[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#millofa

1352 posts

TOP POSTS

Naper miller tu...terkena panahan mata lofa kew...
.
Panahan tu utk fattah jew miller...
.
Sbb tu Fattah tu angau n cair bla ngan @neelofa ni kan baby love????
.
😎😎😎😎😎
.
#millofa
#lofattah

Waduhhh caption mengundang, gambar lagi mengundang 😍 .
#millofa #nhrayacampaign2017

True strength is keeping everything together when everyone expects you to fall apart. #Trobek #Millofa

Sape rindu #millofa angkat tangan πŸ™‹πŸ‘€#NHTrueLove

Millerina+lofarina di @hotfm976
Awww, tgk lofa ketawa behave sangat mcm sape tuπŸ˜…

#NHTrueLove #millofa

Sapa tgok cerita sinetron tv9 dedulu ..
.
Dah mcm ari wibowo dgn lulu tubing ., tapi ni lulu versi berhijab ..
.
Mmg kene buat drama ni please ..
.
.
Matamu melemahkan ku ..saat pertama kali ku lihat mu.. Ok lagu ni khas untuk si dia je.. sbb mmg realiti nye kan ..
.
.
#millofa
#nhtruelove

Jom dgr Hot FM now nowwwww!!! Kelakarinaaaa 🀣🀣🀣 #Repost @nyza71 (@get_repost)
・・・
Main cast of #Nhtruelove
@neelofa @miller_khan
On @hotfm976 this morning 😍

MOST RECENT

True strength is keeping everything together when everyone expects you to fall apart. #Trobek #Millofa

Mungkin DULU ramai kata dia dah khuross atau mungkin ade yang dia hamak dengan pujian khuross badan letop macam modellll.

_
Jangan pikir macam tu cayangggg. Sebab hanya tuan body je tahu celah mana #LemaksDerhaka tu berkumpol.
_
Bertuah body bila ade #FDJuice sebab semua lelemaks di susun helokk pada tempat yang sewajarnya.
_
Korang nak #SelimMereciks macam ni? Cer cuba torai FD Juice. InshaaAllah merecikss bak hangg. DM atau wassap 019-7899579

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #dtrim

Woot wootttt. #FDJuice masih lagi harga kombo tawww. Founder gojes bagi harga kombo. Stok sebotol untuk sebulan. Bukan 15 hari jaaa.

_
DM atau wassap 019-7899579 untuk order taw. Sebulan je lagi nak masuk 2018. Sempat lagi nie nak #SelimMereciks
_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #dtrim

Sape rindu #millofa angkat tangan πŸ™‹πŸ‘€#NHTrueLove

Sape rindu #millofa angkat tangan πŸ™‹πŸ‘€#NHTrueLove

3in1 atau instant coffee memang jadi peberet semua orang. Bukan sebab ape pun. Mudah dan cepat. Gegurl pun kenkadang suka juga dengan 3in1 ni.

_
Dalam punya suka tu kannn, hari-hari dok minum sampai tak sedar yang berat body ni bertambah 3 kilo taw. Fuhhh jenuh nak turun kan 3 kilo tu. Orang pompuan ni, kalau berat body tu naik 500gram pun dia peka.
_
Hepi bila berat 3 kilo tu dah berambos keluar dengan #FDJuice jer. Legaa. Kenapa berat boleh naik dengan 3in1? Sebabnya kandungan gula yang tinggi dalam 3in1 tu. Bila body kita tak guna kan gula tu sebagai sumber tenaga, maka makin tembamm le body tu.

_
So, gegurl terus buang 3in1 dari dalam body. Semoga tidak bertemu lagi. Korang yang nak lancar kan pencernaan dan #SelimMereciks cecepat laa gogok FD Juice ni. Ade FREE GIFT taw.

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Sape yang suka skip bekpes tu angkat tangan cepattt.
_
Haippp. Bekpes tu penting taw. Untuk warm up perot tu dan bekal tenaga untuk bekerja. At least bila bekpes, korang tak laaa makan banyak time lunch nanti. Macam orang Melaka kata mente kedarah.
_
Satu yang gegurl pasti, bila gegurl minum #FDJuice ni kannnn perot terasa kenyanggg saje sampai petanggg. Time lunch relax je, duit makan time lunch kumpol masuk tabunggg Ferrari pink.
_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Pagi-pagi harus laaa senyommmm. Tengok founder FD Juice ni senyom lebauu depan kek besday dia, ermmm terus semangat.
_
Founder baik hati bagi SPECIAL PRICE dan FREE POSTAGE.

_

Best kann bila dapat founder yang pandai jaga agent dan amik hati agent.

_
Kat dalam team #FDJuice founder wish bday kat semua agent taw, bukan kat top agent je. Bday founder, siap buat private party untuk agent semua. Syiokkk wei.
_
Yang paling best, FREE marketing tools dan FREE Coaching ilmu Niaga.
_
Jom join team #SelimMereciks untuk lebih cantiks dan gojes time 2K18 nanti.

_

Selamat pagi semua. Uishhh lama betul gegurl menyepi. Sampai bersawang @byqasehazlin ni taw.
_
Korang dah sarapan ke tuuu? Ingat bekpes tu penting. Sebab NASI TAK BERDOSA maka gegurl pun bekpes le NASI LEMAK Ayam Bertelur. Amikkk kaw. Jangan menetas pulak telur tu kat dalam perot ni.

_
Gegurl makan jer nasi sebab #FDJuice sentiasa ade untuk singkir #LemaksDerhaka . Makan tanpa risau gemokss.
_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Selim itu anugerah,
kerana berpeluh tanpa di perah-perah,
kalau diri dah mula pasrah,
sebab berat makin bertambah-tambah,
nah #FDJuice buat #SelimMereciks tu lagi mudah,
Moga-moga nanti dapat pujian indah-indah.
Mungkin juga ade yang angau tak sudah.

_
Jom rembat harga kombo ni. Wassap 019-7899579 atau DM gegurl je taw.

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Nak #SelimMereciks kene buat, azam pun kene kuat. Tapi kadang-kadang, azam tu hilang mungkin sebab dia meluat kita ni makan tak hingattt.

_
Dushh. Terasa juga ni. Sebab gegurl pun suka makan. Nasib baik ade #FDJuice boleh laaa tolong ikat si budak azam tu untuk menten je.
_
Jom rembat harga kombo ni. Wassap 019-7899579 atau DM gegurl je taw.

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Hari baik bulan baik, kami nak bagi HARGA TERBAIKKK.

_
#FDJuice mampu buat korang #SelimMereciks kadang-kadang body dah khuross tapi kulit suam suam je kannn. 1 botol ade 3 power, SELIM CERAH BERTENAGA.

_
Jom cuba selagi PROMO masih ade. Kalau dah tak de, jangan nak merayu ek. Tisu je gegurl bagi nanti.
_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Pernah tak korang rasa bila masuk kerja jurr badan terus jadi lesu. Kerja pulak menggunung. Malas tu terasa hingga ke pangkal hati. Pikir kan boss je taw time buat keje tu.

_
Cuba check balik rutin pagi korang. Bekpes tak?
_
Nak simple tapi tu laaa yang penting. Bekpes bagi 2 impak dalam hari korang.
1) Memberi tenaga baru untuk mula kan kerja.
2) Mengelakkan korang makan berlebihan time lunch. Alaaa orang Melaka kata mente kedarahh laaa.

_
Dapat tak?

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

She called code Tan as Beyonce looks. She is Portugese. She is nice and I adore her.

_
Sape cakap kod tan tak cantiks weiii. Sikit je lagi bebeh nak dapat Beyonce looks. Chiayokkk.

_
Sape cakap Tan tak cantiksss. Sekali dia pakai NAPC, terus aimed Beyonce lookss weiii. Haa kau. Kerlass kau Ann. 57 hengget jurr pun. Berbaloi sangat laaa bila gojes macam ni.
_
#AnnieAngelSerum #sicantiknapc #napc #napcmelaka #nhtruelove #utem #uitmmelaka #aprilskinmalaysia #mesrasolat #millofa #iopemurahmalaysia #alofa #marcjacobsmalaysia #ilofayou #serumkorea #makeupmalaysia #handbagmurahmalaysia #putihgebu #iopemurah #kulitflawless #kulitputih #parutjerawat #kulitsensitif #serumjerawat #villagepeople #sayangketatsendatpadat #loFattah #coachmalaysia #kingcoco

Berat 52 kilo tapi body mereciks, acaner tu?

_
Tu yang buat FD Juice ni spesel tau. Inchiloss tu tetap ade walaupun berat tu tak gerak seinci. Kenapa ek?

_
Ade orang yang mudah hilang berat mungkin dia gemoks air. Ade yang susah nak ilang berat tapi peha, perot dan lengan makin kecik. Yang ni ramai tak perasan sebab korang tak pernah ukur.

_
Masalah juga kalau berat 80kilo tapi dah kawal everything, inchiloss makin kurang tapi berat menten jurr. Dogil bonar lemaks ni. Gegurl sarankan korang tambah sikit eksesaiz supaya metabolisme tu boleh bakar hangus #LemaksDerhaka ni. Padan muka dia. Dogil bonar.
_
1 unit FD Juice RM86 tapi kalau beli 3 unit FD Juice, gegurl bagi RM250 jur. Siap FREE GIFT sekali taw. Best best best. Jom wassap gegurl untuk order. 019-7899579
_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Body dah ade shape. Woww weee. Syiokkk nya.

_
Yang ni memang gegurl setuju sangat taw sebab gegurl pun feel benda yang sama. Syiokkk weiii, bila pungkuk dulu 43 inch sekarang dah 33 inch. Jeles tak jeles takkk?

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Neelofa & LOLA COLLECTION

_
Cantiks tak warna bibir Neelofa tu. Lecuu dari NAPL-Najeeb Azami Perfecting Lips taw. Release 15 Oktober nie taw. Dah ready. Tapi gegurl open PRE-ORDER with PAYMENT taw. Sebab nak secure order laaa. Takot nanti sedare gegurl empit tepi, nak rembat dulu. Tak reti berator diorg ni taw.

_
So, gegurl amik order dengan PAYMENT taw. 53 hengget jurr. Wassap gegurl 019-7899579 sekarang juga taw. Korang nak yang mana tu. Meh pilih cepattt.

_
#AnnieAngelSerum #sicantiknapc #napc #napcmelaka #nhtruelove #utem #uitmmelaka #aprilskinmalaysia #mesrasolat #millofa #iopemurahmalaysia #alofa #marcjacobsmalaysia #ilofayou #serumkorea #makeupmalaysia #handbagmurahmalaysia #putihgebu #iopemurah #serumjerawat #villagepeople #sayangketatsendatpadat #loFattah #coachmalaysia #kingcoco

Pagi ni gegurl bekpes cekodok kentang, cekodok bikis, kopi cappucino dan tak lupa laa opkos FD Juice.

_
Gegurl suka sangat cekodok kentang sebab kalau kita makan kentang waktu pagi, perot kita akan kenyang dan lambat lapar. Tambah lagi 2 sudu FD Juice sebelom bekpes tadi, ermmm memang kenyang sampai petang laaa jawab nya.
_
Korang yang perot asik terasa lapau tu kan, elok benar minum FD Juice ni taw. Buat perot terasanya kenyang dan tambah tenaga. Kurang makan tapi tenaga banyak. Acaner tu.

_
Nak fefeling macam tu, jom wassap gegurl 019-7899579 sekarang taw. Gegurl nak bagi FREE GIFT sekali kat korang.

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

One of the BTS moment during #NHtruelove shooting. Sweet ke tidak? Bagi yang belum lagi tengok video #NHtruelove ni, link as below:

https://youtu.be/9uX6jUYLeI8

Jangan lupa sediakan tisu dan bantal peluk sebab alahai sweet sangat okay!! ❀❀ #millofa #NHtruelove #neelofateam #ilofayou

Repost by @missneelofa
#neelofadress #naelofarhijab #neelofahijab #rotikaya #neelofar

Gegurl nak ingat kan korang lagi sekali. Time makan, jom kita makan. Jangan lewat dan jangan makan lebih dari keperluan body.

_
Rahsia moyang dulu-dulu makan sikit tapi yerla kannn dulu-dulu tak de mekdi, kepci dan stabak. Now dugaan dia lain maciam.
_
Sebab tabley tahan dugaan tu, gegurl amalkan FD Juice setiap hari. Weight lost belom berjodoh tapi inchi loss atau fat loss tu yang gegurl dapat. Setakat hip dari 43" ➑ 33" tu gegurl dah suksess. Pinggang rampink 27" hokayyy. Pinggang MISS WORLD.

_
Korang ade masalah berat ohsem terlebih, jom wassap gegurl. 019-7899579 gegurl guide sampai jadi. Gegurl bagi FREE GIFT lagi tawww.

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Ramai yang skip bekpes sebab dah niat nak brunch. Makan banyak-banyak masa brunch nanti. Ermmm tak pasti pasal brucnh tapi pasti pasal bekpes. Simple je, nak khurosss korang kene bekpes.
_
Bekpes ni penting, ibarat cikgu disiplin yang pegang rotan kat depan pintu pagau sekolah. Semua jadi behave, baikkk je tetiba.
_
Bekpes ni boleh kejutkan metabolisme body yang tengah tido lena tu. Baru laaa pelok mereciks keluar.

_
Kalau korang nak #SelimMereciks korang wajib bekpes. Amik 1-2 sudu 30minit sebelom bekpes. Bukan ape, saje nak bagi perot korang full tank sampai petang. Jimat duit, tak yah makan lunch. Cukup bulan, khuross pun dapat, poket berkepok-kepok naikkk.

_
Sape nak FD Juice meh wassap gegurl 019-7899579. Tak mahal laaa 86 hengget jurr. Cukup untuk sebulan taw. Shuben pun boleh minum sama. Beli 3 botol dapat MURAH lagi. 250 hengget, ade FREE GIFT lagi taw.

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Ramai sangat suka minum air sejuk malah ade jurr yang kemam dan telan ais ketul. Tak nak cakap pasal keburukan air sejuk atau ais ketul tapi nak share pasal kebaikan minum air panas.

_
Korang, walau ape pun yang korang makan atau minum, pastikan ade air panas, air suam atau air kosong. Air putih tau bukan air bewarna. Sebab perot kita perlukan air putih untuk melancarkan proses dia.
_
Sebab tu dalam usaha gigih nak #SelimMereciks atau #SadoNotBoncit korang kene minum banyak air. 3L hingga 4L sehari untuk kebaikan kulit dan sistem badan.
_
Ingat ni, nak gemoks tak susah. Nak khuross tu laaa yang susah. Korang yang nak gegurl guide untuk khuros selim mereciks tu, meh wassap 019-7899579. Gegurl bagi FREE GIFT dan guide sampai jadi. InshaaAllah. Aamiin.

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Cantiks tak kulit Kate Middleton ni? Umor dia dah 35 tahun taw tapi kedut pun tak de. Setakat kedut-kedut manja tu ade laaa kannn.

_
Korang jeles ke tak ni? Kate dan family Diraja Britain memang pakai produk yang ade BEE VENOM. Kelebihan BEE VENOM ni boleh buat kan kulit muka kita tegang dan firm. Bukan rahsia lagi laa kan bila korang gugel jer dah dapat tahu diorang ni pakai skin care ape.

_
Gegurl tak jual skin care yang macam dia pakai tu. Gegurl jual NAPC + NAPP jurr. NAPP yang gegurl jual ade bahan BEE VENOM yang sangat berkuasa untuk membuatkan kulit muka korang tegang, firm dan dah tak de kedut lagi dahhhh.
_
NAPP ni tak mahal mana pun just 65 hengget jurr. Haaa kalau korang beli sekali dengan NAPC, gegurl bagi FREE GIFT laaa. Jom cecepat wassap 019-7899579 taw. Selagi stok masih ade
_
#AnnieAngelSerum #sicantiknapc #napc #napcmelaka #nhtruelove #utem #uitmmelaka #aprilskinmalaysia #mesrasolat #millofa #iopemurahmalaysia #alofa #marcjacobsmalaysia #ilofayou #serumkorea #makeupmalaysia #handbagmurahmalaysia #putihgebu #iopemurah #kulitflawless #kulitputih #parutjerawat #kulitsensitif #serumjerawat #villagepeople #sayangketatsendatpadat #loFattah #coachmalaysia #kingcoco

Dalam banyak-banyak jus khurosa yang gegurl pernah telan, #FDJuice laaa yang paling best sekali taw.
_
Fefeling makan jus fresh dari ladang Queen Elizabeth. Pagi-pagi dah verangan mat saleh jap. Verangan tu kan FREE, esok lusa khuross laaa gegurl.

_
Tak mahal mana pun FD Juice ni, 86 hengget jurrr. Sekali minum, lepas tu cuci pinggan, iron baju. Dia punya peloh, mereciks taww. Jom wassap gegurl sekarang 019-7899579 gegurl bagi FREE macam-macam.
_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Orang pompuan laaa yang paling terror sekali time selfie. Mak limah pun boleh bertukar jadi Miss World taw.

_
Ok, ni laaa muka gegurl. Siang tadi OFF pergi post out beg pre❀. Sila-sila laaa melawat igshop tite @mode.off.my taw.

_
Untuk kulit pula gegurl guna Annie Angel Serum, NAPC jurrr. Siap sepantas kilattt. Zassss.
_
#AnnieAngelSerum #sicantiknapc #napc #napcmelaka #nhtruelove #utem #uitmmelaka #aprilskinmalaysia #mesrasolat #millofa #iopemurahmalaysia #alofa #marcjacobsmalaysia #ilofayou #serumkorea #makeupmalaysia #handbagmurahmalaysia #putihgebu #iopemurah #kulitflawless #kulitputih #parutjerawat #kulitsensitif #serumjerawat #villagepeople #sayangketatsendatpadat #loFattah #coachmalaysia #kingcoco

Susah sangat ke nak kulit peloles? Kalau korang pakai mekap ikut prosedur standard, jenuh semua nya nak di beli nya.

_
Gegurl mekap kejap jurr. Pakai NAPC untuk tutup semua kesan yang tak sedap mata memandang tu. NAPC ni macam foundation la, memang WAJIB pakai supaya jeragat tak membiak banyak. Tambah pulakkk ade SPF50 yang sesuai menjadi perisai dari sinar UV yang nakal tu.

_
Lepas NAPC, apply laaa Translucent Powder NAPP tu. Ade BEE VENOM kat dalam nya taw. BEE VENOM ni sangat power untuk buat kulit jadi muda remaja. Cube korang tengok muka Queen Elizabeth yang dah bercicit tu. Pipi dia tegang bukan main. Toink toink toink. Lalat kalau mendarat kat pipi tu mesti melantun balik.
_
Gegurl rasa macam nak bagi FREE Powder Brush tu laaa selagi stok masih ade. Stok tak banyak taw. Wassap gegurl 019-7899579 taw sekarang.

_
#AnnieAngelSerum #sicantiknapc #napc #napcmelaka #nhtruelove #utem #uitmmelaka #aprilskinmalaysia #mesrasolat #millofa #iopemurahmalaysia #alofa #marcjacobsmalaysia #ilofayou #serumkorea #makeupmalaysia #handbagmurahmalaysia #putihgebu #iopemurah #kulitflawless #kulitputih #parutjerawat #kulitsensitif #serumjerawat #villagepeople #sayangketatsendatpadat #loFattah #coachmalaysia #kingcoco

Kali ni gegurl nak bocorkan raksia sarang LEMAKS DERHAKA. Atau dalam erti kata lain,tempat dia orang ni melepak.
_
Ade 5 port baikkk punya yang selalu diorang ni melepak taw. Gegurl pun kadang-kadang geram dengan diorang ni taw. Melepak lama sangat. Kalau laaa boleh gegurl kikis dan potong lemaks tu kan best. Boleh buat asam pedas tetel. Slurrppp.
_
Nasib baik ade FD Juice ni taw. Boleh laaa jadi cikgu disiplin dok perambat LEMAKS DERHAKA ni suoh beratur, duduk diam-diam sambil menunggu giliran untuk keluar. Harap-harap pintu EXIT tu jelas.

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Look who's here guys? Semua mesti dah tak sabar dah kan? Nantikan esok ya! 😍😍 #millerina
#millofa
#NHTrueLove
#neelofateam

Repost by @missneelofa
#neelofar #neelofalovers #malaysia #meletop #neelofahijab #naelofarhijab #lofattah

Camilla tak pakai NAPC + NAPP tapi Camilla pakai produk yang ade BEE VENOM macam NAPP. Korang nak kulit muda remaja macam Camilla? Jadi lah seperti Camilla.

_
NAPC : RM57
NAPP : RM65
Harga murah sebab Camilla lom pakai NAPC + NAPP. Tapi kalau Camilla pakai, mas kawen NAPC + NAPP mencanak naikkk. Jom dapatkan kulit muda remaja macam Camilla.

_
#AnnieAngelSerum #sicantiknapc #napc #napcmelaka #nhtruelove #utem #uitmmelaka #aprilskinmalaysia #mesrasolat #millofa #iopemurahmalaysia #alofa #marcjacobsmalaysia #ilofayou #serumkorea #makeupmalaysia #handbagmurahmalaysia #putihgebu #iopemurah #kulitflawless #kulitputih #parutjerawat #kulitsensitif #serumjerawat #villagepeople #sayangketatsendatpadat #loFattah #coachmalaysia #kingcoco

Sungguh gegurl suka tengok gambau mak, nenek dan moyang kepada George dan Charlotte ni.
_
Diorg ni pakai produk yang ade BEE VENOM. Khas untuk diorg. Pwincess memang gitteww.
_
So, Najeeb Azami nak korang fefeling pwincess dengan NAPP ni sebab ade BEE VENOM. Kulit boleh firmed taw. Cer tengok Queen Elizabeth tu. Kulit tegang toink toink toink walaupun dah jadi moyang.

_
#AnnieAngelSerum #sicantiknapc #napc #napcmelaka #nhtruelove #utem #uitmmelaka #aprilskinmalaysia #mesrasolat #millofa #iopemurahmalaysia #alofa #marcjacobsmalaysia #ilofayou #serumkorea #makeupmalaysia #handbagmurahmalaysia #putihgebu #iopemurah #kulitflawless #kulitputih #parutjerawat #kulitsensitif #serumjerawat #villagepeople #sayangketatsendatpadat #loFattah #coachmalaysia #kingcoco

Diorg ni guna produk kulit yang ade BEE VENOM sebab tu kulit nampak muda jerrr.

_
Nak cakap juga ni yang NAPP Translucent Powder ni ade BEE VENOM. So korang jangan la pelik kalau tiba-tiba bos cakap yang korang ni suwittt 18 jerrr setiap hari. Haaa NAPP la punye keje.
_
Nak kulit muda remaja, NAPP laaa. 65 hengget jurr pun.

_
#AnnieAngelSerum #sicantiknapc #napc #napcmelaka #nhtruelove #utem #uitmmelaka #aprilskinmalaysia #mesrasolat #millofa #iopemurahmalaysia #alofa #marcjacobsmalaysia #ilofayou #serumkorea #makeupmalaysia #handbagmurahmalaysia #putihgebu #iopemurah #kulitflawless #kulitputih #parutjerawat #kulitsensitif #serumjerawat #villagepeople #sayangketatsendatpadat #loFattah #coachmalaysia #kingcoco

Ini yang gegurl dapat taw. INCHI LOSS. Berat tu susut tapi selow macam sipot jalan nya. INCHI LOSS ni yang lajuu ketara nampak nya.

_
FD Juice untuk bantu geng isteri/mak untuk pakai baju time nikah tu dulu. Seronok taw kalau dapat pakai baju tu walaupun sehari je. Cuba bayangkan korang dapat pakai baju saiz S atau M, tak ke #SelimMereciks
_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Senang je laaa nak gojes sekarang ni. Tak susah pun. Dap NAPC sana, dap NAPC sini. Sapu NAPP sana, sapu NAPP sini. Dah gojes peloles.

_
Kalau korang ade shuben yang selalu muncong boleh ikat teh o ais kat tepi, haaa ikatan tu dah boleh buka. Senyum lebau le dia lepas ni sebab korang siap sepantas ferrari memecut.
_
#AnnieAngelSerum #sicantiknapc #napc #napcmelaka #nhtruelove #utem #uitmmelaka #aprilskinmalaysia #mesrasolat #millofa #iopemurahmalaysia #alofa #marcjacobsmalaysia #ilofayou #serumkorea #makeupmalaysia #handbagmurahmalaysia #putihgebu #iopemurah #kulitflawless #kulitputih #parutjerawat #kulitsensitif #serumjerawat #villagepeople #sayangketatsendatpadat #loFattah #coachmalaysia #kingcoco

Makan biskut 2 keping je ke? Cukup ke tu untuk tenaga sampai petanggg?

_
Korang kene makan walaupunnak #SelimMereciks . Kalau korang amik FD Juice, korang tak yah risau pasal perut lapau, tenaga tak de. Sebab FD Juice buat perot korang sentiasa kenyang dan bagi tenaga sampai petangggg. Ade tu tenaga sampai malam. Syiokkk weiii.

_
Jom torai FD Juice kalau korang nak Selim Mereciks. Wassap je kakak 019-7899579 taw.

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Morning gojesss. Selamat bercoti semua.

_
Nak share pasal kak Ana ni. DULU dia mudah sempot, mengah, badan berat jurr. Tapi SEKARANG lepas minum FD Juice dengan konsisten, #SelimMereciks dahhh. Speed walk keliling stadium 3 kali pun steady jer taw. Sikit lagi nak terpilih masuk Sukan Sea KL hari tu taw.

_
Nak torai? Jom wassap gegurl 019-7899579 taw. 😘

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Gegurl memang cari yang simple dan pantas. Maklum le pagi-pagi banyak sangat drama. Tu belom lagi anak-anak menjerit.

_
NAPC & NAPP ni memang thorbaikkk. Sapu sana sapu sini, dah gojes kawww. Pantas sungguh daku bersiap. Mekap like a pro.

_
#AnnieAngelSerum #sicantiknapc #napc #napcmelaka #nhtruelove #utem #uitmmelaka #aprilskinmalaysia #mesrasolat #millofa #iopemurahmalaysia #alofa #marcjacobsmalaysia #ilofayou #serumkorea #makeupmalaysia #handbagmurahmalaysia #putihgebu #iopemurah #kulitflawless #kulitputih #parutjerawat #kulitsensitif #serumjerawat #villagepeople #sayangketatsendatpadat #loFattah #coachmalaysia #kingcoco

Bila minum FD Juice ni kan, teringat stroberi kat kebun belakang istana Queen Elizabeth tu. Ermmm sedap nyeeee.

_
Makan banyak tapi khuross #SelimMereciks sebab FD Juice ni.

_
Tak de pantang larang cuma tak mampu nak makan jurrr sebab perot tak laparrr.

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Ni syok sangat taw. Bila baju time menikah dulu dah dapat pakai. Dia punya hepi sampai gase macam nak panjat menara KLCC.

_
Yang boleh pakai baju time nikah tu, tahniah laaa. Yang tak boleh pakak ni gegeurl nak tanya, baju time korang menikah dulu-dulu masih boleh pakai ke?

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Most Popular Instagram Hashtags