#minumair

1730 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum & good morning! πŸ˜„β›…
_
Pagi2 rabu ni ceria semacam jeee..ada apa2 ke sis πŸ˜†
_
Korang ada tak yang macam sis, susah sangat nak minum air sampai 2 liter sehari?? πŸ™‹πŸ™Œ Boleh cuba buat macam dekat gambar πŸ‘†πŸ‘† Mesti korang akan rasa nakkkk minum air jeeee selalu..haha..seriously, sis punya botol air ada tulis2 mcm tu la..n memang berkesannnn laaa..mula2 tu mmg korang akan rasa nak g toilet selalu sebab banyak sangat minum air kan..tapiiii kalau dah biasa nanti lama2 ok laaa πŸ˜‰

Gambar credit to Mr Google πŸ˜‚

#MinumAirKosongBanyak2
#CaraMinumAirKosongDenganBerkesan
#MinumAir
#Minum

Selesai tuk pagi nie πŸπŸ’¨πŸ’¨
#klseremban #minumair

#sedot
#minumair .
.
.
πŸ”™#tired

Done bahagian orthopaedic..tq utk segala gala ilmu..😘
#thedressar #ma36 #minumair

[#AlbumKosmo] Definisi gelombang haba yang dikeluarkan oleh Jabatan Meteorologi. Semoga menjadi panduan kita ketika musim panas ini. #minumair #panassangat #janganmainpanas

When was the last time you did something for first time?
#belajarnyelam #minumair

Udah berapa liter habis berbuka puasa hayooo 😁
aku udah seliter nih
biar #gaksalahfokus #minumair #dehidrasi

Cintai Rempelo mu .
Minum air tiap hari
#minumair πŸ’¦

MOST RECENT

"Akak selalu masak air jer dik elok jer minum sihat jeee"
.
.
Zaman atok nenek dulu lain....bangunan semua tak buat lagi.. air dekat sungai pun boleh terus minum. Sekarang ni try la buat tgk brape penyakit skali masokπŸ˜…
.
.
Berapa ramai yang tak tahu METAL ION adalah BAHAN KARAT yang paling halus dalam air.😱
.
.
Sebab tu nak minum air main masak ja kan?😏
.
.
Bayangkan kalau sekeluarga minum?😰tambahan pula ada baby & anak kecil...kena pula buat susu untuk depa 😱 dah la umur masih kecil kena pula minum air yang ada bahan karat fuuuuhhh.. kesiannya kan?πŸ˜”
.
.
"Kena ingat air bersih adalah keutamaan untuk badan sihat"☺️
.
.
"Kadang2 bila fikir mcm mana laa.. mereka yang rasa tiada kepentingan tentang air bersih ni bukan untuk diri sendiri untuk sekeluarga jugak"πŸ˜“πŸ˜“
.
.
"Sanggup kumpulan duit beli iphone dr beli penapis ayaq utk family tersayang " huhuhu😭😭
.
.
"Ingat duit boleh di cari
kesihatan x boleh di beli"πŸ˜‰
#Sajanaknbagitau
#AirBersihTuPenting

Nak lebih tips atau info blh watsaap/call
~Syuhada - 0174389728
~Syuhada - 0174389728
~Syuhada - 0174389728

#coway #cowaymalaysia #penapisair #halal #selamat #sihat #minumair #jadisihat #keluarga #sayangkeluarga #paritbuntar #baganserai #bukitmerah #laketown #taiping #kualakurau #tanjungpiandang #penang #perai #perda #seberangperai #bertam #sungaipetani #merbok #kepalabatas

Cukuplah sebagai background, Janganlah dipetik... #edelweis #saveedelweis #citaialammu #cintaiususmu #minumair #everyday

TIPS SIHAT - KURUS SELEPAS RAYA
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
MINUM 1 GELAS AIR SETIAP KALI WAKTU MAKAN.
.
Disini saya kongsikan bersama anda semua pengalaman dan pembelajaran saya bersama coach saya di dalam perjalanan untuk turun berat badan.πŸ˜€
.
Salah satu tips bagi mengelakkan kita makan tidak terkawal dan mudah rasa kenyang ketika menjamu selera adalah dengan meminum 1 gelas air suam/sejuk dahulu (400-500ml) setiap kali menjamu selera.
.
Cara ini didapati berkesan kerana badan kita akan memberi satu tindak balas kepada selera makan kita agar rasa cepat kenyang itu wujud ketika menjamu selera.
.
Tak PERCAYA! Cuba la lakukan yeaπŸ˜‰

P^S:- Air kosong sahaja yea😁☝ #minumair #airuntukkehidupan #tehtarik #kopi #nescafe #starbuck #latte #cappucino #teho #airsirap #turunberatbadan #sihat #fit

TIPS PENGGEMUK BADAN

PERBANYAK CEMILAN

Camilan juga dapat berdampak baik dalam proses penambahan berat badan, terutama bagi yang kurang memiliki nafsu makan. Camilan dapat mencukupi kebutukan kalori yang dibutuhkan oleh tubuh.

Mau Tau Info Lebih Jelasnya bagaimana Menggemukan Badan..?? β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Dapatkan jg FREE KONSULTASI buat Kamu yg mau GEMUK dalam Waktu 1minggu !! 😘 β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Yuk sobat konsultasikan segera..πŸ™‹ β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
═══════════════
More info Hub. Admin di : ‡‡ ☎ pin BBM:DA5C936F ☎ WA:+6283148006182 LINE:+6283148006182

FAST RESPON & HAPPY SHOPING
═══════════════ β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
NB : Tidak cuman itu, mau tanya tanya dulu juga Boleh, CS kami Ramaah banget pokoknya!

#penggemuk #penggemukbadan #tipspenggemuk #badanideal #minumair #tipssehat #penggemuktiens #polamakan #tambahberat #cemilansehat #cemilanenak #kunyahmakanan #badanberotot #cepatgemuk #obatgemuk #herbalgemuk #makanansehat #tambahgemuk #nutrisianak #cemilanberat #penggemukanak #nutrisitubuh #porsimakan #giziseimbang #asupangizi

termos starbuck 400ml. keren dengan 4 pilihan warna. cocok banget untuk diisi air panas ataupun dingin. cuma 95rb.
πŸ‘‰ free ongkir unk area Makassar. πŸ‘‰ yang mau grosir silahkan WA, ada harga khusus. . . . . .
#jualbotol #jualbotolminum #botolminum #minumair #botoljuice #botolair #tumbler

tumbler 700ml. bisa tahan panas 12 jam. buat penggemar kopi atau susu yg pinginnya minum selalu dalam keadaan hangat, cocok banget nih. apalagi desaignnya yg lucu. yuk diorder. cuma 100rb πŸ‘‰ free ongkir unk area Makassar. πŸ‘‰ yang mau grosir silahkan WA, ada harga khusus. . . . . .
#jualbotol #jualbotolminum #botolminum #minumair #botoljuice #botolair #tumbler

tumbler 600ml. bisa tahan panas 12 jam. buat penggemar kopi atau susu yg pinginnya minum selalu dalam keadaan hangat, cocok banget nih. apalagi desaignnya yg lucu. yuk diorder. cuma 95rb
. . . . .
#jualbotol #jualbotolminum #botolminum #minumair #botoljuice #botolair #tumbler

Orang sedut,dia hembus.... πŸ˜‘

#niece
#anaksedara
#budakhensem
#minumair

Groveey 450ml. vacuum flask lho. bisa tahan panas dan dingin hingga 12 jam atau lebih. harga cuma 115rb atau yg daya tampung 320ml, harga 105rb 😍😘😍😘😍 recomended
#jualbotol #jualbotolminum #botolminum #minumair #botoljuice #botolair #tumbler

Jika mengantuk terutama selepas makan, itu tandanya kurang oksigen sampai ke otak kerana badan kekurangan air.
Air akan membantu melancarkan kepekatan darah ke paras normal.
#minumair #mengantuk #janganlupabahagia #mineralwater #happydays #happy #sihat #health #comel #cute #rocknroll #illustration

Tumbler Animal unyu unyu. ada motif deer duck, elephant, lion panda, kelinci. warna unyu unyu. harga juga unyu unyu cuma 60.000
recomended
#jualbotol #jualbotolminum #botolminum #minumair #botoljuice #botolair #tumbler

Iya ituu caption nyaa πŸ˜‚
#airmineral #airputih #marisehat #minumair #bersih

Most Popular Instagram Hashtags