[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#miloenergycubemalaysia

906 posts

TOP POSTS

MILO ENERGY CUBE😋😋😋 RM44
+ Pos Rm7 sm/ Rm11 ss 📲Whatsapp 0134567510
#milo #miloenergycubemalaysia #sayajualkosmetik

Only MILO CUBE (sachet) ready stock.... Interested whatsapp 012-6622185

#miloenergycubemalaysia #miloenergycube #milocube #milocubeviral #milomurah

Good news untuk sesiapa yang ingin mencuba MILO ENERGY CUBE yang viral di dalam laman sosial sekarang. Anda boleh dapatkannya di sini dengan harga hanya

RM25 include pos ke semenanjung, RM30 sabah sarawak.

Halal product. Imported from Nigeria.

Whatsapp 0134829740

#miloenergycubemurah #miloenergycube #miloenergycubemalaysia #bajuraya2017 #bajurayamurah

MILO CUBES 100 biji
RM60
FREE POS SM/ADD RM5 SS
#milocubemalaysia #milocubemurah #miloenergycube #miloenergycubemalaysia

Milo cube viral!
1 pack (100cubes) RM45 ONLY!
While stock lasts. Grab yours now😘 .
Whatsapp 018-9404143💕
#milocubesborong #milocubealorsetar #milocubemalaysia #milocubes #miloenergycubemalaysia

MILO ENERGY CUBE
.
🌸 1 pack (100biji) - RM 50.00 including postage ke SEMENANJUNG only ! Add RM5.00 for SABAH / SARAWAK
.
📦 Caj postage : FREE for SM / Add RM5/SS
❌ NO COD !
❌ NO FUSSY BUYER !
✅ Self collect @ penjara sg. Buloh
.
WhatsApp; 0163419434
Number account; 162469238866 (maybank)- Nuralia aqila binti nazli
.
#sayajual #sayabukanscammer #seriousbuyeronly #miloenergycube #kelloggsbarmurah #milobarmurah #kokokrunchbar #milocubemurah #milocubemalaysia #miloenergycubemalaysia #milocubeborong #terimakasihmembeli #viral #makananviral #snackviral

SALE SALE SALE! (13-18/5/2017)
MILO CUBE 24pack (100biji) ;
📦1-99kotak = RM750/ kotak
📦 100-200kotak = RM725/ kotak
📦 201-500 kotak = RM710/ kotak

MILO CUBE 40pack (50biji) 📦1-50 kotak=RM660
📦51-200 kotak=RM650
📦201-499 kotak=RM 620
📦500-1000 kotak =RM 575

MILO STICK (320 stick) 📦"NO LIMIT" RM350

KELITA MILK n CHOC
24pack (50 biji) 📦"NO LIMIT" RM330

COLA, OREN n YOGURT
1box 12botol each botol 200biji
📦"NO LIMIT" RM580

WhatsApp 019 5283162
.
#miloenergycube #milocubemurah #milocubemalaysia #miloenergycubemalaysia #milocubeborong

MOST RECENT

📌MILO CUBE📌
.
🌸Padat dengan rasa coklat, crunchy dan creamy
🌸💯 halal dan selamat dimakan
🌸Coklat dalam bentuk cube
🌸Sesuai untuk kanak2dan dewasa
🌸Boleh dimakan begitu sahaja ataw dibancuh air

1 pack ada 100 cubes
.
TO ORDER : WHATSAPP/SMS
+60135582903
+60135582903
+60135582903
.
#nestlemilo #nestlémilo #milocube #milocubes #milocubemurah #milocubeviral #milocubemalaysia #milocubemurahmalaysia #miloenergy #miloenergycube #miloenergycubemurah #miloenergycubemalaysia #nestlemiloenergycube

SELAMAT HARI RAYA 🌹 !
.
Korg pnh dgr tentang MILO CUBE VIRAL ?? Rasanya samaa mcm milo peket tu. Sedap tau ! So bagi penggemar MILO bole cepat2 dptkn MILO CUBE VIRAL ni !
.

ws sis 😉0129256726 . 🍫50 pcs  RM 38 🍫100 pcs RM 48 .
.
#milocube #miloenergycube #milocubemalaysia #miloenergycubemalaysia #milo

SALAM SUBUH 😊
.
MILO CUBE in the house !
MILO CUBE ni korg boleh makan mcm tu je😍 or korg boleh juga larutkan milo cube ni dlm susu 🍵. Dan lgi satu☝, senang kalau korg nak bawa ke mana-mana 🚗 sbb milo dah dimampatkan jadi kiub kecil◾ .
.
Rugi kalau xcuba tau 😉
.
🍫50 pcs cube RM 38 🍫100 pcs cube RM 48 .  So bagi penggemar MILO bole cepat dptkn MILO CUBE VIRAL ni !
.
ws sis 😄 0129256726
.
#milocube #miloenergycube #milocubemalaysia #miloenergycubemalaysia #milo

Frozen Cake 🎂
.
Stock available 3box ONLY ! ;
• Daim Chocolate Cake with Crunchy Caramel (RM50/each box) - available 2box
• Almondy Roasted Almonds (RM50/each box) - available 1box
.
Dapatkan STOCK anda sekarang!
Booking FREE shj. Bayar masa COD.
Stock TERHAD! Siapa cepat dia dapat! .
✅ Self pick up @Taman bernam jaya
🚗 COD (caj rm3) area rantau panjang, sungai buloh, tanjung malim, ulu bernam.. Selain area ni akan dipertimbangkan..
.
0163419434 WhatsApp saya untuk confirmation order sebelum kehabisan STOCK!! SERIOUS BUYER ONLY ! No fussy buyer !
.
P/s ; Kek ni tak boleh post ye. Maaf sangat sangat 😩🙏🏻
#sayajual #sayabukanscammer #seriousbuyeronly #miloenergycube #kelloggsbarmurah #milobarmurah #kokokrunchbar #milocubemurah #milocubemalaysia #miloenergycubemalaysia #milocubeborong #terimakasihmembeli #viral #makananviral #snackviral #kekdaim #daimcake #tobleronecake

HYE SEMUAA😊
.
MILO CUBE in the house !
MILO CUBE ni korg boleh makan mcm tu je😍 or korg boleh juga larutkan milo cube ni dlm susu 🍵. Dan lgi satu☝, senang kalau korg nak bawa ke mana-mana 🚗 sbb milo dah dimampatkan jadi kiub kecil◾ .
.
Rugi kalau xcuba tau 😉
.
🍫50 pcs cube RM 38 🍫100 pcs cube RM 48 .
 So bagi penggemar MILO bole cepat dptkn MILO CUBE VIRAL ni !
.
ws sis 😄 0129256726
.
#milocube #miloenergycube #milocubemalaysia #miloenergycubemalaysia #milo

MILO ENERGY CUBE
.
🌸 1 pack (100biji) - RM 50.00 including postage ke SEMENANJUNG only ! Add RM5.00 for SABAH / SARAWAK
.
🌸 1 box (24pack , 100biji) - RM700 perbox including postage for SEMENANJUNG only ! Add RM50 for postage to SABAH / SARAWAK
.
❌ NO COD !
❌ NO FUSSY BUYER !
✅ Self collect @ bangi/kajang
.
WhatsApp; 0163419434
Number account; 162469238866 (maybank)- Nuralia aqila binti nazli
.
#sayajual #sayabukanscammer #seriousbuyeronly #miloenergycube #kelloggsbarmurah #milobarmurah #kokokrunchbar #milocubemurah #milocubemalaysia #miloenergycubemalaysia #milocubeborong #terimakasihmembeli #viral #makananviral #snackviral

Frozen Cake 🎂
.
Stock available 7box ONLY ! ;
• Daim Chocolate Cake with Crunchy Caramel (RM50/each box) - available 6box
• Almondy Roasted Almonds (RM50/each box) - available 1box
.
Dapatkan STOCK anda sekarang!
Booking FREE shj. Bayar masa COD.
Stock TERHAD! Siapa cepat dia dapat! .
✅ Self pick up @Taman bernam jaya
🚗 COD (caj rm3) area rantau panjang, sungai buloh, tanjung malim, ulu bernam.. Selain area ni akan dipertimbangkan..
.
0163419434 WhatsApp saya untuk confirmation order sebelum kehabisan STOCK!! SERIOUS BUYER ONLY ! No fussy buyer !
.
P/s ; Kek ni tak boleh post ye. Maaf sangat sangat 😩🙏🏻
#sayajual #sayabukanscammer #seriousbuyeronly #miloenergycube #kelloggsbarmurah #milobarmurah #kokokrunchbar #milocubemurah #milocubemalaysia #miloenergycubemalaysia #milocubeborong #terimakasihmembeli #viral #makananviral #snackviral #kekdaim #daimcake #tobleronecake

GOOD MORNING 😊
.
MILO CUBE in the house !MILO CUBE ni korg boleh makan mcm tu je😍 or korg boleh juga larutkan milo cube ni dlm susu 🍵. Dan lgi satu☝, senang kalau korg nak bawa ke mana-mana 🚗 sbb milo dah dimampatkan jadi kiub kecil◾ .
.
Rugi kalau xcuba tau 😉
.
🍫50 pcs cube RM 38 🍫100 pcs cube RM 48 .
 So bagi penggemar MILO bole cepat dptkn MILO CUBE VIRAL ni !
ws sis 😄 0129256726
.
#milocube #miloenergycube #milocubemalaysia #miloenergycubemalaysia #milo

RAYA SALE ⚡

MILO ENERGY CUBE
50 PCS RM20
.
.

Nak order or nak tau lebih lanjut pasal produk2 yang aida jual sila :

Whatsapp : +601126091451
Whatsapp : +601126091451
Whatsapp : +601126091451

#milocubemalaysia
#miloenergycube #milocubes #sayajualmilocube #sayajualmiloenergycube #milocube #miloenergycubemalaysia

SALAM ZOHOR🌹 !
.
Korg pnh dgr tentang MILO CUBE VIRAL ?? Rasanya samaa mcm milo peket tu. Sedap tau ! So bagi penggemar MILO bole cepat2 dptkn MILO CUBE VIRAL ni !
.

ws sis 😉0129256726 .
🍫50 pcs  RM 38 🍫100 pcs RM 48 .
.
*postage rm7/sm ; rm10/ss .
.
#milocube #miloenergycube #milocubemalaysia #miloenergycubemalaysia #milo

Most Popular Instagram Hashtags