[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mimybeautypakarkulitanda

26419 posts

TOP POSTS

MUKA & BADAN DUA2 CERAH & CANTIK!!! 😊😊
.
Vit ni bukan untuk muka je taw. Malah 1 badan effect dia. Jerawat hilang, parut pudar.
.
Muka makin berseri2.. 100% merawat kulit dgn pantas!!
.
.
☎📲❤👉0105137436lina
#teamlinaamazing
#mimybeautypakarkulitanda
#mimybeautypakarputihgebuanda

Hye sayang2 semua . Harini sempena jumaat penghulu segala hari , mimi nak kongsi dengan sayang2 mimi kat luar sana tentang keseronokkan #vitamincrosehip 🍒 mencerah kan kulit 🍒 merawat kulit kusam, parut jerawat , tona kulit tak sekata .
.
.
#MohLerKemam
#RahsiaKecantikkan
#vitamincrosehip
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#mimibeauty
Berminat laju - laju : 🙋 cari @stokis_mimybeauty berhampiran 📲 whatsapp 014-7378131
🏠 walk - in ke butik vendor Mimy Beauty

Siapa nak special price utk Mandian Susu Mimy Beauty?

2 mggu je kulit jadi cerah sempurna taw😍

Komen “saya” now now❤️ #susukambingbymimy
#MimybeautyPakarKulitAnda
#MimyBeautyPakarPutihGebu
#Teamsitihebat

Ok dah share tips kulit mimy putih glowing,
Jgn tanya byk2 dah,
Kita malu🙈

Kalau nk lg cpt putih gebu,
Wajib amek "Set Spa Rumah" yg sehari rm1.40 ok!

Nk cantik dgn murah meh kami bantu chewah🙈

#Mimybeautypakarkulitanda #afifahnasir #bazarpaknil #sayajual #produklaris

Assalamualaikum dan selamat pagi....
Testimoni fresh yang baru keluar oven.. Biar gambar berbicara..
Bukan edit,
Bukan 360,
Juga bukan vivo v7+....😄😄
Sape tak puas hati,meh wasap sis,sis guide dia sampai jadi cantik mulus mcm dia.. 📱0133863056

#Mimybeautypakarkulitanda
#MimyBeautyKulitPutihBerseri
#Teammektyberapi
#TeamMimyBeauty
#roketinstamethod

"Tolong la sayang... Nak raya ni awak... Nanti abg nak ajak awak g open house kwn2 abg....." Ingat tak tahun lps awk g rumah Nana dia tnye knpe makeup tebal sangat?

Boleh tak tahun ni awak jd org paling cantik kat open house rumah Nana nanti?

Oh of coz!!
Bini awak dah kenal Mimy Beauty, dia guna
"Set Kulit Licin" now kulit artis!

Siapa nak tgk muka terkini dia?

#MimyBeautyPakarKulitAnda

2 minit dah boleh keluar‼️ Bila kulit muka cantik xyah makeup,
Memang best kan,
Husband pun senang hati xyah tunggu awak makeup 2 jam🙈

Ws kite klau nak kulit camtik semula jadi

019 500 8420

#MimyBeautypakarkulitanda
#mimybeautysungaipetani

Whitening Rosehip Spray
5 Benefits:
🌹Soften skin
🌹Tightens pores
🌹Reduce marks & fine line
🌹Brightens skin
🌹Oil control effect

Whatsapp 0182205190(Aisya) untuk order 😘
#MimyBeautyPakarKulitAnda

gggahhhh!! items for grab!!
cepattt sebelum licin!
whatsapp je. click link kt bio.

www.wasap.my/60182779893

1. vitamin c rosehip
2. whitening rosehip spray
3. super whitening rosehip
4. Whitening Face Scrub
5. Losyen Putih Gebu
6. Mandian susu kambing
7. 7 fruits+Collagen Body Scrub

#MimyBeautyPakarKulitAnda
#teamfarahmeletop

MOST RECENT

Mandian susu kambing mimy❤️❤️❤️
Byk sabun mandian tlh diguna....ttp setakat utk bau wangi dan bersihkan badan shj 😓😓 .

Tp mandian susu kambing mimy beauty nie lain sikit‼️ .

Walaupun berpeluh dgn aktiviti seharian, bdn tidk lg mgeluarkn bau yg tidk myenangkan, kulit makin cerah dan lembut, parut2 badanpun makin pudar smpi nmpk urat hijau kat tangan uolls 😍😍😍 .

Jimatpun jimat...smpi 3-4 bulan okay, harga pun murah 😱😱😱😱 📲 Whatsapp 0143183223

#MimyBeautyPakarKulitAnda 💞

JERAWAT DAN JERAGAT masalah paling semua org tak suka! :'( Masalah ni jgn dibiarkan lama2..nampak remeh tp hakikatnya kesan jangka panjang pd kulit.

Masalah parut, pori besar, muka berlubang, tu belum Whitehead dan blackhead bermaharajalela lagi...haishh!! Jom cegah dari awal dengan #whiteningfacialscrub!

Nak tau mcm mna..meh kita BANTU awk... 📲 Whatsapp Yanti www.Wasap.my/601119546444

#MimyBeautyPakarKulitAnda
#mimybeautykajang
#TeamYantiFighter

Nak muka licin?
Apakah set muka licin dari mimybeauty?
Set ini sangat sesuai untuk korang yang mempunyai masalah ▶ kulit kusam ▶ kulit berminyak ▶ kulit sensitif ▶ jerawat ▶ jeragat tebal ▶ parut ▶ pori2 terbuka ▶ white/blackhead

Rangkaian produk mimybeauty lengkap
♥ vit c rosehip untuk dalaman ♥ egf gold serum, dan ♥ whitening facial scrub. Untuk luaran.
Berminat? 📲 whatapps 01126934501

#mimybeautypakarkulitanda

KULIT MUKA SEKATA
TUMIT PON LICINN TAK KERING DAH 😍

Haaa bukan utk muka je taw supplement ni. Utk satu badan skaliii 😍😍 www.wasap.my//60108707078

#AgentSahMelaka
#FairiesFaezah
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#SharingIsCaring

Ap yg best sgt Losyen Putih Gebu Mimy ni...ari2 bukak FB je produk2 mimy terpampang kt wall sya... Ni antara sebab2 losyen putih gebu digilai ramai sehingga ke hari ini .
.
ada yg skali beli 2-3 botol skaligus... sbb katanya mmg x pernah jmpe losyen sebagus Losyen Putih Gebu mimy❤❤ Blh guna 3 bulan .
.
blh buat kulit lembap & putih kekal .
.
Losyen Putih Gebu terdiri dari :
🌹50% susu
🌹30% collagen
🌹20% vitamin E

Bau wangi tau.. tiap kali guna losyen ni selalu je letak tangan kat hidung nak cium-cium😅
rasa confident sentiasa sebab badan hari2 wangi Uollss!!! .
.
CARA ORDER :
🌸 Whatsapp 0146511341 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇
PRICE :
🌸 RM 60 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS)
🌸 retail ✅ borong ✅
🌸 setiap pembelian dpt free gift🎁🎁
.
.
💖posharini sampai esok 🔴 .
🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥

#mimybeauty_stokiskl
#MimyBeautyPakarKulitAnda

GARIS HALUS TEPI MATA DAH HILANG!!! 😍😍 Baru pakai 10 biji!! Wow mmg anti aging ok! Kedut pn boleh hilang. Nmpk muka flawless gebu gitu!! .
.
.
.
☎📲👉01126689941
#teamlinaamazing
#mimybeautypakarkulitanda
#mimybeautypakarputihgebuanda

Penangan dia 😘😘😘fuhhh . .
Best rase lembut je, tak melekit, rajin guna akan nampak perubahan. .
Kandungan KOLAGEN dan VITAMIN E bakal memberikan kelembutan dan kegebuan pastinya 😍😍😍 .
Manjakan kulit anda bersama MIMY BEAUTY❤️❤️❤️ Whatsapp 📲

www.wasap.my/60137655944

#Teamiszohsem
#mimybeautypakarkulitanda

Nak parut hilang cepat,nak skin halus flawless, nak jerawat cepat2 kecut,nak kulit cepat putih ❔❔ Boleh je uolls dengan egf serum & whitening face scrub ni. Skin flawless licin glowing halus mulus bak sutera siapa taknak kan. Muka cantik hari-hari kena puji 💃
.
.
☎📲❤👉01126689941
#teamlinaamazing
#mimybeautypakarkulitanda
#mimybeautypakarputihgebuanda

Setiap hari kalo nak g keje ke nk kuar mana2 ka benda comel ni memang wajib laa tepek kt muka😂😉Nurraysa UV Cream ni mmpu merawat kulit wajah utk tampil lebih sihat& membuatkan kulit wajah cerah berseri sepanjang hari taw!😘Muka pun nampak glowing sangat wehh!.Nak cantik berjemaah tak?jom dpatkan Nurraysa UV Cream ni super power nih..Produk laku keras&mesra wuduk lgi..konfemm tak cari yg lain lg dah taw!😍 wssp📲01121471973

#Nurraysa
#teamAnugerah
#mimybeautypakarkulitanda
#misimemburukejayaan

Hi korang..dah tidur ka belum!!!! Sebelum tidur tu jng lupa vitamin c sebiji tau..untuk kecantikan dalaman dan luaran... Lepas tu sapu serum dekat muka untuk cantikkan kulit..kulit nmpak glowing gitu... Losyen pun sapu dekat hand and body juga ya..untuk kulit lembut,halus dan gebu.. 3 benda ni lah rahsia kecantikan saya..pada waktu malam...bangun pagi terus nmpak cantik tau...3item ni boleh dpat dlm bentuk set tau.. Vitamin C👉Set putih kekal by mimy beauty❤❤ Losyen putih gebu👉Set spa rumah by mimy Beauty❤❤ EGF gold serum👉Set Muka Licin" by Mimy Beauty❤❤
.
.
☎📲❤👉0108279294
#teamlinaamazing
#mimybeautypakarkulitanda
#mimybeautypakarputihgebuanda

Nak parut hilang cepat,nak skin halus flawless, nak jerawat cepat2 kecut,nak kulit cepat putih ❔❔ Boleh je uolls dengan egf serum & whitening face scrub ni. Skin flawless licin glowing halus mulus bak sutera siapa taknak kan. Muka cantik hari-hari kena puji 💃
.
.
☎📲❤👉0108279294
#teamlinaamazing
#mimybeautypakarkulitanda
#mimybeautypakarputihgebuanda

Jerawat kat muka dah penuh macam bulan?
Skincare tak membantu?
Penat cover dengan makeup?

ini je kak nak suggest,, consume
vitamin C Rosehip jee dulu syg.
Rawat dalaman In Shaa Allah sangat2 membantu.. inshaaAah kesan seawal 2
minggu utk surutkan jerawat dengan vit c rosehip mimy 👍👍👍 Tunggu apa lagi u'alls... 📲 Whatsapp 01111975512

#MimyBeautyPakarKulitAnda 💞

Oucchhhhh!! Gila arghhhh!!! Sakitnya 😩😩 pedihnya.... habis berdarah2 tisu....
Bernanah sana nanah sini... muka lubang2 boleh isi guli 😭😭 Ni muka rosak semua akibat suka picit muka kan?

Pls.... muka korang kalau guna skincare ape skalipun wajib ada scrub & serum!

2 ni sangat penting abb scrub dpt tggalkan sel kulit mati mati & serum penting untuk rawat lapisan apidermis korang yg rosak!
.
.
☎📲❤👉0108279294
#teamlinaamazing
#mimybeautypakarkulitanda
#mimybeautypakarputihgebuanda

Most Popular Instagram Hashtags