[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#minkaffelover

2015 posts

TOP POSTS

goodmorning from my beautiful mum😘💓 Berkupi2 dulu sebelum pg kerja dia bilang😌

Mau kupi? pm😘

#minkaffelover
#projectstg
#iheartstg

waiting our manager😄... Then selfi with pak cik Helmi 😜...
Tak ba adik helmi comey hahha..k.bye..
Happy working..salam magnet rezeki u all..
#minkaffelover #btwgoodafternoonalls

Cg nur terbuat apam viral 3 bahan ni guna plak kopi viral #minkaffe ☺️ sapa lalu wall nur, cuba suggest nama utk apam ni😃 👋🏻wahhh spotting lar uols
#minkaffelover #cgnur

Awaken your sense... this is my morning coffee dose.. #minkaffelover #minkaffe

Selamat siang sang pencinta #minkaffe ! #minkaffewajib #minkaffelover

Assalamualaikum...
Selamat pagi..
Start your day with #minkaffe first..
☕☕☕ #minkaffe
#minkaffelover
#agentwanted

MOST RECENT

SET KEMPIS PERUT adalah gabungan MIN KAFFE dan GARLIC TABLET
Min Kaffe 🌸Memberi rasa kenyang 🌸Tiada kembung perut 🌸Dapat Menghilangkan rasa mengantuk 🌸Mengurangkan kadar gula dalam darah 🌸Garam buluh bersifat alkali Mampu menuetralkan asid dalam badan
Garlic Tablet 🌸Membekalkan kolestrol baik-HDL
🌸Menurukan kolestrol JAHAT - LDL
🌸Mudah diserap oleh usus 🌸Membuang angin dalam badan 🌸Dapat merawat gastrik
Nak sihat dan bertenaga secara tak langsung boleh turun Kan berat badan apa lagi? 😍😍
Jom dapatkan SET KEMPIS PERUT anda.. PENTING kena konsisten... Pasti BERHASIL.. .
#coffeelover #minkaffelover #kopikurus #kopisedap #kopiviral #mineralcoffee #minkaffe #kopikesihatan #hotcoffee #kopipanas #lovecoffee #kopikuat
.
Whatsapp utk order :
0174562994

Awaken your sense... this is my morning coffee dose.. #minkaffelover #minkaffe

Morning ! Permulaan hari hari yang Owsem :-)
Customer Cikgu kite ni Repeat Order #Ezigrow 4liter kat #MiniStokisSetiu .Senyum semewek cikgu kite , sporting giler , lagi lagi dapat FREE GIFT #EzicleanFloor nge #MinKaffeLover 3 sachet .Katenye Murah Rezeki Awok .TENGKIU cikgu doa kan..Aamiin Yaa Mujib :-) Muge pokok kelapa sawit cikgu membuahkan hasil yang lumayan !
Nanti Soping lagi yerr Cikgu :-) #EzigrowVitaminTumbuhan
#TokeyEzigrowSetiu

💖💖hai kawan2, wanita2 hamil, tengah berpantang, menyusukan bayi.. chikika nak share the power of MIN KAFFE.. Bagi IBU MENGANDUNG💓‎, Min Kaffe dapat:
🍵 Mengatasi masalah bacaan tekanan darah rendah.
🍵 Menstabilkan gula dalam darah untuk mengelakkan GDM (gestational diabetes mellitus) atau kencing manis ketika mengandung.
🍵 Menstabilkan tekanan darah yg tinggi atau sangat rendah.
🍵 Memberi tenaga serta mengenyangkan di kala si ibu yg mengalami 'morning sickness', tidak lalu makan atau kerap muntah pada awal kehamilan.
🍵 Si ibu lebih bertenaga & tidak mudah penat sepanjang kehamilan.
🍵 Merawat masalah 'cramps' dan sembelit di kalangan ibu hamil.

Bagi ‎IBU MENYUSU💕‎, Min Kaffe boleh membantu bagi:
🌹Khasiat Magnesium dalam Min Kaffe akan membantu memudahkan penyerapan kalsium yang sangat penting bagi kesihatan tulang & gigi ibu menyusu.
🌹 Min Kaffe dapat meredakan stress para ibu akibat masalah kesihatan/ kesakitan selepas bersalin dll.
🌹 Ingat punca utama KEGAGALAN penyusuan eksklusif ibu adalah STRESS selain amalan pemakanan yg tidak betul.
🌹 Membanyakkan / memekatkan susu badan.
🌹 Ibu menyusu pasti boleh kekal langsing dengan MENYUSU BAYI bersama Min Kaffe‎. Ini kerana selepas bersalin pasti sembelit & mengalami kesukaran untuk membuang air... So bila minum Min Kaffe‎ ia 🌹melawaskan perut kita.‎ JOM SIHAT DENGAN MIN KAFFE...
😃saya minum, saya jual
😃agen sah hai-o 💰💰💰RM 30 SAHAJA SEKOTAK💰💰💰 WHATSAPP 0146208021
WHATSAPP 0146208021
@tynnybeautyshop
@tynnybeautyshop
#minkaffemurah #minkaffee #minkaffe☕️☕️ #minkaffelover

Lambat ckit mengopi pagi ni..patutlah mngantuk 🙇‍♀️ #minkaffelover
#minkaffe
#mineral
#garambuluh
#energy
#udclub

Min Kaffe VS Min Cha

Mana satu pilihan kolbu tu ye?? Yang penting kedua-duanya berasaskan garam buluh dan kurang kandungan gula. Peminat 3 in 1 sila bertukar kepada kedua-dua ini ye😊
#minchavsminkaffe #minkaffelover #mincha #caffainacoffeegallery #tehtariksession #caffeinlover #tehtariklover #3in1lover #seremban #senawang #rasah #ampangan #paroi #putrajaya #syqinzahari

Start ur day with #minkaffe...my energy booster..kaya dengan #garambuluh
#minkaffelover pagi minkaffe malam #mincha #nosugar #nosugarchallenge
#glamelite

Most Popular Instagram Hashtags