[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#minahmoto

5398 posts

TOP POSTS

Lagi poskan stiker kali ini ke Johor Bahru Johor. Thanks support sy meniaga stiker.
Untuk tempahan Whatsapp sy untuk senang urusan 0127600593.

#DilarangMenganjing #Ex5Lover #TakPro #MinahMoto #MotoStandard #DilarangPinjam #SudahBerpunya #SampaiHelloHello #SabarBadigolJanganSondol #HatiHatiJatuhDiJalanTakSeindahJatuhCinta

#minahmoto tengah #mengaumlaju di pawagam.. siapa yg dah tengok tu terima kasih byk2 ye 😘

Semua dah settle 😜 tq @hsmdrmeeda93 bagi cutii. hihi jumpa 23/9 nanti ye guyss πŸ€—.
#pastisampai #rempitstyle #minahmoto #merahmembara

coming soon baby 😘
-
-
➑ @fiq_pec - di pawagam Aidilfitri ini 😎
#minahmoto
-
-
#duniakapcai_
#kejarjangan❌kejar
#galleryofduniakapcai

Kami dah sampaiii Ganuuu! Temui kami di LSF PB Sentral, Kuala Terengganu jam 2 petang untuk promosi filem #MinahMoto #lufiaslights #forteenagers

Santai2 βœŒπŸ’“πŸ’—πŸ’šπŸ’›
#minahmoto #lc135 #permotoran

Selamat malam sisto akan di tayang kn nanti di pawagam taim raya.. #minahmoto

Gudnite my love πŸ’•πŸ’¦
#trowback .
.
.
.
.
.
.
.
#gudnite #minahmoto #minahrempit #kakirembat

MOST RECENT

Santai2 βœŒπŸ’“πŸ’—πŸ’šπŸ’›
#minahmoto #lc135 #permotoran

Semua dah settle 😜 tq @hsmdrmeeda93 bagi cutii. hihi jumpa 23/9 nanti ye guyss πŸ€—.
#pastisampai #rempitstyle #minahmoto #merahmembara

ξŒ’KYT VENOM OPEN FACE ALEIX ESPARGARO *beg beg kyt
* buku manual kyt
*Saiz m,l,xl,xxl

Harga mst terbaik abang bagi
Original kyt..kualiti mstilah tiptop...
Wasap/call 0174662503
#saudagarhelmetutara#helmetmurah #helmetmalaysia #helmetkytmurah #helmetshoei #helmetarai #matmoto #matrempit #minahmoto #pencintaduaroda #hobikamimahal

ξŒ’KYT VENOM OPEN FACE KID NINJA *beg ky
*buku manual kyt
*Saiz m,l,xl,xxl

Harga mst terbaik abang bagi
Original kyt..kualiti mstilah tiptop...
Wasap/call 0174662503
#saudagarhelmetutara#matmoto #matmotor #minahmoto #minahmotor #pencintaduaroda #matrempit #rxz #125 #y150zr

"Kenapa orang berjaya terus berjaya dan kenapa orang biasa susah nak berjaya"
_
1. Orang berjaya ni focus bila buat sesuatu, dan bila dia buat sesuatu dia buat dengan bersungguh-sungguh bukan separuh jalan, rasa down dan terus berhenti. Jangan berhenti kalau sudah bermula.
2. Orang berjaya (kaya) ada jasa baik dia buat dan tak semua orang tahu benda baik yang dia buat. Contoh dalam diam dia seorang yang dermawan dan disebab kan itu, dia di murahkan rezeki. Yang susah berjaya ni orang yang suka nampak silap orang dan kritik orang sahaja.

3. Orang berjaya ni sentiasa meletakkan beban/tekanan pada hidup dia supaya dia lebih keras berusaha dan bukan meletakkan diri dia di tempat yang selesa (comfort zone). 4. Orang berjaya sentiasa mencari peluang yang ada dan usaha untuk jana pendapatan melalui peluang yang dicari. Bukan tunggu peluang datang kepada dia sebab peluang memang takkan datang kepada orang yang tak mencarinya.

5. Orang berjaya suka dan bahagia tengok orang lain berjaya bersama, bukan tamak dan rasa lokek nak berkongsi tips kejayaan dia kepada semua orang.
_
Ingat, orang yang betul-betul hebat, akan melahirkan lebih ramai orang-orang hebat dibawahnya.
So, muhasabah diri, jom kita berjaya bersama sama πŸ˜‰πŸ˜˜
.
.
.
#vape #vapemalaysia #ultrasmalaya #melaka #malacca #malaccan #artismalaysia #barangmurah #barangbaik #hipstermalaysia #barangpanas #onxon #jualbelionline #matmoto #minahmoto #studentlife #makkauhijau #vapersmalaysia #asalduitjadibarang #asalbarangjadiduit #kamitakramai #igersmalaysia #vscomalaysia #kualalumpur #melaka #tempatanfest #lokalah #malaysiaboleh #malaysia #barangviral #bazaronlinemurahraya

πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯HOT ITEM πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ GADIS-GADIS LUAR SANA SIAPA NK NAMPAK CANTIK DAN AYU BOLEH LA BELI KASUT BARU DARI @empayar_mersing πŸ’’πŸ’’YEEZY BOOST 350 PINKπŸ’’πŸ’’
BARANG SANGAT LIMITED DENGAN HARGA YANG MURAH ‼️‼️ πŸ’’RM110 RM110 RM110πŸ’’ postage SAYA TANGGUNG

KUALITI JANGAN DISEBUT GERENTI MEMAMG SELESA DIPAKAIπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ πŸ’― COPY ORI‼️‼️
SAIZ (36-37) euro

#igshopmalaysia #mirafilzah #noradanish #izaraaishah #fazura #fattahamin #gadis #gadisayu #minahmoto #kamixramai #vr46 #malaysia #mersing #mersingharbourcentre #barangmurah #trusterseller

stanby mlm minggu..#minahmoto #rajakapcai

GRAB IT NOW!!! .
.
Mangle Tangle & Grippin Bubbles .
.
ONLY RM30 !!!!
.
.
come join us!!!
*******************************
Games Spot Trading
2-1 Jalan Lagenda 6 ,
Taman 1 Lagenda Melaka,
73450 Melaka
*******************************
for more information?
call/ws 017-6044409. 😝
.
.
.
.
#vape #vapemalaysia #ultrasmalaya #melaka #malacca #malaccan #artismalaysia #barangmurah #barangbaik #hipstermalaysia #barangpanas #onxon #jualbelionline #matmoto #minahmoto #studentlife #makkauhijau #vapersmalaysia #asalduitjadibarang #asalbarangjadiduit #kamitakramai #igersmalaysia #vscomalaysia #kualalumpur #melaka #tempatanfest #lokalah #malaysiaboleh #malaysia #barangviral #bazaronlinemurahraya

Most Popular Instagram Hashtags