#minimicrophone

3832 posts

TOP POSTS

Sejak dia menggunakan #minimicrophone utk release stress, khidupan dia sekarang lebih brsemangat. Hahahaha. Ni lahh contoh kalau dahh cocokkk kat Iphone korg. Terima kasih sepupu @jaasuzuran !

SAKIT HATI GUYSS
TENGOK ORANG LAIN GUNA MIC VIRAL😂😂😂😂
.
.
Suara tak merdu la..segan la nak guna.hihi...
Malu nak nyanyi...kkwn ajak jalan ke kbox pun segan😁.. Pernah dulu try nyanyi dalam rumah,mak lemparkan penyapu...sebab sumbang😂😂😂.
.
.
Jangan biarkan sejarah berulang guyss...suara katak boleh jadi suara ala zamani 😁😁
Kali ni karok dalam bilik dalam toilet pun boleh😱.. Pasti selepas ni mak kamu rasa seperti ada artis dalam rumah😍😍😍😍😍😍😍😘
.
.
NEW MODEL C-335 ..
datang dengan 4 warna... STOK C-335 ni adalah LIMITED ya...so siapa cepat..untung laa😉 *Bluetooth Support* (semua phone/Laptop/komputer/dalam kete pun boleh)
*TF Card Support*
*Hifi Speaker*
*Audio Cable*
*Charge Cable*

READY STOCK !!!!!!!
(Bayar terus dapat) cod area terdekat sahaja..
.
.
NOTED: serius buyer terus ke whatsapp SAHAJA.. Yg niat nak survey harga jer,lupakan lah niat anda..sbb anda pasti akn kembali beli dengan kami😂
.
.
0102399597
0102399597
0102399597

#microphonemurah #minimicrophone #smule #kakikaraoke

(READY STOCK HOT ITEM)
MINI MICROPHONE-BLUE
RM39 FREE POSTAGE

INCLUDED: MICROPHONE, ADAPTER CABLE & STAND

CARA GUNA:
1)Download apps karaoke
2)Cucuk adapter cable pada phone
3)Satu lubang cucuk microphone dan satu lagi lubang cucuk speaker atau earphone/headphone
4)Karok sampai puasss!

WHATSAPP 0176615737
#minimicrophone #minimicrophonemalaysia
#sayajual

selamat malam !

hihi malam ni sis nak promot satu barang baru ni . speaker bluetooth plus mini mic . dia datang 2 in 1 taw .

cute pulak tuu . cantik tak ? lepas tu dia ada lampu led taw .

tengah fefeeling nyanyi tuu ha berelip lagi mana tak best kan .

kalau taknak nyanyi , boleh buat dengar lagu boleh , dia support memori kad , pendrive , radio pun ada .

mini mic ni ada 3 kaler . boleh slide gambar . ha awak awak yang kaki karaoke sesuai sangat lhaa ni .

harga ? untuk 3 orang pertama sis nak bagi harga promo rm9o sahaja termasuk postage . best k best ?

okay wa sis cepat 0145317399 atau tekan link kat bio okayy .

#minimicrophone #speaker #2in1 #supercute

Yeah!! Dpt pun bli ni bnda..skrg bru sa bole nyanyi puas2..😉😉
#minimicrophone #earphone

Buddy is a cool miked guy ! Wearing the new SCM0013 clip #lavmics #dpamicrophonesfrance #dpamicrophones #minimicrophone

🔴MINI-MICROPHONE🔴
.
RM 12
RM 12
RM 12
.
SEM RM8/ SS RM10
.
Sape nk karok pakai #minimicrophone yang comel ni.blh layan #smule .
.
Whatsapp untuk order!!!
.
+60175083248
+60175083248
+60175083248

SALE RM10 !!
Best offer semuanya RM10 sahaja!
#minimicrophone utk kaki karoke
#superwidelens gambar seperti GoPro
#selferinglight gambar flawless dan tiada masalah selfie di kwsn malap

Postage
Semenanjung +RM7
Sabah Sarawak + RM11
COD Area Kedah

Order segera, stok terhad utk promosi RM10!!
WHATSAPP 0129400409
WHATSAPP 0129400409
WHATSAPP 0129400409

#minimicrophone #superwidelens #selfieringlight

MOST RECENT

SAKIT HATI GUYSS
TENGOK ORANG LAIN GUNA MIC VIRAL😂😂😂😂
.
.
Suara tak merdu la..segan la nak guna.hihi...
Malu nak nyanyi...kkwn ajak jalan ke kbox pun segan😁.. Pernah dulu try nyanyi dalam rumah,mak lemparkan penyapu...sebab sumbang😂😂😂.
.
.
Jangan biarkan sejarah berulang guyss...suara katak boleh jadi suara ala zamani 😁😁
Kali ni karok dalam bilik dalam toilet pun boleh😱.. Pasti selepas ni mak kamu rasa seperti ada artis dalam rumah😍😍😍😍😍😍😍😘
.
.
NEW MODEL C-335 ..
datang dengan 4 warna... STOK C-335 ni adalah LIMITED ya...so siapa cepat..untung laa😉 *Bluetooth Support* (semua phone/Laptop/komputer/dalam kete pun boleh)
*TF Card Support*
*Hifi Speaker*
*Audio Cable*
*Charge Cable*

READY STOCK !!!!!!!
(Bayar terus dapat) cod area terdekat sahaja..
.
.
NOTED: serius buyer terus ke whatsapp SAHAJA.. Yg niat nak survey harga jer,lupakan lah niat anda..sbb anda pasti akn kembali beli dengan kami😂
.
.
0102399597
0102399597
0102399597

#microphonemurah #minimicrophone #smule #kakikaraoke

SAKIT HATI GUYSS
TENGOK ORANG LAIN GUNA MIC VIRAL😂😂😂😂
.
.
Suara tak merdu la..segan la nak guna.hihi...
Malu nak nyanyi...kkwn ajak jalan ke kbox pun segan😁.. Pernah dulu try nyanyi dalam rumah,mak lemparkan penyapu...sebab sumbang😂😂😂.
.
.
Jangan biarkan sejarah berulang guyss...suara katak boleh jadi suara ala zamani 😁😁
Kali ni karok dalam bilik dalam toilet pun boleh😱.. Pasti selepas ni mak kamu rasa seperti ada artis dalam rumah😍😍😍😍😍😍😍😘
.
.
NEW MODEL C-335 ..
datang dengan 4 warna... STOK C-335 ni adalah LIMITED ya...so siapa cepat..untung laa😉 *Bluetooth Support* (semua phone/Laptop/komputer/dalam kete pun boleh)
*TF Card Support*
*Hifi Speaker*
*Audio Cable*
*Charge Cable*

READY STOCK !!!!!!!
(Bayar terus dapat) cod area terdekat sahaja..
.
.
NOTED: serius buyer terus ke whatsapp SAHAJA.. Yg niat nak survey harga jer,lupakan lah niat anda..sbb anda pasti akn kembali beli dengan kami😂
.
.
0102399597
0102399597
0102399597

#microphonemurah #minimicrophone #smule #kakikaraoke

Lagu kedua
Bitter Heart - zee avi (cover)
I play this song with my gold kazoo
Please slide the video to see that hehe ✌✌ #zeeavi #ukulelecover #ukulele #epiphone #ukulelepiphone #kazoo #gold #red #microphone #minimicrophone #bitterheart #coversong

Cochlear Wireless Mini Microphone 2 y 2+
(mini Micrófono 2 y 2+) Con el Wireless Mini Microphone su hijo (a) podrá escuchar cada momento de la clase en la escuela, como si el profesor estuviera a su lado.

Para usuarios Nucleus 6, Kanso y Baha4, Baha5. #Truewireless #MiniMicrophone #Cochlear #CochlearLatinoamerica #HearNowAndAlways

Para más información: http://bit.ly/2h44bIB

For a deaf girl I really like listening to music! My favorite song right now is Eyes Closed by @iamhalsey . When I first got my CI, listening to music was very difficult - everything sounded like underwater robots! Finally, after a year of therapy, I was able listen to music with the Mini Mic! - Savannah ☮

#halsey #cochlearimplant #minimicrophone #deaf #hardofhearing #music #therapy

BAEK GADGETS:
Mini Mic Remax (RMK-K01)
Original Remax
-
Nak karok mahal ?? Nak smule mic dekat earphone tak feel ?? -
Ni haa ade mini mic. Kecil mudah di bawa kemana sahaja. Lepas ni boleh berkarok dimana sahaja tak kira masa dengan Mini Mic Remax dan dgn Harga yg Berpatutan !! Ada 3 Warna:
✔️Gold
✔️Silver
✔️Red

Harga RM28
Postage RM7sm / RM11ss

Siap ada Warranty 3 bulan !! #minimic #mini #microphone #minimicrophone #remax #remaxminimic #karok #karouke #smule #khaibahar #wanihasrita #kedaigadgetmurah #kedaionlinemalaysia #kedaionline #onlinshopmurah #onlineshop #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #karnival #MeleTOP #gemagegarvaganza #kamixramai #bazaarpaknil #bazaar #gadgetbaek #baek #barangbaek #BarangBoek #boek

I use @cochlearamericas Mini Mic 2+ to navigate school, clubs, and lunch! It's similar to the Rogers Pen from @phonak ! The Mini Mic really helps me navigate noisy environments. - Savannah ☮️ #minimicrophone #deaf #hearingaid #cochlearamerica #phonak

Casing lama dah tak cantik?
.
Warna pun dah pudar?
.
Korang nak casing yang boleh buat kawan² jeles??
.
Korang datang tempat yang betul!
.
Wow seperti handphone baru!
.
Rambang mata kan?
.
Perghh apa yang ditunggu lagi?
.
Meh drop order sekarang
.
Harga sale: RM18
Postage: RM7sm RM10ss
.
-Love Nisa 013-5325978
.
#earphone #earphonemurah #earphonecantik #earphonejelas #casingphone #casingphonemurah #clearacasingphone #ringholder #ringholdermurah #ringholdercantik #rosegoldring #silverring #blackring #audiospeaker #audiospeakermurah #audiospeakerberkualiti #cabledata #cabledatamurah #cabledatacatik #minimicrophone #minimicrophonemurah #minimicrophonecantik #gadgetphone #gadgetphonemurah #gadgetphonetermurah #hotgadget

Casing + Ring ( 2 in 1)
-
Nak bergaya 2 dalam 1?
-
Nie haaaa kami ada jual pelbagai jenis casing didatangkan khas bersama ring holder untuk memudahkan anda. .
-
Sesuai untuk selfie.
-
Sesuai untuk dijadikan stand ketika tengok video
-
Yang paling penting, handphone anda tidak akan jatuh lagi!

Apa tunggu lagi?? Harga Sale: RM30
Postage: RM7sm RM10

Berminat?
Whatsapp NISA 013-5325978
#earphone #earphonemurah #earphonecantik #earphonejelas #casingphone #casingphonemurah #clearacasingphone #ringholder #ringholdermurah #ringholdercantik #rosegoldring #silverring #blackring #audiospeaker #audiospeakermurah #audiospeakerberkualiti #cabledata #cabledatamurah #cabledatacatik #minimicrophone #minimicrophonemurah #minimicrophonecantik #gadgetphone #gadgetphonemurah #gadgetphonetermurah #hotgadget

Cute mini microphone

Anda suka berkaroake tapi sukar untuk membawa microphone anda yang berat itu bersama-sama?

Kini anda tidak perlu risau lagi!

Dapatkan mini microphone daripada kami dengan harga yang sangat berpatutan!! Mari dapatkan segera selagi stock masih ada.. Harga Sale: RM17
Postage: RM7sm RM10

Berminat?
Whatsapp Nisa 013-5325978
#earphone #earphonemurah #earphonecantik #earphonejelas #casingphone #casingphonemurah #clearacasingphone #ringholder #ringholdermurah #ringholdercantik #rosegoldring #silverring #blackring #audiospeaker #audiospeakermurah #audiospeakerberkualiti #cabledata #cabledatamurah #cabledatacatik #minimicrophone #minimicrophonemurah #minimicrophonecantik #gadgetphone #gadgetphonemurah #gadgetphonetermurah #hotgadget

.
Mini Mic Remax (RMK-K01)
Original Remax
.
Siapa2 yang suka smule , boleh lah beli mini mic comel belaka ni 🤗😚
Harga jual : Rm30 inc postage 🤗👍
Warna:
✔️Gold
✔️Silver
✔️Red
.
Warranty 3 bulan
.
Whatsapp +60142262479 untuk oder 😚
.
#smulekaraoke #minimicrophone #smuleMalaysia #Remax #earphones

Microphone untuk android/ios dgn uk mini berfungsi karaokean di app Smule/Sing/Karaoke .
.
Bisa untuk telp juga... 😄😄😄
.
.
Paket mic lengkap, with handsfree + mic lebih bagus pasti nya... Jamin mantap broooo and sisterrrrr...😘😘😘
.
.
.
#intrend #superquality
#recomended #bestseller #highquality #kekinian #murahmeriah
#musthave #topseller #murahberkualitas #booming #sale #uptodate #souvenir #kado #smule #minimicrophone #barangunikchina #karaoketime

代放
mini microphone
個size得手掌咁細
全新
未開過
因為買錯左
iphone, samsung, LG, Sony等等
咩機都用到

內有使用方法,接駁線,座mic架
$60
#minimicrophone #唱k #mic #microphone

Most Popular Instagram Hashtags