#mineralcoffee

129079 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum semua 🤗
Hari nih Amai nak tolong ibu jual satu produk yang dipanggil Mineral Coffee.. dah ramai orang minum nih dan yang paling besh coffee nih kurang gula tau !! 😘
Sesiapa yang suka minum coffee nih sila follow @nor_allyza @nor_allyza @nor_allyza dm atau whatsapp okay ✌🏻✌🏻 #mineralcoffee #mineralcoffeegarambuluh
#ibusukaminumcoffee

Nk KURUS...
Perut buncit...
Nk yg mudah...
Nk yg cepat...
Nk yg murah... Jgn berlengah2 lg...
Mari cuba #mineralcoffee...
Sgt sedap...
Perut cepat kenyang... Nk buang angin dlm badan...
Mari cuba garlic....
Kalau ambik dua2...
Memang kebabom...
Sgt berbaloi2... CEPAT !!! STOK TERHAD !!! BULAN DEPAN NAIK HARGA!!! AGEN WANTED !!! Pm/wsp sis --
0173296971

#AgentPMG
#LovePMG
#KurusSebelumRaya

Saya sudah . Anda bila lagi ?? #MineralCoffee

🌾🌾🌾PLATINUM MINERAL COFFEE🌾🌾🌾 🐝MINERAL COFFEE PLATINUM
🐝MINUMAN KESIHATAN EKSTRAK GARAM BULUH
.
Adakah anda mengalami masalah kencing manis,pelancaran darah tidak baik,darah tinggi,jantung,buasir,sembelit & macam-macam lagi? .
Anda disarankan mencuba Mineral Coffee PLATINUM. .
Mineral Coffee ini dijamin sesuai dan selamat diguna oleh semua peringkat umur.Jom atasi masalah anda sebelum terlambat! .
FUNGSI & KEISTIMEWAAN MINERAL COFFEE PLATINUM : ✔ Terdiri 100% bahan semula jadi seperti garam laut, buluh, Tanah liat dan dihasilkan melalui proses khusus. ✔ Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, dan kalsium ✔ Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan ✔ Menghilangkan keletihan fizikal dan mental ✔ Melegakan tekanan ✔ Tanpa bahan pengawet ✔ Tanpa GULA ✔ Bersifat alkali dan membantu menyeimbangkan pH badan ✔ Mengekalkan keseimbangan nutrien badan ✔ Menggalakkan metabolisme badan ✔ Menghilangkan tekanan ✔ Membekalkan tenaga berpanjangan
✔ Menghilangkan rasa mengantuk dan lesu ✔ Mengatasi masalah gastrik. ✔ Melegakan masalah sakit kepala. ✔ Mengurangkan senggugut. ✔ Menghilangkan rasa letih lesu,mengantuk dan sengal sendi. ✔ Merawat masalah kulit. ✔ Merawat resdung. ✔ Merawat masalah buasir dan sembelit. ✔ Melancarkan peredaran darah. ✔ Mampu mencegah kanser. ✔ Mengatasi masalah kencing manis,darah tinggi dan jantung. ✔ Sesuai untuk ibu mengandung.

CARA PENGAMBILAN MINERAL COFFEE
PLATINUM : ☕ 1 Sachet dibancuh bersama air panas @ air suam ☕ Diminum 2-3 kali sehari. Untuk kesan terbaik anda disarankan mengamalkan Mineral Coffee 3 kali sehari iaitu : 👉 Minum 1 sachet 1 jam sebelum sarapan pagi. 👉 Minum 1 sachet 1 jam sebelum makan tengahari. 👉 Minum 1 sachet pada waktu petang (Jadikan sebagai minuman petang)
ISI KANDUNGAN :
20 SACHET/BOX (26 Gram/Sachet) (Untuk 7-14 Hari Pengambilan)

Whatapp.. 0129601176
Rm20 exc postage
#mineralcoffee #mineralcoffeemurah #kopi

Ni pun sama, letih daaah 😆😆😆
.
.
#mineralcoffee

YOUNG SALUDABLE PALVONTA

Bermula dengan tester dan berkongsi pasal mineral coffee dengan diaorang. Alhamdulillah, bila nak final exam diaorang nak untuk minum bila nak study. sebab bila diaorang minum, badan rasa segar, nak study pun takde hal, tak rasa mengantuk, tak rasa lesu. Semua student layak untuk rasa kebaikan yang diaorang rasa.

#MineralCoffee
#UiTMSeremban3
#TheFutureIsNow

Otway hantar kat customer.. sambil tu blh p cuci mata. Sapa lagi nak order blh pm Bella >> 016-5423110 #mineralcoffee #bioseleza #bbpluscollagen

MOST RECENT

Haa.. Sebelum ni ramai yg tahu kopi☕️ @min.kaffe ni kalau amalkan boleh jadi kurus‼️ •
Tapi.. Korang tahu tak yg kopi☕️ @min.kaffe ni jugak boleh buat korang yg kurus keding jadi gemok⁉️ haa.. Serius tau😙 nak tahu cara, meh beli dengan abangKopi😁👍

#kopigemuk
#kopisihat
#mineralcoffee
#minkaffe
#minkaffebybc
#minkaffelovers
#coffeelovers
#kopikurus
#kopigarambuluh

It's Coffee Time‼️☕️😙 lupakan dulu traffic jem tu, kita pergi bancuh kopi @min.kaffe secawan duluu👯

#coffeetime
#minkaffetime
#coffeelovers
#minkaffelovers
#minkaffe
#minkaffebybc
#kopigarambuluh
#mineralcoffee

Sempena Ramadhan yang bakal tiba tak lama lagi ni.. Kami di @min.kaffe nak ucapkan "Jangan lupa ganti puasa" dan Selamat Menyambut Puasa. Ramadhan Kareem‼️😃

@min.kaffe juga nak war2
kan promosi beli 3 box kopi pada harga RM100. Price tu dah termasuk poslaju tau (utk sem.msia) Untuk Sabah&Sarawak, pm tepi ye😁
P/s- if korang beli 24 kotak, automatik postage free tau (seluruh msia)😃
#minkaffe
#promosiminkaffe
#promosiramadhan2017
#promosiramadhan
#kopigarambuluh
#mineralcoffee
#coffeelovers
#minkaffelovers
#freepostage
#sayajual

Ada apa dengan min kaffe ni ?
Ada kopi Robusta + Garam buluh .
.
#mineralcoffeemurah #magnesium #mineralcoffee #minkaffe #sungaipetani #malaysia #coffeetime

MIN KAFFEE
Harga RM 28
Postage
SEM RM 8
SS RM 12 +6094817708
Manfaat Min Kaffe Garam Buluh (kaya dengan bahan mineral seperti magnesium, besi, kalsium & kalium)
Menggalakkan penyerapan kalsium
Kaya dengan unsur anti pengoksidaan untuk melawan penyakit
Menghilangkan keletihan fizikal dan mental - memberi kesegaran dan tenaga tambahan
Melegakan tekanan
Sesuai untuk diet harian - kurang rasa lapar, dan boleh menurunkan berat badan
Meneutralkan asid dalam badan
Mencegah & menstabilkan kencing manis dan darah tinggi
Mencegah & memulihkan gatstrik dan migrain
Membantu proses pencernaan dan pelawasan
#minkaffee #mineralcoffee #garambuluh

Minum mineral coffee ni bagus tau, sebab dapat bekalkan garam mineral dalam badan .
.
#minkaffe2u #mineralcoffee #kedah

🎀 MINERAL COFFEE @ MIN KAFFE 🎀 💎 TAMBAH TENAGA
💎 CEGAH GASTRIK
💎 TAHAN LAPAR 💎 DETOX
💎 TINGGI DARAH
💎 KENCING MANIS

Kenapa mereka yg bertugas shift gemar kopi? Maksud saya di sini , ☕☕☕☕ #mineralcoffee ? 💪💪bertugas di kala org lain diulit mimpi memerlukan tenaga 💪💪 Apa respon mereka bila dah ambil sekotak mineral coffee ? ☕☕ 💪bertenaga & tak mengantuk.
💪 tak pening

Kalau tak cukup 1 sachet, boleh bancuh dua sachet ☺boleh ajer.

Jgn risau yer...😍
Mineral coffee ni less cafein. Ada garam buluh which is ada 70 mineral ! Tak ada perasa tambahan. NO Sugar. Itu Sebab yg suka minum manis mula2 agak sukar terima.hehe. tapi lama2 ?
Terjatuh cinta dgn min kaffe ni..💖
Yang dah try sekotak pasti akan nak berkotak-kotak. 😊

RM 30 EXC POS

WHTSAPP 0163840663

Assalamualaikum semua 🤗
Hari nih Amai nak tolong ibu jual satu produk yang dipanggil Mineral Coffee.. dah ramai orang minum nih dan yang paling besh coffee nih kurang gula tau !! 😘
Sesiapa yang suka minum coffee nih sila follow @nor_allyza @nor_allyza @nor_allyza dm atau whatsapp okay ✌🏻✌🏻 #mineralcoffee #mineralcoffeegarambuluh
#ibusukaminumcoffee

Kopi☕️ @min.kaffe ni bukan saja sedap, menyihatkan pulak tu👍😃 dah banyak testimonial customer puas hati dengan kopi ni. Search je👉 #minkaffe confirm berlambak keluar😙

Friendly Reminder: Make sure beli from BC, confirmed ORI‼️😃
#kopigarambuluh
#mineralcoffee
#testimonialminkaffe
#testimoniminkaffe
#kopisihat
#kopikurus
#ubatkurus
#ubatdarahtinggi
#ubatkencingmanis
#coffeelovers
#minkaffelovers

Afternoon‼️Have a great lunch time. Lagi best layan kopi @min.kaffe sejukk time panas2 ni😙
#goodafternoon
#lunchtime
#minkaffe
#mineralcoffee
#kopigarambuluh
#coffeelovers
#minkaffelovers
#kopisihat
#kopiais

Afternoon‼️Have a great lunch time. Lagi best layan kopi @min.kaffe sejukk time panas2 ni😙
#goodafternoon
#lunchtime
#minkaffe
#mineralcoffee
#kopigarambuluh
#coffeelovers
#minkaffelovers
#kopisihat
#kopiais

Persediaan cuti sekolah.
Persedian menyambut bulan puasa.
Persedian hari raya aidilfitri.
.
Keperluan ni. Bukan kehendak.
.
Kalau rasa nak bantu diri sendiri dan keluarga, sila lah dapatkan #seteziclean dan #minkaffe ni.
.
Satu bekalkan tenaga. Satu lg savekn tenaga. 😊😊😊
.
#natrahnordin #mineralcoffee #kopigarambuluh #ezicleanmemangezi #ezicleanlaundry #ezicleantoiletandfloorcleaner #ezicleandishwash #puasaandrayaiscoming .
019.773.1070

Nyum-nyum sedap kan 😍
.
.
#mineralcoffee

Time2 hujung bulan bila gaji dah masuk ni, maka ramailah client kopi☕️ @min.kaffe order terus Start-up Set. Bukan mahal mana pun, RM500 je dah dapat 'Set Kurus' stok 3-4 bulan punya‼️👍 kata nak kurus before Raya😝

Takmo pakai sendiri pun takpa, dah boleh start meniaga dengan Start-up set ni😃 boleh tambah💰budget Raya tahun ni👯

Meh PM deras2: ☎️+60122849052
#minkaffe
#mineralcoffee
#setkurusminkaffe
#setkurusbajet
#setkempisperut
#setpkp
#ubatkurus
#peluangbisnis
#peluangbisnes
#kopisihat
#kopikurus
#kopigarambuluh
#coffeelovers
#minkaffelovers

Afternoon‼️Have a great lunch time. Lagi best layan kopi @min.kaffe sejukk time panas2 ni😙
#goodafternoon
#lunchtime
#minkaffe
#mineralcoffee
#kopigarambuluh
#coffeelovers
#minkaffelovers
#kopisihat
#kopiais

Dah ber minkaffe ka hari ni,Cik Zani nak bagi free gift 5 sachet jika anda membuat pembelian 3 kotak mineral coffee. .
.
.
INFO/ORDER WHATSAPP 019-4352249.
.
#minkaffe #mineralcoffee #kedah #sungaipetani #kedah

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags