#minkas

MOST RECENT

Somos fanaticos de hacer cosas con #pallets, tanto que si traes una idea, la hacemos!!!! #Minkas #Sostenible #Sostenibilidad #RegaloConSentido #MedioAmbiente #pallets

غذاي خشك مينكاس ميكس و مرغ #ipetpetshop #minkas #cat #happy_cat #😽🐾🐈

Nak TRAVEL jauh,lama, tapi risau anak bulus terkontang kanting takde orang jaga,makan minum terabai 😱
.
.
❎ JANGAN RISAU !! ❎
.
Ankel anty boleh hantar si comel ke @js_petshop pada bila-bila masa saja !
Hari biasa, cuti sekolah, perayaan , slot dibuka sepanjang masa 🏢
.
🏷 PAKEJ BERMULA RM10 ❕
.
✔ PASIR DISEDIAKAN
✔ PLAYTIME ✔ RUANG YANG SELESA
✔ TAK CAMPUR KUCING LAIN .
.
Ankel anty HANYA BAWA MAKANAN SENDIRI SAHAJA (boleh topup makanan di kedai kami)
.
📣 PASTIKAN:
⏺KUCING TELAH DIVAKSIN
⏺NYAHKUTU (boleh beli masa pendaftaran masuk)
.
Whatsapp kami untuk detail :
📲 016-603.3401
📲 016-907.2930
.
ATAU
🐾 Walkin terus ke:
JS PETSHOP
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World) .
.
#boardingservis#hotelkucing#boardingmurah#makanankucingmurah#makanantimbang#cashondelivery#cod#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

NOW AVAILABLE @js_petshop ❕❕
. 🎆CAT IT SCENTLESS CAT LITTER BEADS🎆
.
✔Dapat menyerap lebih banyak cecair berbanding pasir kucing biasa
.
✔Sangat menjimatkan kerana 1.8kg crystal boleh digunakan oleh  1-2 ekor kucing selama sebulan. Tapi kena scoop out najis dan gaul rata crystal tu setiap hari ye
.
✔Dust free (bebas habuk). Jadi kalau owner yang ada resdung ke, asthma ke, memang sesuai la bagi kucing pakai crystal litter ni
.
✔Litter box lebih bersih kerana bakteria didapati kurang berkemungkinan untuk membiak kat crystal litter berbanding yang lain
.
Direct whatsapp kami untuk detail :
📲 016-603.3401
📲 016-907.2930
.
🐾
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World)
.
#makanankucingmurah#makanantimbang#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#evclassic#icat#littlestar#scentlesslitter#promosyawal#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

Katrs savā līgo stadijā 🌵🌴🍃
#minkas

Keep cool on these warm sunny days with this cute comfortable dress by Minkas. It features pea picker pockets and floral embroidery. Can be worn alone, or paired with Papa bamboo one size leggings. #dresswellwgisele #minkas #summerfun #summerfashion #funinthesin #womensfashion #womensworld #dress

🐱 H A P P Y C A T 🐱
.
10kg, FREE 1.4kg .
Available: SALMON, LAMB, JUNIOR
.
RM190 🌟
.
Direct whatsapp kami untuk detail :
📲 016-603.3401
📲 016-907.2930
.
🐾
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World)
.
#petshop#makanankucingmurah#makanantimbang#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

💫 ROYAL CANIN 〰 85g 💫 .
Dapatkan sekarang di @js_petshop
.
Direct whatsapp kami untuk detail :
📲 016-603.3401
📲 016-907.2930
.
🐾
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World)
.
#petshop#makanankucingmurah#makanantimbang#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

Mums joprojām nav korķuviļķa...bet mums ir 3 IZ: izdoma,iztēle un izpildījums😁
#osīši #minkas

.
.
غذای خشک گربه بالغ برند هپی کت مینکاس با طعم میکس در وزن 10kg با كيفيت عالی موجود در پت شاپ #آژین.

Happycat 󾓨
.
پت شاپ #آژین همه روزه از 10 صبح الی 10 شب باز میباشد.
تهرانپارس، فرجام شرقی، بین تقاطع رشید ( باغدارنيا ) و زرين ( گلشنی )، پلاک 162
ارسال به تمام نقاط ایران
تلفن: 77715911
تلگرام: 09393234430
.
#سگ #گربه
#پت #پتشاپ #پت_شاپ
#پت_شاپ_آژین
#آژین_پت
#آژین #غذا_خشک_گربه #هپی_کت
#هپی_کت_آلمان #مینکاس_میکس #مینکاس .
#pet
#petshop
#azhinpetshop
#azhin_petshop #azhin
#azhinpet
#cats #cat
#catsofinstagram #cats_of_instagram #happycat #minkas #happycat_germany

🐱 TASTE OF THE WILD RESTOCK 💨
.
PARENT YANG CARI KIBBLE TASTE OF THE WILD ( especially ROCKY) KAMI DAH RESTOCK TAU ❕❕
.
✔ ROCKY MOUNTAIN ✔ CANYON RIVER
✔ 7KG
.
Boleh datang @js_petshop sekarang !!
.
=================================
. 📄TOTW Rocky Mountain Feline Formula
.
Terdiri daripada A gain free formula untuk semua peringkat dengan kacang & ubi keledek yg memberikan memudahkan pencernaan bagi si bulus anda yang aktif. Ia diperbuat daripada daging rusa panggang & salmon salai. Formula ini memberikan citarasa yang lain daripada yang lain.  Ditambah lagi dengan formula sayur-sayuran & buah-buahan, ia memberikan si bulus anda kesihatan yang seimbang. Ia menyokong sistem imun yang sihat & kesihatan yang baik secara keseluruhannya. Si bulus anda memerlukan sesuatu 'taste of the wild .
.
📄TOTW Canyon River Feline Formula
.
Formula bijirin bebas dengan keledek, ia meyediakan tenaga yang sangat mudah dicerna oleh si bulus anda yang aktif. Diperbuat daripada ikan 'trout' & salmon salai. Formula ini menawarkan rasa yang hebat serta protein ikan yang berkualiti. Bagi si bulus yang sihat, formula ini ditambah dengan sayur-sayuran dan buah-buahan yang menyokong sistem imun yang sihat . Secara keseluruhan, si bulus anda memerlukan sesuatu yang 'taste of the wild'.
.
====================================
.

#makanankucingmurah#makanantimbang#cashondelivery#cod#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

🔥RESTOCK / 0 GST ❕
.
🔥RESTOCK /0 GST ❕
.
👑ROYAL CANIN👑 .
Customer tegarrrr RC boleh serbu @js_petshop untuk dapatkan stok baru !!
.
Dapatkan sekarang di @js_petshop .
.
Direct whatsapp kami untuk detail :
📲 016-603.3401
📲 016-907.2930
.
🐾
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World)
.
#petshop#makanankucingmurah#makanantimbang#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

RESTOCK 🔊 RESTOCK 🔊 RESTOCK 🔊
.
PASIR KAWAN 10L DAH SAMPAI ❕❕
.
PRODUK LAKU KERASSS 💪💪
.
Acik2 ankel2 yang meronta ronta cari pasir Kawan 10L tu dah boleh datang semula @js_petshop ,borong banyak2 😆😁😆😁😆😁😆😁
.
Wangian yang ada hanya LEMON & APPLE sahaja ❕❕
.
Tak sempat nak datang kedai kami boleh book dulu kami reservekan.Nak COD pun boleh (kawasan tertentu)
.
#sangkarkucingmurah#makanankucingmurah#makanantimbang#cashondelivery#cod#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

STOK SANGKAR KUCING BARU MASUK ❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕
.
0 GST 📣 0 GST 📣 0 GST 📣 ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
.
.
🌟 DRC105/ Ada tangga ✔
🌟 Saiz : 24" x 16.5"x 20"
🌟 RM62
.
Sambar cepat !! Sape lambat dia rugi !!
.
Dapatkan sekarang di @js_petshop .
.
Direct whatsapp kami untuk detail :
📲 016-603.3401
📲 016-907.2930
.
ATAU
🐾 Walkin terus ke:
JS PETSHOP
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World)
.
COD DISEDIAKAN 🕴
.
.
#sangkarkucingmurah#makanankucingmurah#makanantimbang#cashondelivery#cod#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

Most Popular Instagram Hashtags