#mineralcoffee

128546 posts

TOP POSTS

Nk KURUS...
Perut buncit...
Nk yg mudah...
Nk yg cepat...
Nk yg murah... Jgn berlengah2 lg...
Mari cuba #mineralcoffee...
Sgt sedap...
Perut cepat kenyang... Nk buang angin dlm badan...
Mari cuba garlic....
Kalau ambik dua2...
Memang kebabom...
Sgt berbaloi2... CEPAT !!! STOK TERHAD !!! BULAN DEPAN NAIK HARGA!!! AGEN WANTED !!! Pm/wsp sis --
0173296971

#AgentPMG
#LovePMG
#KurusSebelumRaya

"Tahan Mengantuk 24 Jam"

Khasiat Mineral Coffee:☕☕☕ # Bertenaga dan Cergas sepanjang hari
# Hilang rasa keletihan badan dan sengal sendi
# Kurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik
# Kurang masalah sakit kepala akibat migrain
# Kurang sakit senggugut
# Melegakan masalah kulit seperti jerawat badan dan ekzema
# Kurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit
membantu mengurangkan masalah sukar tidur
# Bantu anda tidur lena diwaktu malam
# Kurang masalah buasir dan sembelit
# Membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dsb

Pm: 019 - 3139159

#Minkaffe #mineralcoffee #coffeelover #AwesomazingTeam #MeroketImpian

🌾🌾🌾PLATINUM MINERAL COFFEE🌾🌾🌾 🐝MINERAL COFFEE PLATINUM
🐝MINUMAN KESIHATAN EKSTRAK GARAM BULUH
.
Adakah anda mengalami masalah kencing manis,pelancaran darah tidak baik,darah tinggi,jantung,buasir,sembelit & macam-macam lagi? .
Anda disarankan mencuba Mineral Coffee PLATINUM. .
Mineral Coffee ini dijamin sesuai dan selamat diguna oleh semua peringkat umur.Jom atasi masalah anda sebelum terlambat! .
FUNGSI & KEISTIMEWAAN MINERAL COFFEE PLATINUM : ✔ Terdiri 100% bahan semula jadi seperti garam laut, buluh, Tanah liat dan dihasilkan melalui proses khusus. ✔ Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, dan kalsium ✔ Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan ✔ Menghilangkan keletihan fizikal dan mental ✔ Melegakan tekanan ✔ Tanpa bahan pengawet ✔ Tanpa GULA ✔ Bersifat alkali dan membantu menyeimbangkan pH badan ✔ Mengekalkan keseimbangan nutrien badan ✔ Menggalakkan metabolisme badan ✔ Menghilangkan tekanan ✔ Membekalkan tenaga berpanjangan
✔ Menghilangkan rasa mengantuk dan lesu ✔ Mengatasi masalah gastrik. ✔ Melegakan masalah sakit kepala. ✔ Mengurangkan senggugut. ✔ Menghilangkan rasa letih lesu,mengantuk dan sengal sendi. ✔ Merawat masalah kulit. ✔ Merawat resdung. ✔ Merawat masalah buasir dan sembelit. ✔ Melancarkan peredaran darah. ✔ Mampu mencegah kanser. ✔ Mengatasi masalah kencing manis,darah tinggi dan jantung. ✔ Sesuai untuk ibu mengandung.

CARA PENGAMBILAN MINERAL COFFEE
PLATINUM : ☕ 1 Sachet dibancuh bersama air panas @ air suam ☕ Diminum 2-3 kali sehari. Untuk kesan terbaik anda disarankan mengamalkan Mineral Coffee 3 kali sehari iaitu : 👉 Minum 1 sachet 1 jam sebelum sarapan pagi. 👉 Minum 1 sachet 1 jam sebelum makan tengahari. 👉 Minum 1 sachet pada waktu petang (Jadikan sebagai minuman petang)
ISI KANDUNGAN :
20 SACHET/BOX (26 Gram/Sachet) (Untuk 7-14 Hari Pengambilan)

Whatapp.. 0129601176
Rm20 exc postage
#mineralcoffee #mineralcoffeemurah #kopi

Assalamu'alaikum & selamat pagi
Sejuk2 camni best n syok giler klu pekena mineral coffee tau 😊 yg mulanya rasa lemau2 ngntok2 terus kekal cergas. Hihi 😃 rugi tau tak cuba 😜
#pilihansaya
#mineralcoffee

Sarapan lu😮😮😮 #mineralcoffee
#ketupatmak
#donut

YOUNG SALUDABLE PALVONTA

Bermula dengan tester dan berkongsi pasal mineral coffee dengan diaorang. Alhamdulillah, bila nak final exam diaorang nak untuk minum bila nak study. sebab bila diaorang minum, badan rasa segar, nak study pun takde hal, tak rasa mengantuk, tak rasa lesu. Semua student layak untuk rasa kebaikan yang diaorang rasa.

#MineralCoffee
#UiTMSeremban3
#TheFutureIsNow

Otway hantar kat customer.. sambil tu blh p cuci mata. Sapa lagi nak order blh pm Bella >> 016-5423110 #mineralcoffee #bioseleza #bbpluscollagen

#MineralCoffee

Rm35 only💋

DM/Whatsapp me @ 0168865220 to place order❤

MOST RECENT

Min kaffee

Rm 28
Postage
Rm 8 sm
Rm 11 ss
Whatsapps now
+60146433638

#minkaffe #minkaffemurah #minkaffee #mineralcoffee #mineralkaffe #mineralcoffeemurah

Wow~ Hello ibu2 kat luar sana...Jom try #MineralCoffee
Tiada effect pada bayi anda..selamat untuk diminum!

Dm / Wa 0168865220

#STGMA
#UsahawanSTGMA
#MineralCoffee
#wanitahebat
#wanitaluarbiasa

Tak susah pun nak kurus slim Raya Haji nanti!! Minum kopi pun boleh bagi perut kita kenyang. Badan tak letih, boleh slim pulak tuu..! Harga mampu milik sekotak. Sumer boleh beli!

Ada yang dah berangan nak melaram pakai dress saiz S or M ker raya tahun ni?? Tunggu apa lagi, jom klik link dibawah utk Nurul Bantu.. https://www.wasap.my/601133347372

#LynarichLovers
#Lynarich
#Kopikurus
#Kurus
#Kopihijau
#GreenCoffee
#MineralCoffee
#kuruscepat
#kopihijauviral
#diet
#kuruscarasihat
#produkKurus
#visitmyIg
#bazaarpaknil
#detokkurus
#minumankurus
#jomkurus
#kevinZahriTips

TERTEKAN DENGAN LEM4K YANG BERLEBIHAN??
.
. 🔴Selalu berasa rendah diri? 🔴Selalu hilang keyakinan? 🔴5tress?
.
….disebabkan dengan benjolan lem4k di p e r u t, dagu, leng4n dan bahagian b4d4n?
Dah cube macam- macam produk tapi tak berhasil?
.
Kami ada penyelesaiannya, jom BERTIND4K SEKARANG !!
.
---------------------------------------------
Kopi Kuru5 PERTAMA Malaysia.
.
( 3 FUNGSI UTAMA )
.
➤ BURN FAT FAST
➤ REDUCE APPETITE
➤ INCREASE ENERGY
.
( 3 BAHAN UTAMA )
➤ GREEN COFFEE BEANS
➤ GUARANA
➤ GARCINIA CAMBOGIA .
----------------------------------------------
.
KELEBIHAN #Lynarichmineralcoffee:- 👉 Mengurangkan be.rat b4d4n tanpa diet yang ket4t 👉 Menghilangkan pe,rut boncitt 👉 Mengecilkan lengan 👉 Mengecilkan peh4 dan pung..gung 👉 Mengurangkan " double chin " 👉 Mencantikkan dan menegangkan kuIit ( kuIit tak menggeleber ) 👉 Menst4bilkan h0rm0n
hanya minum sebelum or selepas makan dan rasai perubahannya! 👉Membantu 4nda dari sembelit
.
PROM0SI ISTIMEWA SEKARANG!!
.
FAST RESPONS UTK DISK4UN + F.R.E.E POSTAGE + F.R.E.E LIMITED GIFT
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
http://LynarichKopiKuruih.wasap.my/60196212904
http://LynarichKopiKuruih.wasap.my/60196212904
http://LynarichKopiKuruih.wasap.my/60196212904
. 📌Limited stok sgt2!!!
.
.#LynarichLovers
#Lynarich
#Kopikurus
#Kurus
#Kopihijau
#GreenCoffee
#MineralCoffee
#kuruscepat
#kopihijauviral
#diet
#kuruscarasihat
#produkKurus
#visitmyIg
#bazaarpaknil
#detokkurus
#minumankurus
#jomkurus
#bakarlemak
#kevinZahriTips
#sayajualonline
#freepostage
#freepos
#jomkurus
#bakarkalori
#visitmyIg #minumankurus
#ubatkurus

Ada yg terpaksa bekerja atau berjaga lewat malam kerana kerja?? Atau kerana ada masalah INSOMNIA?
Penat,letih, rasa nak migrain je kan ?? Terliur tengok member minum kopi 3 in 1 mlm tadi. Tapi selalu #migrain je kalau minum yg tu..😨😨😨 Jangan bimbang.. #MinKaffe dgn khasiat garam buluh yg mengurangkan rasa pening & sakit kepala.

#MinKaffe memang sedap... aromanya hmmm termimpi2

Assalam....
Di antara KELEBIHAN MIN KAFFE & GARLIC adalah:
❤Membantu masalah gout & sakit sendi
❤Membantu masalah darah tinggi
❤Membantu pengidap penyakit kencing manis
❤Memberi tenaga
❤Badan terasa ringan
❤Buang angin
❤️Masalah sembelit
❤️Bantu masalah kolestrol
❤️Migrain
❤Gastrik
❤️Athma
❤️Selsema & sakit tekak
❤ Masalah senggugut
❤️Bagus untuk mereka yang mahu berdiet dgn sihat

Dan yg paling best buat anda yg nak #KURUS, MIN KAFFE dan GARLIC lah jawapannya..!!! Ia dapat membantu anda utk #berdiet dgn cara yg sihat & selamat!
Selepas minum pagi dgn MIN KAFFE dan GARLIC,anda akan terus rasa #kenyang sepanjang 8 jam!
.
RM32
KOSPOS:
+RM8SM
+RM12SBH/SRWK
.
❤HARGA X TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

CARA ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
.
#MinKaffe #MinKaffeMurah #MinKaffeOriginal #MinKaffeOriginalMurah #MineralCoffee #MineralCoffeeMurah #MineralCoffeeOriginal #MineralCoffeeOriginalMurah

JOM JIMAT. Promo Merdeka sempena 60 tahun kemerdekaan negara 😘 Promosi 2 kotak RM60‼️ to all coffee lovers boleh grab promosi ini. .
#minkaffe
#promosi
#merdeka
#kopigarambuluh
#mineralcoffee
#sayajual
#coffeelovers

JOM JIMAT. Promo Merdeka sempena 60 tahun kemerdekaan negara 😘 Promosi 2 kotak RM60‼️ to all coffee lovers boleh grab promosi ini. .
#minkaffe
#promosi
#merdeka
#kopigarambuluh
#mineralcoffee
#sayajual
#coffeelovers

JOM JIMAT. Promo Merdeka sempena 60 tahun kemerdekaan negara 😘 Promosi 2 kotak RM60‼️ to all coffee lovers boleh grab promosi ini. .
#minkaffe
#promosi
#merdeka
#kopigarambuluh
#mineralcoffee
#sayajual
#coffeelovers

JOM JIMAT. Promo Merdeka sempena 60 tahun kemerdekaan negara 😘 Promosi 2 kotak RM60‼️ to all coffee lovers boleh grab promosi ini. .
#minkaffe
#promosi
#merdeka
#kopigarambuluh
#mineralcoffee
#sayajual
#coffeelovers

Most Popular Instagram Hashtags