#mineralcoffee

129297 posts

TOP POSTS

Nk KURUS...
Perut buncit...
Nk yg mudah...
Nk yg cepat...
Nk yg murah... Jgn berlengah2 lg...
Mari cuba #mineralcoffee...
Sgt sedap...
Perut cepat kenyang... Nk buang angin dlm badan...
Mari cuba garlic....
Kalau ambik dua2...
Memang kebabom...
Sgt berbaloi2... CEPAT !!! STOK TERHAD !!! BULAN DEPAN NAIK HARGA!!! AGEN WANTED !!! Pm/wsp sis --
0173296971

#AgentPMG
#LovePMG
#KurusSebelumRaya

YOUNG SALUDABLE PALVONTA

Bermula dengan tester dan berkongsi pasal mineral coffee dengan diaorang. Alhamdulillah, bila nak final exam diaorang nak untuk minum bila nak study. sebab bila diaorang minum, badan rasa segar, nak study pun takde hal, tak rasa mengantuk, tak rasa lesu. Semua student layak untuk rasa kebaikan yang diaorang rasa.

#MineralCoffee
#UiTMSeremban3
#TheFutureIsNow

🌾🌾🌾PLATINUM MINERAL COFFEE🌾🌾🌾 🐝MINERAL COFFEE PLATINUM
🐝MINUMAN KESIHATAN EKSTRAK GARAM BULUH
.
Adakah anda mengalami masalah kencing manis,pelancaran darah tidak baik,darah tinggi,jantung,buasir,sembelit & macam-macam lagi? .
Anda disarankan mencuba Mineral Coffee PLATINUM. .
Mineral Coffee ini dijamin sesuai dan selamat diguna oleh semua peringkat umur.Jom atasi masalah anda sebelum terlambat! .
FUNGSI & KEISTIMEWAAN MINERAL COFFEE PLATINUM : ✔ Terdiri 100% bahan semula jadi seperti garam laut, buluh, Tanah liat dan dihasilkan melalui proses khusus. ✔ Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, dan kalsium ✔ Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan ✔ Menghilangkan keletihan fizikal dan mental ✔ Melegakan tekanan ✔ Tanpa bahan pengawet ✔ Tanpa GULA ✔ Bersifat alkali dan membantu menyeimbangkan pH badan ✔ Mengekalkan keseimbangan nutrien badan ✔ Menggalakkan metabolisme badan ✔ Menghilangkan tekanan ✔ Membekalkan tenaga berpanjangan
✔ Menghilangkan rasa mengantuk dan lesu ✔ Mengatasi masalah gastrik. ✔ Melegakan masalah sakit kepala. ✔ Mengurangkan senggugut. ✔ Menghilangkan rasa letih lesu,mengantuk dan sengal sendi. ✔ Merawat masalah kulit. ✔ Merawat resdung. ✔ Merawat masalah buasir dan sembelit. ✔ Melancarkan peredaran darah. ✔ Mampu mencegah kanser. ✔ Mengatasi masalah kencing manis,darah tinggi dan jantung. ✔ Sesuai untuk ibu mengandung.

CARA PENGAMBILAN MINERAL COFFEE
PLATINUM : ☕ 1 Sachet dibancuh bersama air panas @ air suam ☕ Diminum 2-3 kali sehari. Untuk kesan terbaik anda disarankan mengamalkan Mineral Coffee 3 kali sehari iaitu : 👉 Minum 1 sachet 1 jam sebelum sarapan pagi. 👉 Minum 1 sachet 1 jam sebelum makan tengahari. 👉 Minum 1 sachet pada waktu petang (Jadikan sebagai minuman petang)
ISI KANDUNGAN :
20 SACHET/BOX (26 Gram/Sachet) (Untuk 7-14 Hari Pengambilan)

Whatapp.. 0129601176
Rm20 exc postage
#mineralcoffee #mineralcoffeemurah #kopi

Find your favorite place to #breakthecup #mineralcoffee#mineralcoffee #coffee #costaricacoffee #hotspringtwist #floridaroaster 💦✈️☕️❤️🍃

Saya sudah . Anda bila lagi ?? #MineralCoffee

Dah nak puasa ni. Kene simpan stock min kaffe untuk sahur and berbuka.

Dah simpan lom stock? Kalau xcukup kita ada. Boleh roger taw. Plus tgah promo lagi.

PM/Whatsapp 📲 014-9716016

#mineralcoffee#specialdeal#discount#minkaffe#projektripleB

After dinner, kita ngopi pulak. Malam2 macam ni pekena @min.kaffe ☕️panas memang best. Sedap je rasa perut ni😊

#minkaffe
#mineralcoffee
#minumminkaffe
#minkaffedrinkersunited
#minkaffebybc

MOST RECENT

Rasa kenyang + segar selepas minum #mineralcoffee sangat sesuai sebagai minuman breakfast.

Garam buluh dapat neutralkan kafein dalam kopi. 1sachet > tension + sakit kepala terus hilang! Boleh cuba #mineralcoffee

#mineralcoffee mujarab untuk sakit lutut. Bukan saya kata.

Amalkan #mineralcoffee first ambik HB. Sampai terkezut nurse.

Antara yang menjadikan #mineralcoffee hot produk adalah disebabkan dapat menurunkan berat badan.

2sachet #mineralcoffee dapat meriahkan susu ibu. Wow!

Alhamdulillah susu semakin banyak setelah minum #mineralcoffee

Siapa yang sesuai untuk minum #mineralcoffee sesuai untuk wanita hamil & menyusu. HB cantik! Badan bertenaga! Elak sembelit!

#mineralcoffee dianggap sebagai milk booter > susu badan banyak.

Minum #mineralcoffee sejak awal kehamilan. Badan segar dan tak letih. Yang paling penting tiada morning sickness!

Minum #mineralcoffee susu semakin bertambah. Boleh menyusu sepenuhnya tanpa susu formula.

OMG !!! 😱😱😱
.
lai dapat info yang min kaffe dah ada yang fake...korang oh korang 📣📣📣..korang careful yek...
.
lg senang korang rojer je lai..
.
selamat oke !!! http://www.wasap.com/60122274708

#minkaffe #mineralcoffee #health #healthyfood #natural #coffelover #kopi #kopikurus #kopigemuk #malaysia #kualalumpur #selangor #eziprojectdamansara

Find your favorite place to #breakthecup #mineralcoffee#mineralcoffee #coffee #costaricacoffee #hotspringtwist #floridaroaster 💦✈️☕️❤️🍃

It's coffee time .. Do you like coffee with bamboo salt ? The taste was so good .. 1 cup for breakfast and 1 cup for high-tea before dinner can reduce your appetite .. #coffee #coffeemugs #coffeetalk #coffeetime☕️ #coffee☕️❤️ #coffeetable #coffeeshop #coffeeholic #coffeelovers #robustacoffee #mineralcoffee #projekSTG #sayajual #instagram #instagood #instadaily

Peluang Best👍 Now Korang Dah Boleh Berniaga Kopi Min Kaffe‼️Dalam 14 hari je dah boleh jana income RM2,000‼️

Best tau meniaga kopi @min.kaffe yang viral ni. Dengan modal RM50 je dah boleh mula💃Yang best tu tak payah promote lebih, semua orang dah tau betapa sedap dan sihatnya kopi ni😃👍

Banyak tau Benefits yg kita dapat bila meniaga @min.kaffe ni👯:
📢 Beli pada harga borong yg lebih murah👍
📢 Untung Tinggi👍
📢 Berniaga dari rumah, di masa lapang dan secara online sahaja
📢 Jana 💰income RM500 seminggu hingga RM3,000 sebulan
📢 Free latihan, workshop dan bahan promosi

Berminat and Tak Sabar nak mula⁉️
Whatsapp 👉#ejenminkaffe👈 ke +60122849052

#ejenminkaffe
#ejenkopi
#peluangberniaga
#peluangbisnes
#minkaffe
#mineralcoffee
#coffeelovers
#minkaffelovers
@min.kaffe

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags