[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#minipelaminnikah

13109 posts

TOP POSTS

siap sudah #minipelaminnikah tq @intanpinky65 percayakan hasil kerja kami ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Mini Pelamin Dalam rumah
#MiniPelaminNikah
#MiniPelaminMalamBerinai
#MiniPelaminSanding

Semoga d permudahkan majlis mu dear๐Ÿ˜˜
In shaa allah๐Ÿ˜˜
sebarang pertnyaan mengenai senarai perhikmatan dn pakej dari butik nong, sila pm no whtssp nong
โ˜Ž๏ธwww.wasap.my/601126261533

#SelamatHariRayaAidiladha๐Ÿ™๐Ÿปโ˜บ๏ธ
#SalamMerdeka๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
@greenbridal @greenbridal @greenbridal
18.2.2017 puchong .. 1st time pasang pelamin dgn @amaninatugimin #pelamindewan #minipelaminnikah #minipelaminbudget #minipelaminbudget #berendoimurah

Engagement Decor for Ms.Dita๐Ÿ’•๐Ÿ’• Thank you...๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜
#whitesilver

Salam bakal Customer semua. Semua org kalau boleh nak jimat dan bajet utk majlis mereka kan. Yelah byk lagi duit nak pakai lepas kahwin. Bajet ni bukan lah bererti cincai asal boleh je sbb kami di Mini Pelamin Johor sentiasa nak berikan yg terbaik utk Customer kami. Setelah memikirkan byk permintaan dari mereka yg pernah menggunakan khidmat kami, dgn nama bismillahirrahmannirrahim kami melancarkan full package khas utk mereka yg nak dptkan pakej penuh. Lagi mudah adik2, x payah pikir nak berurusan dgn ramai pihak, kami uruskan semuanya. Slot ni amat terhad sbb kami nak jaga kualiti. So satu tarikh kami ambil satu majlis je ya. Siapa berminat boleh hubungi akak. Insha Allah harga mampu milik. โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
Utk pertanyaan / tempahan :
Whatsapp: 0187749266 / 0187749166
Atau boleh click link ni je utk direct whatsapp whatsapp:
http://ellehanim.wasap.my/
http://mohdnazar.wasap.my/
FB page: Mini Pelamin Johor
Instagram: minipelaminjohor
Twitter: @minipelaminjoho โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
#pelaminjohor #pelaminkulai #pelaminpontian
#minipelaminjohor #minipelamintunang #minipelaminnikah #makeupjohor #minipelaminkulai #pelaminkulai #minipelaminjb #pengantinjohor #pengantinpontian #pengantinkulai #pengantinjb #johorbahru #bakalpengantin #pelaminkanopi #pelaminkhemah #pelaminkanopijb #pelamintunang #kahwinjohor #johorbahru #kulai #pelamindewanjohor #pelaminmurahpontian #minipelaminmurahjohor #pelaminmurahkulai #pelaminmurahjohor #pakejperkahwinan #pakejkahwinbajet #pakejkahwinmurahjb

Dr. Farahin | Rawang | 4.08.17
Whatsapp : 011-27126148 for any enquiries or booking.
.
To view our designs :
Click link on our profile bio
The Love Creation

Pelamin bertunang Husna
Shah Alam seksyen 26
Kepada yg masih mencari Pelamin untuk majlis anda...boleh whatssup 0186667141

#pelamin
#minipelaminnikah
#minipelaminbudget

Warna2 segar untuk pelamin tunang nurul syairaien dari jengka pahang. Serendah rm240 sahaja. Ambil dan pasang sendiri, memang jimat. Terbukti dah pelamin yg terhasil memang cantik. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Whatsapp office
Kl selangor www.wasap.my/60133937156
Pahang (kuantan) www.wasap.my/60199908428
Pahang (jengka) www.wasap.my/60146617864
Kelantan www.wasap.my/60199747168
Johor www.wasap.my/60197003721
N9 www.wasap.my/60199747168
#pelaminmurah #diypelamin #diypelaminmurah #pelaminjimat #minipelaminnikah #minipelamintunang #pelaminbajet #pelaminsanding #pelamintunang #pelamintunangmurah #kahwin #diypelamin #pelamin #kahwin #kuantan #pelaminpahang #pelaminkuantan #pelaminkl #pelaminselangor #pelaminbajet #diypelaminphotoboothbuaianberendoi

MOST RECENT

Warna2 segar untuk pelamin tunang nurul syairaien dari jengka pahang. Serendah rm240 sahaja. Ambil dan pasang sendiri, memang jimat. Terbukti dah pelamin yg terhasil memang cantik. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Whatsapp office
Kl selangor www.wasap.my/60133937156
Pahang (kuantan) www.wasap.my/60199908428
Pahang (jengka) www.wasap.my/60146617864
Kelantan www.wasap.my/60199747168
Johor www.wasap.my/60197003721
N9 www.wasap.my/60199747168
#pelaminmurah #diypelamin #diypelaminmurah #pelaminjimat #minipelaminnikah #minipelamintunang #pelaminbajet #pelaminsanding #pelamintunang #pelamintunangmurah #kahwin #diypelamin #pelamin #kahwin #kuantan #pelaminpahang #pelaminkuantan #pelaminkl #pelaminselangor #pelaminbajet #diypelaminphotoboothbuaianberendoi

Engagement Decor ๐Ÿ’•๐Ÿ’• #whitesilver #engagement #antarjujuran #seserahan

Engagement Decor for Ms.Dita๐Ÿ’•๐Ÿ’• Thank you...๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜
#whitesilver #engagement #antarjujuran #seserahan

Engagement Decor for Ms.Dita๐Ÿ’•๐Ÿ’• Thank you...๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜
#whitesilver

Tb... 1/16
13/03/2016
First customer booking pelamin dengan kami..
Terima kasih noor ain dari kampung lantrum,changlun

#sesuciqasehhawa #pelaminbajetmurahgillerkedah #minipelamintunang #minipelaminnikah #photobooth #hiasanmejapengantin #hiasanbilikpengantin #berendoibaby #perlisdanutarakedahsahaja

Most Popular Instagram Hashtags