#minkaffelover

MOST RECENT

Selamat berbuka komeee! Jangan lupa minum min kaffe time berbuka nanti, Bukan apa nanti kan nak p tarawih... ada la tenaga sikit ๐Ÿคญ

Kalau nak Order, jangan malu-malu Whatsapp fana 017-5234312
.
.
#LadyVangers #SHOM #GDP #BopOnline
#minkaffe #minkaffemurah #minkaffelover #minkaffeoriginalmurah #minkaffe #minkaffeoriginal #minkaffeagent #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkesihatan

Minkaffe dapat bantu kenyang sepanjang hari ๐Ÿ˜Š
.
.
Boleh minum masa berbuka dan juga bersahur ๐Ÿ˜
.
.
Order WhatsApp 013-4911908

.
Alhamdulillah. Pagini sahur simple je. MinKaffe cookies wth choc chips๐Ÿ˜ & ๐Ÿถsusu segar kurma. Sedap, kurang manis dan crunchy ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ .
.
.
MinKaffe๐Ÿ˜๐Ÿ˜ cookies ready stock. Nk ode jgn lupa colling2 Kak Z taw!! .
.
01111 459 408 Kak Z.
#minkaffe#minkaffelover#minkaffecookies
#kopi#cookies#minkaffecookies#kopigaram
#minkaffeoriginal#minkaffekedah#cookies๐Ÿช #minkaffecookieswithchocolatechips#kรถpi

TB_Thanks kpd regular customer #minkaffelover utk stock sahur katanya tu..beauty bar utk customer #misimencantikkankulit ๐Ÿ˜˜
.
โœ” Minkaffe ~ COD to Puchong
โœ” BeautyBarSoap ~ Courier to Johor
.
#minkaffelover
#marineassencebeautybar
#ministokistbspbangi
#productshom
#g8unitypreneur

Tak lengkap rasanya tanpa #minkaffe ketika bersahur.
Alhamdulillah, selama 5 hari berpuasa yang lepas badan sentiasa ada tenaga untuk buat bermacam2 kerja walaupun cuaca panas. Cuba dulu baru tau keberkesanannya. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #sayagunasayasharing
#minkaffelover

Bersahur dengan minkaffe memang best gila. Tiap2 pagi akan 'membuang'. Perut pun kempis jela and tak bloated langsung.
.
Patutla minum #minkaffe ni salah satu cara untuk kempiskan perut. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #minkaffe #minkaffelover #melawaskan #kempisperut #g8prenuers #G8Unity #shom

Memori indah ibu berpantang kalau SUSU MERIAH !! >> Rezeki awak Kak Nora berpantang anak ke-3 ni minum Min Kaffe rasa lebih cergas berbanding berpantang anak sebelum ni.
Baby pula rezeki dapat susu terlebih cukup confirm la tak kena JAUNDICE. * Nak ikhtiar ? Whatsapp ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60167270762

#sayaGunasayaSharing
๐ŸŽ‰HARGA RUNTUH MASIH LAGI BERLANGSUNG๐ŸŽ‰

#minkaffe #minkaffemurah #minkaffelover #minkaffee #garlic #garlictablet #kopiviral #kopikesihatan #mineralcoffee #mineralcoffe #sayajualonline #sayajualonlinemalaysia #online #onlineshopping #onlinemalaysia #bazaronline #bazaronlinemalaysia #bazardebazar #produkkesihatan #produkkesihatanmalaysia

Dah pukul 1.20pm but still rasa bertenaga..wanna know my secret?
.
Aimi minum minkaffe time bersahur tadi. Tu jee..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #minkaffe #minkaffelover #bersahurdenganminkaffe #rasabertenaga #perutkempis #roadtokebayamerah #g8preneurs #g8unity #shom

Istimewa RAMADHAN ni sahaja !!
1 box Min Kaffe = rm33,
Kini 1 box hanya = Rm30
Jimat rm3 !๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Nak jadi EJEN pun boleh. Untung berbaloiยฒ
#rayatakusikgaji

Minum MIN KAFFE , >> Boleh slim >> Boleh beribadah lebih lama
>> Boleh tahan gastrik

Cepat !
WA ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/+60167270762

#Minkaffe #minkaffelover #kopitahanlapar #kopikesihatan #tahangastrik #cegahgastrik #peminatkopi #kopiviral #minkaffeoriginal #extratenaga #kopigarambuluh #onlinebiz #onlinebizmalaysia #bizonline #bizonlinemalaysia #niagaonline #jualonline #onlineshopping

Apa?! Pagi lagi dah lesu nak pi kerja??? Korang memang kena ada #kopikuat ni lah cerita dia. No kompromi ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก Tak mau la orang cakap prestasi Ramadhan korang slow kan kat opis nanti... Haaa satu lagi yang suka yang yok tu. Kena ada jugak #kopisedap ni tau. No more simply buka puasa sebab "gastrik" la, tak larat la. Malu kokram tau. Jom berubah ๐Ÿ˜œ๐Ÿ™Š Sepanjang bulan puasa ni sis bagi FREE POSTAGE untuk pembelian 2kotak ke atas.

Nak ke tak nak.... lepak mamak???
Eh, puasa ๐Ÿ˜

#ramadhan2018
#minkaffelover
#kopigarambuloh

2nd day bersahur dengan #minkaffe..bau dia je dah boleh buat hilang mengantok..๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #roadtokebayamerah #minkaffe #minkaffelover

Min kaffe left 1
Marine Essence Bamboo Salt
left 1

Whatsapp 0133149464 ๐Ÿ“ฒ

Min kaffe Premix Coffee with Bamboo Salt
โ€ข Tanpa Gula
โ€ข Mengandungi GARAM BULUH
โ€ข Kaya dengan MINERAL -magnesium โ€ข Anti-oksida
โ€ข Rendah Asid

Sesuai untuk:
Migrain
Gastric
Kencing manis
Darah tinggi
Sakit sendi
Alritis/gout
Lesu
Insomnia
Sembelit
Diet ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ni yg paling penting ๐Ÿ˜Š

Marine Essence Bamboo Salt โœ… Menjadikan rambut sihat dan bersinar
โœ… Mencegah serangan bakteria
โœ… Merawat kelemumur
โœ… Melindungi akar rambut
โœ… Menggalakkan pertumbuhan rambut
โœ… Melambatkan penuaan kulit rambut
โœ… Mengurangkan minyak pada kulit
โœ… Tanpa paraben
โœ… Tanpa SLES
โœ… Tanpa Sabun
โœ… Haruman Aromaterapi yang menyegarkan (bau ni memang sedap nyaman damai ble lepas syampu)
#minkaffe #minkaffelover #coffeelover #coffeesedap #marineessencebamboosalt #zulaikhaempire #prelovebyzulaikha

Min kaffe left 1
Marine Essence Bamboo Salt
left 1

Whatsapp 0133149464 ๐Ÿ“ฒ

Min kaffe Premix Coffee with Bamboo Salt
โ€ข Tanpa Gula
โ€ข Mengandungi GARAM BULUH
โ€ข Kaya dengan MINERAL -magnesium โ€ข Anti-oksida
โ€ข Rendah Asid

Sesuai untuk:
Migrain
Gastric
Kencing manis
Darah tinggi
Sakit sendi
Alritis/gout
Lesu
Insomnia
Sembelit
Diet ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ni yg paling penting ๐Ÿ˜Š

Marine Essence Bamboo Salt โœ… Menjadikan rambut sihat dan bersinar
โœ… Mencegah serangan bakteria
โœ… Merawat kelemumur
โœ… Melindungi akar rambut
โœ… Menggalakkan pertumbuhan rambut
โœ… Melambatkan penuaan kulit rambut
โœ… Mengurangkan minyak pada kulit
โœ… Tanpa paraben
โœ… Tanpa SLES
โœ… Tanpa Sabun
โœ… Haruman Aromaterapi yang menyegarkan (bau ni memang sedap nyaman damai ble lepas syampu)
#minkaffe #minkaffelover #coffelover #coffeesihat #coffeesedap #marineessencebamboosalt

Assalamualaikum. Selamat berpuasa smua๐Ÿ˜„.. Jom Sahur dgn MinKaffe!! Min Kaffe/mineral coffee adalah kopi dengan garam buluh telah terbukti dapat membantu merawat migrain, gastrik yang kronik dan lain-lain
Nikmatilah Min Kaffe tanpa perlu risau masalah kencing manis anda kerana Min Kaffe tidak menggunakan gula sebaliknya menggunakan garam.
Kebaikan Min Kaffe :
1. Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan
2. Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium
3. Menghilangkan keletihan fizikal dan mental
4. Melegakan tekanan / migrain
5. Tidak mengandungi gula
6. Merawat darah tinggi dan kencing manis
Nak order or brtanya Wasap ๐Ÿ‘‰0195894095

#laylieshawl #layliedianz #layliea #MinKaffe #migrain #kopiviral
#kopimineral #KopiSihat #agentdiperlukan #modalrm50
#sayajualmurah #sayajualkopi
#minkaffemurah #minkaffelover

OAT PILIHAN TA PENGGANTI NASI

Just sharing, semoga bermanfaat.
TA lebih suka makan oat ketika sahur berbanding nasi,
dan TA ajar husband & anak-anak pun makan oat, syukur dorang boleh trima,untuk kesihatan juga.
Tambahan #minkaffe bagi extra energy ketika berpuasa & kurma. Air putih secukupnya macam sharing TA sebelum ni.
Alhamdulillah perut tak pernah berbunyi,
dan SLIM di pagi raya ๐Ÿ˜Š

1st day puasa - berat 54 kg
last day puasa - ?

Jom kita catit hehehe

#selamatberamal
#1stRamadhan
#minkaffelover

Most Popular Instagram Hashtags