#minyakarganasli

MOST RECENT

Anda inginkan muka yang cantik, gebu, bak kata orang glowing dan flawless?
Anda dah serik menggunakan pelbagai cara dan produk untuk mendapatkan muka yang glowing dan flawless tetapi tidak berjaya?
Anda inginkan rupa wajah anda anggun dan cantik secara semulajadi, tanpa make up atau tanpa membelanjakan wang yang besar untuk membuat treatment supaya raut wajah anda tampak gojes, flawless, glowing dan cantik?

Jangan risau ya!
Mari kita cuba amalkan tips-tips muka glowing dan flawless secara semulajadi yang kami bagi di bawah ini.
Dengan mengamalkan tips-tips ini dan dengan sedikit usaha, anda akan mampu untuk tampak lagi anggun, cantik dan jelita. Mari kita lihat apakah tips-tips yang kita boleh amalkan untuk mendapatkan raut wajah muka yang glowing dan flawless secara semulajadi.

#magicalarganoil #azzahraproductsdnbhd #arganoil #purearganoil #beautifulskin #skincare #purearganoilmalaysia #minyakarganasli #arganeveryday

💴Beli 'Usia' dengan Argan Oil..
Dihasilkan dari 🌰 Biji Argan daripada Morocco..
..
Sis tahu tak.?kesan penuaan akan bermula seawal umur 25?
..
Namun kesan tersebut dapat dilambatkan dengan penggunaan Argan Oil..
..
Kenapa Argan oil??
..
Kerana Argan oil Mengandungi vit E semulajadi 3X ganda dari minyak zaitun.
..
Sangat anti-oksida untuk melawan radikal bebas y merosakkan kulit..
..
Minyak yang sama digunakan oleh golongan bangsawan terdahulu..
..
Saya dah berikan kunci🔐🔑 Rahsia RATU timur tengah MeLaMbAtKaN proses PeNuAN..
..
🔱 Penemuan rahsia Anti Penuaan yang sudah terbukti sejak berkurun lama.
..
🌰Minyak Argan Asli tanpa Campuran.
..
Mengapa ARGAN OIL menjadi KEGILAAN ramai❔❔❔
------------------------------------------------ 💥 Fungsi UTAMA sebagai ajen Anti-Penuaaan
..
✅Menghilangkan KEDUTAN dan GARIS HALUS
..
✔Melindungi protein yang sedia ada bagi mencegah kesan-kesan penuaan..
..
✔ Melindungi kulit daripada pencemaran dan radikal bebas.
..
✔Menghalang kesan penuaan pada kulit
..
✔ Menghilangkan kedutan dan garis halus.
..
✔Memudarkan kesan jerawat dan jeragat.
..
✔Melembabkan kulit..
..
✔Penggunaan kerap Argan Oil membantu mengurangkan KESAN PARUT dan Warna Kulit Tidak Sekata.
..
✔Menghapuskan STRETCH MARK
..
Fungsi lain❓❓
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
..
📢Sangat mujarab untuk RAMBUT bagi📢
..
✅Mengawal keguguran
✅Melebatkan Rambut
✅Menyubur dan menguatkan akar rambut
HARGA❔❔
==========
Toksah cerita kakak2 sayang..Sangat berbaloi dan jimat!! 👏🏽Tengok sendiri testimoni pengguna💋💋 PM segera
📞 010-355 9980
..
❌ Bebas Merkuri
❌ Bebas Pareben
❌ Bebas Kimia
..
✔ Halal
✔ Semulajadi
✔ Selamat
✔ Semua peringkat Usia
✔💯 diimport dari MOROCCO.
..
❔❔Cara nak guna❔ ..
*Sapukan 2-3 titis pada kulit waktu malam 🕥sebelum tidur💤💤
..
**SANGAT MUDAH**
..
❌ Tak Cuba maka tak ❌ Cinta💖
..
PM Kak Z
010 355 9980

#teamjutawanargan
#teamjutawanargan
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganbeautysoap #sabunargan #pencucimuka #teamjutawanargan #serumrambut #rambut #produkargan #minyakargan #minyakarganasli #bazarpaknil #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #stokisneeded #stokisdiperlukan #stokis #lawa #semulajadi #gugur #ram

Adalah lumrah anak-anak remaja kita muka berjerawat...
..
Kena pendekatan yang betul untuk menangani masalah ini..
..
Kombinasi Argan Oil NurDelaila dan Argan Beauty Soap, Inshaa Allah mampu menyelesaikan masalah anda..
...
PM Kak Z
010 355 9980

#teamjutawanargan
#teamjutawanargan
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganbeautysoap #sabunargan #pencucimuka #teamjutawanargan #serumrambut #rambut #produkargan #minyakargan #minyakarganasli #bazarpaknil #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #stokisneeded #stokisdiperlukan #stokis #lawa #semulajadi #gugur #rambutkering #stockistmalaysia #imbasbalik
#ctdk
#janganbencicintaku

Assalamualaikum...💐
Selamat pagi...💝
Mulakan pagi dan hari ini dengan Bismillah beserta dengan senyuman😃😍☺
Moga hari ini hari yang diberkati🤲🤲
Amin...💖💝 Jangan lupa sapukan MAGICAL ARGAN OIL sebelum keluar rumah yerrr💝 supaya nanti kulit nampak cantik berseri.. #magicalarganoil
#azzahraproduct
#minyakarganasli
#minyakargandibawakhasdarimorocco
#manfaatmenakjubkanpadakukukulitdanrambut
#cantikberseribersamamagicalarganoilkami

🛍 FLASH SALE 11/11 🛍
.
.
🛍 FLASH SALE 11/11 🛍
.
🛍 FLASH SALE 11/11 🛍
.
🧬 Buy 5 Faraa Lip Butter 🧬
.
⬇️
⬇️
.
🧬 Get 1 FREE Faraa Lip Butter + 1 Facial Mask 🧬
.
.
🧬 Faraa Lip Butter• adalah lip balm yang menjadikan bibir pinkish semulajadi mengikut warna dan suhu darah & ia bukan lipbalm biasa tapi luar biasa 👄.
.
.
🧬 Semua Pembelian dapat FREE POSTAGE + Freegifts 🧬
.
.
🧬 FLASH SALE selama 11 hari sahaja **(11/11 sehingga 22/11)** 😍
.
.
🧬 FREE COD ➡️ KAJANG 🚙🚖
.
.
.
.
#skincare #skincareroutine #tipskecantikan #faraalipbutter @farahanimrazak #faraalipbuttersquad #minyakarganasli #minyakargan #arganoil #purearganoil #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips #FaraaLipButterKajang #prettysyndicatefamily #FaraalipbutterAgent #agenfaraalipbutter #StokisFaraaLipButter #CaramelMint #OrchidVanilla #trending #tular #produktempatan #kajang #codKAJANG

🌸 ORCHID VANILLA OH ORCHID VANILLA 🌸
.
.
🌹 •Faraa Lip Butter• bukan sekadar cantik apabila dipakai tapi juga merawat bibir kering, kusam & kegelapan bibir 👄🧚🏼‍♀️.
.
🌹 •Faraa Lip Butter• adalah lip balm yang menjadikan bibir pinkish semulajadi mengikut warna dan suhu darah & ia bukan lipbalm biasa tapi luar biasa 👄.
.
🌹 Nak tahu kenapa #faraalipbutter flavour ORCHID VANILLA terbaik?
.
🌹 Ia ialah kombinasi bahan bahan istimewa 👇🏻👇🏻yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan.
.
🍬Argan Oil🍬
.
nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan.
.
🍬Shea Butter🍬
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir.
.
🍬Vitamin E🍬
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman.
.
🍬Orchid Extract🍬
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir.
.
.
☎️ Wsap 013-3370919 untuk..
💎 FREE POSTAGE..
💎 Freegifts Moisturizer & Lipstick..
.
.
.
.
.
.
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad @farahanimrazak #minyakarganasli #minyakargan #arganoil #purearganoil #jomcantik #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips #kulitcantik #rambutcantik
#makeupclass #makeuptutorial #makeup #PrettySyndicateFamily#skincare #skincareroutine #tipskecantikan

Sayangi diri sendiri dan anak-anak kita. Sentiasa berikan yang terbaik..
...
Argan Oil NurDelaila, di jamin bebas chemical...
....... ....... ........ ......... .......
Anda pasti ke krim pemutih yang anda pakai tu bebas merkuri???
..
Jom kita check ciri-cirinya kat sini:

1. Krim melekit. ..
2. Krim tidak HOMOGEN (tidak menyatu & kasar) ..
3. Bau kuat logam merkuri tapi ada yang menggunakan perfume kuat untuk menghilangkan bau logam merkuri tersebut.
..
4. Warna umumnya kuning untuk krim siang dan warna putih pearly bagi krim malam (berkilat seperti mutiara)- tapi tak semua yang berwarna kuning putih ada merkuri. Hanya yang berkilat sebab merkuri adalah logam jadi akan nampak berkilat.
..
5. Bila diusapkan pada kulit lengan terasa panas dan gatal.
..
6. Pada pemakaian awal menyebabkan iritasi pada kulit dan kemerahan bila terkena sinar matahari.
.....................................
Memperkenalkan product bebas merkuri yang anda boleh percayaai NurDelaila Argan Oil bagi menyelesai kan permasalahan kulit..
..................................
PM Kak Z
010 355 9980

#teamjutawanargan
#teamjutawanargan
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganbeautysoap #sabunargan #pencucimuka #teamjutawanargan #serumrambut #rambut #produkargan #minyakargan #minyakarganasli #bazarpaknil #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #stokisneeded #stokisdiperlukan #stokis #lawa #semulajadi #gugur #rambutkering #stockistmalaysia #imbasbalik
#ctdk
#janganbencicintaku

Salam Maghrib Pretties.
.
.
🌸 Remajakan bibir anda semua 👄 dengan olesan pinkish semulajadi Faraa Lip Butter flavour CARAMEL MINT (Antioxidants).
.
🌸 Malah, setiap olesan •Faraa Lip Butter• akan menjadikan bibir pinkish semulajadi mengikut suhu & kepekatan warna darah. .
.
🌸 Faraa Lip Butter flavour CARAMEL MINT (Antioxidants) mengandungi bahan-bahan semulajadi terbaik untuk merawat bibir seperti :-
.
🍃Jojoba Oil.
🍃Olive Oil.
🍃Fruit Oil.
🍃Sunflower Seed Oil.
🍃Coconut Oil.
🍃Beeswax.
🍃Collagen.
.
.
☎️ Wsap 013-3370919 untuk FREE POSTAGE & Freegift Moisturizer & Lipstick!
.
.
.
#skincare #skincareroutine #tipskecantikan #faraalipbutter @farahanimrazak #faraalipbuttersquad #minyakarganasli #minyakargan #arganoil #purearganoil #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips #kulitcantik #rambutcantik
#makeupclass #makeuptutorial #makeup #prettysyndicatefamily #FaraalipbutterAgent #agenfaraalipbutter #StokisFaraaLipButter #CaramelMint #OrchidVanilla #trending #tular #produktempatan
.
.
Credit to atiqah jafri

Argan Oil NurDelaila punya kelasnya tersendiri. Tak cuba tak tau kan..
.............................................
The Golden Oil
------------------------ Nama dikenali sebagai Cecair Emas oleh golongan wanita Eropah. Digunakan oleh golongan bangsawan sejak berabad tahun dahulu.. Kerana apa?
Kerana keberkesanannya terhadap kecantikan... Bagi yang obses pada kecantikan.. saya percaya.. Ramai yang terlihat kandungan Argan Oil di dalam produk kosmetik masa kini.. Ramuan kecantikan yang semakin digemari di Asia.. Benar...Harganya agak 'emas'. Namun berbaloi kepada yang sudah 'jatuh cinta' kepadanya.. Hargai kecantikan anda dengan penggunaan semulajadi 'Minyak Emas'

Dah ada ori mengapa guna campuran? -Tanpa Campuran
-Tanpa Merkuri
-100% Original dari Morroco

Jom dapatkan Minyak Argan Nurdelaila hari ini.. Wasap/pm

@010 355 9980 "TAK CUBA MAKA TAK CINTA"

#teamjutawanargan
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganbeautysoap #sabunargan #pencucimuka #teamjutawanargan #serumrambut #rambut #produkargan #minyakargan #minyakarganasli #bazarpaknil #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #stokisneeded #stokisdiperlukan #stokis #lawa #semulajadi #gugur #rambutkering #stockistmalaysia #imbasbalik #ctdk

Pagi-pagi tadi bangun tidur mesti sapu muka dengan minyak ajaib kaknaz.

Sedar tak sedar kan, celik mata je kita dah terdedah dengan pencemaran bahan kimia yang kita sendiri tak sedar.

Dari penggunaan syampu, sabun mandi, pewangi badan, pewangi kereta, yang jenis sintetik. Sabun basuh baju lagi.

Tu belum kira krim, losyen yang mempunyai kandungan bahan kimia berbahaya.

Kalau perasan, zaman sekarang senang betul dapat penyakit-penyakit kronik seperti kanser.

Sedikit sebanyak ia berpunca dari persekitaran kita dan pemakanan.
Apa kata bermula hari ni, kita cuba minimumkan penggunaan bahan kimia dalam kehidupan seharian, dengan memilih bahan berasaskan ORGANIK.

Jom mulakan dengan tukar skincare kita kepada yang lebih selamat untuk jangka masa panjang.
Mana tau dengan perubahan kecil kita buat ni, kita dapat kurangkan kesan penerimaan bahan kimia berbahaya dalam tubuh masing-masing.
.

Kaknaz pun dah tukar guna minyak argan organik hari-hari. Losyen, pelembap rambut, moisturiser semua guna minyak argan je. Takde dah krim-krim.

Jom gais! 😘
.
.
.
------------------
.
#byhanneas #stokisbyhanneas #byhanneasAgents #byhanneasselangor  #byhanneasbangi #byhanneasputrajaya  #teambyhanneas #codbangi #putrajaya #bangi #codputrajaya #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmorocco #moroccoarganoil #purearganoil #arganoil #arganoilserum #serumjerawat  #dropshipwanted #agentwanted #agendiperlukan #dropshipdiperlukan  #essentialoils #malaysia #malaysian #like4likes #likeforlikes

#testimonibyhanneas
Terima kasih puan @theycallmetikah menggunakan minyak argan #byhanneas. Hasilnya kulit menjadi lembap dan sekata. ------------------
.
.
Untuk pembelian / berminat menjadi agen @ dropship, boleh hubungi terus di www.wasap.my/601119449075 atau KLIK je link wasap dekat bio profile IG ni.
.
#byhanneas #stokisbyhanneas #byhanneasAgents #byhanneasselangor  #byhanneasbangi #byhanneasputrajaya  #teambyhanneas #codbangi #putrajaya #bangi #codputrajaya #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmorocco #moroccoarganoil #purearganoil #arganoil #arganoilserum #serumjerawat  #dropshipwanted #agentwanted #agendiperlukan #dropshipdiperlukan  #essentialoils #malaysia #malaysian #like4likes #likeforlikes

Tu dia. Botol besar terus. Ingat lagi Kak Z ada cerita pasal rakan pejabat yang baru dapat baby..
..
Baby dia kena eczema. Alhamdulillah lepas cuba sample yang Kak Z bagi, eczema dah mula pudar..
..
Balik office, mak dia order botol besar terus..
..
Anda nak cuba???
PM Kak Z
010 355 9980

#teamjutawanargan
#teamjutawanargan
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganbeautysoap #sabunargan #pencucimuka #teamjutawanargan #serumrambut #rambut #produkargan #minyakargan #minyakarganasli #bazarpaknil #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #stokisneeded #stokisdiperlukan #stokis #lawa #semulajadi #gugur #rambutkering #stockistmalaysia #imbasbalik
#ctdk
#janganbencicintaku

Salam Jumaat yang diberkati.. Semoga hidup kita sentiasa diberkati dan dipermudahkan segala urusan.. Aamiin
#magicalarganoil #azzahraproductsdnbhd #arganoil #purearganoil #beautifulskin #skincare #purearganoilmalaysia #minyakarganasli #salamjumaat #jumaatbarakah #jumaat #arganeveryday #jumaatquotes

Hi awak yang cantik manis.

Kaknaz nak inform, untuk setiap pembelian sebotol minyak argan dan sebotol minyak ros, kita ada harga diskaun kombo tau.
. .
Hah, siapa yang dok mengidam selama ni, boleh grab sekarang, jimat berbaloi-baloi PEMBELIAN KOMBO ni. 😍
.
*percuma poslaju untuk semenanjung, SS tambah RM5*
.
.
------------------
.
.
Untuk pembelian / berminat menjadi agen @ dropship, boleh hubungi terus di www.wasap.my/601119449075 atau KLIK je link wasap dekat bio profile IG ni.
.
#byhanneas #stokisbyhanneas #byhanneasAgents #byhanneasselangor  #byhanneasbangi #byhanneasputrajaya  #teambyhanneas #codbangi #putrajaya #bangi #codputrajaya #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmorocco #moroccoarganoil #purearganoil #arganoil #arganoilserum #serumjerawat  #dropshipwanted #agentwanted #agendiperlukan #dropshipdiperlukan  #essentialoils #malaysia #malaysian #like4likes #likeforlikes

Hi awak yang cantik manis.

Kaknaz nak inform, bermula hari ni (8-30 Nov 2018), harga minyak argan organik #ByHanneas ada DISKAUN letopps tau! Hah, siapa yang dok mengidam selama ni, boleh grab sekarang, jimat berbaloi-baloi. 😍
.
.
*Promosi Argan*

SEMENANJUNG
1 botol RM45
2 botol RM88

SABAH/SARAWAK
1 botol RM51
2 botol RM100

SINGAPURA
1 botol SGD25
2 botol SGD48
.
*harga tidak termasuk postage*
.
.
------------------
.
.
Untuk pembelian / berminat menjadi agen @ dropship, boleh hubungi terus di www.wasap.my/601119449075 atau KLIK je link wasap dekat bio profile IG ni.
.
#byhanneas #stokisbyhanneas #byhanneasAgents #byhanneasselangor  #byhanneasbangi #byhanneasputrajaya  #teambyhanneas #codbangi #putrajaya #bangi #codputrajaya #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmorocco #moroccoarganoil #purearganoil #arganoil #arganoilserum #serumjerawat  #dropshipwanted #agentwanted #agendiperlukan #dropshipdiperlukan  #essentialoils #malaysia #malaysian #like4likes #likeforlikes

#testimonibyhanneas
Masalah rambut gugur dan nipis menghantui anda?

Jom cuba minyak argan #byhanneas. InsyaAllah dapat membantu masalah yang dihadapi. ------------------
.
.
Untuk pembelian / berminat menjadi agen @ dropship, boleh hubungi terus di www.wasap.my/601119449075 atau KLIK je link wasap dekat bio profile IG ni.
.
#byhanneas #stokisbyhanneas #byhanneasAgents #byhanneasselangor  #byhanneasbangi #byhanneasputrajaya  #teambyhanneas #codbangi #putrajaya #bangi #codputrajaya #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmorocco #moroccoarganoil #purearganoil #arganoil #arganoilserum #serumjerawat  #dropshipwanted #agentwanted #agendiperlukan #dropshipdiperlukan  #essentialoils #malaysia #malaysian #like4likes #likeforlikes

[VIDEO1&2] MAKE-UP ARTIST POPULAR ZARAA HASHIM. ARGAN OIL NUR DELAILA.
.
.
Jom ikuti perkongsian ini... 😍😍😍
.
.

Rakan Niaga dan Pengedar Diperlukan... .
.
Stokis kami berada di seluruh Malaysia... Boleh COD berdekatan anda... Hubungi kami sekarang...
.
SECRET.NATURAL.BEAUTY...
. .
#nurdelailabeautycare #nurdelailaarganoil #teamjutawanargan #minyakargan #minyakarganasli #minyakarganmalaysia #minyakarganaslimalaysia #arganoil #arganoilmalaysia #arganbeautysoap #sabunargan #produkargan #stokis #modelmalaysia #stokisdiperlukan #serumrambut #belikerashid #rawatsemulajadi #umrah #haji #mekah #stockistmalaysia #imbasbalik #lastimkk #thisistheend #ctdk #anakdidikdrazizanosman #antapermana #antapermanachallenge #lelakikirimantuhan @nordalilah.official

Bagaimana cara mengatasi bibir kering terus menerus??Bibir pecah dan menjadi putih, lalu mengelupas.😫😫
Selang 1 hari putih lagi, kering, dan mengelupas. 😖😖
Memang sangat sengsara dan menyakitkan😭😭 Anda pasti pernah melalui rasa sebegini kan??
Sangat-sangat menyakitkan kan...kan... Bagaimana caranya?

Jom kita view dahulu apa khasiat Minyak Argan dan Madu.

Apa khasiat dan kegunaan minyak argan ni?
1) Melembapkan kulit dan bibir
- Nutrient yang ada dalam minyak argan ni dapat membantu kulit jadi lebih lembap dan glowing. Kalau rasa bibir kering dan mudah mengelupas, boleh cuba sapukan sedikit minyak argan di bibir. Hasilnya, bibir jadi lebih lembap, lembut dan pinkish tau!

Khasiat Madu?
1) Madu baik untuk bibir merah merona karena madu memiliki sifat antibakteri yang dapat melindungi bibir dari berbagai macam bakteri penyebab infeksi pada bibir. Kandungan antibiotik, antioksidan, anti-radang, vitamin, mineral, antiseptik, pelembap, osmotik, dan anti-bakteri pada madu menjadikan ia sangat bagus apabila digunakan untuk perawatan bibir, khususnya memerahkan bibir hitam, merawati bibir kering dan pecah-pecah yang berpanjangan ataupun parah.

Follow tips untuk dapatkan bibir yang gebu dan mungil kami diatas 👆👆 #magicalarganoil #azzahraproductsdnbhd #arganoil #purearganoil #beautifulskin #skincare #purearganoilmalaysia #minyakarganasli #tipsoftheday #arganoiltips #bibirkering #bibirmerekah #chappedlips

Most Popular Instagram Hashtags