#minisamosa

787 posts

TOP POSTS

#connaughtplace #delhi #minisamosa #india
What you can get for 10rps

Alhamdulillah rezeki Ramadan.
Mini popia & samosa mendapat permintaan luar biasa.
Selamat Berpuasa semua 😊
#letskudap2
#minipopia
#minisamosa
#sisbisnes

Sneaky Selfies with Ayah #babyAyah #minisamosa #love #favouriteauntie😉

😍Kudapan Kombo😍
Rm50 setiap satu set
Haaa pilih-pilih mana satu pujaan hati 😄

Whatssup marsha 0126304654 #iks #minipopiaudang #minisamosa
#kudapan2017
#projekbiskutraya2017

Mini samosa by haldirams 150gr IDR 65.000
.
.
#tasteofindia #minisamosa #indiafoods

Need homemade samosas without making any effort?? 😁 @minimosaz can do that for you! 👍🏻 #onthego #samosa #minisamosa #snacks #homemade

MOST RECENT

Hari ni sisbisnes hantar order daripada auntie umi di Salak Tinggi.
Ini kali kedua auntie umi order, tapi kali ni kawan-kawan selit order sekali.
Walaupun pemasaran secara online menjadi trend, namun offline jugak tidak kurang pentingnya.
Promosi dari mulut ke mulut masih mempunyai pengaruhnya lagi.
#sisbisnes sendiri hantar ke Salak Tinggi tanda penghargaan kepada auntie yang sentiasa menyokong sis.
Tq so much 😍❤️
#letskudap2
#minisamosa
#minipopia
#jagungpilus
#kacangpolong
#kerepekpisangnipah
#kerepekpisangtanduk
#kudapkudap
#bazaarpaknil
#bazaronline
#iks
#neelofa
#ctdk

.
Mini Samosa and Jalebi Combo @ Vaishnavi Sweets, Kuvempunagar, Mysore .
Price : Rs.25
Taste : 8/10
.
Tag us @mysurufoodie or use #mysurufoodie to get featured
.
Follow us @mysurufoodie to stay updated on where to dine / Hangout next !
.
Content shared by @mysurupanda
.
#mysore #mysuru #mysurufood #mysurufoodie #samosa #minisamosa #jalebi #snack #food #foodporn #instafood #foodgasm #sweets #indianfoddiesquad #jollyfoodfellow #foodindian #foodindia #foodindiatalk .
Share food 🍔 Share love ❤

Makasi☺️☺️ @ayuapriliamaharani sudah order cemilan dari @cemilantenenten ditunggu orderan selanjutnya ya☺️
Yang mau order bisa order langsung via WA: 0895605133298
#repost #cemilan #cemilantenenten #cemilanmurah #infocemilan #infodenpasar #handmade #homemade #samosa #chikencurrysamosa #samosaayam #minisamosa

Masih lagi dlm mood raya?? Masih banyak lagi jemputan open house sana sini.. Hmmm kami di #Bitehouz juga masih tak putus2 membakar bagi memenuhi tempahan2 pelanggan2 setia kami dan lain2.. Meh lah singgah kedai kami. Pelbagai jenis premium cookies & kudapan menanti anda.. #premium
#cookiessedap
#pemborongmurah
#pemborongkerepek
#jagungpilus
#minisamosa
#popiakuntum
#popiaudangcili

Delicious yummy homemade samosas without potatoes... recipe link-
https://m.youtube.com/watch?v=rEJ_9HgydD0
#perfecteveningsnack #minisamosa #recipes #indianrecipe #unique #delicious #easyrecipe

Selamat pagi semua ❤️
Sis dah restocked mini popia, jagung pilus dan kacang polong di booth @hbventures
Jadi, sesiapa yang berada di sekitar shah alam bolehlah singgah booth di PKNS.
Macam-macam ada tau
#letskudap2
#minipopia
#minisamosa
#kerepekpisangnipah
#kerepekpisangtanduk
#jagungpilus
#kacangpolong
#sisbisnes
#ctdk
#bazaarpaknil
#pknsshahalam
#hbventures

Mini popia serunding udang,
Sesuai dimakan bersama kawan,
Rasa sedap sangat terbilang,
Dan sering menjadi sebutan.
#minipopia
#minisamosa
#kerepekpisangnipah
#kerepekpisangtanduk
#jagungpilus
#kacangpolong
#letskudap2
#halal
#kudapkudap
#ctdk
#bazaarpaknil
#bazaronline
#sisbisnes
#lofattah
#fattzura

Alhamdulillah ramai yang puas hati dengan kualiti dan kesedapan produk @letskudap2
Tak percaya? Belilah dulu baru tau.
Kepuasan pelanggan keutamaan kami 😊
#letskudap2
#minipopia
#minisamosa
#kerepekpisangtanduk
#kerepekpisangnipah
#jagungpilus
#kacangpolong
#kudapkudap
#pknsshahalam
#ctdk
#bazaarpaknil
#lofattah
#fattzura
#sisbisnes
#halal
#bazaronline

Most Popular Instagram Hashtags