#mineralcoffee

128470 posts

TOP POSTS

"Tahan Mengantuk 24 Jam"

Khasiat Mineral Coffee:☕☕☕ # Bertenaga dan Cergas sepanjang hari
# Hilang rasa keletihan badan dan sengal sendi
# Kurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik
# Kurang masalah sakit kepala akibat migrain
# Kurang sakit senggugut
# Melegakan masalah kulit seperti jerawat badan dan ekzema
# Kurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit
membantu mengurangkan masalah sukar tidur
# Bantu anda tidur lena diwaktu malam
# Kurang masalah buasir dan sembelit
# Membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dsb

Pm: 019 - 3139159

#Minkaffe #mineralcoffee #coffeelover #AwesomazingTeam #MeroketImpian

Nk KURUS...
Perut buncit...
Nk yg mudah...
Nk yg cepat...
Nk yg murah... Jgn berlengah2 lg...
Mari cuba #mineralcoffee...
Sgt sedap...
Perut cepat kenyang... Nk buang angin dlm badan...
Mari cuba garlic....
Kalau ambik dua2...
Memang kebabom...
Sgt berbaloi2... CEPAT !!! STOK TERHAD !!! BULAN DEPAN NAIK HARGA!!! AGEN WANTED !!! Pm/wsp sis --
0173296971

#AgentPMG
#LovePMG
#KurusSebelumRaya

🌾🌾🌾PLATINUM MINERAL COFFEE🌾🌾🌾 🐝MINERAL COFFEE PLATINUM
🐝MINUMAN KESIHATAN EKSTRAK GARAM BULUH
.
Adakah anda mengalami masalah kencing manis,pelancaran darah tidak baik,darah tinggi,jantung,buasir,sembelit & macam-macam lagi? .
Anda disarankan mencuba Mineral Coffee PLATINUM. .
Mineral Coffee ini dijamin sesuai dan selamat diguna oleh semua peringkat umur.Jom atasi masalah anda sebelum terlambat! .
FUNGSI & KEISTIMEWAAN MINERAL COFFEE PLATINUM : ✔ Terdiri 100% bahan semula jadi seperti garam laut, buluh, Tanah liat dan dihasilkan melalui proses khusus. ✔ Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, dan kalsium ✔ Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan ✔ Menghilangkan keletihan fizikal dan mental ✔ Melegakan tekanan ✔ Tanpa bahan pengawet ✔ Tanpa GULA ✔ Bersifat alkali dan membantu menyeimbangkan pH badan ✔ Mengekalkan keseimbangan nutrien badan ✔ Menggalakkan metabolisme badan ✔ Menghilangkan tekanan ✔ Membekalkan tenaga berpanjangan
✔ Menghilangkan rasa mengantuk dan lesu ✔ Mengatasi masalah gastrik. ✔ Melegakan masalah sakit kepala. ✔ Mengurangkan senggugut. ✔ Menghilangkan rasa letih lesu,mengantuk dan sengal sendi. ✔ Merawat masalah kulit. ✔ Merawat resdung. ✔ Merawat masalah buasir dan sembelit. ✔ Melancarkan peredaran darah. ✔ Mampu mencegah kanser. ✔ Mengatasi masalah kencing manis,darah tinggi dan jantung. ✔ Sesuai untuk ibu mengandung.

CARA PENGAMBILAN MINERAL COFFEE
PLATINUM : ☕ 1 Sachet dibancuh bersama air panas @ air suam ☕ Diminum 2-3 kali sehari. Untuk kesan terbaik anda disarankan mengamalkan Mineral Coffee 3 kali sehari iaitu : 👉 Minum 1 sachet 1 jam sebelum sarapan pagi. 👉 Minum 1 sachet 1 jam sebelum makan tengahari. 👉 Minum 1 sachet pada waktu petang (Jadikan sebagai minuman petang)
ISI KANDUNGAN :
20 SACHET/BOX (26 Gram/Sachet) (Untuk 7-14 Hari Pengambilan)

Whatapp.. 0129601176
Rm20 exc postage
#mineralcoffee #mineralcoffeemurah #kopi

Bismillah.....Petang tadi baru berkesempatan berjumpa ngan Abg Razmi di Mount Austin....Alhamdulillah...setelah setahun lebih terlantar & terbaring akibat serangan STROKE sebelah kiri badan...kini ..setelah 5 BULAN mengunakan BVSM Abg Razmi dah boleh berdiri...berjalan perlahan2...bangun setelah baring di lantai dgn sendiri....Ternyata Pengunaan BVSM..Bio Velocity Sleep Mate sangat membantu dalam kesihatan Abg Razmi . Di tambah pula dengan sapuan Bio Ever...minum Garam Buluh..Mineral Coffee setiap hari... Semangat Abg Razmi yg kuat & Yanie Saim Mieyanie yg sangat bersabar dengan dugaan..akhirnya...di terima Allah...Abg Razmi yg sangat teruja n happy begitu sporting bila saya dan Intan Roslan meminta untuk di buat testimoni..... YA Allah...kau izinkan lah Abg Razmi sembuh sepenuhnya..,seperti dahulu kala....dengan secepatnya....Sesungguhnya Ya Allah..tiada HAD akan Kekuasaan Mu Ya Allah......aminnn.... #BVsM?...mmg kena ada setiap rumah....bnyak lagi keistemewaan....
#BioEver.....Krim nano ajaib yg sangat BEST!!!
#MineralCoffee....Coffee yg mengandungi Garam Buluh .... tiada gula..tiada kalestrol & perisa tambahan.... Pada yg berminat..boleh refer pada consultant2 STG anda.... Hubungi Baie 0186634384

YOUNG SALUDABLE PALVONTA

Bermula dengan tester dan berkongsi pasal mineral coffee dengan diaorang. Alhamdulillah, bila nak final exam diaorang nak untuk minum bila nak study. sebab bila diaorang minum, badan rasa segar, nak study pun takde hal, tak rasa mengantuk, tak rasa lesu. Semua student layak untuk rasa kebaikan yang diaorang rasa.

#MineralCoffee
#UiTMSeremban3
#TheFutureIsNow

Otway hantar kat customer.. sambil tu blh p cuci mata. Sapa lagi nak order blh pm Bella >> 016-5423110 #mineralcoffee #bioseleza #bbpluscollagen

Hye hye hye!! Korang breakfast apa hari ni??? Sis minum favourite coffee.

As usual! Mineral Coffee di hati... Boleh cuba bg yg #coffeelovers ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
www.wasap.com.my/0109808430

Aselamatt pagii 😙❤ #mineralcoffee
#mineralcoffeelovers
#bamboosaltusers

.
" kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal tetapi ianya datang dari semangat tak pernah mengalah". Good morning! 😘
.
#coffeeoftheday
#kopigarambuluh
#mineralcoffee
#minkaffe

MOST RECENT

Berniaga Kopi pun Boleh Jadi Kaya

Don't Worry, kami akan ajar cara berniaga yang efektif dan bermacam lagi cara untuk generate income stabil dari RM1000.00 Sebulan.

Jangan takut dan jangan risau. Kami ajar, Anda buat saja!

Daftar sebagai #ejenkopi sekarang

#ejenkopi #minkaffe #mineralcoffee #kopigaram #jomberniaga #b2cproject #projekb2c
#sideincomemalaysia #2kerja

Kopi garam buluh #min.kaffe ni bukan sahaja sesuai untuk yang nak diet, nak kurus. Tapi, sangat sesuai untuk pesakit kencing manis 👍 Ini antara testimoni dari client yang hadapi masalah kencing manis during pregnancy. Alhamdulillah, dengan amalkan #min.kaffe , bacaan kencing manis berjaya diturunkan 😃

...
#minkaffe
#testimoniminkaffe
#mineralcoffee
#kopisihat
#kopigarambuluh
#kencingmanis #diabetes
#coffeelovers

Greetings Coffee Addicts‼️😙 Sekotak kopi #min.kaffe ada 20 sachets dan harga pulak RM33 jer✌️😃 Kopi stabak yg tetiap hari korang order tu jauh lagi mahal tau‼️

Kopi #min.kaffe dah sedap, lemak2 manis, takda gula and rendah kalori👍👍 Sedap & Sihat‼️💪😊
#minkaffe
#mineralcoffee
#kopigarambuluh
#coffeelovers
#sayajual
#bazaarpaknil
#coffeelovers

AWAS JANGAN SAMPAI TERKENA SUMPAHAN NI! .
.
Betulkan niat kurus utk mudah beribadat, mudah bergerak badan lebih sihat. Bukan pakai baju ketat !
Nak senang buat ibadat tapi tak jumpe solusi ?
.

JOM DAPATKAN PROMOSI 2 SACHET DENGAN LYNARICH COFFEE !

è PM SKRG DISINI 0196739117
è PM SKRG DISINI 0196739117
è PM SKRG DISINI 0196739117
.

#LynarichMineralCoffee
#MineralCoffee
#LynarichCoffee
#LynarichKopiHijau
#cantikmenawan
#kuruscepat
#kurusselamat
#kopihijauviral
#kopihijau
#greencoffee
#wanitabekerjaya
#surirumahberjaya
#JK1M
#misikuruskahwin
#cantikberseri

AWAS JANGAN SAMPAI TERKENA SUMPAHAN NI! .
.
Betulkan niat kurus utk mudah beribadat, mudah bergerak badan lebih sihat. Bukan pakai baju ketat !
Nak senang buat ibadat tapi tak jumpe solusi ?
.

JOM DAPATKAN PROMOSI 3 SACHET DENGAN LYNARICH COFFEE !
è wasap 60196212904
è wasap 60196212904
è wasap 60196212904
.

#LynarichMineralCoffee
#MineralCoffee
#LynarichCoffee
#LynarichKopiHijau
#cantikmenawan
#kuruscepat
#kurusselamat
#kopihijauviral
#kopihijau
#greencoffee
#wanitabekerjaya
#surirumahberjaya
#JK1M
#misikuruskahwin
#cantikberseri

Selamat tengahari semua. Lepas lunch mesti rasa mengantuk kan. @min.kaffe dapat hilangkan rasa ngantuk dekat office tu. Baru boleh settlekan banyak kerja dan kerja pun cepat habis. Bau #minkaffe ni pun dah boleh buat satu office nak minum, apa lagi rasanya yg sangat sedap. Kalau dah rasa sekali mesti nak kopi sihat ni lagi. Jom order dengan kami jom. Jangan lupa klik link kami di bio ❤️❤️ #kopikurus #slimcoffee #coffeeaddicts #kopisihat #kopi #coffeelovers #setkurus #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #minkaffe #minkaffelover #minkaffelovers #milkbooster #tambahsusubadan #original #kopimineral #mineralcoffee #setkurusbudget

Ada yg terpaksa bekerja atau berjaga lewat malam kerana kerja?? Atau kerana ada masalah INSOMNIA?
Penat,letih, rasa nak migrain je kan ?? Terliur tengok member minum kopi 3 in 1 mlm tadi. Tapi selalu #migrain je kalau minum yg tu..😨😨😨 Jangan bimbang.. #MinKaffe dgn khasiat garam buluh yg mengurangkan rasa pening & sakit kepala.

#MinKaffe memang sedap... aromanya hmmm termimpi2

Assalam....
Di antara KELEBIHAN MIN KAFFE & GARLIC adalah:
❤Membantu masalah gout & sakit sendi
❤Membantu masalah darah tinggi
❤Membantu pengidap penyakit kencing manis
❤Memberi tenaga
❤Badan terasa ringan
❤Buang angin
❤️Masalah sembelit
❤️Bantu masalah kolestrol
❤️Migrain
❤Gastrik
❤️Athma
❤️Selsema & sakit tekak
❤ Masalah senggugut
❤️Bagus untuk mereka yang mahu berdiet dgn sihat

Dan yg paling best buat anda yg nak #KURUS, MIN KAFFE dan GARLIC lah jawapannya..!!! Ia dapat membantu anda utk #berdiet dgn cara yg sihat & selamat!
Selepas minum pagi dgn MIN KAFFE dan GARLIC,anda akan terus rasa #kenyang sepanjang 8 jam!
.
RM32
KOSPOS:
+RM8SM
+RM12SBH/SRWK
.
❤HARGA X TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

CARA ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
.
#MinKaffe #MinKaffeMurah #MinKaffeOriginal #MinKaffeOriginalMurah #MineralCoffee #MineralCoffeeMurah #MineralCoffeeOriginal #MineralCoffeeOriginalMurah

😍😍 MIN KAFFE

Apa Keistimewaan Min Kaffe sehinggakan stok selalu SOLD OUT ?
● ANTIPENUAAN - agen antioksida yang baik.
● MENGAWAL PH BADAN
- boleh menuetralkan toksin berasid dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah,kolestrol dan lain-lain.
● MENCEGAH dan MERAWAT penyakit kronik - seperti penyakit jantung, darah tinggi, buah pinggan, kencing manis, migraine, kanser dan lain-lain masalah kesihatan.
● MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN - seperti gastrik, ulser perut, masalah usus,buasir sembelit, juga sebagai diet yang ekonomi.
● Mempunyai kesan DETOKSIFIKASI.
● Melegakan masalah ALAHAN, pigmentasi dan lain-lain masalah kulit. ● Memberi TENAGA dan juga kualiti KESIHATAN YANG BAIK kepada badan.

#minkaffe #detox #mineralcoffee #penghadaman #sakitjantung #darahtinggi #kencingmanis #antipenuaan #alahan

@min.kaffe kopi sihat yang sangat sedap. Seronoknya kopi ni bagus untuk banyak penyakit dan boleh kurus! Nak kurus dan perut kempis tambah garlic tablet. Jom diet dengan set budget kurus ni. Cepat order dengan kami sekarang. Jangan lupa klik link kami di bio ❤️❤️. #kopikurus #slimcoffee #coffeeaddicts #kopisihat #kopi #coffeelovers #setkurus #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #minkaffe #minkaffelover #minkaffelovers #milkbooster #tambahsusubadan #original #kopimineral #mineralcoffee #setkurusbudget

HILANG 4KG DALAM MASA 7 HARI JERR
.
.
Nahh testimoni kita dapat daripada customer kami sendiri.
Minum Lynarich Kopi Hijau kurang selera makan, tak ada rasa nak mengunyah je manjang hehe
Minum Lynarich Kopi Hijau, berat badan pun turun 7KG & customer kita usaha dengan lebih dia workout sikit. .
.
Rasa-rasa kalau dia workout banyak, berapa banyak peluh dia keluar & berapa belas KG dia hilang ???
.
Korang fikir la sendiri .
#LynarichMineralCoffee
#MineralCoffee
#LynarichCoffee
#LynarichKopiHijau
#cantikmenawan
#kuruscepat
#kurusselamat
#kopihijauviral
#kopihijau
#greencoffee
#wanitabekerjaya
#surirumahberjaya
#JK1M
#misikuruskahwin
#cantikberseri

'Lawas buang air besar, berat badan da turun, Susu melimpah ruah sampai berkali2 kena pam'
.
Misi mak kurus, anak kenyang 😊
.
Minkaffe boleh diminum ibu berpantang yer sayang sayang.
Susu makin banyak
Berat badan pon turun
Membuang pon lawas
Badan lebih bertenaga lebih segar
.
Berminat utk try whatsapp kakak yer ..
.
0106652737
.
#ProjekSTG #RockStarEmpire #BalqisFighters #MisikuFezah
#KopiGaramBuluh #Minkaffe #KopiGaram #KopiMasin #KopiViral #KopiMineral #MineralCoffee #MilkBooster #UbatSembelit #NakKurus #NakCantik #LetsCantik #KopiSedap #KopiCantik #kopilangsing #kopimonatox

'Lawas buang air besar, berat badan da turun, Susu melimpah ruah sampai berkali2 kena pam'
.
Misi mak kurus, anak kenyang 😊
.
Minkaffe boleh diminum ibu berpantang yer sayang sayang.
Susu makin banyak
Berat badan pon turun
Membuang pon lawas
Badan lebih bertenaga lebih segar
.
Berminat utk try whatsapp kakak yer ..
.
0106652737
.
#ProjekSTG #RockStarEmpire #BalqisFighters #MisikuFezah
#KopiGaramBuluh #Minkaffe #KopiGaram #KopiMasin #KopiViral #KopiMineral #MineralCoffee #MilkBooster #UbatSembelit #NakKurus #NakCantik #LetsCantik #KopiSedap #KopiCantik #kopilangsing #kopimonatox

Sape Ade Problem Perut Kedepan Macam Nie? Yana Nak Tolong Yg Betol2 Serious Tak Nak Dah Perut Boroi Kedepan! 😃

#LynarichMineralCoffee
#KopiHijauViral
#MineralCoffee
Just PM Terus Yana Okay👌

@min.kaffe kopi sihat yang sangat sedap. Seronoknya kopi ni bagus untuk banyak penyakit dan boleh kurus! Nak kurus dan perut kempis tambah garlic tablet. Jom diet dengan set budget kurus ni. Cepat order dengan kami sekarang. Jangan lupa klik link kami di bio ❤️❤️. #kopikurus #slimcoffee #coffeeaddicts #kopisihat #kopi #coffeelovers #setkurus #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #minkaffe #minkaffelover #minkaffelovers #milkbooster #tambahsusubadan #original #kopimineral #mineralcoffee #setkurusbudget

.
Kalau tak dak stock #MinKaffe kat rmh mmg nahas. Hari2 org nak !!
.
.
TANPA GULA
TINGGI ALKALI
KURANG KAFEIN
.
.

Jeng jeng... Skrg ada promosi tau, uolls…
.
3 kotak – RM90 jer (free pos !!)
Harga asal: RM 33 (sekotak)
.
.
Rasa malas nk kluar rumah panas2 ni?
Kami poskan terus ke rumah anda.
Free pos !!
.
.
Wsapp :
Klik link di profile.
.
.
.
.
Min Kaffe – kopi sihat lagi sedap.
Mari lekas !!
.
.
http://www.mawardusqie.com/2016/08/28/min-kaffe-kopi-sihat/
.
.
#MineralCoffee #Kopi #HaiO #KopiHaiO #MinKaffe #Promosi #TopLeadersCircle #PBAngels

.
Kalau tak dak stock #MinKaffe kat rmh mmg nahas. Hari2 org nak !!
.
.
TANPA GULA
TINGGI ALKALI
KURANG KAFEIN
.
.

Jeng jeng... Skrg ada promosi tau, uolls…
.
3 kotak – RM90 jer (free pos !!)
Harga asal: RM 33 (sekotak)
.
.
Rasa malas nk kluar rumah panas2 ni?
Kami poskan terus ke rumah anda.
Free pos !!
.
.
Wsapp :
Klik link di profile.
.
.
.
.
Min Kaffe – kopi sihat lagi sedap.
Mari lekas !!
.
.
http://www.mawardusqie.com/2016/08/28/min-kaffe-kopi-sihat/
.
.
#MineralCoffee #Kopi #HaiO #KopiHaiO #MinKaffe #Promosi #TopLeadersCircle #PBAngels

Most Popular Instagram Hashtags