[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#minyakarganemasmalaysia

3954 posts

TOP POSTS

Adoiiii macam2 gaya nak menyiapkan model akak nie🤣🤣
.
Dasat dasat😂
.
Haido pun akak buat ok😉
.
For Makeup Booking/Enquiries/Personal Class....Please Direct DM/WhatsApp/Call to 01133408131😚😚😚 Thank U 😍😘 #muamalaysia #makeuppengantin #marinazgorgeous #muaputrajaya #muatravel #muamelaka #lovemyjob #lovemyhubby #lovemytouch #makeupbyme #mytouch #makeuplover #beautystartat40 #muaklangvalley #makeupartistmalaysia #loveringlight #nofilter #nocamera360 #loveiphone6s #loveiphone6+ #minyakarganemas #iflawless #minyakarganemasmalaysia #muasegamat #muamuar #muajohor #muarembau #muamelaka

.
Happy Sunday guys. Kalau ada yang boring tak tau nak buat apa boleh mai Tesco Kulim untuk support Makeup Contest satg pukul 2pm ❗️❗️
Dannnnnnn jangan lupaaaaa
.
.
Sugar Gold juga ada buka booth 👏🏽👏🏽 Yeahuuuuuu boleh trus mai beli kalau tak mau pos. hehe Kami berada dekat dengan Food Court @tescomalaysia Kulim 💖💖
.
.
.
#sugargoldmalaysia #sugargold #sugargoldbooth #minyakarganemasmalaysia #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #arganmalaysia #muautara #muakedah #muapenang #muamalaysia

CEPAT2 GRAB UOLSSSS😍😍😍 2 IN 1 ---------------------
MAKEUP FLAWLESS
---------------------
✅ Melembapkan wajah tanpa berminyak
✅ Memudahkan penyapuan foundation
✅ Makeup nampak ekskusif ✅ Makeup tahan sehingga 18 jam ✅ Tiada lagi foundation crack atau garisan senyuman pada wajah
✅ Makeup tampak segar & sihat
✅Sgt sesuai disapukan pada kulit bibir yg pecah-pecah & kering
----------------------
SKINCARE HARIAN
--------------------------
✅ Dijamin 200% kulit akan lembap dengan sekali pakai sahaja
✅ Kulit kering kembali lembap
✅ Kulit berminyak akan normal seperti biasa
✅ Menghilangkan jerawat
✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Menganjalkan kulit
✅ Mengecilkan liang pori-pori
✅ Kulit lembut mcm beby 📞📞019-5612550❤️❤️ #iFlawless ********************************************* #iflawlesstestimoni #iflawlessminyakarganemas #iflawlessminyakargan #minyakarganmurah #minyakarganemas #minyakarganmalaysia #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #minyakarganemasiflawlessmurah #minyakarganemasmurah #minyakarganmalaysiamurah #iflawlessborong #arganoilmalaysia #arganoilserum #dyxycosmetics #naelofarhijab #ariani #tudungariani #moodrepublik #terlajaklaris

[TERGEMPAR!] TELAH DILANCARKAN FORMULA AQUA BASE YG PASTI MEMBUATKAN MUKE YOU OLLS SEGAR, RINGAN & NATURAL SEPANJANG HARI!
.
.
Sepanjang weolls live di iFlawless TV ramai yg tertanya2 mane nak dapatkan Natural Advanced Base ni kan?Tapi kami kate, belum release lagi..TAPI HARI NI HARI KERAMAT NAB DILANCARKAN
.
.
Natural Advanced Base kod "lumiere" 1000 botol shj!!! .
.
Ape yg best benoor dgn NAB ni?
.
✅Formula hebat yg menggunakan Aqua Base .
✅Langsung tak rase tebal setepek dekat muke, ringan jeee rasenye..mcm xpakai ape2
.
✅Hasil lebih natural tak seperti makeup opera
.
✅senang utk dioles
.
✅senang utk dicuci
.
✅muke lembap sepanjang hari
.
.
Ok you olls..kalau you olls mmg tak suke makeup tebal2...you olls kene rase NAB ni..sbb serius mcm rase tak pakai pape kat muke. Bau NAB ni pulak menyegarkan🌼
.
.
🛍Price: RM69
📦Postage: RM8 SM| RM12 SS
✅Boleh mixed postage with brushes lain2
.
Kalau Nak order boleh terus whatsapp tauu 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
📲019-2035390
.
#makeupaddict #arganoil #iFlawless #ageniflawless #agenminyakarganemas #minyakargan #minyakarganpalingbest #minyakarganmurah #minyakarganoriginal #minyakarganuntukmuka #iflawlesstestimoni #minyakarganoriginal #minyakargantestimoni #minyakarganemastestimoni
#minyakarganemas #iffahiflawless #iflawless #MUAmalaysia #MUAfavourite #mekapflawless #mekapcantik #minyakarganbest #minyakarganemasmalaysia #MUAKL #MUASHAHALAM #minyakarganemasshahalam #Minyakarganshahalam #minyakarganemasselangor #minyakarganemasrawang

Morning #iflawlessangels ❤️
.
Jom grab clearance sale now. Stok limited tau. Cpt wasap 011-1611 9054 😘
.
.
#iflawless #iflawlessians #iflawlessteamkakd

Cantik kan @nurlianna😘😘😘 kami suka tgk nawww cara dia Makeup😍😍cantik sgt😘😘 jommmm Sape nak cantik mehhh beli serum @sugargoldmalaysia kat kami RM69.00 + free gift
#Repost @sugargoldmalaysia (@get_repost)
・・・
.
Cantik kan dia??
.
.
Kulit adalah mahkota wanita ❗️❗️ "Jangan rasa stress apabila kulit kita kering, kusam CUMA pastikan u all cari suatu produk yang membantu skin anda utk kembali hidup "
.
.
Foundation yang mahal kadang kala tidak berguna, andai u olls x 'prep' atau manjakan kulit utk memberi kelembapan maxima dahulu sebelum blend dgn foundation atau bedak. .
.
#sugargold #sugargoldlover #sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #arganoilmalaysia #muamalaysia #muakl #minyakarganemasmalaysia #minyakarganmalaysia#instadaily#hijabstyle#serumbest😘

RM65
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
IFLAWLESS ARGAN OIL SERUM
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
.
CARA PENGGUNAAN MINYAK
ARGAN EMAS I FLAWLESS
.
Cara 1 : 2 titis disapu rata pada keseluruhan wajah sebelum
mengenakan foundation
Cara 2: 2 titis dicampur dengan cream foundation
Cara 3: 3 titis dititiskan pada berus/beauty blender foundation
Cara 4: 2 titis dicampur dengan concealer atau shading cream
.
Kebaikan untuk wajah
✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak
✅kulit jenis berminyak kembali normal
✅mengecutkan jerawat
✅mengurangkan parut jerawat
✅mengecilkan liang pori-pori
✅kulit lembut macam beby
✅awet muda
✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco)
✅bibir munggil & tiada lagi pecah2
.
Kebaikan untuk makeup
✅makeup tahan lama sehingga 18jam
✅makeup tampak glowing semulajadi
✅makeup tampak exclusive effect gold 24K
✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup
✅makeup moist-moist
✅bibir terawat dari kering lipstik

#iflawless #iflawlessmalaysia #iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawlessminyakarganemasmurah #iflawlessmurah #iflawlessoriginal #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #iflawlessoriginalmurah #arganoilmurah #arganoil
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Dah ada Natural Advance Base (NAB) ni senang sikit nak makeup, tak payah ambil masa lama. 5 minit dah siap makeup sempat buat Eyeshadow and contour lagi. Hehehe. Nak tau apa best nya NAB ni? Haaa meh sini
.
.
😍 Formula hebat - Aqua base. Rasa ringan dan sejuk je bila tepek kat muka tu
.
😍 Bertindak sebagai pelembab solekan dan boleh mengekalkan solekan hingga 18 jam
.
😍 finishing lebih natural and yang paling penting tak bercapuk dah.
😍 ada 2 code colour, sesuai sangat untuk kulit orang Asia
.
======
💐RM 69 Only (Any Code) 💐 add RM 8 or RM 12 for postage fee
📲 Whatsapp kita 011-26788935 .
.
#janganmengata #SBBrush #brushhalal #beginnermakeup #makeupbrush #brushset #sayajualbrushmakeup #berusmekup#brushcantik #sayajualmakeup #foudationterbaik #cadanganmakeup #caramakeup #cantik #minyakarganbest #minyakarganemasmalaysia #muamalaysia #makeupaddict #makeupjunkie #foundationmuamalaysia #foundationbagus

❤️TESTIMONI ELYSIAN BOOSTER SERUM❤️❤️ TERBUKTI BERKESAN MENYELESAIKAN 19 MASALAH KULIT 💐Mesti nak tau kan apa bahan-bahan dalam serum Elysian ni sampai ramai yang berpuas hati dengan perubahan pada kulit masing-masing 😊

3 bahan utama yang bertaraf antarabangsa dalam Elysian Booster Serum: 🌼Witch Hazel Water mengandungi jumlah natural astrigent yang tinggi, mampu menghilangkan minyak berlebihan pada kulit, mampu mengecilkan pori terbuka dan melawan bakteria penyebab jerawat tumbuh. 🌼Pomegranate Seed Oil mengandungi punicic acid yang mampu meningkatkan penghasilan collagen fiber. Kesannya, garisan halus pada kulit, bawah mata, lubang kawah pada muka dan tanda tanda penuaan beransur hilang. 🌼Swiss Apple Stem Cell akan merawat kulit yang tersalah guna product dan merosakkan kulit, juga menggalakkan penyerapan krim siang dan krim malam, membuatkan kulit lebih anjal, mmuda dan kurang kendur bawah mata (clinically tested)
Terdapat 7 lagi bahan-bahan lain bertaraf antarabangsa dan terbukti berkesan.

Lagi info berkenaan Elysian Booster Serum: ✔ Pembuatan dengan teknologi nano Germany
✔ Mendapat pengiktirafan HALAL
✔ Mempunyai kelulusan KKM NOT150902912K
✔ Sesuai untuk bayi / ibu mengandung
✔ Produk dari bahan semula jadi 📞📞019-5612550 ❤️❤️ #elysianserum #elysianboosterserum #elysianboosterserumfeedback #elysianmalaysia #elysianrubyskincare #elysianskincare #elysianbeauty #iflawlessminyakarganemas #iflawlessminyakargan #minyakarganmurah #minyakarganemas #minyakarganmalaysia #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #elysianmurah #myleafrecklesserum #myleafrecklessserum #mylea #myleaserum #laserserum #naelofarhijab #ariani #tudungariani #serumjeragat #terlajaklaris #moodrepublik #moodrepubliktour #terlajaklaris

MOST RECENT

Minyak Argan Emas iFlawless dijamin organik 100%
🌰TIDAK MENGELUPAS
🌰TIDAK MENIPISKAN KULIT
🌰TIDAK MEMBAKAR KULIT KEMERAHAN
🌰TIDAK MEMPUNYAI KESAN SAMPINGAN
Ya, ini bukan JANJI, ini adalah PASTI
.
================================
iFlawless mempunyai ECO certification yg mengesahkan ianya 100% organik. Juga mempunyai sijil ONSSA dari Negara Morocco
Di import dari satu-satunya negara yg menghasilkan Minyak Argan Asli iaitu MOROCCO.
Minyak Argan PERTAMA Malaysia yg hanya DIFORMULASIKAN UTK KULIT WAJAH SAHAJA.
Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang mempunyai Emas Original 24 K yang memudakan wajah.
Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang mempunyai aroma terapi untuk membantu emosi dalaman.
.
================================
DUA KEGUNAAN MINYAK ARGAN EMAS i Flawless
================================
.
PENGALAS FOUNDATION/BEDAK
✅ Menghilangkan jerawat serta merta
✅ Menutup parut-parut serta merta
✅ Makeup nampak ekskusif walaupun menggunakan produk tidak berjenama
✅ Makeup tahan sehingga 24 jam.
✅ Tiada lagi foundation crack atau garisan senyuman pada wajah
✅ Melindungi kulit daripada menyerap chemical produk makeup
================================
.
SKINCARE HARIAN
✅ Dijamin 200% kulit akan lembap dengan sekali pakai sahaja
✅ Kulit kering kembali lembap
✅ Kulit berminyak akan normal seperti biasa
✅ Menghilangkan jerawat
✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Menganjalkan kulit
.
"iFlawless..you ada?" 😉
.
Whatsapp : +60122524647
.
#minyakarganemas #iflawless #MUAmalaysia #MUAfavourite #mekapflawless #mekapcantik #minyakarganbest #foundation #minyakargan #arganoil #glow #minyakarganemasmalaysia #MUAPJ #minyakarganemasselangor #minyakarganemaspetalingjaya organik 100%

Adoiiii macam2 gaya nak menyiapkan model akak nie🤣🤣
.
Dasat dasat😂
.
Haido pun akak buat ok😉
.
For Makeup Booking/Enquiries/Personal Class....Please Direct DM/WhatsApp/Call to 01133408131😚😚😚 Thank U 😍😘 #muamalaysia #makeuppengantin #marinazgorgeous #muaputrajaya #muatravel #muamelaka #lovemyjob #lovemyhubby #lovemytouch #makeupbyme #mytouch #makeuplover #beautystartat40 #muaklangvalley #makeupartistmalaysia #loveringlight #nofilter #nocamera360 #loveiphone6s #loveiphone6+ #minyakarganemas #iflawless #minyakarganemasmalaysia #muasegamat #muamuar #muajohor #muarembau #muamelaka

.
Happy Sunday guys. Kalau ada yang boring tak tau nak buat apa boleh mai Tesco Kulim untuk support Makeup Contest satg pukul 2pm ❗️❗️
Dannnnnnn jangan lupaaaaa
.
.
Sugar Gold juga ada buka booth 👏🏽👏🏽 Yeahuuuuuu boleh trus mai beli kalau tak mau pos. hehe Kami berada dekat dengan Food Court @tescomalaysia Kulim 💖💖
.
.
.
#sugargoldmalaysia #sugargold #sugargoldbooth #minyakarganemasmalaysia #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #arganmalaysia #muautara #muakedah #muapenang #muamalaysia

RM65
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
IFLAWLESS ARGAN OIL SERUM
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
.
CARA PENGGUNAAN MINYAK
ARGAN EMAS I FLAWLESS
.
Cara 1 : 2 titis disapu rata pada keseluruhan wajah sebelum
mengenakan foundation
Cara 2: 2 titis dicampur dengan cream foundation
Cara 3: 3 titis dititiskan pada berus/beauty blender foundation
Cara 4: 2 titis dicampur dengan concealer atau shading cream
.
Kebaikan untuk wajah
✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak
✅kulit jenis berminyak kembali normal
✅mengecutkan jerawat
✅mengurangkan parut jerawat
✅mengecilkan liang pori-pori
✅kulit lembut macam beby
✅awet muda
✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco)
✅bibir munggil & tiada lagi pecah2
.
Kebaikan untuk makeup
✅makeup tahan lama sehingga 18jam
✅makeup tampak glowing semulajadi
✅makeup tampak exclusive effect gold 24K
✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup
✅makeup moist-moist
✅bibir terawat dari kering lipstik

#iflawless #iflawlessmalaysia #iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawlessminyakarganemasmurah #iflawlessmurah #iflawlessoriginal #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #iflawlessoriginalmurah #arganoilmurah #arganoil
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Dah ada Natural Advance Base (NAB) ni senang sikit nak makeup, tak payah ambil masa lama. 5 minit dah siap makeup sempat buat Eyeshadow and contour lagi. Hehehe. Nak tau apa best nya NAB ni? Haaa meh sini
.
.
😍 Formula hebat - Aqua base. Rasa ringan dan sejuk je bila tepek kat muka tu
.
😍 Bertindak sebagai pelembab solekan dan boleh mengekalkan solekan hingga 18 jam
.
😍 finishing lebih natural and yang paling penting tak bercapuk dah.
😍 ada 2 code colour, sesuai sangat untuk kulit orang Asia
.
======
💐RM 69 Only (Any Code) 💐 add RM 8 or RM 12 for postage fee
📲 Whatsapp kita 011-26788935 .
.
#janganmengata #SBBrush #brushhalal #beginnermakeup #makeupbrush #brushset #sayajualbrushmakeup #berusmekup#brushcantik #sayajualmakeup #foudationterbaik #cadanganmakeup #caramakeup #cantik #minyakarganbest #minyakarganemasmalaysia #muamalaysia #makeupaddict #makeupjunkie #foundationmuamalaysia #foundationbagus

[TERGEMPAR!] TELAH DILANCARKAN FORMULA AQUA BASE YG PASTI MEMBUATKAN MUKE YOU OLLS SEGAR, RINGAN & NATURAL SEPANJANG HARI!
.
.
Sepanjang weolls live di iFlawless TV ramai yg tertanya2 mane nak dapatkan Natural Advanced Base ni kan?Tapi kami kate, belum release lagi..TAPI HARI NI HARI KERAMAT NAB DILANCARKAN
.
.
Natural Advanced Base kod "lumiere" 1000 botol shj!!! .
.
Ape yg best benoor dgn NAB ni?
.
✅Formula hebat yg menggunakan Aqua Base .
✅Langsung tak rase tebal setepek dekat muke, ringan jeee rasenye..mcm xpakai ape2
.
✅Hasil lebih natural tak seperti makeup opera
.
✅senang utk dioles
.
✅senang utk dicuci
.
✅muke lembap sepanjang hari
.
.
Ok you olls..kalau you olls mmg tak suke makeup tebal2...you olls kene rase NAB ni..sbb serius mcm rase tak pakai pape kat muke. Bau NAB ni pulak menyegarkan🌼
.
.
🛍Price: RM69
📦Postage: RM8 SM| RM12 SS
✅Boleh mixed postage with brushes lain2
.
Kalau Nak order boleh terus whatsapp tauu 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
📲019-2035390
.
#makeupaddict #arganoil #iFlawless #ageniflawless #agenminyakarganemas #minyakargan #minyakarganpalingbest #minyakarganmurah #minyakarganoriginal #minyakarganuntukmuka #iflawlesstestimoni #minyakarganoriginal #minyakargantestimoni #minyakarganemastestimoni
#minyakarganemas #iffahiflawless #iflawless #MUAmalaysia #MUAfavourite #mekapflawless #mekapcantik #minyakarganbest #minyakarganemasmalaysia #MUAKL #MUASHAHALAM #minyakarganemasshahalam #Minyakarganshahalam #minyakarganemasselangor #minyakarganemasrawang

I FLAWLESS ARGAN OIL
.
KELEBIHAN
.
>Melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak.
>Kulit jenis berminyak kembali normal.
>Mengecutkan jerawat.
>Mengurangkan parut jerawat.
>Mengecilkan liang pori-pori.
>Kulit lembut halus gebu.
>Awet muda,
>Menenangkan (Kesan aroma terapi terpilih dari Morocco),
>Bibir munggil & tiada lagi pecah2.
Boleh digunakan pada mana-mana bahagian kulit badan bermasalah termasuk rambut.
.
CARA PENGGUNAAN
.
1.Titis ke tapak tangan kemudian sapu ke keseluruhan muka.
2.Boleh sapu pada bibir yang kering.
.
NAK ORDER?
.
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
.
#iflawless#iflawlessmurah#iflawlessborong#iflawlessminyakarganemas#minyakarganemas#iflawlessselangor
#minyakarganmalaysia#minyakargan#minyakarganemasmalaysia#arganoil#arganoilemas
#igkosmetikmurah#igkosmetikborong#ranieesabeauty#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikmurah

RM65
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
IFLAWLESS ARGAN OIL SERUM
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
.
CARA PENGGUNAAN MINYAK
ARGAN EMAS I FLAWLESS
.
Cara 1 : 2 titis disapu rata pada keseluruhan wajah sebelum
mengenakan foundation
Cara 2: 2 titis dicampur dengan cream foundation
Cara 3: 3 titis dititiskan pada berus/beauty blender foundation
Cara 4: 2 titis dicampur dengan concealer atau shading cream
.
Kebaikan untuk wajah
✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak
✅kulit jenis berminyak kembali normal
✅mengecutkan jerawat
✅mengurangkan parut jerawat
✅mengecilkan liang pori-pori
✅kulit lembut macam beby
✅awet muda
✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco)
✅bibir munggil & tiada lagi pecah2
.
Kebaikan untuk makeup
✅makeup tahan lama sehingga 18jam
✅makeup tampak glowing semulajadi
✅makeup tampak exclusive effect gold 24K
✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup
✅makeup moist-moist
✅bibir terawat dari kering lipstik

#iflawless #iflawlessmalaysia #iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawlessminyakarganemasmurah #iflawlessmurah #iflawlessoriginal #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #iflawlessoriginalmurah #arganoilmurah #arganoil
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Iflawless Minyak Argan Emas ni memang tak boleh tinggal dah.
gloooowing flawlesss memanjang
tak perlu dah skincare lain
punya lah bestt kalau titis dan blend bersama foundation.. memang TERBAIK HASILNYA 😘😘 NAK cuba MAE ni??? Minyak Argan Emas
segera
whatsapp 01135486809
whatsapp 01135486809
whatsapp 01135486809

#minyakargan #minyakarganemasiflawless
#minyakarganemasmalaysia #IFlawless #iflawlessmalaysia #viral#murah #visitmyigmy #bazarpaknilonline

.
Another happy customer. Seronok sangat bila Sugar Gold dapat membantu kembali sihat skin customer tersayang. .
Merawat sambil mencantikkan. Harga???? Jangan risau formula international setanding Farsali yg sebotol berharga hampir RM280 tapi Sugar Gold hanya RM69 FREE POSTAGE N FREE MAKEUP BAG. .
.
Oppssss ini harga promo tauuuuu 😍😍😍
.
.
#sugargoldmalaysia #sugargold #minyakarganemasmalaysia #arganoilmalaysia #mukajerawat #kulitkering #halalskincaremalaysia #halalskincare #organicskincaremalaysia #muamalaysia #sugargoldfeedback

I FLAWLESS ARGAN OIL
.
KELEBIHAN
.
>Melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak.
>Kulit jenis berminyak kembali normal.
>Mengecutkan jerawat.
>Mengurangkan parut jerawat.
>Mengecilkan liang pori-pori.
>Kulit lembut halus gebu.
>Awet muda,
>Menenangkan (Kesan aroma terapi terpilih dari Morocco),
>Bibir munggil & tiada lagi pecah2.
Boleh digunakan pada mana-mana bahagian kulit badan bermasalah termasuk rambut.
.
CARA PENGGUNAAN
.
1.Titis ke tapak tangan kemudian sapu ke keseluruhan muka.
2.Boleh sapu pada bibir yang kering.
.
NAK ORDER?
.
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
.
#iflawless#iflawlessmurah#iflawlessborong#iflawlessminyakarganemas#minyakarganemas#iflawlessselangor
#minyakarganmalaysia#minyakargan#minyakarganemasmalaysia#arganoil#arganoilemas
#igkosmetikmurah#igkosmetikborong#ranieesabeauty#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikmurah

Good afternoon #iflawlessangels ❤️
.
Jom grab clearance sale now. Stok limited tau. Cpt wasap 011-1611 9054 😘
.
.
#iflawless #iflawlessians #iflawlessteamkakd

RM 52 exc pos
Postage SM RM8//SS RM11 .
.
Kebaikan untuk wajah 🌸melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak
🌸kulit jenis berminyak kembali normal
🌸mengecutkan jerawat
🌸mengurangkan parut jerawat
🌸mengecilkan liang pori-pori
🌸kulit lembut macam beby
🌸awet muda
🌸happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco)
🌸bibir munggil & tiada lagi pecah2
.
Kebaikan untuk makeup 🌸makeup tahan lama sehingga 18jam
🌸makeup tampak glowing semulajadi
🌸makeup tampak exclusive effect gold 24K
🌸mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup
🌸makeup moist-moist
🌸bibir terawat dari kering lipstik
.
.
Untuk Order DM / Whatsapp
0174141684 .
.

#iflawless #iflawlessmalaysia #iflawlessmalaysia#iflawlessminyakarganemas#iflawlessminyakarganemasmurah#iflawlessmurah #iflawlessoriginal#minyakarganemas #minyakarganemasiflawless#minyakarganemasmalaysia#iflawlessoriginalmurah #arganoilmurah #arganoil

RM65
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
IFLAWLESS ARGAN OIL SERUM
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
.
CARA PENGGUNAAN MINYAK
ARGAN EMAS I FLAWLESS
.
Cara 1 : 2 titis disapu rata pada keseluruhan wajah sebelum
mengenakan foundation
Cara 2: 2 titis dicampur dengan cream foundation
Cara 3: 3 titis dititiskan pada berus/beauty blender foundation
Cara 4: 2 titis dicampur dengan concealer atau shading cream
.
Kebaikan untuk wajah
✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak
✅kulit jenis berminyak kembali normal
✅mengecutkan jerawat
✅mengurangkan parut jerawat
✅mengecilkan liang pori-pori
✅kulit lembut macam beby
✅awet muda
✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco)
✅bibir munggil & tiada lagi pecah2
.
Kebaikan untuk makeup
✅makeup tahan lama sehingga 18jam
✅makeup tampak glowing semulajadi
✅makeup tampak exclusive effect gold 24K
✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup
✅makeup moist-moist
✅bibir terawat dari kering lipstik

#iflawless #iflawlessmalaysia #iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawlessminyakarganemasmurah #iflawlessmurah #iflawlessoriginal #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #iflawlessoriginalmurah #arganoilmurah #arganoil
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Most Popular Instagram Hashtags