #peningkepala #minyakanginsafecare

Most Popular Instagram Hashtags