#mineralcoffee

128829 posts

TOP POSTS

Nk KURUS...
Perut buncit...
Nk yg mudah...
Nk yg cepat...
Nk yg murah... Jgn berlengah2 lg...
Mari cuba #mineralcoffee ...
Sgt sedap...
Perut cepat kenyang... Nk buang angin dlm badan...
Mari cuba garlic....
Kalau ambik dua2...
Memang kebabom...
Sgt berbaloi2... CEPAT !!! STOK TERHAD !!! BULAN DEPAN NAIK HARGA!!! AGEN WANTED !!! Pm/wsp sis --
0173296971

#AgentPMG
#LovePMG
#KurusSebelumRaya

🌾🌾🌾PLATINUM MINERAL COFFEE🌾🌾🌾 🐝MINERAL COFFEE PLATINUM
🐝MINUMAN KESIHATAN EKSTRAK GARAM BULUH
.
Adakah anda mengalami masalah kencing manis,pelancaran darah tidak baik,darah tinggi,jantung,buasir,sembelit & macam-macam lagi? .
Anda disarankan mencuba Mineral Coffee PLATINUM. .
Mineral Coffee ini dijamin sesuai dan selamat diguna oleh semua peringkat umur.Jom atasi masalah anda sebelum terlambat! .
FUNGSI & KEISTIMEWAAN MINERAL COFFEE PLATINUM : ✔ Terdiri 100% bahan semula jadi seperti garam laut, buluh, Tanah liat dan dihasilkan melalui proses khusus. ✔ Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, dan kalsium ✔ Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan ✔ Menghilangkan keletihan fizikal dan mental ✔ Melegakan tekanan ✔ Tanpa bahan pengawet ✔ Tanpa GULA ✔ Bersifat alkali dan membantu menyeimbangkan pH badan ✔ Mengekalkan keseimbangan nutrien badan ✔ Menggalakkan metabolisme badan ✔ Menghilangkan tekanan ✔ Membekalkan tenaga berpanjangan
✔ Menghilangkan rasa mengantuk dan lesu ✔ Mengatasi masalah gastrik. ✔ Melegakan masalah sakit kepala. ✔ Mengurangkan senggugut. ✔ Menghilangkan rasa letih lesu,mengantuk dan sengal sendi. ✔ Merawat masalah kulit. ✔ Merawat resdung. ✔ Merawat masalah buasir dan sembelit. ✔ Melancarkan peredaran darah. ✔ Mampu mencegah kanser. ✔ Mengatasi masalah kencing manis,darah tinggi dan jantung. ✔ Sesuai untuk ibu mengandung.

CARA PENGAMBILAN MINERAL COFFEE
PLATINUM : ☕ 1 Sachet dibancuh bersama air panas @ air suam ☕ Diminum 2-3 kali sehari. Untuk kesan terbaik anda disarankan mengamalkan Mineral Coffee 3 kali sehari iaitu : 👉 Minum 1 sachet 1 jam sebelum sarapan pagi. 👉 Minum 1 sachet 1 jam sebelum makan tengahari. 👉 Minum 1 sachet pada waktu petang (Jadikan sebagai minuman petang)
ISI KANDUNGAN :
20 SACHET/BOX (26 Gram/Sachet) (Untuk 7-14 Hari Pengambilan)

Whatapp.. 0129601176
Rm20 exc postage
#mineralcoffee #mineralcoffeemurah #kopi

YOUNG SALUDABLE PALVONTA

Bermula dengan tester dan berkongsi pasal mineral coffee dengan diaorang. Alhamdulillah, bila nak final exam diaorang nak untuk minum bila nak study. sebab bila diaorang minum, badan rasa segar, nak study pun takde hal, tak rasa mengantuk, tak rasa lesu. Semua student layak untuk rasa kebaikan yang diaorang rasa.

#MineralCoffee
#UiTMSeremban3
#TheFutureIsNow

MINERAL COFFEE DAN IBU BERPANTANG

Tq sis Malai Nuraini kerana share feedback berpantang dengan mineral coffee...katanya selepas minum mineral coffee,beliau jadi
✔️Lebih Bertenaga
✔️hilang sakit-sakit badan
✔️susu badan banyak..mencurah2
✔️berat turun 13 KG

Wahh !! 😍😍 Ibu berpantang pon bagus minum mineral coffee ni !! Haa sape2 yang tengah berpantang or bakal berpantang tu jom berubah ke kopiviral ni.. Bukan sahaja sedap tapi mengandungi khasiat yg pelbagai..😉😉 best kan???jom dapatkan mineral coffee anda sekarang 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
PM/WhatsApps 📲📲 014 6315603
PM/WhatsApps 📲📲 014 6315603
PM/WhatsApps 📲📲 014 6315603

COD Area : BANGI, SG MERAB, TETAS JERNANG, PUTRAJAYA, NILAI, BUKIT MAHKOTA,UKM,UPM.

#AzziEjenSahSHOM866010
#ProjekRM1000seMinggu |bizOnline ModalRM50 cara STG #beU #minkaffe #mineralcoffee

Otway hantar kat customer.. sambil tu blh p cuci mata. Sapa lagi nak order blh pm Bella >> 016-5423110 #mineralcoffee #bioseleza #bbpluscollagen

Sabar menanti utk bertemu pencinta minkaffe 😍

Alhamdulillah selesai pos minkaffe😍 moga2 cik minkaffe selamat dlm perjalanan. 😉

#minkaffe #mineralcoffee

Serius aku rindu masa ni tahun 2015 ...😢😭😢 :
:
:

Pukulan #coffemineral + #garlictablet
" Tak sampai 2week berat badan sy kini 70kg sbelum ini 75kg ... hanya amalkan pagi dan malam shaja ...perut x terasa lapar "
#alhamdulillah
Dapatkan di pasaran .... BERANI MENCUBA !!! #mineralcoffee #garlictablet #minkaffe

Mineral Coffee + Cincau = perghhh torbaik.... Cenggini 👍👍👍👍👍 #mineralcoffee

MOST RECENT

Asbab SET PKP susu Badan Meriah!!? Sekadar untuk berkongsi cerita.. 3 bulan lepas, Scroll fb nampak my leader Jueliana Binti Jamani post tentang #minkaffe dan #garlic .
Masa tu menunggu hari untuk lahirkan zayyan.
Bila dah lahirkan baby zayyan, saya pun mula consume #minkaffe . 💟Dulu, nak bagi ada susu, kena g jumpa bidan, urut susu.. Bila dah minum.. X payah pergi jumpa bidan.
💟dulu ada susu, tapi susu cair.. Sekarang susu dah pekat. 💟dulu, sekali pam 3oz, sekarang sekali pam boleh dapat 6oz-9oz. 💟sekarang baby zayyan baru 3 bulan dah 7kg. 💟secara tak sengaja, ibunye pun boleh kurus juga. 💟akhirnya, saya memilih utk jd ahli STG.
Kepuasannye jg sebab kita dapat kongsi dengan org kebaikan bila kita amalkan set PKP ni.
Semoga jd asbab kebaikan.
credit zurina abd Majid

Pm @ wa 0199620887

#projekRM1000seminggu |Biz online cara STG |ModalRM50 #BeU #cozuma #CalitCalitCantik #cozumaCCcream #maharani #makeupartist #dherbsterlajaklaris #vivixshaklee #KopiMineral #mineralcoffee #sabunhijaumagic_ori #adleesyabeauty #shakeme #shaklee

Vader's Monday Be Like:
"Kamon‼️Cepatlah gerak jarum jam tu! Cepatlah pukul 5pm, nak balik ambik anak ni✋"

Pada korang2 yg tengah kerja tu, udah2 le termenung panjang, Stop sekejap, jom kita pekena @min.kaffe segelas‼️😙

#maytheforcebewithyou
#vadersmondaybelike
#lol
#darthvaderhatesmonday
#minkaffe
#mineralcoffee
#coffeelovers
#minkaffelovers
#starwars
#darthvader

MIN KAFFE @ MINERAL COFFEE

1 BOX➡RM30 EXC POS
5 BOX➡RM27/EACH
10 BOX➡RM26/EACH
1 CATON 24 BOX➡RM25/EACH pos

FUNGSI/KEBAIKAN/MANFAAT
MINERAL COFFEE

Membekalkan tenaga sepanjang hari.
Mengatasi masalah gastrik.
Melegakan masalah sakit kepala.
Mengurangkan senggugut.
Menghilangkan rasa letih lesu,mengantuk dan
sengal sendi.
Merawat masalah kulit.
Merawat resdung.
Merawat masalah buasir dan sembelit.
Melancarkan peredaran darah.
Mampu mencegah kanser.
Mengatasi masalah kencing manis,darah tinggi
dan jantung.
Sesuai untuk ibu mengandung.

CARA PENGGUNAAN/CARA PENGAMBILAN
MINERAL COFFEE

1 sachet 1 jam sebelum breakfast.
1 sachet 1 jam sebelum lunch.
1 sachet minum petang.

TIPS KESIHATAN BADAN

Mengekalkan kadar hidrasi dalam badan.
Pengambilan nutrisi yang seimbang,sihat.
Kurangkan pengambilan makanan berlebihan.
Hindari makanan bergula.
Hindari merokok.
Mengawal tekanan.
Perlukan rehat yang secukupnya.
Banyakkan minum air putih.

KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Mineral Coffee 100% dijamin HALAL dan disahkan KKM.

PANTANG LARANG MINERAL COFFEE

Untuk hasil yang baik minum air kosong sekurang-kurangnya
2liter setiap hari.
Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
Amalkan gaya hidup sihat.
Kurangkan makanan tidak berkhasiat.
Lemak tinggi.
Berminyak.
Minuman bergas.
Minuman keras.
Kami doakan anda hasil yang terbaik😊

WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊

#mineralcoffee #mineralcoffeeborong #borongmineralcoffee #kopimineral #mineralcoffeemurah #mineralcoffeekuantan #mineralcoffeeborongkuantan #mineralcoffeerm22 #mineralcoffeerm26 #mineralcoffeeoriginal #mineralcoffeegarambuluh #mineralcoffeeagent #mineralcoffeehaio #minkaffe #minkaffekuantan #mineralcoffeemurahkuantan #minkaffemurahkuantan

MIN KAFFE @ MINERAL COFFEE

1 BOX➡RM30 EXC POS
5 BOX➡RM27/EACH
10 BOX➡RM26/EACH
1 CATON 24 BOX➡RM25/EACH pos

FUNGSI/KEBAIKAN/MANFAAT
MINERAL COFFEE

Membekalkan tenaga sepanjang hari.
Mengatasi masalah gastrik.
Melegakan masalah sakit kepala.
Mengurangkan senggugut.
Menghilangkan rasa letih lesu,mengantuk dan
sengal sendi.
Merawat masalah kulit.
Merawat resdung.
Merawat masalah buasir dan sembelit.
Melancarkan peredaran darah.
Mampu mencegah kanser.
Mengatasi masalah kencing manis,darah tinggi
dan jantung.
Sesuai untuk ibu mengandung.

CARA PENGGUNAAN/CARA PENGAMBILAN
MINERAL COFFEE

1 sachet 1 jam sebelum breakfast.
1 sachet 1 jam sebelum lunch.
1 sachet minum petang.

TIPS KESIHATAN BADAN

Mengekalkan kadar hidrasi dalam badan.
Pengambilan nutrisi yang seimbang,sihat.
Kurangkan pengambilan makanan berlebihan.
Hindari makanan bergula.
Hindari merokok.
Mengawal tekanan.
Perlukan rehat yang secukupnya.
Banyakkan minum air putih.

KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Mineral Coffee 100% dijamin HALAL dan disahkan KKM.

PANTANG LARANG MINERAL COFFEE

Untuk hasil yang baik minum air kosong sekurang-kurangnya
2liter setiap hari.
Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
Amalkan gaya hidup sihat.
Kurangkan makanan tidak berkhasiat.
Lemak tinggi.
Berminyak.
Minuman bergas.
Minuman keras.
Kami doakan anda hasil yang terbaik😊

WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊

#mineralcoffee #mineralcoffeeborong #borongmineralcoffee #kopimineral #mineralcoffeemurah #mineralcoffeekuantan #mineralcoffeeborongkuantan #mineralcoffeerm22 #mineralcoffeerm26 #mineralcoffeeoriginal #mineralcoffeegarambuluh #mineralcoffeeagent #mineralcoffeehaio #minkaffe #minkaffekuantan #mineralcoffeemurahkuantan #minkaffemurahkuantan

Relaks la.. Jom kita pegi minum coffee dulu😙☕️

Dok hadap kerja tu, bukannya boleh habis pun😝

#coffeetime
#coffeebreak
#minkaffe
#mineralcoffee
#coffeelovers
#minkaffelovers

Haa.. Ni dia wakil Agent Home Stokist kami di Tanah Merah, Kelantan - Cikgu Rosnah Haron😃

Mano2 sek kelate kito, bulih oda terus stok @min.kaffe & eziclean dari Cikgu Rosnah👍

Cepat2 oda sebelum stok kehabisan‼️😄

#bchomestokistprogram
#cikgubisnesonline
#produkviral
#lakukeras
#sayajual
#minkaffe
#mineralcoffee
#eziproject
#eziclean
#ezicleanlaundry
#ezicleantoiletandfloorcleaner
#sekkitopakatnego
#kelate
#tanahmerah

SET KEMPIS PERUT!! Kombinasi Kopi Tanpa Gula diperkaya dengan Garam Buluh Korea dengan Kebaikan Bawang Putih yang memang power buang angin dan lancarkan pengaliran darah.

Ramai dah yang cuba amalkan dan dapat hasil yang terbaik!

MIN KAFFE - RM 33
GARLIC TABLET - RM 44
1 SET - RM 75

JOM dapatkan Set Kempis Perut sekarang!

To order,pm/wa 📲0168233807

#minkaffee #minkaffe #mineralcoffee #sayajualmineralcoffee #sayajualminkaffe #kopikurus #mineralcoffeegombak #mineralcoffeewangsamaju #codgombakbatucaves #codgombak #codwangsamaju #sabah #kuching #sarawak #setapak #gombak #wangsamaju #tamanmelati #projekstg

SATU KOPI BANYAK KHASIAT.☕☕☕ .
✔ Badan bertenaga
✔ Sakit badan hilang
✔ Milkbooster
✔ Kurus 13kg
.
Migrain, gastrik, detoks, HB rendah.. pun boleh improve dan dpt manfaat drpd Min Kaffe ni tau.
.
Pasal tu ahkak tak jemu2 share dan share dengan u olls. Sebab dah ramai kawan2 akak yg dpt positive result bila mula minum Min Kaffe. Korang pun boleh jugak.
.
Sesiapa lagi yg nk try kopi banyak khasiat ni....apa lagi. Jom pm akak laju2.
. 📲📞😄 MARY 0126964118
.
#minkaffe #mineralcoffee #kopislim #themagicofparttime
#projekSTG

♡ KEMPIS PERUT DENGAN CARA MURAH & SELAMAT♡

Minkaffe & Garlic = Set Kempis perut
.
Minkaffe ni tiada caffein & tiada gula.
Dan mempunyai Garam Buluh yg mempunyai mineral yg tinggi. .
Orang yg ada Gastrik & Migrain boleh minum ni. .
Setengah jam minum , makan garlic pula bagi Menurunkan Paras Kolesterol , & ofcoz Antibiotik semulajadi yg selamat.
.
Ada cara minum baru berkesan. Mau tau? Pm k
.
Ada harga special utk set PKP ni (minkaffe+ Garlic)

#garlic
#mineralcoffee
#minkaffe
#projekstg
#elitkingdom
#saleenminkaffe
#minkaffesaleen

@Regrann from @minkaffe2u - IKLAN MIN KAFFE ADA DI MANA-MANA
.
.
Wah terasa teruja tengok iklan #MinKaffee ada dimana mana. Hari hari ada permintaan hari hari orang minum kopi.
Jadi apa lagi jangan tengok je meh try satu satunya kopi garam buluh ada di dunia.
.
.
.

WA 019-4352249
WA 019-4352249 .
.

#kopikurus #kopisihat #kopigarambuluh #mineralcoffee #minkaffe #garambuluh #garlic #setpkp #projekkempiskurus #minkaffesungaipetani . #kopidiet
. - #regrann

@Regrann from @minkaffe2u - JOM DETOX !!!
.

keluarkan semua toksin-toksin dalam badan tu bagi clear baru lah badan sihat dan bertenaga. Cuba dulu baru taw !! Ramuan kopi rabusta dan garam buluh berkualiti tinggi.

Membantu memberi dan merawat 😎 .
✔Energy Booster
✔Kenyang sepanjang hari
✔Merawat DARAH TINGGI
✔Merawat MIGRAIN
✔Merawat SENGGUGUT
✔Melawaskan SEMBELIT
✔Merawat Imsomnia
✔Merawat HB LOW - IBU HAMIL
✔Merawat KENCING MANIS
✔Merawat ASMA
✔Merawat gastrik
.
Pekena secawan pasti mau lagi 😉😉😉 📲019-4352249

#MinKaffe #sungaipetani #OnlineModalRM50 #mineralcoffee #jomkurus #jomsihat #setkurusbajet #setkempisperut #kurussecarasihat #buangangin #buanglemak #kopigarambuluh #sihatdancantik #kencingmanis #asma #darahtinggi #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #produkkurus - #regrann

@Regrann from @minkaffe2u - HILANG 25 KG DALAM 5 BULAN!!???
.
👉Tanpa perlu masuk gym. .
👉Tanpa bersenam .
👉Tak payah diet!!! .
.
Mesti CUBA HARI NI
.
Jom KURUS!!! .
.
Whatsapp 019-4352249.
.
#minkaffe #kopigarambuluh #kopikesihatan #mineralcoffee #setpkp #garlic #projekkempisperut #minkaffesungaipetani #sungaipetani #kopikurus #kopidiet - #regrann

1) NAK LANGSING TAPI TAK BERKESAN

SIBUK KERJA …TAK SEMPAT BERSENAM.. Jika ada masalah gini…pilihan terbaik utk anda adalah dgn memiliki SET KURUS BAJET !! Mudah, selamat & berkesan.

Pssst....Adakah uols tersenarai seperti dibawah :⤵⤵⤵⤵ ✔ kenaikan BERAT BADAN mula terjadi. ✔ Mereka yang mula merasakan baju2 semakin sendat
✔ Mereka yang SUKAR dan LIAT sangat nak KURUS – kerana tak sempat bersenam
✔ Bagi yang dalam proses nak kurus tapi sangat LIAT
✔ Ibu-ibu yang LEPAS BERSALIN..
✔ Ingin mengamalkan cara hidup bersenam tetapi sentiasa sibuk. ✔ Ingin kekal sihat. ✔ Sesiapa yang Ingin Mendapatkan BMI yang Ideal.
✔ Sesiapa yang Mementingkan Kulit dan Penampilan Cantik & Bergaya.
✔ Bagi Bakal-bakal Pengantin.
✔ Bermasalah TOKSIN ⤵⤵⤵⤵
Untuk RESPON PANTAS - SILA WHATSAPP :: CODE ---> NAK SKB

SEND KE 012-4445521
SEND KE 012-4445521
SEND KE 012-4445221

#setkurusbajet #mineralcoffee #garlictablet #nakkurus #typaheyfah #thediamondcircle

4 Different Taste of #MinKaffe in a cup that it will make your day amazing!☕ ☕#Salty
#Sweet
#Bitter #Chocolate / #Mocha 🍫

Finally, with this 4 combination of taste, you will feel #CALM for the whole day ☺

Have you try it?
Contact me Diana 0127404740

#dianajual #MinKaffesingapore #minkaffejb #minkaffejohor #coffeesesh #coffeeshop #kopigarambuluh #mineralcoffee #coffeelover #coffeeaddict #thediamondcircle #minkaffeagent needed ☕

Most Popular Instagram Hashtags