#minyakarganmalaysia

MOST RECENT

"β€œI’m from Morocco, where we use a lot of oils: argan oil, olive oil, rose oil. Since I was a baby, I’ve been using oils on my face and my hair,” says Imaan Hammam

Lalla Nour Natural Skincare Products

PRICE LIST πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM40
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM30

COMBO SET πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM110

Shipping RM8 SM, RM12 Sabah & Sarawak. Free shipping untuk pembelian di Shopee.com.my/LallaNour (dapatkan voucher free shipping di homepage Shopee setelah membuka akaun) DM @ Whatsapp admin di 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut #sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

"β€œI’m from Morocco, where we use a lot of oils: argan oil, olive oil, rose oil. Since I was a baby, I’ve been using oils on my face and my hair,” says Imaan Hammam

Lalla Nour Natural Skincare Products

PRICE LIST πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM40
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM30

COMBO SET πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM110

Shipping RM8 SM, RM12 Sabah & Sarawak. Free shipping untuk pembelian di Shopee.com.my/LallaNour (dapatkan voucher free shipping di homepage Shopee setelah membuka akaun) DM @ Whatsapp admin di 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut #sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

"β€œI’m from Morocco, where we use a lot of oils: argan oil, olive oil, rose oil. Since I was a baby, I’ve been using oils on my face and my hair,” says Imaan Hammam

Lalla Nour Natural Skincare Products

PRICE LIST πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM40
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM30

COMBO SET πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM110

Shipping RM8 SM, RM12 Sabah & Sarawak. Free shipping untuk pembelian di Shopee.com.my/LallaNour (dapatkan voucher free shipping di homepage Shopee setelah membuka akaun) DM @ Whatsapp admin di 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut #sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

"β€œI’m from Morocco, where we use a lot of oils: argan oil, olive oil, rose oil. Since I was a baby, I’ve been using oils on my face and my hair,” says Imaan Hammam

Lalla Nour Natural Skincare Products

PRICE LIST πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM40
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM30

COMBO SET πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM110

Shipping RM8 SM, RM12 Sabah & Sarawak. Free shipping untuk pembelian di Shopee.com.my/LallaNour (dapatkan voucher free shipping di homepage Shopee setelah membuka akaun) DM @ Whatsapp admin di 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut #sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

A full set of cleanser-toner-moisturizer natural skincare product for only RM110! While stocks last

Lalla Nour Natural Skincare Products

PRICE LIST πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM40
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM30

COMBO SET πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM110

Shipping RM8 SM, RM12 Sabah & Sarawak. Free shipping untuk pembelian di Shopee.com.my/LallaNour (dapatkan voucher free shipping di homepage Shopee setelah membuka akaun) DM @ Whatsapp admin di 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut #sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

A full set of cleanser-toner-moisturizer natural skincare product for only RM110! While stocks last

Lalla Nour Natural Skincare Products

PRICE LIST πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM40
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM30

COMBO SET πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM110

Shipping RM8 SM, RM12 Sabah & Sarawak. Free shipping untuk pembelian di Shopee.com.my/LallaNour (dapatkan voucher free shipping di homepage Shopee setelah membuka akaun) DM @ Whatsapp admin di 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut #sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

A full set of cleanser-toner-moisturizer natural skincare product for only RM110! While stocks last

Lalla Nour Natural Skincare Products

PRICE LIST πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM40
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM30

COMBO SET πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM110

Shipping RM8 SM, RM12 Sabah & Sarawak. Free shipping untuk pembelian di Shopee.com.my/LallaNour (dapatkan voucher free shipping di homepage Shopee setelah membuka akaun) DM @ Whatsapp admin di 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut #sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

A full set of cleanser-toner-moisturizer natural skincare product for only RM110! While stocks last

Lalla Nour Natural Skincare Products

PRICE LIST πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM40
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM30

COMBO SET πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM110

Shipping RM8 SM, RM12 Sabah & Sarawak. Free shipping untuk pembelian di Shopee.com.my/LallaNour (dapatkan voucher free shipping di homepage Shopee setelah membuka akaun) DM @ Whatsapp admin di 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut #sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

23Sept18: Hari ni diadakan Kursus Rawatan Wajah dan Asas Keusahawanan 2018 anjuran Nur Delaila Beauty Care HQ... Bertempat di Bangunan Pusat Rawatan Islam KISWAH 'Terapi Ruqyah Syariyyah', Temerloh, Pahang sampai petang ni...
.
Team Pahang sedang melalui sesi coaching by Cekgu Nor Dalilah dan Rawatan wajah dari tak lain tak bukan, stokis Pekan Nur Delaila jugak Pn. Siti Rozana..
.
Banyak knowledge dikongsikan dari kedua dua speaker. Rawatan wajah termasuklah Face lifting (Sengkak Wajah)... Tak sabaq nak jadi bahan ujikaji Cekgu Nor Dalilah kat umah nanti... I be waiting... Hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Apapon, baru separuh perjalanan program harini, semua peserta pakat dok angkat jari good πŸ‘πŸ‘πŸ‘ susah jumpak tempat lain knowledge ni...
.
Good luck to all peserta moga knowledge hari ini dapat memberi manefaat kepada masyarakat secara amnya.
.
.
Jadi urusetia merangkap fotografer cheq hari ini... Kita belajar dan terus belajar.
.
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #modelmalaysia #stokisdiperlukan #serumrambut #janapendapatan #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #bobodimana #bobodimanadancechallenge #ctdk #anakdidikdrazizanosman #sayangimalaysiaku #sayangimalaysia #merdekake61 @nordalilah.official

Lalla Nour Natural Skincare Products

PRICE LIST πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM40
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM30

COMBO SET πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM110

Shipping RM8 SM, RM12 Sabah & Sarawak. Free shipping untuk pembelian di Shopee.com.my/LallaNour (dapatkan voucher free shipping di homepage Shopee setelah membuka akaun) DM @ Whatsapp admin di 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut #sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Lalla Nour Natural Skincare Products

PRICE LIST πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM40
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM30

COMBO SET πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM110

Shipping RM8 SM, RM12 Sabah & Sarawak. Free shipping untuk pembelian di Shopee.com.my/LallaNour (dapatkan voucher free shipping di homepage Shopee setelah membuka akaun) DM @ Whatsapp admin di 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut #sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Lalla Nour Natural Skincare Products

PRICE LIST πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM40
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM30

COMBO SET πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM110

Shipping RM8 SM, RM12 Sabah & Sarawak. Free shipping untuk pembelian di Shopee.com.my/LallaNour (dapatkan voucher free shipping di homepage Shopee setelah membuka akaun) DM @ Whatsapp admin di 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut #sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Lalla Nour Natural Skincare Products

PRICE LIST πŸ‘‰ Pure Argan Oil 100ml RM80
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml RM40
πŸ‘‰ Rhassoul Clay 200g RM50
πŸ‘‰ Pure Distilled Rose Water RM30

COMBO SET πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g RM90
πŸ‘‰ Pure Argan Oil 30ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM110

Shipping RM8 SM, RM12 Sabah & Sarawak. Free shipping untuk pembelian di Shopee.com.my/LallaNour (dapatkan voucher free shipping di homepage Shopee setelah membuka akaun) DM @ Whatsapp admin di 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut #sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #ghassoul #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater

Secara tradisi, minyak argan telah digunakan secara meluas di Morocco sebagai 'minyak topikal' untuk merawat kulit kering, jerawat, psoriasis, ekzema, kulit berkedut, sakit sendi, dan radang kulit (Charrouf Z. & Guillaume D., 1999)
.
Untuk pertanyaan/order, boleh tekan link πŸ‘‡
.
http://www.wasap.my/60134518439
.
Atau tekan link di bio
.
#arganaarganoil
#arganoil
#arganoilmalaysia
#argan
#pureargan
#minyakargan
#minyakarganmalaysia
#minyakarganoriginal
#minyakarganorganik
#minyakarganmurah
#organicbeauty
#kosmetik
#cosmetic
#organicskincare
#skincare
#antiaging
#skintips
#fattzurafairytale
#befaz
#mirafilzah
#babyctdk

Dah lunch ke tu? Amalkan pemakanan sihat ya. Untuk kulit yang sihat, boleh apply Argana Argan Oil πŸ˜—
.
Untuk pertanyaan/order, boleh tekan link πŸ‘‡
.
http://www.wasap.my/60134518439
.
Atau tekan link di bio
.
#arganaarganoil
#arganoil
#arganoilmalaysia
#argan
#pureargan
#minyakargan
#minyakarganmalaysia
#minyakarganoriginal
#minyakarganorganik
#minyakarganmurah
#organicbeauty
#kosmetik
#cosmetic
#organicskincare
#skincare
#antiaging
#skintips
#fattzurafairytale
#befaz
#mirafilzah
#babyctdk

Secara tradisi, minyak argan telah digunakan secara meluas di Morocco sebagai 'minyak topikal' untuk merawat kulit kering, jerawat, psoriasis, ekzema, kulit berkedut, sakit sendi, dan radang kulit (Charrouf Z. & Guillaume D., 1999)
.
Untuk pertanyaan/order, boleh tekan link πŸ‘‡
.
http://www.wasap.my/60134518439
.
Atau tekan link di bio
.
#arganaarganoil
#arganoil
#arganoilmalaysia
#argan
#pureargan
#minyakargan
#minyakarganmalaysia
#minyakarganoriginal
#minyakarganorganik
#minyakarganmurah
#organicbeauty
#kosmetik
#cosmetic
#organicskincare
#skincare
#antiaging
#skintips
#fattzurafairytale
#befaz
#mirafilzah
#babyctdk

Assalamualaikum and Hi #manniqueenies 🌸!
.
With our Argan Oil Elixir, you don't need to apply too much makeup anymore! Because flawless skin is the best, right? πŸ‘±πŸ‘±
.
Our Argan Oil Elixir does not only nourishes your skin, but also your hair! 😍
.
Thank you pretty @nursyafinazutagha for sharing this beautiful photo 😘
.
Click the link in our bio for more info πŸŒΈπŸ’–πŸ˜ŠπŸ˜

Most Popular Instagram Hashtags