#minatmotor

MOST RECENT

#Repost @terlajakfly (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
siapa kenal sis ni tag sikit ๐Ÿ˜‡

#terlajakfly #minahmotor #minatmotor

Cerita siang tadi... Assalamualaikum & salam sejahtera brader2, rider2, racer2 semua.

Al-Kisahnya nak dijadikan cerita semalam monitor PC aku dah jahanam. Tua dah agaknya. Jadi abg pi la KL. Nak ke Low Yatt survey2 la monitor kot ada yang berkenan.

Kebetulan pula lapar, so abg teringat 1 tempat yang dah lama abg tak pegi. Mash nasi ayam kat Kg Datuk Keramat. Rasanya masih tetap seperti dulu. Kedai ni memang jual nasi ayam jer. Jgn gatal nak mintak menu lain. Air takpe la. Kedai makan ni abg rekomen korang pergi. Kalo tak kena ngan tekak korang, sorry la ye.

Abg pi ke Low Yatt survey2 then dah jumpa apa yang abg cari, masalahnya size dia tu tak mengizinkan abg untuk bawak balik ngan motor. So disebabkan hujan, maka aku berteduh la kejap dan minum Ice Blended tu. Sesekali boleh la, kalo hari2 Ice Blended, koyak wooo.

Sekian saja cerita abg untuk hari ini.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi Reiko Racing melalui
Whatsapp: http://www.wasap.my/+60133804215

Like, follow & share https://www.facebook.com/Reiko-Racing-2076847479253498/

IG: https://www.instagram.com/reikoracing/?hl=en

#reikoracing #mashnasiayam #keramat #coffeebean #lowyat #barangracing #malaysia #minatmotor #minatracing #murah #barangmurah #kapcai #kakiracing #rider #rempit #motorcycle #motor #yamaha #honda #sparepart #fz150i #y15zr #lc135 #srl #srl115 #trustedseller

Rindu yang terubat

Pagi tadi abg buat dispatch hantar barang pada sorang ex office mate yang memang best. Dah merata dia cari. Dia contact abg nak tanya stock ada atau tak. Alhamdulillah memang rezeki dia.

Semoga kita bertemu lagi sahabat... Sebarang pertanyaan boleh hubungi Reiko Racing melalui
Whatsapp: http://www.wasap.my/+60133804215

Like, follow & share https://www.facebook.com/Reiko-Racing-2076847479253498/

IG: https://www.instagram.com/reikoracing/?hl=en

#reikoracing #barangracing #malaysia #minatmotor #minatracing #murah #barangmurah #kapcai #kakiracing #rider #rempit #motorcycle #motor #yamaha #honda #kawasaki #suzuki #modenas #sparepart #readystock #fz150i #belang #y15zr #lc135 #srl #srl115 #belang #rr #rxz #trustedseller

Citer semalam... Customer happy dan dah siap pasang racing footrest kat Y15ZR dia... Terima kasih sebab sudi membeli dan percaya dengan Reiko Racing.

Kepada rider2 kita yang diluar sana yang ingin mendapatkan racing footrest ni, boleh dapatkan dari saya.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi Reiko Racing melalui
Whatsapp: http://www.wasap.my/+60133804215

Siapa cepat dia dapat, STOCK TERHAD!!! Like, follow & share https://www.facebook.com/Reiko-Racing-2076847479253498/

IG: https://www.instagram.com/reikoracing/?hl=en

#reikoracing #barangracing #malaysia #minatmotor #minatracing #murah #barangmurah #kapcai #kakiracing #rider #rempit #motorcycle #motor #yamaha #honda #kawasaki #modenas #sparepart #readystock #fz150i #belang #y15zr #lc135 #srl #srl115 #belang #rr #rxz #kakicorner #trustedseller

๐๐ž ๐ฐ๐ข๐ญ๐ก ๐ฌ๐จ๐ฆ๐ž๐จ๐ง๐ž ๐ฐ๐ก๐จ ๐ฆ๐š๐ค๐ž๐ฌ ๐ฒ๐จ๐ฎ ๐›๐ž๐ญ๐ญ๐ž๐ซ. ๐๐จ๐ญ ๐›๐ข๐ญ๐ญ๐ž๐ซ.
#minatmotor
#sarawak
#whitetshirt
#simple
#sgv
#blackcap
#sandals

CARDINALS RACING 4T HOSE (By Pass)

Assalamualaikum & salam sejahtera brader2, rider2, racer2 yang dikasihi sekalian.

Barang yang ditunggu dan dinanti, Hot Item kembali lagi!!! Apa kelebihan pakai 4T Hose atau By Pass ni pada motor korang?

1) Mengurangkan suhu panas enjin korang terutama dalam perlumbaan & perjalanan yang jauh

2) Mengurangkan tekanan dalam enjin, (crank case area)

3) Membantu meringankan beban putaran crank shaft.

4) Hose tahan panas (kecuali dibakar atau digoreng)

5) Mudah dipasang

Warna pilihan Kuning & Pink sahaja.

Sesuai untuk semua jenis motosikal 250cc ke bawah sahaja.

Harga: RM40.00 termasuk pos.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi Reiko Racing melalui
Whatsapp: http://www.wasap.my/+60133804215

Siapa cepat dia dapat, STOCK TERHAD!!! Like, follow & share https://www.facebook.com/Reiko-Racing-2076847479253498/

IG: https://www.instagram.com/reikoracing/?hl=en

#reikoracing #barangracing #malaysia #minatmotor #minatracing #murah #barangmurah #kapcai #kakiracing #rider #rempit #motorcycle #motor #yamaha #honda #kawasaki #suzuki #modenas #sparepart #readystock #fz150i #belang #y15zr #lc135 #srl #srl115 #belang #rr #rxz #trustedseller

Cerita semalam.

Nak ambil barang ni sampai abg sangkut dalam ujan. Barang urgent sebab customer nak bawa pegi Philippines.

1) MAGNETO DRY PLATE
2) RACING MAGNETO

Terima kasih kerana mempercayai Reiko Racing sebagai trusted seller anda.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi Reiko Racing melalui
Whatsapp: http://www.wasap.my/+60133804215

Siapa cepat dia dapat, STOCK TERHAD!!! Like, follow & share https://www.facebook.com/Reiko-Racing-2076847479253498/

IG: https://www.instagram.com/reikoracing/?hl=en

#reikoracing #cardinals #magnetodryplate #racingmagneto #barangracing #malaysia #minatmotor #minatracing #murah #barangmurah #kapcai #kakiracing #rider #rempit #motorcycle #motor #yamaha #sparepart #limitedstock #fz150i #y15zr #lc135 #srl #srl115 #rxz #trustedseller

Repost No CaptionโœŒ
#minatmotor

CARDINALS RACING FOOTREST YAMAHA Y15ZR

Assalamualaikum & salam sejahtera brader2, rider2, racer2 yang dikasihi sekalian.

Gambar packaging yang abg hantar pos tadi isi dia adalah racing footrest model yamaha Y15ZR. Cust request kat abg as trusted seller dia. Gambar macam kat bawah ni ha.

Apa kelebihan pakai racing footrest nie? Ini apa yang abg rasa la ye sebab abg pon pakai racing footrest juga.

1) Lean angle corner degree boleh turun lagi (jangan sampai bersepah) so dia tak limit. Kalo footrest yang standard dia sangkut.

2) Kasut tak kotor sangat bila time hujan yang disebabkan recikan air kotor dari tayar hadapan.

3) Mengurang sakit or lenguh pinggang dan kaki bila ride long distance. Sebab kaki kita bukan dlm kedudukan 90 degree.

4) Tak mudah patah, kalau bengkok boleh lentur atau press balik. (Bergantung pada keadaan kerosakan)

5) Material yang agak tahan & ringan.

Warna pilihan Silver & Titanium sahaja.

Sesuai untuk motosikal Yamaha Y15ZR sahaja.

Harga: RM555.00 termasuk pos.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi Reiko Racing melalui
Whatsapp: http://www.wasap.my/+60133804215

Siapa cepat dia dapat, STOCK TERHAD!!! Like, follow & share https://www.facebook.com/Reiko-Racing-2076847479253498/

IG: reikoracing

#reikoracing #barangracing #kakicorner #konabaring #malaysia #minatmotor #minatracing #murah #barangmurah #kapcai #kakiracing #rider #rempit #motorcycle #motor #yamaha #honda #sparepart #readystock #fz150i #y15zr #trustedseller #siappostage #limitedstock

Assalamualaikum & salam sejahtera, buat brother2 & rider2 yg dihormati & dikasihi.

Ramai yang tertanya-tanya kenapa abg menyepi, jawapannya abg bz bro settle job lain. Tapi customer request, InsyaAllah tetap jalan & sampai macam biasa. Ini semalam punya cerita abg kasi hantar nun jauh Oversea (Langkawi jer). Abg uacapkan jutaan terima kasih kerana mempercayai Reiko Racing sebagai trusted seller anda.

Mungkin ramai nak tau apa benda yang abg hantar nie kan??? Nantikan post berikutnya... Like, follow & share page Reiko Racing untuk dapatkan info tentang product.

#reikoracing #barangracing #malaysia #minatmotor #minatracing #murah #barangmurah #kapcai #kakiracing #rider #rempit #motorcycle #motor #yamaha #honda #kawasaki #suzuki #modenas #sparepart #readystock #fz150i #belang #y15zr #lc135 #srl #srl115 #belang #rr #rxz #trustedseller

Malaysia cup prix ๐Ÿ†๐Ÿ†

Assalamualaikum & salam sejahtera buat semua riders dan brothers sekalian, lama abang tak update page ni, dont worry, kali ini akan update barang-barang yang terbaru, serta sedikit info & pembelajaran berkenaan barang yang akan abang tunjukkan... nantikan kemunculannya dalam masa yang terdekat.

Jangan lupa like & share page abang ni, semoga bermanfaat pada semua.

#reikoracing #barangracing #malaysia #minatmotor #minatracing #murah #barangmurah #kapcai #kakiracing #rider #rempit #motorcycle #motor #yamaha #honda #kawasaki #suzuki #modenas #sparepart #readystock #fz150i #belang #y15zr #lc135 #srl #srl115 #belang #rr #rxz #trustedseller

Salam jumaat
#minatmotor

Most Popular Instagram Hashtags