#minyakkelapadaramurah

5971 posts

TOP POSTS

Keriangan wajah kanak2 yang mengunjungi kilang minyak kelapa dara kami.heee..;)
#minyakkelapadaramurah
#minyakkelapadara
#minyakkelapa
#minyakkelapadaramalaysia
#minyakkelapadaramohfood

Follow @anggun_kristal_rose
@anggun_kristal_rose
Baik untuk anda yg mempunyai masalah kesihatan dalaman dan luaran.
@anggun_kristal_rose
#ppim #minyakkelapadara #minyakkelapadaramurah

D'AURA SOFT GEL MINYAK KELAPA DARA 🍁🍂
.
Cantik luar cantik dalaman .. hanya dengan softgel minyak kelapa dara d'aura 😘
.
DALAMAN 🌹
🍄 Meningkatkan tahap metabolisme
🍄 Meningkatkan sistem imunisasi
🍄 Mengurangkan risiko penyakit jantung
🍄 Mencegah jangkitan virus dan bakteria
🍄 Meneutralkan racun dalam badan
🌼🌻🌼🌻
LUARAN 🌹
🍄 Mencegah rekahan pada kulit ibu hamil
🍄 Mencegah proses penuaan
🍄 Mengatasi masalah kulit seperti jeragat, jerawat serta kulit kering dan bersisik
🍄 Menggalakkan pertumbuhan rambut
🍄 Mengatasi masalah rambut gugur
#minyakkelapadaramurah #vco #virgincoconutoil

Kulit sensetive / jerawat teruk .
Ermm ada kes sampai pedih nak cuci muka ye. Bukan joke. Soo bagi nak redakan kulit & trauma pedih. Apa yg korang bole buat. Cuba jadikan vco sebagai toner atau pencuci wajah. Ohooo. .
Cara
1. Bagi kulit berjerawat biasa biasa. Nak bersihkan kotoran, letakkan beberapa titis vco pada kapas, lap lembut pada wajah sehigga anda rasa benar2 da bersih. Kemudian cuci wajah pkai skincare harian anda.
.
2. Untuk sensetive & jerawat teruk.
Sapukan vco pada wajah sehigga rata, then lap lembut wajah dengan PERAHAN tuala bersih yg direndam air suam .
Dimulakan dengan bismilah & selawat. Niatkan agar Allah sembuhkan wajah anda .

Tempaahan & pertanyaan dm/ whatsapp ja 014.9954742 .
Vco liquid terbaru ni
Rm40/100ml
.
Postage rm8sm, rm11ss

#kelapadara #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadara #vcocatalyst

Flash sale minyak kelapa dara D'aura hingga 31 ogos !!! Sape cepat dia dapat... jom grab... Jimat byk ni 😉😉 Wasap 019 3679420

Berminat blh pm atau wsap
http://www.wasap.my/60193679420

#minyakkelapadaramurah
#minyakkelapadara
#d'aura
#fasesale

InsyaAllah mudahnya bersalin dengan mengamalkan Minyak Kelapa Dara D'aura.

Bagi ibu2 mengandung....segala rasa bercampur baur dalam menanti kelahiran permata hati yang dikasihi.....penat, mabuk, tak ada selera makan, cepat penat....amalkan pengambilan Minyak Kelapa Dara D'aura.

InsyaAllah sihat sepanjang tempoh mengandung dan senang untuk melahirkan permata hati.

Mesti amalkan kerana ini cara nenek moyang kita.

Khas utk ibu hamil

Minyak Kelapa Dara dapat membantu semua masalah ibu hamil. Ada 1001 khasiat yg terkandung dalam minyak kelapa dara. ✔ Dapat menyembuhkan sembelit.
✔ Dapat mengawal masalah diabetis.
✔ Dapat menaikkan uri.
✔ Dapat mengembalikan kedudukan bayi songsang.
✔ Dapat menstabilkan HB dalam badan.
✔ Memudahkan proses bersalin.
✔ Dapat menghilangkan stretch mark.
✔ Dapat mengecutkan cyst dan fibroid.
✔ Dapat menghindari demam kuning.
✔ DLL.
.
.
Apa kisah D'AURA MINYAK KELAPA DARA ni? --------------------------------------------------
“ MINYAK KELAPA DARA mengandungi sejumlah besar Asid Laurik, ia melindungi system imun janin dan bayi yang baru lahir. Bagi ibu hamil dan sedang menyusu, pengambilam MINYAK KELAPA DARA perlu untuk meningkatkan kualiti persekitaran Rahim dan susu badan “
- Dr Claudia Pillow, PhD Lifestyle Medicine Health Professional
.
� Apakah keistimewaan D'AURA MINYAK KELAPA DARA AS - SYIFA' ini???
✔ Diperbuat 100% dari bahan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia tambahan.
✔ Mendapat pengiktirafan HALAL JAKIM.
✔ Diruqyahkan dengan 30 juzuk al Quran dan ayat2 syifa'. Cara pengambilan D'aura liquid ☘ Kandungan 1bln - 3bln > Amalkan minum 1sudu pagi atau malam SELEPAS makan. ☘ Kandungan 4bln - 6bln > Amalkan minum 1sudu pagi dan 1sudu petang atau malam SELEPAS makan. ☘ Kandungan 7bln - 9bln > Amalkan minum 2sudu pagi dan 2 sudu petang atau malam SELEPAS makan. 🎯 Sebelum menggunakannya, Hendaklah
1. Membaca bismilah
2. Selawat keatas Nabi Muhammad
3. Doa supaya dipulihkan penyakit

#minyakelapadara #minyakkelapa #minyakkelapadaradaura #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadaraibu #minyakkelapadaramurah

Minyak kelapa dara WAKJOO boleh sembuhkan selulit ???
.
Yes betul .. tapi macam mana ??
.
Cara- caranya :
1. Apply MKD wakjoo di tempat yang bermasalah
2. Urut selama 5-10 min
3. Lakukan 2 kali sehari pagi dan malam
.
DAN PALING PENTING :
💪🏼💪🏼 konsisten okeyhhh !!!
.
Juga elok untuk bakal mommies untuk elak berlakunya // kurangkan selulit .
.
#minyakkelapadaramalaysia #minyakkelapadarawakjoo #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadara

.
🌴Minyak Kelapa Dara🌴
(Pure Virgin Coconut Oil)
75ml
RM30
Postage add RM8

Minyak Kelapa Dara adalah 100% organik dan diperoleh daripada pohon kelapa yang hidup secara semula jadi. Menggunakan kelapa matang berkualiti, tanpa menggunakan haba dan tidak diproses secara kimia. MINYAK KELAPA DARA mengandungi nutrien seperti vitamin E dan asid laurik sebagai antibodi dan antivirus untuk meningkatkan sistem pertahanan tubuh badan dan awet muda.
#minyakkelapadara #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadaramalaysia

MOST RECENT

MINYAK KELAPA DARA D’AURA VIRGIN OIL UNTUK IBU DAN ANAK

RM62 exclude postage

To order whatsapp 0175811047 🌸 “Milk Booster”
🌸 Mencantikkan kulit bayi sejak dalam kandungan
🌸 Mengurangkan risiko kuning dan jaundis
🌸 Merawat Ruam dan Eczema
🌸 Meningkatkan imunisasi kepada anak
🌸 Mencegah anak daripada serangan virus
🌸 Melebatkan rambut anak jika dibuat sapuan
ANTARA KEBAIKKAN VCO D’AURA👇👇👇 🌷 Mengurangkan risiko penyakit jantung dan darah tinggi
🌷 Mengawal kadar gula dalam darah
🌷 Menggalakkan penghasilan insulin untuk pesakit diabetes
🌷 Mencegah dan merawat masalah gout
🌷 Merawat masalah resdung
🌷 Merendahkan kadar kolestrol
🌷 Membantu menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal
🌷 Menyokong fungsi tiroid
🌷 Memperbaiki pencernaan dan
🌷 Mencegah dan merawat buasir
🌷 Bertindak sebagai antikanser dan antihistemine
🌷 Bersifat antivirus, antifungus, antibakteria, antiprotozoa
🌷 Meningkatkan daya tahan
🌷 Mempermudahkan pencernaan mineral dan vitamin
🌷 Menghalang pembentukan radikal bebas
#minyakkelapadara #minyakkelapadaradaura #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadaraassyifa #minyakbaby #minyakvirginoil #minyakvirginoliveoil

Minyak kelapa dara D'aura masih ada promosi ya.. Boleh bg minum kt bby seawal umur setahun jika bby ada masalah sembelit.. Boleh juga sapu kt kepala @ kulit baby baru lahir jika ada masalah kulit kepala kering / merekah.

Berminat blh pm atau wsap
http://www.wasap.my/60193679420

#minyakkelapadaramurah
#d'aura
#pelbagaikegunaan
#untukibuhamil
#untukbaby

InsyaAllah mudahnya bersalin dengan mengamalkan Minyak Kelapa Dara D'aura.

Bagi ibu2 mengandung....segala rasa bercampur baur dalam menanti kelahiran permata hati yang dikasihi.....penat, mabuk, tak ada selera makan, cepat penat....amalkan pengambilan Minyak Kelapa Dara D'aura.

InsyaAllah sihat sepanjang tempoh mengandung dan senang untuk melahirkan permata hati.

Mesti amalkan kerana ini cara nenek moyang kita.

Khas utk ibu hamil

Minyak Kelapa Dara dapat membantu semua masalah ibu hamil. Ada 1001 khasiat yg terkandung dalam minyak kelapa dara. ✔ Dapat menyembuhkan sembelit.
✔ Dapat mengawal masalah diabetis.
✔ Dapat menaikkan uri.
✔ Dapat mengembalikan kedudukan bayi songsang.
✔ Dapat menstabilkan HB dalam badan.
✔ Memudahkan proses bersalin.
✔ Dapat menghilangkan stretch mark.
✔ Dapat mengecutkan cyst dan fibroid.
✔ Dapat menghindari demam kuning.
✔ DLL.
.
.
Apa kisah D'AURA MINYAK KELAPA DARA ni? --------------------------------------------------
“ MINYAK KELAPA DARA mengandungi sejumlah besar Asid Laurik, ia melindungi system imun janin dan bayi yang baru lahir. Bagi ibu hamil dan sedang menyusu, pengambilam MINYAK KELAPA DARA perlu untuk meningkatkan kualiti persekitaran Rahim dan susu badan “
- Dr Claudia Pillow, PhD Lifestyle Medicine Health Professional
.
� Apakah keistimewaan D'AURA MINYAK KELAPA DARA AS - SYIFA' ini???
✔ Diperbuat 100% dari bahan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia tambahan.
✔ Mendapat pengiktirafan HALAL JAKIM.
✔ Diruqyahkan dengan 30 juzuk al Quran dan ayat2 syifa'. Cara pengambilan D'aura liquid ☘ Kandungan 1bln - 3bln > Amalkan minum 1sudu pagi atau malam SELEPAS makan. ☘ Kandungan 4bln - 6bln > Amalkan minum 1sudu pagi dan 1sudu petang atau malam SELEPAS makan. ☘ Kandungan 7bln - 9bln > Amalkan minum 2sudu pagi dan 2 sudu petang atau malam SELEPAS makan. 🎯 Sebelum menggunakannya, Hendaklah
1. Membaca bismilah
2. Selawat keatas Nabi Muhammad
3. Doa supaya dipulihkan penyakit

#minyakelapadara #minyakkelapa #minyakkelapadaradaura #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadaraibu #minyakkelapadaramurah

Alhamdullilah ... selamat pagi semuaa .. insyallah hari rezeki saya dan juga anda semuaa bertambah .. amiin ... 🤗🤗🤗
.
#minyakkelapadara #minyakkelapadaramalaysia #minyakkelapadaramurah #VCO #MKD #MKDWAKJOO #minyakkelapadarawakjoo

PAGI PAGI LAGI DATANG MENANGIS!!! Ya Allah...syukur yang amat bila sahabat maya saya ni berkongsi berita gembira ini. Alhamdulillah!

Sebagaimana semua maklum akan kelebihan EKSTRAK KACIP FATIMAH yang tersohor dalam menangani masalah kewanitaan secara efisyen dan semulajadi

Anda boleh mengamalkan jika: ✔ Kurang tenaga dan sentiasa lesu
✔ Mengalami haid yang tidak teratur
✔ Selepas bersalin
✔ Senggugut teruk
✔ Mengalami endometriosis
✔ Sakit-sakit sendi
✔ Rahim turun
✔ Keputihan yang teruk

Dan terlalu banyak kebaikan alam yang menjadi pakej EKF ini.

Kajian yang bertahun-tahun Universiti Teknologi Malaysia memang memuaskan pengguna dari sudut kesihatan, alhamdulillah. Penggunaan yang teratur untuk sebotol tahan sehingga dua bulan.

Shalin's Care 0134904953

#minyakkelapadara #minyakkelapadaramurah #virgincoconutoil #extravirgincoconutoil #vco #vcosoftgel #vcokapsul #vcoliquid #naturalremedy #sayajual #supplement #healthsupplement #kacipfatimahutm #kacipfatimah #tongkatali #tongkataliutm #collagen #vitaminc #utm #universititeknologimalaysia #kacipfatimahphytoplus #tongkataliphytoplus

*Set A RM140*
( penggunaan 2 bulan )
✅4botol 120ml
✅Free Baby Romper
✅Free Pos *Set B RM160*
( penggunaan 3 bulan )
✅2botol 210ml
✅Free Sebotol 120ml
✅Free Baby Romper
✅Free Pos

#vcoibuhamil
#vcoasfa
#vco
#vcomudahbersalin
#mykd
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaramurah
#minyak
#minyakkelapadaraasfa

Apa yang best sangat MKD WAKJOO NI ????!!!
.
1. 100% asli tauu !!!
2. Dibuat sendiri orang tempatan ( bahan terjamin halal )
3. Admin sendiri guna dan terbukti berhasil 👍🏻👍🏻👍🏻
4. All in one ( kegunaan dari badan hingga ke dapur masakan tauuu boleh guna !!! )
.
Apa tunggu lagi ?? Jom dapatkan MKD WAKJOO
.
Ws 0111544685
.
#minyakkelapadarawakjoo #VCO #MKD #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadaramalaysia #MKDWAKJOO

📌Harga asal ✅ 120ml Rm48 siap postage - penggunaan 2-3 minggu sahaja. ✅ 210ml Rm90 siap postage - penggunaan sebulan lebih sahaja. ✅ ~Set A Rm38x4botol + Rm10 pos = Rm162~
Promosi hanya Rm140 sahaja ✅ ~Set B Rm90x2botol + Rm38 + Rm10 = Rm228~ Promosi hanya Rm160 sahaja
➡120ml botol saiz kecil ( penggunaan 2/3 minggu ) ➡210ml botol saiz besar
( penggunaan sebulan lebih )
📌Harga promosi di bawah Terhad kepada 30 set sahaja, set seterusnya akan di jual Pada Harga Asal Seperti Biasa *Set A RM140*
( penggunaan 2 bulan )
✅4botol 120ml
✅Free Baby Romper
✅Free Pos *Set B RM160*
( penggunaan 3 bulan )
✅2botol 210ml
✅Free Sebotol 120ml
✅Free Baby Romper
✅Free Pos

#minyak
#minyakkelapadara
#minyakkelapadaramurah
#vco
#vcoibuhamil
#vcomudahbersalin
Wassap 0134898568

Selamat pagi semuaa.. pagi- pagi ni nak tahu kebaikan MKD Wakjoo ??
.
1. Moisturizer
2. Oil pulling
3. Lip scrub
4. Body scrub
5. Deodorant
6. Minum ( untuk kesihatan dalam seperti resdung, buasir, sembelit , kencing manis, awet muda dan macam2)
.
Haa ni adalah step2 morning routine finaz mnggunakan MKD WAKJOO ni ...
.
Alhamdullilah after jadikan MKD WAKJOO sebagai rutin ...semua masalah dapat diselesaikan 🎉🎉🎉🎉🎉.
.
Ws 01115544685 untuk dapat MKD WAKJOO 80ml.
.
#minyakkelapadara #minyakkelapadaramalaysia #minyakkelapadaramurah #MKD #VCO #minyakkelapadarawakjoo

KEBAIKAN VCO D'AuRa 😍Mengurangkan risiko penyakit jantung.
😍Merangsang metabolisme.
😍Menyokong fungsi tiroid.
😍Membantu anda menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal.
😍Membunuh virus, kulat, bakteria dan protozoa.
😍Memiliki sifat antioksidan semulajadi.
😍Tidak membebankan organ pankreas.
😍Lemak tepu rantai sederhana mudah dihadam (MFCA).
😍Bagus untuk bayi (terutama pramatang) dan individu yang mempunyai masalah pencernaan kerana ia mula dihadam di mulut oleh enzim air liur.
😍Menghasilkan tenaga maksima kerana dihantar terus ke hati.
😍Menghasilkan tenaga segera dan cepat.
😍Sel jadi cekap dan efisien.
😍Bertindak menghalang pembentukan radikal bebas.
😍Diproses secara organik, tidak terhasil trans fatty asid beracun yang merosakkan sistem tubuh.
😍Tiada LDL kolesterol.
😍Mengandungi 45% – 55% asid laurik.
😍Bersifat antivirus, antifungus, antibakteria, antiprotozoa.
😍Pada kulit, bertindak sebagai perisai tambahan terhadap sinaran ultraviolet (UV) dan menghalang jangkitan kuman disamping mempercepatkan pembentukan sel baru.
😍Bertindak sebagai antikanser dan antihistemine.
😍Meningkatkan metabolisme.Meningkatkan daya tahan.
😍Memperbaiki pencernaan.
😍Mempermudahkan pencernaan mineral dan vitamin.

Berminat? Wasap 0137749560 utk order :) #vco #virgincoconutoil #daura
#minyakkelapadaradaura #minyakkelapadara
#minyakkelapadaramurah #minyakkelapadaradauramurah #vcodaura

KEBAIKAN VCO D'AuRa 😍Mengurangkan risiko penyakit jantung.
😍Merangsang metabolisme.
😍Menyokong fungsi tiroid.
😍Membantu anda menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal.
😍Membunuh virus, kulat, bakteria dan protozoa.
😍Memiliki sifat antioksidan semulajadi.
😍Tidak membebankan organ pankreas.
😍Lemak tepu rantai sederhana mudah dihadam (MFCA).
😍Bagus untuk bayi (terutama pramatang) dan individu yang mempunyai masalah pencernaan kerana ia mula dihadam di mulut oleh enzim air liur.
😍Menghasilkan tenaga maksima kerana dihantar terus ke hati.
😍Menghasilkan tenaga segera dan cepat.
😍Sel jadi cekap dan efisien.
😍Bertindak menghalang pembentukan radikal bebas.
😍Diproses secara organik, tidak terhasil trans fatty asid beracun yang merosakkan sistem tubuh.
😍Tiada LDL kolesterol.
😍Mengandungi 45% – 55% asid laurik.
😍Bersifat antivirus, antifungus, antibakteria, antiprotozoa.
😍Pada kulit, bertindak sebagai perisai tambahan terhadap sinaran ultraviolet (UV) dan menghalang jangkitan kuman disamping mempercepatkan pembentukan sel baru.
😍Bertindak sebagai antikanser dan antihistemine.
😍Meningkatkan metabolisme.Meningkatkan daya tahan.
😍Memperbaiki pencernaan.
😍Mempermudahkan pencernaan mineral dan vitamin.

Berminat? Wasap 0137749560 utk order :) #vco #virgincoconutoil #daura
#minyakkelapadaradaura #minyakkelapadara
#minyakkelapadaramurah #minyakkelapadaradauramurah #vcodaura

Angkat tgn sikit sape skrg tgh prgnt nk tgk 🙋🙋🙋🙋 x pegnt pn blh mkn tau.

Ada berita baik ni.. Minyak kelapa dara Rm50 je skrg tgh promosi.
RM50 untuk 2 botol ya..1 botol 100ml

Harga asal Rm79 tau. Promosi skrg kita jual Rm50 je..jimat nak mati ni..😄 Cpt2 grab..jgn risau..kami tak jual yg tiruan la..Exprt date pn tahun 2020. Tak caye tgk la gmbr tu dh siap2 snap.

Promosi hingga 31 ogos.. cpt grabbbb😚😚 Wasap 019 3679420

Berminat blh pm atau wsap
http://www.wasap.my/60193679420

#minyakkelapadaramurah
#d'aura
#keperluanibuhamil
#hbrendah
#flashsale

JENG JENG JENG

Bulan ni bulan merdeka negara kita Malaysia.
Hadiah percuma fridge magnet dengan pembelian Minyak Kelapa Dara Ibu.

DM atau whatsapp 01152404844

#Minyakkelapadara
#vco
#minyakkelapadaramurah

Flash sale minyak kelapa dara D'aura hingga 31 ogos !!! Sape cepat dia dapat... jom grab... Jimat byk ni 😉😉 Wasap 019 3679420

Berminat blh pm atau wsap
http://www.wasap.my/60193679420

#minyakkelapadaramurah
#minyakkelapadara
#d'aura
#fasesale

Most Popular Instagram Hashtags