#minkaffelover

MOST RECENT

| Minkaffe minuman kesihatan |
Sangat bagus untuk kesihatan,
Kopi UNIK
Langsung tidak sama macam kopi yang lain.

Penuh berkhasiat dan dapat merawat bermacam jenis penyakit
GASTRIK!
SEMBELIT!
MIGRAIN!

Minum saja Minkaffe ni sebagai pengganti ubat
Terbukti berkesan jika diamalkan secara konsisten.

Mau cuba?
Pm/wasap Fazliani Ann
www.my/60145093999/

READY STOK!!! #stgma #MinKaffeLover

Minkaffe Baik untuk kesihatan 👍

Pengambilan gula yang terlalu banyak boleh memudaratkan kesihatan. Apa lagi bagi mereka yang menghidap darah Tinggi & kencing manis tidak di galakkan mengambil gula yang berlebihan.
Tetapi boleh menikmati minkaffe tanpa ragu-ragu sebab kopi ini kurang gula, kurang kaffen dan mempunyai kandungan magnesium.
Minkaffe ni bagus untuk penghadaman sebab ada kandungan garam buluh 😍😊 so kalau jarang-jarang membuang tu cerr try minum minkaffe mesti lancar ke toilet Tiada sembelit happy je ke tandas perut pn makin kempis.
Haa ada yang mempunyai masalah sembelit, jom try Whatsapp Fazliani Ann
www.wasap.my/60145093999

#stgma #MinKaffeLover

KESIHATAN AMAT BERMAKN #MINKAFFE UNTUK MASALAH GASTRIK tetapi ....
-Sakit Kepala / Magrain Hilang
-Turunkan kadar gula
@Stabilkan Tekanan Darah #MINKAFFE UNTUK MASALAH MIGRAIN tetapi ...
- Dapat ubati Penyakit Asma
- Anti Penuaan
-Merendahkan risiko Sakit Jantung #MINKAFFE UNTUK KURUSKAN BADAN tetapi ...
-Susu Badan Bertambah
- Sakit badan hilang
-Badan Selesa dan Cergas
- Dapat berat badan yang ideal

Mereka minum #MINKAFFE untuk SATU tujuan tapi terpaksa mendapat manfaat yang lain.
Satu Kotak #MINKAFFE dapat menyelesaikan pelbagai masalah.

Rasa2 mereka berasa ragu tak minum #MINKAFFE? Siap repeat order lagi ada laaa... Anda Bagaimana?? #sayadahdapathasilnya
#sayagunasayashare

Jom dapatkan dr Fazliani Ann
Klik link kat bwh
www.wasap.my/60145093999

Ready stok, ready stok
#stgma #MinKaffeLover

Moiii dinnerrr..
Lauk tempe kawan dengan #minkaffe supaya cepat kenyang or terlajak amik nasi 🤣

Bagi kawan-kawan yang oversize atau terlebih berat badan, Sue suggest amalkan SKK dulu sambil exercise tu.
SKK tu hape? Takkan ubat kurus pulak? Tidak...SKK bukan ubat kurus. SKK ialah minuman dan makanan tambahan bagi yang susah nak makan buah, susah nak makan protein yang dibakar,kukus atau panggang dan juga bagi mereka yang penggemar kopi.

SKK terdiri daripada:
1. Minkaffe kopi tanpa gula dan ada magnesium, kalsium dan kalium
2. Shakeme protein drink tanpa gula dan ada fat-burner untuk repair muscle selepas bersenam
3. Nlicious fruit & vege drink with no sugar dan ada enzim pemecah lemak dan kolesterol. Ni sesuai bagi yg suka makan makanan berlemak.

Dah kurus nanti boleh pakai PB pulak. SKK ni datang dalam set trial pack 3days & 5days 😊 *Harga serendah RM 15 sahaja*

Sarapan dulu bah kita dengan secawan min Kaffe ☕
Kalau minum pasti rasa badan bertenaga seja😉 kalau belum cuba jom try test dulu bah.... Bukan bikin tambah tenaga seja boleh kasi turun berat badan, anti penuaan, mencegah alahan dan banyak lagi
Lagi satu teman akrab si min kaffe ni si Garlic 100% bawang putih tau... Nah yg banyak angin dlm badan tu ini la paling terbaik bikin buang angin kebabom bergabung min kaffe + garlic ni😍😍 Mau dapatkan paket2 pun boleh syg2 sekalian boleh berkunjung di box aeva FARAH Collection Kota Marudu atau pm aeva direct di nom👇
👉👉👉👉wasap 0145692993/MinKaffe👈👈👈👈👈 #MinKaffeLover❤

Assalamualaikum semua sahabat2 Kak Sheila.. Saturday Vibes!! Memulakan hari dengan menyediakan sarapan untuk anak beranak Kak Sheila..nyambil2 goreng cempedak kita pekena #MinKaffe dulu na.. buang angin2 jahat..#KopiGaramBuluh👍.. #MinKaffeLover
@saifulnathri

Bila abang kakak tidur dulu, dia makin bosan sebab takde sape yg dia nak kacau 😂😂
.
Jadi dia study majalah ni ( kuat betul gen baba ea, sampai anak2 semua follow minat dia)
.
Yg bestnya bila ibu tanya..
"Mana kombi uncle @kikamloco?"
Dia jawab yang nie....... Maybe sama kalernya...😂😂
.
Okay...bila nk tidur ni??? .
#miqaelduatahunsukaminumminkaffe
#minkaffelover
#AnakadalahAnugerah

Hujan lebat sekali guruh ptg ni..mmg btoi² sejuk ..dok pondok sambil nikmati 2 sacket KOPI GARAM BULUH panas² mmg best time² sejuk ni kan.. Badan sejuk terus rasa berpeluh..yg lemau rasa nk Zzzz...tu klau pekena kopi ni..confirm celik 👀👀.. Jom minum kopi sihat berkhasiat garam buluh!☕☕ #SayaMinumSayaJual
#MinKaffeLover

RE-STOCK!!
Alhamdulillah ready stock utk harini..yang berdekatan boleh DM shj utk self pick up..yang jauh kita post 😊😊
-
#minkaffelover#minkaffegarambuluh #garambuluhmasakan #marineassencebeautybar #femi9 #femininewashmanjakani #intimatewash
#g8unitypreneur #G8unity #fida_ali

Hujan-hujan cari apa.? Pisang goreng Rm2
Lepat labu Rm1
Minkaffe Rm1.50 (sendiri punya hehe)

Bismillah 😊

#kuihbeli
#nasibkedaidekat
#minkaffe
#minkaffelover

Kopi tanpa gula yang mempunyai pelbagai khasiat dan kebaikan untuk kesihatan kita.
.
Uols dah pernah cuba ke??

Hi...!
Buat apa tu?? Uols keje ke hari ni??
Dont forget to boost your energy k!
.
#minkaffelover
#energybooster

Salam 10 Muharram ❤

Tadi sahur minum minkaffe + Nasi & lauk (Nasi wajib 😂) Tiap kali sahur mesti kena minum minkaffe, rasa mcm tak lengkap lah kalau takda minkaffe 😊

Hasilnya akan bertenaga sampai waktu berbuka tau.. Tak rasa lapar, tak macam org berpuasa pun..hiks
Lagi minum minkaffe lagi jadi rajin ada lah..ehh! Hahaa

Selamat berpuasa bagi yang sedang berpuasa

#minkaffelover

Pepagi lagi dah cari #MinKaffe sebab perut macam rasa tak sedap.. salah makan kot malam tdi😣.. nasib baik jugak makan #GarlicTablet malam tadi.. bangun pegi terus terken**t2.. tanpa segan silu dia keluar💨😁.. kejap lagi ok la ni😉.. #MinKaffeLover
#GarlicTabletLover
@saifulnathri

Pekena Min Kaffe sat sblm masuk relief.. 😎😎
Bagi tenang2 dan boost energy smpai ptg.. nk smbung tgk anak2 kadet training pulak nt.. 😃😄😅
.
#minkaffelover
#kopigarambuluh

Most Popular Instagram Hashtags