[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#minimicrophone

3827 posts

TOP POSTS

(READY STOCK HOT ITEM)
MINI MICROPHONE-BLUE
RM39 FREE POSTAGE

INCLUDED: MICROPHONE, ADAPTER CABLE & STAND

CARA GUNA:
1)Download apps karaoke
2)Cucuk adapter cable pada phone
3)Satu lubang cucuk microphone dan satu lagi lubang cucuk speaker atau earphone/headphone
4)Karok sampai puasss!

WHATSAPP 0176615737
#minimicrophone #minimicrophonemalaysia
#sayajual

Sejak dia menggunakan #minimicrophone utk release stress, khidupan dia sekarang lebih brsemangat. Hahahaha. Ni lahh contoh kalau dahh cocokkk kat Iphone korg. Terima kasih sepupu @jaasuzuran !

Yeah!! Dpt pun bli ni bnda..skrg bru sa bole nyanyi puas2..馃槈馃槈
#minimicrophone #earphone

.
Mini Mic Remax (RMK-K01)
Original Remax
.
Siapa2 yang suka smule , boleh lah beli mini mic comel belaka ni 馃馃槡 Harga jual : Rm30 inc postage 馃馃憤 Warna:
鉁旓笍Gold
鉁旓笍Silver
鉁旓笍Red
.
Warranty 3 bulan
.
Whatsapp +60142262479 untuk oder 馃槡
.
#smulekaraoke #minimicrophone #smuleMalaysia #Remax #earphones

selamat malam !

hihi malam ni sis nak promot satu barang baru ni . speaker bluetooth plus mini mic . dia datang 2 in 1 taw .

cute pulak tuu . cantik tak ? lepas tu dia ada lampu led taw .

tengah fefeeling nyanyi tuu ha berelip lagi mana tak best kan .

kalau taknak nyanyi , boleh buat dengar lagu boleh , dia support memori kad , pendrive , radio pun ada .

mini mic ni ada 3 kaler . boleh slide gambar . ha awak awak yang kaki karaoke sesuai sangat lhaa ni .

harga ? untuk 3 orang pertama sis nak bagi harga promo rm9o sahaja termasuk postage . best k best ?

okay wa sis cepat 0145317399 atau tekan link kat bio okayy .

#minimicrophone #speaker #2in1 #supercute

PROMO UTK #minimicrophone & #speakerball #smule pada harga rm 30. lepas beli package ni blh download microphone+ pastu blh karok ye.
.
RM 30
RM 30
RM 30
.
harga tidak termasuk postage. Sem RM 7 Ss RM 10.
.
011 1796 6829
011 1796 6829
011 1796 6829

Cochlear Wireless Mini Microphone 2 y 2+
(mini Micr贸fono 2 y 2+) Escuchar y tener una conversaci贸n en ambientes ruidosos ya no es un problema con el Wireless Mini Microphone podr谩s escuchar a las personas como si estuvieran a lado tuyo.
Para usuarios Nucleus 6, Kanso y Baha4, Baha5. #Truewireless #MiniMicrophone #Cochlear #CochlearLatinoamerica #HearNowAndAlways

Para m谩s informaci贸n: http://bit.ly/2h44bIB

Mini Mic Remax (RMK-K01)
Original Remax

Siapa2 yang suka smule , boleh lah beli mini mic comel belaka ni 馃馃槡 Harga jual : Rm30 inc postage 馃馃憤 Warna:
鉁旓笍Gold
鉁旓笍Silver
鉁旓笍Red

Warranty 3 bulan

Whatsapp +60183120757 kak dee untuk oder 馃槡

#smulekaraoke #minimicrophone #smuleMalaysia #Remax #earphones

馃敶MINI-MICROPHONE馃敶
.
RM 12
RM 12
RM 12
.
SEM RM8/ SS RM10
.
Sape nk karok pakai #minimicrophone yang comel ni.blh layan #smule .
.
Whatsapp untuk order!!!
.
+60175083248
+60175083248
+60175083248

MOST RECENT

鈿○煄ini Mic Remax (RMK-K01)
Original Remax馃帳鈿 . .

Comelkan mini microphone ni馃槏
Siapa yang suka nyanyi kat mana2 memang sesuai sangat guna mic ni sebab kecik dan mudah nak bawa.
馃憠nak connect dengan phone pun boleh馃槑

PRICE: RM30
POSTAGE: RM7
.
Warna:
鉁旓笍Gold
鉁旓笍Silver
鉁旓笍Red

Warranty: 3 bulan馃憤

#remax #microphone #remaxmicrophone #remaxmalaysia #remaxminimicrophone #minimicrophone

Original REMAX Singsong K Mini Microphone - RMK-K01 馃崌Idr 68k馃崕

Pernah bernyanyi di aplikasi smule, yokee, red karaoke, star maker dan aplikasi bernyanyi lainnya? Remax Singsong K Mini Microphone PMK-K01 menjadi jawaban terbaik untuk Anda karena memiliki fitur Duet dengan dual 3.5mm Jack port!

Features :
Duet Mode
Ketika Anda mengidamkan bernyanyi bersama dengan orang yang Anda sayangi, dengan remax PMK-K01 mikrofon ini Anda dapat bernyanyi duet dengan pasangan Anda pada suatu aplikasi, nikmati sensasi yang menyenangkan ketika berkaraoke.

Protective Sponge
Mikrofon Remax Singsong ini memiliki pelindung spons yang melapisi kepala mic, menghindari mic dari debu ketika tidak terpakai dan tetap dapat Anda gunakan untuk bernyanyi walaupun sedang memakai spons.

Stand Mic
Mic ini memiliki stand yang memudahkan Anda bernyanyi ketika sedang bermain di depan komputer atau laptop Anda, ataupun smartphone Android dan iOS Anda.

Mini Mic
Microphone Sing Song dari remax ini memiliki ukuran yang kecil dan ringan, sangat mudah untuk Anda bawa berpergian, ketika Anda ingin bernyanyi sambil mengerjakan sesuatu bukan menjadi hal yang sulit, Anda dapat mengerjakan pekerjaan rumah sambil bernyanyi.

3.5mm Jack Compatibility
mikrofon ini menggunakan 3.5mm jack port sebagai koneksi sebagaimana port pada umumnya, sehingga sangat mudah dan plug n play.

Smule Application Compatible
Anda pasti tahu aplikasi karaoke smule yang sedang trend, Microphone ini banyak dipergunakan untuk live performance, pidato dan juga ber karaoke di aplikasi smule. Nikmati momen menyanyi Anda dengan lebih profesional dengan mic ini.

Package Contents
1 x Remax Singsong Microphone RMK-K01
1 x Remax 3.5mm Splitter
1 x Mic Windfoam
1 x Stand
1 x Manual

Technical Specifications of Remax Singsong K Mini Microphone - RMK-K01
Connection 3.5mm
Dimension 7.1 x 1.8 x 1.8 cm
#remaxsingsongk #micmini #micminimurah #micsmule #smule #smulekaraoke #minimicrophone #singsong #hobinyanyi #sukanyanyi

Original REMAX Singsong K Mini Microphone - RMK-K01
Idr 68k

Pernah bernyanyi di aplikasi smule, yokee, red karaoke, star maker dan aplikasi bernyanyi lainnya? Remax Singsong K Mini Microphone PMK-K01 menjadi jawaban terbaik untuk Anda karena memiliki fitur Duet dengan dual 3.5mm Jack port!

Features :
Duet Mode
Ketika Anda mengidamkan bernyanyi bersama dengan orang yang Anda sayangi, dengan remax PMK-K01 mikrofon ini Anda dapat bernyanyi duet dengan pasangan Anda pada suatu aplikasi, nikmati sensasi yang menyenangkan ketika berkaraoke.

Protective Sponge
Mikrofon Remax Singsong ini memiliki pelindung spons yang melapisi kepala mic, menghindari mic dari debu ketika tidak terpakai dan tetap dapat Anda gunakan untuk bernyanyi walaupun sedang memakai spons.

Stand Mic
Mic ini memiliki stand yang memudahkan Anda bernyanyi ketika sedang bermain di depan komputer atau laptop Anda, ataupun smartphone Android dan iOS Anda.

Mini Mic
Microphone Sing Song dari remax ini memiliki ukuran yang kecil dan ringan, sangat mudah untuk Anda bawa berpergian, ketika Anda ingin bernyanyi sambil mengerjakan sesuatu bukan menjadi hal yang sulit, Anda dapat mengerjakan pekerjaan rumah sambil bernyanyi.

3.5mm Jack Compatibility
mikrofon ini menggunakan 3.5mm jack port sebagai koneksi sebagaimana port pada umumnya, sehingga sangat mudah dan plug n play.

Smule Application Compatible
Anda pasti tahu aplikasi karaoke smule yang sedang trend, Microphone ini banyak dipergunakan untuk live performance, pidato dan juga ber karaoke di aplikasi smule. Nikmati momen menyanyi Anda dengan lebih profesional dengan mic ini.

Package Contents
1 x Remax Singsong Microphone RMK-K01
1 x Remax 3.5mm Splitter
1 x Mic Windfoam
1 x Stand
1 x Manual

Technical Specifications of Remax Singsong K Mini Microphone - RMK-K01
Connection 3.5mm
Dimension 7.1 x 1.8 x 1.8 cm
#remaxsingsongk #micmini #micminimurah #micsmule #smule #smulekaraoke #minimicrophone #singsong #hobinyanyi #sukanyanyi

鞕....鞚搓卑 鞎勳< 鞁犽皶頃橂嫹馃憖 鞕勳爠頃奠灱馃ぁ 氙鸽媹毵堨澊韥 韱犾棳鞚茧挨 氚╈棎靹 順检瀽 攵堩啝欷... 鞚岇爼 雼 雮橁皜瓿 雮滊Μ馃槀馃槀 #韱犾殧鞚 #氙鸽媹毵堨澊韥 #雲鸽灅 #觳姽 #韹毽瓣犯毽检熬旮 #旎煬攴鸽灗 #頃橂嫟頃橂嫟鞚挫牅 #鞐愲笇毽嫳 鞙茧臧堨晞韮 #歆犿暔鞚攴鸽垊甑弰雮犽霐半澕鞓れ #鞚挫牅 #鞎勳澊鞙犽⿺霌るΜ #鞁滌瀾頃滊嫟 #saturday #minimicrophone #sing #alone @scarlett_jeong #鞛愳订

Mini microphone by #jaqibak_feedback
Alhamdulillah cust dah receive mini microphone by @saiajaqibakrichshop

Saya jual ye

Mini microphone
#PUASARAYA17
Harga rm25 freepos SM
Ss add rm5

Impedance:2.2K Ohm at 1kHz
Directivity: Omnidirectional

Cable: 1.5M

Plug: 3.5MM Input Plug

Colour:聽Silver
Package聽Contents

1聽x聽New Mini聽Microphone (Combine Converter Cable)

1 x Mic Holder

1 x Sponge Cover
#sayajual#sayajualmurah #microphonemalaysia #microphoneminimurah #microphone #microphonemurahmalaysia #microphones #minimicrophone #mimimicrophonemurah #minimicrophonemalaysia #minimicrophonemurahmalaysia #microphonemurahq7

RAMADHAN SALES
.
MICROPHONE WS 858
.
鉁匬rofessional adjustment buttons Treble / Bass / Volume / Father / Reverb can be adjusted by the microphone
.
鉁匓luetooth wireless microphone and speakers, two-in-one, no additional connection to work independently.
.
鉁1800mAh battery up to 6 hours of singing, enjoy the smart phone APP KTV karaoke effect
.
鉁匰uitable for iOS and Android smart phones, iPad tablet PCs, Bluetooth
.
鉁匨ulti-purpose use: Bluetooth speakers, karaoke singing, car audio, music recording, interviews, podcasts and so on
.
RM90 SM
FREE POSTAGE
.
BERMINAT?
.
WHATSAPP 013-978 9503
.
BOLEH TEKAN LINK DI PROFILE IG UNTUK ORDEE
.
(FACEBOOK)
BOLEH TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK ORDER 馃憞
.
#www.wasap.my/60139789503
.

#tuxunmicrophone #microphone #microphonemurah #microphonews858 #minimicrophone #karoks #smule #karaoke #mikrofonmurah #mic #micmurah #murahgiler #gadgetmurah #sayajualmurah #studentgadget #barangpelik #terlajakmurah #smulemalay #micws858 #micws858murah #micmurah #micborong #wireless #geekmic #microfonbluetooth #bluetoothmicrophone

RAMADHAN SALES
.
MICROPHONE Q9 .
.
.
鉁匬rofessional tuning button, High pitch / Bass / Volume can be adjusted via this microphone
.
鉁匓luetooth wireless microphone and speakers, two-in-one, no additional connection to work independently.
.
鉁匰uitable for iOS and Android smart phones, iPad tablet PCs, Bluetooth
.
鉁匨ulti-purpose use: Bluetooth speakers, karaoke singing, car audio, music recording, interviews, podcasts and so on
.
鉁匧ast for 8 hours of singing after fully charged
.
RM85 SM
FREE POSTAGE
.
BERMINAT?
.
WHATSAPP 013-978 9503
.
BOLEH TEKAN LINK DI PROFILE IG UNTUK ORDER
.
(FACEBOOK)
TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK ORDER 馃憞
.
www.wasap.my/60139789503
.
#tuxunmicrophone #microphone #microphonemurah #microphoneq9 #minimicrophone #karoks #smule #karaoke #mikrofonmurah #mic #micmurah #murahgiler #gadgetmurah #sayajualmurah #studentgadget #barangpelik #terlajakmurah #smulemalay #micq9 #micq9murah #micmurah #micborong #wireless #geekmic #microfonbluetooth #bluetoothmicrophone

Mini microphone test on China phone vs Samsung phone
#minimicrophone #minimicrophonetest #minimic #micmini #microphonemini

Most Popular Instagram Hashtags