[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#millofa

1312 posts

TOP POSTS

Sequelnya di Jakarta yaaaaa.. OKAY MILLER KU NUNGGUINNN YAAA 😍🀣
.
#millofa #nhrayacampaign2017

RepostBy @lovelofa: ".
Miller Khan " Pendam Hasrat Pulang " 😊 .
Metro Ahad 11 June 2017 .
Thank you for the write up on @miller_khan. .
#millerkhan
#millerina
#millofa
#nhtruelove" (via #InstaRepost @AppsKottage)

A sweet friendship refreshes the soul πŸ’–πŸŒΈπŸ¦‹.
.
#welofayou
#lofarina
#millofa

Jom dgr Hot FM now nowwwww!!! Kelakarinaaaa 🀣🀣🀣 #Repost @nyza71 (@get_repost)
・・・
Main cast of #Nhtruelove
@neelofa @miller_khan
On @hotfm976 this morning 😍

#Millofa at @meletop
@Regrann from @meletop - Hahaha! @nabilzira kena bahan balik dengan @miller_khan. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #MeleTOP - #regrann

#nhtruelove #millofa ❀ sweet sampai bersemut screen phone admin. Haaa btw sweet sweet juga, ada beberapa jam saja lagi untuk teruskan mengundi ladyboss @neelofa di www.abpbh.com.my . You guys semua dah tau kategori-kategori apa kan? Jadi, teruskan mengundi! Pastikan connection internet power, baru lah power mengundi tu! Ok admin nak sambung mengundi now!
#abpbh #ilofayou #nhtruelove #truelove

MOST RECENT

Ini yang gegurl dapat taw. INCHI LOSS. Berat tu susut tapi selow macam sipot jalan nya. INCHI LOSS ni yang lajuu ketara nampak nya.

_
FD Juice untuk bantu geng isteri/mak untuk pakai baju time nikah tu dulu. Seronok taw kalau dapat pakai baju tu walaupun sehari je. Cuba bayangkan korang dapat pakai baju saiz S atau M, tak ke #SelimMereciks
_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Senang je laaa nak gojes sekarang ni. Tak susah pun. Dap NAPC sana, dap NAPC sini. Sapu NAPP sana, sapu NAPP sini. Dah gojes peloles.

_
Kalau korang ade shuben yang selalu muncong boleh ikat teh o ais kat tepi, haaa ikatan tu dah boleh buka. Senyum lebau le dia lepas ni sebab korang siap sepantas ferrari memecut.
_
#AnnieAngelSerum #sicantiknapc #napc #napcmelaka #nhtruelove #utem #uitmmelaka #aprilskinmalaysia #mesrasolat #millofa #iopemurahmalaysia #alofa #marcjacobsmalaysia #ilofayou #serumkorea #makeupmalaysia #handbagmurahmalaysia #putihgebu #iopemurah #kulitflawless #kulitputih #parutjerawat #kulitsensitif #serumjerawat #villagepeople #sayangketatsendatpadat #loFattah #coachmalaysia #kingcoco

Makan biskut 2 keping je ke? Cukup ke tu untuk tenaga sampai petanggg?

_
Korang kene makan walaupunnak #SelimMereciks . Kalau korang amik FD Juice, korang tak yah risau pasal perut lapau, tenaga tak de. Sebab FD Juice buat perot korang sentiasa kenyang dan bagi tenaga sampai petangggg. Ade tu tenaga sampai malam. Syiokkk weiii.

_
Jom torai FD Juice kalau korang nak Selim Mereciks. Wassap je kakak 019-7899579 taw.

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Morning gojesss. Selamat bercoti semua.

_
Nak share pasal kak Ana ni. DULU dia mudah sempot, mengah, badan berat jurr. Tapi SEKARANG lepas minum FD Juice dengan konsisten, #SelimMereciks dahhh. Speed walk keliling stadium 3 kali pun steady jer taw. Sikit lagi nak terpilih masuk Sukan Sea KL hari tu taw.

_
Nak torai? Jom wassap gegurl 019-7899579 taw. 😘

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Gegurl memang cari yang simple dan pantas. Maklum le pagi-pagi banyak sangat drama. Tu belom lagi anak-anak menjerit.

_
NAPC & NAPP ni memang thorbaikkk. Sapu sana sapu sini, dah gojes kawww. Pantas sungguh daku bersiap. Mekap like a pro.

_
#AnnieAngelSerum #sicantiknapc #napc #napcmelaka #nhtruelove #utem #uitmmelaka #aprilskinmalaysia #mesrasolat #millofa #iopemurahmalaysia #alofa #marcjacobsmalaysia #ilofayou #serumkorea #makeupmalaysia #handbagmurahmalaysia #putihgebu #iopemurah #kulitflawless #kulitputih #parutjerawat #kulitsensitif #serumjerawat #villagepeople #sayangketatsendatpadat #loFattah #coachmalaysia #kingcoco

Bila minum FD Juice ni kan, teringat stroberi kat kebun belakang istana Queen Elizabeth tu. Ermmm sedap nyeeee.

_
Makan banyak tapi khuross #SelimMereciks sebab FD Juice ni.

_
Tak de pantang larang cuma tak mampu nak makan jurrr sebab perot tak laparrr.

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Ni syok sangat taw. Bila baju time menikah dulu dah dapat pakai. Dia punya hepi sampai gase macam nak panjat menara KLCC.

_
Yang boleh pakai baju time nikah tu, tahniah laaa. Yang tak boleh pakak ni gegeurl nak tanya, baju time korang menikah dulu-dulu masih boleh pakai ke?

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

BEE VENOM.

_
Waaa fefeling pwincess laa kan korang nanti bila pakai NAPP ni. Gojes sangat. Jangan pelik taw bila orang panggil korang adikss sebab muka jadi remaja. Suwitt 16 gitewww.

_
Jom grab NAPP ni. Pakai sekali dengan NAPC. Haaa berganda laaa fefeling pwincess tu taw.

_
#AnnieAngelSerum #sicantiknapc #napc #napcmelaka #nhtruelove #utem #uitmmelaka #aprilskinmalaysia #mesrasolat #millofa #iopemurahmalaysia #alofa #marcjacobsmalaysia #ilofayou #serumkorea #makeupmalaysia #handbagmurahmalaysia #putihgebu #iopemurah #kulitflawless #kulitputih #parutjerawat #kulitsensitif #serumjerawat #villagepeople #sayangketatsendatpadat #loFattah #coachmalaysia #kingcoco

Haaaaa. FD Juice ni bukan UBAT KUAT taw. Kastemer ni bagi feedback sampai gegurl pun konpius taw. Mana tak konpius nya jemah weii, FD Juice ni untuk SELIM, CERAH & BERTENAGA. Tetiba diorg ni kata UBAT KUAT la pulakkk.
_
SERAMMM.

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Korang jangan cepat putus asa. Nak #SelimMereciks ni kene sabau banyak-banyak. Kalau berat tak turun, korang jangan menangis sampai air mata keluar 7 tempayan. Korang relax jurr. Chill. Pegi amik tali tape, ukur lilit pinggang dan pungkuk tu. Ade kurang ke tak?

_
Tali tape tak de? Korang pinjam je laa tali tape abang la yang tengah buat dinding kat rumah sebelah tu. Diorg tak nak bagi pinjam, roger gegurl. Nanti gegurl babab dia.

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

#SelimMereciks ni kene buat. Bukan cakap jurr nak khuross. Niat dalam hati nak khuross pun tak kan mampu buat korang khuross. Korang kene buat sampai jadi.

_
Gegurl betul-betul nak bantu korang khuross sampai jadi. Kita ubah 1-1 rutin ke laut korang tu sampai lemaks tu mula beratur 2-2 menuju pintu EXIT.

_
Nak khuross, kene buat. Kene usaha. Khuross bukan kat mulot jurr tapi kene guyang zumba sikit-sikit. Baru laaa pinggang tu rampinkkk. Auummm.

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Yeayyy. Susut lagi 2kilo. Sapa nak bagi weiii. FD Juice je yang boleh bagi efek macam tu sebab kami train dan guide korang sampai khuross. Sampai jadi. -
Nak khuross? Jom torai FD Juice, bukan cakap jurr.

_

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #coachmalaysia #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #handbagmurahmalaysia #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #slimmewhite #cerah #marcjacosmalaysia #coachmurah #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #dtrim

Most Popular Instagram Hashtags