[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#minyakarganemasmalaysia

3536 posts

TOP POSTS

.
Product yang baik tak semestinya mahai .
.
Salam Jumaat Sugar Gold Lover .
.
#sugargoldmalaysia #sugargold #minyakarganmalaysia #minyakarganemasmalaysia #naturalskincare

1) MAKE-UP BASED TERBAIK
RAHSIA TERBESAR MAKEUP ARTIS!!
----------------------------
MAKEUP FLAWLESS
----------------------------
i Flawless pilihan penggemar MAKEUP dan Makeup Artis (MUA);
👍Melembapkan wajah tanpa berminyak
👍Makeup yang segar dan lembap
👍Makeup tahan sehingga 18 jam
👍Makeup nampak Exclusive 👍Makeup yang tahan lama
👍Foundation TIDAK LAGI CRACK DAN GARISAN SENYUMAN walau hujan dan panas!
👍Foundation senang DIBLEND
**PELEMBAP MAKEUP YANG TERBAIK!
.
2) SKINCARE/SERUM PAGI DAN MALAM
-------------------------------
SKINCARE HARIAN
-------------------------------
👌Dijamin 200% kulit akan lembap dengan sekali pakai sahaja
👌Kulit kering kembali lembap
👌Kulit berminyak akan normal seperti biasa
👌Menghilangkan jerawat
👌Memudarkan parut jerawat
👌Menganjalkan kulit
👌Mengecilkan liang pori-pori
👌Kulit lembut seperti baby
.
Cara Penggunaan i Flawless Minyak Argan Emas 24k :
1- Goncang dahulu botol sebelum digunakan (supaya kepingan emas 24k sebati dengan minyak)
2-Pastikan keadaan kulit kering dari air.
3-Titiskan 2-3 titis iflawless minyak argan pada kulit wajah dan urut perlahan sehingga minyak argan meresap kedalam kulit.
4-Penggunaan terbaik titis pada pagi selepas cuci muka dan malam (sebelum tidur).
.
Jom dapatkan satu untuk diri uolls sekarang jugak
.
🛍Price: RM65
📦Postage: RM7 sm| RM10 ss
✅Boleh mixed postage with brushes atau lain2
.
Kalau Nak order boleh terus whatsapp tauu 👇🏻👇🏻👇🏻
📲 019-2035390
.
#makeupaddict #arganoil #iFlawless #ageniflawless #agenminyakarganemas #minyakargan #minyakarganpalingbest #minyakarganmurah #minyakarganoriginal #minyakarganuntukmuka #iflawlesstestimoni #minyakarganoriginal #minyakargantestimoni #minyakarganemastestimoni
#minyakarganemas #iffahiflawless #iflawless #MUAmalaysia #MUAfavourite #mekapflawless #mekapcantik #minyakarganbest #minyakarganemasmalaysia #MUAKL #MUASHAHALAM #iflawlessbangi #minyakarganemasbangi #Minyakarganshahalam #minyakarganemasselangor #minyakarganemasrawang

Hai #iflawlessangles
.
.
*"MAKE UP LAJU-LAJU SEPANTAS MRT"*
.
.
Natural Advance Base (NAB) dipakai semasa di dalam MRT?? You alls ! Jangan tepeeanjat hokeyyy...confirm you alls siap cepat gila la..cantik, natural dan cepat ❤❤
.
.
Make up laju-laju sepantas MRT jawapannya NAB iflawless lah ‼️
.
.
Jangan lupa tonton video penuh di Page I Flawless Minyak Argan Emas ❤
.
.
#nabiflawless

I FLAWLESS
RM70
👉Untuk order sila screenshot gambar dan whatsapp 0125334796

#iflawlessmurah #minyakarganemasmalaysia #minyakarganemasiflawless

Minyak Argan iFlawless mempunyai kepingan emas original 24k. Minyak argan emas iflawless adalah yg pertama di Malaysia yg diformulasikan dgn emas original 24k.
.
Emas 24K membantu:
.
✅melewatkan penuaan
✅menganjalkan kulit
✅ merangsang peredaran darah di muka menyebabkan kesan pinkish2 di pipi
✅ memberikan KESAN GLOWING SEMULA JADI YANG SERTA MERTA PADA WAJAH
✅ Sekiranya digunakan untuk makeup, hasil makeup akan tampak eksklusif dan glowing yang super cantik!
.
.
#iflawless #minyakarganemas #iflawlessian
01116119054

.
Tak Menyesal Beli 😍😍
.
.
Lagi laaaa tak menyesal sekarang tengah hot PROMO MERDEKA RAYA ❗️❗️
FREE POSTAGE N FREE MAKEUP BAG
.
.
#sugargoldmalaysia #sugargold #minyakarganemasmalaysia #arganoilmalaysia

Fungsi & Kelebihan Minyak Argan iFlawless: ✅ 200% kulit lebih lembap seawal 1x sapuan!
✅ menyelesaikan masalah retakan, creasing, cakey, bercapuk pada hasil sapuan foundation
✅ mekap tahan lama sehingga 18 jam
✅ mekap tampak glowing semulajadi
✅ mekap tampak ekslusif effect gold 24K
✅ mengawal daripada muka berminyak kesan daripada mekap
✅ mekap nampak moist-moist (lembab + segar)
✅ bibir terawat dari rasa kering dari pemakaian lipstik
✅ boleh ditiskan dalam losyen / serum / krim wajah

Berminat dengan produk ini?
Jom terus whatsapp kami di talian 014-8228905
Atau terus tekan link di bawah (bagi pengguna telefon pintar)
direct whatsapp kami:
https://www.wasap.my/60148228905
https://www.wasap.my/60148228905

#iflawless #minyakarganemas #minyakarganmurah #minyakarganemasmalaysia #minyakarganemasiflawless #aswad #aswadsprayserum #arganiawonderoil #veviousultracorrection #vevious #vcareminyakargan #manniqueenarganoilelixir #goldenbeautyelixir

Walaupun agak lambat nak sembuh dengan cepat... Tapi puas hati sebab #Natural dan #TIADA bahan kimia yang boleh merosakkan kulit serta organ2 dalam badan.. Yang pasti kulit bertambah elok dan SIHAT 😍

Jangan tunggu lama2... jom bertukar kepada yang natural dan yang pertama di Malaysia dengan Cellactive White dan Liftonin Expert technology 👍👍👍 nak info lebih.. bole wasap, 📞📞 019-5612550

atau tanpa save number.. tekan jer link

www.wasap.my/60195612550
www.wasap.my/60195612550
www.wasap.my/60195612550

#elysianserum #elysianboosterserum #elysianboosterserumfeedback #elysianmalaysia #elysianrubyskincare #elysianskincare #elysianbeauty #iflawlessminyakarganemas #iflawlessminyakargan #minyakarganmurah #minyakarganemas #minyakarganmalaysia #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #elysianmurah #myleafrecklesserum #myleafrecklessserum #mylea #myleaserum #laserserum
#naelofarhijab #ariani #tudungariani #serumjeragat #terlajaklaris #moodrepublik #moodrepubliktour #terlajaklaris

MOST RECENT

*NAB RASA RINGAN JE, MAE MMG TAK PERNAH SKIP*
.
.
"Alhamdulillah rasa ringan je kt muka,wangi plak tu NAB ni...lepastu MAE tak pernah skip kalau keluar hari2 sebab sy ni jenis muka kering,hehehe"
.
.
Testimoni pelanggan setia kami @charms_jb
.
.
#nabiflawless
#maeiflawless
#iflawlesstestimoni
#minyakarganemas

I FLAWLESS ARGAN OIL
.
KELEBIHAN
.
>Melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak.
>Kulit jenis berminyak kembali normal.
>Mengecutkan jerawat.
>Mengurangkan parut jerawat.
>Mengecilkan liang pori-pori.
>Kulit lembut halus gebu.
>Awet muda,
>Menenangkan (Kesan aroma terapi terpilih dari Morocco),
>Bibir munggil & tiada lagi pecah2.
Boleh digunakan pada mana-mana bahagian kulit badan bermasalah termasuk rambut.
.
CARA PENGGUNAAN
.
1.Titis ke tapak tangan kemudian sapu ke keseluruhan muka.
2.Boleh sapu pada bibir yang kering.
.
NAK ORDER? .
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
.
#iflawless#iflawlessmurah#iflawlessborong#iflawlessminyakarganemas#minyakarganemas#iflawlessselangor
#minyakarganmalaysia#minyakargan#minyakarganemasmalaysia#arganoil#arganoilemas
#igkosmetikmurah#igkosmetikborong#ranieesabeauty#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikmurah
.

i Flawless menggabungkan Minyak Argan premium bersama dengan emas 24K dan Essential oil seperti Lavender,Rose & Jasmine
.
🌻iFlawless menjadi pilihan artis,makeup artis serta penggemar makeup kerana iFlawless menjanjikan hasil makeup yang sempurna,segar,eksklusif,tahan lama dan foundation tidak crack

DUA JENIS KEGUNAAN iFlawless
**disarankan menggunakan kedua-dua cara untuk mendapatkan kesan wajah yang flawless dalam masa seminggu sahaja

1) SEBAGAI SKINCARE/SERUM PAGI DAN MALAM
.
🌻2 titis pagi selepas cuci muka pagi dan malam sebelum tidur
🌻Melembapkan wajah secara optimum tanpa berminyak. Sesuai digunakan untuk kulit kering, normal, kombinasi dan berminyak
🌻Menghilangkan jerawat dikuit wajah
🌻Awet muda dari usia sebenar. iFlawless mengandungi Minyak Argan dan Emas 24K

2) MAKEUP BASED YANG TERBAIK
.
🌻iFlawless dijamin berbeza dengan Minyak Argan dipasaran kerana iFlawless telah diformulakan khas untuk kulit wajah sahaja. Ya, disebabkan itu, iFlawless mempunyai tekstur yang ringan dan mudah menyerap
.
🌻Hanya menggunakan 2 titis sahaja sebelum menggunakan foundation ataupun bedak. Hasilnya, kulit wajah flawless, glowing, eksklusif, makeup tahan lama, makeup tidak pecah walaupun berpanas dan berhujan, dan makeup senang untuk diblend

#sayajulal #sayajualmurah #sale207 #nafura #iflawless #iflawlessoriginal #sayajual #serumiflawless #serummurah #serumiflawlessmurah #originalproduct #iflawlessserum #makeupbase #muabella #muautara #muakedah #fasemistmalaysia #minyakarganemas #miyakargan #minyakarganmalaysia #arganoil #iflawlessserummurah #arganoiloriginal #emas24k #emas24kmalaysia #minyakaromaterapi #minyakarganemasmalaysia

Hai #iflawlessangles
.
.
*"MAKE UP LAJU-LAJU SEPANTAS MRT"*
.
.
Natural Advance Base (NAB) dipakai semasa di dalam MRT?? You alls ! Jangan tepeeanjat hokeyyy...confirm you alls siap cepat gila la..cantik, natural dan cepat ❤❤
.
.
Make up laju-laju sepantas MRT jawapannya NAB iflawless lah ‼️
.
.
Jangan lupa tonton video penuh di Page I Flawless Minyak Argan Emas ❤
.
.
#nabiflawless

''CINCIN EMAS KEMBALI LAGI KE"
.
.
Ye weyhh!!! yang dah beli NAB dan MAE tu jangan lupa SCAN HOLOGRAM di kotak yang you alls beli tu taw.....tak kira la kotak hijau ke hotak hitam ke same je...kotak NAB pun boleh scan jugak ye
.
.
macam mana nk scan tu??
senang je !
.
.
Langkah 1:
Scan je hologram tu guna QR code dekat apps store
.
Langkah 2:
Lepas scan QR code dekat kotak then tekan join
.
Langkah 3:
Isikan maklumat yang diperlukan (nama, no.tel, email, etc) dan tekan next
.
Langkah 4:
Yang dh berjaya join, collect points dekat petak kuning
.
.
mudah kan??? jangan lupa scan ye...
.
.
#iflawlessangels

I FLAWLESS ARGAN OIL
.
KELEBIHAN
.
>Melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak.
>Kulit jenis berminyak kembali normal.
>Mengecutkan jerawat.
>Mengurangkan parut jerawat.
>Mengecilkan liang pori-pori.
>Kulit lembut halus gebu.
>Awet muda,
>Menenangkan (Kesan aroma terapi terpilih dari Morocco),
>Bibir munggil & tiada lagi pecah2.
Boleh digunakan pada mana-mana bahagian kulit badan bermasalah termasuk rambut.
.
CARA PENGGUNAAN
.
1.Titis ke tapak tangan kemudian sapu ke keseluruhan muka.
2.Boleh sapu pada bibir yang kering.
.
NAK ORDER? .
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
.
#iflawless#iflawlessmurah#iflawlessborong#iflawlessminyakarganemas#minyakarganemas#iflawlessselangor
#minyakarganmalaysia#minyakargan#minyakarganemasmalaysia#arganoil#arganoilemas
#igkosmetikmurah#igkosmetikborong#ranieesabeauty#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikmurah
.

.
Pretty Bride by @fizakamaruzzaman .
.
Thank U Fiza yang tak jemu-jemu gunakan Sugar Gold sebagai makeup base. .
.
Kalau barang tak quality, takkan lah MUA-MUA sanggup n berani pakai kan? 😉
.
.
#sugargoldmalaysia #sugargold #minyakarganemasmalaysia #arganoilmalaysia #24kgoldserum #goldarganoil #minyakarganmalaysia

RM65
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
IFLAWLESS ARGAN OIL SERUM
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
.
CARA PENGGUNAAN MINYAK
ARGAN EMAS I FLAWLESS
.
Cara 1 : 2 titis disapu rata pada keseluruhan wajah sebelum
mengenakan foundation
Cara 2: 2 titis dicampur dengan cream foundation
Cara 3: 3 titis dititiskan pada berus/beauty blender foundation
Cara 4: 2 titis dicampur dengan concealer atau shading cream
.
Kebaikan untuk wajah
✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak
✅kulit jenis berminyak kembali normal
✅mengecutkan jerawat
✅mengurangkan parut jerawat
✅mengecilkan liang pori-pori
✅kulit lembut macam beby
✅awet muda
✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco)
✅bibir munggil & tiada lagi pecah2
.
Kebaikan untuk makeup
✅makeup tahan lama sehingga 18jam
✅makeup tampak glowing semulajadi
✅makeup tampak exclusive effect gold 24K
✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup
✅makeup moist-moist
✅bibir terawat dari kering lipstik

#iflawless #iflawlessmalaysia #iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawlessminyakarganemasmurah #iflawlessmurah #iflawlessoriginal #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #iflawlessoriginalmurah #arganoilmurah #arganoil
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Teringat2 adik pengantin yg lawa nieee😍😍
.
Comel sgtttt
.
www.wasap.my/601133408131
.
For Makeup Booking/Enquiries/Personal Class....Please Direct DM/WhatsApp/Call to 01133408131😚😚😚 Thank U 😍😘 #muamalaysia #makeuppengantin #marinazgorgeous #muaputrajaya #muatravel #muamelaka #lovemyjob #lovemyhubby #lovemytouch #makeupbyme #mytouch #makeuplover #beautystartat40 #muaklangvalley #makeupartistmalaysia #loveringlight #nofilter #nocamera360 #loveiphone6s #loveiphone6+ #minyakarganemas #iflawless #minyakarganemasmalaysia #muasegamat #muamuar #muajohor #muarembau #muamelaka

Minyak Argan iFlawless mempunyai kepingan emas original 24k. Minyak argan emas iflawless adalah yg pertama di Malaysia yg diformulasikan dgn emas original 24k.
.
Emas 24K membantu:
.
✅melewatkan penuaan
✅menganjalkan kulit
✅ merangsang peredaran darah di muka menyebabkan kesan pinkish2 di pipi
✅ memberikan KESAN GLOWING SEMULA JADI YANG SERTA MERTA PADA WAJAH
✅ Sekiranya digunakan untuk makeup, hasil makeup akan tampak eksklusif dan glowing yang super cantik!
.
.
#iflawless #minyakarganemas #iflawlessian
01116119054

Akak pun nak berselfie...sebab nak menumpang aura kegembiraan adik nie...
.
.
Comel Adik nie😍😍
.
Convocation Ceremony di MARRIOTT PUTRAJAYA .
.
TAHNIAH @atiqah_eykaa96
.
.
www.wasap.my/601133408131
.
For Makeup Booking/Enquiries/Personal Class....Please Direct DM/WhatsApp/Call to 01133408131😚😚😚 Thank U 😍😘 #muamalaysia #makeuppengantin #marinazgorgeous #muaputrajaya #muatravel #muamelaka #lovemyjob #lovemyhubby #lovemytouch #makeupbyme #mytouch #makeuplover #beautystartat40 #muaklangvalley #makeupartistmalaysia #loveringlight #nofilter #nocamera360 #loveiphone6s #loveiphone6+ #minyakarganemas #iflawless #minyakarganemasmalaysia #muasegamat #muamuar #muajohor #muarembau #muamelaka

Alhamdulillah. .
Seawal kul 5.30pagi makeup kan adik manis nie utk convo dia di MARRIOTT PUTRAJAYA .
Nasib akak tak terlelap dik 🤣🤣🤣
.
TAHNIAH @atiqah_eykaa96
.
.
www.wasap.my/601133408131
.
For Makeup Booking/Enquiries/Personal Class....Please Direct DM/WhatsApp/Call to 01133408131😚😚😚 Thank U 😍😘 #muamalaysia #makeuppengantin #marinazgorgeous #muaputrajaya #muatravel #muamelaka #lovemyjob #lovemyhubby #lovemytouch #makeupbyme #mytouch #makeuplover #beautystartat40 #muaklangvalley #makeupartistmalaysia #loveringlight #nofilter #nocamera360 #loveiphone6s #loveiphone6+ #minyakarganemas #iflawless #minyakarganemasmalaysia #muasegamat #muamuar #muajohor #muarembau #muamelaka

I FLAWLESS
RM70
👉Untuk order sila screenshot gambar dan whatsapp 0125334796

#iflawlessmurah #minyakarganemasmalaysia #minyakarganemasiflawless

Done
.
MAKEUP SANDING
.
.
SELAMAT PENGANTIN BARU DIANA
.
Busana Songket Yang Cantik & Anggun ini dari Butik @zamrimatouch love sgtttt😘
.
Makeup by me
.
Seperti Biasa Kening Tanpa Cukur .
.
For Makeup Booking/Enquiries/Personal Class....Please Direct DM/WhatsApp/Call to 01133408131😚😚😚 Thank U 😍😘 #zamrimatouchweddings #zamrimatouchbangi #muamalaysia #makeuppengantin #marinazgorgeous #muaputrajaya #muatravel #muamelaka #lovemyjob #lovemyhubby #lovemytouch #makeupbyme #mytouch #makeuplover #beautystartat40 #muaklangvalley #makeupartistmalaysia #loveringlight #nofilter #nocamera360 #loveiphone6s #loveiphone6+ #minyakarganemas #iflawless #minyakarganemasmalaysia #muasegamat #muamuar #muajohor #muarembau #muamelaka

JERAWAT MENGECUT DAN KULIT JADI PELOLES .
.
Tengok chuals Minyak Argan Emas sahaja bukan untuk make up based je taw...tapi...mampu mengecutkan jerawat 😍😍😍
.
.
Suke ke suke sangatttttt!!!! 🤗🤗🤗🤗
.
.
#iflawlessnab
#iflawlessjb #produkkecantikkan #byfiyy #kecutkanjerawat #jerawat #peloles #bestproductinmalaysia #worldwide #iflawlesssingapore #minyakarganemasmalaysia #iflawlesstestimoni
#iflawlessminyakarganemas

i Flawless menggabungkan Minyak Argan premium bersama dengan emas 24K dan Essential oil seperti Lavender,Rose & Jasmine
.
🌻iFlawless menjadi pilihan artis,makeup artis serta penggemar makeup kerana iFlawless menjanjikan hasil makeup yang sempurna,segar,eksklusif,tahan lama dan foundation tidak crack

DUA JENIS KEGUNAAN iFlawless
**disarankan menggunakan kedua-dua cara untuk mendapatkan kesan wajah yang flawless dalam masa seminggu sahaja

1) SEBAGAI SKINCARE/SERUM PAGI DAN MALAM
.
🌻2 titis pagi selepas cuci muka pagi dan malam sebelum tidur
🌻Melembapkan wajah secara optimum tanpa berminyak. Sesuai digunakan untuk kulit kering, normal, kombinasi dan berminyak
🌻Menghilangkan jerawat dikuit wajah
🌻Awet muda dari usia sebenar. iFlawless mengandungi Minyak Argan dan Emas 24K

2) MAKEUP BASED YANG TERBAIK
.
🌻iFlawless dijamin berbeza dengan Minyak Argan dipasaran kerana iFlawless telah diformulakan khas untuk kulit wajah sahaja. Ya, disebabkan itu, iFlawless mempunyai tekstur yang ringan dan mudah menyerap
.
🌻Hanya menggunakan 2 titis sahaja sebelum menggunakan foundation ataupun bedak. Hasilnya, kulit wajah flawless, glowing, eksklusif, makeup tahan lama, makeup tidak pecah walaupun berpanas dan berhujan, dan makeup senang untuk diblend

#sayajulal #sayajualmurah #sale207 #nafura #iflawless #iflawlessoriginal #sayajual #serumiflawless #serummurah #serumiflawlessmurah #originalproduct #iflawlessserum #makeupbase #muabella #muautara #muakedah #fasemistmalaysia #minyakarganemas #miyakargan #minyakarganmalaysia #arganoil #iflawlessserummurah #arganoiloriginal #emas24k #emas24kmalaysia #minyakaromaterapi #minyakarganemasmalaysia

RM65
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
IFLAWLESS ARGAN OIL SERUM
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
.
CARA PENGGUNAAN MINYAK
ARGAN EMAS I FLAWLESS
.
Cara 1 : 2 titis disapu rata pada keseluruhan wajah sebelum
mengenakan foundation
Cara 2: 2 titis dicampur dengan cream foundation
Cara 3: 3 titis dititiskan pada berus/beauty blender foundation
Cara 4: 2 titis dicampur dengan concealer atau shading cream
.
Kebaikan untuk wajah
✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak
✅kulit jenis berminyak kembali normal
✅mengecutkan jerawat
✅mengurangkan parut jerawat
✅mengecilkan liang pori-pori
✅kulit lembut macam beby
✅awet muda
✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco)
✅bibir munggil & tiada lagi pecah2
.
Kebaikan untuk makeup
✅makeup tahan lama sehingga 18jam
✅makeup tampak glowing semulajadi
✅makeup tampak exclusive effect gold 24K
✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup
✅makeup moist-moist
✅bibir terawat dari kering lipstik

#iflawless #iflawlessmalaysia #iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawlessminyakarganemasmurah #iflawlessmurah #iflawlessoriginal #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #iflawlessoriginalmurah #arganoilmurah #arganoil
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

ATTENTION🔊 ATTENTION🔊
.
KHAS UNTUK UOLLS YANG SUKA MAKE UP💋💄💅
.
ANDA ADA MASALAH⬇⬇
√Make up tak tahan lama??
√Make up bercapuk/tak rata??
√Foundation crack??. 😢Don't worry.. iFlawless boleh buat uolls senyum sampai telinga😁😁 .
.
@MinyakArganEmas.iFlawless
@MinyakArganEmas.iFlawless
@MinyakArganEmas.iFlawless
.
📲 www.wassap.my/0192776304
📲 www.wassap.my/0192776304
📲 www.wassap.my/0192776304
.
READY STOCK boleh walk-in lelaju kat butik
@ButikOrlinGallery
No. 53-G,
Jalan Komersial Senawang 7,
Dataran Senawang (Taipan 1),
70450 Seremban,
Negeri Sembilan
**sederet BSN / Avon
#MapOrlinGallery
.
🚗📦COD : SEREMBAN M, SENAWANG & KAWASAN TERDEKAT
.
📮POSTAGE : ADD RM8 SM | RM12 SS
.
#MinyakArganEmas
#MinyakArganEmasiFlawless
#MinyakArganEmasiFlawlessNegeriSembilan
#MinyakArganEmasiFlawlessSeremban
#MinyakArganEmasiFlawlessSenawang
#iFlawless
#iFlawlessNegeriSembilan
#iFlawlessSeremban
#iFlawlessSenawang
#BeautifulSoul
#MUA
#MuaNegeriSembilan
#IflawlessTestimoni
#MinyakArganEmasMalaysia
#IflawlessFestosa
#Festosa
#MinyakArganEmasiFlawlessFestosa
#MinyakArgan
#ArganOil
#SayaJual
#Moisturizer
#MoistSkin
#KulitBerminyak
#MakeUpBase
#ParutJerawat
#Jerawat
#MUABella
#argan
#assalamualaikum

Most Popular Instagram Hashtags