[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#milocubesedap

1152 posts

TOP POSTS

Hi Assalamualaikum sekarang niii stok yg sebijik2 macamni yg ada sooo apa tunggu lagi ayuh beli cepatt dengan kami sbb yg ni lagi sedappp m senang dimakannn. Sesape nak boleh dm or whatsapp terus 0199493239 ye sayang2 semuaaaa. #milocube #milocubemalaysia #milocubemurah #milocubesedap #milocube #milocubeborong

milo stick 🎊 milo stick 🎊 milo stick 🎊
.
Rm200 inc postage sm / Rm210 inc postage ss . Ada 320 stick . .
Sangat sesuai bagi yang nak buat bisnes . modal kecik tapi untung banyak . siapa tak nak kan? .
whatsapp 013-3019217
#milocubeviral #milocubesedap #miloenergy #milocube #miloenergycubemurah

Yuhuu 🀣
Open PO milo cube isi 100pcs πŸ‘Œ
yang sudah pernah coba pasti tau rasanya mantap banget , yang satu ini ga usah ragu lagi
harga sesuai barang
ga mahal dan worth it πŸ’•
best juga buat ganjal perut
yang minta, dm lgsg ya πŸ’•
1 packs idr 145.000 (isi100 pcs)
let's try buat yang belum pernah coba ga bakalan nyesal deh
#milocube #milocubes #milocubemurah #milocubesedap #milocubesenak

🌸Padat dengan rasa coklat, crunchy dan creamy
πŸŒΈπŸ’― halal dan selamat dimakan
🌸Coklat dalam bentuk cube
🌸Sesuai untuk kanak2 dan dewasa
🌸Boleh dimakan begitu sahaja atau dibancuh air

100 cube =RM30/pack including postage
1 box = RM550 not including postage

Buying wholesale can get more discount 😘😘😘 Any inquiries please hit "send message"
Or straight to +60166850992 . Whatapps βœ“ call βœ“

#milocube #milocubemurah #milocubesviral #milocubeborong #milocubemalaysia #milocubes #milocubewholesale #milocubehalal #milocubeenergy #milocubeborongmurah #milocubesedap #milocubemurahmalaysia #milocubebox #milocubeviralmurah #milocubeoriginal #milocubesmurah #milocube100pcs #milocubeviralthailand #milocubejakarta #milocubeindonesia

RZeKi haRi iNi....SyuKur....ReZki aLlaH itU pAsti... #milocubemurah #milocubes #milocubesedap

Sedap sampai ketagih β™₯ Ws 011-26098490 to place order .
.
#ramenhalalmurah #milocubemurah #milocube #milocubeviral #postageeveryday #milocubesedap #milostick #selangor

Hi guys! Jomlah cuba rasa guys! Tak rugi. BerbaloiπŸ˜‹πŸ˜œ
Harga untuk paket ini 😘
1paket untuk 50pcs Rm30
1paket untuk 100 pcs Rm55
Cod area KL sahaja ye 😊
Postage Rm8
Sama sahaja. Sabah sarawak, semenanjung juga harga postage sama 😍
#milocubemurah
#milocubesedap
#milocubecod

MOST RECENT

Tak pernah jemu 😍 Siapa nak order? Jom wassap sekarang. Yang mana student uitm Segamat minggu depan inshaaAllah ready stock sampai so boleh la order bila bila masa. Self pickup di zamrud okay, sis tak dapat nak hantar ke bilik atau blok korang sebab busy. Sampai bawah zamrud je mampu hehe ❀
.
Yang tak pernah rasa lagi bila lagi nak rasai milo cube mencair dalam mulut anda? 😏 Semua customer sis cakap sedap. Dah masuk angin pun cakap sedap juga. Murah pulak tu. Sis tak kata tapi mereka yg kata okeh 😊
.
#milocubeborong #miloenergycube #milocubeviral #milocube #milkcube #milkcubeborong #milocubewholesale #miloenergycubeborong #milochoco #milocubestick #miloenergystick #milocubemalaysia #milostickmalaysia #milocubemurah #milocubesedap #milostickmurah #milosticksedap #miloenergycubemurah #milocubeviral #milocubesmurah #trustedseller #uiagombak #iiumgombak #uiakuantan #iiumkuantan #igersmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #bazaar

KEISTIMEWAAN MILO ENERGY
CUBES : βœ” Dijamin Halal βœ” Rasa lebih sedap dari MILO yang biasa dijual dipasaran βœ” Boleh dimakan dan dikunyah begitu sahaja βœ” Boleh juga dibancuh bersama air jika mahu βœ” Kecil dan sesuai untuk kanak-kanak βœ” Sedap dan penuh dengan khasiat βœ” Memberi tenaga segera βœ” Sedap sehingga menjilat plastik!
#milo#milocube100ps#milocubeviral#milocubeonline#milocubeori#milocubemurah#milocubeenergi#milocubesedap#homeopathy_rm29#kosmetikmurahlelong#kedaionline#hargamurohpecohpalo#jomcantik#jombeli

whatssap 0139575335

Haiii selamat petang semua hehe buat apa tu? Ada tak sesiapa lagi yang nak order milo cube? Jomlah beli, rugi tauu tak pernah rasa. Milo cube ni crunchy, tiny, cute and DELICIOUS!! Sis suka makan macam tu je sebab comel geram je tengok hehe. Kalau nak order meh wassap sekarang +60177078475
.
Harga masih lagi promosi, baik cepat order sebelum habis stok. Swipe kekiri ya untuk harga. Janganlah wassap sis tanya harga lagi, lemah betul nak jawab πŸ˜‚
.
#milocubeborong #miloenergycube #milocubeviral #milocube #milkcube #milkcubeborong #milocubewholesale #miloenergycubeborong #milochoco #milocubestick #miloenergystick #milocubemalaysia #milostickmalaysia #milocubemurah #milocubesedap #milostickmurah #milosticksedap #miloenergycubemurah #milocubeviral #milocubesmurah #trustedseller #uiagombak #iiumgombak #uiakuantan #iiumkuantan #uitmsegamat #igersmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #bazaar

Milo energy cube😍😍
🌹 10 cubes RM5.50
🌹1 pack/100 cubes RM 37😊😊😊 Tidak termasuk pos lajuπŸ™ˆ

#milocube
#milocubemalaysia
#milocubemurah
#milocubesedap
#miloenergycube
#mari2πŸ˜„πŸ˜„πŸ­πŸ­
#sisjualmurah2
#milocubeviral

RZeKi haRi iNi....SyuKur....ReZki aLlaH itU pAsti... #milocubemurah #milocubes #milocubesedap

Tengok ad ni pun dah terliurπŸ˜©πŸ˜‹ kalau kat rumah mest ratah je terus dari balang kan ? πŸ˜‚ Anyone yg belum try lagi nutella b ready ni, korang wajib try tau serious sedap!! Isi dalam dia banyak, nnt sis pos isi dia, stay tune! πŸ˜‹πŸŒΈ
.
RM 7 per pack
RM 40 only per box! *exclude postage
.
Whatsapp +60134477129 or click link in bio to order! πŸ”₯
.
Please read the first post before place your order. Thank you πŸ’–
.
.
#milocubemurah #nutellabreadyad #milocubesedap #milocubemuahmuah #bazaarpaknil #milocubeviral #thailand #viralfoodmalaysia #foodporn #milocubepromo #milocubepenang #kekdaim #coklatviral #makanan #milomalaysia #daimsnax #shoppingmalaysia #igmsia #sayajualmurah #sayajual #nutellabready #nutellamalaysia #sayajualnutella #nutella #coklatsedap #sayajualramen #sayajualsamyang #ramenmalaysia #samyangmalaysia #nutellabready

Harini sejuk sebab tempat sis hujan. Jadi, sebelum pergi class sis sempat grab milo cube 2 stick and bancuh dengan air. Tak perlu tambah gula atau susu tapi kalau terlebih air ha letak la sikit susu ke gula ke. Kalau nak makan macam tu je pun boleh. Senang kan? Nak cuba tak? Jom wassap +60177078475 sekarang. Siapa buat payment sebelum 12 pm boleh join postage hari ini ❀
.
.
Perhatian pada customer yg belum dipos barangnya pada hari semalam. Ada masalah sikit dekat warehouse. InshaaAllah akan pos pada hari ini. Sorry for the inconvenience ❀ Thank you
.
.
#milocubeborong #miloenergycube #milocubeviral #milocube #nestleidealmilkcube #milkcube #milkcubeborong #milocubewholesale #miloenergycubeborong #milochoco #milocubestick #miloenergystick #milocubemalaysia #milostickmalaysia #milocubemurah #milocubesedap #milostickmurah #milosticksedap #trustedseller #uiagombak #iiumgombak #uiakuantan #iiumkuantan #igersmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #bazaar

Hai semuaaa ada tak lagi yang nak cuba milk cube & milo cube ni?? Jom jomm cuba dulu milo cube & milk cube ni baru tahu rasanya macam mana πŸ˜‹ Esok ada postage tau. Siapa yang teringin nak cuba, boleh wassap sis sekarang SEBELUM PUKUL 9 MALAM sebab sis nak study ada banyak paper nak jawab minggu ni haa jangan kacau. Harap korang faham 😞❀🍫 #milocubeborong #miloenergycube #milocubeviral #milocube #nestleidealmilkcube #milkcube #milkcubeborong #milocubewholesale #miloenergycubeborong #milochoco #milocubestick #miloenergystick #milocubemalaysia #milostickmalaysia #milocubemurah #milocubesedap #milostickmurah #milosticksedap #trustedseller #uiagombak #iiumgombak #uiakuantan #iiumkuantan #igersmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #bazaar

Yayy stok baruuu Nestle Ideal Milk Cube Stick dah masuk dah. Promosi tengah on RM25 sahaja untuk 1 pack = 16 stick. Setiap stick ada 3 cubes. Siapa nak tambah kalsium meh beli milk cube stick ni. Siapa tak suka susu pun boleh makan sebab sedap sangat tau! Boleh bancuh dan boleh makan macam tu je. Nak cuba? Jom wassap hakak +60177078475 sekarang sementara hakak free ni. Esok dah start class busy tauu

#milocubeborong #miloenergycube #milocubeviral #milocube #nestleidealmilkcube #milkcube #milkcubeborong #milocubewholesale #miloenergycubeborong #milochoco #milocubestick #miloenergystick #milocubemalaysia #milostickmalaysia #milocubemurah #milocubesedap #milostickmurah #milosticksedap #trustedseller #uiagombak #iiumgombak #uiakuantan #iiumkuantan #igersmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #bazaar

Haa cepat cepat siapa nak order, order malam ni sebelum terlambat. Esok pagi inshaaAllah poslaju datang pickup. So siapa nak cepat wassap +60177078475 before 12PM. SEBELUM PUKUL 12 MALAM ya sebab sis nak study esok ada paper. Jangan marah kalau sis tak reply wassap selepas pukul 12 malam. Harap semua faham

#milocubeborong #miloenergycube #milocubeviral #milocube #milkcube #milkcubeborong #milocubewholesale #miloenergycubeborong #milochoco #milocubestick #miloenergystick #milocubemalaysia #milostickmalaysia #milocubemurah #milocubesedap #milostickmurah #milosticksedap #trustedseller #uiagombak #iiumgombak #uiakuantan #iiumkuantan #igersmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #bazaar

Most Popular Instagram Hashtags