#minyakkelapadaramurah

19 posts

TOP POSTS

Keriangan wajah kanak2 yang mengunjungi kilang minyak kelapa dara kami.heee..;)
#minyakkelapadaramurah
#minyakkelapadara
#minyakkelapa
#minyakkelapadaramalaysia
#minyakkelapadaramohfood

Catalyst VCO liquid
150 ml

Nak share pengalaman sendiri.. anak no 3 mempunyai kulit yg sensitif.. ekzema lah kot.. cepat merah2 gatal dan dia akan garu2.. saya pernah cuba vco satu brand lain ni masa dia baby..tapi tkde effect langsung.makin teruk pulak tengok.. pastu stop pakai vco.pakai pula lotion beli di pharmacy.mahal ya rabbi..ada nampak kesan sikit..tapi sikit sgt..smpai la tetiba terpike nk try vco liquid ni..sapu2 kat satu badan.. Alhamdulillah..setakat ni allergy kulit dia dah makin ok.. masih naik jugak merah2 tp cepat sgt ilang merah tu bila sapu vco ni..alhamdulillah.. ngasi ngn anak..jadi sekarang tk boleh putus vco liquid catalyst ni kt umah.. alhamdulillah.. semoga anak mama sentiasa sihat dan kuat.. #catalystvco
#catalystvcomurah
#catalysttestimoni
#minyakkelapadaramurah
#minyakkelapadara

👉READY STOCK😘RM43 jer😱
exc pos sm8 ss12📦
DM@WA cikgu→+6012-5652-891💋
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaradaura
#minyakkelapadaramurah
#dauramurah
#daura

🌻MINYAK KELAPA DARA D'AURA
VIRGIN COCONUT OIL (cecair)
1 set (2 botol × 100ml) RM55 exc post 🌻 POSTAGE RM7(SM), RM11(SS)
========================== MKD Liquid SANGAT SESUAI untuk IBU HAMIL yang inginkan bersalin NORMAL & MUDAH kerana kesannya lebih menyeluruh, penyerapan khasiat dalam badan lebih baik & mudah dicerna berbanding MKD Softgel. ✔KHASIAT MINYAK KELAPA DARA
DALAMAN
●Meningkatkan tahap metabolisme
●Meningkatkan sistem imunisasi
●Mengurangkan risiko penyakit jantung
●Mencegah jangkitan virus dan bakteria
●Meneutralkan racun dalam badan
●Membantu mengurangkan berat badan berlebihan
●Memudahkan proses bersalin
●Membantu mengurangkan risiko serangan kanser ✔LUARAN
●Mencegah rekahan pada kulit ibu hamil
●Mencegah proses penuaan
●Mengatasi masalah kulit seperti jeragat, jerawat serta kulit kering dan bersisik
●Menggalakkan pertumbuhan rambut
●Mengatasi masalah rambut gugur
●Mempercepatkan pembentukan sel kulit baru
●Melindungi kulit daripada sinaran ultraungu
●Mengekalkan kelembapan kulit
●Mencegah jangkitan mikroorganisme

#minyakkelapadaramurah
#minyakkelapadaradaura
#minyakkelapadaradauramurah
#minyakkelapadaradauraassyifa
#mkd
#minyakkelapadaraassyifa
#minyakkelapadaradauram

NAK DAPAT BABY SIHAT DAN COMEL ? NAK MUDAH BERSALIN ??? Ini rahsianya...ambil mkd bermula dari usia kandungan 3 bulan.
Boleh diminum atau disapu pada bhgn bermasaalah.
Yang penting tiada bahan kimia.

Baik utk ibu mengandung:
●mengurangkan morning sickness
●menstabilkan hb
●memberi tenaga
●mengurangkan sembelit
●menghilangkan stretchmark.

Jom amalkan MKD untuk baby sihat dan mama yang sihat sepenuhnya.
Whatsapp saya utk free consultation 017-3432015

#mkd #minyakkelapadara #minyakkelapadaraassyifa #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadaraori #mudahbersalin #berpantang #bersalin #barutbaby #setbersalin #barutbaby #bedungbaby

.
🎷🎸🎹2⃣0⃣1⃣7⃣ APRIL SALE🔈🔉🔊
🎷🎸🎹2⃣0⃣1⃣7⃣ APRIL SALE🔈🔉🔊
🎷🎸🎹2⃣0⃣1⃣7⃣ APRIL SALE🔈🔉🔊
.
D AURA VCO SOFTGEL - Rm 32
.
🚫Harga tidak termasuk kos postage.
🆓gift. .
.
📱WHATSAPP +6019 365 0823 WHATSAPP📱
📱WHATSAPP +6019 365 0823 WHATSAPP📱

#dauraminyakkelapadara
#dauraminyakkelapadaramurah
#daurasoftgel #daura
#minyakkelapadaraassyifa
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaramurah
#dauraminyakkelapadaraoriginal #coconutoil #dauramurah
#suamikupalingsweet #puchongpermata #johorbharu #dauraminyakkelapadarapromo #bukitpuchong #kotabharu #puchongperdana #shahalam #ipoh #kualaterengganu #alorsetar #usopmentormilenia2017 #mentormilenia2017 #mejabulatsepahtu #mentormilenia #aprilsale

Good morning momies! 😘 .
Dah sarapan? Sy mkn roti cicah air nescafe ja 😀
.
Oh ya, jgn lupa amik 2bj softgel selepas mkn tau. Supaya lbh bertenaga utk mulakan hari anda. 💪
.
#minyakkelapadaramurah
#minyakkelapadaraori
#sarapanpagi
#sayaminumsayajual
#happymonday

😍“WOWW…KAWAN-KAWAN TEGUR PERUBAHAN KULIT ANDA” 😍
.
📢📢KALAU NAK TAHU MACAMANA NAK DAPAT KULIT WAJAH SIHAT DAN CANTIK, MEMANG WAJIB KORANG BACA NI SAMPAI HABIS
PRODUK PENJAGAAN KULIT WAJAH PALING BEST & MUDAH DI BAWA KE MANA2 ! PENJAGAAN HARIAN TU SAMA PENTING DARI RAWATAN BERKALA. JOM TRANSFORM KULIT WAJAH ANDA MENJADI LEBIH FLAWLESS DAN SEMESTINYA BEBAS MINYAK !
.
============= 🚦 🚦 Glowing ada 2 jenis tau, glowing natural (kulit licin mcm telorr) 👍 and lagi satu glowing berminyak 😂 😭. Which one korang nak? .
Beauty hacks daripada kastemer kami, hanya 2-3 titis Rosehip Oil ni before korang pakai krim siang atau malam. Memang super glowing, & dia boleh 'tangkap' essence nutrient yang ada dalam krim siang/malam korang dengan lebih pantas. Kulit korang takkan dehydrated sebab Rosehip Oil ni melembapkan & merawat ur skin as well. .
Nak pakai kat bibir 💋 pun boleh, bagi sesiapa yang bibir merekah, bibir kering, boleh sapu rosehip oil ni before apply your lipstick 😙
.
.
Siapa yang taknak? 😁 🙋 Mestilah wajib nak kan? .
==============
KEPAKARAN KAMI (RIZANYBEAUTY) MEMBANTU ANDA UNTUK MENJADI CANTIK:-
.
🆗 TANPA PARUT JERAWAT/ JERAGAT
🆗 MOISTURISER/MELEMBAPKAN KULIT
🆗 PELEMBAP BIBIR / BIBIR X KERING & BIBIR PINKY 🆗 MAKEUP TAHAN LEBIH LAMA & X BERMINYAK
🆗 MUKA GLOWING &CERAH
.
[NOTA PENTING: ANDA MESTILAH “ISTIQOMAH” UTK KEPUTUSAN YG WOW!!]
==============
.
TESTIMONI dari pelanggan kami boleh blh klik di link sebelah nih http://bit.ly/2ig9K86
.
"WOW! WOW!. I NAK ORDER SKRNG KAK HADA... HOW TO ORDER PLISSS"
.
.
Follow je step2 kat bawah ni ye :-
1. 📱📲 WHATSAPP “ http://www.wasap.my/60164201979 ", 📱📲 WHATSAPP “ http://www.wasap.my/60164201979 ",
.
2. 📩📩 Atau PM ke Inbox Kak Hada: http://m.me/rizanybeauty
#rizanybeauty #rosehipoilmalaysia #rosehipoil #minyakrosehip #minyakrosehipmurah #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadara #bazarpaknilprodukkecantikkan #arganoil #arganoilmurah #serummuka #serummurah #serummukamurah #serumjerawat #serumjeragat #vitcrosehip #vitcrosehipmurah #sayajual #sayajualmurah #cikgusekolah #cikgucikgi #hargastudent #promosigaji #harigaji

Cara penggunaan MKD MOSS MAYRA bagi yang masih confuse2 macam mana nak guna dan pakai..
.
.
🍃 Untuk telan / consume atleast 2 kapsul softgel per day. 2-3 biji sehari. Waktu pengambilan yang sangat disarankan selepas breakfast atau sebelum tidur.
.
🍃 Softgel boleh juga dipecahkan & di sapu dekat tempat bermasalah terutama : ☄️pada bayi yg ada eczema
☄️untuk perut momies pregnant yang nak elak stretch mark ☄️boleh digunakan untuk sapu sapu dekat rambut
tempat tempat yang ada parut .

#minyakkelapadara
#minyakkelapadaramurah
#minyakkelapadaramossmayra
#mossmayra
#mossmayravco
#virgincoconutoil
#ibu
#bersalin

MOST RECENT

.
🎷🎸🎹2⃣0⃣1⃣7⃣ APRIL SALE🔈🔉🔊
🎷🎸🎹2⃣0⃣1⃣7⃣ APRIL SALE🔈🔉🔊
🎷🎸🎹2⃣0⃣1⃣7⃣ APRIL SALE🔈🔉🔊
.
D AURA VCO LIQUID - Rm 38
.
🚫Harga tidak termasuk kos postage.
🆓gift. .
.
📱WHATSAPP +6019 365 0823 WHATSAPP📱
📱WHATSAPP +6019 365 0823 WHATSAPP📱

#dauraminyakkelapadara
#dauraminyakkelapadaramurah
#daurasoftgel #daura
#minyakkelapadaraassyifa
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaramurah
#dauraminyakkelapadaraoriginal #coconutoil #dauramurah #puchongpermata #johorbharu #dauraminyakkelapadarapromo #bukitpuchong #kotabharu #puchongperdana #shahalam #ipoh #kualaterengganu #alorsetar #jepsari #suamikupalingsweet #diabidadariku #usopmentormilenia2017 #mejabulatsepahtu #mentormilenia2017 #aprilsale

.
🎷🎸🎹2⃣0⃣1⃣7⃣ APRIL SALE🔈🔉🔊
🎷🎸🎹2⃣0⃣1⃣7⃣ APRIL SALE🔈🔉🔊
🎷🎸🎹2⃣0⃣1⃣7⃣ APRIL SALE🔈🔉🔊
.
D AURA VCO SOFTGEL - Rm 32
.
🚫Harga tidak termasuk kos postage.
🆓gift. .
.
📱WHATSAPP +6019 365 0823 WHATSAPP📱
📱WHATSAPP +6019 365 0823 WHATSAPP📱

#dauraminyakkelapadara
#dauraminyakkelapadaramurah
#daurasoftgel #daura
#minyakkelapadaraassyifa
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaramurah
#dauraminyakkelapadaraoriginal #coconutoil #dauramurah
#suamikupalingsweet #puchongpermata #johorbharu #dauraminyakkelapadarapromo #bukitpuchong #kotabharu #puchongperdana #shahalam #ipoh #kualaterengganu #alorsetar #usopmentormilenia2017 #mentormilenia2017 #mejabulatsepahtu #mentormilenia #aprilsale

Selamat bercuti semua! Dan tak lupa juga selamat berpuasa buat yang berpuasa 😄

Masih berbaki dua hari, ya dua hari! Untuk promosi penghantaran PERCUMA produk IBD UTM pada hari RABU ini!

Lekas, cepat ambil peluang ini, PERCUMA ke serata Malaysia ya. Bukan semenanjung sahaja 😊

Trusted brand dengan kawalan pemprosesan dari pakar-pakar yang diikitiraf, insyaAllah khasiat produk yang memberi manfaat untuk pengguna.

#UniversitiTeknologiMalaysia #LabisiaPumila #natural #postmenopausal #postpartum #hormonalbalance #minyakkelapadara #minyakkelapadaramurah #virgincoconutoil #extravirgincoconutoil #vco #vcosoftgel #vcokapsul #vcoliquid #naturalremedy #sayajual #supplement #healthsupplement #kacipfatimahutm #kacipfatimah #tongkatali #tongkataliutm #collagen #vitaminc #utm #universititeknologimalaysia #kacipfatimahphytoplus #tongkataliphytoplus

ASSALAMUALAIKUM, selamat pagi semua. *PENGUMUMAN* Hari Rabu, 26hb April 2017, minggu hadapan, kami stokis produk UTM buat promosi penghantaran percuma ke semenanjung dan sabah/sarawak. Jika ada yang berkenan untuk ikut bersama promosi *FREE POSLAJU* ini, boleh hubungi kami untuk pembelian. Terima kasih, semua.

Boleh hubungi Edelin direct di:
📞 +60134904953
📞 +60134904953
📞 +60134904953

A High quality product; developed and formulated by
#UniversitiTeknologiMalaysia #LabisiaPumila #natural #postmenopausal #postpartum #hormonalbalance #minyakkelapadara #minyakkelapadaramurah #virgincoconutoil #extravirgincoconutoil #vco #vcosoftgel #vcokapsul #vcoliquid #naturalremedy #sayajual #supplement #healthsupplement #kacipfatimahutm #kacipfatimah #tongkatali #tongkataliutm #collagen #vitaminc #utm #universititeknologimalaysia #kacipfatimahphytoplus #tongkataliphytoplus

Kenapa minyak kelapa dara sangat penting untuk ibu hamil.
.
.
*Memudahkan proses bersalin kerana ia melicinkan laluan dalam rahim
*Mengurangkan risiko demam kuning pada bakal anak *Menghilangkan mual-mual yang teruk
*Mencegah dan menghilangkan kesan regangan
*Menyeimbangkan paras gula dan tekanan darah
*Menguatkan rahim
*Mencegah kelahiran bayi pra matang

Nak order?

Whatsapp 017-3432015 sekarang

#mkd #minyakkelapadara #minyakkelapadaraassyifa #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadaraori #dauraassyifa #dauraassyifaori #dauraassyifamurah #mkdori #rahsiamudahbersalin

Siapa dikalangan mommy yang nak bersalin mudah dan normal ? ?
VCO sangat2 membantu.

Antara sebab ibu hamil perlukan MKD As-Syifa' adalah + Memudahkan proses bersalin
+ Mengelakkan kelahiran bayi pramatang
+ Merawat masalah sembelit dan masalah kekejangan
+ Menghilangkan masalah stretchmark yang hodoh
+ Merawat masalah alahan yang teruk
+ Memberi khasiat kepada baby dalam kandungan
+ Menambahkan susu ibu dalam badan
+ Mengurangkan kesakitan ketika bersalin
+ Kesihatan ibu akan lebih mantap
+ Masalah HB low dapat diatasi
+ Masalah Diabetes ketika hamil dapat diatasi
+ Masalah Keputihan dapat dipulihkan
+ Proses meneran begitu mudah sekali
+ dan macam-mcam lagi kelebihannya .
.
=================
Cara Pengambilannya
================= .
+ MINUM MKD As-Syifa’ satu sudu pada waktu pagi dan petang selepas makan.
+ Kegunaan luaran, boleh disapukan pada perut, peha & punggung utk elakkan stretch mark
+ Boleh juga disapukan pada betis & kaki utk elakkan kekejangan dan rasa tegang
+ MKD disapu dan urut pada kawasan perineum supaya kawasan tersebut lembap dan lembut

KANDUNGAN BERAPA BULAN BOLEH AMALKAN? TIADA KESAN SAMPINGAN KE? .
.
[✔] Minyak ni boleh diamalkan dari awal kehamilan lagi. Tiada kesan sampingan kerana minyak ni 100% semulajadi diproses tanpa haba dan bahan kimia.

Whatsapp 017-3432015

#mkd #minyakkelapadara #minyakkelapadaraassyifa #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadaraori #dauraassyifa #dauraassyifaori #dauraassyifamurah #mkdori #rahsiamudahbersalin

NAK DAPAT BABY SIHAT DAN COMEL ? NAK MUDAH BERSALIN ??? Ini rahsianya...ambil mkd bermula dari usia kandungan 3 bulan.
Boleh diminum atau disapu pada bhgn bermasaalah.
Yang penting tiada bahan kimia.

Baik utk ibu mengandung:
●mengurangkan morning sickness
●menstabilkan hb
●memberi tenaga
●mengurangkan sembelit
●menghilangkan stretchmark.

Jom amalkan MKD untuk baby sihat dan mama yang sihat sepenuhnya.
Whatsapp saya utk free consultation 017-3432015

#mkd #minyakkelapadara #minyakkelapadaraassyifa #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadaraori #mudahbersalin #berpantang #bersalin #barutbaby #setbersalin #barutbaby #bedungbaby

ASSALAMUALAIKUM, selamat pagi semua. *PENGUMUMAN* Hari Rabu, 26hb April 2017, minggu hadapan, kami stokis produk UTM buat promosi penghantaran percuma ke semenanjung dan sabah/sarawak. Jika ada yang berkenan untuk ikut bersama promosi *FREE POSLAJU* ini, boleh hubungi kami untuk pembelian. Terima kasih, semua.

Boleh hubungi Thirah direct di:
📞 +6013 793 3093
📞 +6013 793 3093
📞 +6013 793 3093

A High quality product; developed and formulated by
#UniversitiTeknologiMalaysia #LabisiaPumila #natural #postmenopausal #postpartum #hormonalbalance #minyakkelapadara #minyakkelapadaramurah #virgincoconutoil #extravirgincoconutoil #vco #vcosoftgel #vcokapsul #vcoliquid #naturalremedy #sayajual #supplement #healthsupplement #kacipfatimahutm #kacipfatimah #tongkatali #tongkataliutm #collagen #vitaminc #utm #universititeknologimalaysia #kacipfatimahphytoplus #tongkataliphytoplus

ASSALAMUALAIKUM, selamat pagi semua. *PENGUMUMAN* Hari Rabu, 26hb April 2017, minggu hadapan, kami stokis produk UTM buat promosi penghantaran percuma ke semenanjung dan sabah/sarawak. Jika ada yang berkenan untuk ikut bersama promosi *FREE POSLAJU* ini, boleh hubungi kami untuk pembelian. Terima kasih, semua.

Boleh hubungi Thirah direct di:
📞 +6013 793 3093
📞 +6013 793 3093
📞 +6013 793 3093

A High quality product; developed and formulated by
#UniversitiTeknologiMalaysia #LabisiaPumila #natural #postmenopausal #postpartum #hormonalbalance #minyakkelapadara #minyakkelapadaramurah #virgincoconutoil #extravirgincoconutoil #vco #vcosoftgel #vcokapsul #vcoliquid #naturalremedy #sayajual #supplement #healthsupplement #kacipfatimahutm #kacipfatimah #tongkatali #tongkataliutm #collagen #vitaminc #utm #universititeknologimalaysia #kacipfatimahphytoplus #tongkataliphytoplus

Virgin coconut oil (vco) atau minyak kelapa dara nih sangat elok diamal selalu. Minum 1sb pagi dan 1sb malam. Nak kurus, minum time perut kosong, nak naikkan berat, minum lepas makan. 2 function gituuu .

Amal selalu InsyaAllah boleh nampak kesan di kemudian hari. Antara kebaikannya dpt mengawal gula dlm darah, cegah jangkitan bakteria, virus dan fungus, menyingkirkan lemak berlebihan, tingkatkan metabolisme tubuh, utk kesihatan jantung, utk kecantikan kulit dan macam2 lg. Mmg banyak khasiat nya tau .

DM @ Telegram ke 📲 011-16812131 .

#vco #minyakkelapadara #minyakkelapadaramurah #antikanser #antipenuaan #penawardiabetis #supplementkulit #supplementkesihatan #supplementibumengandung #supplementmurah #supplementkurus #sihatdancantik #produkmuslim #halalantoyyiban #produkberkomisen #terlajaklaris #bakarlemak #mudahbersalin #kulitcantik #gebugebas #syukuralhamdulillah #penawarkanser #membelisambilmenabung #galerishoppingmuslim

Done pos today. Alhamdulillah.😍 .
Mkd softgel 2botol ke Johor. Terima kasih .
Semoga memberi kebaikan buat sis.
#minyakkelapadaramurah #minyakkelapadaraoriginal #sayajualmkdmurah #johor #ibuhamil #vcosoftgel

Adik kakak selalu tak baca perkongsian Dr Zubaidi pasal kacip fatimah keluaran UTM?
Sini, saya ada bekalkan Kacip Fatimah Phytoplus dari UTM yang bagus untuk diamalkan anak dara/ibu-ibu yang dah bersalin

Pm laju-laju ya

#minyakkelapadara #minyakkelapadaramurah #virgincoconutoil #extravirgincoconutoil #vco #vcosoftgel #vcokapsul #vcoliquid #naturalremedy #sayajual #supplement #healthsupplement #kacipfatimahutm #kacipfatimah #tongkatali #tongkataliutm #collagen #vitaminc #utm #universititeknologimalaysia #kacipfatimahphytoplus #tongkataliphytoplus
Shalin's Care 0134904953

Cerita tadi. Done pos ye puan.😍
.
Semoga mmbawa kebaikan utk puan. .
Terima kasih sudi beli Mkd dgn kami. 😘
#minyakkelapadaramurah #minyakkelapadaraoriginal #sayajualmkdmurah #ibuhamil #selangor #khasiatmkd #vcomurah

Minyak kelapa dara organic softgel & cecair. Orinigal or pineapple flavour. Wassap for order 013-7772728 Rm40 #vco #minyakkelapadara #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadaratreenea #virgincoconutoil #virgincoconutoilmurah #treeneamalaysia #agenttreeneajohor #dealertreenea #dealertreeneajohor

Minyak kelapa dara by moss mayra. 100% natural tanpa bahan kimia. Banyak sangat khasiat minyak kelapa dara tau. Salah satu nya build up immune sistem kita. In shaa Allah 😊

AGEN DIPERLUKAN
+6013-6355957

#minyakkelapadara #minyakkelapadaramossmayra #minyakkelapadaramurah #mkd #virgincoconutoil

Minyak kelapa dara juga selamat digunakan oleh ibu hamil & menyusukan 😊

AGEN DIPERLUKAN
+6013-6355957

#minyakkelapadara #minyakkelapadaramossmayra #minyakkelapadaramurah #mkd #virgincoconutoil

Minyak kelapa dara by moss mayra. 100% natural tanpa bahan kimia. Banyak sangat khasiat minyak kelapa dara tau. Salah satu nya build up immune sistem kita. In shaa Allah 😊

AGEN DIPERLUKAN
+6013-6355957

#minyakkelapadara #minyakkelapadaramossmayra #minyakkelapadaramurah #mkd #virgincoconutoil

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags