#milocubesedap

771 posts

TOP POSTS

Hi Assalamualaikum sekarang niii stok yg sebijik2 macamni yg ada sooo apa tunggu lagi ayuh beli cepatt dengan kami sbb yg ni lagi sedappp m senang dimakannn. Sesape nak boleh dm or whatsapp terus 0199493239 ye sayang2 semuaaaa. #milocube #milocubemalaysia #milocubemurah #milocubesedap #milocube #milocubeborong

Sold out!! #honeybytortebylinda Will stock up again @astana.restaurant tomorrow & more coming on 30th May .. 😅😅😅 those pre ordered from me will be given the priority.. Courier available too..Sabaq naa.. Akak Tak Menang tangan 😅😅😅 #Repost @afifahncakes (@get_repost)
・・・
Thanks for the Kazakhstan honey @tortebylinda ! ❤️ so delicious, lagi-lagi kalau nak buat Russian Medovik cake 😻
.
#milo #milocookies #milocubesedap #bazarpaknil #kekviral #wangsamaju #strawberry #sedap #birthdaycake #keksedap #dessertporn #dessert #kualalumpur #biskutrayasedap #kuihrayaviral2017 #biskutrayaviral2017 #biskutrayasedap #doorgiftkl #doorgiftbox #doorgiftkahwinmurah #hadiahhariguru #teachersday #medovikcake #russiancake #kekviral

Sesiapa yang berminat dengan Milo Cube boleh dm atau pm 010-5055765 . Harga murah-murah saja. Cepat sementara stock masih ada😃

#milocube #milocubeborong #milocubemalaysia #milocubesviral #milocubesedap

MILO CUBE ⚡️🦄
guys tau tak milo cube ni tengah viral ‼️memang sedap guys sekali makan tak puas . ni sis nak jual milo cube 100 pcs Rm48 free postage to Sm 🌸
terus ws;01123037263 💕

#milocube #milocubemurah #milocubeviral #milocubemalaysia #milocubesedap #viral

Milo cube.....
1 pack = 100 biji
1pack x rm50 inc pos
6 pack x rm30 exc pos
Berminat sila pm atau wassup 0145022995
#milocube
#milocubesedap
#milocubemurah

.
MILO CUBE :
1 pek ada 100 pcs milo kiub
.
🍫1 pek rm55 termasuk pos
🍫5 pek rm50
Postage : rm15sm/rm24ss
.

Whatsapp: 012.310.4127
.
#milocube #milocubesedap #milocubes #milocubeviral #milocubemurah

Ehh xterlewat sahur nnt kn ..
Blh la ngap Milo cube ni ..
Mengenyangkan taw...
.
Pernahkah anda mencuba kiub koko yang terbukti memberikan tenaga kepada anda?
.
🍫Produk baru keluaran Nestle dan Milo ini telah menjadi viral di Malaysia.
MILO CUBE adalah kiub koko kecil yang diperbuat daripada mampatan MILO rangup. MILO CUBE ini dijual di pasaran Timur Tengah, Nigeria, Ghana, UK dan beberapa negara Eropah lain. Produk ini DIIMPORT dan masih belum lagi dikilangkan di Malaysia.
.
🍫Dengan khasiat dan kebaikan MILO, kiub ini mampu membekalkan tenaga yang diperlukan kepada anda! Ianya juga sesuai dimakan oleh kanak-kanak.
.
🍫MILO CUBE ini boleh dimakan begitu sahaja atau boleh juga dilarutkan di dalam susu. Mudah dibawa ke mana-mana kerana ianya dimampatkan menjadi kiub kecil.
.
🍫Produk ini adalah HALAL. Ia dikilangkan oleh Nestle CWA (Central and West Africa) pengilang utama bagi Nigeria dan Ghana. #milocube #milocubemalaysia #milocubemurah #milocubesedap #milocubeborong

Milo Cube Energy Viral !!!! Berita Gembira ‼️‼️Promo still ada lagi . Harga Hanya Rm43 sahaja .

Free Postage To SM
Add Rm9 To SS .

Nak puasa dah ni . milo cube memang sesuai untuk tambah kan tenaga anda 💪🏻 Cepat Beli Sementara Ada Stock And Promo 💨

Whatsapp 013-3019217 ( click link di bio )

#milocubemurah #milocubemalaysiamurah #milocubemurahgilerr #miloenergycubemurah #miloenergycube #miloenergy #milocube #milocubesedap #milocubeviral

MOST RECENT

Ehh xterlewat sahur nnt kn ..
Blh la ngap Milo cube ni ..
Mengenyangkan taw...
.
Pernahkah anda mencuba kiub koko yang terbukti memberikan tenaga kepada anda?
.
🍫Produk baru keluaran Nestle dan Milo ini telah menjadi viral di Malaysia.
MILO CUBE adalah kiub koko kecil yang diperbuat daripada mampatan MILO rangup. MILO CUBE ini dijual di pasaran Timur Tengah, Nigeria, Ghana, UK dan beberapa negara Eropah lain. Produk ini DIIMPORT dan masih belum lagi dikilangkan di Malaysia.
.
🍫Dengan khasiat dan kebaikan MILO, kiub ini mampu membekalkan tenaga yang diperlukan kepada anda! Ianya juga sesuai dimakan oleh kanak-kanak.
.
🍫MILO CUBE ini boleh dimakan begitu sahaja atau boleh juga dilarutkan di dalam susu. Mudah dibawa ke mana-mana kerana ianya dimampatkan menjadi kiub kecil.
.
🍫Produk ini adalah HALAL. Ia dikilangkan oleh Nestle CWA (Central and West Africa) pengilang utama bagi Nigeria dan Ghana. #milocube #milocubemalaysia #milocubemurah #milocubesedap #milocubeborong

MILO CUBE ⚡️🦄
guys tau tak milo cube ni tengah viral ‼️memang sedap guys sekali makan tak puas . ni sis nak jual milo cube 100 pcs Rm48 free postage to Sm 🌸
terus ws;01123037263 💕

#milocube #milocubemurah #milocubeviral #milocubemalaysia #milocubesedap #viral

Who want???
Milo stick energy👍
Puasa puasa ni blh tmbhkan tenaga💪💪
Wassup only:~ 01135537374
Stock sampai khamis ni😊
#miloenergycubemurah #milocubeviral #milocubemurah #milocubemalaysia#milocubeenergymalaysiamurah#milocubesedap #miloenergycubemurahmalaysia #miloenergy#milocubestick

Sold out!! #honeybytortebylinda Will stock up again @astana.restaurant tomorrow & more coming on 30th May .. 😅😅😅 those pre ordered from me will be given the priority.. Courier available too..Sabaq naa.. Akak Tak Menang tangan 😅😅😅 #Repost @afifahncakes (@get_repost)
・・・
Thanks for the Kazakhstan honey @tortebylinda ! ❤️ so delicious, lagi-lagi kalau nak buat Russian Medovik cake 😻
.
#milo #milocookies #milocubesedap #bazarpaknil #kekviral #wangsamaju #strawberry #sedap #birthdaycake #keksedap #dessertporn #dessert #kualalumpur #biskutrayasedap #kuihrayaviral2017 #biskutrayaviral2017 #biskutrayasedap #doorgiftkl #doorgiftbox #doorgiftkahwinmurah #hadiahhariguru #teachersday #medovikcake #russiancake #kekviral

Ehh xterlewat sahur nnt kn ..
Blh la ngap Milo cube ni ..
Mengenyangkan taw...
.
Pernahkah anda mencuba kiub koko yang terbukti memberikan tenaga kepada anda?
.
🍫Produk baru keluaran Nestle dan Milo ini telah menjadi viral di Malaysia.
MILO CUBE adalah kiub koko kecil yang diperbuat daripada mampatan MILO rangup. MILO CUBE ini dijual di pasaran Timur Tengah, Nigeria, Ghana, UK dan beberapa negara Eropah lain. Produk ini DIIMPORT dan masih belum lagi dikilangkan di Malaysia.
.
🍫Dengan khasiat dan kebaikan MILO, kiub ini mampu membekalkan tenaga yang diperlukan kepada anda! Ianya juga sesuai dimakan oleh kanak-kanak.
.
🍫MILO CUBE ini boleh dimakan begitu sahaja atau boleh juga dilarutkan di dalam susu. Mudah dibawa ke mana-mana kerana ianya dimampatkan menjadi kiub kecil.
.
🍫Produk ini adalah HALAL. Ia dikilangkan oleh Nestle CWA (Central and West Africa) pengilang utama bagi Nigeria dan Ghana. #milocube #milocubemalaysia #milocubemurah #milocubesedap #milocubeborong

Goodmorning guys 😍
.
Sapa yang belum dm/ws "me" cepat cepat dm/ws . walaupun promosi tamat end of syawal mesti korang nak pakai waktu raya kan ? Masih sempat ni uolls. U boleh dm/ws je dulu. Nanti nak order pun boleh. Tetap kita kasi diskaun. Janji u order and payment before end of syawal 👍
.
#heels #heels👠 #heelscantik #heelsmurah #heelsmurah #heelscantik #heelsmampumilik #flatshoesmurah #flatshoescantik #flatshoesmampumilik #hargamampumilik #sayajualkasut #milocubeviral #milocubestick #milocubeborong #milocubesedap #swapreview #swapreviewavailable

PROMOSI RAYA ❗❗
.
DM @heelshop.co or WS +601125613723 "me" untuk dapatkan potongan harga RM5-RM10 ☺
.
INGAT ❗❗
👉 Hanya yang dm/ws "me" sahaja akan diberi/mendapat potongan harga 👍
👉 For those yang order , nd buat payment pada hari yang sama akan diberi/mendapat tambahan potongan RM2 👍
👉 Hanya pembelian 2pasang kasut dan keatas sahaja diberi/mendapat diskaun 👍
👉 Potongan harga dibuat selepas total price dikira 👍
👉 Boleh campur mana mana kasut yang uolls suka 😍
.
#heelsmurah #heelscantik #heelsmampumilik #flatshoesmurah #flatshoescantik #flatshoesmampumilik #hargamampumilik #sayajualkasut #milocubeviral #milocubestick #milocubeborong #milocubesedap #swapreview #swapreviewavailable

CODE : S0815921

PRICE : RM 70 SM / 75 SS

SIZE : 34-39

Upper Material : Synthetic

Sole Material : Rubber

Lining Material : Synthetic

COLOUR : WHITE , RED , BLACK

HEEL : 8CM

WS ONLY : +601125623723

#heels #heels👠 #heelscantik #heelsmurah #heelsmurah #heelscantik #heelsmampumilik #flatshoesmurah #flatshoescantik #flatshoesmampumilik #hargamampumilik #sayajualkasut #milocubeviral #milocubestick #milocubeborong #milocubesedap #swapreview #swapreviewavailable

Salam magrib 🌸
New pack dah ade stock .
1pack ( 50cube )
Hanya Rm30 sahaja .

Free Postage SM .
Add Rm9 SS .
Berminat Boleh Whatsapp Saye ☺️ #milocubemurah #milocubemalaysiamurah #milocubemurahgilerr #miloenergycubemurah #miloenergycube #miloenergy #milocube #milocubesedap #milocubeviral

Milo Cube Energy Viral !!!! Berita Gembira ‼️‼️Promo still ada lagi . Harga Hanya Rm43 sahaja .

Free Postage To SM
Add Rm9 To SS .

Nak puasa dah ni . milo cube memang sesuai untuk tambah kan tenaga anda 💪🏻 Cepat Beli Sementara Ada Stock And Promo 💨

Whatsapp 013-3019217 ( click link di bio )

#milocubemurah #milocubemalaysiamurah #milocubemurahgilerr #miloenergycubemurah #miloenergycube #miloenergy #milocube #milocubesedap #milocubeviral

Ehh xterlewat sahur nnt kn ..
Blh la ngap Milo cube ni ..
Mengenyangkan taw...
.
Pernahkah anda mencuba kiub koko yang terbukti memberikan tenaga kepada anda?
.
🍫Produk baru keluaran Nestle dan Milo ini telah menjadi viral di Malaysia.
MILO CUBE adalah kiub koko kecil yang diperbuat daripada mampatan MILO rangup. MILO CUBE ini dijual di pasaran Timur Tengah, Nigeria, Ghana, UK dan beberapa negara Eropah lain. Produk ini DIIMPORT dan masih belum lagi dikilangkan di Malaysia.
.
🍫Dengan khasiat dan kebaikan MILO, kiub ini mampu membekalkan tenaga yang diperlukan kepada anda! Ianya juga sesuai dimakan oleh kanak-kanak.
.
🍫MILO CUBE ini boleh dimakan begitu sahaja atau boleh juga dilarutkan di dalam susu. Mudah dibawa ke mana-mana kerana ianya dimampatkan menjadi kiub kecil.
.
🍫Produk ini adalah HALAL. Ia dikilangkan oleh Nestle CWA (Central and West Africa) pengilang utama bagi Nigeria dan Ghana. #milocube #milocubemalaysia #milocubemurah #milocubesedap #milocubeborong

CODE : S1218475

PRICE : RM75 SM / RM78 SS

SIZE : 34-39

Upper Material : Synthetic

Sole Material : Rubber

Lining Material : Synthetic

COLOUR : RED , WHITE , PINK , GREY

HEEL : 10CM

WS ONLY : +601125613723

#heels #heels👠 #heelscantik #heelsmurah #heelsmurah #heelscantik #heelsmampumilik #flatshoesmurah #flatshoescantik #flatshoesmampumilik #hargamampumilik #sayajualkasut #milocubeviral #milocubestick #milocubeborong #milocubesedap #swapreview #swapreviewavailable

Most Popular Instagram Hashtags