#minyakkelapadaramurah

5635 posts

TOP POSTS

Keriangan wajah kanak2 yang mengunjungi kilang minyak kelapa dara kami.heee..;)
#minyakkelapadaramurah
#minyakkelapadara
#minyakkelapa
#minyakkelapadaramalaysia
#minyakkelapadaramohfood

Rangkaian produk Catalyst. Ada pelbagai lagi produk Catalyst yang berada di pasaran selain minyak kelapa dara (vco). Nanti saya share product2 ni ya #minyakkelapadara
#minyakkelapadaramurah
#vcocatalystmurah
#vcocatalyst

Whats app 016-2030304

👉READY STOCK😘RM43 jer😱
exc pos sm8 ss12📦
DM@WA cikgu→+6012-5652-891💋
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaradaura
#minyakkelapadaramurah
#dauramurah
#daura

New product! Virgin coconut oil with tonnes of health benefits! Keep tuning in folks!
#anavico #virgincoconutoil #minyakkelapadara #minyakkelapadaramurah

.
🔥Minyak Kelapa Dara As Syifa Liquid ( 1 kotak ada 2 botol )
.
🔥Borong price (min order 5 unit) RM36 each .
Postage RM7 onwards
.
💸Potensi jualaan RM79.90 (harga pasaran&label)
.
Minyak ini merupakan makanan tambahan yang sangat baik terutama bagi ibu hamil (mendapat sambutan hebat kerana membantu ibu hamil bersalin secara normal)
.
Pm 0134172209 untuk borong
.
#minyakkelapadara
#virigincoconutoil
#minyakkelapadaraliquid
#minyakkelapadaraassyifa
#minyakkelapadaradaura
#minyakkelapadaramurah #hargaborongmurah
#webborong

Homemade virgin coconut oil merupakan 100% asli tanpa bahan pengawet.. Kelebihannya, baunya tidak tengik.. Still ada bau minyak kelapa tetapi tidaklah kuat.
Apabila ditambah dengan essential oil, bau minyak ini tidak melebihi bau essential oil

Sesuai digunakan untuk mendilute essential oil, sebagai minyak urutan dan bermacam2 lagi

Dijual didalam botol spray..Sangat mudah digunakan.. Harganya murah saja
RM10 untuk 30ml

Apa lagi? sambil beli essential oil, mari dapatkan minyak kelapa dara. Tak payah susah nak cari dah

1st tips kecantikan dengan VCO
.
MINYAK PEMBERSIH WAJAH
✅ Syarat pertama utk mendapatkan kulit yg sihat ialah dengan membersihkan muka dengan cara yg betul.
.
Haa, mcm mana cara yg betul? Korang bersihkan muka dengan kaedah DOUBLE CLEANSING.
.
Apa pulak DOUBLE CLEANSING tu ??
.
Double Cleansing ialah proses mencuci wajah dua kali, utk memastikan kulit kita betul2 bersih. Cucian pertama korang guna sahaja puncuci muka yg biasa korg guna, cucian kedua korg guna VCO pulakk ..
.
TIP : Ratakan VCO ke seluruh wajah dan urut secara perlahan lahan, untuk menangalkan kotoran minyak kemudian bilas dengan air suam ..
.
Pssssstt !! Actually inilah rahsia Kyla 😊 Untuk dapatkan kulit wajah yg sihat dan bebas jerawat .. BEBAS JERAWAT OK! 😘
.
#minyakkelapadara #minyakkelapadaramurah #minyakkepaladaraori #minyakkelapadarakl #virgincoconutoilmurah #virgincoconutoilori #virgincoconutoilkl #teamvco #vco #kingcoconut #kingcoco #shhiloveyou

🌻MINYAK KELAPA DARA D'AURA
VIRGIN COCONUT OIL (cecair)
1 set (2 botol × 100ml) RM55 exc post 🌻 POSTAGE RM7(SM), RM11(SS)
========================== MKD Liquid SANGAT SESUAI untuk IBU HAMIL yang inginkan bersalin NORMAL & MUDAH kerana kesannya lebih menyeluruh, penyerapan khasiat dalam badan lebih baik & mudah dicerna berbanding MKD Softgel. ✔KHASIAT MINYAK KELAPA DARA
DALAMAN
●Meningkatkan tahap metabolisme
●Meningkatkan sistem imunisasi
●Mengurangkan risiko penyakit jantung
●Mencegah jangkitan virus dan bakteria
●Meneutralkan racun dalam badan
●Membantu mengurangkan berat badan berlebihan
●Memudahkan proses bersalin
●Membantu mengurangkan risiko serangan kanser ✔LUARAN
●Mencegah rekahan pada kulit ibu hamil
●Mencegah proses penuaan
●Mengatasi masalah kulit seperti jeragat, jerawat serta kulit kering dan bersisik
●Menggalakkan pertumbuhan rambut
●Mengatasi masalah rambut gugur
●Mempercepatkan pembentukan sel kulit baru
●Melindungi kulit daripada sinaran ultraungu
●Mengekalkan kelembapan kulit
●Mencegah jangkitan mikroorganisme

#minyakkelapadaramurah
#minyakkelapadaradaura
#minyakkelapadaradauramurah
#minyakkelapadaradauraassyifa
#mkd
#minyakkelapadaraassyifa
#minyakkelapadaradauram

MOST RECENT

DHERBS MINYAK KELAPA DARA
.
🌴🌴🌴🌴🌴
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
🌴Penjagaan luaran dan dalaman #effatihah
🌴Pemangkin sistem pertahanan badan
🌴Membantu mengurangkan berat badan
🌴Menggalakkan pertumbuhan sel baru
Kaya dengan Vitamin E
🌴Membantu mengurangkan kolestrol
🌴Pertumbuhan rambut yang sihat.#effatihah
🌴Membantu mengurangkan buasir #effatihah
.
🌴🌴🌴🌴🌴
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga. #effatihah
.
#dherbsminyakkelapadaraasli
#dherbsminyakkelapadaraaslimurah
#dherbsminyakkelapadaraasliborongmurah
#dherbsminyakkelapadaraaslimurah
#dherbsminyakkelapadaraaslioriginal
#effatihah
#dherbsminyakkelapadaraaslimalaysia
#produkdherbsmurahborong
#dherbsterlajaklaris
#terlajaklaris
#terlajakmurah
#dherbsmurah
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaramurah
#minyakkelapadaramurahborong
#bazarpaknil
#onlineshop

New product! Virgin coconut oil with tonnes of health benefits! Keep tuning in folks!
#anavico #virgincoconutoil #minyakkelapadara #minyakkelapadaramurah

New product! Virgin coconut oil with tonnes of health benefits! Keep tuning in folks!
#anavico #virgincoconutoil #minyakkelapadara #minyakkelapadaramurah

New product! Virgin coconut oil with tonnes of health benefits! Keep tuning in folks!
#anavico #virgincoconutoil #minyakkelapadara #minyakkelapadaramurah

Campurkan minyak kelapa dara dan lavender.. Sapukan pada luka

Tips utk cepatkan bukaan.
Ikhtiar juga dgn vco ya? Nak dapatkan Minyak Kelapa Dara Ibu, boleh order disini.

#MinyakKelapaDaraIbu
#minyakkelapadaramurah
#VCO

Badan lenguh?
Sakit badan?

Campurkan lemongrass dengan minyak kelapa dara..Sapu pada badan

Serius best..macam kat spa

Homemade virgin coconut oil dihasilkan oleh teman saya. 100% natural tanpa bahan tambahan atau pengawet.. Boleh digunakan untuk mendilute essential oils.. Nak sapu pada rambut pun boleh
Sebagai mintak urutan pun boleh jugak

Dijual dalam botol spray untuk memudahkan penggunaan
@young_living_syarina

Homemade virgin coconut oil merupakan 100% asli tanpa bahan pengawet.. Kelebihannya, baunya tidak tengik.. Still ada bau minyak kelapa tetapi tidaklah kuat.
Apabila ditambah dengan essential oil, bau minyak ini tidak melebihi bau essential oil

Sesuai digunakan untuk mendilute essential oil, sebagai minyak urutan dan bermacam2 lagi

Dijual didalam botol spray..Sangat mudah digunakan.. Harganya murah saja
RM10 untuk 30ml

Apa lagi? sambil beli essential oil, mari dapatkan minyak kelapa dara. Tak payah susah nak cari dah

Homemade virgin coconut oil merupakan 100% asli tanpa bahan pengawet.. Kelebihannya, baunya tidak tengik.. Still ada bau minyak kelapa tetapi tidaklah kuat.
Apabila ditambah dengan essential oil, bau minyak ini tidak melebihi bau essential oil

Sesuai digunakan untuk mendilute essential oil, sebagai minyak urutan dan bermacam2 lagi

Dijual didalam botol spray..Sangat mudah digunakan.. Harganya murah saja
RM10 untuk 30ml

Apa lagi? sambil beli essential oil, mari dapatkan minyak kelapa dara. Tak payah susah nak cari dah

Most Popular Instagram Hashtags